something alot like love

hemma. trött.

sängen kallar!


en lång biltur & grå dag

dsc00120 (MMS)

en lång biltur & grå dag


it's because i love it...

Finaste presenten från J, han kan den mannen. Och, jajamen det är en klänning till. En udda sak som jag aldrig trodde se migsjälv med är axelkuddarna. Men den rockar och jag är positiv. Så denhär rockade jag födelsedag i igårkväll. (kass bild, men web cam som sagt) Puss!


robban är fra' simsons

dsc00119 (MMS)

robban är fra' simsons


ronniL kan handla hon...

dsc00118 (MMS)

ronniL kan handla hon


"oh, vilken härlig dag"

Eftersom det är en lite sådär lagom speciell dag idag, och inget kan sabba den. Så tänkte jag lägga upp lite tunes till er. Och denhär kan man inte annat är le när man hör. Så dra nu på smilbanden och gör denhär dagen speciell.


för det är min dag idag

Morrn' morrn mina sötisar! Idag är det min födelsdedag och jag ska snart ner och äta världens godaste hotellfrulle. Hur gott! När jag väl sen är mätt och belåten ska jag se till att shoppa loss, för det hanns aldrig med igår. Annars är jag en glad skit idag. Puss!

kamerasladden glömdes hemma, så webcam får duga! 


opah, opah, för fasiken!

Uppe och på topp? Njae, men det ska jag se till att fixa till serrni. För icke sa nicke att jag tänker paja min favvis-stad för lite down. Aldrig! Så nu ska jag se till att ordna till mig för att sedan göra götet. Och tro mig, det ska bli underbart. (lika underbart som bilden nedan, trots att dessa jäklar är läbbigast!) Puss!


on my way to göteborg!

Hallojah och godmorgon! Just nu sitter jag i saab9000 på väg upp mot götet. Jag är antagligen ett stycke lycklig och förhoppningsfull. Eller rättare sagt, jag vet att jag är det. Hur mycket gillar vi inte götet liksom. Mest! Och därför firar jag hela helgen där med j. Hör av mig snart igen. Puss!


up, up, up and then away!

Godmorgon sötnötter! Idag startade jag dagen med en löptur. Jisses så dukitg jag känner mig. Och efter det så gjorde jag massa övningar. Snacka om att en sådan start på dagen gör att frullen blir MUMMAH! Och nu sitter jag här redo för att ge mig av. För idag ska det bilas långt, långt iväg. Gillart. Annars är det toppen. Puss!


bara för överdelens skull


-och allt är fra' H&M så det är billigt.

suddigt foto men bra tv!

Wooop woooop! Stor tv är det nya härhemma (47tum!). Nu slipper vi sitta och titta på film med kikare. Hur bra? Och jädrars vilken finfin och klar bild sen. Men mest av allt är jag glad för att jag fick mitt playstation inkopplat (du och jag sonic!). Nu ska det kollas och testas med den nya fina tv:n. Puss!

fotografiet blev dock lite suddigt.


TRUECOLOURSAREBEAUTIFUL!


let me buy you a lollipop

Godmorgon finfisar! Regnet verkar inte vilja ge sig. Då det fortfarande öser ner. Och det ser inte ut som om det komer bli bättre heller. Jädra otur jag ligger inne med då. Men jag får helt enkelt se till att hitta på saker innomhus eller under paraply även idag. Och visst finns det massa kul att hitta på när det regnar (tex massa levande ljus och ett pussel, tantvarning!). Puss!


i will never ever stop!

Nu är jag hemma efter världens regnigaste dag på stan. Men jag solade och hittade finfina joggarkläder. Gött. När jag väl kom hem så somnade jag som en docka på soffan och vaknade för ca en halvtimma sedan. Nu är det dags att ge sig av igen. Men vi hörs imorn sötnötter. Puss!

Nu drar jag och tränar. Happiness!


should be sunny outside.

Eftersom jag är ledig idag. (gladast över det) Så ska jag nu bege mig in till Hässle för att sola en stund och dessutom handla ett par träningsbrallor. För som det är nu, så springer jag i mina mysbrallor, och det känns inte okej. En helt annan sak är att det regnar ute, och det är inte alls kul. Så se till att få det att sluta. För jag vill ha solsolsol.


fyrtal | svarvitt | ella!





- vilken skönhet va!

waking up with a smile...

Godmorgon solstrålar! För visst blir man väl glad när man vaknar nio en onsdag, det är inte värt lite det. Nu ska jag ge mig av till affären för att handla världens brakfrulle till mig och J, och det ska bli så jeeedra gott må ni tro. Man kan inte annat än le morgonar som denna. Puss!


Simon Norrsveden - Q. T.

Eftersom att det är friday för mig idag, så kör jag på en liten ton. Och denhär får mig att le och bli sådär pirrig i kroppen som man blev när man var liten. Ni minns väl? Det liksom kittlar i alla ens kroppsdelar och man brister ut i dans utan att kunna stoppa det. Underbart.


fucking friday all week!!

Weeeei! Då är det fredag resten av denhär veckan för mig. Hur gött. Massor. Och jag kan säg att jag ska göra massa skoj och sova länge som attan så mycket jag kan. Just idag vankas det kalas och roligheter hos JÅN. Så om ni nu är tisdags sega och deppade, så kan jag le en smula för er skull, för det är inte jag. Puss!


it's a really special day

idag är ingen vanlig dag, för det är kära JÅN's födelsedag, hurra, hurra,hurra!

Jajamen, så ligger det till. Så ikväll bär det av hem till honom för att fira och ha presentutdelning. Och gissa om jag är glad, jag har nämligen semester resten av veckan. Så ilväll ska det firas. Hehe. (och för er som undrar, så är jag på jobbet just nu, ville bara testa detdär med tidsinställda inlägg)


Hah! Jag blir skrattandes varje gång jag ser denhär!

let's pump it up honey.

Nu ger jag mig av för att röra på fläsket. Idag vankas det stationsträning, och gissa om jag är taggad. Det är jag vill jag lova, väldigt. Här ska det pumpas som bara den. Och fy tusan så vältränad jag ska se till att bli. Ha! Jag som alltid trott att jag aldrig skulle bli en "tränande" nu har jag blivit besatt av det. Och jag gillart skarpt. Puss!


hysteriskt roligt klipp.

Häh, dethär kallar jag humor på en måndag. Jag sitter med tårar i ögonen as we speak. Hur kul är inte denhär bruttan? Massa. Och visst behöver vi lite glädje en måndag som denna? Jag behöver i alla fall det och då delar jag med mig till er, vare sig ni vill eller ej. Ha!


anxiety and red lips...



you're not scared of the dark,
you're scared of what's in it

you're not afraid of heights,
you're afraid of pain of falling




suck, stånk, stön & sånt

Wohoooo, ny vecka nya tag. Eller? Jag kan säg att jag haft en hel del ågren efter lördagens bravader, idag. Illa. Men så är det. Jag kan i alla fall säg att det dröjer år tills nästa efterfest för min del. Usch. Jag är för gammal och får för mycket ångest över den förstörda dagen efter. Piii. Men ångestern ska tränas väck ikväll. Och det ler jag över. Puss!


i want to ride my bicylke

Ja, nu har jag äntligen piggnat till lite. Så nu ska jag ge mig av hem till mor och far för att hämta mina presenter och blommor, som jag fick igår. Sen ska jag ge mig ut på en cykeltur på min nya, fina, rosa cykel. Så att jag får lite luft idag. Såhär fin är den. Och den är frostrosa och inte babyrosa.

ny kategori, musikaliskt!

Trots min trötthet, så har jag suttit och knåpat ihop en ny kategori. Detta på grund av att ni lätt ska kunna hitta all musik jag lägger upp. Dock så orkade jag bara flytta 2010års musik. Så den äldre är inte inlagd ännu. Utan det tar jag när jag har tid över. Hoppas att ni upskattar.


update (16:38):
Nu har jag flyttat alla låtarna. Tror jag, hittar ni någon jag glömt, så berätta gärna.

like there's no tomorrow.

Godmorgon-mitt-på-dagen! Jag är galet sliten efter gårdagen. Men det var det värt. För jag hade väldigt trevligt och kul igår. Dock så blire inte många knop idag, eller rent ut sagt blir det inga alls. Om jag får bestämma. Ryggläge och massa film är det som gäller. Puss!


i'm on the move now...


för här händer inte mer idag, PUSS!

i am so FUCKING proud!

Weeeeei! Då var jag klar och pepp som sören. Jag kan säg att löpningen gick prima och jag är ganska mäktigt stolt över hur mycket jag pallar. Kul. Snart bär det av hem till mor och far för en födelsedagsmiddag. Då vi firar mig. efter den ska vi vidare till ännu en födelsedagsgris och fira kära JanÅkeN. Så idag/kväll/natt kommer att bli en prima dag/kväll/natt. Puss!


as usual, som vanligt...

och såhär fin vill jag vara!

baby we were born to run

Godmorgon solstrålar! Hoppas att ni har sovit superbt, för det har jag. Och nu väntar en löptur, innan frulle. Har hört att det ska vara bättre att träna innan frulle. Plus det faktum att jag tog sovis (sovmorgon) lite för länge. Vi hade nämligen bestämt halv tio. Så nu får jag ge mig av. Puss!


är perfekta för det här


för visst visar dom sin kärlek på ett underbart sätt!

'MYNAMEISMIGHTHAVEBEEN'

Idag kör vi på en gammal goding, och detta på grund av att den spelades på jobbet idag. Och både jag och sla kom på att det var massa tid sedan sist man hörde den. Så nu blire ändring på det. Och vi får bannemej se till att lyssna på den oftare från och med nu.


hey babe, you wanna go?

Äntligen fredag, eller hur? Detta kan vara den bästa dagen denhär veckan (än så länge). Och allt för att man är ledig imorn. Gött. Så nu ska det pröjsar räkningar och donas för att sedan se till att ta det så piano jag kan. För seg är jag dessutom. Men det kan bli ändring på det, man vet aldrig. Puss!



it's always and for ever

Torsdag, och det innebär träning. Så nu ger jag mig av för att bränna fett och skapa muskler. Gött. Efter kvällens pass så ska jag medelbums hoppa i sängen och sova satan så att jag är piggelin imorn. Så ha nu en fin kväll sötnötter. Så hörs vi imorn, då det är beeestabeeesta fredag. Puss!

japp, sånna här stilett-klack-skor tränar jag i. gör inte alla? häh!


looking up at the stars


om jag hade fått vara model för en dag, så hade jag velat att de (folket som fotar) bara tog bilder som denna. smutsigt sminkat, svartvitt. superfint. och det slutar aldrig att vara det, funkar alla tider. alla humör. jag är lite (eller väldigt) kär som ni märker. men, ja. fint!

& then it's winter again

Habba habba Sutt, Sutt! Då var denhär jobbeveckan snart till ände. Hur gött! Och inatt/igårkväll föll den första snön, i skåne. Vad hände? Vem bad om vinter såhär tidigt? Inte jag i alla fall, så tillbaka till höstdagar med sol, TACK! För snö som töar väck medelbums klarar man sig bäst utan. Eller hur? Annars är allt prima och jag är pepp inför torsdagens träningpass. Puss!


got a new one coming...

Idag bad jag sla om en tjänst, medans jag fixade naglarna, nämligen att handla nytt shampo och balsam till mig. Det är nämligen så att det jag har nu ger mig klåda, på hela kroppen. Så det fick slängas och nytt kommer nu. Dethär fick det bli. Jag har aldrig testat det innan, men jag känner på mig att det blir prima. Gött att slippa kliandet.

visst ser det bra ut (hur nu shampo/balsam kan göra det).


SHECOULDNOTWAITTOGETAWAY


the coldest walk ever...

Wopdiddelidoo, nu är jag hemma. Jag har percis varit ute och gått världens kallaste promenad med storesyster. Jösses som jag frös. Så nu ska jag ta mig en kopp te och ta på mig mina innetofflor. Rena vinterrusket ute ju. Men fasen så duktig man känner sig nu i efterhand. Bra där. För visst är det gött att känna sig duktig? Puss!


Fixade naglar på ronniL!

dsc00117 (MMS)

Fixade naglar på ronniL!


you wanna be Robin Hood!

Nu är promenaden och övriga saker som måste göras avklarat, så nu blire film för hela slanten. Och just idag ska jag ta och se nya Robin Hood filmen. Jag hoppas verkligen på den. För den verkar bra. Aja, nog med tragg nu ska jag ge mig av upp i sängen och börja glutta. Puss!


a reminder from a mother.

om du glömmer att ta på dig mössan när det är kallt ute blir du förkyld.
om du blir förkyld och då blir du hes, blir du hes så viskar du,
viskar du så ljuger du, ljuger du så åker du i fängelse,
åker du in i fängelse så börjar du förmodligen att knarka,
knarkar du så dör du. Så vad du än gör, glöm för fan inte mössan!


i'm feeling kinda' lost..

Suck! Vilken lång dag det varit idag, kanske det kan bero på min über tidiga start imorse. Det, plus att det varit en irriterande, grå och regnig dag). Men nu är den delen av dagen över (tacka fan för det!) och en go, glad och trevlig eftermiddag väntar. Och den ska jag fylla med, promenad, träningsövningar och mys med J. kan inte bli mycket bättre. Puss!


this is where we're going

Till finfina Abtenau, i österrike. Och hit bär det av vecka 8, 2011. Jag längtar ihjäl en skvätt faktiskt. Det ska bli så jäkla kul och gött. Vi är ett stort gäng på ca trettio whitesea-bor som ger oss av för att testa snön. Jag vill ha februari nu. Glöm allt om jul och höst, ge mig februari.


having trouble with time

Godmorgon, eller fan är nog mer rätt för denhär starten. Jodåsåatte, jag steg upp på tok för tidigt idag. Hade satt alarmet en timma för tidigt. I och för sig så hade jag försovit mig bigtime om jag snoozat så många gånger som jag gjorde (om jag ställt den rätt). Men så var inte fallet. Så istället sitter jag här, en tisdag veckans tröttaste dag, och har massa tid över. Illa. Men det positiva är att jag får massa gjort på morgonkvisten. Puss!


jag hinner inte med mer.


för visst saknar man sommar, sol och bara ben...


och visst älskar man sina converse för att dom är SKÖNAST av allt...


och visst hade det varit tufft att kunna göra såhär...

girl put that record on!

Ny vecka, nya tag! Eller vad säger ni? För jag känner mig faktiskt pigg och jäkligt allert, trots dåligt med sömn inatt. Och jag är dessutom pepp som sören, eftersom att det är träning idag. Träningsdagar är alltid bra dagar. För man sover som en galning efter ett fys-pass. Och det är bra grejor det. Sömn och trötthet i muskler är en god kombo. Puss!


ready for the sundaynight

Jäklar vad jobb det är på söndagar då! Speciellt om man (som jag) sparar allt bråte att göra tills dess. Aja, nu är allt gjort och jag har även duschat av mig. Så nu ger jag mig av för att planera och dylikt. Föresten så tycker jag att ni ska påmminna mig om att jag aldrig ska ha ljust hår igen. För mörkt är fasen så mycket finare. Visst? Speciellt till höst/vintern. Puss!


söndagens text eller vad?



snabba ryck. snabba ryck!

Nu är jag hemma igen. Och falkenberg var helt okej. Plus att det var massa skoj att träffa Biiiia och Lännéa, för det gör man inte varje dag. Nu sitter jag en stund i soffan och slappar. Men snart ska det fixas och donas igen. Och ikväll bär det av till Manda och Mike för skidreseplanering. Så jag för se till att starta upp maskineriet (kroppen) igen. Puss!


Vaken, pigg och söndag.

dsc00116 (MMS)

Vaken, pigg och söndag.


shaking as in falkenberg!

Woop, woooooop! Nu är jag färdig för att ge mig av till BandiiitBiiia, i falkenberg. För ikväll ska vi skaka rumpan där. Som ni kanske ser så är jag nyfärgad i frillan och jag gillar det skarpt. Jag har även varit ute och sprungit slingan. Duktig hest! Så nu ska det pratas hela natten. Puss på er!


press play and smile...

dom är få men naggande, naggande, naggande goda?
(och #1 är en barnlåt, men den gör mig gladast!)


inhaling all the memories


one place for my dreams.


Hur mysigt hade det inte varit att flyga hit då? Och då kommer man ju såklart flygande på en pegasus som även är en enhörning. Plus att den, pegasusen, är finast och vackrast i världen. en sak till.... Det är sommar/semester-varmt där.

it's getting pretty cold.

God morgon finfisar! Skiner solen hos er också? Här är det minusgrader och solesken till max. Gött. Luften blir så jäkla underbar av dethär vädret. Så därför ska jag snart ge mig ut och springa en runda. Behövligt och skönt. Annars är allt toppen härhemma. Hur har ni det denna goa lördag? Puss!


make some fucking noise!


vincent - baby hurricane

Eftersom det är fredag, så ska jag inte göra er besvikna här kommer en lite sång. Och denhär är, tro det eller ej, NY! Men den är precis sådär trallig som jag känner att allt borde vara idag. Så hör på den nu. För den ger en en liten kick (ni vet en såndär lycko-kick!).


come and give me love.

Hejsan sötnötter! Nu är jag hemma och har tid att blogga igen. Jösses vilken dag det vart igår. Jag var helt slut. Och för att inte tala om hur tungt jag tyckt att det varit idag. Men nu är det över och helgen är kommen. Så vad gör vi då? Sätter igång en maskin tvätt och röjer satan? Jodå, det är vad jag har gjort. Sjukt med sant. Vad gör ni? Puss!



going home to my bed...

dsc00115 (MMS)

going home to bed...


Redo för en låååång dag

dsc00114 (MMS)

Redo för en lång dag


never learn when to stop

"i've been making a list of the things they don't teach you at school. They don't teach you how to love somebody. They don't teach you how to be famous. They don't teach you how to be rich or how to be poor. They don't teach you how to walk away from someone you don't love any longer. They don't teach you how to know what's going on in someone else's mind. They don't teach you what to say to someone who's dying. They don't teach you anything worth knowing."



giving you some nice ones

Nu ska jag ge mig av för att träna. Jippie! Sen blire sängen medelbums, för imorn har jag en LÅNG dag att vänta. Först ska jag jobba hela dagen. Efter det så ska vi ha "möte" på jobbet, som varar i fyra timmar. Så jag lär inte vara hemma förän halv nio imorgonkväll. Men det är bara att gilla läget och bita ihop. Men nu ska det tränas som bara den. Puss!





lite fiiiiiiiiina bilder som avslut. puss igen!

i only cut the 'toppar'!

Nu är jag hemma och nyklippt. Och jag kan säg att jag ÄNTLIGEN hittat en frisör att hålla fast vid. Tack sla! (det var nämligen hon som föreslog frisören) Tänk att det kan vara så svårt att hitta en frisör man gillar. Och dessutom, tänk så hemskt det är att vara missnöjd med håret. Det är fan hela utseendet. Men jag är nöjd och glad nu i alla fall. Puss!


Nyklippt och... NÖJD!

dsc00103 (MMS)

Nyklippt och NÖJD!!!


it's gonna last for ever

Nu är jag hemma efter en rask och jäkligt nice promenad. Denhär kvällen ska jag tillägna J och massa mys. Så vi ses och hörs imorn. Om jag hinner för då vankas jobb, klippning (hjälp!) och träning. Men det ska nog gå. så inatt får ni leva på denhär finfina bilden. Got to love it. Puss!


PAINTTHESKY,MAKEITYOURS!

eftersom jag läskar texter så, varsegoda...

...nu drar jag ut och rör på FLÄSKET med storesyster!

puss på er!

feeling a bit peculiar...


Hur mycket Tim Burton skriker inte dethär huset då? Galet mycket. Det är så jag suktar efter en av hans filmer medelbums. Hans sätt att göra filmer är nämligen lite av en favorit hos ronniL. Så jag tror bannemej att det blir en av hans rullar ikväll. Mest för att slippa se hokeyn, fotbollen eller vad det nu var som gick på tv:n ikväll. För sånt är inte my cup of tea!

keep on spinning around!

Woop wooop! Ännu en arbetsdag avklarad. Och solen rock 'n rollar still. Bra där! Träningen igår var great och jag tror att jag har blivit beroende av att testa mina gränser. Gött. För det finns tamejtusan inget som är så gött som att känna jag-har-precis-tränat-känslan, den äger. Goa ordval jag ligger inne med idag va? Känner mig lite som en 13åring. Men sånt är det när man är glad. Puss!


det är verkligen på tiden

Jag har nu, i denna stund bestämt mig för att jag ska gå till en hälsokost butik, så fort jag har tid men helst denhär veckan. Väl därinne ska jag handla såndär 'rensa-kroppen-från-allt-skit-produkter'. För eftersom att jag aldrig någonsin rensat min kropp, ever, så tror jag att det är på tiden att den blir ren. Hur mycket skit kommer inte att försvinna då? Och hur mycket skit ligger jag inte inne med? Ja jösses, det är då bannemej dags.


en "ren" bild var på sin plats, VISST!

u2 walking in the forest?

och klickar ni på den rosa ovan, får ni höra den också!


|sunshine|tried|workout|

Måndag, måndag, måndag! Jäklar vilken lång dag det varit. Och trött är jag. Illa. Men solen skiner ute och det värmer en massa. Plus att det är träning ikväll, JEJ! Träningen kan vara höjdpunkten på mina veckor nuförtiden. Till och med bättre än helgerna. Näerå, men jag gillart fasen lika mycket som helger och ledighet i alla fall. Gillar inte ni att röra på er sötnötter? Puss!


staying out in the sun!

En härlig söndag med ett härligt väder har gjort att jag hållit mig ute och borta ifrån datorn. Och jag tänker fortsätta så. Så hörs vi imorn istället. Ut i solen med er nu sötnötter. Och fortsätt med att göra denhär söndagen underbarare. (så bjussar jag på en rolig, här nedan!) Puss!


and the colour is black.

Dagen till ära tänkte jag lägga upp ett litet inspirationskollage. Och jag vet att det vid första anblick känns väldigt mörkt, rentav svart. Men hur fint är det inte att vara helsvart då? Jättefint. Och jag hade inte bangat en sekund för att se ut såhär eller liknanade vilken dag som helst. Svart är finfint.


people are unpredictable.

everyone feels like everyone else, just not at the same time.


waking up with a smile...

Godmorgon, godmorgon! Plötsligt blev det söndag, och vilodag. Men idag blire ingen vila inte. Jag ska fortsätta städa, tvätta och gå en LÅNG promenad (powerwalk?!) med mor och sla. Dethär kommer att bli en bra dag. Eller vad säger ni? Ska vi inte ta och fånga denhär söndagen och göra något fint av den? Visst tusan ska vi  väl ta och göra det. Puss!


let's get ready to rumble

Nu har jag powerwalkat, städat, gjort mina mage/rump-övningar och gjort mig fin för ikväll. Produktiv! Ikväll bär det ju (som jag skrev innan) iväg på hippiefest. Så mina vida levis är på och jösses så bra dom satt, jag hade glömt det. Nu måste jag lägga ner här, för nu kommer nutte på en öl. Ha en finfin kväll hörrni, puss!



Husky Dog Sings with iPAD

Åh! Robbz var här igår och sa till mig att jag minsann var tvungen att se detta klippet och jösses sån glad jag blev att jag gjorde det. För inte nog med att det är superdupermegasött det är fräckt också. Och jag kunde för mitt liv inte sluta le under tiden jag såg på det.


just put it on the table.

en höstig bild på det...

 

och en söt att avsluta med...


a night in our apartment

Den oplanerade kvällen igår, blev en lyckad kväll. Allt började med att J ringde och berättade för mig att vi skulle ha förfest hemma hos oss. Men han visste inte vad vi skaulle förfesta till. Men så blev det. Och vi inledde med kortspel, som senare övergick i dans, dans och dans. En heeeeeeeerlig kväll.


finaste flickan i världen

Godmorgon finisar! Nu är jag uppe och redo för lördag. Och denhär lördagen kommer att bjuda på en hel del roligheter. Först ska jag ut och powerwalka med sla, en megarunda och efter det bär det av hem till jonna och jonas för hippiefest. Gött skit. Men innan allt sätter igång, så ska jag ladda och vila  ett litet tag. Men sen jäklar.  Puss!


'MYBESTFRIENSAREMETALHEADS

Nu är det fredagslåt, om det så är det sista jag gör. Nu är det fredagslåt, hoppas inte föräldrarna stör. Näe, men allvarligt så är det på tiden att jag smäller in en go låt till, så här kommer den med stormsteg. Och den är godare än godast just idag. För vet ni, idag älskar jag den!


best afternoon this week!

Hallojah sötnötter! Äntligen fredag eller hur. Så jäkla gött. Och jag hade dessutom ett litet finfint paket med kläder att hämta ut idag, najs! Kan man börja en fredagseftemiddag bättre? Näe, skulle inte tro det.

Ikväll är planen obefintlig. Det vill säga att jag inte har någon som helst aning om vad som sker. Men något kul ska man väl ta och hitta på. För man kan ju inte gå under isen en fredg väl? Näe. Puss!


planing, plans, planed...

Nu ska jag ge mig av för att planera en skidresa. Weeeeeei! Jag älskar att åka skidor. Och förhoppningsvis bär denhär resan va till alperna och Österrike. Mums. Så nu ska jag snällt ge mig av och planera satan. Hela kvällen lång. Så vi hörs imorn igen. Puss och godnatt!


en allergisk reaktion...

Som ni kanske läste i inlägget nedan, så var jag på sjukan idag. Och det var bara för att kolla om jag är allregisk mot getingar och bin. Jag blev ju stucken i somras och reagerade MEGAKRAFTIGT. Så kraftigt att jag fick åka till akuten, få massa sprutor och dropp. Och idag fick jag då reda på att; JA, jag är allergisk. (Va? Är jag allergisk? Menar ni det? Ironi!) Så nu kommer jag alltid att vandra runt med piller och en spruta som måste tas om dom jävlarna sticker mig.


one step, two steps, go!

Hejsvejs mina finingar! Nu är jag hemma, och idag har jag jobbat, varit på sjukan och jobbat lite till. Plus att jag har svurit över dagsregnet som forfarande öser ner. Det är inte okej med så långt regn. Inte alls. Men nu är jag i alla fall hemma och här är det torrt varmt och mysigt må ni tro. Puss!


jag tog mig i kragen idag

Usch... Idag gjorde jag en sak som jag hatar, verkligen hatar. Jag bokade tid till att klippa mig, hos en NY frisör. Och ni som läst här ett tag/känner mig vet att dom senaste sju gångerna jag varit hos frisören, så har jag blivit skit missnöjd och desstuom nästan fått mitt hår förstört. Men nu testar jag en som flera rekomenderat och på onsdag klockan 16.00 smäller det. Håll alla tummar som finns nu!


want a ticket to anywhere

Om jag kunde fly från migsjälv ibland, då hade allt varit så mycket lättare. Och om jag kunde ta tag i allt som hänt och röjt upp, så hade allt blivit mycket bättre. Och om jag hade ork att fälla ett par tårar, så hade nog allt känts bättre. Men jag orkar inte, och vågar inte. För vem vet vad som händer med mig, jag kanske blir tokig. Så, såhär som det är får det vara för stunden.

ibland kan man ana hennes "undantryckta".


cold to the fuckin' bone.

Hello my little sunshines! Idag är jag frusen som sören. Och jag kan för mitt liv inte förstå varför. För det är varmare än på länge utomhus, typ 12 grader. Men likt förbannat så är mina händer svinkalla och likaså mina fötter. Jag får helt enkelt klä på mig lite mer. Och vantar är ett plus på promenaden idag. Men först ska jag hoppa i mina innetofflor. Puss!


something like g'nite...

Och med denhär (se nedan) skumma spelsvändningen så avslutar jag för idag. Och, JA! skrivaren tog upp all min tid idag. Men jag vart ju tvungen att testa allt. Och dessutom städa undan, hitta bra plats och slänga allt skit som den förpackats i. Städmani? Men nu har den en plats och jag har dessutom röjt en massa i och med det. Kanon. Men nu blev jag trött, så nu vankar träning sedan säng och tv. Puss!


 


och plötsligt händer det.

Jomenvisst gör det. För äntligen har jag fått tummen ur röven (groteskt uttryck, men ändå) och handlat mig en aldelles egen vanlig skrivare. För fotoskrivare köpte jag ju för ett bra tag sedan. Men alla bokningar och dylikt jag behövt skriva ut innan har fått göras hos mor och far, men inte längre. Nu har jag en egen som fungerar superbt! (den kan dessutom scanna och kopiera. aj lajk!)


happy windy day people!

Hejsan sötnötter, då var det tisdag och blåsigt som sören! Varför kom all denna blåst nu då? Det tjänar väl ingenting till? Eller? Inte mycket att göra utan bara klä sig efter vädret och gilla läget. Och det är precis vad jag ska göra nu, klä mig och ut i det. Så vi hörs efter promenaden. Puss!


me a Harry Potter freak?

Juste, då jag tydligen har gått och blivit ett Harry Potter freak (dvs, sett de senaste tre filmerna på bio) så längtar jag såklart massa till denhär godingen släpps på bio. Då kommer jag och sla skutta dit i världens fart och glo sönder den. Och den kommer att rocka, jag känner det. Gött!


en sväng negativ, WOOOOP!

Jag vet att det har blivit en del negativt dom senaste veckorn. Men ni förstår, jag är en sån som har aningens lättare att minnas det dåliga. Så jädra illa så det smäller om det, men så är det i alla fall.

Så därför vill jag passa på att ge de negativa en liten käftsmäll när det gäller "höddu, du har fått hål på byxorna"-kommentarena de ger till jeans som de nedan. Fatta att modet inte slutade fungera när ni låste er i en allt-ska-vara-på-mitt-sätt stil. Modet/stilar utvecklas och förändras hela tiden och kan ni nu inte ni hänga med i svängarna så tig. För; har du inget snällt att säg så säg ingentindg alls.

riktat till dom negativa som alltid, alltid klagar på allt!


terrible start, good end!

Hejsan hoppsan små fjärtar! Hah. Då var det måndag, och jag är äntligen frisk nog att träna igen. Så ikväll är det träning för hela slanten. Gött. Det är den enda anldeningen till att jag är glad idag. Har verkligen allt som kunnat gått fel. Jag glömde mina jobbkläder hemma och fick låna, skit obekväma. Allt har strulat. Men nu är det över och träningen får mig glader. Puss!


gå-och-lägga-sig-mörkt...

dsc00099 (MMS)

Det är gå-och-lägga-sig-mörkt.


they made some new ones

Svenska ordspråk:
  • Den man ligger med får bädda.
  • Den som tar, han har.
  • Det man inte minns, har inte hänt.
  • Det man inte vet, har man ingen aning om.
  • Det vi inte gör idag, slipper vi göra om i morgon.
  • Förtala är silver, förtiga är guld.
  • Gammal kärlek kostar alltid.
  • Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.
  • Man ska inte kasta spjut i radhus.
  • Liten stuga kallas ofta stort dass.
  • Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.
  • Som man raggar får man ligga.
  • Övning ger träning.

trötthetstecken i fejset!

Morrn' morrn' sötnötter! Då var det snart slut på denhär veckan. Tusan så snabbt det går jag hinner inte med (75-års-fras-poäng!). Men solen skiner och jag är taggad inför en lång och frisk promenad dagen till ära. Men först ska det tvättas och fejas lite. Puss!


i do love saturdaynights.

Hallojsan hörrni! Då var jag hemma från roadtripen, som egentligen inte var något roadtrip, utan mer en hämta och lämna folk tur. Så nu ska jag sätta mig och ta en välförtjänt lördagöl och njuta av att det är helg. Ha en finfin lördagkväll pluttar. Puss!


är på en roadtrip...

dsc00098 (MMS)

är på en roadtrip...


just a simple question!


uppe med tuppen, INTE!

God middag mina vänner. Jag tog en sjukt lång sovmorgon idag och sitter just nu och suktar efter lite käk.  Men jag har ingen jäkla aning alls om vad jag vill äta. Så det kommer ta en stund innan jag och j bestämt oss. Men gott ska det bli i alla fall. Har ni också sovit länge finisar? Puss!

http://whi.s3.prod.lg1x8.simplecdn.net/images/3541509/tumblr_kyslg7QYEl1qb08qmo1_500_large.png?1282702384

en sötnöt bild att starta dagen med!


SCATMANJOHN - I'MASCATMAN

Glatt humör var det ja! Så idag bjussar jag på denna. För man kan inte bli annat än glad och väldigt pigg av den. Kan bero på tempot. Men visst spritter det lite i benen-som-en-gång-tillhörde-en-låg/mellanstadie-elev! För det gör det bannemej i mina. So; Let's dance.


friday fredag freitag YES

Hallelojah freitag! Hur gött är det inte med helg då? Och hur gött är det inte att det är "inviga-nya-skorna"-kallt? Asgött. Jag är nöjder som en sate och hoppar strax iväg till mor och sla för en middag. Mummah. Som ni nog märker så är humöret på topp och det ska det väl vara en fredag, visst! Puss!