& get this party started

wihooooo! nu är jag fixad och redo för att fira in det nya året. jösses sicken kväll det ska bli. älska att man kommer dricka isönder sig på cava och bli sådär skrattig och go. så nu ska jag se till att få igång j också sedan bär det av upp till furuliden för middag och infirning. hoppas att ni har det fint och att ni dricker massor med cava och äter på tok för mycket gott idag. PUSS!


let's celebrate newyears!




beautiful & HAPPY!

and the sun is shining to


godmorgon på er sötnötter! solen skiner tokmycket ute och det är minusgrader. alltså toppenväder. så nu ska jag ge mig ut på en halkig och kall springtur. där mössa är ett måste. man fasen så gött det ska bli att få springa i sol igen. det var bannemej jäkligt längesedan. så nu ger jag mig av. PUSS!

2 new in ones the closet



eftersom det inte blidde någon ny klänning till nyår, så tog jag mig friheten att klicka hem två nya idag. dom kommer att sitta som smäckar till partajjen framöver. tokbra! dom var dessutom billiga som attan bägge två. jag gillar när billigt möter fint. det blir så himmla bra.

babe you're on the road


god... middag! hehe, galet lång sovmorgon jag tog idag. men jag behövde bannemej det efter gårdagen. vi drack massa vin och käkade pizza och mös. en toppenkväll. och natt. jag var inte i säng förän sent som atttan, så därav den långa sovmorgonen. men nu ska jag se till att ge mig ut och kuta. och efter det ska det sista nyårsbestyret fixas. PUSS!

turn them all into one.


EASYTOMAKECHILDRENHAPPY!

det fanns en sak som var det allra bästa jag visste när jag var en liten parvel och denna sak var att slicka visparna när mor bakat.

jag vet att typ 75% av alla er som läste detta nyss satt och nickade. för visst var man snabbast i världen på att ropa; JAAA! när frågan; är det någon som vill slicka? kom. hehe! såhär i efterhand, när man är aningens äldre, så låter frågan i sig lite sissådär. men jisses sicken toppen grej det var när man var en kortis.


a pair of jeans and ready

whooooop! nu är det helg för mig. så jag har dragit på mig ett par fina jeans och ska se till att ta mig ett glas vin. det är jag värd. och när vinglaset är urdrucket ska jag se till att dra iväg mig skägglöse man på lite matjakt. j har nämligen för första gången i livet rakat av skägget. hehe! (han ser tokig ut utan skägg min j!) aja, nu ska det firas helg och allt som hör därtill. PUSS!


& running in the morning



godmorgon alla glada små troll! idag gick jag upp med tuppen och sprang en lång morgonrunda. jisses så skönt. dock lite i blåsigaste laget. men lätt värt den tidiga starten. så nu efter en dusch och massa kaffe så är jag pigg och redo att dra till jobbet. för att där göra sista jobbedagen denhär veckan. mums, så fint med semester imorn. PUSS!

like a midnight breeze.



ÄLSKADEONÖDIGAINFORMATION

  • Scott Columbus är trummis i Heavy Metalbandet Manowar. Columbus har rykte om sig att spela mycket hårt på trummorna. Manowars officiella biografi hävdar att han spelar trummor med sådan kraft, att normala trumset går sönder. Därför skapades hans "Drums of Doom", tillverkade i rostfritt stål i stället för i mer konventionellt trä.
  • Mongoliskan är det enda språket i världen som har ett ord för den känslan man får när man blir sparkad i magen av en häst.
  • Hästar står upp ca 92% av dess liv. Till skillnad från människans 23%.
  • Sverige var först med sexualkunskap i skolan.
  • I Sverige finns det 2 personer som heter Skalman i förnamn.
  • I storbritannien är det landsförräderi att sätta ett frimärke med drottningens ansikte på upp och ner är.
  • I Idaho är det olagligt att fiska sittande på en kamel
  • En jordnöt innehåller lika mycket fett som en kilometer gurka.
  • Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför
  • Albus Dumbeldore var, enligt J.K Rowling, homosexuell.



on a gray coated morning

fasen så mörkt det är ute idag. det har liksom aldrig riktigt blivit ljust idag alls. och nu när man väl kommer hem så blir det kväll och nattamörkt igen. regnet hjälper inte heller precis, det gör det liksom ännu tristare. dock så kommer regn och fukt att göra kvällens springtur behaglig känner jag på mig. så jag får helt enkelt se fram emot den. jag ska se till att fixa bestyren fort så den blir av typ snart. PUSS!


she smiles at the floor



godmorgon! idag var det segt som sirap att ta sig ur sängen. som jag bara ville ligga kvar och sova ut. men icke. jobbet kallar även idag. och min sena sänggång efter löpningen och lulklappshämtningen igår är boven i allt, så jag får skylla mig själv. på tal om det så är jag helt på löparbanan igen efter sjukheten. känns toppen. orken är tillbaka och allt känns fint och bra. men på tal om något helt annat så ska jag se till att röra mig mot jobbet nu. PUSS!

Doctor Snuggles - Intro

ohw! nu under julhelgen när vi satt och åt julmat så kom vi till att börja pata om doktor snuggels. och jisses så bra jag tyckte det var när jag var liten. jag var helsåld. men när man som vuxen sitter och tittar på bara introt så tycker man att det är helt skruvat. hur tusan kom dom bara på allt? sjukt, men kul.


(ifyoucannotseeit, klick!)

true beauty in fireflies!



i'm on the working mode

tjohej! nu är jag hemma igen. jag har varit i hlm och gjort mina naglar finfina inför nyår och såklart har jag jobbat innan dess. naglarna blidde massa fin, så nu är det bara klänningen som saknar. wah! jag vet inte hur jag ska göra med det. ta en gammal känns liksom inte rätt. men det blir nog så. aja, hur som helst så ska det bli festligt att fira nyår igen. men, idag, i denna stund vankas det löpning, och jag är som vanligt sjukt peppad. jag ska springa som en tok. PUSS!


get myself back on track


godmorgon på er hörrni! så var det dags för jobb såhär i mellandagarna. skönt som sören att få lite rutin såhär igen. jag har ju varit sjuk och ledig så mycket nu att jag är helt väck på dagar och dygnsrytm. så dessa tre dagarna kommer att bli bra för allt sånt. så nu ska jag se till att skutta iväg på dirren, då jag redan är lite sent på det. PUSS!

making random beautiful!






elephants all around you



to do on a day like this



godmorgon, godmorgon! och så var julen och allt firande över. för min del i alla fall. så idag ska jag se till att inleda dagen med att springa en långtur, för vädret är toppen. det är över sju garder varmt och solen skiner till och med lite. efter löpturen ska jag se till att bara ta det lugnt och äta det ojuligaste jag kan hitta härhemma. sist med inte mist ska jag se till att städa av härhemma. känns som en lagom planering för en hel dag. toklungt och lagom. PUSS!

& food just for surviving

jösses som tiden springer iväg sånnahär juldagar. i skrivandes stund sitter jag och fixar det sista innan jag ska bage mig upp till mor&far för middag. jag måste egentligen se till att rappa på då jag ligger långt efter i shemat. men jag kan inte riktigt förmå mig. är fortfarande i någon slags matkoma sedan igår. sjukt! men jag ska se till att pallra mig iväg nu innan jag växer fast i solen jag sitter i. PUSS!


never have to eat again


morrn' morrn' sötnötter! nu är jag uppe och redo för att ge mig ut och springa. vädret suger, men jag försöker vänta ut regnet litegrann. för blött väder är inte bra att kuta i när man precis varit sjuk. dock så tror jag att det sluta regna och spricker upp innom kort.

gårdagen vart så toppen som jul alltid är. galet mysig och med massa, nu menar jag MASSA, mat. jag åt ihjäl mig typ. så idag vaknade jag mätt. hehe! och julklapparna var såklart finfina och jag fick massa grymt fina saker. hade ni det toppen också? PUSS!

a merry christmas to you!

sådärja! då var jag redo för att dra till familjerna och mysa hela långa dagen och kvällen. i sann julanda har jag klätt upp mig i sammetsklänning med puffärm. för visst ska man väl vara fin på självaste julafton! hoppas att ni kommer att få en mysig och fin jul hörrni. för det ska jag ha. nu drar jag. PUSS!


do the food thing first


godmorgon och god jul på er finfisar! nu är jag uppe och redo för att fira en heldag med familj och mys. så fint det ska bli. jag älskar hur glada och goa all blir till jul. dock så gillar jag inte hur det regnar, då jag hade tänkt springa en runda nu. men jag drar och inhandlar frulle innan jag kutar i hopp om att det ska sluta. ha nu en toppen jul hörrni. jag kikar in lite senare, men förväntar mig inte att ni ä här då. PUSS!

Adolphson&Falk - MerJul

hehe! så vart det snart jul och denhär finfins sämningslåten få alltså aggera fredgslåt. den är en av mina julfavvisar. och jag gillar dessutom videon. den påminner mig om mig och sla när vi var små. då gjorde vi nämligen rörelser till alla odren i låtar lite som denhär videon visar olika bilder för allt. kul grej!


(ifyoucannotseit, KLICK!)

got to clean it all up!



godmorgon och glad dagen före dopparedagen! hur sjukt bra är det inte med pepparkaksfil då? tokbra. det var det enda jag fick i mig igår och det har gjort att jag vaknar ganska pigg idag. så jeeedrans fint. så nu sitter jag här och ska precis gå igång på att tvätta allt skit som jag smutsat ner under min sjukperiod. (är sådär galet noggrann och måste tvätta allt jag rört.) så idag ska det tvättas må ni tro. PUSS!

and it never ever ends

jaha, inte nog med att jag har varit megasjuk precis, så fick jag inatt det trevliga beskedet att jag har maginfluensa. FUCK! så jag ligger i sängen och kommer inte lämna den idag. ha det fint hörrni, PUSS!

 

 


REALLYLOOKINGFORWARDTOIT

och snart, snart, som sören är det JULAFTON och massa mys!


and some fine ones again!






to keep this thing going

hejhejhej sötnötter! jag är härmed hemma och vänder. men nu s kah jag direkt ge mig ut på en löptur innan jag har massa uppbokat. när jag väl är klar med alla bestyr så ska jag krypa ner i en varm, skön säng och se en halvkass film som jag kan somna till. fy, så gött. men nu  ska jag se till att springa iväg. vi hörs sen. PUSS!




she makes me want to cry


godmorgon och glad dan' före, dan' före dan' eller något! idag har jag massor att stå i, så som det ska vara innan jul. men jag ska se till att kika in här ett par vändor ändå. för så pass stressigt är det icke. och jag ska även se till att hinna springa en runda, för min löpning är toppen nu. fasen så fint det gick igår. dock så hostade jag heeeeela natten och fick ta hostis, men det ar det värt. nu är det dock dags för jobb. PUSS!

and green is the colour!



mossgrönt är så jädra nice. jösses som jag vill hoppa rundor i det. dock så tycker jag inte att man ska överköra, dvs. ha en massa mossgröna prylar. men en eller två ihop med jeans eller svart. mumms! så nu ska jag se till att leta rundor i garderoben efter lite gröna sköns prylar.

do not ever give it up!



taking the time we have!

hepp, hepp! tisdag är ju dendär dagen då jag har fullt upp med städ och diverse. så jag ska se till att fixa iorning det nu direkt. kom nämligen precis innanför dörren efter lite julshopping på maxi. så nu ska jag se till arr reda upp härhemma. och efter det vankas en efterlängtad löptur. jisses så skönt det ska bli, med både julrent och löptur. PUSS!


not giving up quite yet



morrn' morrn' hörrni! fasen så gott kaffet satt idag. helt jäkla super. ibland är de bara sådär extra gott så att man kan dö lite för det. på tal om gott, så gick löpningen igår topptopp. vilket är nice då sjukan har sumpat mig massa länge nu. men finally, så börjar jag komma i fas. dock så dras jag med hosta och dylikt lite fortfarande. så helt hundra blir jag nog inte på en vecka eller två. men nu vankas det jobb och slit. PUSS!

'in love at first sight'


long ago on the ship, she asked "Why pyramids?", he said "Think of them as an immense invitation", she asks "Are you cursed?" He says "I think that I'm cured", then he kissed her and hoped that she'd forget that question...
(ifyoucannothearit, KLICK!)

television in the forrest



GETTINGBACKONTRACKAGAIN

hejhopphej hörrni! så var måndagens jobb till ände. vilken lång dag alltså. det känns verkligen att jag har varit sjuk och hemma länge. men nu är det bara att bita ihop och se till att komma in i det. och snart är det ju dessutom jul. fan så mysigt! aja, nog med stilla-sittandet och dö-pratandet. nu ska jag se till att springa min efterlängtade dagstur. kan bli det bästa idag, eller rättare sagt. blir det bästa idag. PUSS!


it feels all messed up!



godmorgon mina finfisar! idag är det måndag och för första gången på en hel vecka så ska jag och jobba. jisses! jag är lagom trött och snuvan vill icke ge sig. så jag struntade i morgonlöpningen och tar den ikväll istället. känns heltokigt. men så är det. aja, nog med tragg. nu ä det jobb som gäller. PUSS!

konsertbild från fredag

nu är det söndagsmys som gäller. jag är nämligen helt slut. detdär med förkylning tar på krafterna. ha en fin söndag hörrni. PUSS!

 

 


mascara under your eye.



fjärde advent knackar på dörren och marken är vit av snö. fint det ni! dock så känns det som om snön kommer att slaskas bort och bli sådär jobbig och äcklig. istället för vit och fin. aja, trist med sant. så äre i södra delen av sverige. regn är ett faktum. så nu ska jag snöra på mig löpardojjzen och kuta i den lilla snön som finns kvar. PUSS!

shake that thing around

familjemys på shemat och jag är redo. så nu ska jag se till att skaka av mig allt vad trötthet och förkylning innebär och ha en finfin kväll. hepp hepp eller något. vi hörs imorn. PUSS!


you can breathe true it!



bah! men vad hände? jag var ju på bättringsvägen (dvs. frisk!) och så vaknar jag idag av att jag är så inihelvetesförkyld. tramsigt värre! men jag orkar inte riktigt annama det. så jag ger mig ut på ett försök till sprigtur. så ska ni se att jag piggnar till, lite grann i alla fall. hoppas, hoppas och håll tummar och sånt. PUSS!

KAPTEN RÖD - TRASIG (FTW)

fredagslåten får bli en kapetn röd, då det är konsert idag. och denhär låten är bara så jedrans bra. så nu tar vi och lyssnar ihjäl oss på denhär och är lite goa och reggea-glada i afton. det kan behövas i höst (fast-det-ska-vara-vinter) rusket. så gunga med oss.


(ifypucannothearit, KLICK!)

and now i'm ready for it

whooooop! nu är jag iordninggjord och redo för att dra på mig dansskorna och dra till lund för att lyssna loss på kapten röd. jisses så taggad jag är. dethär ska bli en toppenkväll. så himla fint. så nu ska jag se till att bege mig bort till sla för att dra en bira innan vi ska hoppa på bussen. hoppas att ni får en lika fin kväll som jag ska ha. PUSS!


slime is the name of it


host, host, harkel! nu är jag uppe. men idag är jag lite piggelin i alla fall. så idag ska jag börja dagen med en liten promenad. och efter det blire frulle med min fina j. idag har jag ju nämligen semester. och ska gå på konsert. så vi hoppas på att piggheten håller i sig och jag pallar konserta ikväll. för annars är det kast. så håll mig frisk nu. PUSS!

& in a weird combination








like a feather floating!



SourceCodeOfficialTrailer

i söndags låg jag och tittade på denhär rullen. jag var galet trött men kunde för mitt liv inte somna ifrån den. den var så galet bra. helt sjukt. så jag tycker verkligen att ni ska ta er tid att titta på den. för ni kommer icke att ångra er. promise!


(ifyoucannotseit, klick!)

WHERETHESTREETSHAVENONAME


åh! det är galet hur illa jag sover alltså. och det är sjukt hur jäkla långt inne denhär förkylningen sitter. jag blir tokig. med andra ord så hostas det och är illskt här idag också. så nu ska jag dricka ännu mer varmt, ta en hutt hostmedecin och sova bort även denhär dagen. PUSS!

& beauty is in everything





LIVE coldplay mylo xyloto

och just på dethär innfinner jag och mina kära mig den 28 augusti nästa år. fasen så fint det ska bli. tokbra. jag önskar bara att jag varit lite piggare och friskare när detta hände. för att palla bli megaglad liksom. men jag tar igen lyckoruset så fort jag blir kry. PUSS!



(ifyoucannotseeit, KLICK!)

i can't get ridd of this


öff! imorse vart jag tvungen, trots dålig sömn att dra mig upp till vårdcentralen. väl där fick jag som alltid vänta ett bra tag. men farbror doktor berättade för mig att jag har åkt på en DUNDERförkylning (no shit!) och att jag ska vila och dricka mer cocilana (hostmedecin). så jag lunkade därifrån och hämtade ut mina nya meddz' och nu intar jag soffan ännu en dag. PUSS!

ronniL on her hostmedecin

(men jag slipper hosta upp mina lungor en stund, så jag är nöjd!)


ANDMOSTOFALLIWANTTOSLEEP!


det suger fortfarande att heta ronniL. jag har inte sovit inatt heller. och inte j heller för den delen. stackaren ligger och lyssnar på mitt hostande hela tiden. jag har dessutom haft stressiga och äckliga feberdrömmar hela natten. tanken var att jag skulle gått til vc nu på morgonen. men då jag inte sovit ett skit förän nu på morgonen så orkade jag verkligen inte det, tar det imorn istället. nu ska jag återgå till sängen efter ett per ipren och lite hostmedecin. vi hörs!



update kl. 11:04
glad lucia (eller vad det heter) finfisar! ♥
käka lite lussebullar för mig också är ni snälla. PUSS!

& it came out of nowhere



pain i say! PAIN! jag har inte sovit alls. och hostat isönder hela min hals. och som om inte det vore nog så har jag feber. så idag reser jag mig inte ur sängen. (bilden är från i lördags, då jag var DUKTIGT mycket piggare) nu ska jag dö lite till. hej!

to take the time to cry!






kind of tired this sunday



godmorgon/middag mina fina! idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon efter ett hårt pass igår. jisses som vi jobbade. så idag är jag lagom sliten kan jag säg. men hur som helst så ska jag ut och springa och få lite luft nu. fasen så gött det ska bli. vi hörs sen. PUSS!

christmas, christmastree!

nu har julen helt flyttat in i våran lya. så himla fint det blidde. dock så vart totalkostnaden för granen dyr. hela 900sek! men det var det värt. och pyntet kommer ju att återanvändas. hur som helst är det fint som snus. nu är det dags för jobb ikväll igen. hepp, hepp!

 

 


you're like an old piano



she wants a chrismas mode


godmorgon mina finfisar! lördagen är påbörjad och det snöade precis ute. dock så la det sig inte utan töade till regn precis innan det träffade marken. synd. för det hade varit gött med lite snö och julmys nu. men löparen i mig gillart. så nu ska jag på tal om det ut och springa min mil. vi hörs sen. PUSS!

a gorgeous pic' a friday


(ge mig döskalletröjan. typ. NU!)

|damnyouautocorrect.com|


jag skrattade rumpan av mig, så in och kolla! KLICKA!

Cher Lloyd - With Ur Love

whooooop! fredag var det ja. så nu tar vi och lirar en fredagslåt som ni kan gunga lite gött till. den påminner lite om mia men inte helt ut. dock så har jag kommit på migsjälv att spela den lite titt som tätt. och jag blir liksom lite sådär vårigt glad i vinterrusket. så den fick det bli idag. hoppas ni gillart'.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

i'm like a duracell bunny

hejhopphej! nu är jag hemma och vänder. jag har fixat första jobbedelen idag och nu ska jag ge mig av på nästa. ikväll blire till att servera drinkar, öl och vin mm. till allt vardagsrumsfolk på furuliden. ska bli mysigt. ni kommer väl dit och fredagsmyser lite va! det tycker jag allt. ju fler desto bättre, sägs det. och jag håller med. så vi ses där om en liten stund (framför brasan såklart). PUSS!


ISTILLGOTTHEBLUESFORYOU.



godmorgon mina fina! äntligen är det fredag och äntligen så känns det som om min förkylning är på väg bort. dock så hostar jag som en toka, men jag är bättre. till råga på allt annat bra, så har typ all is smält bort under natten så löpningen imorse gick toppen. gött som mos! haha. så denhär dagen börjar finfint och jag hoppas och tror att den också fortsätter så. PUSS!

make time time fly away!

whooooop whooooop! nästa fredag så är det jag som hoppar iväg till lund med fint folk och svänger mina lurviga, och tittar/lyssnar på denhär karln. jisses så kul det ska bli. ser fram emot det som sören. älskar musiken. så nu ser vi till att får tiden att gå lite fort va. och se till att lyssna lite med. press play!


(if you cannothearit, KLICK!)

don't turn away from me!



it smells is awful inhere

hejsan igen! nu har jag jobbat klart för dagen och sitter här hemma framför datorn och taggar inför kvällens träningspass. gött ska det bli! dock så är det lite svårt att tagga till max då någonting här luktar förbannat illa. alltså ruttet. jag har kollat överallt och rensat ur sopor och dylikt, men det verkar inte komma härifrån och luktar fortfarande så jävla äckligt. jag antar att det kommer från en granne eller något sådant. men USCH som fan! säger jag bara. så nu ska jag se till att tända lite doftljus och tagga vidare. PUSS!


she is always on the run



godmorgon alla små trollisar! jag är uppe och fortfarande förkyld. snart sågar jag av mig näsan eller något. orkar inte denhär skiten mer. dock så släppte det värsta när jag sprang imorse. galet bra detdär med löpning, det löser bannemej allt. som igår löste jag hur mycket huvudbry som helat när jag sprang. fint det. nog om springningen nu, för nu är det kaffe, sedan jobb. PUSS!

just another beutiful pic

älskar hur solen lyser genom 'skynket'

VACKERT SOM FASEN!

 


but I shot a man in Reno

...just to watch him die

såhär en onsdagkväll så tycker jag att vi lyssnar loss på lite old music och njuter. för det passar sig såhär i december. speciellt när det är mörkt och kallt ute. så ikväll rockar vi loss till denna. och fortsätter med massa annat old. för sånt äre' ikväll. visst!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

& when the lights are off

hejsanhallå! då var det mörkt igen. blidde aldrig riktigt ljust idag känns det som. så jädra trist när dagar är sådana. men det är inget att göra åt. så därför intar jag soffan och filten för lite tv-tittande innan jag ger mig ut och springer. behöver lite paus känner jag. detdär med att jobba över sliter på en. dock så tror jag att kvällens löprunda kommer att kännas great, för jag är sugen på att rensa huvudet. PUSS!


cross process is the shit



godmorgon, godmorgon! idag liksom igår så är jag uppe med tuppen. det är övertid som gäller på jobbet idag också. börjar nalkas jul, då blire alltid mycket att göra där. jag känner mig inte heller bättre förkylningsmässigt utan hostar och snörvlar som en tok fortfarande. dock så ar det bättre igårkväll så min löptur gick finfint. jag kutade hela 15 km och var på topp. men nu har jag inte tid att sitta här mer, för nu är'e jobb som gäller. PUSS!

drömrulltårta är mumsmums

Ingredienser
3 ägg
1½ dl Strösocker
¾ dl potatismjöl
1 msk vetemjöl
2 msk kakao
1 tsk bakpulver

 

Fyllning
200 g smör eller margarin
1½ dl Florsocker
2 tsk Vaniljsocker med äkta vanilj
3 äggulor

 

  • Sätt ugnen på 250°. Klä en långpanna med bakplåtspapper.
  • Vispa ägg och socker pösigt. Blanda övriga ingredienser och sikta ner i smeten. Bred ut smeten jämnt i långpannan. Grädda mitt i ugnen i ca 5 minuter. Strö lite socker uppe på kakan och stjälp sedan upp den på ett bakplåtspapper. Drag av papperet från botten. Låt svalna.
  • Blanda samman ingredienserna till krämen. Bred krämen över kakan och rulla samman den från långsidan.

so what did you say then?



i got to keep on moving!

tjohooo! nu är jag hemma efter en väääldigt lång dag med massor att göra på jobbet. förkylingen/halsen vill inte ge sig. men jag tänker inte sitta still för det. så nu ska det städas och röjas som sören härhemma. och efter det ska jag ge mig ut på en lång och slirig löprunda. jag hoppas på att dom har sandat och donat lite ute så att det inte blir för jobbigt. håll lite tumme va. PUSS!


going to work hard today



godmorgon, godmorgon! mitt dethär såkallade inte-riktigt-på-topp-men-ändå-inte-sjuk grejs vill inte riktigt ge sig som jag tycker att det borde. så inatt har jag hostat och snörvlat som en tok. dock så vill det inte bryta ut heller. så jag skuttar glatt iväg till jobbet och ser tilla att bli fri fån det idag. btw, så gick träningen topp igår trots dethär grejset. så så illa kan det ju inte vara. aja, nu ska det jobbas, och dessutom jobbas en timma extra. massor att göra. PUSS!

5 lovley nature pictures












ANDSOMELIGHTINTHEDARKNESS



hepp hepp! nu tycker jag att vi alla slutar att skutta rundor i svart hela tiden. även om det är fint och smidigt som attan. men lite sånnahär fina mjuka färger blir så fint när det är såhär vinterruskigt och mörkt. så vi kan väl göra det bara för att glädja varandra lite med ljus. seså!

making the best of this!

tjohej hörrni! nu är jag hemma igen. fasen så skönt det är. denhär överdrivna piggheten som jag ligger inne med (skrivmässigt) finns egentligen inte alls, utan jag är trött har ont i huvudet, är förkyld och känner mig inte alls topp. dock så är allt kasst bara lite diffust, så jag tänker inte lägga någon tyngd vid det föräns det yttrar sig på riktigt, om det ens gör det. så nu ska jag tagga inför cirkelfys som vanligt på måndagar. PUSS!


and here comes the snow



guten morgen meine feine! så var det ny vecka. och inte nog med det så föll den första snön igår. men som vanligt så blidde det bara slask av det. jag kan dock säg att det var lite lagom skridskobana när jag sprang imorse. jisses så halt det var emellanåt. men jag tog mig runt utan att trilla. men det var nära ibland, det ska jag inte sticka under stolen med. hehe! nu är det jobb som väntar. PUSS!

1 is the lonliest number!



i just missed your heart

det blir mycket från filmen Hanna denhär helgen. men det kan inte hjälpas då jag gillade den så sjukt mycket. i alla fall så ska ni får en go låt från soundtracket denna fina myssöndagen. för visst myser ni väl idag. under en filt i soffan hittar ni myset, jag lovar. så hoppa dit nu om ni inte redan är där.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

EXACTLYTHESAMEASYESTERDAY


godmorgon alla glada! tänk att det redan är andra advent. jösses vad tiden springer iväg. dock så är adventsvärdet inte alls uppiggande utan regnet öser ner precis som igår. så jag sitter och drar mig för att sticka ut och springa idag också. men snart skiter jag i att försöka vänta ut det, då det verkar vara dagsregn. eller rättare sagt, jag skiter i det nu och drar iväg. PUSS!



update 11:06
jag hade fel regnet slutade och jag sprang min runda på 13 km utan att bli blöt. en toppen start på denhär söndagen!

want to spend my evening

tjolahopp! så segt det var att komma iordning idag. har varit sjukt trött och seg hela dagen. men trots segheten gick löpningen imorse/middags faktiskt apbra och då sprang jag ändå i ösregn och blåst. man upphör aldrig att förvånas eller vad säger ni?

nu ska jag se till att leta upp lite finfisar att spendera kvällen med. för jag vägrar att sitta själv och sura för det kassa vädret. jag vill skratta och ha trevlans idag. så hör av er folk. PUSS!


hiding behind the mask...



always raining down on me



godmorgon alla glada! så vart det lördag och regnet öser ner. så jag har pysslat och donat med allt jag kan för att skjuta upp löpningen tills det lugnar sig. men det verkar inte ge sig. så det blir löpning i regn. skönt men inte om det blåser som det gör idag. annars är regn en ganska nice faktor när man springer tycker jag. sådär svaklande och gött. men hur som helt ska jag se till att får det gjort nu. PUSS!

TCB-THEDEVILISINTHEDETAILS

som jag skrev igår så var soundtracket till filmen hanna tokbra. så som fredagslåt tänkte jag bjussa på denhär godingen. blir på något sjukt vis lite nostalgisk av den. trots att jag aldrig hört den innan filmen. men jag gillar den skarpt. hoppas ni samtycker. PUSS!


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

on our way to the mall

då har jag jobbat klart för denhär veckan och är redo för att inta väla för att shoppa loss. för övrigt så är jag jädrigt fredagspepp och hoppas på att få annamma peppen efter shoppingen. är ni på? det hoppas jag. PUSS!


just like a 1960's photo!

godmorgon och glad fredag finfisar! idag gick löpningen toppen och jag är sjukt taggad inför att fira fredag idag. dock så ska det jobbas lite först. och efter det så ska jag mor och sla dra till väla (köpcenter) för att handla alla julklappar och käka middag. ska bli fint att få dom fixade! när väl all shopping är klar så ska jag fira helg med lite gott vin och idolfinalen. höhö! tantvarning på den eller? aja, strunt samma för nu är det dags för jobb. PUSS!

 


det mest fina med juletid


Hyacint (Hyacinthus orientalis) är en flerårig blommande växt. Hyacinten har sitt ursprungsområde i sydöstra Turkiet och västra Syrien och kom troligen till Sverige under 1600-talet. Den är mest känd för sina flockar av doftande, färgglada blommor. Blomfärgen kan vara blå, vit, ljusgul, rosa, röd eller lila. Hyacinten blommar på våren och växer bäst på soliga platser med väldränerad, men inte torr jord.

Innocence can be deadly!

jag MÅSTE tipsa er om en tokbra film jag och j såg i måndags. trots min sprängande huvudverk så var jag tvungen att titta på hela filmen för att den var så bra. jag säger bara se den. och som om det inte vore nog att rullen var nice, så var även filmmusiken apbra. så se den nu för jäklen!


(ifyoucannotseit, KLICK!)

time's all that i haven't

hejsan igen mina fina! precis som igår så har jag fullt upp idag. och jag vill hemskt gärna hinna med att träna ikväll. så därför vänder jag bara in en snabbis och säger hej! men jag har förtidsinställt lite godbitar till er. så glutta in mer om ni vill. nu ska jag bege mig igen. wish me luck. med att hinna träna då alltså. PUSS!


you've got stars on you



morrn' morrn' hörnöni! idag är jag på ett strålande humör. allt liksom är toppen just nu. dock så fick jag sova med öronproppar inatt igen (går snart bärsärkagång). men jag sov hyfsat och är pigg och allert dagen till ära. dessutom gick löpningen både igår och nu på morgonen sådär jädra bra att man inte vill sluta springa. men det var jag tvungen till då jobbet nalkas nu. men vi hörs efter det. PUSS!