heavens right above it...


a little reminder to finish this monday with.

let the good times roll


ikväll blir det aningens senare träning än andra måndagar. för ikväll går jag och sla loss på stationsträning. (och vi ska inte jaga kundvagnar som bilden visar.) det ska bli gött att bli trött igen. det finns inget som får en att somna så gott till natten som ett kvällspass. så nu kör vi så att det ryker sla. kick as?

"det här är en korridor"

Häh! Tycker att denhär är riktigt rolig faktiskt. Visst är det gött när dom för en gångs skull lyckas göra en reklam som man skrattar åt. Det händer ju inte allt för ofta. Men denhär fick sig ett skratt från ronniL minsann. Dock så lär man väl tröttna på den fort. Men kul var det i allafall.


hard to recognize them.

Hejsan gullefjun! Nu är jag hemma efter en händelserik måndag på jobbet. Idag så inveg vi nämligen våra nya jobbekläder. Snacka om att man inte kände igen folket. Helt sjukt hur man vänjer sig vid så enkla saker som kläder. Innan har vi nämligen gått runt i mörklåa kläder hela högen, men nu är vi svarta, gråa, vita och röda. Jag har dock bara valt svarta kläder, enklast så. Men gött skit med nytt i alla fall. Puss!


words about this sunday.


produktiv. slapp. springa. solsken. frost. kalla fingrar. gårdagens kläder. nya kartonger. städad garderob. ny soffa. sla+datror=sant. födelsedagspresenter. STARKsås. gurka&dippa. isfläckar. bilkörning. uppsydda byxor. sköljmedel. trött. tidig sängång.

breathing pink & glitter!


jag har hittar den. min nya bil. rosa. kan det bli bättre? näe, skulle inte tro det. dock så är jag lite negativ mot hello kitty prylarna, men dom är ganska lätta att ta bort. utöver det så tycker jag att bilen är finfin och jag hade gärna satt mig och kört i den medelboms. häh.

a brand new sofa it is!

Tjenixen sötnötter! Nu är jag inomhus och har lite tid över. Fatta vilket fint väder det är ute. Min morgonspringrunda vart så jädra skön. Jag älskar det. Solsken är topptopp. Dock så ligger jag inne ett tag nu då J håller på att klä om vår soffa. Massa fint blire. Han kan den killen. Sla och jag ligger och hejar på honom i varsin ände av soffan. Det kallar jag bra arbetsfördelning. Vad gör ni idag då? Är utomhus och myser hoppas jag. Puss!


solsken = en utomhus dag

dsc00174 (MMS)

solsken = utomhus dag


it's a midnight tea party

Hela lördagen är nu snart förbi och idag har jag hittat på massor med trevligheter med sla. Bland annat trängt mig i mc donald's (drive true) kön. Häh. Nu blir till att ta ett par öl med finisar för att sedan inta lurufiden och dess dansgolv. Ikväll ska det röjas. (ser ni att jag har färgat håret föresten?) Puss!



skalmans mat&sov klocka.


unicorns never ever die!



sometimes i just cry&cry

Godmorgon finisar! Idag blev det lite av en sovmorgon för mig. Fint det. Men nu bär det av ut i snöovädret för en springtur. Och på tal om snö. Kan inte någon rackare se till att det slutar med sånt trams nu. Jag är trött som fasen på det och vill bara ha bar och torr asfalt igen. På tal om torr asfalt, är det inte det bästa. Helt sjukt hur jag saknar det. Puss!


JUSTMIGHTSTOPTOCHECKYOUOUT

fredag, innebär fredagslåt. och just den här fedagen är jag ledig så därför bjuder jag på en pepp-pepp låt som får mig att dra lite på smilbanden varje gång jag hör den. galet fint en fredag som denna. så ge den en, två eller massor med chanser. för den är döbra. puss!



violent femmes - blister in the sun!

life's wonderful with you


jag blev (som vanligt) lite förälskad i den här bilden. så fin så det gör ont. så därför vart jag tvungen att ge er ett fyrtal av den. men jösses så fint det kan vara med runda solbrillor. och som jag sagt förr, så gör sig verkligen cigaretter bra på bild. den här bilden får fem av fem toasts (hah! björn gustavsson som benjamin).

it's two of a ronniL-kind

Sådärja, nu har jag både sprungit och käkat världens godaste frulle. Så snart ska jag ge mig av till ikea för att strosa rundor. Jag bara älskar att gå på ikea, så jäkla nice. Trots att jag inte direkt har mycket att handla, så förmodar jag att jag kommer hem med en hel del. Men kul ska det bli i alla fall. Puss!


she always wakes up early

Morgonstund har guld i mun, eller hur går den? Aja, jag är uppe i alla fall. Och ska ge mig ut och springa nu. Efter det blire megafrulle och en tripp till ikea. En helt perfekt ledig dag med andra ord. Hur som helst så ska jag se till att ge mig av nu. Så att denhär dagen kan komma igång. Puss!


the treasured memories...




p a n c a k e o h o l i c


ohw! satt just i denna stund och tänkte på det jag gestaltat ovan, amerikanska pancakes. jag har inte ätit det på massa år. fasen så gott det är också. jag får se till att bjuda in mig hos sla snarast. så hon kan göra det till mig. sla är nämligen GRYMAST i världen på pancakes. bara så ni vet. (och sla, vad sägs om att bjussa mig i helgen?) puss!

feelings seem so easy...

Wohoooooo! Nu är den här arbetsveckan klar. Fasen så skönt med långhelg. I like. Idag är det dessutom träningsdagen med beeesta ledaren. Kan det bli bättre? Näe, skulle inte tro det. Som ni nog förstått så är jag en glad skit idag. Och jag tror inte att något kan plocka ner mig. Jag hoppas att inget (om nu något kan) gör det heller. Puss!


& some stupidity quotes.

  • In view of the fact that God limited the intelligence of man, it seems unfair that he did not also limit his stupidity. - Konrad Adenauer
  • The two most common elements in the universe are hydrogen and stupidity. But not in that order. - Brian Pickrell
  • There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. - Frank Zappa
  • A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand. - Bertrand Russell
  • Most fools think they are only ignorant. - Benjamin Franklin
  • The difference between genius and stupidity is that genius has its limits - Albert Einstein


drop dead gorgeous vol.3


jag såg den här bilden nyss och det första jag tänkte på var; jösses sicken bra träning det varit om jag sprang upp för backen. häh! är jag galen eller vad? näe'rå, jag är bara glad i det som tusan. jag kan heller för mitt liv inte förstå varför jag aldrig börjat med det innan (träningen då). hur som helst så tycker jag att vi tar den här backen tillsammans en dag, visst!

got nothing at all to do

Hej finfjärtar! Nu är jag hemma efter en tur på stan. Jag har fixat till mina nails på nytt och dessutom handlat lite smink. Gött skit. Och nu sitter jag här i soffan och gillar skarpt att jag inte har några som helst måsten idag. Fasen så skönt det är att ha det så ibland. Puss!


i en immig bil going home

dsc00173 (MMS)

i en immig bil going home


crazy about crazy things!


nu är jag färdig med alla bestyr och sitter och slappar lite i soffan. fint det. så nu sitter jag och laddar inför min promenad, som idag sker allena. dock så känns det som om att ensam med mina tankar fungerar ganska bra idag, då jag är tisdagstrött och inte alls speciellt pratglad. så nu ger jag mig av ut i det fria. puss så hörs vi imorn.

& the days blur into one



heal the scars from off my back
i don't need them anymore

was dancing in the sand!

Hejsan mina små kottar! Idag är det tisdag och jag har fixat massor (eller egentligen bara två saker.). Jag har hämtar min mirres specialfoder, som hon älskälskar. Och jag har dessutom handlat födelsedagspresent till min storesyster, som jag saknar en skvätt föresten. Fatta var det är skönt att få saker gjort, helt galet. Så jag fortsätter i den andan med att städa och pröjsa räkningar. Puss!


sunglasses in black&white


fint med ett leende såhär på kvällen. nu, säng!

YOURLOVECHANGESEVERYTHING



denhär bilden fick mig att smälta idag. hur cool! eller cool är ett så jäkla jobbigt ord. men kanske häftig eller tuff? näe, jag finner helt enkelt inga ord för den. men jag gillar'n skarpt som attan. galet fint och sådär en måndag. puss!

to much dreams for me...

Hallelåja finisar! Nu är jag hemma och vänder. För idag är det träning som gäller, så snart (om ca 1timma) så ger jag mig iväg igen. Det ska bli gött som sören att röra på sig idag. Så att man blir fysikt trött. Man sover så jädrans bra då. Och det är något jag vill efter en natt med bara massa skumma drömmar och vaknande. Inte okej. Puss!


some unfolding thoughts.



LONDONCALLINGLONDONCALLING


har jag någonsin berättat för er att min bästa stad i världen är london. för att det är så jädra fint och mysigt där. jag hoppas verkligen att jag kommer att ta mig tid och råd att åka dit massor med gånger under mitt liv. eller rättare sagt så ska jag se till att jag gör det. puss!

kul som sören en söndag


hahaha, jag gillart!

some words and feelings..

Godmorgon sötnötter! Nu har jag precis sprungit min morgonrunda och är hemma igen. Fasen sicket trist väder det är idag igen. Illa. Att det aldrig kan hålla sig fint en hel helg. Nu blire soffa och tv en massa timmar. För idag är jag värd det tamejtusan. Puss!


the two new great ones!


här får ni ett bildbevis på mina nya skönheter. det enda jag kan säg är att jag aldrig vill lämna mina joggingskor (t.v) någonsin. dom är galet sköna. det är i och för sig de andra paret också. så jag är massor med glad över mina inköp. hur bra som allra helst. hah, en annan rolig detalj är att dom bägge är adidas, börjar jag bli som sla måntro? (hon älskälskar adidas) Puss!

i do love my new pants!

Wopdidelidooo! Nu är jag klädd och redo för ännu en 25års fest (var ju på en förra helgen). Idag firar vi dock två stycken både Jonna och Jonas, dock så är det bara Jonas som fyller 25. Men kul ska det bli, och taggad är ordet. Så nu ser vi till att göra en toppenkväll av det här. På tal om något helt annat, visst älskar vi mina nya bralls. Jag gört. Puss!


princes of the universe..



give your loved one a kiss!

going out in the sunshine

Godmorgon sötnötter! Och fasen vilken morgon sen. Galet blå himmel och kallt. Jösses så gött att vakna till det här. Fatta att det är första gången jag har tur med vädret på en springtur, typ. Det händer inte ofta alls. Och då springer jag ändå varje helg. Två dagar. Snacka om att vi har haft otur med helgvädert massor på senaste. Så nu kommer väl vår tid, eller? Puss!


friday and 7 fast ones...

  1. grönt äpple, päron eller apelsin
  2. vin (både rött &vitt), öl eller drinkar
  3. snabbmat, riktig middag eller megafrulle
  4. shoppincenter, stadshandla eller internet handla
  5. klänning, jeans eller kjol och tights
  6. rött läpstift, rosa läppstift eller oranget läppstift
  7. sovmorgon&sena kvällar eller tidig morgon&tidig kväll


ORDOESTHEMINDRULETHEBODY?

Idag är det ju fredag, den bästaste dagen på veckan. Eller? Hur som helst så är det dagen då jag delar med mig av en gobit. Och just idag blire en med The Smiths, mest för att dom är galet begåvade och jag älskar hans röst. Mums. Så denhär dansar vi runt till i eftermiddag och ikväll. Puss!



the smiths - still ill

it's a happy, happy day!

Hejsan sötfjärtar! Idag är det fredag. Och jag har shoppat massa träningsskor idag. ett par till passen innomhus och ett par att springa i. Jag är så jädra nöjd så det är sjukt. Jag bara längtar tills imorn då jag kan ut och prova dom sistnämnda. Nu blire middag med JÅN och hans Camme. Mys på hög nivå. Men ni får allt kika in här igen, för mer kommer. Puss!


when i was a little girl


när jag var liten så var näckrosen min absoluta favorit blomma. allt jag ville var att få en. men detta var svårt då ingen jag visste/kände hade båt och jag själv ville ju inte precis vada ut och hämta en. men så plötsigt kom dagen, då jag fick en. en vit dessutom. dock så tyckte jag att stammen var så fruktansvärt äcklig så jag ville inte röra den. och i och med det så föll näckrosen bort från förstaplatsen.

true beauty in a picture!



the best day of the week!

Hello cutiepies! Då var det äntligen torsdag och petronella-passet är på gång ikväll. I like. Har saknat den ledaren massor, hon är grymt duktig den tösen. Så i denna stund så sitter jag och längtar bort tiden tills jag ska dit. Och idag ska jag köra stenhårt. Fasen så skönt det ska bli. Puss!


when you need someone...





visst vill man bara hålla hand och
pussa&krama någon när man ser dessa!

things that i really want

saker som jag jättegärna vill, men inte kan/vågar...
  • spela munspel. men min polare berättade för mig att det tydligen är en ganska dyr historia då man måste ha munspel i alla olika toner. sjukt, men sant. i och för sig kan man börja med ett i C eller något. men dyrt blire förr eller senare ändå.

  • töja mitt ena öra. men J hotar med att flytta om jag gör det. dock så funderar jag på att göra det ändå, för han lär inte flytta. och jag ska ju inte töja det så mycket, kanske 3-4mm bara.

  • vinna en massa pengar och resa satan. men det fattar ni väl också att det är svårt att göra på beställning. man vinner liksom inte på bara viljan. så är det med det. usch!


on the outside looking in

Hejsanhej gullibullisar! Idag har jag en väldans lugn eftermiddag att se fram emot. Jag ska inte göra ett skit. Inte mer än att sitta här i soffan och glutta på tv:n. Så jäkla gött. Jag har absolut inga måsten alls idag. Eller jo, promenad, men det är ju bara skönt och gött. Så det räknas inte som ett måste. En toppeftermiddag ska jag ha. Puss!


& loving you is easy hun'




JAGVILLHOPPARUNTSÅHÄRIVÅR

hm.com, net-a-portier.com, houseoffraser.co.uk, sunglasses-shop.co.uk

a brand new haircut today

Hallojah gullefjun! Nu är jag hemma och har precis varit och klippt mig. Fy fasen så slitet mitt hår var. Jag borstade av en hel peruk varje gång jag borstade det. Så det var verkligen på tiden. Och jösses så friskt och fint det ser ut nu. Galet bra. Det var väldigt längesedan jag vart så här nöjd efter ett frisörbesök. Så det tar vi och städar lite på va? För det är ju städtisdag. Puss!

 


if I could be naive again



'to make me the happiest girl in the world'

hats, hearts and lipstick


jag gillar den här bilden som sören. man jag kan inte riktigt sätta fingret på var det är som gör den så jädra fin. kan det vara hatten? för den är fin som fasen. eller kan det vara det faktum att bilden är i en skum färgton? gillar ju sådant. eller kan det bara vara att allt är helt sjukt bra med den? jag tror på det sistnämnda. puss på den!

back to basics my dear...

Hejsan sötisar! Nu är jag hemma och denhär veckan börjar vardagen igen. Vinteruppehållet på träningspassen är över och jag ska iväg och träna isönder idag. Gött. Som jag saknat det. Helt sjukt. Så därför är jag idag en väldans lycklig, men lite stressad skit. Och jag är dessutom massa glad över att snön börjar töa väck. Jag vill springa på barmark i helgen tack. Puss!


everything'll be alright.



some pic's from yesterday









the best one i ever heard



nightmares - billie the vision and the dancers

and i am still alive...

Morrn' morrn' sötisar! Nu är jag uppe och har sprungit min morgonrunda. Inte kul med isen alls. Jag halkade rundor som en tok. Hur som helst så blire frulle med the gang nu. Och bilder på gårdagen mm. kommer upp senare. Köss på er!


i have a sort of feeling



saturday is a prteynight!

Wooooop, woooop! Nu har jag fixat mig inför kvällen. Som ska tillbringas på födelsedagsparty (25års fest). Men först ska vi äta tacos hemma hos Ma&Pa, som jag suktat efter det. Hela veckan har jag varit grymt sugen på det. Hur som helst så ska kvällen bli topp och jag ser verkligen fram emot den. Vad hittar ni på ikväll sötisar? Puss!


an addiction to passion.


sicken bild. blir man avis eller? jag menar, sol och megablå himmel. hur gött hade inte det varit. här bara snöar det, mer, mer och mer. jag blir trött. så lite sol och bar mark som på bilden hade inte suttit fel alls. inte tröjan heller. massa fin.

NIGHTMARESCAMEOVENMEAGAIN

Godmorgon godmorgon! Har precis vaknat och känner av allt vin jag drack igår. Inte okej. Men trots det ger jag mig ut och springer. Bästa på hela helgen. Jag fattar inte att jag aldrig gjort det innan. Springa är bäst. Hehe, hade jag sagt det för ett par år sedan hade folket runt mig skrattat. Men nu är det bannemej sant. Galet hur man förändras. Puss!


smile, you are beautiful!




'mr e's beautiful blues'

fredagslåten idag blir en riktig sommarlåt. jag vill bara dra iväg på roadtrip när jag hör den. och så tänker jag massor på ludde puh när jag hör den också. men en störtskön låt i alla fall. vi skyndar på våren och sommaren lite med den idag. det svänger ju, puss!



God damn right it's a beautiful day
Uh-huh

red&offwhite is the shit!

Hejsan hoppsan sötisar! Nu är jag hemma och firar fredag. Fint det. Plus att jag gjort mig redo för att spendera kvällen hos Micke&Manda. Vi ska nämligen fixa det sista inför skidresan vecka 8. Weeei! Och sen blir nog en massa snack och vin i deras uterum. Uterummet som btw är ett av mina favoritställen på jorden. Helt galet hur mysigt, avslappnat och gosigt där är. Jag bara älskar att sitta i uterummet och låta tiden gå. Jag tror att en stor del i min lilla kärlek till uterummet egentligen är kärlek till de som huserar där faktiskt. Puss!


when i was a little girl

när jag var liten så var BATMAN min absolut största idol. jag följde det tecknade programmet med honom. satt som klistrad framför tv:n. och när jag inte tittade på programmet så hade jag min batman tröja på mig och sjöng: du du du du du du du du, BATMAN!



i do love photo editing..


hiding out in the shade.

s l e e p i n g u g l y !


en liten tanke såhär på kvällskvisten. hur kommer det sig att alla djur är apsöta när dom sover? medan vi människor inte alls är fina när vi ligger och snörvlar med öppna munnar. varför blev det så? vad gjorde mänskligheten för att förtjäna det? eller är det bara jag som tycker att människor är fula sovandes? (såklart gäller detta inte barn, för dom är söta vad dom än gör ju. precis som valpar.)

just keep on, keeping on

Hejsan hörnini! Då var det torsdag, och det innebär att det är fredag imorn. Hur fint sitter inte det då. Massa! Så därför gör vi allt för att få denhär kvällen, och morgondagen (jobbedagen då) att gå fortfort. För jag vill ha helg och fritid nu. Håll ett par tummar för att det går snabbt. Puss!


knows exactly what I mean



'well I saw you with your hands above your head, spinning around, trying not to look down, but you did, and you fell, hard on the ground'

30 seconds until sunrise


om jag inte hade varit så fruktansvärt höjdrädd som jag är, så hade jag hemskt gärna velat flyga luftballong. men knickset är att jag antagligen suttit och gömt mig i korgen hela tiden om jag gjort det. jag är liksom en av dom som kan bli höjdrädd bara någon annan är högt uppe. surt men sant. (så kom och ge mig lite 'våghalsighet' vad gäller höjder!)

a beauty in the breakdown

Tjenaretjenix små papegojor! Haha, nu var jag sådär lagom kul va? Papegojor va? Jag som inte ens gillar birds. Skit illa av mig att kalla er det ju. (känn ironin i dethär nu!). Ibland har jag världens sjukaste/dåligaste/sämsta humor. Sen kommer jag på migsjälv med att tycka att den är AP-illa själv. Och vad gör jag då tro? Jo, jag låtsas som om det regnar och drar ett nytt superkul skämt som ALLA skrattar åt. För sån är jag. Puss!


saker som stör i vardagen

uschja, at the moment så är jag inte helt okej. och jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra för att ta mig ur det. i alla fall så känner jag att jag här och nu (på min bloggeliblogg) kan klaga ur mig lite, i punktform såklart. dom här sakerna stör isönder mig just nu:
  1. att jag inte kan sitta still och ta det lugnt. allt innom mig vill spricka och jag får panikkänslor. (låter galet mycket värre än vad det är tror jag.) men jag pallar inte trycket alls.

  2. att jag kan inte somna/sova som jag brukade göra. och när jag väl sover så är det oroligt och med massa mardrömmar.  jävligt läskiga mardrömmar.

  3. att jag inte klarar av att ta itu med det här och ventliera lite. och att jag inte vågar parta om saker med nära och kära. lite, eller duktigt illa!


ONEBLACKDIAMONDINTHEROUGH


hur nice var inte den här bilden då! alldeles sådär lagom flummig och fräck. btw, så är jag lite halvsåld på ordet fräck just nu. mest för att det är så fult, men kan användas så flitigt. men bilden är ett styck värd att glutta lite längre på.

longest day of my life!

Hejsan hörrni! Nu är jag hemma äntligen. Fasen vad denhär dagen har varit lång. Det blev aldrig frukostfika, aldrig lunch och aldrig eftermiddagsfika. Det känns som om det var flera dagar sedan jag gick till jobbet, trots att det bara är 8-9 timmar sedan. Helt sjukt. Men nu är jag hemma och ska dra igång med tisdagstädet. Puss!


alltid när man var liten.

Alla flickor var blyga för pojkar utom Maria, för hon skulle alltid fria

Alla barnen fångade möss utom Stellan, för han fastnade i fällan

Alla barnen var friska och sunda utom Lage, för han hade ont i sin mage.

Alla barnen hittade hem utom Ilse, för hon gick alltid vilse

Alla barnen vårdade naturen utom Enar, för han knäckte alltid grenar

Alla barnen förlorade på lotto utom Max, för han hade en väldig flax.

Alla barnen får glass utom Carola, för hennes föräldrar är snåla.

Alla barnen åker pulka utom tjocke Acke för det är, han som är backe.

Alla barnen åker kälke utom Bob.

Alla barnen skrattade åt elden utom Ellinor, för det var hennes hår

Alla barnen åt tårta utom Jens, han var ingrediens

 

denhär hade fått 10 poäng av mig som barn!

 

 


lets get lost together...




back to a ordinary life!

Hallelåja mina små fräsisar! Då har alvaret börjat igen. Och jag fick reda på idag att man inte är fri (dvs. röda kalenderdagar) föräns till påsk. Plus att påsken är sen iår. Känns sådär lagom motiverande. Men jag har ju skidresan att se fram emot i all fall. Annars så ska det faktiskt bli skönt med lite vardag igen. Så allt blir som vanligt ett tag. Jag blandar ihop dagarna så lätt när det är ledighet och sånt. Och ihopblandat är inte bra. Puss!



tidig sänggång & film...

dsc00172 (MMS)

tidig sänggång & film...


glitter känns lagom rätt


finfint med glitter på fest!

you're pushing my buttons


hur fräsiga var inte domhär leggingsen då! galet fräcka. jag hade inte tvekat en sekund över att dra på mig dom. så vill ni glädja ett stycke ronniL, så se till att fixa ett par sånahär till henne.

under my lovely facade...

Godmorgon sötisar! Då var det söndag, och snön töar snabbt utanför fönstret. Ellabellabusboll (se bild) har en ny favvoplats för dagen. I bokhyllan. Och jag tycks inte kunna få henne att rubba sig. I och för sig så förstår jag henne, för från denna plats har hon full syn över både hall och vardagsrum. Och fullständig koll är ju något som katter föredrar. Aja, nu ska det kockas frulle och tittas på tv en stund. Fint med slowmotionstart på en söndag. Puss!


LETSCOUNTFROMONETOINFINITY

Äntligen har jag tagit mig i kragen och gjort mig iordning. Fasen så segt det gick idag. Helt stört hur seg jag har varit. Men nu jäklar är jag redo, och kvällen till ära ska jag tillbringa med ett par töser och lite vin. Fint det. Dock så ska jag ta det ganska piano, då jag är sliten sedan sjukan och gårdagen ännu. Puss!



listen to me when i say


get back up on the horse

Morrn' morrn' finfjärtar! Nu är jag uppe och har till och med sprungit en runda. Galet jobbigt såhär efter en sjukling-vecka. Men, men det gick. Så nu sitter jag mest och slickar såren sedan gårdagen. Gött med tv förmiddag idag kan jag säg. Puss!


mina nya favvo brallor (från igår!).

ohh, sweet child of mine



bästa introt. bästa dagen!

feels like it is my day!

Sådär, då var jag ombytt och redo för att göra denhär eftermiddagen och kvällen. Jag är på värsta humöret och allt verkar vilja som jag idag. Hoppas att det håller i sig. Så nu drar jag iväg och träffar vänner och myser rundor hela kvällen (kanske natten också!). Hoppas att ni får en underbar dag. Puss!


österrike vecka 8, CHECK!


nu är skidresan v.8 betald. jag längtar!

if i was living a dream!


hemma igen och fortfarande piggare. känns great! så nu ska jag se till att göra något av denhär dagen och inte låta piggheten förgås alls. häng på vetja. (synd att det inte var väder som på bilden!) puss!

i woke up with a smile...

Godmorgon finfisar! Och idag är det verkligen en sådan. Idag för första gången på sex dagar så känner jag mig piggare. Nästan frisk. Helt galet så skönt det är att slippa må skit. Så nu ger jag mig in till hlm och fixar naglarna. Och jag ska för allt i världen se till att hålla mig piggelin. Puss!


cute picture to end with.

Ohw! Vilken pers. Nu är jag trött som en galning. Det är tamejtusan inte lätt att vara social och trevlig när man är sjuk. Så därför ger jag upp för idag och ser till att värma mig och vila. För imorn bitti blire till att fara till hlm för att fixa naglar och så. Wish me luck, again. Och håll alla tummar och tår för att jag mår bra, eller i all fall bättre, imorn. Puss!


as it was said before...




'wish you were here'

i'm just making it work


trots sjukdom (hos både mig och j) så ger vi oss nu av för att fika och byta sensena julklappisar med ett par nära. jag orkar egentligen inte alls. men offrar mig då vi inte tycks hitta någon annan passande tid. aja, here we go. önska mig lycka till. puss!

it will not ever change!

Godmorgon finfisar! Jag är uppe, men inte frisk. Vad är dethär för en sjuka kan man fråga sig. Helt galet att det aldrig släpper. Så idag blire soffa, te och massa film igen. Börjar tröttna lite på dethär nu. Men det finns inget annat att göra än att härda ut och fixa det så gott det går. Puss!


ofriskheten kräver film!

Jag är fortfarande inte kry och j känner sig inte heller speciellt frisk. Så därför blire en filmkväll för våran del. Filmen vi ska se heter the experiment och verkar till att vara riktigt bra. För övrigt, så orkar jag inte hänga över datorn mer, då mina ögon&näsa rinner isönder av det. Puss!


år tvåtusentio i listform

  1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
    Jovars, åkte till england, åkte skidor med J & sla, kryssning mm
  2. Vilka länder besökte du?
    England och polen (fast var kvar i båten) 
  3. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
    Jodå, lite jävla frid från en viss grej!
  4. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
    Uh, är kass på detdär med datum men englandsresan.
  5. Vad var din största framgång 2010?
    Att jag har börjat träna som sören och älskar det! 
  6. Största misstaget?
    Dendär jävla kvällen...
  7. Har du varit sjuk eller skadat dig?
    Aaa, bakterieinfektionen i lungsäcken var inge kul alls!
  8. Bästa köpet?
    Min vinterjacka, för den har jag använt flitigt som sören!
  9. Gjorde någonting dig riktigt glad?
    Ja, massor! (vänner, sommaren, festivaler mm.)
  10. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
    Både och, men sämre nu i slutet!
  11. Vad önskar du att du gjort mer?
    Skrattat, roat mig och kramat kära!
  12. Hur tillbringade du julen?
    Med familj och släkt, hos Ma&Pa och Inli&Rili.
  13. Blev du kär i år?
    Jag var redan kär!
  14. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
    Som vanligt, ronniLstyle!
  15. Vad fick dig att må bra?
    Alla mina fina!

bättre sent än aldrig, visst!

some light in the night!



2 beds and a coffemachine

Godermorgon damer och herrar! Nu är jag uppe, och inte alls frisk ännu. Men jag tänker skita i det och försöka dona rundor som jag brukar härhemma, för det måste ju ge med sig någon gång. Och jag tror att det är på väg då hostan har kommit. Och den brukar alltid anlända som en slutkläm på en förkylning. Så håll tummarna för mig. På tal om något helt annat ska jag ge mig på att rensa mitt smink/hår/fixar bord idag. På tiden. Puss!


it feels like it swallows



'warpaint - shadows'


(dethär med att bli frisk verkar inte vilja fungera. uschanemej!)

fem saker om dagen i ära

  1. jag klarade av att städa, trots snörvel och rinniga eyes. bra där!
  2. jag ska försöka mig på en liten promenad nu. friskluft är bra.
  3. jag är fast besluten att 'bli av med sjuk-skiten' och gör allt.
  4. vädret suger lite lagom och går i gråskalor & plusgarder ute.
  5. mitt ena öga är hälften så litet som det andra (igensvullet), usch!


don't ever, ever give up!


jag ska försöka mig på att städa härhemma nu. fungerar det inte på grund av sjukan, så blir jag lika arg som katten ovan och ger mig inte förän jag är klar. för rent ska det bli, hur lång tid det än ska ta.

where is the light, huh?

Den här sjukan ger inte med sig alls. Trots allt mitt slit med te, massa vila och värktabletter. Jag blir så jädra trött. Jag orkar inte med dethär. Och jag har framförallt inte riktigt tid med det. Så nu får någon magisk rackare därute se till att kurera mig illa kvickt. Snälla, gört'. Puss!


TOSICKTOSTAYUP,ELLERNÅT!

härmed sätter jag punkt för idag. orkar inte mer.


little piece of the truth



not a good start today!

Godmorgon (eller INTE!) sötnötter! Idag/inatt har jag knappt fått luft, haft feberfrossa och blivit helt deformerad i ansiktet (dvs, lite lagom svullen om ögonen pga förkylningen). Så på grund av detta så stannade jag hemma från jobbet idag. Jag kan säg att jag behövde det. Jag, ronniL, sov nämligen enda till klockan elva idag. jag som ALDRIG sover längre än typ åtta. Och nu sitter jag här och snorar ihjäl. Och nyser konstant. Piss dag! Men ellabellabusboll är söt idag i allafall, så henne får ni se på bild.




can you see it in my eyes

Jag har inte lyckats bli bättre ännu. Så därför skiter jag i denhär dagen och sover bort allt vad söndagen, den andra januari tvåtusenelva, heter. Usch! Och jag hoppas verkligen att allt dethär skitet är väck tills imorgon, för jag orkar/tänker/vill inte vara sjuk. Jag har inte ro till det. Puss!


place of city and colour.



take a bite of my heart

Godmorgon finfisar! Idag är ingen bra dag alls. Jag är förkyld som attan och har lite skallebank. Fasen så illa om jag ska inleda det nya året med att bli sjuk. Näe, jag får helt enkelt se till att kurera mig hela denhär dagen. Så därav ligger jag på soffan under en filt och kollar på teckant. Bra skit. Puss!


fixad&redo inför kvällen

dsc00171 (MMS)

Fixad & redo inför kvällen


popping like a popcorn!


jag har precis ätit min favorit grej, så här dagen efter, nämligen popcorn med aromat. gott så det förgås. dock så missade jag lite idag, då jag brände popcornen lite för mycket. Så nu luktar det bränt i hela lägenheten. inte okej. annars är jag lite piggare nu, springturen gick bra och jag ska snart gå och duscha och så. bra där.

TRYINGTOFINDTHEINBETWEENS



helt klart bäst just nu!

sort of windy outside...


skönhet i en bild!

FÖRSTAJANUARITVÅTUSENELVA!

Morrn' morrn' sötisar! Nu är det nytt år. Fasen så gött. Dags att börja om och se till att få ett finfint år nu. Men som vanligt så börjar man den första dagen på året med en bakfylla som är galen. Dock ska jag försöka springa väck den nu (önska mig lycka till!!!), hur det än må gå. För springa i det här skicket är egentigen inte okej. Aja, let's try it. Puss!


let this be a good year!


massa skål på er sötnötter!