Net-festen.

Ja, då var man hemma igen efter gårdagens festande. Vandrarhemmet var jättefint och vi åt världens godaste pizzor precis intill det. Så jag hoppas på fler besök, så att jag kan äta där igen! Festen var också väldigt kul. Dans, sång och väldigt hög musik. Men det var det som var tanken med den tror jag, jag hörde nämligen igår att Net vill ge igen på grannar som dammsuger mitt i natten och dylikt. Så igår fick dom allt, ehhehe! Men det var kul att komma iväg och hitta på något, det var dessutom kul att se Nets lgh. Och den var väldigt fin. Speciellt tapeterna i vardagsrummet. Dom gillade jag skarpt.
Hur som helst så känner jag av en del av stohejet igår och det kommer ta tid för mig att komma in i duschen. Men jag måste snart ge vika, jobbet kallar. Jag börjar ju vid fem, så det så. Så nu ska jag peppa  mig in i duschen och fixa till mig. Gå nu Ellinor!


såhär glada var jag och SLA igår!
Vårt motto; 'Strike a pose'

redhead.


 
före och efter...
Tyvärr så syns
  i n t e  det rosa alls tydligt på den första!

Sådär, då var jag röd på riktigt och lockig igen. Fatta vad det känns bra. Nu väntas bara att stohej ikväll. En dag att älska i famtiden kanske? Man får hoppas på det i alla fall...

rosa hår.

Då var det fredag, och Ellinor är en punkare!Det syns kanske inte så tydligt här, men jag är för närvarande rosahårig! Nja, inte meningen direkt men hur som helst så ska det fixas idag! Tydligen så har jag ett  pigment fel som gör att rött inte riktigt tar. Men nu har jag i alla fall haft rosa hår för första gången! Tuft!

Jag, J och SLA har dessutom bokat in oss på ett vandrarhem inför kvällen. Så nu kan vi partajja hela natten och sova ut ändå! Så även om allt såg lite mörkt/rosa ut så kommer det att fixa sig. Jag ska vara hos frissan vid elva, och jag hoppas fan att det blir bra. Annars blir det stämning, hehehe. Näe, men hon måste ju i alla fall få mig att se lite respektabel ut! Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och invänta frisörtiden! Jag ska dessutom ringa min kära tant Maj/Mormor och be henne mata mirrarna imorn. Ha det fint hönni. 

familjeprommis.

Lönedag! Efterlängtad som attan, har den varit. Visst har jag haft pengar kvar, men det känns ändå som ett upplyft att få mer på kontot. Jag har dessutom bokat tid för att klippa mig och färga håret imorn så det är nice med ganska mycket på kontot då. Hur som helst så är jag alltid glad när det är löning!
Vad gäller klippningen så har jag inte bestämt hur jag ska göra. Men jag lutar lite åt att färga det rött i massa olika nyanser. Jag tror att det hade passat till mina lockar och mina ögon. Ögonen är ju lite grönaktiga med inslag av blått och brunt så det kan bli fint. Plus att det är kul att bli lite annorlunda också. Jag har inte haft rött hår sedan jag var ca tretton så det kan bli kul att prova igen. Jag tror att jag har bestämt mig för rött nu, under tiden jag skrev skedde det!

Och jag ser fortfarande lika mycket fram emot helgen. Fick reda på att jag börjar jobba fem på lördagskvällen så jag får se till att somna i tid hos Net.. (hmpf) Äsch, det kommer att gå bra. Jag fick ju trots allt igenom min ledighetsansökning, så jag är ledig fredag och måndag, så jag kan sova då!

En annan rolig sak som skett är att Mor och Far följer med mig och SLA på promenaderna. Nu pratar jag med dem mer än en gång i veckan i alla fall. Det är dessutom alltid roligare att vara fler. Så jag hoppas på att båda två hänger med ikväll också! Men det kommer dom antagligen att göra, eftersom de ska köra ner båda bilarna för att lämna den ena till mig. Jag kommer köra finbil till jobbet och till "frissan" imorn! Älskar att köra den bilen.


duktig flicka.

Jahaja, då var det mesta fixat. Jag har satt igång tvätt, betalträkningar städat till mina mirrar och diskat. Duktig! Är föresten obotligt trött idag igen, usch! Jag måste sova ett par dagar tror jag. Så att jag kan bli lite pigg igen i alla fall. Ähh, det passerar väl. Förhoppningsvis är det över imorn. Men jag brukar bli pigg tills på onsdagen, så jag håller tummarna.

Hur som helst så känner jag en längtan inför helgen som komma skall. Först blir det inflyttningsfest hos Net på fredag. Massa skoj ska det bli. Och inte nog med det så är det Live spelning på puben på lördagen, visst ska jag jobba men jag vet att jag kommer att ha massa skoj ändå! Det enda som kan bli lite jobbigt är att vakna till efter fredagens festligheter och ta sig hem och jobba. Net bor ju i Hgb, så det krävs körning. Aja, det löser sig.
Jag har i alla fall haft lite framförhållning och försökt att få semester på fredag och på måndag, det kan ju behövas lite vila innan och efter ett sådant pådrag som det lär bli fredag-lördag. Men gud som jag ser fram emot det.
Det kanske är all längtan efter helgen som gör att jag blir trött och seg, eh. Näe, det är nog bara ren inbildning!


o'boy.

O'boy är så gott så det finns inte! I alla fall så är det, så gott idag! Jag är som vanligt på måndagar trött och vilsen. Piiii, har nästan lite ångest på något vis. Aja, jag får väl kämpa mig igenom denhär dagen också. Och det värsta är gjort. Nu ska jag bara krypa ner hos J i soffan och mysa. Sen blir det nog en promis också, men det är inte bestämt än. Hur som helst ska jag ta det lungt och kanke till och med sova en skvätt, såhär på eftermiddagen...
 
Men helgen var kul i alla fall!
Så inte mycket ångest vad gäller den. Bara en del trötthet i efterdyningar. Men det är okej, det ska jag ha! En underbar helg, bästa på länge!

golfbil på is.

Jag tänkte dra igenom helgen en snabbis nu. Jag har haft en skoj och händelserik helg. Fredagen inleddes hemma hos mor och far där det bjöds på middag och kollades på På spåret finalen. Efter det gick vi hem hit och drack öl och spelade musik. Sen bar det av till Hässleholm där vi gick på kings head. Jag vet inte om jag kan påstå att jag hade roligt, jag hade nog haft lika kul om vi stannat i Vittsjö tror jag. Men men, nu har jag det avklarat och behöver inte gå ut i Hlm på ett tag. Jag tror dessutom att min negativitet beror en del på att jag var en aning överförfriskad, och hur kul har man då? Det blir bara jobbigt.
Lördagen däremot var riktig lyckad, trots vissa olyckor. Jag jobbade på puben och stod ensam där i ca två och en halv timma, skittrist. men efter det kom det igång och massa folk kom. Jag hade väldigt roligt även om jag jobbade. När jag väl skulle stänga kom SLA och ropade; skynda dig nu så att du hinner med i golfbilen! Japp, det var lördagsnatten som blev min jungfruresa i golfbil. Vi gav oss iväg i bilen, ca 7-8 stycken. Självklart tog vi vägen över isen! Vilken udda sak att göra en natt efter jobbet. Jag var dock rädd mestadels. Gasen i botten och bredsladd kan ju resultera i vältning, och det var jag väldigt medveten om.
Väl hemma hos golfbilsägarna, hände olyckan. Två av de som satt längst bak i bilen ramlade handlöst baklänges ner i betonggolv. Första anblicken var inte speciellt rolig. Vi trodde att dom dött. Men så var inte fallet. Hur som helst så klarade de sig med ömma punkter. Men vi blev rejält rädda allihopa.
Utöver olyckan så var det en hejdundrande kväll, men massa skratt och roligheter. Hade inte incidenten inträffad hade den legat högst på min "roliga kvälls-lista" . Så tack alla ni som var med och bidrog till denna natt!

låtbit.

'du har så lätt att stampa sönder,
 när du väl fått in en fot,
du har så lätt att kasta kärlek,
där den vackert tas emot'


utmaning.

jag har sulit en utmaning av Mita, här kommer den!

Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Elvis
2. Ett ord på fyra bokstäver? Eker
3. Flicknamn: Elin
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Ekonom
6. Färg: Ebenholts
7. Klädesplagg: Evisu jeans
8. Mat: El maco burgare
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Edingburgh
11. En orsak till att vara sen: Elavbrott (hiss ur fuktion)
12. Något man inte skriker: Evoliution!?
13. Film: En djävulsk romans
14. Något man dricker: Evian (vatten)
15. Band: Ecco and the bunniemen
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Envägen
18. Bil: E-class (Mercedes)
19. Sång: En sjöman for till I I I för att lära sig om.....
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Elitloppet

Jag måste bara berätta en sak för er. jag är ganska dålig på att läsa instruktioner. Därför började jag att skriva allt med mitt namn som inledning. Ehehe, så därför blev det Elvis...

Max.

Piii, idag äe jag trött och allmänt dålig. För första gången på väldigt länge var jag nämligen ute och partajjade i hlm heeela natt en igår! Jag hade väldigt skoj men känner av allt idag dessvärre. Hur som helst så känner jag inte speciellt mycket för något just nu. Bakfyllan är svår! Men jag vet i alla fall en sak, Jag SKA äta på MAX idag! Inte Mcdonalds eller Burger king, det måste vara Max. Okej, det är lite mer körtid och jobba att ta sig dit, men det är det värt! Jag har nog inte kännt ett sånhär begär någonsin innan! Jag måste bara ha. Kan inte all sprit försvinna ur min kropp så att jag kan köra nu? Gud vad det är jobbit nu. Dagen Ilandsproblem, verkligen! Näe, usch nu ska jag sova...
En stund i alla fall, så att spriten försvinner!

corona.Me and Sue in the summer time
playing football everywhere
getting tired, have some wine
having parties everywhere
We were dancing, we were dancing

Sexy Eve in the summer time
takes her clothes off everywhere
looking hot and feeling fine
take her picture anywhere
We were dancing, we were dancing

We were dancing, close
'till midnight
with the people, close
'till midnight

We were dancing
Disco fever
with the people
Disco fever

Kick your shoes off and follow me
Susan takes us to the sea
having cocktails with a straw
the best band I ever saw
We were dancing, we were dancing

igensydd mun.

Ja jösses! Jag har en förpackning solrosskott, som håller i datum i över en vecka! Det har då rakt aldrig hänt innan. Det brukar alltid vara så att dom går ut dagen efter man köpt dom. Vilket uppsving för ica! Om inte annat har jag varit mäkta irriterad ett antal gånger på grund av att dom aldrig håller. Man ska ju inte behöva undersöka hållbarhet när man handlar! Det är affärens jobb. Men dom har äntligen lyckats. Bra!
En annan sak som också stör mig mycket för tillfället är all totalvägran att prata här hemma. Jag orkar inte riktigt med all likgiltighet som svärmar här. Jag vet inte hur eller vad jag ska göra för att få det att bli bättre. Eller om jag bara ska låta det passera och ta det som en dålig fas... Hur som helst så känns det som om att jag inte kan göra något. Och det känns inte bra. Jag hoppas och tror att det bara är en dålig period och att det snart blir bättre. Men jag känner trots det att jag måste ta tag i det.
För hur det än är så blir det inte bättre av att man skiter i det! Jag undrar bara hur? Vaför?
Det ska väl ändå inte behöva vara såhär? Jag vill inte påstå att allt är totalkasst, och att det håller på att ta slut. Men jag vill ändå att denhär känslan av likgiltighet ska försvinna. Kanske gräver jag lite för djupt i onödan. Men något får ju mig att reagera. Och bara det kan väl vara en varning?
Ahh, jag vet inte. Jag känner mig till och med lite dum som ens drar upp det. Men som sagt så blir det inte mycket snackat om det förövrigt. Så någonstans måste jag tömma. jag hoppas bara att det passerar snabbt och smärtfritt, så att vi kan sväva på moln igen.
Det är vi värda efter allt vi gått igenom tillsammans. Vi hör ihop och så är det! Allt detta slit kan inte bara fallera över en sånhär pettitess. Näe, det vore löjligt. Men som sagt så gräver jag nog för mycket... Sluta!
Nu får jag lägga av innan jag brövlar iväg alldeles för mycket. Det vorde väl onödigt. Aja, hur som helst så ♥ jag J så det krävs mycket för att få mig att ge upp det.

ovissheten.'som om inga sorger fanns,
naturens lagar i balans,
som om vi alltid var tillsammans'

'blir jag svag, blir jag rädd att nånsin förlora dig,
kom håll om mig inatt'


rosa liljor.

Då var måndagen avklarad. Jag har haft en bra dag idag! Har fixat en del. Bland annat så har jag fixat naglarna, handlat lite smått och gått och planerar nu att boka en tid till klippning. Håret börjar bli slitet nu. Aja, har dessutom fotat blommorna jag fick i helgen så bilderna på dem kommer här.
Visst var dom väldigt fina! Och inte nog med det så luktar de gudomligt! Hon har bra smak "chefen". En annan positiv grej är dessutom att katterna låter dem vara.
För övrigt så sov jag som vanligt kasst inatt. tror inte att det blev mer än ett par timmar totalt. Suck, denna söndagsnatt. Jag kommer nog aldrig att lyckas sova ordentligt en söndag. Jag antar dock att det beror en del på att jag jobbar sent och vänder dygnet på helgerna. Det kan vara det!
Jag fryser som ett litet djur nu, så jag ska krypa ner under en filt och kolla lite på film/tv. Jag lovar att bättra mig lite när det gäller innehållet i det jag skriver, men jag kan inte idag. Ty jag är stelfrusen!

ångest.

Söndagen är snart över. Jag har ingen ork eller lust till något nu. Känner en jobbig och svårartad ångest inför jobbet imorn. Vill inte! Men snart får jag väl lite kvällsmat och det kan man i alla fall längta lite till. Det blir "skitmat" som J brukar kalla det. Och det är jag sugen på idag. Jag är dessutom värd det efter en hel helg med jobbande.
Fick jättefina blommor av mig chef på alla ♥ dag också. Så jag slapp att bli helt utan gåva. Det var dessutyom mina favvisar, vita och rosa liljor! Tack! Annars var det en lugn kväll på puben, jag antar att folk överlag har lite pengatomt nu...
Nu ska jag äta med J och försöka peppa migsjälv till mindre ångest. 

valentines.

En god morgon till er alla!
Gla' ♥:e dag.
Nu ska J, janne och ronniL äta lite frukost!
Men det ska inhandlas först...

13/2 -o9

Finally, friday! Men jag måste jobba ikväll också, var föresten och jobbade på mitt heltidsjobb idag också. Men chefen på puben har blivit dålig så jag får hoppa in ikväll också. Iofs gör det mig inte speciellt mycket eftersom jag behöver pengarna och dessutom behöver jag ta det lugnt efter "sjukan", så en jobbekväll är nog inte fel. Hoppas att det blir en lugn jobbekväll bara. Jag vet inte om jag orkar kaos idag!
Utöver allt jobb och sjukheten så känner jag mig en aning tom och orkeslös. "-Jovisst är det alla hjärtans dag imorn, men jag orkar inte!" J var med på noterna... Eller så orkade inte han heller. Hur som helst ska jag jobba imorn också så det blir inte mycket firande alls. Men det hade varit skönt att få lite uppskattning/hyllning på ♥:e dagen. Men men, jag ska inte begära något ty jag har sagt att vi skiter i det. Men jag kan inte hjälpa att jag älskar att bli uppvaktad på något plan endå. Men J är inte den som pysslar med sånt... Nåväl, jag klara mig väl utan det. Men det blev allt lite jobbigare att strunta i det nu när jag skrivit att jag vill. Suck, det släpper väl, som allt annat.
Aja, sitter nu och tar en fanta medans jag väntar på att J ska dricka klart på puben och handla kvällsmaten. Det ska bli varma mackor, gud så gott. Det känns som om det var evigheter sedan jag åt det. Mums. Men jag hoppas att han skyndar sig för jag är lite hungrig redan nu!
Vet inte om jag pallar uppdatera imorn, kommer nog att vara en aning sliten, efter sjukan och dubbelpass. Men man vet aldrig, jag kanske få en skrivrush. Vi kan ju hoppas...


12/2 -o9

Sådär, då har jag fixat lite mer med utseendet på bloggen. Är tacksam om Ni berättar lite vad ni tycker om det, det är faktiskt för er skull jag gör det fint. Jag hoppas också att ni berättar för mig om det är jobbigt att läsa med en nya bakgrunden. Vill att ni ska gilla det lika mycket som jag.

På tal om något helt annat så har jag inte orkat dra mig ner till affären ännu. Men jag hoppas att jag får kraft snart. Hur som helst är det samma skit fortfarande! Piii, vad jag vill bli bra nu!12/2 -o9

Torsdag och fortfarande sjuk. Jag känner mig inte det minsta bättre. Suck, denhär dagen kommer att bli lång. Jag får nog gå ner till affären och hyra en film. Så dagen idag kommer ungefär att se ut som gårdagen för mig. Jag kommer kurrera, kurrera och vila hela dagen.
Massa te och mycket vila. Det är nog det enda som hjälper mot en förkylning som denhär. Jag bara nyser och nyser hela tiden. Och när jag inte gör det så rinner näsa och ögon hela tiden. Så jäkla jobbigt. Man kan inte göra något känns det som. Jag får till exempel spola i filmerna hela tiden för att jag missar en massa.
Nu ska jag återgå till en liggande possition, för det är jobbigt att sitta här nu. Men jag återkommer kanske i eftermiddag, förhoppningsvis lite bättre i sjukheten då. Jag ska göra vad jag kan. Vill nämligen gå och jobba imorn. Eller heldre det än att vara sjuk i alla fall.


11/2 -o9

Efter en hel dag och natt med nysningar, feberfrossor och en massa snytande så sitter jag nu här och skriver lite. Jag mår skit, så dagens inlägg blir kort och konsist. Film, film och tv-tittande är allt som står på agendan och såklart en massa te. Näe, nu är det vila och en film till som gäller. Jag har redan tagit mig igenom "kärlek på menyn" och nu blir det nog "Cloverfeild". Jag hoppas att morgondagen bli piggare... Vi hörs!

10/2 -o9

Sådär, nu när det är lite renare härhemma, J har stuckit och jag har diskat och tvättat lite så är jag åter. Jag tänkte gå igenom lite noggrannare vad vi har gjort på resan. Nu när jag har lite mer tid...

Dag 1 (Lördag)
Jag vaknar en aning trött och lite bakis. Hoppar ur sängen och ger mig av. Far skjutsar mig, SLA och mor in til hlm där vi möter Bellan. Vi hoppar på tåget och ger oss av.
På tåget får vi matsäck som mor (fiina) gjort. Den består av macka, en öl och en liten jäger. Det var gott och välbehövt, jag hade ju inte hunnit äta innan på dagen... Dock var jag inte lika possitiv till ölen och jägern, men jag offrade mig och det gick ner.
Väl framme i sthlm, stack vi till hotellet och sedan ut på stan. Vi gick och handlade lite och käkade sedan på ett danska steakhouse. Det var väldigt gott, men vi blev mätta och trötta. Vi begav oss hem till hotellet där vi spelade spel. Efter en stund så bestämde vi oss för att dra ner till puben där J brukar vara när han jobbar i stan. Väldigt trevlig pub.

Dag 2 (Söndag)
Vi vaknade vid 10 tiden och käkade världens godaste frukost. Efter den gick vi från hotellet ner till centrum för att shoppa ännu mer. Vi gick i lite affärer och hittade en hel del fina saker allihopa.
När klockan blev eftermiddag kände vi oss lite less på att gå i stan, så vi tog oss ut till vasamuseet och kollade in det. En häftig syn! Ohh, jösses va stort det var. Efter det åkte vi hem till hotellet och spelade och drack lite öl. Vi gick sedan ner och käkade buffen som serverades på hotellet, väldigt gott.
Sen åkte vi ner till stan och gick på en irländsk pub (The Dubliner). Ett väldigt mysigt ställe. När vi kom dit pågick en tävling med divärse muskifrågor. Vi hoppade såklart in lite i bakgrunden och var med.
Men man blir trött av en hel dag på stan, så efter puben gick vi hem och la oss.

Dag 3 (Måndag)
Den stora shoppingdagen. Dagen tre var endast shopping. och till sist var man så trött på det att man heldre stod på centralen och väntade på tåget i en timma än att shoppa. En dag från tio till fem i shoppingtagen är på tok för långt.
 Vi åt dock en väldigt god stenugnsbakad pizza. Och jag köpte mig fiiina kläder. (Jeans och jeanskjol)
Väl på tåget hem var det jobbigt, jäklar. (gick igenom det i förra inlägget)

   
1. Mor och Bellans Hotellrum
2. Vasa museet (mörker)

10/2 -o9

Jaha, då var man hemma igen. Gud så skönt. Tågresan igår var ett helvete. Först hade vi problem att ta oss ur stockholm på grund av något fel. Så det tog väl en kvart längre än väntat. När vi väl sedan var på väg så hade det skett en presonolycka i flen så vi fick vända tåget och köra tillbaka en bit för att sedan köra ett annat håll. Nu var vi ca 90 minuter föresenade. Sen var det ett problem till, något signalfel, så det rog ytterliggare en halvtimma typ. Så det slutade med att vi ankom till hässleholm 23:30 istället för vid 21:10. Usch vad man var trött och oinspirerad till att ha gott mod.
Hur som hlest så var resterande delen av resan väldigt rolig. Vi har mest shoppat och gått rundor. Men det har varit underbart att bara vara. Vi har ätit och druckit gott hela tiden och frukosten på hotellet var grymt god! I och för sig brukar jag alltid älska hotellfrukostar. Jag äter alltid som ett djur på dem. Jag tror att det har lite att göra med att man äter lite mer sällan när man är iväg. Man, eller jag är i alla fall alltid väldigt hungrig på hotellfrukosten.
Vi var desssutom och tittade på vasamuseet. Vilken syn, skeppet är stort som fan. Jag trodde knappt att det var sant när vi kom in. Och så välgjort det var. Vilket arbete dom lade ner på det. Det måste ha tagit flera år att göra det.
Nu ska jag laga lite frukost till mig och J. Det ska bli en lyxig helgfrukost idag eftersom vi inte fick det i helgen! Mums. Sedan ska jag bara ta det lugnt och vila idag. Jag känner att en förkylning är på gång. Mor har varit kass hela resan så det förvånar mig inte om hon smittat mig.

5/2 -o9

Torsdag och närmare resan än någonsin! Gud va kul det ska bli. Allt annat än resan känns väldigt avlägset just nu. Har fått en del klagomål på "honandet", så härmed är det avslutat. Det känns på något sätt som om att jag har hållit lite distans när jag har hon:at migsjälv. Men nu är det slut.
En sorts orkeslöshet har fallit över mig idag. (Trots all längtan inför helgen.) Varför ska allt vara så svårt? Varför kan saker inte bara fungera? Och varför i helvete ska det vara så svårt att säga stopp? Vilket skit det är. Hur som helst känns det som att jag inte orkar ha det hängandes. Så jag trycker bort allt vad det innebär, i hopp om att det en dag ska försvinna helt! Och gör det inte det så är det väl bara att ta tag i det. Men jag anser inte att det ligger hos mig... Bestäm dig för fan! Aja, nu ska jag sluta spy tradigheter över er. Ni vill väl lika lite som jag ha del i det! 
Hur som helst så är det nära nu. Antagligen blir det ett litet uppehåll i bloggen nu medans jag är borta. Men jag återkommer med alla roligheter. Ha det!  

4/2 - o9

Halva jobbveckan har gått! Nu är det nerför. Stockholm, here she comes! Hon är glad och känner sig pigg som attan idag. Hon ska skriva ihop lite vad hon ska ha med sig till sthlm senare, mest för att hon längtar. Det behövs inte speciellt mycket skrivande för en tredagars resa. Hon kommer att ha med sig alldreles för mycket, det vet hon. Men det är bättre att ha för mycket än för lite. Fast hon kommer väl shoppa lite också antagligen. Så hon behöver nog begränsa sitt packande så att det är plats för det. För det som shoppas kommer att behöva följa med hem igen.
Nu blev det allvarligt hemma hos henne så nu ska hon slita sig från bloggen och samtala lite. Störigt att det aldrig kan vara lugnt längre...

3/2 -o9

Nu har hon precis kommit hem efter en hektisk runda efter jobbet. Hon sprang/gick fort som attan, ner till stan efter jobbet. Där hon sprang in i en affär och införskaffade två fina presenter till sin mor. Sedan gick hon i rask takt till bussen och åkte hem. Efter bussturen gick hon direkt in på ica och handlade allt som behövdes hem i matväg. Allt detta hann hon på ca en timma, och då tog bussen cirka en halvtimma av tiden. Men nu är allt gjort. Förutom tvätten, men den tänkte hon fixa imornbitti, så kan nog J torktumla den under dagen. Men hon känner sig effektiv som tusan nu och tycker att det är skönt att allt blev fixat så fort.
Hon ser jättemycket fram emot helgen. Inte mycket annat snurrar i hennes huvud nu. Bara att få komma bort ett tag. Gud så kul det ska bli. Och för att inte tala om hur skönt det ska bli att vara ledig en stund, från både pubjobbet och heltidsjobbet. Hur som helst ska hon nu surfa rundor lite på internet och bara softa ett tag. Men vi hörs av imorn!


2/2 -o9

Inatt sov hon inte mycket alls. Det blev nog bara tre timmar. Usch så jobbigt hon tyckte att det var. Hon var arg också! Eller hon blev det eftersom det inte fanns någon som helst anledning till att hon inte kunde sova. Inte varmt, inte kallt, hon hade inte sovit mycket under helgen och hon var inte sjuk eller något. Näe, hon kunde bara inte. Så imorse var hon helt förstörd när klockan ringde. Och hon såg förjäklig ut, helt mosig! Ingen skönhet inte...
Dagen har på grund av denna start också varit jobbig. Hon har varit trött och seg hela dagen. Och det var mycket att göra också, men hon orkade inte bry sig så värst mycket om det utan bara jobbade så gott hon kunde. En uppgiven tös! Så självklart blev det lite övertid idag också. En timma för att vara exakt, men det gjorde inte mycket eftersom hon då kunde åka med sin mor hem. Hon blev skjutad enda till dörren, underbart mor!

Nu ska hon kolla upp var sthlms-kortet kostar. Hon åker dit med systar och mor i helgen och kortet ska kollas, på begäran av mor. Så hon ska snällt och fint kolla upp det. Sthlms biljettsystem ska tydligen vara väldigt rörigt för en som inte kan det så det kan vara skönt med ett kort som fixar allt.
Det ska bli skönt att komma bort en helg faktiskt. Hon behöver det känner hon. En helg där hon kan göra inget och bara njuta. Och inte nog med det så gör hon det tillsammans med familjeflickorna. Underbart! Det ska bli kul att bara flickorna är iväg för en gångs skull. Det brukar alltid vara respektive och så. Men nu är det bara vi! 
♥ (J) Du är underbar men hon behöver lite alone time också.

Grattis på Din Dag Syster, hoppas den fortsatte men samma anda som "frullen på sängen!"

1/2 -o9

Hon är trött idag. Efter en hektisk och dålig dag igår orkar hon inte riktigt. Soffläge, idag med andra ord. Hon var på kalaset hos sin Syster igår. Mycket folk och massa kakor. J följde inte med, karaokeen gjorde sig lite för påminnd hos honom. Så han stannade hemma. Men det var bra eftersom vi då fick plats att åka alla i en bil.
Eftersom det var så mycket folk på kalaset fick hon inte riktigt tid att prata så mycket med varken Syster eller Systers pojkvän. Men, men det gå väl fler tåg. Efter kalaset körde familjen hem till föräldrarna och där bjöds det på lasange. Hon fick en egen vegetarisk (hemmagjord). Det var väldigt gott.


Gårdagens inlägg verkar nog en del diffust för er. Tyvärr tänker jag inte göra det mycket klarare. Hon måste vänta och se vad som sker innan hon förklarar. Men hur som helst är det inget possivit i alla fall. Men hon anar att ni redan har förstått det. Hur som helst så orkar hon itne skriva mer nu. Tröttheten har spridit sig även till fingrarna...