22/1 -o9

Kattmat är inköpt, tvätten är tvättad, datorn är fixad, allt känns i fas för en gångs skull. hon sitter nu klockan 16:47 och bloggar lite. Det har hon inte haft tid eller ork för att göra det så tidigt på länge. Kanske är detta en nystart för flickan?! Kommer hon att palla hålla humör och känslor på topp länge denhär gången måntro? Hoppas att det håller för hennes skull i alla fall. Hon orkar inte det mer.
Torsdag idag och snart är denna veckan över också. det ska bli väldigt skönt med helg. Speciellt efter dagen idag, skitdag! Den började med att hon vaknade en kvart innan bussen gick, fan! Det första hon gör därefter är att hoppa i duschen. Aaa tjena, nu hinner du aldrig med den! Därefter frågar hon snällt Jippy om han inte kan jöra henne till jobbet. Det vill han inte, men hon får ta bilen. Efter det går hon ner och gör lite kaffe, står och filosofierar i köket. Hon kommer efter ca fem minuter på att; visst ja, hon har bråttom! Denhär starten sumpade hela hennes dag!
Hon är glad över att internet, antivirusprogram och hela datorn fungerar nu i alla fall. Tack så jättemycket för hjälpen fabjoj. Sicken "hacker" han är, eller datormänniska är väl bättre ord för honom. Han har hur som helst löst problemet till henne. Så nu sitter hon här framför datorn och dricker en cola och bloggar, en perfekt eftermiddag!


Ännu en bild på henne, men det är trots allt en blogg om henne.
Så varför inte?

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0