25/1 -o9

Sådär ja... Nu har hon varit duktig. Hon har städat allt hon skulle, håller för fullt på att tvätta och har diskat undan allt sen igår! Duktig flicka. Dessutom har hon handlat frukost till SLA och Jippy och hårdkokat ägg till dom också. SLA sov nämligen över inatt. Jippy sa att han skulle sova i Kristiansstad, så då bjöds SLA in att övernatta i hans ställe. Men Jippy dök in någon gång under natten endå. Hon hörde inte honom men när hon vaknade låg han där. Men heldre det än att han sover borta.
Hon är pigg och väldigt energisk idag. Det känns bra att för en gångs skull känna så en Söndag. Söndagar som för övrigt är VÄLDIGT ångestdrabbade. Men idag är det inte så. Eller det är det inte än i alla fall. Hon hoppas att denhär energin och piggheten håller i sig hela dagen. Hon gillar att vara pigg och go!
Nu ska hon förbereda inför frukosten. Det blir en lyxfrukost med allt gott man kan tänka sig idag. Hon har handlat och fixat allt så att det ska vara klart när SLA och Jippy kommer ner.



Vakraste lilla katten i världen
. Såhär låg hon bredvid mig hela eftermiddagen igår. Hur mycket mys som helst. Irjah är mammas kisse. Eller rättare sagt så är hon mamma tokig! Men det gillas, hon är lika älskad tillbaka. Hon glömmer inte sin lilla prinsessa nu väl?! Näe, Ella är också väldigt älskad. Hon dock är en mer egen katt. Ella söker sig inte lika mycket till mamma som Irjah gör. Men dom älskas lika mycket bägge två!

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0