kyckliglasange.

Mor är bäst av alla! Hon bjöd in mig på middag idag, och hade det inte varit för henne så hade jag nog inte tagit tag i allt jag hade att göra, jag hade inte heller ätit. Så jag är skyldig henne ett stort tack! Hade inte hon fått mig att passa tiden till middagen hemma hos dom, hade jag antagligen fortf. suttit oduschad och opackad här! Men tack vare mor, så har jag duschat, sminkat, packat (till både resa och flytt) och bloggat!


But now i'm off eating in the blue house!


tjugo-snabba!

20 saker ni inte visste om ronniL:
Jag har insett att min senaste kyss:
 Hände nyligen...
Jag pratar: Med en undlig dialekt! Hah
Jag avskyr när folk: Tränger sig i toalettköer, skärpning!
Min bästa vän är: SLA of course!
Min första vän heter: Fredrik, eller Elisabeth osäker på vem.
Kärlek är: Fint men Hårdhänt...
När jag borstar tänderna: Jobbar jag snabbt och hårt!
När jag lagar mat: Är jag oftast arg.
Jag tänder på: Trashig stil, dock inte för trashigt.

Jag är rädd för: Fåglar
Den värsta känslan är: 'fan-jag-har-tappa-bort-min-nyckel-känslan'
Den bästa känslan är: Lycka.
Jag är bäst på: Att vara envis.
Jag är sämst på: Att svara i min lur, hah.
Om jag va ett djur skulle jag vara: Tiger!
Min mobiltelefon är: svart/röd.
När jag vaknar på morgonen: Undrar jag vart jag är.
Just nu tänker jag på att: Sova och titta på film.
Bebisar är: Fina.


Aningens trött och en dålig dagsform...

fåmenroade.

En riktig ölhävarkväll? Jomenvisst blev det. Vi var få, men hade skoj. jag ska tillägga att jag inte tog ett enda foto, dock gjorde övrigt folk det. Men lite ensidiga foton var det allt, då 80% av bilderna var på mig. I och för sig är det kul att för en gångs skull vara med på bild, utan att ha tagit den själv. Men jag tackar och bockar för igår!

 
Här har ni lite foton i alla fall..... enjoy!


klimakteriet?

Fy jäklar så varm jag är nu. Det känns som om att jag ska svämma över helt! Jag har precis varit uppe och fixat till vad jag kunde på migsjälv, ingen bra dag alls btw. Men jag bytte kläder så många gånger (som jag alltid gör) att jag blev svinvarm. Så nu sitter jag här, med kläder jag inte vet om jag vill ha, men jag orkar inte och tänker inte byta. Så nu är det dags att ta en öl innan jag ger mig av! Svettningar som om man vorde i klimakteriet ju. Näe usch så äcklig jag var va?Nu; Off to Thulle-T, to drink some beer!

semesterfirare!

Nu har ronniL SEMESTER! Så jäkla gött! Så nu bär det snart av till  ölförtärarna och firarnas land (kan man kalla det eller, heh)!  Weeiio, så glad jag är. Jag ska sova hur mycket som helst denhär semestern, och bara leva för stunden. Men idag ska det firas med öl. Så här ser ni en semesterfirares middag, Heh.


Såklart, så ska jag äta upp innan jag dricker ölen. Piii så nasty annars!

nujävlariden.

Nog med irritationsmoment nu. För imorn klockan 15:15 så börjar min semester. Fyi faen så gött! Lycka till dess max! Så då undrar man ju, vem firar semester med ronniL imorn? Ja tack, lägg en kommentar för tusan, Tack å hej!
ronniL the busfrö is on the move, heh!

irriterad?

' du har så lätt att stampa sönder när du väl fått in en fot...'

ronniL känner;
Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar..... Okej kanske lite överdrivet. Men vafan! Jag har gjort allt i min makt för att göra separationen så lätt och 'trevlig' som jag kunnat, för oss båda. Jag har gjort allt i min makt för att hålla dig glad och för att få dig att förstå. jag har fan gjort allt jag kan för att göra 'delningen' bra/lätt för dig. Och vad fan får jag i retur? Massa smutskastning och slagord. Okej, lite av det kan jag förstå, men du kryddade fan till max och det är fel! Man gör fan inte så! Visst kan jag förstå ilskan, men hantera den lite vuxet tack. Slagord är fan inte okej!


• Från och med nu så skiter jag i allt som hade med 'oss' att göra, jag lämnar nu. Jag tänker inte stå ut med mer skit från dig. Och jag tänker framförallt inte bli bitter eller arg på dig. För du vet nog fan inte vad du pysslar med just nu. Men hur som helst så har du precis sumpat chansen, med en vänskaplig sistatid!

• Nu är det nystart som gäller. Semester, party och reparation! Allt ska bli så jävla bra nu. jag ska bli hel igen! Nu är det 'lyckliga-sommar-09' som startar. Och jag känner redan lite av ruset...


Mobilbloggar test 1!

0-7c62c48efbd5a7cf65c2de7d6bfd6e70.png


Mobilbloggar test 1! Nu ska ronniL upp och titta på massa tv. Tisdagsmys. Babe (Ella) är såklart med.
Och se på fan, det fungerade. Då kommer ölandsresan bloggas!


lycklig igen!

Nya kläder igen! Jag älskar det! Och bäst av allt var att dom passade utmärkt. jag är fylld med lycka och aningens självförtroende nu. Fan så bra denhär veckan har börjat! Jag tror bestämt att jag är lycklig igen... Men nu, lite bilder på kläderna! 


This is me today! Heh...storytelling.

Man's best friend:
En deppad man kommer in på baren och beställer en dubbel whiskey.
Bartendern frågar honom vad som hänt, och mannen berättar att han kom hem och fann sin hustru i sängen med hans bästa vän.
"Vad gjorde du då?" frågade bartendern.
"Jag sparkade ut henne från huset och bad henne dra dit pepparn växer,"
svarade mannen.
"Och vad gjorde du med din bästa vän?"
"Jag tog ut honom i trädgården och sa 'Stygg hund, sty-y-y-gg hund!"


don't worry...

 

 


icke fotogenisk.

Som sagt, en bra måndag. men det innebär ABSOLUT inte att jag har en bra fotodag för det. I och för sig, brukar jag inte bry mig speciellt mycket om det, men just idag var det jobbigt att fota migsjälv. Aja här får ni en bild i all fall. Håll tillgodo!


fjärilar i magen!

Ett par oväntade lyckorus, en leende ronniL, en längtan, ett hopp.
Idag har ronniL haft en bra dag! En dag med upplyftande känslor. Trots att hon bara gått i samma gångar som alltid, på jobbet. Dethär vill jag ha mer av! Denhär måndagen har nog varit en av dom bästa i mitt liv... (som jag tror nu i alla fall)kantareller!

Svamplockning á la familia. En myseftermiddag i skogen med mina fina. Så dethär jag planerat med att inte göra ett skit återupptas på allvar nu. Jag har nämligen precis spenderat ca 2-3 timmar i skogen på svamplockningsuppdrag! Skönt att komma ut i naturen lite. Och en donus är såklart att det blir kantarellmacka nu! Mumma!

 
smurf me up!

Är man pigg en söndag, så är man. Jag har härmed gjort alla sysslor som skuller göras idag. Och nu sitter jag här och funderar på hurvida jag ska göra mer idag över huvud taget. Och jag måste säg att jag trots piggheten lutar åt en helt stilla dag. Men jag kan ana att rastlösheten (ronniL själv) kommer smyga sig på innom KORT. Aja jag ska försöka i alla fall... Nu; SmurfronniL bild från fredagen 24/7


iron&whine.


måste älskas!

sunday morning!

Nu har jag vaknat. söndag, uvilad och pigg! Hur ofta kan man skriva/säga det? Hah, men idag ska jag inta soffan och dega där hela dagen. Jag tror att det är ett måste för att kunna klara av måndagens arbetspass. All ledigthet gör mig så jäkla trött ju! Aja, nu är det filmdags, sunes sommar kanske? Den är ju på topp tio listan (á la ronniL).


Nyvaken som tusan!

jobbedags.

Nu är jag duschad, smiknad och ombytt. Jag har dock inte piggnat till det minsta. Snacka om kass planreing från min sida. Ska man jobba dagen efter, så bör man ta det lite lugnt, men icke. Jag håller igång som ett vilddjur heeela natten. Aja, nu får jag stå mitt kast. Och jag tänker INTE göra om dethär igen. Från och med nu så ska jag planera mitt partande bättre! Suck!


look of today, tried as hell, blank...

tröttast!

Lördagen den 25/7, är härmed påbörjad. Jag har fått dispans och behöver inte öppna puben förän vid 17.00 idag! Det uppskattas som attan, för idag är jag trött och seg som aldrig förr. Aja, nu ska jag sova vidare och piggna till innan jobbet börjar. Hoppas på en lugn kväll, då ronniL är tröttast!

Triss i foton, fra' gårdagen!


upp-över-allt!

-Färdig!
Hah, nu är jag på gång igen. Första Mariestaden är härmed öppnad och ronniL är mörkbrun i håret. Det gillar vi! Snart bär det av till Raka spåret för middag med föräldrar mfl. Mys! Efter det är det väl puben elller liknande som gäller. Hur som helst så är humöret på topp idag, och jag kan nog inte stiga mer än såhär! Kärlek! 


Såhär ser hon ut, och detta spelas. Love this day!

baggy shorts!

Nu har jag samlat mig lite sedan förra inlägget och har varit i HLM och köpt mig ett par finfina baggy shorts. Billiga med, det gillar vi. Nu ska jag hämta SLA för att färga mitt hår och titta på film. efter en hel del laddande så antar jag att det är ölknäckardags igen. För det är ju fredag, och jag är ju ledig!

 
Såhär ser jag ut nu, nyfärgade bilder kommer innom kort!

helsingborgsfestivalen!

Höjdaren dethär året. Jösses så skoj jag hade det igår. Och tamejfan, så är jag REDAN hemma. Tackar för skjutsen Lars. Han kan han! Men gårdagen bestod av öl, öl, öl, fest, och massa roligt folk. En helt underbar kväll. Dock var jag lite amputerad, då jag glömt min telefon hemma, Jobbigt. Men jag klarade mig utmärkt utan den!

Bäst igår var;
Biia: singel och party igen! 
Net: Party as always, söta tös! 
SLA: Bäst i världen, och Bäst av allt! 
Math: Roligaste, och gladaste. 
fegenpojkarna: Hur kul som helst! Jag måste dit!

 


kort och gott, få, men vältalande!

impulsfestaren?

Jaha, då åker man till HBG och festar gärnet ikväll. Dethär bokades för ca en halvtimma sen och jag är fortfarande inte riktigt beredd. Aja, en öl så lugnar jag väl mig? Hah. Näe men idag ska det festas gärnet med töserna! Weeii. Så nu korkar jag upp första ölen. BTW, så är jag ledig imorn om ni inte förstod det. Jodå, en imuls-semesterdag bara sådär! Gött.
Did you give the world som love today, boy?


Partyhumör? Jomenvisst serru' (bad fotoday!)favorit-i-repris?

-  I love your style, babe!
-  What's up with that?
-  Nothing, i just like you i suppose(?).
-  Ehh, give it up.
-  Why? Don't you like me?
-  Ehrm, i'm just not in the mood. To be frank, me myself and I aren't getting along today.

(system error)

Samtalet är bara påhittat, och det är inte filckan på bilden som skickat in brevet. Vi tar gärna emot kommentarer och dylikt, som gäller brevet. Dessa kommentarer kommer att nå personen som sänt in brevet om detta önskas! Tack på förhand.


fruktochmandel.

Såhär på eftermiddagen, så tyckte jag att jag behövde något styrkande. Och det finns väl bara en sak för det eller?! Choklad, synd bara att det blir äkligt så jäkla snabbt. Nu efter ett par tuggor så står det mig upp till halsen. Så nu dröjer det en månad innan nästa äts! Pii! men jag fick energi i alla fall.


1½ vecka kvar!

Idag när jag kom hem, så var det diskat och flaskorna, (som jag skulle panta) var pantade. Vadan detta? Och min spontana fråga var; 'Vad har hänt?' , vapå J svarar; 'Vadå vad har hänt'. Så vitt som jag minns så har dethär bara skett ett fåtal gånger och då under press från min sida, innan. Aja, Jag tackar och bockar för hjälpen i alla fall! Snällt!Semester om en och en halv vecka! Weiii...

färgglad?

Nu var det mesta packat. Eller det lilla/allt som går att packa såhär i förväg. Dock kunde jag typ packa hela köket, ty matlagning är inget jag pysslar med såhär kort innan flytt. Men allt känns okej i alla fall, under omständigtheterna. Jag tror att min mesta sorg gått till IRJAH och därav är jag avtrubbad nu. Vilket inte stör speciellt mycket eftersom jag inte gillar att vara nere. Så nu en något positivare ronniL till er!


fixat och gjort!

Ordnat (under mina klara stunder) denhär veckan:

♥   Skrivit på ett hyreskontrakt (till min nya lägenhet)

♥   Adressändrat, och ringt alla jäkla myndigheter man måste.

♥   Köpt hårfärg, till mitt numera nästan blonda hår, mörkbrun.

♥   Rensat i alla förråd och skrymslen och samlat mina saker i lådor.

♥   Sett en bra film.Så trots en jobbig och 'snevriden' vecka, så fixas det mycket. Och skönt är väl det. jag vill ju inte sitta och deppa ihop totalt. Det är ju snart helg igen ju, Hah. Nu är det dags att fortsätta plocka prylar. But i'll be back!

 
lite mer fotogenisk(?) idag!

urusel/fruktansvärd!

Måndag... Regn, rusk och blöta skor. En urusel dag att vakna upp till. Ett fruktansvärt minne att vakna upp till. En dag som borde raderats innan den kom till. Allt borde varit en dröm, eller hänt utan mig. Men det var för det bästa, det var för din skull. Även om jag känner mig värdelös och elakast i välden nu, så vet jag att det kommer att bli bättre, du har det bättre.. Glömmer dig aldrig baby, älskar dig mest av allt!
 

rest-in-peace.


♥ 2005-05-29   —   † 2009-07-19


älskade Irjah!

Mitt lilla hjärta. Vackrast av allt. Det underbaraste jag visste. Jag saknar dig något enormt, redan. Tvivla aldrig på att jag älskade dig. För det gjorde jag av hela mitt hjärta. Men nu vet jag i alla fall att du hade ett fint och välvårdat liv. Du var det bästa jag visste!


This is it, for today. I'm blank as hell!

saturday fm.

Nu är jag sressade igen, om fem minuter är det dags för ronniL att öppna puben, så man kan utan att överdriva säg att jag är sent ute... Aja, det gick inte att lösa på annat sätt och jag tror att det skadar migsjälv mest. Så nu vet ni, min kväll består av jobb.


ego pic of saturday...

grön-tuborg!

Precis som jag önskade, så blev kvällen igår rolig och full. Något jag verkligen behövde kändes det som. På något vis så kändes allt som vanligt, jag saknade ingen. Och det säger väl en hel del om hur pass noga jag bestämt mig? jag har knappt sett/pratat med Fröken J sedan det blev bestämt. Något jag tycker att jag borde ta tag i lite mer. Men det kommer väl, först och främst så är det ronniL-repning som gäller... 


även om det ser ut som det, så rör jag inte barndomsvännen! 

efter-jobbet-öl!

Jag har precis tagit en efter-jobbet-öl med Ankicka. En underbar eftermiddag, som jag hoppas kommer att upprepas! (uppmaning ankicka!) Hah. Nu bär det av hem till mor och far, för middag. Efter det blir det trappfest med Nut med bror, SLA och massa fler. Kul som attan. Allt är som borta idag, för idag ska jag har kul! Men kommer imorn...


efter-jobbet-ölen är fin den!

lämna älskade!


Min baby måste flytta. Min älskade, underbara fina katt. Min lilla. Som jag ska sakna dig tös och som jag älskar dig. Jag hoppas att vi hittar ett underbart hem till dig och att du glömmer mig fort. Det känns tungt att skriva så, men jag vill inte att du ska sakna eller tänka på mig efter flytten. allt kommer att bli bra. Älskade fina! (för första gången ever så gråter ronniL när hon skriver ett inlägg) Vackra katt!levingitbehind.

Då var det lilla mötet avklarat och jag är nöjd med utgången, dock inte så nöjd som jag borde varit men NÖJD! Allt kommer att blir så jäkla bra, jag bara vet det. Men nu känns allt så totalt jävla kaos och uppochner. Magen vrider sig konstant och sova är inte att tänka på. Men i mitten av augusti, då ska det bli bra igen! Bara en månad kvar, och jag vill vara där nu!


Augusti borde vara närmre nu!

letmelive!

Lite pepp, såhär innan det smäller. Om tio minuter beger jag mig iväg för att börja om. Lycka/Sorg, och massa ont i magen. Fyiiii, men det klarar ronniL!


aldrig mer!

'ge mig nåt som tar mig någonstans...'

Den värsta dagen i hela livet tror jag just har innfunnit sig i ronniL's liv. Allt som kunnat bli fel, har blivit fel idag. Så nu är det bara att samla sakerna och ge igen, på den värsta dagen ever! Usch, hur kan man bara känna såhär? Hur kan allt vara så in i helvete värdelöst? Och hur fan orkar man? Jag vill aldrig mer ha det såhär. Aldrig mer känna såhär. och framförallt, aldrig mer behöva gå igenom dethär. Fuck!'Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot din hals,
och aldrig älska dig igen, aldrig älska dig igen...'

ultrarapid!solblek(t)aste håret?

Som det ser ut nu, så är mitt hår på tok för ljust, igen. Varenda sommar så bleks det snabbt som attan. Jag förstår inte detta, då jag inte är ute speciellt mycket mer än någon annan. Aja, känsligt hår väl. Hur som helst så måste jag ta tag i dethär innan jag blir blond. För jag passar verkligen inte i såhär ljust hår, eller hur? Mja, inte enlig mig i alla fall.
Jag är nästan blond nu ju!

helvetes-jävla-skit-dag.

Hur fan lyckas jag? Aldrig förr (i tiden) har det hänt, och nu händer det fan en gång i vecka. Försovning igen. Och lilla Mor försöker vara snäll och säger; Men ronniL om du vill så kan jag ringa dig en halvtimma innan jag kör och väcka dig! Det ska väl inte behövas, jag är ju inte typen som försover mig. Eller var inte typen är kanske mer rätt. Så jäkla surt. Jag vill aldrig mer göra om det. Så från och med idag ska jag ställa två klockor på rigning. Nu jäklar!


såhär gör vi mot försovningar.

tristessen.

Och vad händer med ronniL nu. Såhär efter promenaden, fick jag i alla min ensamhet en liten energikick. Jomenvisst, så då blev det till att styla nytagna bilder. (märk väl min fina 'gå-och-mysa-tofs') Jag ska nu ut och röka för att sedan trötta till mig en aning så att jag kan somna ifrån tomheten. ensam som fan just nu!


vill hon ha semester, sol, bruna ben och öl eller vad?

stackars ronniL!

Just another f-ing workday! Jag behöver fan semester, och det är omedelbums! Jösses vad jag är trött på att jobba hela jäkla tiden. Jag kräver en paus. Det gäller bara att hoppas på att domhär sista veckorna innan den ljuvliga semestern, går snabbt. Tyvärr så kan jag inte hjälpa att jag önskar iväg/bort en 'massa annat folks' semestrar. Jag måste tänka på migsjälv i dethär läget! Stön, så synd det är om ronniL då! hah.
vilken style håret har på bilden ovan, yv-i-topparna?

special day!

Idag är ingen vanlig tisdag inte. För idag den 14 Juli, fyller en av de få jag älskar år! Och till denne tänker jag skänka ett helt inlägg, ty denne är som 'familj' för mig. Min 'baby' Ella bella busboll fyller 3 idag! Puss på henne.
Ni ser på bilden hur god mat non fick idag! Allt för min tjej. (Irjah äter långsamt)


spara eller slösa?

Jag vet att jag skulle spara en massa nu. Men så fick jag ju ett mail om att jag kunde få 150:- rabatt om jag beställde från bubbleroom, och det kan jag ju inte missa. Dom hade dessutom outlet, så jag gjorde inte av med mer än ca femhundra, på allt dethär! Duktigt shoppat ronniL, du kan du! Men så fin jag kommer att bli då. Och SLA, snälla säg inget! Hah...

 självutlösare.

Nog med destruktivt nu. Jag har precis haft lite skoj med självutlösaren. Så dagen egopic's blir frome 'far away', Hah. Hur som helst så är det finkameran som åkt fram, dagen till ära! Jag måste se till att använda den oftare. Nästa party här hemma, så kommer den fram, jag lovar! (märk väl att jag inte en enda gång, denhär måndagen, berättat hur trött jag är. Men för er som undrar så är jag tröttate än tröttast idag!)
'peace-posen' , är tydligen IT igen?

blindstyre!

Hur fan lyckas man? Helt sjukt. En expedit i en skivaaffär öppnar alltid skivan när den köps, för att se så att skivan ligger i fodralet. Hur lyckas då den lilla rackaren att öppna den, kolla, men missa att den är tom. Blind? För i så fall är det dumt att bara kolla, då får man känna efter istället. Suck! Idag var jag i alla fall och fixade till MISSTAGET, men lite surt för skivan måste beställas och kommer inte förän om ett par dagar. (allt dethär handlar om SLA's skiva, som jag är väldigt involverad i!) Hah.


'agrablicken' till expediten!

dagens bravader.

Gjort idag:
1.
Tvättat allt jag äger, känns det som.
2. Solat
3. Handlat rengöringssaker
4. Hämtat Biiia och Net, i hlm.
5. Ätit på donken!
6. Sett filmen 'Ps I love you'
7. Bytt kläder tre gånger, på grund av värmen...


duktig och effektiv, efter allergikvällen igår!

allergitablett?

Jag tänker aldrig mer glömma att ta mina allergitabletter. Fy bubblan vad jag lät igår. Stämband och hals var svullna som tusan. Det var ett rent under att jag höll ut så länge som jag gjorde. Men för övrigt var gårdagskvällen trevlig och händelserik. Jag fotade dåligt, men lite i alla fall.


 

 

 
En bråkdel av folket på förfesten. Dans, dans, dans?


Såhär trött är jag idag!

partyparty!

Nu är jag hemma en liten vända igen. Som vanlig gick det väldigt bra att spendera pengar. Jag har aldrig haft något vidare svårt för det. Så nu är jag fyra linnen, en t shirt, en skiva och 8 par strumpor rikare. Strumporna behövdes verkligen efter min 'rajd' innan. Hah.
Ikväll så blir det till att inviga Kristiansstadsdagarna för första gången i mitt liv. SLA tyckte att vi skulle dit och jag var väl inte alls svår att få med. För är det något jag gillar så är det spontan bestämda 'utflykter'. Så efter att jag kollat om jag behövs på puben så bär det av, till alla öltält och karuseller. Party, party!


 


nya kläder, och ego pic of saturday.

svart-och-röd-randig.

Of to väla center. Nu jäklar ska det handlas. Jag tror även att det kommer att bli en tripp innom MAX, jag och SLA är ju inte dom som nekar ett MAX-mål precis! Jag är pigg som en lärka, trotts cirka noll timmars sömn. men jag kan sova en annan dag! För idag har jag bannemig inte tid! I'm of!


visst ser jag inte speciellt trött ut!(?)

bränna pengar?

Shoppa? Hmpf, har jag pengar till det? Näe, men jag vill ju. Och lite shopping kan ju aldrig skada eller? Vi säger såhär, vill SLA så bär det av, men jag åker INTE själv. Men nu är jag sugen på det som attan, så jag ska göra allt i min makt för att övertala henne. Och jag tror inte att det blir svårt alls! Weii, fina nya kläder ikväll då. Jippie! Snacka om ytligt, men sånthär glädjer nog vilken flicka som helst, och en hel del pojkar för den delen...


ronniL goes Shopping?´

håliga strumpor?

Iordninggjord och redo för en kvälls pubjobb. Lite huvudverk, men det fixar en liter vatten! Jag har dessutom bytt strumpor tre gånger sedan jag kom hem, hål i alla! Vad fan är det som händer. Bor det en mus i min strumplåda eller? Alla kan ju inte gå isönder samtidigt! Mja, jag hittade i alla fall ett par med bara ett litet hål i, så dom får duga för kvällen! strumptrouble! 


Egopic's á la fredag, blixten blekte mig!
Vem vill ta en öl efter jobbet med mig (ca 02:00 inatt)?

yngsjö-semestern.

Sådär! Då var man hemma efter ett par dagar vid havet. Jag har verkligen haft dömysigt med mor! Men idag ville jag bara hem, längtan efter mirrarna och sängen blir stor efter ett tag! Baby har saknat mig också, så nu går hon runt och mjauar och gnyr hela tiden! Men vilka sköna dagar jag haft! Underbart. (mobilbloggarna kom aldrig fram, men jag gjorde ett försök i alla fall + att jag har varit jättedålig på att fota. Semester på riktigt...) 


Dethär var allt i princip allt jag fotade. Kamera var INTE prio ett precis,
märk dock att jag handlade ett par fiiiina skor, och åt frukt. Udda?.
Näe, betvivla aldrig att jag drack en öl eller fem...

lilla packningen?

Nu har jag packat lite inför imorn. Och ännu en gång kan jag berätta att jag nog har med mig på tok för mycket. Men jag vill kunna välja och vraka, som hemma. I synnerlighet om vi ska ut äta och så. Man vil ju vara fin, eller? Mja, jag hoppas verkligen på att SLA hänger med ut imorn, så jäkla mys vi tre brudar ska ha det då! Lovelie! Jag har saknat att bara va med familjen ju, eller saknat mor rättare sagt. SLA har är jag ju med så fort jag bara kan, Hon är ju min bästa. Men däremot så umgås jag inte alls med mor på samma sätt som jag gjorde förr, trist! Men det ska vi ändra på nu!

(Så var det ju dethär med bloggningen. Jag kommer inte att ha med mig någon dator alls. Firandet, ska vara helt fritt. Men jag lovar att slänga iväg en och annan mobilbloggning så att ni har lite att läsa. Ha're sålänge.)


Yngsjö beach, fint som tusan!


stylad egopic' of tuesday?

mini-semester!

Hujedamig vilken dag. Jag är i världens största behov av semeester nu. Fan va seg allt med jobbet är. Suck! Och värst av allt är att det är evigheter tills min riktiga semester. Dock så har jag en lite mini semester tors-fre denhär veckan. Dom dagarna ska tillbringas i en stuga som mor hyrt i Yngsjö. Myskvällar, vin och havet är inte fel alls! Så direkt efter jobbet imorn beger jag mig dit. Och det ska bli så jädra skönt att lämna hemmet en stund och semestra på riktigt, utan städ, tvätt och allt skit! Yey!


stjärntröjan är på, nu jäklariden!

rensande promenad.

Jag var precis ute och spatserade med SLA en runda. Och jag kom på nu att jag älskar att gå. Jädrar vad man blir pigg och rensar huvudet. Mer walking åt deppat folk, i say! Mja, det är i alla fall ett jäkligt bra sätt att reda ut lite med sigsjälv. Funkar för ronniL, så att säg. Nu ska jag hur som helst sätta mig ner i soffan men mirrarna och njuta av lugnet härhemma! Tomt, rent och tyst. Underbart som får en att somna gott!


Lady kollar 'blom-läget' ?

bushumörs-dags!

Nu blev det 'bushumörs-dags'. Och ronniL jagar då Irjah, baby, sobril, Malmterw runt hela lägenheten. Sedan vänder allt och Irjah, baby, sobril, Mlamterw jagar ronniL tillbaka. Under hela denna tid så sitter Ella (ej döpt ordentligt) och stirrar med en skräckinjagad blick på oss... Hah, så roar vi oss babe!

 


snacka om glatt' humör, for now!

effektiva ronniL!

Trött som en sork! Men trots det, effektiv och duktig fram tills nu. Nu ska jag inte röra mer ordentligheter idag. Slut på tvätt, städ och fallera. Hah. Näe men jag måste säg att jag är stolt över migsjälv. Jag har jobbat mig så varm att jag var tvungen att ha toffs(?), och då jobbar man hårt. Nu ska jag bara mysa med katter hela kvällen. Crazy-cat-lady varning?!


Man kan till och med skymta toffsen lite!

inkabikinin.

Nu jäklar är jag klädd för en havstur. En annan bikini idag, så att jag inte blir tvungen att ha samma bikini hela sommaren (pga. brännan). Verkligen dagens ilandsproblem, tänk att behöva ha samma bikini en hel sommar! Hah. Men nu Så grävs fjolårets bikini upp! INKA.

 
beachlook 5/7-o9, egopic's of sunday...

yngsjö-beach.

Då var det snart dags igen. Havet, here I come. Det blir dock bara solning av baksidan idag, då jag är röd som tusan fram. Aja, det ska bli skönt att få lite havsluft i sig i alla fall. Jag, J, SLA och Momo ger oss av vid elva tiden. Så jag har gott om tid på mig att förbereda och vila upp mig. Jag längtar dock efter att svalka mig igen.


ett dopp i det blå...

röd-och-brun!

Nu är jag hemma från mellbystrand, jag har blivit röd och brun och mår toppen. Jag badade som en galning, jag tror inte att SLA var beredd på det. I vanliga fall är jag nämligen en riktig badkruka. Men idag var jag för tusan en fisk! Mys som attan. du och jag SLA! Jag tror även att saltvattnet gör bra för alla mina sår på benet, eller jag hoppas det i alla fall. Ännu en underbar Lördag, som fortlöper med trädgårdsfest och massa skoj! Lovelie!  
Såhär mys var det idag. En underbar dag.

Now, some egopic's of saturday night's looks.Jag kör på den gula klänningen idag igen,
sval, skön och nytvättad!


konstaterandet.

Nu är det konstaterat. Jag kan handla kläder, vart jag än är. Igår var jag och J i Markaryd (en liten håla) för att fixa med trasiga saker på bilen och sånt. När vi är klara med alla sysslor så går vi in i typ den enda butiken där är. Och ronniL handlar loss... Hah, jag trodde aldrig att jag skulle hita fina grejor där. Men jag kan ja...

 
väskan är finast i världen...

varm-tröttast.

S-ry för att jag inte uppdaterade mer igår. Men jag var så jäkla stressad och varm så jag orkade inte. Hur som helst så blev det inte bättre av att börja jobba, ty det var ca 50 grader varmt på puben. Och omöjligt att vädra eller dylikt på grund av att det inte blåste alls. Så jag var varmast i världen från 17.00 när jag började till 02.00 när jag slutade, fyiii! Men idag ska jag vara sval har jag bestämt, håll tummarna för att jag lyckas...

 
såhär trött är man idag...

bag-in-box!

Vinkvällen igår, var lyckad. Dock en aning dissy mot slutet. Hah, så blir det när man tömmer en bag-in-box. Jag måste dock säg att huvudverken idag påminner starkt om den stora vinkonsumtionen igår. Mah! Vi var få, men aktiva... Lilla rosa var med och aktiv, så här kommer resultatet.


 

 


gott och blandat, såattsäg.

bluff!

Sådär som dom gör i filmer. När dom hoppar igenom en glasruta, utan att skada sig. Jag 'testade' det igår (bara med benet) men det resulterade i blod, blod och massa blod. Så det är en fet bluff detdär! Jag kommer aldrig att göra om det igen... (jag tänker inte tala om vad det var som hände, pinsamt!)

 
så nu är man lagom sexig om benet!

bytt är bytt.

Bytt är bytt, och kommer aldrig mer igen. Jag kände mig lite bar i linnet när det började regna och åska. Så gul klänning och korta jeansjackan blev det nya valet! Snart kommer SLA, och då jävlar! Jag undrar bara hur många gånger till jag kommer att byta kläder. Det är ju lite min grej att göra det...

 
body-egopic's - for showing clothes

vinkväll + SLA!

Jag och SLA tog ledigt imorn. Så ikväll blir det till att pimpla vin. Det behöver vi efter ett dåligt besked som framkom på jobbet idag. Usch, bara hon inte försvinner ifrån mig. SLA är ju min allra bästa i världen, och drar hon någonstans så hänger jag på. Aja, det gäller att se ljust på allt så nu ser jag fram emot en vinkväll som heterduga!


såhär blev det idag, fortfarande varm trots dusch! (syns kanske!)

värmeslaget!

Jag tar tillbaka allt jag sagt om värme innan i veckan! För idag har det fan varit den varmast dagen jag upplevt. AC:n på jobbet slutade att fungerade vilket resulterade i ca 25-30 grader varmt innomhus i en fabrikslokal, hela dagen. Jag har nog aldrig varit så varm som jag var idag! Fy fan säger jag, hur mycket man än drack så hade man skallebank. Och det var en äklig klibbig hetta, tvi!


to hot to show face?

barnhistorier.

Trafiklektion i Lågstadiet
Lärarinnan: "I USA blir en person överkörd var femtonde minut."

Lille Pär: "Oj då! Snacka om att han måste ha otur!"

Protestant

Den äldre lärarinnan skriver ordet PROTESTANT på svarta tavlan och frågar lille Pär vad detta ord betyder.

Lille Pär funderar ett tag och svarar: "PROTES-TANT...Det är en gammal kärring med löständer!"

Första dagen i skolan
Lille Per kom hem efter första dagen i skolan. Pers mamma frågar honom: "Så älskling, vad lärde du dig idag?"
Lille Per ser trumpen ut och svarar: "Inte tillräckligt, jag måste tillbaka dit imorgon."

Tyst i kyrkan

Söndagsskolefröken frågade barnen: "Varför är det viktigt att vara tyst i kyrkan?"

Lille Per svarade: "Eftersom folk sover."

Jag kom inte in på min vanliga humorsida så det blev såhär istället. Historierna hittar ni på roligahistorier.


visning av naglar och döljning av 'nässår'
och en mumin-my-frilla! hah


glömsk?

Trodde ni att jag hade glömt?
Nähäedå, jag har inte glömt. Jag ville bara visa mina fina nya saker först. Plus att jag tyckte att ni kunde vänta lite. Bilderna är Omgjorda idag och fotade idag som sig bör. Dock har jag sparat på krafterna vad gäller bild 1, den är naturell. Om ni undrar så är alla i profil pga att ronniL har bränt sig på näsan och fjällar som fan, fult! Men här kommer dom, 
Egopic's of Onsdag;


ofixad bild till att börja med...

 
och stylade pic's sist....

impulshandlat!

Idag har jag varit i centrala hlm och fixat till mina naglar. Och som vanligt så impulshandlade jag lite kläder också! Hah, sån är jag (tyst med dig SLA). Det är exakt lika kvavt och varmt idag, trotts åskan och regnet igår. Men jag hoppas på en ny skur inatt så att man kan andas imorn. Men blå himmel och sommarväder ska bestå, för det gillar jag.

 
Shortsen är lite längre model, men sitter som en smäck.
Jag gillar dock jackan mest, asfin!