2/1 -o9

Då var det fredag igen. Hon har haft en underbar dag med lil sis' (SLA). Dagen inledden med en shoppingtur till kristianstad. Där handlade hon en tröja till Jippy och ett par jeans till sig själv, såklart! Jeans är nämligen hennes nish här i livet. Hon handla minst ett par i månaden. Så nu är januari avklarad. SLA handlade underställ och skidbrallor. Så nu har vi utstyrslarna klara för skidresan. Hon har nämligen redan allt så SLA var tvungen att införskaffa sig det som saknades. SLA handlade ett par brallor som matchande sin redan inköpta jacka, hon blev helrutig! Fint.
Efter shoppingen var dom ju tvugna att testa sakerna så de åkte ut till getahålan och gick en lång skön promenad i skogen. Och varma blev och var dem hela rundan. Fungerande saker alltså.
Jippy skjutsade hon ut till gofbanan där han skulle bygga vildsvinsstängsel. Svinen har nämligen förstört stora delar av banan med sitt bökande. Så nu fixar grabbarna det genom att sätta upp elstängsel runt HELA banan. Hon fixade dessutom en god matsäck till honom så att han skulle klara av att arbeta hela dagen. Två dubbelmackor med ost, skinka, gurka och skagenröra och kaffe till det såklart. Så nu hoppas hon att han arbetar så att han blir hungrig.
Nu har hon tänkt sätta sig i soffan och dricka en kopp kaffe och titta på TV fram tills Jippy ringen och vill komma hem. Vad som händer ikväll är ännu inte planerat. Men hon antar att kvällen kommer innehålla Jippy, SLA och kanske lite karaoke?

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0