16/12

Ännu en vecodag avklarad. Känns ganska bra. Bara två dagar till att jobba för henne, denhär veckan i alla fall. Men det kommer att bli ett JOBBIGT avslut, dessa två dagar. Massa jobb! Men nu sitter hon hemma och myser med m i r r a r n a och tycker att allt känns ganska okej. Dessutom funderar hon lite över när hon vill ta kompdagar. Hon har ju känat in en hel del komp nu. Så det är läge för henne att ha lite ledigt efter jul... Inte alls fel.


Veckan känns lite tom, nu när SLA jobbar andra tider. Dom ses knappt och det är trist. Och inte ens promenader, ty SLA åker buss och är inte hemma förän sent. Då Ellinor går upp mitt i natten är detta ingen bra kombination. Men de får gå separat denhär veckan. Men de kommer gå igen nästa, hoppas hon! Sla har dessutom en kass vecka eftersom hon inte får lika hög kompersättning då hon jobbar över på förmiddagen. Natten betalar mer. Men hur som helst så blir det tid.
Hon funderar lite på om hon ska dricka en Kopp O´boy, nu när hon varit duktig. Hon har nämligen diskat, tvättar för fullt och städat. Så hon borde unna sig det. Men frågan är om hon inte blivit försoffad här vid datorn. Jobbigt att resa sig och gå till köket... Näe, men det får bli en kopp, nu går hon...

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0