3/1 -o9

En snöig dag, som började en aning kallt. När hon vaknade var det nämligen inte mer än sju åtta grader inne i lägenheten. Pannan var paj! Men det löstes fort och nu är här ca 20 grader igen. men hon saknade värmen en stund där på morgonen. Dessutom hade någon glömt stänga dörren till balkonen ordentilgt igår så den stod lite halvöppen. Ingen bra kombination. Näe, man måste säga ifrån om man inte klarar av att stänga en dörr ordentligt. Balkongdörren är nämligen ganska svårstängd. Men det är ingen ursäkt för att lämna den öppen. Iofs, gilllar hon alla som var här igår så det får för denna gången. ♥
Hon börjar snart jobba också. För att vara mer exakt så om en halvtimma. Suck. Men antagligen slipper hon jobba tills stängning, och det uppskattar hon. Elva timmar är en ganska lång arbetsdag! Så det räcker med ca åtta timmar. Hon får bara hålla tummarna för att det blir så också.
Men det blir det nog inte! Det kommer antagligen en del folk och då får hon snällt stanna. Hon pratade med chefen nyss och fick veta detta! Men hon behöver pengarna! Eller lite girig bara kanske? Hur som helst måste hon ge sig av nu!


En promenad i kylan i förrgår...

Kommentarerna på detta..

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-mail: (publiceras ej)


Din URL/Bloggadress:


Kommentera här under:


Trackback
RSS 2.0