27/1 -o9

Nu är det redan mörkt ute. Hon har knappt ens hunnit komma hem och så är det mörkt! Trist. Aja, det innebär bara att hon kan sitta inne och ta det lugnt ikväll. Hon orkar nog inget annat med tanke på att hon kännt sig skum hela dagen. Inget illamående eller så men endå en sorts känsla av att hon kanske blit sjuk nu. Igen! Hon har inte tid eller lust att hamna i sängen ett par dagar. Det är så jäkla tråkigt. Men visst hade det varit skönt att bara vara hemma och ta det lugnt lite. Det händer inte ofta att hon gör det.
Idag stannade hon och Hennes mor i Hlm ett litet tag efter jobbet. Dom skulle inhandla ett par saker. Hon införskaffade sig dubbletter av allt sitt smink. Smart tycker hon eftersom hon nu inte behöver handla sånt på ett tag! Plus att hon inte bara vaknar en dag och är utan något. Hon hatar att göra det. Även om det går bra utan det mesta så är det endå en jävligt jobbig sak att upptäcka på morgonkvisten.
För övrigt så är hon en morgonmänniska och älskar att gå upp tidigt och ha en lugn start. Till och med när hon måste sticka hemmifrån vid fem eller sex på morgonen går hon upp i god tid. Heldre en tidig läggning på kvällen än en övertrött morgon. Antar att alla är olika på den punkten. Hon gillar i alla fall morgonen skarpt. Det bästa med den är att det är lugnt och tyst och alla sover. Hon kan till och med föra lite oväsen, utan att J reagerar det minsta. Och hon är en ganska klumpig människa så det är skönt när hon slipper störa honom.
J däremot är tvärt emot och gillar kvällar. Detta är inte speciellt roligt alls nu när J är ledig och ska hålla henne vaken HELA tiden. Näe, hon klarar inte av att pressas till att vara uppe, speciellt inte när hon vet att hon måste gå upp tidigt. Men J bryr sig inte det minsta om hennes morgondag inte. Han tänker mest på sitt eget välbefinnande i dessa stunder. Usch, nu blev hon lite negativ till och med. Dags att  "think happy thoughts"  flicka. Hon behöver en paus i skrivandet nu...

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0