28/1 -o9

Nu sitter hon här igen. En dag av sovande,tv tittande och lite tvättande har det varit idag. Hon mår nu mycket bättre och känner att det ska bli skönt att komma hemmifrån och gå och jobba imorn. Hon har tvättat all tvätt hon hade idag. En väldigt skön känsla av att allt är klart fyller henne nu. Allt är gjort och det känns skönt eftersom hon antagligen inte har någon ork efter jobbet imorn.
J kom hem precis när hon och SLa skulle ut och gå, så dom möttes bara i trapphuset. J var dock hemma när hon kom tillbaka från promenaden. Han var på ett glatt humör och skulle hem till föräldrarna på middag, dom hade tydligen en del att disskutera. Men det gör henne inget, hon sitter gärna själv och skriver. J kan bli ganska irriterad på hennes bloggande. Han är urusel på datorer och förstår inte alls varför man skulle vilja ha en blogg och "blotta" sig på. Men, men hon antar att det är en vanlig reaktion hos dem som inte kan datorer eller tycker om att skriva. SLA är helt och hållet på J sida när det gäller bloggandet också. Så hon tycker att man kan kalla henne lite motarbetad. Men hon arbetar bäst i motvind, hehehe.
Hon ska iväg och göra vid naglarna imorn vid fyra. Det ska bli så skönt att få dem hela och fina igen. Dom har blivit ganska sargade denhär gången. Och det är väl förståeligt med tanke på jul, nyår och allt jobbande. Det sliter...
Hon ska dessutom handla present till sin Stora syster, som ska ha kalas på lördag. Det ska bli kul att hälsa på henne, katterna och M igen. Det bli så långt mellan gångerna nu. Och dom få gångerna de ses blir det bara korta träffar.hon hoppas att de får lite tid nu.
Eftersom hon ska på kalas på lördag så blir det pubjobb på fredag istället denhär helgen. Det är karaokee där då så det ska bli skoj. Det är alltid roligare att jobba om det händer något. Det kommer lite fler då och det känns inte som om att man jobbar så länge som man gör. Så det ska bli skoj tycker hon. Nu ska hon mata katter och titta ännu mer på tv.


Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0