30/1 -o9

Äntligen fredag! Hon sitter nu och pimplar kaffe som om det vore flera år sedan hon drack det. Hon älskar kaffe och speciellt att dricka det i lugn och ro en ledig förmiddag! Så skönt det ska bli att va ledig idag.
Kvällen igår blev inte så mysig som hon trodde. Efter uppdateringen här drack hon en öl, sen gick hon och lade sig i princip. Men det var skönt att få sova länge imorse. Hon känner sig piggare än på länge idag, och det bådar gott inför pubjobbet ikväll. Ojdå, då är hon ju inte ledig hela dagen endå. Men puben räknas inte riktigt som ett jobb, hon gillar det för mycket!
Hon har inhandlat en ny parfym också. Det spontan gjorde hon igår efter nagelfixningen. D&G's  nya, dyr men väldigt väldoftande. Dessutom behövs det bara ett sprut av den för att hela hon ska dofta och det kallar hon drygt. Hon införskaffade sig dessutom nya ögonskuggsborstar. Hon förstår inte hur hon kan ha använt dom där små "puffarna" man får till i alla år. Det går ju att arbeta med skuggan om man har borstar. Dessutom blir det inte tjocka fula lager utan tunt och fint av dem. Toppen grej! Hon vet att hon är sen på det, men hon är inte så inne i det hela med "finnesser i sminkningen". Nu ska hon se om J vill smatala lite över en frukost, eller om han ska iväg. Han gick nämligen precis upp, efter ett telefonsamtal, så dom har inte snackat idag. Hej svej

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0