you didn't se this coming

Hittade domhär bilderna och blev jädrigt impad på över vilket arbete människrona som gjort dessa har lagt ner. Och så fint det blev. Man ser ju direkt vad ponnysarna föseställer, visst? Hur som helst så tyckte jag att dethär var en väldigt rolig grej. Håller ni inte med mig?!


this is the truth people!

ni minns väl hur ledsen jag vart sist!?


en sak jag glömt berätta

Juste! Jag har helt glömt att berätta om 'mitt-nya-liv' jag börjat med. Jag har börjat träna. Först startade jag med promenader, 5-6 dagar i veckan, som jag pysslat med ett BRA tag nu. Men för ca fyra veckor sedan så började jag även med mag/rump övningar, 5-6 dagar i veckan. Och denhär veckan ska jag även börja på en träning till, men jag återkommer med den om ca 3-4-veckor. Jag ska bli grymt fit nu! Höh.


(anledningen till att jag inte sagt något förän nu är för att jag ville se till att fixa dom olika träningarna ett tag innan jag delade med mig av det. är inte så bra på att misslyckas offentligt förstår ni.)

so she's still at home?

Tjollahopp, tjolahej! Nu är jag uppe igen och jag känner mig betydligt mycket bättre än igår. Dock så tyckte jag att jag behövde en dag till hemma för att bli riktigt kry. Man vill ju inte springa runt, på jobbet, och äventyra sin friskhet om man inte är fullt frisk. Så därför hänger jag och tranbärsjuice ihop idag också, och jobbet får vänta tills imorn. Puss!


embrace your inner cat...

isn't he/she such a sweetie, huh?


VALENTINESDAYOFFICIALTRAILER

Okej, nu tar jag mig i kragen och försöker glömma "det-är-synd-om-ronniL-idag-symptomen" och ska se en film. Dethär kan vara en toppen lösning på att glömma ett tag i alla fall. Och en kärleksrulle är tamejtusan great till det.


och måndagens fråga lyder

HUR LÄNGE SKA PROBLEMET KVARSTÅ INNAN JAG ÅTERKOMMER?
(med min blivande urinvägsinfektion, läs inlägget nedan). För jag bor i princip på toaletten och dethär är inte kul alls. Jag pallar inte. Så om det inte bättrar sig så kan vårdcentralen kan vänta sig tröttare och aningens negativare ronniL hängandes på låset imorgonbitti. För det känns inte som om dethär ger med sig! Men tranbärsjuicen förtärs med all förhoppning att bättring ska ske ändå, för vem vill lida på dethär sättet? INGEN!


it is not my day today...

Jodåsåatte, denhär natten hade jag kunnat klara mig utan. Det hela börjar med att jag känner en tendens av urinvägsinfektion, på ingång. Och den ger sig INTE av utan håller mig vaken massa av natten. När jag väl klarat av hela natten och ska bege mig till vårdcentralen, så märker jag att jag dessutom har dragit på mig lite av en förkylning, som fått mitt öga att svullna. INTE OKEJ! Men jag ger mig av trots detta.

Väl på vårdcentralen får jag höra att jag nog kommit lite för tidigt då de inte kan "se" (eller vad dom nu gör) någon infektion. Så jag fick bara vända på klacken och gå hem med samma obehagliga-stickande-ni-vet känsla och utan en endaste medecin att stoppa den. Dock så fick jag höra 'återkom om probelmet kvarstår'. Tack för den!


GETSABITCAUGHTUPINHISWORDS

Jag tycker att det var allt för längesedan jag la upp något från Family Guy. Och det är illa, då jag tycker att det är megaskoj. så jag ska se till att skärpa mig på den fronten och lägga upp videos oftare. Men denhär fick mig att skratta till mest idag, så jag hoppas att ni skrattar gott till den också.


lite sjuk fakta en söndag

Av någon outgrundlig anledning kom jag att tänka på maneter denna söndagseftermiddag. Sjukt. Men hur som så kom jag att tänka lite på att man (läs jag) inte vet något om dom. Och i och med det så tog jag reda på lite. Och hittade lite bilder. Och visst är dom vackra? Men äckliga på samma gång. Hur som så tänkte jag dela med mig lite av min nya kunskap (härifrån).

  • Maneter (Scyphozoa) är frisimmande ryggradslösa nässeldjur som till mycket stor del består av vatten. Det som ger maneten dess form, struktur, är ett kallat mesoglea som innehåller vatten och kollagen. De simmar genom att pumpvis, genom rytmiska sammandragningar av kroppshålan, åstadkomma en jetstråle som skickar dem i kroppriktningen, och de följer ganska passivt havsströmmar.
  • Maneter förökar sig genom att hanarna sprutar sperma direkt i vattnet som honorna fångar upp med sina munnar. I mitten av sommaren släpps larverna som tar sig ned till bottnen och där växer de fast och startar så sin polypfas. Som små utskott står de sedan på bottnen cirka en halv centimeter stora. Vanligen på hösten skivas toppen av och varje skiva blir en separat manet.
  • Maneter äter smådjur som de fångar med hjälp av sina nässelceller, några av de större arterna kan fånga andra maneter eller fiskar.
  • Öronmaneten (Aurelia aurita) är den vanligaste maneten i Sverige. Namnet kommer av de fyra blekrosa eller svagt gula könsorganen som sitter mitt på maneten och ser ut som öron eller ringar. De blir vanligen ca 25 cm men kan bli ända upp till 40 cm och är lätt blåaktiga eller skära.






black and white picture.

Puh, nu är jag hemma. Och sliten är bara förnamnet. Jösses så trött jag är. Dock så vart det inte speciellt hårt igår, men jag har lite svårt att sova borta. Plus att jag hade sjukt ont i nacken under natten. Men kul hade vi, och får jag bestämma så blire Älmhulsdagarna fler gånger. Men nu måste jag reparera mig ett litet tag. Puss!


Solbrillor gäller idag...

dsc00058 (MMS)

Solbrillor gäller idag...


hittar på något nytt...

Tjohoooo! Då ska jag snart ge mig av till Älmhult. Och hör och häpna, jag ska inte till IKEA, utan jag ska rocka loss på Älmhultsdagarna med syster & hennes pojk. Jösses så kul att hitta på lite nytt. Jag är taggad till tusen och känner mig helnöjd över detta val. Ska ni hitta på något skoj finisar? Hoppas att ni får trevligt i alla fall. Puss!


bam, damdamdam, dadum!


sometimes i need to run

Godmorgon sötnötter! Då var det lördag, och jag har sovit ut som bara den. Helt underbart. Jag vill ha sovmorgon alla dagar i veckan. För jösses så skönt det är. Men man kan inte få allt, och då blire bara till att gilla läget och bara 'sovmorgona' två dagar i veckan. Men jag är go och glad denna morgon i alla fall. Och det är värt en hel del. Puss!


there's something about,

you 'cause you're a true beauty, my dear!


Vampire Weekend 'A-Punk'

Idag bjussar (coooooolt ord!) jag på en ganska så favoritig låt, atm. Den har hängt med ett par veckor, och jag älskar den. Jag vet att jag skriver det om alla låtar jag lägger upp, men jag har massor med kärlek att ge förstår ni. Men denhär är i alla fall en döpepp låt som jag hoppar loss till MINST en gång i veckan.


freakin' lovely friday...

Äntligen fredag, ännu en gång. Fasen så glad och pirrig man blir i hela kroppen när man vet att det vankas helg. Och det sjuka är att man blir sån även om man vet att man inte ska göra ett skit. Galet. Men fasen så gött det ska bli att SLIPPA gå upp innan det ljusnat imorn, jag längtar. Men först ska det firas fredag. Puss!


ALLTHANDLAROMGLASSIDAG!

Vad var det som hände... När dom ritade domhär gubbarna? Vad är grejen med det röda strecket genom ögonen på dom? Vad ska det vara? Jag förstår för mitt liv inte vad det ska föreställa. Plus att det inte ens är fint.

 

Och sen en sak till... Varför är änglen till märket sia glass naken (se nedan)? Är det verkligen så barntillåtet? Okej, han skyler ju sig, men ändå.  Sverige brukar ju vara lite känsligt när det gäller sånthär. Vad var det som hände med glasstillverkarna, när dom gjorde dessa?

 


do you like ice cream!?

Hahaha, dethär var det roligaste idag. Och som vanligt så är det Kech som har lagt upp det på fejjan (tufft smeknamn va?!). Känn ironin! Denhär gången har jag har som vanligt lånat den från honom. För att ge den till er. Men jösses så kul. Titta och NJUT!


okej jag håller väl med.

För ett tag sedan (läs förra veckan) så berättade en jobbarkompis (kvinna i 50års åldern) att hon hade fått den nya IKEA katalogen. Och det har väl alla ni också fått eller? För jag fick min först idag. Hur som så ska jag komma till saken nu. Min jobbarkompis sa nämligen att;

'Åh, det är så kul att få den, jag kan roa mig med att läsa den hur länge som helst!'
.

Aja, tänkte jag för migsjälv, nu krydddar hon väl lite va. Men nu idag när jag såg att jag fått den. Så kom jag på migsjälv med att släppa allt och kolla igenom den direkt. Så hon hade rätt ändå, det är fan kul att få den!


'CAUSETODAYTHESUNSHINES!

Hallojah sötnötter! Hur är allt idag? Jag är pigg som sören och längtar tills det är helg. Men när gör man inte det en tordag? Huh? Men det går fort, bara en arbetsdag kvar. Gött. Annars så har jag fortfarande ont i handleden, men jag orkar inte riktigt bry mig om det. Det går väl över? Men idag är ingen dag att bry sig om sådant eller sega, för idag lyser solen och det gillas skarpt. Puss!


Henrik Dorsin kan skiten!

Hah! Dethär är humor en onsdagskväll för tusan. Jag kan säg att Henrik Dorsin är en av mina favoriter atm. Han levererar som sören. Dock så gillar jag första akten i denhär videon mest. Hur kul, liksom! Hoppas att ni har lite samma humor som mig, för då gillar ni det som fasen. Puss!


what i did one year ago!

För exakt ett år sedan såg jag ut såhär. Och just denna kvällen (för ett år sedan), så var jag påväg hem till min vän Stuts för att festa och dra ut till q-bar. Det var en kul kväll. Men inget jag hade orkat med idag, Hej sliten! Men jösses så kul det är att se hur man ändras. (Dock är jag lite mer stylad på denhär bilden, eftersom det var en festkväll) Men, ge tillbaka mitt långa hår!


va? menar du allvar, va?

Sånnahär skämt/ordlekar eller vad det nu kallas är en favvis hos mig. Iofs är väl dethär på bilden inget skämt, men ni fattar vad jag menar va? Jag kan inte sluta gilla att dom är så jäkla självklara. Och ironin och sarkasmen i skämten gör ju inte det hela värre. För jag är en sucker för sånt. Håller ni inte med om att det är kul?

the day it all happened.

Jaaaaaa, lönedagen är kommen! Jösses så fattig semestern och sommaren gjort mig. Det gäller att börja sansa sig nu och spara igen. För jäklar som jag har slösat sönder denhär sommaren. Men nu ska det bli ändring. Deså!

Och idag är det dessutom onsdag och höst. Jag lovar. Det är kallt, regnigt och blåser halv storm ute. Så nu känns det verkligen som att sommaren är passerad. Så nu får man hoppas på finfina krispiga (och soliga) höstdagar. För dom gillar vi. Puss!


hur handsome kan man va?

Det är väl en ganska konstig fråga. men tanke på att alla tycker olika. Men jag kan lätt säg att jag har hittat min gosse. Och det sjuka är att jag hittade honom när jag var 11 år. Men jösses sicken fin, eller jädrigt porrig(?). Så mitt svar på frågan i överskriften är: Ungefär såhär...

Jared Leto i mitt (dröm) hjeeerta!


psssssssssht, bulls eye!

Var den inte great? Huh!


TODAYIFEELMUCHMOREHAPPY!

Tre snabba om gårdagen....
  1. Jag var segast i huvudet och kände mig typ bakfull hela dagen, trots att jag INTE var det. Illa som fan. För jag förtjänade inte det alls!
  2. Jag fick en smärta i min handled som inte verkar vilja släppa. Kan vara jobbets fel (förslitnings skada?). Illa om jag fått det redan, liksom.
  3. Fångarna på fortet var bra, men inte alls så bra som jag mindes det. Dock så störde vissa ljud mig. Som ljudet som hördes när dom tog nyckeln.
inte världens bästa dag med andra ord. så då kanske ni förstår varför jag skrev att det var toppen idag. för idag har bara en sak gått fel, och det är smärtan i handleden. piss på den. men allt annat fungerar på topp. great.


the weather is fucked up

Ammen, tjenare tjenare! Hur är läget med er idag? Själv så mår jag toppen, lite seg bara. Men så är det ju tisdag också. Och då är man alltid lite seg. Vädret här i skaune är helt galet idag. Solen skiner och det ösregnar om vartannat. och så blåser det en hel del också. Värsta aprilvädret ju. Aja, det hör väl till. Även om det inte uppskattas. Eller? Hur som så är det väldans skönt när solstunderna infaller. Puss!


Fångarna på fortet kväll

I och med att jag är ett styck TRÖTT idag, så skiter jag i dethär nu. Och jag ägnar denhär kvällen helt åt  att slappa och titta på Fångarna på fortet. Jag hoppas verkligen att det är lika bra som det var när man var liten. För då var det mitt favvo-program. Så nu håller vi lite tummar för det. Godnatt på er finfisar!


spontanresan till malmö!

Som jag skrev tidigare så var gårdagskvällen helt galet bra. Och jag njöt som bara den, trots att jag var chaufför. Höh. Jösses som Lars Winnerbäck kan. Han är tamejtusan finfin och levererar alltid på topp. Lovelie! Vi hade somsagt en underbar kväll och jag tror att alla vart helnöjda. (fyrtal i pic's!)





monday and sleepwalkig!

Jisses! Klockan var nästan ett innan jag kom hem inatt. Och typ tre innan jag somnade. Så jobbedagen idag har varit pest. Jag har varit som en zombie och fumlat med allt. Illa. Så därför ska jag se till att lägga mig astidigt idag. Men även om jag varit trött som tusan idag, så var det lätt värt kvällen igår, jag hade gjort om det på stuts. Puss!


Lasse är bäst hela tiden!

dsc00057 (MMS)

Lasse är bäst igen!


and now i'm on the move.

Weioooo! Nu är jag duschad, har hoppat i en klänning och tvättat klart. Så nu bär det snart av till Malmö. Jisses så skoj dethär ska bli. Jag älskar när man spontanbestämmer saker såhär, det misslyckas aldrig då. Plus att jag är ett stycke glad att jag fick klä mig i klänning idag igen, gillart. Hoppas att ni också får en underbar kväll finfisar, för det ska jag ha. Puss!


going to Malmoe tonight.

Om ca två timmar beger jag mig ner till Malmö för att se på Melissa Horn och Lars Winnerbäck. Gratis! Jag gillart skarpt, gratis är toppen. Och jag är gladast över att få se min fina Lars igen. Melissa Horn har jag aldrig sett förut, så där ska tas en oskuld minsann. Hur som helst så kommer denhär kvällen att bli great. Och hur ofta kan man säg det en söndag? Puss!


antingen eller en söndag!

Svart eller vitt? Svart
Hund eller katt? Katt
Ut och festa eller hemma och mysa? Mys med fest?
Tvspel eller datorspel? Datorspel
Singel eller upptagen? Upptagen
Film eller bio? Bio
Sommarlov eller vinterlov? Ey, jag jobbar...
Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother, men helst inget.
Har du svart hår eller blondt? Mahogney (brun-röd)
Har du blåa ögon eller bruna? Massa färger blandat.

Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? VÄNSTERHÄNT och stolt.
Coca cola eller fanta? (tryck-)Cola

Pizza eller kebab? Pizza
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? Älska
Leva eller dö? Leva




en liten färgklick i höst

Vad sägs om gröna nails? För jag tycker nog att det kan vara ganska fint till hösten, och allt grått. Man behöver en liten färgklick, och varför inte skrikigt grönt? För om något så piggar den färgen upp. Eller håller ni inte med mig? Jag tror i alla fall att det lätt fungerar om man matchar det ihop med sina kläder. Äppelgrönt är skönt.


bildtexten under bilderna

Och nu vet ni det, för det är tydligen alltid ett problem...


fredagen, och kräftfiske hemma hos micke och mandi!




lördagen, promenad med sla och möte med kelna får.


lördagen, helgens höjdpunkt. Kräftskivan som vart lovely!

all you have to do is....

Tjenare! Dålig start idag, dåligt psyke. Usch. Måtte dethär bättra sig innom kort. Fasen så illa det är att känna såhär. Mem, men det är bara att härda ut och försöka få sigsjälv till ett stycke bättre. Och det ska väl gå, om solen skiner och världen vill mig väl? Hur som så ska jag se till att fixa dethär. Puss!


kvällen tog en vändning.

Ikväll hade jag inga som helst planer på att göra något spektakulärt alls. Men sla hade en annan åsikt. Och därför ska jag på KRÄFTSKIVA hos henne ikväll. Mums! Trots att jag varit ganska sliten idag, så ser jag fram emot dethär som sören. Allt kommer att bli toppen, och gott dessutom. Nu ska jag se till att peppa lite till innan jag beger mig. Puss!


Lotta på Bråkmakargatan!

Nu är jag hemma efter en jobbig promenad. Just nu tittar jag på tv4plus och där går Lotta på Bråkmakargatan. Jag och J och sla kom att fundera över hur hon som spelar Lotta ser ut idag. Att man inte undrar över sånt oftare är skumt som fasen. Och såhär ser hon ut. Ganska lik sig visst?


memories take you back.

Alldeles nyss så ringde sla, och ville dra med mig ut och gå. Självklart kakade jag på. För promenera är mitt favvis sätt att motionera. Like it alot. Och det bästa med dagens promenad är att vi ska gå en runda som kallas "gå-lunka-löp" och den rundan har man inte gått sedan man gick i mellanstadiet. För i mellanstadiet sprang man orienteringen där. Så det ska bli kul att se hur där ser ut. (remember; flickan på bilden är inte den som har skickat in brevet!) Så nu blire till att fixa sig lite.


leaving the world behind.

God morgon finisar! Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag, i alla fall. Jag umgicks och pimplade öl i mängder, kul. Dock så satt vi "uppe" vid huset hela kvällen, så kräftfisket har jag INGEN koll på alls. Illa. Men jag roade mig och är helnöjd oavsett. För det är ju inte precis som om jag var där för fisket. Höh. Jag var där för folket. Puss!


Oj, som det kan bli va?!

ska man va glad att man inte är celeb' eller?


ikväll smäller det igen!

Oh! Justja. Idag är det dags för kräftfiske igen. Och ronniL (dvs. JAG) är taggad till tusen. Som vi ska fiska va? Häh! Näerå, jag fiskar inte utan sitter vid sidan om och umgås och dricker öl. Najs som sören. Så snart (om jag får liv i J) så ska vi käka och sedan ge oss av hem till vänner för att få en underbar kväll. Puss!

dethär var några läskiga jäklar!

 


some goooooooooood tones!

Woop, woop! Så mycket musik det blev nu då. Låten jag la upp igår var inte meningen alls att lägga upp. Jag skulle sparat den tills idag, men icke. Jag klantade till det. Så därför får ni en till idag. en färsking, som jag kommit att älska. Höstlåten nummer ett. Så jäkla svängig och glädjegivande (är det ens ett ord?). Hur som helst, så hoppas jag att ni kommer gilla den, Enjoy!


Um tss, um tsss, um tsss!

Hallelli, hallellååååå! Och då vart det fredag, Jippie! Hur kan det vara att man alltid är så jädrans glad över det? Hatar man sitt jobb eller saknar man bara friheten under veckan? Aja, hur som helst så är det grymt skönt och trevligt att det är helg igen. Jag kommer inte att sakna jobbet en sekund denhär helgen. (heller) Hah. Dom två dagarna i veckan jag slipper slita, så gör jag helst inte det. Håller ni inte med mig gullungar? Puss!




hello saferide - the quiz

Idag kör vi på en gammal (eller fortfarande) farligt bra låt. Denhär får en att vilja sjunga för full hals. Skrika ut orden. Jag minns bara tiden innan jag kunde texten. Då jobbade jag som en galning för att lära mig så att jag kunde skrika/sjunga för fullt med i låten. Så bra den är, jag dör en aning.

'And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?'

'Do you talk in the middle of Seinfeld?
Do you read more than two books a month?
Do you get racist or sexist when you've had a few?
Is it fine if I make more money than you?'


en liten serie med tänder







"and we say NO, oh NO..."


SUDDENLYSHEWANTSTHISINSTEAD!

Snart. Strax. Soon, så kommer hösten. Och jag kan säg att jag inte alls tycker att det ska bli jobbigt. Jag saknar den krispiga luften och fukten i gräset på mornarna. Jag saknar att se alla färger skifta. Jag saknar kylan som uppstår under sena nätter. Jag saknar till och med frosten. Men dock så behövs inte regnet och det gråa alls i samma utsträckning. Men visst, lite regn är okej. Men jag gillar nog hösten i alla fall. Fint.


feeling like a new person

Allå, allå önni'! Och så var solen framme igen. You got to love it. Plus att det slutat vara så äckligt kvavt och blivit friskt ute. Jag gillart. Men jag måste säg att solen gör mig mest glad av allt. Jag blir som en ny människa av att se den. Och hur bra är inte det? Häh. Näe, men jag blir pigg och glad som sören av det. Plus att jag blir MASSA glad när jag tänker på att det är fredag imorn, jej. Puss!


today i fixed my nails...

Idag var jag även kvar i hlm och ordnade till mina nails (behövligt!). Man känner sig alltid lika fräch och fin efter att ha fixat dom. I like! Så nu är jag redo och fin inför vad som komma skall i veckan/helgen. En annan sak jag också såg till att ordna idag var nagelbandsolja. Ni vet sån som mjukar upp nagelbanden så att dom inte fnasar sig eller spricker. Kan för mitt liv inte leva utan det. Det är bäst.


'LOLLIPOPLOLLIPOPLOLLIPOP'

Jösses så längesedan det är jag åt (slickade på?) en klubba. Det är fan inte okej, med tanke på att det är mega-gott. Speciellt sånna klubbor som är på bilden nedan. När man kommer in till det helt vita ni vet (i mitten). Det är fan kärlek det, eller i alla fall asgott! Så till helgen (har ju börjat ett nytt ät-rätt-och-träna-mycket-liv som inte gäller på helger) ska jag bannemej se till att slicka/äta(?) klubba. Mums!


vänder på en femtioöring!

Tjollahopp, tjollahej! Nu är jag himma (skånskt uttal) efter en seeeeg jobbedag. Jösses så sakta tiden går iband. Och inget kan man göra åt det. Illa. Eller jo, det kan man visst då göra. Man kan roa sigsjälv med diverse saker istället för att böla och tycka synd om sigsjälv. Eller hur!? Så nu ska jag sluta klaga och aggera istället. Deså! För såhär kan jag inte grotta ner mig. Näe, det finns dom som har det värre än jag, mycket värre. Så egentligen ska jag vara asnöjd och typ le hela tiden. Ni också. PussPåEr!


a little piece of ronniL!

 

 


SoldiersSurprisingLovedOnes

På jobbet idag så berättade sla om en video som fått henne att lipa som sören (och hon gråter aldrig till film). Så jag var tvungen att se den så fort jag kommit hem idag. Och jösses som jag grät isönder. Dock så hittade jag inte exakt den videon till er, men denhär bölade jag också till. Fast det kan ha varit mycket för att jag efter första blev GANSKA sentimental. Men hoppas att ni hajar vad jag menar och delar mitt bölande?


i always get my sunshine!

Tisdag och regn! Men mig gör det inget alls, för jag stack och solade efter jobbet, så jag fick lite solsken idag after all. Och tur är väl det. För annars hade väl gråheten tagit kål på en. Men icke, jag gör allt jag kan. Och lite mer än så. Så trots att det är tisdag (tråk-dag!) så är jag ändå på gott humör och ska se till att vara det hela eftermiddagen. Puss!


ÄNNUETTLITETAVSLÖJANDE!

Woop woop! När vi ändå är inne på en 'avlsöja-saker-om-ronniL'-väg så kan jag berätta en sak till. Jag har typ världen HÖGSTA vrister. Så därför kommer jag typ inte i några skor alls, förutom sneakers då. Och detta har gjort att jag aldrig har kunnat lära mig gå i högklackat eller liknande. För att jag kommer inte i dom. Och inte nog med att jag har höga vrister, jag har dessutom breda fötter som fasen, så jag får helt enkelt glömma att någonsin bära något av  dessa par nedan. Tur att jag inte är miniliten va?


get to know ronniL day...

Låt som när du är ledsen sörjer till: The funeral-Band of horses (finaste!)

Beroende av: Cigg, hjeertanen och la familia

Vad tror folk om dig? Att jag är en glad.

Stämmer det? Mja, har en del humörsvängningar, men annars så: VISST!

Vad får du oftast komplimanger för? Kläder, ögon och sånt?

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv och inget mer.
Brukar du skratta för dig själv? Alltid och mest!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "det är lugnt! Pussssss!"

Var bor du? WhiteSea...

Trivs du där? Ja, oftast!

Hur svarar du i mobilen? "Aaa det är 'ronniL'!" eller "Aaaa hallå!".

Vem ringde du senast? Sla!

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi kunde gå ut och gå...
Antal timmar sömn inatt: Hmpf, typ fem eller något?

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: JA! Alltid och oftast lite tidigt.
Hur känner du dig nu: Trött, glad och mysig på något skumt vis.

Vanligaste färg på dina kläder: Svart eller jeans.

Vad tycker du om fötter: Det värsta av allt!

Vad saknar du: Människor jag tycker om och inte ser tillräkligt ofta!

 


time flies and so do i!

Hallu hallu och välkomna in i vecka 33! Det är inte illa att man klarat av 33 veckor detär året redan. Mer än hälften ju. Och då innebär det att det är nedförsbacke tills jul och även till min dag. Weeeio! Iår är det lite mer speciellt för mig att fylla år då jag redan nu bestämt mig för att dra och njuta satan. Godis det ni.

Men hur som så har mer än halva året gått och jag förstår inte alls vart tiden blev av, det går så jädrans snabbt allt. Jag hinner inte redigt med. Gör ni? Aja, man får ta vara på det som man hinner med i alla fall. Och glädjas åt allt fint som sker. (poetisk som få?) Puss!


SOMETHINGTOTHINKABOUTHUH?


hlmsfestivalen in pic's

Bilserie ett är fra' fredagen den trettonde augusti!





Bildserie två är från Lördagen den fjortonde augusti...







waking up in a good mood!

Tjillevippen sötnötter! Och hej Söndag. Jösses så skönt det var att vakna idag och inte vara bakfull, jag tror att jag kan vara typ en av tio i hela kommunen som gör det. I och med att det varit festival. Men kul var det igår i alla fall. Fast inte under min "jag-glömde-äta-så-jag-fick-huvudverks-periond", för det är inte kul alls att ha huvudverk bland massa hög musik. Men så fort jag ätit så ordnade allt sig och jag hade trevlans. Hur var er kväll? Puss!


i'm a driving girl today!

Puh! Då var jag iordninggjord igen. Och det är fantamej en bedrift. Jag är ganska sleten sen igår kan man säg. Så därför blire till att vara nykter idag och köra töser som inte ska vara det. Dock så tror jag att det är det enda jag är kapabel till idag, då jag somsagt är sliten. Men det ska jag se till att ändra på och röja nykter hela natten. Och dansa massor, massor. Joinar ni mej eller? Hässleholmsfestivalen here i come. Puss!


i do love black 'n white

for sure!


let's make a wish hun...


plastglas och folkmängd!

Godmorgon, godmorgon! Och välkommen Lördag. Idag är jag en del trött, då jag for till hlm och festivalade igår. För sån är ronniL. En ovanlig faktor var dock att sla höll sig nylle (sober) och körde hem. Och fasen så gött det var att slippa "fylle-bussen" hem (en buss som är extrainsatt under festivalen och går 02.40 am från hlm). Oavsett det, så är jag en del trött och ska hänga med tösen (se nedan) nu under ett par timmar. Puss!


when you start to forget.

Juste! Jag fick hem en väldans fin sak idag. Nämligen senlisnören i silver. Nice! Så nu kommer jag aldrig att slarva väck brillorna, eller? Jag hoppas inte det i alla fall, för då förlorar jag ju senilsnöret också. Och det vill jag INTE. Men fint och tufft är det i alla fall, och billigt var det också, 150kronor. Great!


we raise our heads for...

Idag (fredag!!) så kör vi på en gammal goding som jag och sla svängt våra lurviga till otaliga gånger. Jösses som denhär låten har spelats. Speciellt i J's gamla tvåa han hade ovanför puben. (I den lägenheten satt vi och festade jämt förr, och spelade GÖR hög musik alltid!) Jag saknar den tiden en svätt lite nu bara för det. Aja, en grymt skön låt får ni idag i alla fall. Köss!


Unlucky today? No, never!

Fredagen den trettonde; hejsan! en bra dag visst!? För mig är det, det i alla fall, för jag fick kompa (sluta tidigare) idag. Jej! Plus att det nu är två dagar ledigt. Helg är fasen awsome! Så nu ska jag se till att hitta på något roligt och helst ska jag ha roligt heeela kvällen. Puss!


kate ryan - det sa jonte

Häh! Okej, jag är sen och vet om det. Men fy tusan så kul sånhär är. Jag gillart skarpt som fasen. Ge mig MER och roligare. För dethär kan förlänga mitt liv (från frasen; ett skratt förlänger livet).


this is a fucking fact!


a beautiful pic' for you

Det finns vissa saker som är finare än andra. Öhhhh, no shit ronniL, tänker ni. Men hur som så gillar jag i alla fall denhär bilden skarpt. Och jag tror att det har att göra med att den är tagen i mörker och motljus. Plus att färgerna är grymt fina. Ett plus är dessutom att den skriker kärlek och "tycka-om-varandra" Eller vad säger ni, håller ni inte med?



wishing in the afternoon.

Hej, hej, hemskt mycket hej! Nu är jag hemma och redo för att börja röra mig mot fredagen. Häh. Illa att önska bort en hel eftermiddag så va? Näe, men jag kan säg att det är JÄKLIGT skönt att det är fredan imorn, för jag orkar inte mer alltså. Dethär med att jobba är fan jobbigt. Hah. Idag blire massa promenad och lite städ/disk också. Inget roligt här inte. Men jag klagar inte, för jag orkar inte med mer. Pussis!


and now it's movie time!

Nu blire filmtajm med J. Och jösses så gött det ska bli med det. Tro dock inte att jag skippade prommisen för trötthet, för jag gick. Själv dessutom. Klapp på axel. Så nu ska jag götta mig massor med täcke, gurka och film. Jag gillar't och behöver't dagen till ära. PussHej!


humor när man är trötter!

Så jäkla söt-rolig. Jag fick mig ett gott skratt. Dock så tror jag att det beror en del (läs ALLT) på att jag är trött som tusan. Men hur som helst så var det en gulle-bild. Och jag gillar'n skarpt som attan.


har jag skapat en trend?!

Med mina texter då alltså. Gillar ni det? Eller är det bajs? För jag gillar det minsann, så jag hoppas och tror att ni också gör det va? För gör ni det så blir ronniL ett stort stycke glad och letar vidare efter massa godingar. (kommer nog göra det i vilket fall, men endå) Puss!

 


looking a bit tired today

Hello hello my little sunshines! Halva veckan gjord och nedförsbacke till helgen. Gött. För jag kan säg att första veckan efter semestern känns VÄLDIGT mycket dethär året. Sån trötter jag är. Men det är bara att bita ihop, snart är man inne i vardagen igen. Men tungt är det. Äh, nu ska jag sluta gnälla och se till att göra mig en kopp te, för det är lite ruggigt ute idag. PussSåLänge!


Englans färger ÄR fina!

I höst tycker jag att det är på sin plats att klä sig i englands färger. Tycker inte ni? För fy tusan så fina färgerna är ihop. För att inte tala om så frächt det blir med lite färg i höstrusket. I och för sig så gillar jag hösten och allt som hör den till. men lite färg har aldrig skadat. Visst!


three things you didn't..

know about ronniL...

  1. Jag har en sjuklig städmani. Och denna finns även på jobbet, där jag MÅSTE använda upp alla rivna "kylvara"-ettiketter (det brukar ligga en drös färdigrivna på packborden där jag jobbar och jag tycker att det ser skitigt ut när dom ligger där. Skumt men sant!)
  2. Jag äter minst en gurka om dagen och gör det bara för att jag tycker att det är sjukt gott. Dethär är en grej som jag älskat heeela livet. Och till alla er som tycker att gurka inte smakar något; det gör dom visst. (och dom är godast om dom är rumstempurerade)
  3. Jag har väldiga rutiner på vardagarna och blir ganska eller jäkligt irriterad om jag missar en av dom. Eller om jag kommer ur balans helt, då blir jag tokig. Men dessa rutiner hindrar dock inte mig från att leva fritt, men dom måste göras likt förbannat. Galningen ronniL har talat...


the worst day of the week

Hejsan hoppan karlsson? Eller? Näe, hatar honom faktiskt. För att han är en elak skitunge. Till och med när jag var liten ogillade jag honom. Och för er som inte riktigt kopplar så snackar jag om Karlsson på taket. Fy vilken elak unge han är. Håller ni inte med?

Ah, hur som så är tisdagens jobb avklarat och jag är ett styck glad för det. Och nu ska jag ta och sitta och glo ett tag. För visst tycker ni som jag att tisdagar är den sämsta dagen på hela veckan? För det är den. så nu ska jag gotta mig i att den snart är över. Puss!


plötsligt händer det, va!

Ja, visst gör det. Enda sedan i fjol så har jag suktat efter en beige/kamel poncho. Och nu har jag hittat den. Lycka! Tänk jag har till och med varit ute på sidor med stickbesskrivningar och dylikt. Till saken hör då att jag inte kan sticka utan hade tänkt anlita momo eller någon som kan att göra det. Men det behövs icke nu. Och jag längtar massa.


don't you ever forget it


first day back at work...

Hej hopp gummisnopp! Då var första jobbedagen efter semestern avklarad. Och jösses så LÅNG den har varit. Dock så tror jag att det berodde en hel jäkla del på att jag har sovit apdåligt inatt. Så jag har varit tröttare än tröttast idag. Och grått och trist har det varit också. Så vädret har inte hjälpt till att pigga upp en. Hur har er dag varit? Puss!


'ÅKERFOLKAVAGNFÖRATTBADA'

Igår var det ju lördag och Biiiia & Net intog Whitesea. Detta firades med jello shots (skum men kul pryl), öl, joddla på maxvolym och ett pub besök. Helt topp kväll som känts av idag ska ni veta. Men det var lätt värt det. Som vanligt nuförtiden så fotades det dåligt. Men ett par blev det.

på bilderna; Net, Biiiia, Sla, ronniL, fötter och rumpor!


someone's crying upstaris

Regnet tar aldrig slut idag. Och det är gråare än gråast ute. Jag älskar det. En hel dag då man kan vara inne och slappa utan att skämmas. Och det är på tiden tycker jag. Plus att det blir lite gjort i lägenheten också, typ städning, tvätt och sånt. Och det är alltid bra. Så nu ska jag återgå till tvätten sedan blir det vågrätt igen. Puss!


lovliest one in the world

Min finaste tjolanta i hela världen, tar soffdag med mig och jag gillart mest av allt. Hon är tamejtusan det bästa jag vet när det gäller. Och så är hon dessutom ett stort stycke söt. Fina flicka! Pure fucking love.


SOMETHINGTOMAKEYOUFEELGOOD!


give me the things i need

Hejsan svejsan fågelungar! Då var det söndag, och imorrn börjar alvaret. Usch! Jag vill ha mer semester, och mer pengar och ett hus och en fin bil. Det är väl inte så jäkla mycket begärt va? Jag tycker att någon snäll krake kan se till att langa fram det nu. Helst. Äh, men hur som helst så är jag sjukt trött och ska se till att sova en skvätt til på soffan nu. Puss så länge!


You got to love it!

dsc00055 (MMS)

You got to love it!


R kelly-the storm is over

Okej, då tar vi oss tillbaka till tiden då ronniL gick i högstadiet (massa år sedan). Tiden då jag hängde med Bror och Pålle typ varje dag. Sicken tid. Och denhär låten spelades friskt och ofta under en period. Jag kan säg att vi sjöng för full hals till den hela tiden. Och dansade på våra stolar. Brors komment till det hela var; 'Asså jag gillar dendär gosspell-delen mest!', och jag höll med. Som man kan längta tillbaka till vissa moments va?


do it in black 'n white!

Tjenis penis folket! Jag förstår för mitt liv inte vad jag gör uppe nu. För jag gick inte och la mig förän klockan var fem inatt. Men Mor ska till havet och jag vill med. Så sömn tar vi en annan gång då. Gårdagen/kvällen var toppen och jag hade så skoj som jag kunnat. Plus att värdet var topp. Gött.

Idag är det som sagt havet som gäller. Så håll tumme för att det är lite mer sol vid kusten än här. För här är det mulet. men jag tror och hoppas på att det blir ett sista semester-dopp idag. Puss!


Mörker och massa lycka

dsc00054 (MMS)

Mörker och massa lycka


Kräftfiske is the bomb!

dsc00053 (MMS)

Kräftfiske is the bomb!


a special day in Whitesea

Idag är det en väldigt speciell fredag i Whitesea. För idag så är det kräftfiske. Och det är en grej som hela byn pysslar med. Så därför tänker jag dra iväg och titta på när folket fiskar och dessutom ta en och annan öl med dom. Och fatta att det är partey runt hela sjön idag. Skoj! Så jag tänker inte sitta här hemma och uggla mer nu. Puss, så ses vi vid sjön!


i'm feeling a bit purple!

Hejhej fredag! Idag är det en aning mulet ute, men jag är glad endå. För idag är det fredag och det är tamejtusan nice det. Så nu sitter jag och tar en kopp kaffe och ska snart duka upp till frukost. Smaskens ska det bli. Men först sluka koppen. Idag ska bli en toppendag hörrni'. Puss!


SOMETHINGSARESOWORTHIT!

Wow, så bra dendär furminatorn (HAH, sånt kul namn!) var . Ella blev typ helt såld också. Hon kelade sönder och jag tog bort MASSOR med hår. Men fy så impad jag blev av effekten. Den var värd vartenda öre. För den kommer att hjälpa mig och J i massor (då vi inte behöver städa alls så ofta mer). Gött. Som ni ser så kan hon inte få nog av den, tösabiten.


Ella ska få en furminator

dsc00052 (MMS)

Ella ska få en furminator


dethär är humor som fan!

nästan bud på att göra det någon gång...


i want to leave this city

God morgon solstrålar! Då var det torsdag och endast två dagar kvar av min semester. Jösses som tiden går. Idag vill jag ge mig av bort. Vart vet jag inte, men iväg vill jag. Så jag ska försöka få J att hålla med mig om det. Kan bli svårt. Aja, försöka och vara ihärdig har vunnit förr.

Igår blev väldans bra med MASSOR av rosévin och en massa Nut. Fasen som jag saknat den fisen. Vi traggade, drack och hörde ljuv musik. Dock aldrig hela låtar. För alla som känner ronniL, vet att hon byter ofta och mitt i. Sån är jag. Men trevlans var det i alla fall. Så; Puss på det!


mojito = mumsfillibabba!

Jag känner för ett par sånnahär idag. Och en massa bra sällskap. Gärna ute i solen, vid en sjö. Eller på en filt i det gröna. Oavsett så vill jag se till att ha kul idag. Och jag tycker att rosévinet i min kyl ska drickas. Jag vill vara gladast och skratta i massor. Och vända på dygnet totalt, för det är ju faktiskt lill-lördag!


vi kör en text igen, huh?


it makes perfect sense...

Halli, hallo, hallumi! Nu är jag uppe. Och fy tusan sån pigg jag är. Gött. För på sista tiden har jag tyckt mig gäspa och vara trött typ jämt. Men inatt har jag sovit hur många timmar som helst, och det behövde jag bannemej. Så nu efter ett par liter kaffe och lite kattkel, så ska jag ge mig in till hlm, för att shoppa loss lite grann. Och sola, då solskenet inte är att lita på längre. Vad hittar ni på gullungar? Puss!


i survived it once more.

Hallojah! Då var jag hemma igen. Och jag kan säg att jag blev lika jädra varm denhär gången. Jösses. Denhär gången tog vi dessutom ett svårare håll upp. Så vi fick typ klättra hela vägen, plus att vi hade dött om vi ramlat. Jisses. Men jag är hemma, mätt och trött nu i alla fall. Så ikväll blir det till att softa, och käka kronärtskockor. Mumma!

en liten trött sötis, va?


ready, set, go, ronniL!

Weeeeio! Nu bär det av ut på "den-vackraste-av-skånes-kullar" för att klättra och picknicka. Och om jag tror rätt så kommer det att bli lovely. Deså. Hur som så har jag sett tilla att ta mini-lite på mig då jag inte vill blir sådär fruktansvärt varm som jag blev sist. Så nu är jag mer redo än någonsin. Puss!


something to remember...

Oh! Jag framkallade ju massa bilder för ett tag sedan. Och nu har alla bilder, och två fotoböcker kommit fram. Jäklar så nöjd och glad jag är. Jag ska se till att bli ett stycke duktig på att sköta framkallningen ordentligt från och med nu. För fy så kul det här var. Och Böckerna som ni ser nedan vart finfina och bättre än jag väntat mig. Gött!


going on a roadtrip again

Tjenare finfisar! Nu är jag uppe och piggare(?) igen. Eller? Och idag ska det bära av till Nimis igen. Med picknick och massa sånt. Det ska bli kul som sören. För jag kan tamejtusan inte tröttna på kullahalvön alls. Jag älskar den delen av skåne. Helt superbt vacker. Så idag ger vi oss ut där igen, hoppas bara att det är liiiite svalare idag. Puss!

sist vi var på/i Nimis (dvs förra veckan!)


Bygg och grill, utomhus!

dsc00051 (MMS)

Bygg och grill, ute!


outside is the new thing!

Godmorgon, godmorgon gullungar! Nu är jag vaken och människa igen. Gårdagen vart inte alls som jag tänkt mig då jag åt dålig mat och fick SJUKT ont i magen. Detta höll i sig hela dagen och jag satt typ bara och kved. Så Idag ska jag passa mig jäkligt noga för att käka, för detdär vill jag inte vara med om igen. Fy. Nu kaffe, sen ska jag titta på när vänner jobbar tänkte jag mig. Jag håller mig utomhus idag också förstår ni. Puss!


IT'SLOOKINGLIKEALIMBTORNOFF

Årh. Hur fin var inte denhär då? Det är så jag går i sönder en aning. Alltså videon och musiken få mig att rysa överallt. Och jag älskar den. Hej och välkommen pytteskin. Jösses! Tänk så jäkla berörd en sånhär liten pryl kan få en. Helt sjukt.


halva semestern avklarad!

Lite kort om semestern, so far...
  1. Allt som gorts har varit utomhus (hur gött!)...
  2. Träffat en herrans massa bra folk som jag älskar.
  3. Golfspel i massor, för att promenera är nyttigt.
  4. Utenbliven sol, men värme ändå.
  5. Massa dags utflykter, som värmer i hjärtat.
  6. Ett stycke glad och positiv ronniL...
  7. En vecka gjord, och en "to go".
  8. Vecka två ska bli lika GREAT som vecka ett!

var den inte lovely!


got 2 love kronärtskockor

Hejsan söndag, och heja kronärtskockor! Va, tänker ni. Eller? Men ser ni det är så att ronniL har handlar kronärtskockor i massor och hon och J ska mumsa på det hela denhär dagen. Och om ni inte redan förstått det, så ÄLSKAR jag kronärtskockor, och äter det gärna och mycket. Bäst av allt var dessutom att dom hade dom på rea, så det bllidde billigt också. You got to love sundays. Puss!