17/1 -o9

Som hon mistänkte lite igår, så blev det inte en lugn hemmakväll. Visst var dom hemma, men det var massa folk där också. Så det blev kortspelande och öldrickande för hela slanten. Men det va skoj. Hon kommer ju inte kunna parta idag så det var väl okej att det blev lite sånt igår.
Det var dock kämpigt för henne att ge sig ut på isen idag. Men hon tog tag i sig själv och gav sig ut, trots huvudverk och illamående. Hon tyckte att det var trist och kallt till en början men så fort hon kommit igång var det helt okej. Hon, Jippy och Matti körde runt hela sjön. Så fin isen var. Och det var vindstilla, nästan i alla fall, så det var inte speciellt jobbigt. Efter sjö rundan, körde de lite i viken. Matti vek av och Familjen Roe dök in istället.
De körde rundor ett bra tag och bara mös. Hon har blivit ganska duktig på skridskor nu. Hon vågart framförallt köra fortare och kan stanna. Men efter ca 2-3 timmar på isen var det dags för Jippy att hjälpa sin syster med lite prylar, så det stack hem. Hon la sig på soffan och halvsov en timma. Det behövde hon efter en aktiv dag.
Nu sitter hon och äter en Ben and Jerry's - Cookie Dough, jösses så gott. Hon laddar sig lite inför jobbandet ikväll, men mest av allt så längtar hon tills imorn när dom ska ut på isen igen. Hon gillar det väldigt mycket. Nästan lika mycket som promenaderna. Dessutom skulle familjen Roe ha lite skridsko - disco imorn med massa folk och då blir det bara ännu roligare. Jobbandet känns ännu lite avlägset för henne, trots att det bara är två timmar kvar tills hon börjar.


Såhär var hon klädd igår. Hon bytte dock til kjol innan folket kom.

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0