31/12

Nyårsafton och massa förväntan. Hon hoppas att kvällen ska bli underbar. Och hon vet redan nu att hon kommer att vara fin. Hon är bara tveksam över hurvida hon ska ha peruk eller bara löshår. Hmpf. Det tåls att funderas över. Hur som helst ska det bli väldigt skoj att bli bjuden på tre rätters middag och dessutom vara på en STOR fest. Det är inte ofta hon är det nuförtiden. När hon tänker efter kan det nog vara tre-fyra år sedan. Men det förklarar väl bara att hon jobbar för mycket och inte hinner. Hur som helst så går det nästan inte att misslyckas ikväll, det skulle vara om det hände någon olycka. Och det håller hon tummarna för att det inte gör. Men hon längtar, längtar och längtar tills hon får klä på sig sin fina klänning.
Nu ska hon gå och göra lite kaffe till sig och sin loveli, de behöver vakna lite mer än de redan gjort. Efter kafferepet ska hon bara ta det lugnt fram tills att hon ska förbereda sig inför kvällen. Inget jobb eller slit idag inte. Hon ska bara mysa och det behöver hon. Hon ser dessutom fram emot att se alla filmer hon köpt, men inte hunnit titta på. Så hon kanske tar någon/några idag.


29/12

Måndagen idag har varit som en fredag för henne. fram tills dess att det blev datahaveri, IGEN! Hon är jäkligt trött på det nu. Men hur som helst så har hennes dag idag kännts som en typisk fredag. Enda skillnaden mot en fredag, är att hon måste jobba imorn också. Näe. Det vill hon inte alls! Men hur som helst så var det skönt att få en rutin-dag igen. Hon behövde det efter massa mys och ledighet. Hon gillar nämligen rutin och struktur. Det får henne att fungera lite bättre. Dessutom tror hon att hon mår bättre av det, detta är dock inte konstaterat utan en gissning.
Annars har hon fixat naglarna idag också. Perfekt att vara fin och nyfixad innan nyår. Dessutom är det nice att få dem blanka och fina igen. Aja. Det var väl mindre intressant antar hon. Men hur som helst så är det en del av henne hon inte kan vara utan. Utan dem blir hon bitare igen. Och hon är inte den nådiga bitaren heller. Nej, inflamation är vanligt. Så därför älskar hon att fixa dem. Äntligen har även hon fått fina händer som inte blöder eller är svullna. Yes! Dessutom är det gött för helle att unna sig den ompysslingen en gång i månaden.

  

28/12

Söndagriktigt. Hela helgen och alla dessa lediga dagar. Hon har inte hunnit med att hålla koll på dagarna. Än mindre har hon hållt koll på dygnets timmar. Dygnet är helvänt och det bådar inte gott inför jobbet imorn. Men hon ska orka och fixa en hel del efter jobbet också.
Nog om detta, hennes jul har varit underbar. God mat och dryck i överflöd och en massa trevligt sällskap. Dessutom känns det som om hon har varit ledig i en evighet. Skönt! Och hon har ännu mer att se fram emot. ledigheten tar aldrig slut! Underbar känsla.
Men nu ska hon gå och mysa lite mer med mirrarna, jimmy och SLA framför TV:n, en typisk Söndag...

 

23/12

Nu gäller julmys för hela slanten så hon återkommer om en dag eller två.
God Jul allihopa!

22/12


Jobbarkompisen
fick en liten pojke idag. Naw. Mysigt men lite väl nära julafton. Hur kul blir det för barnet då? Nja, vet man inget annat så är det väl helt okej. Men hon kan inte riktigt tänka sig det... Men men, det är kul för honom att allt gått bra och att han äntilgen är far. Flickvännen gick nämligen över en del. Men allt gick som det skulle. Grattis, en underbar julklapp.
Hon har semester imorn också och det ska bli skönt. Hon har hart svinont i benen hela dagen så det blir en lugn dag imorn. Dessutom kommer nog kusinerna hit ikväll och då blir det nog någon öl. Så det är skönt att slippa bry sig om morgondagen då. Det är nämligen inte det första eller inte ens i åtanke när man är med dem. Ska bli nice att bara ta det lugnt och mysa in julen. ♥
Men hon har allt lite huvudvärk nu. Tror att hon har glömt att dricka ordentligt idag. Så nu är det vatten som gäller tills dess att den är borta. Kanske hon kan spexa till det lite med ett glas saft eller nåt.

21/12

Ännu en dag närmare. Längtan är stor nu. Hon förstår inte riktigt varför detta år är så annorlunda. Annars brukar hon alltid tycka att julen är lite jobbig och svår. Men i år känns det bara mysigt och det förändras inte heller. Hon längtar bara mer och mer. Hon ska väl ha sånna jular också antagligen. Inte henne emot, alls. Julblommor är inhandlade också, hela tre stycken och det är storrekord. Annars brukar hon ha en.
Arg. Vilket jävla avslut på dagen. Fan. Hon känner sig äklad och irriterad. "skärp dig för fan." det kan du göra själv. Usch, näe. Hon klarar inte av att hantera det. Allt bubblar i henne och hon antar att det enda som kan stoppa det lite är en ciggarett. Så det får det bli. Hon kan inte ens skriva nu.

20/12



Bara fyra dagar kvar nu. Det känns i hela kroppen. Jul. Mysigt och varmt. för att inte tala om att man äter gott. Och dethär året har hon lyckats att inte äta julmat En enda gång. Så det ska verkligen bli gott. Dessutom får man ju presenter också, det är aldrig fel. Näe, hon längtar som ett barn!
På tal om barn hade hon en liten Emil här igår. Han blev direkt förtjust i henne och lekte loss en stund. Bland annat så försökte de fånga katterna i hoven och ja i princip fånga allt de såg. Men han ville ha henne med sig överallt och hon följde troget med. Hon var en femårings bästa vän i en kväll. Men det gäller att passa på, hon träffar inte barn så jätteofta, speciellt inte femåringar.
Snart nalkas det jobb på puben också. Det ska bli kul. Det är nämligen julkul där idag och livespelning, dessutom fyller en kollega till henne år och de ska fira på puben. Så det lär bli en livad kväll! Men det tycker hon om, tiden går fort då. Sen efter jobbet blir det hem och nana, för att sen på söndag morgon åka till Nova. Hon och SLA ska nämligen inhandla julaftons-kläder och SLA ska handla sista klappen. Jippy har sagt att han kanske följer med och det hoppas hon att han gör. Han är sällan eller aldrig med och handlar. Hon håller tummarna. Först och främst ska hon dricka ca, 1 liter vatten. Hon törstar ihäl.

19/12

Äntligen är det över. Usch, det är inte roligt att gå till tandläkaren. Speciellt inte om han berättar att hon har risk för tandlossning, pga sin tandsten och måste börja gå dit ca 2-3 gånger om året. Näe, hon som alltid haft bra tänder. Jävla gener. Han berättade nämligen att det var ärftligt. Tack mamma, nä, skämt och sido. Det går ju att kontrollera om hon går dit ofta. Och det kommer hon att göra. Tänderna ska ju hålla hela livet. Som vanligt fick hon också höra det gamla vanliga... "använd tandtråd dagligen, skölj med flour en gång om dagen och med risk för att vara traggig sluta röka"  Varenda gång sägs detta till henne. Men hon tror att det har fungerat lite med tjatet. Han har i alla fall inhandlat både flour och tandtråd. Det sistnämda, är bara en fundering än så länge. Det händer inte nu till jul i alla fall.
Men det var inte bara dåligt för henne där. Nej, hon fick sin framtand slipad, så nu är där ingen färgskiftning på den. Jippie! Hon har nämligen slagit ut halva och sedan lagat den. Och då fastnar färgpigment i limmet, eller vad det är. Dessutom pollerade han alla tänderna och blev med ens väldigt fin i munnen.
Nu ska hon sticka hem till sin mor och umgås lite. Mor behöver lite sällskap nu när hon bara sitter hemma. Det måste vara väldigt trist för henne. (Mor har nämligen brutit vristen och sitter gipsad) Stackare. ♥


Vacka lilla liv.

18/12


Jobbveckan slut! Äntligen, den har varit lååång. Men nu sitter hon och dricker en cola och väntar på att pojken ska komma hem. När han gör det tänkte hon kolla om han inte vill äta pizza, på pizzerian, och dricka en öl. Mums. Det tycker hon i alla fall låter som en superb idé. Hon hoppas bara på att Jippy är pigg på det också. Hon måste ju fira att hon är ledig, plus gotta sig lite i att hon varit väldigt duktig denhär veckan. Japp, det har hon, hon har ställt upp! Det känns bra att slippa det imorgon, även då gäller övertid. Men det ska hon inte tänka på nu. Fri!
Hon var och hämtade mat till m i r r a r n a idag också, så nu har även de lyxmat till jul. Det unnar hon dem. Dem är trotts allt hennes barn. Eller hon tycker att de är det. Hon passar upp på dem som om de vore det. Men det är inte mer än rätt. Har man djur ska man älska dem som sina barn, även djuren uppskattar och behöver det. På tal om det sitter de bägge i köket och väntar på mat. Det har de gjort sedan hon kom hem. Precis som om att de vet att hon har köpt finmat till dem. Antagligen gör de det. Så nu ska hon och ge töserna en försmak julmaten...


17/12

Onsdag, halva jobbveckan klar. Om man inte som henne är ledigfredag... Underbart. Hon ska njuta hela dagen imorn och bara mysa av att det är "fredag". Övertiden kommer inte att nå henne, förhoppningsvis. Men hur som helst så ska hon dricka en öl imorgonkväll och njuta av semestern. Det ska bli gott och skönt. Antagligen kommer hon att somna ganska fort därefter men det gör inget. Hon har till och med unnat sig en bit choklad idag för att börja för-fira lite. Men det var inte speciellt gott. Mest kladdigt och inte alls som hon tänkt sig. Men hon unnade sig i alla fall. Dessutom unnade hon loveli kräftskärtar, för att han var så hungrig. Inte slarva med maten Jippy.
Annars inget nytt tror hon. Jo, Hon tänkte på favoriten idag. Underbara bok. Det var ett tag sen hon läste den nu, så det är dags igen. "...Vackre sargade Samuel, så snäll att det gör ont..."


Spontan bild...


16/12

Ännu en vecodag avklarad. Känns ganska bra. Bara två dagar till att jobba för henne, denhär veckan i alla fall. Men det kommer att bli ett JOBBIGT avslut, dessa två dagar. Massa jobb! Men nu sitter hon hemma och myser med m i r r a r n a och tycker att allt känns ganska okej. Dessutom funderar hon lite över när hon vill ta kompdagar. Hon har ju känat in en hel del komp nu. Så det är läge för henne att ha lite ledigt efter jul... Inte alls fel.


Veckan känns lite tom, nu när SLA jobbar andra tider. Dom ses knappt och det är trist. Och inte ens promenader, ty SLA åker buss och är inte hemma förän sent. Då Ellinor går upp mitt i natten är detta ingen bra kombination. Men de får gå separat denhär veckan. Men de kommer gå igen nästa, hoppas hon! Sla har dessutom en kass vecka eftersom hon inte får lika hög kompersättning då hon jobbar över på förmiddagen. Natten betalar mer. Men hur som helst så blir det tid.
Hon funderar lite på om hon ska dricka en Kopp O´boy, nu när hon varit duktig. Hon har nämligen diskat, tvättar för fullt och städat. Så hon borde unna sig det. Men frågan är om hon inte blivit försoffad här vid datorn. Jobbigt att resa sig och gå till köket... Näe, men det får bli en kopp, nu går hon...

15/12


Gäsp, vilken trött dag...

En seg dag. Mycket att göra på jobbet som vanligt vid denna tid men en ack så trött Ellinor. Så det blev en liten eftermiddagsvila med Jippy efter jobbet idag. Men hon ser inte det som något kasst, näe. Hon var ju uppe tidigt idag och sov dåligt inatt, så det var inte mer än rätt. Dessutom jobbade hon över idag också. Och det lär det bli imorn med. Det händer inte mycket förutom jobb i hennes liv nu. För när hon väl är ledig så är hon för trött för att orka göra något. Men snart blir det julledighet, men mys och släkt, vilket längtas efter iår. Konstigt med tanke på att hon  a l d r i g  brukar tycka om det annars. Men, i år ska det bli underbart. Näe, nu ska hon ta och vara social igen...

14/12

ledighet, söndag och den första dagen denhär veckan hon är ledig. Skönt, allt är över. Känns som en dröm, kan det vara så? Hmmm, en aning seg i halsen sen igår. Men det har väl sin förklaring. Rökning utan jacka skapar roslighet. Jobbandet igår var väldigt smärtfritt. Hon satt själv från ca 19.00 till 22.00 och efter det kom ca 10 pers. ingen höjdarkväll. Men det var roligt folk som kom i alla fall. Hon fick en massa komplimanger av dem och kände sig en aning fin för en sekund. Inte alls fel, men det försvann lika snabbt som vanligt igen. Det tar inte på henne. Trotts att det inte gör det så uppskattade hon det väldigt mycket och kommer nog att reflektera över det ett par gånger till. Och det är ett steg frammåt.

Hon träffade dessutom en ny människa igår. Hon vet inte riktigt hur hon ska tycka eller känna inför det. Han var märklig men berörde henne på ett skumt sätt endå. Nja, en människa hon inte visste alls hur hon skulle hantera. En aning läskigt men trotts det så var det intressant. Han var dock lite för självgod och detta blev ett minus som utmärkte sig väldigt tydligt. Det var dessutom en vän till loveli så han fick väl lite "omtycknad" bara för det. Hur som helst tyckte hon att det var kul att träffa någon ny, och dessutom intressant för en gångs skull.


Du vet vad du är och vem du är, du vill bara ta dig dithän...

13/12

Lucia mysfaktorn är enorm. Trotts detta känner hon inte riktigt av det. Hon är en aning bedövad. Det kan bero på att hon känner en hel del orkeslöshet. Men, men det går väl över. Eller det SKAöver! Hon ska ju jobba hela kvällen så det behövs. Men lite trött får man räkna med att hon är. Hon kan inte lyckas var gång! Speciellt inte efter en dag som igår. Det var en jäkla pers! Det vill hon inte göra till en vana. Snacka om att hon var sliten! Men efter en godnatts sömn är hon piggare än igår. Men dock inte helt tipptopp, men det är hon nog aldrig. Näe, man ska aldig vara riktigt nöjd.

"du sa nåt som du aldrig sagt, hur var det nu du sa?
Att ingenting av det vi haft har någonsin varit bra.
Snön är vit som arsenik, och faller död ner.
I en likblek stad där varje andrtag, känns som det sista..."


Kärleksbarn ♥

11/12

Maskeradkläderna kom idag. Och de var lika fina som hon förväntat mig. Underbart. Annars tillhör det vanligheterna att hon inte gillar sakerna hon beställer. Men inte i detta fallet! Så klart var hon tvungen att släppa allt och prova dem när hon kom hem och hon blev väldans fin. Hon vill att festen ska vara imorn. Dessutom gjorde hon det som var pricken över I:et idag, när hon köpte en lockig peruk till dräkten. Så bra gjort! Pojken har inte hunnit hem och prova sina än, men hon hoppas att han blir lika nöjd. Antagligen blir han inte det men skit samma, han är svår att tillfredställa när det gäller kläder...

Och så var det jobbet igen. Skit. Övertid imorn igen och det gäller alla, två timmar. Det funkar inte en fredag! Speciellt inte om man som hon har ett andrajobb och börjar där en halvtimma efter att hon slutat sitt förstajobb. Näe. Men hur som helst så ska hon komma in en timma tidigare och dra sitt strå till stacken lite i alla fall. Dock så förstod cheferna att hon inte kunde mer än en timma och godtog detta. Dessutom berättade hon att hon skulle jobba hela helgen och då förstod dem att hon inte orkade mer än så. Men hon längtar redan nu tills fredagen är över, vilken dag. Ingen ledig tid bara jobb, jobb, jobb. Från halv sjumorgonen till tvånatten. Slitigt! Men å andra sidan ger det lön!



Ingen tid för dig my love, men jag lovar att åtgärda det på söndag. Mysbyxor och soffa, hela dagen! ♥

10/12

Trött! Kanske inte så konstigt med tanke på att hon gick upp mitt i natten, eller 4.00 i alla fall. Så nu känner hon sig nästan lite berusad av sin trötthet. Hoppas bara att det går över tills imorn, hon vill ju inte vara lika seg då. Näe. Men nu sitter hon här och har kommit hem. Strömmen gick här hemma innan, men det var bara en propp tydligen. Nu är här ljust varmt och väldigt inbjudande. Hon vill inte lämna lägenheten mer idag! Och det gör hon kanske inte heller. Får se hur det blir med "prommisen" idag. Hon tror att den blir av trotts trötthet. Men det är inte fel, hon behöver både motionen och luften.

Men nu ska hon gotta sig i allt ett tag...


9/12

Tisdag och ingen övertid! Skönt att slippa det en dag denhär veckan i alla fall. Imorn blir det dock inte lika lugnt. Ska börja 05,30 för att slippa jobba över på eftermiddagen. Och det innebär att hon måste gå upp vid fyra. Det är mitt i natten... Men det är goa pengar, plus att vi får 100% övertidsersättning innan 07,00. Massa komp ska hon skaffa sig!

Maskeradskläderna är fixade nu också, jösses vad fina vi kommer bli! Så jävla bra. Känns som om en stor tyngd lyfts från hennes axlar. Det är enormt svårt att komma på vad man ska vara och vilken av alla kostymer man vill ha. Men NU är det klart. Och en hel månad tillgodo, nästan. Aaaa, det kommer att bli svinskoj!
Och vi kommer att vara lyckade som utklädda, trotts att ingen trott det...


Men vi var en aning arga innan vi bestämt oss, hun. En fantaburk blev krossad och arga ord yttrades.
Det vara dock bara en kort sekund och var sedan som bortglömt.
Inget riktig bråk, bara ilska över obeslutsamhet.
 ♥

8/12

Måndag, övertid och allmän förvirring. Så började hennes vecka. Massor att göra på jobbet så alla beordrades att jobba över. ronniL som jagar komptimmar, stannade glatt kvar. Hennes dag har varit mycket märklig. Allt har gått väldigt långsamt för henne, trotts detta har dagen gått snabbt. Undligt! Dagen har också känts helt ur gängorna. En jädra röra har det varit. Men nu är den över, bara promenaden med SLA kvar.


Efter det ska hon bara mysa med Irjah! ♥

Men först gäller det att beställa kläder med Jippy, till maskeraden. Vi måste nämligen ha det gjort innan 10/12 för att få det innan jul. Så det är på tiden nu! Men sen ska hon mysa i alla fall. Eller hur lady?


7/12

Hemma igen! Halsduken är hämtad och hemtagen. Lycka! Tänk att en sån liten sak som en halsduk kan göra en dag så jobbig. Aja, nu är allt bra igen i alla fall.

Söndagsångesten, börjar smyga sig på. Vill inte.. Orkar inte.. Men vad ska man göra, precis som alla andra måndagar så går man dit och jobbar ändå. Och faktum är att det inte är så jobbigt som man föreställt sig. Det går ofta undan. Imorn kommer vi dessutom att ha mycket att göra så då går dagen snabbt. Men lite synd är det om henne.

Snart ska vi köpa hämtmat och mysa till det lite i soffan. Har även införskaffat Sunes Jul. Det blev en tur innom maxi när vi skulle hämta halsduken. Och SLA följde troget med. Underbar. ♥ Man kan alltid lita på henne.

7/12

Då var den hittad! ♥ Hon ringde precis till dom och den hängde kvar. Detta innebär alltså att ronniL och SLA tar en sedvanlig söndagstur till hlm. Dock kommer denna tur att innehålla upphämtning av halsduk vilket är första gången. Men hon ska väl vara glad för att hon sällan slarvar bort saker. Hon har oftast turen med sig. Dock ska man väl inte ropa hej förrän man har halsduken i handen. Denhär incidenten har i alla fall fått henne att förstå att hon  ä l s k a r halsduken. Den kommer aldrig mer att slarvas med! Skärpning.

Aja, tror inte att hon kommer gå ut i hlm på länge nu. Tyckte inte det var kul igår och har inte gillat det dom senaste gångerna heller. Antar att jag pausar fram till och med hässleholmsfestivalen. Det kommer antagligen inte vara svårt att hålla sig undan med tanke på att Jag jobbar nästan varje helg!

7/12

Söndag... Försvunnen halsduk och seghet. Värst av allt, stället öppnar inte på fyra timmar så hon får vänta. S k i t ! Så går det när man ska spara pengar och hänga ihop jackor. TVI! Jobbigare dag än detta kan man leta ett tag efter. Det jobbiga är att halsduken var/är (önskar ju att den är kvar) väldigt älskad. Den bästa jag haft. Och så fin också. Håll tummarna nu Ellinor. Det fixar sig. En annan jobbig grej i det hela är att den har slutat säljas, så någon ny är inte att tänka på. Ehhh... Suck!

Ska nog i alla fall upp och försökka få liv i Loveli ♥, nu. Kan bli en aning jobbigt. Han var uppe sent som attan igår pojken. Men jag ska nog kunna lura honom till att gå upp och umgås lite! Dessutom får han den stora äran att följa med henne och kolla efter halsduken i eftermiddag. Pussar till pojken för att hon vet att han kommer göra det utan gnäll! Det är kärlek!


Loveli! ♥

6/12

En hektisk förmiddag där naglar fixades och saker handlades. Nu har hon en paus på ca en halvtimma innan hon ska iväg igen. För idag händer Det, lilla julafton. Kul. Men det blev ganska jäktigt med uppdrag på förmiddagen ocskå.

Ztv står på i bakgrunden och det känns okej, ganska bra musik idag.




Utöver detta så är hon glad och till gott mod, det bådar gott inför kvällen. Antagligen blir det hlm och Qbar efter kalaset och det ska bli trevilg ty hon har inte varit där sen de bytte ägare. Dessutom blir det allt mer sällan hon är ute i hlm. Men först och främst så är det familjen som gäller. Jaha, vad var det mer då? Jo, allt är prefekt idag men något som kunde gjort det utmärkt hade varit ett fint väder, utan regn! Men hon har ett superbt paraply.

Lycka ♥

4/12 Moa & SLA

Äntligen har hon slutat jobba och kommit Hem. Skönt att komma därifrån. Denhär veckan vill man nämligen inte vara där. Dator strul mm. har gjort att det blivit övertid, vilket hon inte gillar. Hon fick te x  i n g e n t i n g  gjort igår. Inte för att hon skulle gjort något speciellt, men det är alltid skönt att kunna komma på vad man ska göra... Dessutom kändes gårdagen och idag som en sörja, har knappt varit hemma och så dit igen. Dagarna blandas något enormt. Vet inte ens om det var igår eller idag vissa saker hände. Men, imorn blir det bättre.


nog om arbete.


Fredag imorn och allt vad det innebär, helg... Skönt att få en liten paus. En helt ledig helg, inget arbete alls! Det ska bli skönt att få pyssla om sig själv en helg och inte passa upp på andra (som hon brukar göra när hon jobbar). Nej, denhär helgen blir det Jippy och Familj för hela slanten. Mysigt att träffa alla i sällskap av god mat och dryck. Lilla Julaftons firandet blir nämligen av i helgen. Och med det menas att Familjen med respektive samlas till ett knytkalas, där julbord blir måltiden. Dessutom införskaffar alla delaktiga tre presenter för ca 10 kronor styck, dessa lottas sedan ut så att alla får tre presenter vardera.  En underbar tradition. Som uppskattas av allasom har deltagit.



Där kommer även SLA att deltaga, detta är dock inte konstigt, vi är ju syskon. Hon är dessutom en av mina bästa vänner. Underbar. Och här har ni henne och mig tillsammans, en aning berusade, men goa' ändå. ♥

Aja, nu får jag återgå till pojken...

2/12 - Yrväder

Ammenvisst, det snöar som bara den ute.

Mysfaktorn när man sitter inne och tittar ut är e n o r m.  Men snart ska hon ge sig ut på sin dagliga promenad med SLA och då kommer det inte vara lika tilltalande. Ty, när snö möter mark blir det bara vatten och slabb av det. Men som alltid annars, kommer det att vara skönt att komma ut, efter en hel dag på jobbet. Och när hon sitter här och tittar ut så får hon än en gång lite julstämning. En del av denna stämningsfullhet kan bero på den nyinförskaffade julstjärnan ♥. Den är svart och fin som få! Hon som aldrig gillat sånt innan förstår nu vad alla irrar om. Det är en mysfaktor som är behövlig i dessa mörka tider!




Bilden kanske inte känns så julig, men det är den! Den är nämligen tagen i juletid i fjol. Då Ellinor vattnat sin palm så att det grodde svamp (det lite vitare på bilden) i den! Men det konstiga med detta var att palmen mådde bra av det, den växte som aldrig förr. Som det kan bli...

Nu ska hon kolla lite maskerad prylar med Honom. Hon håller tummarna för att hon ska hitta något fint till dom! Det är ju inte var dag man blir bjuden på maskerad. Denhär gången har hon för en gångs skull bestämt sig för att maxa utstyrslen och vara riktigt fin. Det kommer lyckas...