F U R U L I D E N .

Nu är jag redo och fin som fasen. Okej, jag är inte fullt så nöjd som jag hoppats på. Men it will do. Nu ger jag mig av till fördrink hos mattaplutten och sen fördrink hos sillen. (massa drinkar här, jadå!) Sen drar vi till festen som är på furuliden. Massa skoj, som jag lovar ska fotodokumenteras. Hoppas att ni får en underbar afton, för det ska ja ha! PussPussRaketafton!


Ö L A J Ö S S !

Igår, blev inte som jag tänkt, dvs lugnt. Då vi samlades för att ta farväl av JessicaP, som far till London, länge nu. Kommer saknas. Men nu kommer i alla fall min englads resa att bli av, då jag och Sla SKA hälsa på. Fint! Här har ni lite av kvällen i bilder. PussPussVattenpipa!


early bird, early bird.

Uppe med tuppen, hoh! Och idag är det nyår. Shit som det går undan. Snart är det väl dags för sommarsemester. Shy.. Skit i det nu, för idag är det nyårsafton. Och ronniL ska använda världens finaste klänning ikväll. Jisses som jag längtat, och så fin den rackaren är! Snart så ska ni få se. PussPussDress!


N A I L F I X .

Jag var ju dessutom och fixade nailsen idag. Glömde nästan det. Så här kommer lite picturebevis på dethela. Och ja, ännu en gång nöjd. (jag lovar att snart ge mig med att visa upp dom) Men jag gillar ju! Och tur är väl det, eller? För jag ÄR beroende PussPussQetesch!


fireflies - kärlek.


Denhär finisen, bjussar jag på idag. den får mig att bli massa glad, och jag kan med all säkerhet säg att det är en kärlek. (thnx för att du hittade den till mig LuddePuh) Så varsegoa och avnjut. 'Cause I will!


P A L J E T T .

Nu jävlariden har ronniL's beställning kommit hem. Och allt var toppen. Kolla bara in paljettisen (se bild nedan)! Och dessutom är det långledigt för mig nu. Jag är ledig enda tills torsdag nästa vecka. Jej!

Idag vankas det pizza och en lugn kväll. Man måste ju ladda inför imorn. Dessutom vill jag inte riskera en återkommen sjukdom. Så ladda är på tapeten. Here I go (håll tummarna)!PussPussNöjdast!


H Å R G R E J S .

Nu har jag klickat hem påfyllning till mitt 'hårförråd', mitt "klet" som jag har i för att lockarna inte ska frizza sig är nämligen snart slut. Så nu har jag fixat till det. Dyrt, men ett måste. Är man tunnhårig och lockig, får man pröjsa för att det ska fungera. Och se bra ut. PussPussTigi!


friskluft, jajamen.

Tjohoo! Jag känner mig piggare och har både städat och tvättat, visst jag hostar hysteriskt hela tiden. Men jag känner mig okej. Så nu ska jag bege mig ut för att handla. Faaan, så gött det ska bli att lämna lägenheten lite. Jag är (tro det eller ej) trött på att sitta härinne nu. Hoh! Nu ska det handlas rengöringsmedel och växer, på ica i m-ryd. I'm off. PussPussMarkant!


eight hour creme!

Jag måste bara göra lite reklam här. Och just denna gång gäller det Elizabeth Ardens, eight hour creme. Den luktar skit och är svindyr. Men den är superb, mot typ allt. Alltså mot torr hud, blemmor, mm. Så denhär är värd att skriva upp på önskelistan. Så gör nu det! Såhär ser den ut osså...


S N Ö L A N D E T .

Tisdag, och fortfarande kass. Men jag ska sörpla Kan Jang idag så att jag blir frisk. För jag kan bara inte vara sjuk imorgon, då jag ska fixa naglar inför nyår och massa annat. Så friskna nu ronniL!

Och en sak till, det snöar ute. Inte lite utan det vräker ner. Så nu får vi väl hoppas på att det lägger sig och det håller sig kallt. För slask är ett BIG nono! Speciellt såhär nära nyårsaftonPussPussSnörvel!


H Ä N T ' 0 9 .

Nu ska jag göra en sånhär liten lista igen. Dock kommer denhär att skilja sig lite från mängden, då jag bara får svara med ett enda ord. Så here we go, och hej'rå '09!

 • Dog någon som stod dig nära? Ja!
 • Vilka länder besökte du? Danmark
 • Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Lycka
 • Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Alla(?)
 • Vad var din största framgång 2009? Flytten
 • Största misstaget? Irjah...
 • Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite
 • Bästa köpet? LillaRosorna!
 • Vad spenderade du mest pengar på? Kläder
 • Gjorde någonting dig riktigt glad? Tivloitrippen!
 • Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Bulletproof.
 • Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare
 • Vad önskar du att du gjort mer? Smilat.
 • Vad önskar du att du gjort mindre? Trasat.
 • Något du önskade dig men inte fick? Hesten!
 • Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Götet!
 • Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Resa?
 • Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Varierande.
 • Vad fick dig att må bra? Crunchers!


stieg larssons.


Nu ska jag se Jenta som lekte med ilden (som normännen säger). Jag har mina förhoppningar om denhär, och hoppas på att jag kan ge den det som krävs, trots sjukdom. Aja, here we go. (och ja, jag vet, jag ÄR sen som fasen!)


kändiscitat monday.Några av mitt livs största misstag har varit frisyrer.
Jim Morrison

Amerikaner är galna. De gillar att slänga upp sina skor på scenen. Jag har varit på många spelningar, några bra och andra dåliga. Men jag har aldrig känt något behov av att ta av mig mina skor.
Noel Gallagher

Bara för att jag hugger huvudet av dockor tror folk att jag hatar barn. Det är inte sant. Jag hatar bara dockor.
Alice Cooper


S I C K N E S S .

Måndag, mellandag ett, och sjukling IGEN. What's up med mitt imunförsvar då? Natten har spenderats med feberfrossa. Här och nu är ni med om ronniL's FÖRSTA uppräta sittande idag. Pjuh, jag dör. Näe, film och sömn. För jag orkar inte mer. Sådeså. Punkt. PussPussStörtsjuk!


övertrött, häh!


M E M O R Y ' 0 9.Vilket av årets julminnen, är det bästa?
Hmpf, det var en svåring. Men jag måste nog svara Henkes kassa pictionairy skills. Det var hysteriskt kul att han varken ritade eller gissade bra. Han misslyckades med allt. Men det ska tilläggas att han gjorde resterande medspelares kväll, gråtandes av skratt. Fasen så kul!


som ni ser är min svaga sida paint.


tredje röda dagen.

Om inte annat, så syns det på allihopa att julen är hård. Man blir trött och pallar inte riktigt trycket. Men ger man upp? Näedå, det är då man ber J ha en liten fest! Och det gjorde vi. Annandagen! Trots trötthet, var det gemytligt. Dock pallade inte riktigt förstärkaren trycket, men den fick vila en stund (med fläkt) och repade sig.  PussPåDet!


working couch-potato.

Jaha, då var det en såndär söndag igen. Men jag gillar det som fasen (+att jag slipper käka julmat idag) hoh! Näe, så illa är det inte. Men det ska bli gott att träna lite andra smaklökar än dom som triggas i julbord. Hah!

För övigt
så är jag pigg som fasen idag. Och jag har redan diskat, tvättat och vattnat blommor. Snart ska det damsugas också. Klapp, klapp! Sen intar jag soffan, och hoppas på sällskap! PussPussProduktiv!


blå och negativ!

blå är INTE min jäkla färg alltså. Men idag har jag en kass dag, så jag skiter i det och ger mig av i allt blått jag hittar. Puh! Jag hoppas att lite av dethär släpper och jag blir 'normal/människa' igen. Hursom så drar jag nu. (håll tummarna för en bättring nu!) PussPussPiss!


ett klick till.

Jag är inte den som har problem med att köpa prylar till migsjälv precis. Så nu i juletid har jag klickat hem domhär godingarna. Jag längtar efter dom. Gudars så fint det kommer bli. Mest av allt leopardmönstrat! PussPussKlickat!


G U R K S T A V A R .+ Gurka, för det är det bästa jag vet!
Jag vet att många tycker att det inte smakar något, och att det typ bara är vatten. Men jag älskar dendär grönsaken. Punkt!

+ Barnfilmena på tv såhär i juletid.
Vilken kanal man än tittar på så är dom där, familjekomedierna. Och jag kan inte mer än älska det. Så lätt svalt och förutsägbart.

- Snömoddet ute på småvägarna.
What's that all about? Gillar någon det? Vad gör det för nytta alls? Kunde det inte bara fått hålla sig kallt och snöigt överallt?

- Energidrycker, i alla former.
Jag vet egentligen inte varför jag inte gillar det. Men jag har aldrig gjort det och kommer nog aldrig att göra det. Sådeså.


julmaten dag tre!

Då var det en ny dag igen, även denhär dagen kommer julmat att ätas. Jag kan säg att jag börjar tycka lite sämre om det nu. Men mor är påhittig och jäkligt bra, så som vanligt kommer hon att lägga till någonting nytt, som man gillar.

Annars då? Jovars jag gick och la mig typ vid elva, så jag är piggast idag. Men jag hade ingen ork alls igår. Så jag återkommer ikväll med den varan! För man kan väl inte ge upp nu? PussPussAnnandagen!


Vad handlar dethär om då?


striped x-mas day.

Okej, då har jag trots illamående mm. duschat och fått på mig lite kläder. Idag kör jag på randigt istället. Vad tycks randigt eller prickigt? Jag måste nog säg att jag föredrar randigt. eller båda? Äsch!

Nu ska jag hem till mor och far för att käka julmat al over agian. Men det gillas. Jag hoppas bara att illamåendet inte tar över, för jag vill verkligen äta. Höh, sån jobbig dag. Ikväll får vi se vart vinden bär mig, jag vill inte lova att den bär mig långt då jag är risig som om det vorde festivalsöndag! Pjuh, fyii. Men nu skiter jag i det och ÄR frisk! PussPussRandigt!


J U L G R A N S T E M A .

Jag hade bara kameran framme i en minut igår, så det blev inte mycket fotodokumentering alls. Så jäkla kass planering va? Men sånt händer. Men jag fick ett par bilder ändå. Så här kommer lite julkänsla från min familj. (Jag fotade inte alls på ställe två, men där var MINST lika mysigt som i blåhuset.) En toppenkväll helt enkelt. Som avslutades med pictonairy(?), charader som var snorkul.  PussPussGröngran!


Nanny McPhee på tv3.

Då var det över. Och alla paket öppnade. Jag fick massa fint och är helnöjd. Dock så känner jag mig lite halvkrasslig, vilket inte gillas alls. Men jag ska samla mig och försöka ordna till dethär, med lite barnfilm. För man kan ju inte vara sjuk juldagen! (och NEJ, det är icke bakfylla, då jag tog det ganska lugnt igår.) Och lugnare lär det bli. PussPussIllamående!


F A M I L J E M Y S .

Nu jäklar är jag klar och på väg. That's typ it! Ha en underbar jul alla finisar, så hörs vi i dimman eller imorn. PussPussJulafton!


gillas rosa?

Häh, trots att jag inte ens 'börjat' fira jul ännu, så har jag fått massa fajna klappar. Och hur var det nu? Gillade jag rosa eller? Hmpf... Som vanligt så var ellabellabusboll tvungen att kolla in dom. Fotobevis på re'. Nu; piggna till, rycka upp mig och typ duscha. Fuck. Orka. Stön! PussPussSegaste!


x-mas day, yeah!

Julafton! Och snart, om ca tio minuter, så öppnas första klappen. Så jäkla gött. Nu väntas frulle och ett glatt humör, plus julmys. (puben igår var jätteskoj!)Mer av såntdär tackar! Och aaa, jag är nyvaken, megatrött, super seg och allt jädra skit på en och samma gång. PussPussIntetid!


julkul tonight!

Nu ska jag snart ge mig av för att jobba på puben, ikväll blire livespelning och julkul där. Det ska bli skoj som attan. Så kom ner vettja och dansa, sjung eller drick in julafton. Och jag vill inte veta av något hemma sittande. Hoh, okejdå lite traditioner finns det allt. PussPussJulkulskväll!


new flowers for me.+ Juklklappar, jag erkänner så är det.
Jag gillar helt enkelt att få saker. Och jag blir glad nästan vad jag än får. Och jag älskar att ge bort saker också, speciellt om man lyckats.

+ Mina NYA amaryllisar, med mossa.
Jag fick två nya amaryllisar igår, så nu har dom gamla åkt ut. Och denhär gången blev det röda och vita, alltså fläckiga. Så jädrans fint.

- Att det är plusgrader igen, usch!
Näe, det är inte kul alls att det blir varmare. jag hoppas bara att det håller sig nära 'nollan' så att det inte blir slask på julafton. Piiii.

- Ellas bladryckning, och söndring.
Ella hoppar nämligen upp på tv;bänken och rycker fullt friska blad från min flätpalm, varenda dag. Och den börjar bli gles. Fy skäms.


snögubbe eller frulle?

Då var det, 'dan före dan' jisstanes så nära. Igår var kul, vi videosamtalade med biiia (norge) och åkte pulka. Jag åke dessutom snowboard för första gången i mitt liv, och det gick fanimej bra! Jag är nog född till vinteraktiviteter. Så därför är jag i valet och kvalet, mellan frulle och snögubbebygge. Men det får nog bli frulle. PussPussPulkabacken!


offpist, pulka!

0-6ae19f152b88d093c802069bf6b3f5b5.png

Kolla varifrån!

offpist, pulka!


jag bara älskar.


-nalle puh


B O N K E R S !


Idag är det ju första dagen på min julledighet, så det firar vi och peppar, med denhär goingen. För att man blir så jädra prrty av den.


snöstorm och ledighet.

Tisdagen som är fredag, för mig i alla fall. Och det toksnöar ute. Men vad gör det när jag och ella har det varmt och gott, och dessutom en b-i-b, INTE ett smack. Deså! Jag är pepp som attan, precis som alla andra dag-före-fri/ledig-dagar, men jag vill inte påstå att jag känner av julaftons närhet. Det känns långt iväg. Men nåväl, det kan jag ändra på imorn. PussPussSkjutupp!


bedbugs do bite.

Nu ger jag upp för idag. Ty jag är megatrött, och morn väntas min sista arbetsdag innan jul. Weiii, gött med ledigt, (vin?) Höh! Hursomhelst så ska jag se till att sova som en prinsessa, så att jag orkar jobba över imorn, och ändå vara människa på kvällen. Så nu ska det laddas och gosas till så att det söver mig ordentligt. PussPussSovsnark?


överblick måndag.


Frågorna idag gäller då, denhär dagen. Som jag inte varit speciellt positiv till innan, men hur ligger det till nu efter allt fix och don? Såhär;

Dagens humör: Ganska nollad, dvs inget vidare humör alls. Trist men sant. Och trött såklart.

Dagens borde: Städa, lämna pengar, betala räkningar och diska. Endast disken återstår. Duktig hest, va?

Dagens klädsel: Jeans (ljusa lee), långärmad t-shirt. Som vanligt efter en hård arbetsdag, Heh.

Dagens planer: Slappa och dricka minst två glas obbe. Måndag ju! Plus se på alla boxerkanaler jag har nu.

Dagens vill ha: Ett nytt underställ, till sälenresan. Och det gör inget om det är en rolig färg på det (rosa!).

Dagens längtan: Vecka 9, i sälen. Puss på det! Det kommer att bli underbarast.

Dagens fundering:
Hur vorde det om ronniL tog tag i sigsjälv? (lite ångestladdad?!)

Dagens tråkigaste: Att jag kom på att jag har disken kvar, hade helt glömt det innan.

Dagens tidning: Hmpf, dåligt med det idag. Men tv4 nyheterna har setts. Så jag är med i svängarna.

Dagens låt: Den där jädra Takidalåten som rix spelar MINST två gånger i timman (7,5h arbetsdag=15 ggr/dag, Piii.)


helt utan någon känsla.

Idag har jag (som hela förra veckan) jobbat över. Men idag var jag varken upplagd eller hade ork för det. Trots detta gick det smärtfritt. Men jag känner en ganska skarp magkänsla som säger mig att det inte hade gjort ett skit om denhär dagen inte exicterat. Och det känns fanimej inte kul alls, så nu ska jag få dagen värd lite, genom att städa, betala räkningar och gå ut och gå. Hoh, jag får nog fasten hålla en tumme för att få igenom det det. För det kan bli svårt för domdär sakerna att ändra det, Pjuh! PussPussMeningslöst!


G L Ä D J E S K U T T .

Julmust är skitgott, bara en sån sak. Jag gillar dessutom gurka, om ni inte visste det innan. Plus att jag är snorglad och utbrister 'fan va kul' typ en gång i timmen. Sälen är efterlängtat och jag har dessutom sett att man får en dags skidåkning på anläggningen TRYSIL, (i norge) på skipasset. Och jag har aldrig varit i norge, så nu jäklar.

Mitt nyinförskaffade skidställ är dessutom finast i världen. Och jag funderar skarpt på att börja använda skidbrallorna till vardags. Mumma. Så fint det här är, bästa söndagen på länge. PussPussLyckansost!


hela jädra sälen!

Nu har jag precis bokat resa till sälen. Vecka 9 smäller det, och vi ska bo typ i backen. Så jädra gött. Jag ska skida som en vilde hela tiden. Och jag kan knappt bärga mig. Lycka till max! Jag sla och J ska röja som fasen! Jag längtar så att jag håller på att smälla av! PussPussSkidresa!


folkets hus i emmaljunga.

Trots att det blev en tidig hemfärd, så hann jag fota lite i alla fall. Jag måste säg att festen var himla kul! Och såklart hade mäth en ost på huvudet, gillas skarpt. Jag måste säg att huvudbonadstemat följdes till punkt och pricka. Jag fick till och med låna en kungakrona, då jag glömt hatt. Så till och med jag följde temat. Men jag tackar och bockar hursom för en trevlans kväll med massa skratt. (inte bengt skötte musiken) PussPussKronan!


toktrött, mhm!

Lillajulafton och huvudbonads-festen var toppen. Synd bara att jag inte sovit så mycket natten till igår. Jag åkte nämligen hem toktidigt, då jag inte kunde/orkade vara människa mer. Men kul var det allt.

Idag är jag inte speciellt pigg alls. Men det hör till söndagarna. Så soffliggning det står på schemat idag. PussPussuppochner!


tema: huvudbonad.

Nu ska jag ge mig av för att fira "lillajulafton"-grejjen hos ma och pa. Sen för jag mig vidare till Huvudbonads-festen, för att röja natten lång. Jag har bara ett problem, jag hittar inget att ha på huvudet, så jag får leta hos päronen och hitta något där. Men kul ska det bli. PussPussLördagsfest!


erik är hög!?


Jag behöver väl inte ens kommentera dethär. Hoh som fan!


d a g e n s t i p s !

Saturday, och jag dricker min första kopp kaffe. Mumma! Snart så bär det av in i duschen för att fixa till mig inför kvällens bravader. (dagens tips på youtube, ÄR kul!) Och jag är morgonpigg och sjungandes, tycker luddepuh. Nu ska jag återgå till till det sociala. PussPussMorgonkaffe!


full ölkyl, deså.

2d1545c7ecd662100818713ca9f95308.png

Kolla varifrån!

full ölkyl, deså.


stress fredag.

Nu jäklar är jag uppe i varv. Och jag har fan inte tid med dethär egentligen. Men jag tar mig, nu ska jag från jobbet, till jobbet och köra dubbelpass åter igen. Jag är stressad, som sagt, men jag är ändå på G liksom! Hoh! Gött skit, nice bajs, i'm off! PussPussHej!


 


självdestruktiv, jadå!+ vinterlandskap, med minusgrader.
Jag kan inget annat än älska de. Visst är det kallt och jävligt ibland, men det hör till och det ÄR fint som fan. Man får dessutom tillbaka lite av ljuset från snön. Och det gillas, megamycket.

+  Internetshoppa julklappar, och allt annat!
Man kan handla hur fina saker som helst, utan att resa sig. Man behöver dessutom inte leta eller trängas. Och bäst av allt man slipper köerna. Och det kommer direkt hem, utmärkt!

- Dålig teckning på mobilen.
Det är som ett omen, vart jag än flyttar så har jag kass teckning. Helt sjuk, och jäkligt störande. Kan inte telefonföretagen (i dethär fallet 3) försöka lösa så att man har teckning även innomhus?!

- Stressen över allt man inte klarar/orkar.
Fasen så jobbigt det är. jag hatar att jag ständigt sätter upp en massa jädra krav, som jag inte lyckas hålla. Och jag hatar att jag sågar migsjälv totalt för att jag misslyckas.


minusgrader, check!

Då var min önskan nästan helt uppfylld. För det är minus som fasen nu. Och jag medger nu att tio minus var lite att ta i, sry! Hoh, som det kan bli. Men nu ska det bara hålla sig tills efter jul också, plus att det gärna får ligga över nyår också. Jösses sicka krav jag ställer. Men det är lika bra att hålla igång då mina första slog in! PussPussTursam!


broken record.


oinspirerande ego.

meningslöshet, tomhet, nedstämdhet, vart kom det ifrån? Suck, jag som varit så glad över snön. Men nu, fuck it. Jag orkar inte, alls. Blank, och tom. Orkeslös är nog det rätta ordet... ajökenhejdåbajstrams!


neighbour: brandstationen.

En liten snöbild, suddig dock. Men jag kan inte hjälpa att jag är darrig, det är en av alla mina bieffekter såhär till vardags. Och dessutom tror jag att ni hade darrat också, om ni stått ute, på bara sockar (på betong) och försökt fota. Men hur som så älskar jag det. PussPussBrandstationen!


s n o r h a l k a !

Höh, nu blire jobbigt för alla att köra igen. För nu kommer den, snön. Sån glad jag blev när jag kom ut från jobbet idag. Och jag hoppas att hela natten snöar sönder så att det är svinmycket snö imorn. Sen ska vi bara ha kylan också (ca 10 minus). Men efter kylan kommit, så är jag nöjd. (än så länge i alla fall) Men jag hoppas, bönar och ber om en vit jul. för det var fasen år och dagar sedan det infann sig. Så håll tummen (aaa, bara en) med mig nu! För, för en gångs skull ska det bli vinter! PussPussSnöväder!


ella gillade inslagningen.

Då var jag klar med allt vad inslagning jag kan fixa för idag. Men jag förfarar attt det kommer komma en julklapp till imorn, som jag får ge mig på. Pjuh, kan dom inte komma färdiginslagna? För jag gillar det inte alls. Och det känner en hel del människor till därav, skedde dethär samtalet undertiden jag 'klappade', höh. Sån är ronniL. (däremot, så tyckte ella allt snöre och papper var mega nice!) PussPussKlappNej!


elvisthecomic.com


Idag kör vi för ovanlighetens skull lite serier. Jag älskar bara kortserier. Sånna som man läser på en sekund eller nåt. Man behöver inte kocentrera sig alls och det är nästan alltid kul. Prefekt till frullen, då man sover ändå


tomtenisse ronniL.

Juste, glömde berätta att jag aldrig missade 'lilla-julaftongrejjen' i helgen, då den blev inställd. Så nu ska vi i stället ha den på lördag, eftermiddag. Så nu ska jag slå in alla mina billiga presenter och längta lite efter lördag. För inte nog med att jag kommer fira detdär, så ska jag på fest i emmaljunga, med hatt(?), för att fira av Jess. Deså, så lördagen är bokad till max, och jag gillar det.

Idag är jag annars trött då jag knappt sovit inatt. Jag fick för mig att jag skulle/höll på att få maginfluensa. Och försök själva somna med den känslan. Usch! Men nu är jag i alla fall hemma och det är mys. Och sova lär jag bannemej göra inatt! PussPussHemmys!


Cyndi Lauper.


Lite tonårsnostalgi såhär på kvällskvisten är väl inte helt fy skam. Så här kommer en gammal slagdänga som jag somnade/ grät mig till sömns med, ofta till i mina tonårsdagar. Och jisses som jag saknat den kände jag nu.Show me a smile then,
And don't be unhappy, can't remember when
I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there


gräddfilsdagen i bilder.

Som ni säker förstod på inläggen i Lördags (förmiddag/middag) så hade vi massa skoj här i ronniL's lya. Idag har jag dock fått sota för det då jag grundstädade väck allt skit (ingen närmre förklaring där!). Men jag har i alla fall lite bildbevis på skojigheterna. Och jag säger bara en sak; mysbrallor is tha bomb! Höh, och jag var lyckligast i världen här på bilderna, bara så ni vet. En förklaring till dom bara magarna är; Vi näckar! PussPussBaramagar!


labyrint tillverkning.

Jag har kommit på migsjälv med att vara rastlös allt oftare. Vad kan detta bero på måntro? Jag vill ju inte direkt påstå att jag är pigg eller allert, och det är därför. Tvärtom, så är jag typ heltrött. Men jag är fortfarande rastlös. (men jag orkar ändå inte städa, fyiii) Så då tillverkar jag sånthär istället!


is väder & snö.

Nu är det bara tio dagar kvar till julafton, fasen så fort det går. Det har dessutom gått och blivit vinter. I like, hoppas att det håller i sig, så att man kan avnjuta en vit jul. Det hade varit dömys, för omväxlingsskull. Häh!

Jag förstår heller inte vad mitt problem är, när det gäller att vända dygnet (varenda helg)? Kan jag inte någon jäkla helg se till att lägga mig i tid och gå upp i tid? Så att jag, någon jäkla måndag vorde lite människa och inte ett kolli. Skärpning nu tös! (kan ju ha med pubjobbet, som varar långt in på natten, att göra?!) PussPussMåndagstrött!


plötsligt händer det.

Nu jäklar är det vinter, första snön är kommen. Tur att jag har köpt ett skidställ då ju. Häh, jag lyckas då rakt ibland. Så en promenad i det fina var tvunget, och genomfördes. Nu är jag godissugen, tro det eller ej! Jag som typ aldrig äter sånt, nu jädrar. PussPussVinterland!


snabba ryck!

För att få tiden att gå så kommer nu en liten dos; Svara utan att tänka frågor. Söndagsmys är inte alltid så givande, rastlös!

 • Volvo, BMW eller SAAB?
 • Strumpbyxor, Leggings eller knästrumpor?
 • Sten, glas eller trä?
 • Volanger, spets eller puffärmar?
 • Solsemester, Skidresa eller Kulturresa?
 • Sommar, Vår eller vinter?
 • Coctailtomater, bifftomater eller plommontomater?


impuls söndag!

Idag har jag suttit och klickat hem lite julklappar. Och jag har bara en sak att säga; internetshopping är det bästa som finns. Fast jag gillar affärer oxå. Hursom, så klickade jag hem denhär lilla matchande saken, till minipc:n (present till ronniL). Så jädra fint. Höh, pink is the shit!

Jag har även varit i hlm och pantat och även handlat ett nytt skidställ, så skidresa är ett måste. Och den är dessutom lite rosa. Finfint. PussPåEr!


halva ansiktet.

Idag är jag sliten som bara den, och det förstår ni säkert med tanke på hur jag laddade igår. Häh, jag var helvild. Och det känns tydligt idag vill jag lova. Men jag jobbar på att piggna till och göra något vettigt. Men nu ser jag på idolfinalen igen (såg den när jag jobbade i fredags). Erik är bäst, och jag hoppade jämfota när han vann! PussPussSångröst!


saturday of love!

Lödag: underbar, och jag kan säga att jag älskar sla och ludde_puh. Dom är fasen bäst. Och nu, ska jag äta och dricka MER öl än er. PussPåEr!


exorcisten alá Rohypnol!

nu råkar det vara så att jag mådde lite dauligt idag. det slutade så här. i brygga! (aaa, jag är galen idag!)


S A M L I N G E N !

Som alla nog förstod, så var det luddepuh som gästbloggade nyss. Här kommer lite bildbevis på dethela. och jag har bara en sak till att säga; Nu är det FREDAGSMYS (högt och falskt, dessutom tidigt på morgonen!) Så kul har vi idag, deså! PussPussFyll!


ludviiiiiiiiiiiig11!

det vaar en gang en lüdwish saom haude aunt i aarman, foear haen haede lagepada. auopsan sauode hauon. haaaaaalon aur goute aleuega? sauen koumen kuatten auck kluettrade a sa katka. paue aien bloggididum. swourds whuat.

kadebeda, ---lL


lite fredagstoner!


Här kommer ett par goingar, bara för att det är fredag och för att jag är pepp. Deså! Plus, jag blir peppare(?) av dethär också, så hur ska detta sluta?


don't stop believin'


paper planes


tonight, tonight


Ny trend kanske?


- Nalle Puh


jobba, jobba, jobba!

Nu är jag hemma en vända, och ska snart (efter mat och klädbyte) ge mig av för att jobba igen. Jag är pigg och gillar läget idag, så dethär blir en bra kväll! I know it! Så nu är det bara att sätta igång med fixet, och såklart pussa Ella lite grann. För pussas är ett måste, eller hur?! PussPussArbetare!


smuts i hörnen?+ Knästrumpor, tunna som tjocka.
Det är toppen, inte bara snyggt. Man håller värmen som attan om anklarna plus att man är fin som tusan. Jag gillar dock inte den 'uppdragna-så-långt-det-går'-looken. men fint som fasen!

+ Mina Mocca-stövlar, inköpta i GBG.
Dom är varma som tusan, och det är bra. Plus att dom är fina som fasen också, och inte så klumpiga som UGG'sen kan vara. Plus, att mina skyhöga vrister går i dom, hoh! Fint och tummen upp för.

- Två dagars helgen, för kort!
Men skulle varit ledig tre dagar i veckan istället för två, i synnerlighet nu när det är så mörkt och trist hela tiden. man orkar ju inte jobba då. Så mer helg åt folket, rösta för det hörrni!

- Smuts hos t ex frisörer eller massörer mfl.
Säljer man en tjänst till människor så borde ju det första man tänker på vara att ha det fint och rent. Man kan inte som försäljare sitta i ett smutsigt skyffe och tro att det säljer. Piii, sånt är inte nice!


nagelbitare vs. gele-naglar.

Nu är jag hemma igen, och kan för första gången idag (känns det som) slappna, sitta ner, gosa med tös och se på; halv åtta hos mig. Gött skit!

Mina nails blidde snorbra idag, som vanligt. Jag kan knappt minnas att jag bet på dom förr. Innan jag började med gele-nails var jag nämligen helt vansinnig på att bita på naglarna. Jag bet som en galning, och till och med på skinnet runt dom. Inge vidare fint alls! Så dethär blev min räddning. Och den är värd vartenda öre vill jag lova. Aldrig mer inflamation. PussPåNaglarna!


en sekund över?

Nu har jag precis kommit hem från hlm, och nagelfixet. Jag är pigg (som ni nog kan se)! Snart bär det av ut i det kalla för att promenixa med mor. Mys! Jag älskar verkligen att gå. Jag vet att många inte alls kan förstå eller gilla det alls, men jag bara läskar det! Joina mig nångång och se så mys vi kommer ha det. För det är en trevlig social stund också. Dessutom så är det bra inför sommar10, deså! Massa bra. PussPussPrommis!


komedi, javisst!


Nu är det filmdags ännu en gång. Och kvällen till ära så blire komedi för hela slanten. Baksmällan/Hangover heter filmen som ska ses. Och jag har bara en sak att tillägga, jag gillar film. (gurka och dippa står på bordet)


korsarmad katt?

Nu är jag hemma igen, en vända i alla fall, och snart är det dags för promenaden. Jag hoppas att dom ringer snart, då jag ska handla gurka och dippa på promendaen. Jag har dessutom bestämt, helt och hållet, att det blir filmkväll, men vad det blir är inte bokat ännu. Men Ella är på och tycker att filmmys låter toppen. Kolla bara på den sötnöten! PussPussElla!


Upptaget-ton.

Idag har jag lite att stå i, lika så imorn och på fredag (höh!). Så blir det lite torftigt med inlägg här på bloggen så vet ni varför. Jag ska nämligen på en tjuvkik idag, och imorn ska jag fixa nalis, och fredag jobba (x2). Jag är upptagen som attan. Fullt ös medvetslös?

Idag är jag i alla fall pepp, men trött, så jag hoppas på en moviekväll. Med gurka och dippa såklart. Jag har faktiskt, tro det eller ej, inte ätit det en enda gång denhär veckan. Hoh, tufft! Men idag jädrar. PussPussSålänge!en liten önskan.

Föresten, så är det fortfarande grått ute, hela tiden. Jag kommer knappt ihåg när jag såg solen sist. Dethär gör mig seg och aningens depp. jag vill gå ut och känna solen gassa. jag behöver inte sommavärme, men lite jävla sol i alla fall. Bara en dag. I helgen gärna, så jag hinner se (är inne och jobbar alla andra dagar). kan inte någon, gud eller vem som ge mig dethär? Det är väl ändå inte så mycket begärt. JagVillPussaSolen!


kändes rätt?


movie gråtare.Har någon fin händelse någon gång fått dig att gråta?
Jovars, det hände en dag då jag och BandiiitBiiia satt väldigt bakfulla som i min gamla lya. Varpå hon visade mig en film på youtube och stortjöt igenom den. Självklart så lipade jag som en galning också. Den gör mig rörd även i "okey" tillstånd, höh!

Plus att jag grät till en 'hundfilm', som var väldigt rörande, när jag var typ 10-12år(?). Men jag får väl ta dendär, med BandiiitBiia, som min böl-händelse, eftersom den skedde i vuxen ålder. Plus att jag kände av tendenser när jag såg den nyss. Tork, tork...


växthus/lägenhet?

Idag är det tisdag, om ni inte visste det. Jag har dessutom varit och solat och handlat dom allra sista klapparna, tyckte att jag varit lite snål till vissa. Häh! snacka om att det var mys att sola idag, då jag frusit hela jäkla dagen. Så blev jag plötsligt varm och är det fortfarande, lite.

Tänkte avsluta dagens jungfru inlägg med lite bilder på mina älskade växter. Jag har en del, och alla är som barn för mig. Bara här i vardagsrummet finns det elva stycken. Så hajja att jag är lite besatt av växter (som mkt annat). Dom gör det mys på alla vis. PussPåMysVäxter!

 


vad är det för...

...dag? Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är ronniL's obbedag,
för det är ronniL's obbedag, hurra, hurra, hurra!


Åter är den här, den godaste dagenheela veckan. Näe, nu tar jag i, men jag är lycklig! Hoho, nu ska det drickas. Och inte lite heller. Jag har nämligen införskaffat mig en sprillans ny obbeförpackning dagen till ära. Så nu jädrar hämtas koppen. (jag tror att jag är beroende?!)


dålig humor.Det var en gång två älgar som var ute och flög. Då sa den ena:
- Men vi kan ju inte flyga!
Då sa den andra:
- Det gör inget för jag har en köttbulle i ögat.

Hoh, dethär får mig att tänka tillbaka till tiden med Semlan. Jösses så skoj vi hade, han är en av dom roligaste jag varit med om, bannemej! Sånnahär vitsar var hans speciallitet. PussPåDet!


E G O G R I M A S .

Ny vecka och en jobbig dubbelbokning. Satan! Varje år firar jag nämlien en "liten julafton" med ett par släktingar, då vi har knytkalas och köper billiga kalppar (ca tio kronor styck), som vi lottar ut. Denna traditionen har jag inte missat i hela mitt liv tror jag (kanske när jag var 13-15år?). Men nu till helgen, då den ska vara, så ska jag hem till I&R på middag. Hur fan kan man glömma en sån viktig grej? Och hur kan man dubbelboka? Tusan också. Men jag ska bättra mig tills nästa år, sådeså! Men iår blir jag utan. PussPussMiss!


lussebulle, check!

Lussebulle kommer att intas ikväll (ella ska hållas på avstånd denhär gången!). Jag har dessutom satt fjolårets julklapp i arbete och handlat hem nötter. Satan så fint det blev va? Jag hoppas att det är lika gott som det är fint, men jag brukar ju gilla nötter. Hoh! Så nu blire söndagsmys med nötter bulle och film. Tack och hej, leverpastej! PussPostPest!


malmö trippen.

Malmö var vrålkul, med massa oväntat såsom, tumnagel hjertan, näsblod, växtlagning, tvillingkatter, snarkning i högton, spagetti, wonk, manliga go-go dansare, olåsbar toa, försvunna galsögon, kräk på balkong, mega pizza beställning, paljetter, pyramiden och massa mer. Men jag hade väldigt skoj och hoppas på fler sånnahär resor. (dåligt batteri till kameran: få bilder, så kan det gå) Nästa gång, ska jag vara piggARE! PussPåMalmö!


hej trötthet!

Nu är det söndag och jag är åter i kära vittsjö. Hemma! Jag kan säg att jag är aningens sliten idag. Men jag tror att det beror på den taskiga sömnen jag haft inatt. Jag var vaken i omgångar och lyssnade till snarkningar och åt. Hoh! Nu ska jag trycka igång en film, och sova en skvätt. PussPussTired!


nu jäklar.

0-2498396bd4ddfbb29505523795bbe91d.png

Kolla varifrån!

nu jäklar.


lack i malmoe!

Nu är det bara en halvtimma tills bussen går, då ger jag mig av till malmö för att parta med lisa x2 och desstuom besöka wonk. Jag är förvånanasvärt pigg (trots gårdagen) och har öst i kaffe i migsjälv och J. Så nu är vi koffeinstinna och goa. Inget kan gå fel! PussPussNattklubb!


J's dagbok.

Dethär hittade jag i mitt lilla noteringsblock, skrivet av J. Jag tror att min bloggning börjar stiga J åt huvudet. Jag får se till att hålla honom borta från det ett tag. Och jag undrar ännu, vart fan fick han 'rock on everybody' ifrån. Lamt!


robbans rum!

Igår  var jag somsagt på väla (köpcenter) efter jobbet, och handlade ALLA julklappar. Så jädra skönt! Väl hemma var jag uppe i varv till tusen och jag, SLA och Mallä cycklade/gick/ledde upp till robban. Där vi sen dansade loss till 'ass up' och massa andra goingar. Inte nog med allt öldrickande där blev, så fortsatte vi sen hos J, i natten. PussPussAssUp! 


Ella julkatt!

Mina rosa leggings var en totalhit, men snacka om att jag inte velat gå i dom en vanlig förmiddag. Men det vänjer jag mig väl av med innom kort. Hoppningsvis!

Jag fick lussebullar från SLA igår, som jag skulle smaskat på till frukost, men Ella hade smaskat loss på dom igår-kväll/natt. Så jag få be om nya, TACK! Och ella var inte min bästa vän imorse, när jag såg det. Men hon är finisen själv, och därmed lätt att förlåta. PussPussLussebulle!


L A C K R O S A !

Tydligen så hann/orkade jag blogga ändå. Weiooo, jag är rosalackig som sören idag, mest för att underhålla. Massa folk är inne på ronniL's 'lilla-rosa' grej. Så nu är jag ute efter att chockera. Pink is tha shit! Nu; öl och finisar och massa annat skoj! PussPussRosa!


Återkommer imorn!

32691439d32b775ca0cc978b305b01db.png

Kolla varifrån!

Återkommer imorn!


Julklapps shopping.

61e6bb89c6414639c8c07c0c19659931.png

Kolla varifrån!

Julklapps shopping.


näsblockad eller?

Hur vorde det om förkylningen skulle släppa?
Jotack det hade jag uppskattat som fasen. Jag dödar den annars(?). Inte fasen kan man gå och bli kass såhär nära inpå helgen. Men jag ska avveckla den med hjälp av en promenad och massa te, c-vitamin och annat trams. För jag orkar inte vara sjuk mer. (Jag blev dunderförkyld igår, em, och den vill inte släppa) Så nu är det kureringsdags. Öhhh; lätet som hörs var gång jag försöker andas genom näsan. PussPussSnorigt!


Peppmusiken.


För att peppa migsjälv ifrån det bittar så lyssnar jag loss på finismusik. Här får ni ta del av den också. Hoppas att det smakar. För jag tycker att det är megagodis! (Jag vill äta lussebullar snart) 'Rocka loss' (höhö!) som fasen!


sanningens ord, forts.


- nalle puh


Fan, fan, fan!

Jag hatar hur mitt jobb styrs (ledningen), jag hatar hur stressigt där är varje dag, jag hatar lokalen, jag hatar det gamla SMUTSIGA utrustningen, jag hatar framförallt att jag måste dit imorn. Fuck! Jag hade ansökt om ledigt imorn förstår ni, men fick den nekad. Och ni ska veta att jag lämnade in ansökan för 1 vecka och två dagar sen, illa som fan. Dessutom har vi precis kapat ner på folk för att volymerna minsar, men ledig, det får man inte vara. Hur fan rimmar det? Och dendär inarbetningen inför jul, den har fan inte ens börjat än!

Jag är jävligt bitter nu, och det går säkert över innom kort men for now, fuck em! Note to self; your boss could be reading this! I don't give a damn, atm! Ni läsare ska inte behöva se dethär egentlgen, men jag håller inte idag. Men hursom så, PussPåErFina!


sanninens ord.


-kanin, nalle puh


vinterklädd, jadå!

När whitesea är kallt, då klär ronniL på sig massor, för hon missar inte prommisen.
Jag är glad och gillar verkligen min vinteroutfit. Allt matchar och jag har dessutom en mössa till i lila, så den passar in lika bra. Dock är sjal/halsduken min favvo av alltihopa. Den är ca två år gammal, och jag släpper den aldrig. (fick ju hämta den på q-bar, en söndag, ifjol) Hoh! Vart jag än glömmer den, så ska den hämtas. PussPussFrostbiten!


Påett igen.+ Svecia ost (udda sak i know)!
Jag gillar den skarpt mycket, och kommer på migsjälv titt som tätt med att ta en skiva. Sluta upp, beach 10! Hoh, men jag tycker att den är smaskens. Plus att Ella gillar den skarpt osså! Vi är ostjävlar jag och hon.

+ Stava märkligt, eller skriva som man talar.
Som ni säkert märker så skriver jag lite som jag vill och ändrar ord ofta som bara den. Men dethär gör jag inte för att jävlas, utan jag gillar det, och tycker att det är kul med. Så lär er tyda, och joina! 

- Gräsmattor, med knappt något gräs på (som är blöta)!
Det är en jädra dödsfälla ju. Jag halkar alltid på dom, och slår typ alltid ihjäl mig. Inte nog med det, så får man stora bruna bajsfläckar på kläderna av dom. Pii, så äckligt, och onödigt, så gräset tätt för tusan!

- Åseda mjölk, den på 3 liters dunk (eller vad det är?).
Jag klarar inte av domdär bitarna/hinnorna som flyter rundor i den. (och nej, min har inte varit för gammal, den möjlen är sån) Jag vet att det inte är faligt, men det är äckligt som fasen! Jag klarar inte!


andas ut rök.

Så hände det äntligen. Det blev frost och till och med snöade lite i eftermiddags. Gräset har varit frostigt hela dagen och det ryker när man andas ut. Så jäkla mys, med lite vintrigt inslag. Hoppas nu bara att det kan hålla sig såhär ett bra tag, i alla fall över jul. Jag vill åka skrillor iår igen liksom. Hoh! Sånt kul det är med skrillor. Jag hoppas på det, och en skrillefest dessutom, helst en lördag denhär gången (söndagar är inge vidare festdag!). Men jag gillar hursomhelst vädret. PussPussVinter!


benvärmare (y).

Nu har mina kläder kommit. Ni skulle sett mig på Ica när jag hämtade dom, jag var överlycklig. Hoh! Och på tal om hämtningen så kan man lugnt säg att personalen på ica är vana vi min pakethämtning. (När jag sagt; Hej, jag ska hämta ett paket... Svarade kassören; Aaa jag såg det innan, ska bara leta upp det igen.) Hah, är man storhämtare eller vad? jag får ta och lugna mig lite nu.

Psst, mina kläder blev massa bra. Och till SLA's stora besvikelse, så läskar jag dom glansiga leggingsen. Hoh, massa fint + billigt! I like allot. Och jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig i helgen.PussPussLackigt!


L Ä S V Ä R T !HUNDENS DAGBOK:
07.00
- Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

 


KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap...

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.

Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.

Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...


ett lejon, ett får?

Idag disskuterade vi en sak på jobbet, och ingen visste svaret. Så nu ber jag er om hjälp. Fram med svenskakunskaperna nu, hörrni! Saken är den, att man säger ju 'en rädd hund' eller 'en rädd katt'. Hur blir det då när en sak tilltalas med ett (som lejon, får, lamm mm.). Säger man ett rädd lejon, näe. Säger man en rädd lejon, näe. Så hur säger man? Sen är grejen också den att det fungerar om man ger "ett"-varelsen ett kön, för då blir det en "en"-varelse (en rädd lejonhona). Men finns det något gramatiskt undantag eller liknande, för dethär eller? Svara nu förbövelen! PussPussFrågetecken!

Jag läskar mina armband. Sådeså!