cykla rundor.

Tordag förmiddag och jag sitter med en kopp kaffe och myser i solen. Helt underbart. Jag bestämde mig för att skjuta upp städningen ty jag vill vara utomhus idag! Jag har dessutom lite skallebank så det är nog klokt att starta denhär dagen lugnt. Men tvätten struntade jag inte i, hade jag gjort det så hade J fått gå bar till jobbet imorn. det vill jag ju inte att han ska behöva.

Valborgsmässoafton idag. Jag och J ska göra en favorit i repris och cykla rundor till olika fester ikväll. Det gjorde vi nämligen i fjol. Man får ut lite mer av aftonen då, ser  i alla fall mer. Jag hoppas dock på att det inte blir mycket fylla i samband med eldar, för nu är det ju så tort att man inte hinner reagera om det sprider sig. Så i och för sig hoppas jag att det inte tänds några eldar alls. Näe, det är för torrt. Men lite grillning går an! Det gillas.

Hur som helst ska dethär blir en bra utedag. Nu; dags för en långpromis med Sla. Runt sjön röstar jag för. Så avslutar vi med en kopp kaffe på restaurangen hos J. Gott kaffe där!

Lite bilder från igår:

   

bravaderna.

Tisdagen i ett nötskal. Ingen rast ingen ro, så nu när jag har en minut över blir det lite skrivande här. Fy tusan vad jag ska vila så fort denhär veckans alla bravader är över. Bäst av allt är att bravaderna slutar på torsdagförmiddag, så det är snart!  Men nu är det dags att ge sig av igen. Så ha det fint, så hörs vi kanske, lite längre och mer avslappnat, imorn.

färgnings-frissa.

Nu äntligen har jag lite tid över att skriva ett par rader. Har mycket att göra hela jäkla veckan så det kan nog bli lite glest med inlägg. Men nu har jag lite fritid. Jag och Sla har varit i Hlm efter jobbet idag och handlat persenter till alla jäklar som lyckats pricka in att fylla år i början av maj, i och för sig bara tre stycken men det är jobbigt att hitta fina saker till alla. Vi blev dock väldigt nöjda med shoppingen, så fina saker vi hittade till alla. Det trodde jag aldrig! Jag hoppas bara att sakerna uppskattas lika mycket av människorna som får dem, som vi tror. Håller tummarna.

Denhär veckan är kort, pga första maj, men väldigt innhhållsrik. Idag var det shopping av presenter som stod på agendan. Imorgon ska jag och en kollega från puben röjja i 'boken', allt ska bort! Jag går inte in vidare på det. Men det kommer i alla fall att ta sin lilla tid tror jag. Sen på onsdag är det nagelfixning som gäller. Men efter det är det långledigt. Känns dock som om att allt arbete här hemma kommer att halka efter så att hela torsdagen får gå till det. Aja, det är kul att vara sysselsatt i alla fall.

Och så var det håret ja. Jag är svinnöjd! Sla är min nya färgnings-frissa numera. Hon gjorde ett fantastiskt jobb. Här kommer lite pictures på ré. 

 
       

mörkbrunt igen.

J's första lediga dag på en månad! Dagen tillbringas ute och med J. Det är nämligen fortfarande fint väder, och varmt som attan. Idag kommer det att bli en riktig mysdag, men roligt innehåll. Jag ska även färga håret, mörkbrunt igen. Jag kan inte gå runt och se ut såhär mer. Har tröttnat något så enormt på rödaktigt hår, aldrig mer! Denhär gången ska dock Sla färga håret på mig, jag tänker inte gå till frissan och riskera ett missöde till! Fy! Jag uppdaterar med bilder innom kort.

som triss.

Gurkstavar? Vill jag eller inte? Hmpf, jo men det vill jag väl ha. Det är dumt att chansa i alla fall. För det är så jädra gott. Jag har ju desutom 'mormors special dippa' hemma, så varför funderar jag ens? Dumt. Bara att sätta igång och skära!
Hektisk, men skoj dag framför mig, pallar inte prenta ner allt, men kul ska det bli. Jag känner att jag inte har ord idag, ork = noll! Visst är det förargligt, jag brukar ju alltid kunna annars!? Ah, plötsligt händer det!

Hänt/sett igår;

- ett par som bråkades (det gör dom oftast, men jag kunde inte undkomma det igår).
- en förstördes. Finmåla inte mer nu ronniL!
- en var upprörd över 'fantasisaker'.
- några som hade en hög berusningsgrad.
- en sovande underbar (J).
- ett par sötnötter som mötte mig i dörren (ca 4 imorse)


kopp-nudlar.

Nudlar och varma koppen is the shit! Just nu sitter jag och äter spicy nudlar med varma koppen sparris, så jäkla gott. Framförallt är det världens smidigaste mat när man har lite bråttom, och det har jag. Jag kom precis hem från heltidsjobbet och börjar snart jobba (puben) igen, en dubbelfredag! Men jag känner mig oförargligt pigg, så jag tror att det kommer fungera utmärkt idag. Jag ser dessutom fram emot att jobba ikväll, för jag tror att det kan blir en del att göra. Lönehelg är alltid pubhelg, eller?
 
Idag känns allt lite ljusare, inte fullt så svart som innan. Jag hoppas att dethär betyder bättring, men vågar inte tro det. Det kan vända så fort. Jag önskar dock att det är bättring på gång, för det finns inget så jobbigt som att hamna i dethär när det är vacket ute. Näe, tvi, det vackra totalraderas då. Så nu håller vi tummarna!

That alright? yeah.

To give my gun away, when it's loaded.


Okej, den lite skeva delen av mig har talat igen. Men det märkte ni kanske redan i inlägget 'ensam' (två inlägg ner). Så nu är det väl läge att berätta lite om det. Jag har lite strul med mitt huvud ibland, inte fysiskt då utan psykiskt. Jag får perioder av nedstämdhet och tårar i massor. Trots att jag levt med detta ett bra tag så blir jag alltid lika förvånad när det kommer, jag anar det inte ens. Men hur som helst så är det huvudet som har spökat med mig, och inte han som jag trodde i inlägget 'ensam'. Igårkväll förstod jag att det var det ty då brast det. Som tur var så var J  hos mig, den 'uppgivenheten' som jag kände vill man inte känna ensam! 

Det är väldigt svårt att beskriva hur det känns, för jag minns det knappt från gång till gång. Men det startar alltid med en massa tårar, som bara rinner och rinner tills det inte finns några tårar kvar. När tårarna är slut börjar tankarna, det värsta av allt. Pii! Denhär känslan önskar jag ingen, någonsin! En sak är i alla fall bra, det händer mig bara cirka en gång om året. Något  konstant idag är 9 crimes,  tilltalande som fan i situationen (trots att den inte handlar om det).En mysig bild är på sin plats i dethär annars så gråa.
(Roadtripen i Söndags)


Inga siffror.

Nu har jag suttit och fixat lite med min blogg igen. Jag har tagit åt mig kritiken från er som menade att det var svårt att hitta tillbaka till specifika inlägg eftersom alla var datummärkta. Så från och med nu så kommer jag att döpa alla till något som härleder till innehållet. Jag har även döpt om alla inlägg två månader tillbaka, ifall ni vill 'titta tillbaks'.  jag hoppas att dethär kommer att göra det enklare för er.

total tystnad.

Cdon skicade precis tillbaka ett mail där dom skrev; Vi har nu avbokat beställningen; 'massa siffror' på din begäran. Wiie, så bra dom var ändå. Man ska aldrig tvivla, speciellt inte om man aldrig har haft problem med dom innan. Nu är allt i alla fall bra, ingen mer odon-oro. Nu ska jag se till att spara mina orderbekräftelser på mailen. Det var nämligen det som gjorde att jag dubbelbokade. Jag hade raderat orderbekräftelsen på första beställningen och antog därmed, en vecka senare, att jag inte beställt något. jag trodde helt enkelt att jag hade drömt det, så då var jag ju tvungen att beställa det 'igen' fast på riktigt.  Jag kollade till och med min mail för att bekräfta att det verkligen var drömt. Men icke, jag hade rensat mailen för noga!

En stillsam och mörk känsla vilar över lägenheten idag. Inga katter som jamar, inga lampor tända och ingen musik igång. På något vis är det väldigt skönt faktiskt, total tystnad kan behövas. men det är konstig ändå att det är så tyst, med tanke på att mirrarna inte fått mat ännu. Dom borde föra mer väsen än vad dom gör. jag får nog kolla upp dethär, har dom varit olydiga montro?

ensam.

(ord-kräkning)

Varför känna sig så ensam överhuvudtaget? Det tjänar ändå ingenting till. Men hur som helst så känns det väldigt ensamt just nu. Och jag tror inte att det kommer att förändras. Allt bara tas som kritik och blockeras. Jag menar ju inte att kritisera, utan vill bara berätta hur jag känner det. Och det är ett jäkla jobb bara det, att våga prata. jag vill inte känna såhär och vill änmindre prata om det. men det har nått sin gräns nu. Jag orkar inte mer.


Jag vill bara ha lite sällskap. En kärleksfull blick då och då. Och något varsamt och mjukt berörande. Det jag kräver är inget som 'snor' energi eller är jobbigt. jag vill bara få en plats i din tillvaro igen. Få känna mig omtyckt, i mer än en sekund. Kanske till och med få vara omtyckt för alltid. Hmpf, jag vill bara ha dig tillbaka helt enkelt! 

Och tro inte att jag inte vill berätta allt dethär för dig, för det vill jag. Men Som sagt så vågar jag inte och när jag väl 'spricker' så blockerar du. Vi kommer nog alrig att kunna lösa dethär om vi inte ändrar på det! Frågan är bara vill du? För jag tänker inte lösa det halvdant för att sedan hamna i samma slentrian igen. Jag behöver mer än dethär.

Med dethär menar jag inte att du är dum eller usel på något vis. Jag känner bara att jag saknar allt det som en gång fanns. Jag älskar dig och kommer antagligen alltid att göra det, men inte såhär! Förlåt om jag fått dig att bli illa tillmods, eller upprört dig på något vis, men jag måste bara berätta vad jag känner!

(antagligen är det inte så illa som det känns nu, men jag måste 'spy' av mig) 


dubbel-beställning.

Suck! Hur lyckas jag? Jag har beställt samma saker från cdon, två gånger. Och nu när jag kom på det så visar det sig att dom inte har tele-kuntjänst, och hur stor är risken då att jag ska kunna avboka den ena beställningen? Ganska liten tror jag! Men det gäller att hoppas, in i det sista. Jag vill för tusan inte ha två kopior av skivor, hur bra dom än må vara. Jag gjorde bara fel! Aja, man får helt enkelt hoppas att dom är så måna om sina kunder att dom fixar det. För jag är en ganska så flitig kund där. Men jag säger bara en sak, det krävs mig i dimma för att lyckas med en sådanhär sak! Puh!

Annars är det bra, tror jag i alla fall, har varit väldigt uppstissad av 'cdon-grejen' så jag har inte känt efter. Men som vanligt så tvättar jag, men denhär gången jobbekläder. Jag ska dessutom snart in  på ica nära a.k.a vittsjöhallen och införskaffa mig lite mat till veckan. Och senare ikväll blir det självklart promenad. Vädret är fint som tusan ännu, men det trodde man inte i förmiddags, då var det grått och kallt minsann.

Sla har fått en muskelinflamation i benet, stackars! Hon haltar och går på medicin. man får hålla tummarna för att medicinen verkar fort, så att hon slipper att ha ont.
Jag håller tummarna!


vild-påskliljor, som jag plockade på roadtripen. 

pommes-brallor.

Vädret håller sig fint ännu, till allas lycka tror jag. Ja, jösses vad man mår bra av det. Mer sol åt folket! Dock tror jag nog att det behövs lite regn snart också, annars kommer det att bli alldeles för tort. Risken med det är bara att det har en tendens att hålla i sig, regnet alltså. Därför hoppas jag på ett kort och intensivt, gärna nattregn. det hade varit super. För man vill ju inte att växtligheten ska troka ut. Det är så himla vacker när det blommar överallt

För övrigt är jag, som vanligt på måndagar, trött som tusan. Jag sov skitkasst och väldigt få timmar inatt. Jag som trodde att mitt stimm igår skulle få mig att sova som en stock. Men icke! Näe, jag får helt enkelt hålla igång mer nästa söndag och se om det blir bättre. Blir det inte det så skiter jag i det överlag, varför kämpa om man får samma resultat utan slit? I och för sig var det skönt att ha en så produktiv söndag för en gångs skull. Så jag får hels enkelt fundera lite mer över hurvida jag ska ha det, lungt eller stimm? 

Denhär veckan är det löning och det gillas. Pengar är aldrig ovälkomna, i alla fall inte om det är lön. Och nu tycker jag att jag är i behov av lite lön, jag är nämligen så jäkla trött på (heltids)jobbet. Jag blir det varje år vid denhär tiden, tror att det kan vara semestertankarna som börjar spöka med mig. Men hur som helst så blir det lättare att härda ut när man får lönen, då blir det bra för en stund. Värdet gör det inte lättare, att inte hägra efter semestern det förvärras snarare.  Men, men tiden går snabbt så snart är jag där, tre veckor i frihet. Ha! Nästan lite överdrivet va? 

Jag glömde ju det roligaste av allt. 
Linus benämning på mysbyxor = pommes-brallor
Varpå jag och Sla skrattar hysteriskt, som vanlig. Den stora disskusionspunkten efter detta var; Varför detta namn?
 Linus visste inte, utan har bara alltid sagt det. Då kom spekulationerna;
 - Kan det vara för att man kan äta hur mycket pommes som helst i dom? (töjbara)
 - Kanske kan det vara för att dom som äter mycket pommes alltid har sådana byxor? 
 - Ser byxorna ut som en/ett
(?) pommes?
Haha, så kul det var!

 

roadtrip.

Roadtripen idag blev väldigt lyckad. När vi väl var framme i Halmstad, åt vi på Max direkt, gott och jädrigt uppskattat. Efter måltiden gav vi oss av till en outlet där jag handlade ett par skor (behöves!) och en piké till J. När vi gått i ca tre affärer bestämde vi oss för att dra och titta på Gessles hus. Jag vet att det är på gränsen till pinsamt och jävrigt turistigt, men hur som helst ville vi se det. Så vi körde dit och kollade, maffigt som attan. Vi gick även en lite promenad vid havet, och det var maffigare än huset, så himla vackert!

           visst var det fint!

kärlek.

Äntligen en söndag som jag har energi på! Jag har redan tvättat, städat, diskat och vattnat blommor. Snart ska jag även ge mig ut på roadtrip igen, me like! Denhär gången ska vi nog bege oss till halmstad, och anledningen är att Max (hamburger-restaurang) finns där. Och Max är min och Sla's favorit! Jag tror även att lilbro' Linus skulle hänga med, och det gillar vi. Det är alltid roligt med nyförvärv på våra roadtrips. Speciellt nu när J inte kan följa med längre.

Åh, så skönt det var att få ta emot lite kärlek igår! Jag har saknat det som tusan. Jag todde nästan det var slut på den varan. Men på något vis kände jag igår att det varit saknat från hans sida också!
Puss på re' ♥, jag har saknat dig!


flick-test.

ALLA TJEJER MÅSTE GÖRA DETTA  (okej då, gör väl!)

Vem ringde dig senast?
Mattias ( 'lil rosén' )

Vad står det i ditt elfte sms och vem är det ifrån?
Ems: Låter bra det! Ska bli så kul att visa upp min lilla tuffing!

Kan du gå utan smink?
 Nja, är sminklös nu, men helst inte!

Vad brukar folk få för intryck av dig?
Vet inte riktig, men glad, något tyslåten kanske?!

Har någon slagit dig riktigt hårt?
Aaaa, men jag slog tillbaka! 

Använder du parfym?
Japp, med variation som attan, har nog sju sorter för tillfället.

Vad kollar du på först hos en kille?
Kläderna, ytligt men sant.

Vad är klockan?
11.27 am

Vilken färg har din mobil?
Svart och orange.

Vad ska du göra nu?
Göra mig redo för pub-jobb!

Är du social?
För det mesta.

Känner du att du orkar med en fråga till?
Javisst!

Vad tänker du när du vaknar?
Kaffe!

noll-åtta-noll-noll.

Trött, seg och jädrigt slö.
Inte mycket mer att tillägga en dag som denna. Jag får helt enkelt ta och sova en skvätt innan jobbet börjar. Jag ska öppna idag så det är start vid två idag som gäller. jag ska från och med nu se till att J inte väcker mig vid åtta på morgonen dagar som denna, jag orkar inte! Näe, nu är det sönm som gäller.

Ha en loveli lördag msk!

försovning.

Fredagen från helvete!

1.
Jag försover mig till jobbet. Och inte lite heller, två timmar!

2. Jag jobbar i någon slags dimma, pga försovingen, hela dagen.

3. Jag jäktar som en jäkel, trots att det inte behövs.

4. jag fick stå ensam i två timmar och packa (syssla på jobbet). SYND om!

5. Väl hemma spriner jag som ett virrvar och bränner maten!


(cirka tio minuter senare)


Men nu sitter jag här och har lugnat ner mig en hel del. Jag måste fan ta tag i migsjälv och sluta stirra upp migsjälv. Det är varken skoj eller bra för mig. Så från och med nu ska jag behålla lugnet. (lycka till med det!) Jag tog nog i en del när jag uppgav mamnet 'från helvete', för så illa har det inte varit väl? Näe, det känns inte som att något någonsin varit det nu när jag sitter här en fredag och sipprar på en efterjobbet-öl, allt känns underbart stillsamt och helt okej! ♥

nya 'pink'

Nu har allt från NetOnNet kommit! Och jisses så nöjd jag är med dom, både sakerna och NetOnNet. Allt fungerade galant, musen nästan lite för bra, är ju van vid en gammal slö. Och dessutm så har NetOnNet levererar allt på bara ett dygn, igår satt jag ju här och beställde. Sicken service.  

Jag tänker verkligen beställa därifrån fler gånger. Jag tänkte lägga upp en bild på kameran, musen skiter jag i för den är ändå inget att se, vanlig Logitech preformance typ?! Dessutom är inte musarna specielllt fina, enlig mig. Så endast kameran alltså, som btw var väldigt slimad och söt.

Och föresten så tycker jag att det verkligen är på tiden att jag får lite feedback på 'blogg-looken'.
Ska jag vara stolt eller!?
Visst är den söt!
Kamera-fodralet var en nice bonus också!

sedan lågstadiet.

Jag var precis inne  och sökte upp var mitt paket, med kamera och trådlös mus, var och det visade sig att det var sorterat i Malmö redan ett inatt. Kan man kanske våga hoppas på att får det idag? Gud så skoj i så fall. Jag väntar dessutom på att ett paket från cdon ska komma. Två skivor och en film, eller dokumentär om LW. Ja jösses vad jag shoppar loss på internet nu! Men det är inte fel alls med tanke på att jag har svårt att köra iväg och göra det, då J har bilen till jobbet var dag. Så det är bara att gilla läget, och internetshoppa!

Jag känner mig en aning bättre idag faktiskt. Men jag känner fortfarande inte mig frisk. Jag har sovit cirka tolv timmar inatt så det vorde fan om jag inte var lite bättre i alla fall. Och det känns det som om jag är. En dags vila till så kanske, förhoppningsvis, kan jag jobba imorn. Det är så jäkla drygt att vara hemma. jag vill bara ut. Men så har jag en isittande känsla av att 'är du sjuk, kan du inte gå ut, eller för den delen göra något' som sitter kvar sedan lågstadiet. Och den känslan gör att jag bara sitter och glor och knappt vågar ge mig ut och handla, japp så är det. Men eftersom jag sitter själv i en lägenhet ger jag mig ut till affären endå. Man brukar ju dessutom inte orka sysselsätta sig i sjukt-tillstånd, och det har jag inte denhär gången heller. Men hur som helst så är det drygt ändå.

Typiskt nog så blev jag bjuden på '20-års kalas', med grillning, på Lördag. Kul! Men så har jag bokat upp mig för att jobba heeela Lördagskvällen på puben, så det blir inget med det. Jag får väl trösta mig med att jag får lön i alla fall. men va kul det hade varit att kunna vara med. Aja, nästa gång kanske.

internet-shopping.

'...jag vill inte blicka frammåt, men är livrädd att fastna här...'
Underbar låt, som finns på min nya mixpod.Gjort-idag-lista (trots sjukdom)

1. Köpt ny (fest)kamera, även denna rosa som den gamla. (+rosa fodral)

2. Införskaffat en trådlös mus till datorn (för J's skull)

3. Tvättat kläder, tvättar var dag känns det som.

4. Nästan förstört min blogg, (puh!)

5. Gått en liten promenad, så liten som kroppen orkade med febern.

6. Börjat att älska internetshopping. Lika bra för friska som sjuka!


Nu återstår endast sömn, sömn och åter sömn.
Hoppas att morgondagen har pigghet i åtanke för mig!


spara!

Jisses vad nära det var att jag förstörde heeela bloggen nu. jag råkade byta stilmall på denhär bloggen istället för på min testblogg. Och inte är väl ronniL en sån som ska kopiera och spara stilmallar och dylikt? Näe, skulle inte tro det. men som tur var så kom jag ihåg det mesta och fick helt enkelt förnya det som jag inte riktig kom ihåg. Men nu ska jag kopiera och spara kopior kan ni tro. har för tusan suttit och knåpat som en galning i ca två timmar nu. jag vill jau ha det exakt likadant, så det tar tid då.

För övrigt så är jag fortfarande ganska kass. men all oro och dylikt fick mig att glömma det för en stund. men hur som helst så återkommer 'sjukhets-känslan' titt som tätt. jag hoppas bara att det blir bra till imorgon. Eller ikväll menar jag, jag vill ju sova inatt vetja! Nu ska jag lägga mig och 'krya' mig lite på soffan.

febrig och försnyld.

Då var det klart, jag blev sjuk. Har haft en väldigt jobbig natt med feber och ytterst lite sömn. Pii! Nu sitter jag här och ska försöka äta något, men det lyckas inte speciellt bra allt. Näe, usch. Ingen mat idag känns det som. Och febern är lång ifrån borta, jag sitter just nu med lite öppen dörr, allt på grund av 'svallningar/svettnings-attacker', men för ca tio minuter sedan satt jag och huttrade. Inget kul alls!  Näe nu ska jag se på en film och sova bort ännu mer, av mitt liv som sjukling.

Hoppas btw att ni gillar min lilla mixpod nere i hörnan (menyn). Tänkte att det kunde vara lite trevligt för er med musik under tiden ni läser. Har dock gjort så att den inte startar av sigsjälv, så vill ni lyssna får ni starta den själva. Ha en go dag, lev lite för mig också, tack!

somna ifrån.

Jag behöver lite love nu när jag känner mig dålig. Så skynda dig hem J. Så att vi kan kramas i soffan och somna ifrån allt. Och förhoppningsvis så blir allt bättre då!

Men kör i vilket fall så snabbt du bara kan hem. Var dock noga med att hålla hastighetsbegränsningen, hehehe. ♥


Klicka f�r att st�nga bilden  ronniL

yrsel.

Allt började toppen idag. Jag var pigg trots att det var tidigt. jag hann med allt jag skulle och allt gick som smort. Men någonstans på jobbet vände allt. jag blev trött som en galning, lite smått yr och hade dessutom huvudverk. Jag vet inte vad som har hänt, men jag känner mig fortfarande helskum. Så jäkla oroväckande. Yrsel är ju inget bra!

Jag får helt enkelt sova en skvätt och se om det blir bättre. Jag har inte tid att vara kass eller liknande. Jag har mycket nu känns det som. Sjukdomar och dylikt får helt enkelt återkomma vid senare tillfälle!


blådåre.

Vilken dag jag har haft idag! Den inledde med en riktig vårstädning, allt rengjordes! Till råga på det så har jag även tvättat som en galning. Som vanlig så satte jag igång med allt på en gång, så jag sprang som en blådåre och slet och jobbade i cirka två timmar. Men gud så fint det blev/här är.

Mitt i mitt städnings/tvätt-pass så ringde Sla och vi bestämde att vi skulle ta en roadtripp. Så, så fort jag vart färdig med alla mina sysslor så tog jag en promenad upp till henne för att ge mig av. Vi begav oss ut och det blev Sölvesborg som blev målet. Vi glassade runt i mors clk (merca) i solen och hade det mysigt till tusen. Väldigt mycket traffik dock, men det gick att hantera. Vi tog oss även tid till en lite mysig picknick bland vitsipporna!

Väl hemma igen bestämde jag mig för att ta en promenad tillbaka hit igen. Och nu är jag här. Det känns som om att jag har uttnytjat denhär dagen till max. Allt jag fått gjort på en dag hade jag kunnat sprida ut på en vecka. Och det som nöjer mig mest är att jag promenerat två gånger! Nu kan jag med gott samvete sitta och titta på tv heela kvällen! Gött!

frulle och kel.

Frusen och trött. Hann inte ens vakna ordentligt innan jag kände mig förstörd! Jag är så jäkla trött och jag fryser som en galning. Bara det inte är en början till sjukdom, jag har inte tid att vara sjuk nämligen. Nja, det går väl över. En liten 'nap' på soffan ska nog kunna fixa det.

Gårdagen var rolig, men jag var trött även då. Påskmiddag hos mor och far som ledde till att jag, Bellan (stora syster), Mattias (bellans pojke) och J gick ner till puben och drack ett par öl. Men J rullade hemmåt redan vid elva och jag var inte långt efter honom. Jag skulle egntligen bara gå hem och lösa ett problem, men jag klarade inte av att strunta i den lockande sängen. Så det blev en tidig läggning igår, och det känns som om att det kommer bli det idag också. Speciellt eftersom jag är så trött.

Irjah och Ella väckte mig arla idag. Det blir alltid så när jag ger dom kvällsmat tidigt. Men det goa' med att göra så är att dom blir kelsugna till tusen efter frullen. Så nu är det kelstund för töserna och mig. Och det känns bra med lite mys såhär på morgonkvisten! ♥

familydinner.

Familjemiddag idag! Det ska bli kul att träffa alla. Synd bara att J måste jobba, men men, han kommer efter det. På något vis känns det som om vi inte ses längre, trots att vi ses varje dag. Men dendär närheten vi har haft under J:s 'lediga tid' är helt borta. Vilket i och för sig är ganska skönt. Så fort 'fritiden' tog slut så försvann rastlösheten också. Så allt ont för något gott med sig och vise versa!

Vädret är fortfarande tipp topp! Och det känns som om att en långpromenad är på sin plats idag. Men först är det frukost och lite tv-tittande som gäller. Jag jobbade ju trots allt igår, så lite vila behövs! I och för sig så jobbade jag inte ihjäl mig, det var väldigt lugnt, men hur som helst så är jag en aning seg.

Nu jäklar är det soffdags. Jag har till och med köpt färska bullar till frulle idag, trots att jag ska äta själv. Så det blir en ensam lyx-frulle! Så gott det ska bli! Men jag hade uppskattat någon att dela det med!

cellardoor

Jag som trodde att skolfoto-tiden var över... Men icke, Mattias hade en helt annan plan! Men gud så kul det ändå var.
Mer skol-fotografering åt folket!

dancing.

Dancing on my own
Så kul ett är att flumma till det så!
Speciellt om man kan göra det själv, och verkligen 'freak(a) out'.
Tackar, J för stativet till systemkameran! Det används.


   ronniL


samtalet.

- Men skärp dig!
- Vaddådå?
- Sluta larva dig!
- Vad?
- Berätta för henne att du älskar henne, för det gör du väl?!
(tystnad och en snabb blick, men inte ett ljud)
- Ammen, både jag och du vet att du gör det, älskar henne, så sluta!
- Aja, men vet vi så behöver jag ju inte!
- Fan va elak du är!


Never more!

impuls Á la ego.

Klockan är endast tio över två och jag har redan hunnit handla (både på ica och systemet), äta lunch och dricka två koppar kaffe. Jädrar vad det är gött att sluta tidigt alltså! Nu sitter jag här och slappar en aning, vilket är helt underbart. jag känner mig nämligen en aning seg idag, så lite vila innan 'Sla-kvällen' drar igång är nog inte fel! Jag vill vara på topp ikväll. Det är en sådan dag! 

Jag tror att det kan bli en kjolkväll ikväll, men jag är inte säker. som sagt så brukar jag byta om cirka fem till tio gånger innan jag bestämmt mig. I och för sig kan jag ju ha kjol på lördag när jag och J är bjudna till Mor och Far. Då kanske jag ska skippa det idag? Nja, jag får se vilket humör jag är på när det är dags att byta om. Det får helt enkelt styras av 'bra eller dålig dag-grejen'. Illa men sant. Här kommer i alla fall lite impulsbilder á la EGO.

   
'Strike a few poses'

vin + mys.

Wiiiie, nu är det snart långhelg. Jag fick ta lite ledigt imorn eftermiddag också så nu jäklar är det nära. Och jag är så jädra glad att det är det! Fy va det ska bli nice!

Imorn ska nog jag och Sla dricka lite vin och mysa. En syssla vi inte gör alltför ofta, dricka vin då. Vi brukar för det mesta hålla oss till öl bägge två. men det är lite mer mysfaktor på vin, så det fick bli det. Vi har dessutom samma favoritvin så det gör valet av sort väldigt enkelt! Men det ska hur som helst bli trevligt med en 'Sla-kväll' till, dom kommer tätare nu, och det gillas!

Vädret håller sig fint utomhus, så jag anar att det kan bli en vacker helg också. Skönt! Vårsolen får en att må så bra. Och man bli pigg som attan av den. Sånt behövs nu tycker jag!
 För tröttheten är jag fanimej trött på!


sjäförtroende-uppsving.

Jag glömde att plita ner en rolig grej igår. jag fick mig ett 'självförtroende-uppsving' i helgen. Och det uppskattades och välkomnades. Jag skulle vilja att sånt händer mig lite oftare. Hur som helst vill jag bara utbringa ett stort tack till DIG som orsakade det. Gör gärna om det!

Haa , tänk att så små saker kan få en att må så offantligt bra. Gud vilken lättnad, att det kan vara så enkelt ibland. Det behövs knappt någonting för att göra en människa glad om man bara gör rätt. Och det vet vi alla att det kan vara jäkligt svårt. Men så glad jag blev! ♥

Nu är det ännu närmre till helgen, och helgen längtar jag efter. Det ska bli så skönt med långhelg. Det behövs verkligen! Hela fyra dagar utan jobbet (heltidsjobbet då). Fan va gött. Just nu känns det som om att jag aldrig mer vill dit igen. Allt är kaos där. Och kaos är en sak jag har svårt att hantera, speciellt när det inte ens är min uppgift. I och för sig ska man tillägga att det inte alltid är så lätt för dom som ska sköta det, dom styrs av siffror, staplar och nyckeltal till förbannelse. Och på tal om det så vill jag aldrig mer höra det jäkla ordet, nyckeltal (tvi)

fredag (långfredagen), ska jag jobba på puben och där vankas det karaokee. Så då får jag min efterlängtade paus från heltidsjobbet. Heltidsjobbet är alltid helt som bortblåst när jag jobbar på puben nämligen.  Och karaokeen kan skapa lite drag också och det ska bli kul. Jag hoppas verkligen att det blir drag också! Så gå nu dit! för det är mycket roligare att jobba när det är massa folk.

lördags bravader.

Ni ska veta att det var ett rent under att jag ens lyckades skriva en rad igår. Damn, va seg jag var. I och för sig var det inte så konstigt med tanke på lördagsnattens bravader. Men kul var det, eller kul och rörigt på samma gång! Men jag känner mig ändå nöjd med kvällen, nu såhär en dag efter. Det känns aldrig så roligt när man vaknar och huvudvärken är enorm. Näe, då blir allt lite svårare att tycka om. Men det var ett jäkla hålligång och jag dansade som en galning! Jisses alltså!  

Idag har det varit en ganska konstig dag. Den har varit väldigt lång, samtidigt som jag tykcer att det gått snabbt. En märklig känsla på något vis. Men hur som helst så gick det bra och nu är det bara tre jobbdagar kvar till långhelgen. Som jag för övrigt ser fram emot som tusan. Påskmys och familj. En underbar kombination. Hoppas bara att det blir lika fint väder som det varit i helgen då. Det hade gillats!

Nu ska jag inta ballkongen och mysa en stund, tills J kommer hem. 
Senare ikväll blir det promenad med Melle och Sla'. 
En lugn eftermiddag med andra ord. 


trött.

Idag är jag trött som attan. Orkar ingenting! Men det har sin lilla förklaring också. Allt öldrickande, och efterfestande igår har gjort mig trött och lite slapp idag. Och jag kommer nog inte att göra många knop idag. Men det ska bli en massa filmtittande istället. jag ska bland annat se 27 dresses som går på canal + nu och efter det ska jag hämta Sla' för att vi ska se Pinoccio ihop. Varken jag eller Sla' har sett den nämligen, så då slår vi två flugor i en smäll och ser den tillsammans. Men nu ropar soffan på mig så nu får det vara nog...

shopping!

Nu, om cirka en halvtimma bär det av. Och det ska shoppas som tusan. Jag har precis ringt och 'väckt' Sla. jag var ju tvungen att se till att hon inte försov sig. Hon är nämligen ganska duktig på att göra det. Men jag hade fel! Hon var uppe och lika laddad som jag. Vi känner och väldans 'highpade' (?) inför dethär bägge två. För mig känns det som om det var ett halvår sedan jag shoppade, men idag ska jag bryta 'den långa perioden utan det'.

Vilken dag det kommer bli idag. Jag ska se till att den blir så underbar som den kan bli. Och det som hände imorse tänker jag inte ens reflektera över! Jag säger bara; onödigt!


glömd räkning.

Herre jösses va stressad/less jag blev på migsjälv nu. Jag har för första gången i livet fått en påminnelse, för att jag GLÖMT betala en räkning. Fy på sig! Fan vad jag tycker sånt är jobbigt. Jag brukar alltid hålla koll och sköta mig exemplariskt när det gäller sånt. Men det gör jag mest för att jag är så jäkla rädd för att få problem men inkasso och sånt. jag vet inte riktigt vad som händer när man hamnar hos inkasso heller, det är nog därför det skrämmer mig lite.
Hur som helst så blir jag väldigt arg/less på migsjälv när jag gör sånthär. Och framförallt blir jag så jäkla rädd, hade jag kunnat betala påminnelsen bums, hade jag gjort det. men nu har jag i alla fall lagt in den så att den betalas på måndag. Men nu är det skärpning och noggrannhet som gäller. Och nästa gång ska jag verkligen kolla igenom allt innan jag börjar betala! Dethär ska aldrig mer hända.

Jag vet att man kan tycka att N:et, som står för noggrann i Menyn, är fel nu. Men som sagt så var dethär en miss och jag lovar er att jag ska leva upp till mitt N igen. Snart ä'r denhär incidenten nämligen glömd. Hoppas jag.


nära helgen.

Ju jäklariden är det nära till helg! Och jösses så skönt det ska bli. Hoppas bara att vädret håller sig fint också. jag vill verkligen ha dethär väder hela tiden. Vilken lycka det ger mig! Nu är det till och med så varmt att man kan ha öppna dörrar och ändå sitta med uppkavlade ärmar innomhus. Och det mina vänner kallar jag vår!

Nu sitter jag och firar in våren lite genom att dricka en cola och götta mig. jag funderar till och med på att sätta mig på ballkongen och fortsätta göra samma sak. För jag är ganska sliten efter jobbet idag. Inte för att vi haft mycket utan mest bara för att det tar musten ur mig! Aja, det är bara att vila, vila och åter vila, så blir det väl bättre med tiden. Men hur som helst blir det en lugn eftermiddag för mig. Men jag måste nog ut och gå ändå, mest för min egen skull, jag älskar ju det! Och som jag skrivit så många gånger förr så måste jag ut när det är fint väder.

SLA är för övrigt bättre i tossingen och ska nog jobba imorn, vilket innebär att shoppingen är sten-bokad. Fy fasen vad det ska bli mumsigt att spendera pengar och vara ledig. Jag har dessutom en hel del över denhär månaden, så jag kan unna mig en del! Vi har dessutom bokat att det blir väla, eller jag har bokat det, eftersom jag måste införskaffa kattmat till mirrarna och dom har deras sort på välas djurbutik. Som sagt så är ju mirrarna bortskämda! Men dom uppför sig hyfsat trots allt.


inte lurad.

Första April och ingen har försökt lura mig. Men det kommer nog, J brukar lura mig dagligen så han är nog inte sen på det idag! Men jag har inte ens hört att någon blivit lurad heller. Lite skumt väl? I och för sig har vi haft väldigt mycket att göra på jobbet idag, så alla har sprungit som idioter. Så det kan ju ha med det att göra. Men jag har ändå saknat 'lurandet' på något vis, liksom letat lite efter det. Men icke! Aja, jag håller tummarna för att J lyckas.

SLA var hemma från jobbet idag, hon hade ont i benet. Suck! Bara det går över tills helgen. Hon måste ju vara på topp i benet för att springa i affärer. Jag får helt enkelt ringa och peppa upp henne lite. Och hoppas att det har blivit bättre av vilan idag! För helgsplanerna får inte gå i stöpet. jag längtar ju som en idiot, på något vis. Fastän det inte är så mycket eller speciellt som händer så ser jag fram emot det som attan. Krya dig snabbt SLA!

Ute är det finfint väder och cirka 16 grader varmt. Urskönt! Så jag ska nog ta på mig vårjackan och ta en prommis efter lite 'internetande'. Jag måste helt enkelt ut i dethär fina. Det kändes nästan som sommar när jag gick från jobbet. I och för sig gjorde väl min vinterjacka en del. Jag var svinvarm och antagligen hög-röd! Men, så skönt det var. Man kände sommarkänslan krypa längs ryggraden. Nu är det nära hörni!