19/12

Äntligen är det över. Usch, det är inte roligt att gå till tandläkaren. Speciellt inte om han berättar att hon har risk för tandlossning, pga sin tandsten och måste börja gå dit ca 2-3 gånger om året. Näe, hon som alltid haft bra tänder. Jävla gener. Han berättade nämligen att det var ärftligt. Tack mamma, nä, skämt och sido. Det går ju att kontrollera om hon går dit ofta. Och det kommer hon att göra. Tänderna ska ju hålla hela livet. Som vanligt fick hon också höra det gamla vanliga... "använd tandtråd dagligen, skölj med flour en gång om dagen och med risk för att vara traggig sluta röka"  Varenda gång sägs detta till henne. Men hon tror att det har fungerat lite med tjatet. Han har i alla fall inhandlat både flour och tandtråd. Det sistnämda, är bara en fundering än så länge. Det händer inte nu till jul i alla fall.
Men det var inte bara dåligt för henne där. Nej, hon fick sin framtand slipad, så nu är där ingen färgskiftning på den. Jippie! Hon har nämligen slagit ut halva och sedan lagat den. Och då fastnar färgpigment i limmet, eller vad det är. Dessutom pollerade han alla tänderna och blev med ens väldigt fin i munnen.
Nu ska hon sticka hem till sin mor och umgås lite. Mor behöver lite sällskap nu när hon bara sitter hemma. Det måste vara väldigt trist för henne. (Mor har nämligen brutit vristen och sitter gipsad) Stackare. ♥


Vacka lilla liv.

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0