tidsfördrivning.

Jag har skaffat mig en förtjusning för att fixa till bilder i paintnet. Allt blir finare och mer mystiskt på något vis. Denhär te x  är både tagen och gjord idag! Och det står på latin (kanske inte rättstavat ty ronniL suger på stavning). Dethär är vad jag fördriver tiden med tills vi ska ut och gå, det regnar nämligen på tok för mycket för att promenera nu. Men snart så!


utomhus.

Nu brakar det loss! Åskan har kommit och det blev mörkt med en gång. Så nu är det till att tända lampor/ljus och invänta en ordentilig regnskur. Nu jäklar ska jag sluta vara varm! Jag hoppas bara att vår promenad inte blir lidande? Aja, inte i hela världen ju. Nu är det åska, mys, mörker och ensamhet som görs! Like it alot, idag! Kanske jag till och med läser en bok, näe!
Jag vill ut i regnet och svalka mig!


jag vill bara ut!


Nu cirka en sekund senare, så regnar det för fullt. Så nu är det bara att ge sig ut och bli sval och blöt. Bara det slutar åska.
Någon som ska med?

thunder and lightning!

Denhär kvavheten är inte mänsklig, ALLS! Man kan inte vara inne, eller ute. Allt precis ALLT är så jädra varmt så att man tuppar av (nära på). Och hur ska man då orka städa nu då? Jag får helt enkelt strunta i det. För nu när jag sitter här och BARA skriver så är jag kopiöst varm, så städningen får ligga på vänt. Nu behövs åska och regn! Ge mig! (trodde aldrig jag skulle längta efter det) Jag vill få luft igen...
Jag kan inte ens klä på mig! Såhär lite är allt som går.
Fuck kvavhet!

högerklicksskydd.

Jodå, såatt...
Jag har skaffat mig det nu. Mest för att jag inte vill att mina bilder ska hamna hos främmande och dylikt. Jag hoppas att ni förstår varför jag gjort det. Mina bilder är mina, men vill ni (=Ni som känner mig och är med på bilderna exempelvis) ha så bara fråga!
Aja, nu ska jag och J bege oss iväg till kalaset och fira Alle som tusan!

 

sovmorgon?

Bajsdag! Usch, försovning igen! Jag förstår inte vad som händer med mig. Jag måste vara enormt jobbtrött för tillfället. Semester är välbehövt och efterlängtat. Men försovningar får jag fan ta och sluta med! Det gillas inte alls och hela dagar förstörs av det. Skit!
Snart ska i alla fall jag och J iväg för att fira Alle, som fyller år. Så det blir bara till att skaka av sig allt vad mitt dåliga humör heter och fira för fullt!

 
jag börjar redan se piggare ut!


fallskärmshopp! (del 2)

Nu är jag hemma igen. Och det är bestämt! Jag MÅSTE hoppa fallskärm, och J också! Så härligt det såg ut. Och vi har haft en helt underbar dag i solen också. Så nu är axlar och ansikte lite röda, jag har dessutom fått en fin 'linne-bränna'. Aja, man kan ju inte sitta utan linne på ett sånt ställe. Men nu ska jag föra in lite fler bilder från gårdagen och idag!

     

             

Nu; Fallskärmshoppet!   
Nästa gång är det du och jag J!

strippaftonen (del 1).

Nu har jag 'vaknat' efter gårdagens bravader. Och jag ska tala om för er att, det är jävligt synd om ronniL idag, då hon är jättebakfull! Fyiii, så dåligt jag mår. Men jag har inte tid med sånt, för innom kort (ca en kvart) så kommer Christ. och då bär det av för att se på Alle som hoppar fallskärm idag! en jäkligt bra 25-års present! Lilla rosa hänger med, så foton kommer! 
Lite från igår, mer kommer!

höjdarlördagen!

Nu var badandet över. Det var massa mys att bara vara och umgås med 'la familia'. Det var jag, Sla, Mor och Far som åkte. Och fina mor hade gjort picknick till oss. Ja, en underbar dag helt enkelt. Mer sånt!

Snart kommer Ankicka med bubbeldricka och efter att det druckits ur den så bär det av. Först fördrickning på puben, sen mat och stripptease på raka spåret. Vi äter dock innan det börjar. Men idag är en höjdardag!

          


Bilder från dagen och såklart; Dagens ego pic inför kvällens övningar!

ängelholm nästa.

Nu drar jag till havet och solar. Ängelholm är målet. Panos bikin är på, badlakanet är packat och kaffet är kokat, så nu drar vi! Jag återkommer innan strippteasen. Det är Sla, Mor och Jag som ska ge oss ut dit. Här hemma är det molnigt, men vi hoppas att det klarnar. Och det gör det! Så nu gäller det;

  
såhär 'vacker' är man påväg till havet! Hah.

uppvikta byxor.

Sådärja, färdig 'stylad' för pubjobb. Och dessutom varm som en gris! Jag som alltid brukar vara frusen har vänt helt och är varm konstant. Fy bubblan säger jag! Bara att vika upp alla byxor man har. Jag får helt enkelt härda ut och klä mig tunt. För det hjälper fan inte att klaga, och det är synd. För klaga är något ronniL kan!
egopic's of friday;

      

olika poser var dag är temat på sista tiden...

kvällsmat.

Nu är jag hemma från jobbet och ska snart rusa iväg för att jobba på puben, men först lite kvällsmat! Och; Nej, den var isönder, jag har inte tagit en tugga. Hah, det ser ut som om jag har det. Men mums så gott, och nyttigt med knäckisar! Det står man sig på.


massa gurka ska det vara!

öland-roadtrip!

Oh, i sommar ska jag och sla inta Öland! Vi ska roadtripa ordentilgt och till och med sova i bilen! Så jäkla kul vi ska ha det. SAAB 9000, Sla, ronniL, öl, picknick, stränder och allt sånt mys är med i planen. Fyiii, som jag längtar. Du och jag SLA 4-evah (pinsamt värre)!


bild från midsommardagen (hah)!

älskas/äcklas?

Nu känns inte M&M's så goda längre alls! Men jag antar att det blir så efter en halv påse. Jag har svårt att sluta när jag väl satt igång. Men nu mår jag illa och det växer i munnen på mig. Tvi. jag måste lära mig att sluta i tid. Såhär kan man ju inte hålla på.
Jag kan ju för tusan INTE äcklas av M&M's!
Näe nu får jag ta och skärpa mig. Efter kvällspromenaden kommer det nog att kännas bättre hoppas jag. Annars är det väl bara att ge upp cholkadätandet helt! Svart eller vit, is the shit! Inget gilla lite här inte. Hah.

  
skeptiskt eller?


 


Cola + M&M's.

Trosdagen (menade såklart Torsdag (hah), tack för kommentaren Zita!)  firar ronniL med en cola och M&M's (choco), och det tycker hon är great! Man måste väl fira att det är trosdag eller hur!? Det är precis vad jag gör. Jag vet att det inte är något värst skojfriskt firande, men det är i alla fall gott och onyttigt. Och det ger vi tummen upp för, eller hur! Nu är det bannemig helg snart, jag längtar som attan. Imorn blir det väl inte så mycket kul, jobb, pubjobb och sådär. Men däremot lördagen kommer att bli svinkul. Då ska tjejerna från puben ut och festa upp våra drikspengar. Och det gör vi med mat, öl, stippor, snapsar, shots och grogg! Woiii, så skoj! Nu töser ska vi festa så att Vittsjö rasar!

   

   
Olika miner i dagens egopic's.

promenaddags!

Näe hörrni' nu drar jag ut på promenad. Det blir jag, SLA (,Far?) och Mor som går idag tror jag.. Nu bär det hursomhelst av. Så nu får det vara slutbloggat för idag, eller? Hur som helst så längtar jag ut i solen och värmen. Så nu bär det av! Och såhär galet glad och pigg är jag idag;


Tro mig, jag förstår inte heller 'handposen'!

Hön(a)skämtet.

Jag måste först ursäkta mig för min något forftiga humor. Men ni ska veta att jag tyckte att denhär var kul som attan! Så läs den, även om den är lång. Hah. Den kommer från skrattemyndigheten!

En ung man gick och lade sig, kysste sin fru och somnade.
Plötsligt vaknade han och såg en äldre man i vit dräkt stå bredvid sängen.
- Vem är du och vad gör du i mitt sovrum?
- Jag är Sankte Per och du är inte i ditt sovrum, sa mannen.
- Va!? Menar du att jag har dött? Jag är ju så ung, sa mannen. Skicka mig genast tillbaka till min fru!
- Så enkelt är det inte, sa Sankte Per. Du har bara två möjligheter att komma tillbaka till jorden. Den första är som hund..
- Som hund? utbrast mannen. Nej det passar mig inte. Vad är den andra möjligheten?
- Det är att komma tillbaka som höna, svarade Herren.
- Okej, låt mig bli en höna! bestämde mannen.
Sagt och gjort.
Den unge mannen förvandlades till en vacker höna och befann han sig åter på jorden, i ett hönshus. Snart kände han en märklig känsla i bakdelen.
- Jag exploderar, tänkte han. Det här var kanske inte en så bra idé.
Då kom en tupp fram till honom
- Du måste vara den nya hönan som Sankte Per berättade om. Hur känns ditt nya liv? frågade han hönan.
- Ganska bra, men jag har en så märklig känsla, som om jag ska explodera, svarade mannen.
- Ja, skrattade tuppen, du måste lägga ett ägg!
- Och hur gör jag det?
- Jag har aldrig lagt ett ägg!
- Du gal högt två gånger och sen pressar du så länge du kan. Så gör alla andra hönorna, förklarade tuppen.
Mannen gol två gånger och pressade tills det inte gick mer och ut kom ett ägg!
- Det gick ju bra! Jag gör om det, tänkte mannen. Han gol igen och tryckte, och ut kom ytterligare ett ägg. Och eftersom det kändes så bra, gjorde han det en gång till.
När han gol, hörde han plötsligt en röst: Oskar,vakna för helvete,du skiter ju ner hela sängen!


humör/väder-topp!

Då var halva veckan avklarad och helgen närmare än någonsin, denhär veckan! Hah. Vädret är så jäkla toppen som det bara kan vara och det är humöret också, till råga på allt så ska det bli asfint väder hela helgen (säger dom)! Så jag hoppas och önskar att dom har rätt. För sol är toppen! Snart vankas det prommis och jag längtar efter den, det bästa idag! För vi älskar väl att promenera i fint väder? Jahadå!   Dagens ego pic,s;

  
puss som fan, på denna underbara dag!

LillaRosa försäkrad!

Jag fick en lapp från NetOnNet, där de undrade om jag ville försäkra min 'lilla rosa' (kamera) för ynka 179 kronor! Jag har funderat fram och tillbaka över hurvida jag vill det eller ej, men kom nu fram till att jag ska göra det! Jag använder ju förtusan 'lilla rosa' var dag och älskar den rentav! Så det är väl klart att jag ska bjuda den på ett längre levende, om något skulle hända! Varsågod kameran! Den är ju med och fotar överallt, jag förstår inte att jag ens funderat över det! Det är ju klart att den ska försäkras. Bara idag har den jobbat två gånger (egopic's del 2); 

 
Jag var tvungen att byta om i värmen!
Och, JA det är sommar nu.

konstaterandet.

Ett konstaterande; Idag är jag på humör igen!
Jag har ingen aning om vad det var som gjorde mig så förbannad och illsk igår, allt var bara fel! Men idag är jag tillbaka och på topp. Så hörrni' lägg ingen tyngd på svammlandet igår, jag var less bara. Ibland blir jag sådan, helt utan förvarning. Men jag antar att bristen på sömn är en skapandefaktor! Men idag är det andra bullar, här kommer dagens egopic's:   
lite roligare bilder idag, va?

måndags-svammel!

Såhär efter mitt 'ingen-sömn-under-söndagsnatten'-upplopp, så är det väl lika bra att hålla den banan! Och då kommer vi till det som alltid känns väldigt nära och bra på måndagar, i synnerlighet efter en midsommarhelg, nämligen; Jag måste dra ner på mitt drickande! Jaha, hur kul är det att känns så såhär i sommartid. Jag har inte ens påbörjat semestern! Näe, nu får det räcka. Jag har jobbat som en galning i ett halvår nu och får ångest efter EN ledig helg, skärpning för tusan ronniL. Jag har helt enkelt alldeles för många "pro's" att komma med, så vi 'ned-dragandet' får ske efter semestern. Jag pallar inte!


Men det var/är fint väder ute idag, så då kavlar ronniL upp jeansen (snett som fan). Nu ska det vadas i vattnet snart! (hoppas jag i alla fall) För sommaren kommer väl snart, eller i alla fall till min semester hoppas jag! Så vecka 32-34 gäller strålande solsken och 25 grader varmt (Ja, jag vet att det är lång tills dess!). För min nya bikini måste användas! So bring it on!

sundaydreaming.

Jag måste ta migsjälv i kragen och börja sova om söndagsnätterna! Det är fan inte kul att gå som en jäkla zombie hela måndagen och till råga på allt hålla på att somna på bussen (som jag hatar!). Jag undrar vad det kan vara som gör just söndagsnatten så svår? Är det ren jäkla ångest? Är det en dålig ovana? Eller psykar jag bara migsjälv? Och hur ska jag få veta svaret? Piii, jag får helt enkelt strunta i att sova överhuvudtagen nästa lördagsnatt, för då somnar jag garanterat, eller? Nä men fy för vad segt och illa det är!  


egopic of today, blir inte bättre idag...

wannabewok.

Sådär då var snart denhär dagen till ända också. Och det gillar ronniL skarpt, jag vill sova nu! Men först så vankas det taimat, från markaryd. Som vanligt äter jag min Wannabe Wok, som är godast i värladen om man har starksås på den. Så nu är det dags att väcka J som sussar så att vi kan bege oss! Nedan; Ella Bella BusBoll!

(19.00 pm) Så jäkla typiskt! Dom hade stängt i markaryd, så nu får vi fundera om. Jag som var så sugen på Wok! Aja, inte mycket att göra något åt.

sweeney todd?

Nu har jag gjort det! Jag har tagit tag i migsjälv och sett den, 'Sweeney Todd'. Jag köpte fimlen för ett bra tag sedan och har inte varit på humör för att se den, men idag gjode jag det. Jag kan ju säga att mina förväntningar inför filmen varit väldigt skiljda, då jag älskar regisören men ogillar muskialer. Dethär synsättet har inte förändrats heller. Jag vet alltså fortfarande inte vad jag tycker om den, det enda jag kan säg är att den var äcklande på något vis. Men det är också allt jag kommer säg...partytrix!

Partajet igår fick ett väldans kul avslut, då jacuzzi(?)bad stod högst på listan. Alla flickor hade bikinis som kom från ronniL, för ronniL har bikinis i överflöd! Men en lyckad och partytrix-aktig kväll! Här kommer bilder på en bråkdel av trixen;


 

     
sla och jag dricker GLÖGG, Nat har närkontakt med kameran,
Mel räcker ett fegt fuck you och MyTightAs trixar med halsen?     
Det finns inga ord för dethär, men humor!

spelkväll.

Nu är ronniL duschad och redo för att sätta fart igen. Systrarna kommer om ca en halvtimma och jag känner mig redo och på gott humör. Det trodde jag aldrig för en timma sen. Men det finns inget som piggar upp en som en dusch! Toppen grej detdär och ren blir man också. Lovelie! Nu är det bara en skvätt kaffe som behövs, sen jäklar blir det spelkväll för hela slanten. Nu drar vi igång igen, egopic's (lördag);     
bitchig som fan på mellanbilden, eller?

soffkurering?

Jag och SLA har nu intagit soffläge för att kurera oss inför kvällen. Bellan och Mattias kommer hit ikväll. Så det är bara att samla sig för en partajkväll till, det är ju dumt att sluta nu... Hah. Hur som helst så ska det bli skoj som attan att träffa dom. Och jag är ju inte den som nekar en partykväll precis!

Nu; soffläge med tös och katt igen!

midsommarstång.

I'm a bad boy,
'cause i don't even miss her,
i'm a bad boy,
for breaking her heart. (volym 35 på bilstereon!)

Midsommar är härmed passerad och det är skönt att jag har klarat mig ännu ett år. Jga var helt inställd på att jag inte skulle klara det, men jag kan mer än vad jag tror. Ibland går det bra... Gårdagens fest var skoj som tusan, fyllan var enorm. Precis som det ska vara på midsommar. Vi hade också en midsommarstång á lá Mange, som var ett träkors och inget mer. Märk väl, att björkriset ligger i en fin hög brevid!   
även BARNA kan pussmunnen nu!

klänningstime.

Nyduschad och midsommarredo. Jäklar så bra det känns. Nu är det bara J som saknas. Han har spelat midsommargolf, och inväntas innom kort. Hoppas bara att han har tagit det lugnare iår än andra år. För orkar inte karatefylla såhär tidigt! Men nu lite egopic's;
  
idag är det klänning för hela slanten.

trapp-festen!

Glad midsommar, och speciellt glad till syster som förlovat sig! Congrats till dig, vi ses imorn! Och tack till alla goingar från igår! Det blev verkligen en lyckad och underbar kväll. Kunde varit midsommar nästan! Aja, hur som helst så svängde ronniL sina lurviga ordentligt, och det gjorde alla andra med. Kvällens partylåt, som älskades mest, var 'teenage dirtbag'. Nedan ser ni hur uppskattad den är (foto tre, med sla och mellä). Tack som fan för en toppenkväll i alla fall. Och då kommer frågan, VEMS trapp nästa gång?   

såhär kul var det!

Nu jäklar!

Nu sitter jag hemma hos Sla, och vi har bokat att 'det blir min trapp' idag. Weio! Så skoj. Så nu ska jag äta upp mig inför en redig, danskväll med töserna! Massa skoj!

Puss å kram, vi ses på stan! - Fra' ronniL och sla!

stressdagen 1.

Idag hinner jag verkligen inte. Jag skulle ha dragit för tio minuter sen! Men vilken skitdag dethär är! Aja, inget som inte lite midsommar-uppladdning kan ändra på! Weeei... Min trappa idag 'gänget'!
Och det var en uppmaning inte en fråga!

Men nu jävlar bär det av. Nu ska ronniL bli bjuden på middag och dryck hos föräldrarna. Sen jäklar ska hon svänga sina lurviga till underbar musik, hoppas hon?


midsommar-redo!

Då var det bestämt, ronniL ska till 'BARNA' på midsommar. Jippie, äntligen kan jag se fram emot en liten och mys trädgårdsfest. Och visst lär det bli ölande, men jag är nöjd med utgången! Så nu slipper jag bry mig om det mer. Jag hoppas att det blir fint väder bara, men annars finns där en fin inglasad veranda att inta. Tackar för att jag blev bjuden!


tsss, passande till supandets högtid! eller?

gullvivior.

Vaför inga destruktiva inlägg idag? Ja, det kan man undra. Idag är nog en bra dag. Det är fint väder och jag känner mig mycket piggare, och är feberfri. Mer att begära? Näe, jag är nog nöjd, för en gångs skull. Hoppas att det håller sig där nu. Inspirerad av Lars winnerbäck bjuder jag på denhär;


som stenar mot glas...

ronniL vs. TuSCH.
ronniL vs. TuSCH!
Då blir det såhär. Och för er som undrar så är dethär ronniL's målarfärger (dvs. rött, grått, svart och vitt) som hon nästintill aldrig sviker. jag hoppas att ni gillar även denhär delen av ronniL! enjoy, 'cause i did!

tappa besinningen?

Jösses så irriterad man kan bli så fort röksuget kommer. Jag har inte rökt sedan i Söndags pga 'sjukheten', men idag då febern är borta så kommer röksuget som ett brev på posten igen! Och ronniL blir lättirriterad, då hon är för lat för att gå ut och röka. Plus att strulet här på blogg.se irriterar lite det också. (frukostinlägget publicerades cirka 1,5 h försent pga inloggningssvårigheter och dylikt)  Aja, bara att bita ihop och gå ut och röka innan ilskan tar över helt.


frukostdags.

Japp, idag är jag så pass pigg, så att jag orkar med frukost. Jag tror febern är borta men förkylningen still goes strong. Aja, man kan inte få allt. Men frukosttime nu i alla fall. (märk väl att frukosten inte är fil med flingor, as usual, utan flingor (=Crunchy) med fil) Hah, skeden står till och med! Finns bara en sak att säga; ronniL loves äppel-och-kanel Crunchy!

vad är det som är fel här idag?


 
mummah!


Mobilbloggar.

6b6e5e880b4f4f40fdeb08f4d081a2e2.png

Mobilbloggar. 
Vatten till natten. Hah, nu ska ronniL Krya sig!


cool whip.

Utan att få en enda kommentar, så ändrade jag headern nu. Jag hoppas dock att ni är så vänliga att berätta för mig hurvida det är bättre eller ej. Jag vet inte alls vad jag ska tycka, så olika! Men jag blev i alla fall nöjd till sist.

Hah. Kom precis ihåg dethär och höll på att dö lite (av skratt). tacka vet jag roliga tvprogram!Damien Rice.

En vacker låt som hörs ofta då ronniL inte är på topp. Men trots det en underbar och helt sagolik låt. Så jag hoppas att ni ska gilla den lika mycket som jag gör. Man får 'pytteskinn' (?) eller vad det nu heter av den! Enjoy;"Leave me out with the waste, This is not what i do, It's the wrong kind of place, To be thinking of you, It's the wrong time, For somebody new, It's a small crime, And i've got no exuse"

bildbevis!

Nu jäklar kan/ska ronniL lukta som en flicka igen! Gött! Jag fick dessutom en 'godispåse' med doftprover från dem (Eleven.se)! Så nu är mitt parfymdilemma helt glömt och borta. För nytt är införsklaffat, dem två missödena (herr parfymerna) är bortskänkta och allt är frid och fröjd igen! Här kommer bildbevis på det nya + en sjukbild på ronniL (inte alls smikrande) så att ni litar på att hon är sjuk (hah);


 

Ella intog såklart fotoupplägget!
Ser ni inte att jag mår skit här så vet
jag inte hur jag ska få er att tro på mig.


gårdagens filmer.

Jag glömde ju att informera om filmerna igår. Jag tänker ge utlåtande om två av dom.
Förs toch främst BOLT, som var väldigt bra. Såndär kärlek som bara barnfilmer kan förmedla. Dock tog sjukheten över lite och jag somnade ifrån den en skvätt. Det gjorde dock inte att jag ogillade den, utan endast att jag var trött. Men den är absolut värd att se! Så om vi promenerar idag sla så kan du få med den hem! (?)

Jag så dessutom en thriller vid namn 'Eagle Eye'. Spänning på hög nivå hela tiden. En typisk Ma' och Pa' film! Det fanns inte en enda seg minut i den. Och ronniL satt på helspänn hela tiden. Jag till och med hoppade till from time to time. (för er som känner mig så vet ni att ronniL kan hoppa till till Nalle Puh om det skulle vara så...) Men en film som jag tycker att ni borde se!

    

upp-och-ner!

Idag är ronniL:
Trött, vilsen, seg, överförkyld, undrande och allmänt/totalt upp-och-ner!

Det är dessa dagar som man inte går upp alls. Eller desssa dagar då man dricker sig till en berusningsgrad som inte riktigt finns. Dessa dagar får man bara inte sitta inne i en lägenhet och vara sjuk och 'låst'. Man måste bort. Dessa dagarna är dom då gnistan suddas ut lite mer. (sjuk still)


förnyelse?

Hann ni med att se headern jag hade upplagd i ca två minuter? Jag kan dock inte bestämma mig om jag vill ha den eller inte. Så vad tycker ni? Jag är lite rädd att det blir trist med bara den. Så andra färger med kanske?

Här kommer den igen ;
     

Nu är det dags för film igen. Och nu ska jag se BOLT och gosa ner mig totalt.
Fyii, vad jag är sjuk idag!

tårarna rinner.

På puben:
J-å.N -  
(ska dra sitt vanliga uttalande; 'life's a bitch, and then you marry one' för puben) Life's a bitch.... (pausar och letar efter någon som kan fortstätta) Vad kommer efter M.R?
M.R -  Life's a bitch (ca två minuters uppehåll) AND THEN YOU DIE!
j-å.N - Näe.

Dethär mina vänner är humor. Trots det rinner tårarna på mig. Förkyning är inte vettigt alls. Det känns som om jag gråter hela tiden, trots förkylningen bara spökar. Friskna till nu!


urin i trapphuset?


Lite mat i kroppen, men ingen vidare förbättring. Mer soffa åt ronniL! Trots att orken sviker mig totalt idag så har jag satt igång en maskin tvätt nyss, hejja mig. Jag kan om jag vill. Och på vägen ner så såg jag det; urin i trapphuset! Vad är det som gör att fok tycker att det är okej att kissa inne på golv när det är vittsjödagen? Samma sak hände förra året. Vad är det som är fel? Hur som helst så känns det inte okej i min värld att göra så! Fyii så äckligt. Skärpning nu vittsjöbor/bjärnumsbor! Om det nu är någon innomsockens som gjort det vet jag i och för sig inte, men jag anar att det är det ty 75% av besökarna var väl vittsjöbor!?

slut på ord.

Måndag och förkylningen har tagit överhanden. Tvi vale så dålig jag är. Det känns inte rättvist, jag har ju klarar mig undan denhär 'slutknycken' med feber och allt så länge nu. Varför idag? Aja, varma drycker och film gäller i alla fall för dagen! Men har du lust, så handla lite nässpray till mig!?

Annars så har jag endast ork för ett enda utlägg till.
Riktat till en person
 (hoppas bara att du läser nu?)!
Jag känner mig ganska/oerhört dum för det som hände. Jag borde inte ha sagt ett ljud förän jag nyktrat till och samlat mig. Jag hoppas att du inte hatar mig nu! För det vill jag verkligen inte! Hur som helst så har jag inte riktigt ord så det räcker för att förklara. Men jag borde gjort allt bättre! Jag borde ha skött det bättre... (nu tog orden slut) 


Jag har en tendens att förstöra allt jag rör vid.

Tro mig, jag är inte värd att tycka om.
S-ry!

Benjamin Button

Sla och jag har soffdag idag. Vi var en runda i hlm och införskaffade Benjamin Button filmen som vi tittar på nu. Vacker, men en aning seg film. Ska dock inte yttra mig mer förän jag sett den helt klart, tar bara en paus nu. En sak kan jag i all fall säga om den. Cate Blanchett har grymme fint hår i den!

Nu har jag sett den klart. Eller, nja, jag pallade inte kolla på sista delen fullt ut. Och jag kan säg såhär i efterhand att det absolut inte är en film att se dagen efter. Den var på tok för 'seg' för det. Men den var vacker!

förtydligande.

Äggröra is the shit! Jag gjorde det till frukost nu, och älskar det. Så jäkla gott. Precis vad ronniL behöver dagen efter. Nu är det sömn och vila som gäller ett tag. Sen promenad, Vad sägs? Allt för att komma ifrån huvudverken.

BTW så har sjukheten återvänt nu, då förkylnings tabletterna är över. Och det mina vänner gör allt vad gäller ångest och bakfylla så jävla mycket värre. Så lägg inte mycket tyngd vid inlägget 'destruktiv.' då det är överdrift som tusan. Jag var knappt ens vaken!


fotobucket.

Lite pic´s från gårdagen. En kul och väldigt fin kväll. Dock så känns den en aning ångestladdad såhär dagen efter. Men det är bara att bita ihop, allt löser sig väl? Hur som helst så vill ronniL tacka alla som deltog och gjorde kvällen underbar! Mindre öl nästa gång, i alla fall för min del!   

 
en bråkdel av folket som fanns på plats.

destruktiv?

(bakfylleångest 8.54 am, overkill? mhm...)
ronniL kan inte vara så som hon var igår! Hon borde veta bättre, borde inte dricka, borde inte prata. Flåt! Dumme jag, jag vet att jag suger frome time to time! Suck! Självdestruktiv nu el(?), ja. Ångest(?), JAPP! Piii, nu är du värd en jobbig dag ronniL!


red pill vs. blue pill.

Nyduschad och pigg igen. Thanx for the medicine Manda! Och min outfit känns enormt bra dessutom. Jag tror att idag kommer att bli en underbar dag! Dock är det lite trist att sla är dålig, men jag tror/vill tro att hon repar sig snart. Jag håller tummarna. För sla MÅSTE va med ju! ♥ Vi har ju knappt sets på hela veckan (saknar)! Hur som helst så bär det snart av ut i dimman!        
egopics á lá LÖRDAG!

soffmys och joddla?

Nu har jag och bägge mina mirrar tillbringat hela förmiddagen på soffan och myst satan. Jag har dessutom försökt sova hela tiden, men någon i krokarna envisas med att spela Joddla högt som tusan. Så jag får helt enkelt sova en annan dag. Men massa kärlek till mina mirrar.


punk' ponny.

Jag tror bestämt att jag kan se lite punk' ut idag. Svarta chinos, svart kofta och en svart och vitrandig tröja? Hmpf, aja jag kör väl en my little pony då då! Egentligen är den inte punk' utan Edvard Scissorhands, men det är nära i alla fall...så jäkla söt.


 


dagsplanering.

Godmorgon! Idag är det Lördag, vilket innebär FEST! Idag mina vänner ska det röjas som attan. Först bär det av till Nutt för en 'uppsamling' och efter det är det fitHEIA's place som gäller. Och dethär var bara förfesterna! För senare på kvällen ska vi göra Vittsjö! Fan va skoj det ska bli!

ronniL goes Vittsjödagarna!

jobbedags.

Snart dags för jobb (puben). Och där lär det bli ett jädra röj ikväll, ty Vittsjödagarna inleds idag! Kul. Så nu sitter jag och laddar inför vad som komma skall. Manda ska ge mig två amerikanska-dunderpiller-mot-förkylning, så att det blir lättare att jobba. För idag är jag egentligen inte alls bra. fjuk!
Men här kommer den,

egopic of today;


Sleepy eyes fixar man med en 'stirrblick', hah.
Ruffs idag också!


duktig mirre!

ronniL har världens duktigaste mirre!
Under tiden jag städar här hemma så sätter jag alltid upp kattlådorna (har två) på toastolarna (vi har två toaletter!), för att komma åt överallt. Irajh, min stora katt, blev tydligen lite bajsnödig under tiden jag städade. Hon satte sig dock inte i hörnan där kattlådan brukar stå, utan hopppade upp i lådan som stod på toastolen och bajsade. Snacka om väluppfostrad!


Nöjd och nybajsad, hah!

parfymdilemmat.

        

Nu har jag fixat mitt parfymdilemma, genom en internet beställning. Jag fick tre stycken för samma pris som jag köpte de båda pojkparfymerna för. J ville ha den ena av parfymerna, och den andra ska vi nog skänka till någon som vill ha den. Jag hade dock inte haft något emot att sälja den ty, pengarna sinar som tusan nu. Det är dyrt med parfym! Speciellt om man handlar fel och behöver köpa i två omgångar! Aja, jag får snåla resten av månaden helt enkelt!

total miss!

Jodå, jag har gjort det igen! Jag är förkyld som en galning och ger mig ut och köper parfymer. Igår skulle jag testa den ena för första gången och tycker att den luktar skumt! Och den visar sig vara en pojkparfym, vilket innebär att den andra också är det! Fan! Köpaaldrig parfym under tiden ni är förkylda! Och köp aldrig en parfym utan att lukta på den! Störigast av allt är attt jag är ca. 1000 kronor fattigare, till ingen nytta alls. Jag får övertala J att ta dom!


Lukta som en man?

iordning.

I(=stort i)ordning och redo för att gå på middag med J. Men vart är han då? Inte hemma i alla fall. Men jag hoppas bannemig att han är på väg. För nu ska jag förbereda mig inför middagen med en hof! Mumma, så gott det ska bli. Och nedan finns bildbevis för er som inte trodde på att jag skulle fixa till mig. Hah. (För er som inte förstår stycket nedan (kursiv text); ni ska inte det heller!)

F-resten !
Var det 'fyllebjud' eller på 'redigt' ?
Jag + J och SLA tog det på allvar iaf. Skulle vi
?

BTW, så suger facebook hårt idag. Det blir bara 'sidan kan inte visas' för mig! Jag hatar det något så enormt mycket. Jag har för i helvete inte tid (hah, Nutt den snodde jag av dig!) med strul! Suck! Men det verkar lätta lite nu... (ta i trä) Aja, står stilla.

    

egopics torsdag.

Hah, jag får nog tamejfan göra dethär med dagens foto, eller egopics som jag kallar det, till en katergori snart. Näe, sånt trams gör inte jag. Men visst är det väl kul för er att glutta lite på mig eller? Hah. Nu kommer i alla fall dagens bilder. Ser ni mig senare ikväll ska ni dock veta att jag kommer att vara ombytt, ty jag är efter-jobbet-'utstyrslad' nu! Så snart är jag fräschare igen.

     
ruffsig som attan!

nödlösning.

Jag lyckades med en sak som bara ronniL kan, igår! Jag skulle hänga tillbaka galjen som västen jag köpte hängde på och råkade då få med mig en väst i strl 40, vilket är ganska stort till mig. Så det var bara att gå tillbaka idag för att byta. Men då visar det sig att västen inte finns i min storlek längre. Den är slutsåld!

Jag har dock nödlöst det genom att införskaffa mig en liten kofta och en annan väst. Jag är dock inte helt nöjd efterom jag gillade den 'förra' västen så jädra mycket. Jag får se det såhär; jag har i alla fall att välja mellan nu. Ett annat plus är att den nya västen är snygg som attan i ryggen, och lite längre (slipper magblottning, hah).

  


Vilken tycker ni att jag ska ha?

glömde ju..

Jag glömde ju visa mina 'nya' naglar. Jag blev nöjd, även om jag blev negativ pga att hon som gjorde det glömde nagelacket. Så det fick jag glatt göra själv när jag kom hem. Jag hade nämligen inte en tanke på det under tiden jag satt där. men så fort jag gått en bit så kändes det tydligt, ty naglarna var sträva och äckliga och inte glansiga som de brukar! Men nu är det åtgärdat.  Och jag är nöjd asusual! (ursäkta de stora händerna, höll den för nära kameran och för långt ifrån fejset)

   
Ny tröja idag, dock fortfarande (ljus)rosa!

så jeeedra gott!

Snart jeeevlar är det helg, med andra ord imorn! (för mig i alla fall) Eller jag ska i och för sig jobba på fredag också, men INTE på heltidsjobbet, och det glädjer mig. På något sätt så är det mer jobbigt att gå till heltidsjobbet än till något annat jobb. Men så blir det väl. (kan ju ha att göra med att heltidsjobbet upptar min mesta tid?!) Aja, men imorn är det dags för ännu en.... (så jeeedra gott)


Jag och J ska nog dessutom ut och äta imorn. Mys som attan. Vi behöver lite alone-time, känns det som. Det blir så sällan vi unnar oss/hinner det. Vi är så jäkla på gång hela tiden, eller?
I love it when the weekend comes!

iförskaffat idag.

Jag har införskaffat mig festkläder till på lördag nu. Det blev ett par baggy chinos, en randig tröja med trekvartsärm och en liten väst. Det känns som om det kommer att bli bra. Jag handlade dessutom två nya parfymer, ombyte förnöjer vettni! Jag fick dessutom min leverans från cdon, så härhemma är det massa nytt just nu! Här har ni allt;            
(BOLT ska ses idag!)

closeup!

Som ni ser så gjorde inte vädret mig pigg alls, snarare tvärt om. Jag funderar skarpt på att koka en kopp the och mysa i soffan. För någon promenad blir det inte i dethär skitvärdet. (det är till och med värre än innan nu) Så jag hoppar allt vad utomhus innebär idag! Inte ens en cigg känns lockande! Förkylningens förtjänst kanske?


dagens egopic blir en closeup!

Same 'tröja' as yesterday? Jomenvisst serru' ! Känner att jag behöver förklara lite, även om det känns väldigt OVERKILL. Aja, i och med att jag inte jobbar i mina privata kläder så känns det okej att göra så! Dessutom så är jag ingen jäkla miljonär som kan och har olika kläder till alla dagar om året. Jag får helt enkelt använda saker lite mer än Paris Hilton, och det gör jag med nöje! Jag gillar dessutom denhär tröjan även om den inte är speciell alls! (överdrivet ronniL? Jotack, det kan man lugnt säga!)

förkyld plötsligt?

Fy fan vad jag har blivit förkyld nu. Jag har i princip bara suttit hät framför datorn och glidit rundor på nätet. Så plötsligt så är jag dösnuvig. Så kan det ju inte gå till. Mäe, skärp dig nu näsa. Sluta tramsa för hundan!

Värdet ser inte ut att göra mig lycklig i alla fall. Men jag sitter just nu och funderar lite över vad jag ska shoppa imorn så jag är gla´ ändå! Imorn är det nämligen dags att fixa naglarna, vilket verkligen behövs då en är BORTA! Och då tänkte jag passa på att shoppa lite inför Vittjsjödagarna (i helgen), eller dagen som det blir för mig. Jag jobbar nämligen på fredagen. Men på lördagen ska det partajjas på och då behövs nya kläder! Frågan är dock bara vad?


något svepigt kanske?

stulet paraply.

Pissväder ute. Och det började såklart att regna (ordentligt) precis när jag steg av bussen. Japp, stackars ronniL åker buss denhär veckan. Synd om! Och det är ju just kul när jag behövde handla mat också. Jag hatar nämligen bölta matpåsar och bölt mat! Tur då att jag har nära hem från ica! (över vägen bara) Men jag tycker att det kan sluta regna nu och spricka upp och bli fint. I alla fall så att det är uppehåll på promenaden ikväll, annars blir det mitt 'stulna' paraply som gäller. Ett paraply Biiiiia glömde hemma i huset, när jag bodde där, som jag förbarmade mig över. Världens bästa är det också, står emot alla stormar och allt jäkla regn! Så tackar för det Biiia!


Såhär fint är det, fast blått, litet och slitet!

fisar ÄR kul!

Hah, sånthär gillar ronniL när hon är trött. Massa skoj.


bildbevis.

Såhär trött är jag! Sovande ögon och allt. Tro nu inte att det var med vilje som jag gjorde såhär med ögonen, för det var det inte. I was dreaming! Och värst av allt var att jag inte ville ha sovande ögon alls, men jag kunde inte för mitt liv sluta! Hah, då är ronniL trött!


Inte nog med det så missade jag att 'rensa' munnen efter O'boy drickandet. Hah, jösses vad jag bjuder på migsjälv idag! Så här kommer bildbevis på det. Hah, va kul allt är när man är trött! Btw så är O'boy mitt nya stående måndagsfirande! (märk väl att pilen är rosa, för att matcha tröjan)


ingen sömn alls!

Om jag har sovit i två timmar inatt, då ska jag fan vara nöjd. Jag har aldrig varit med om dess like. Jag har bara stirrat på taket inatt. Fy för vilken hemsk natt. Och den enda gången jag somnade till så vaknade jag av ett ryck efter ca en kvart och väkte därmed J och skrämde slag på honom. Samtalet som fördes då var detta;

- (en yrvaken och aningens irriterad, J) Vad håller du på med ronniL?
-  (ronniL, helt oviss om vad som kommer ur munnen) Jag är lite rädd!
- (J) Varför är du det?
- (ronniL) För att det borde inte vara såhär!
- (J) Hur då?
(ronniL svara inte)

Hah. Vilket givade samtal. Jösses vad det roar mig såhär i efterhand! Jag undrar bestämt om J minns det!? Att han bara orkar. Och att han inte blir arg eller nått, jag är ju inte ens kontaktbar ju. Jistanes alltså! Jag tror bestämt att det var chipsätandet igårkväll som orsakade dethär yrandet. Jag kan inte äta precis innan jag ska sova!vinnarconjac!    

Lite fler pic's från grisfesten! Och jag glömde ju att nämna att jag och Lolle (bild 1) vann tävligen som anordnades på festen! Så nu är jag en congac rikare. jag blev så jäkla häpen över vinsten. Jag trodde att vi skulle komma sist av alla! Men icke. Märk väl att min munpose har smittat av sig. Endast Lolle kunde stå emot, trots att jag bad honom!

Mutemath - spotlight.

SLA introducerade mig för denhär väldans bra låten igår. Nu är jag hooked på den! Och tänka sig att den är från Twilight soundtraket också. Twilight is the shit, eller?Så jädrans bra!

tv-godis-sömn.

Grisfesten var väldigt lyckad. Jag var dock helt galet väck, jag fixar inte att öla i såna mängder lägre. Jag gjorde dock ett jäkligt tappert försök till att döjla tröttheten och allt genom att flumma som en galning. Jag till och med lurade migsjälv en stund! Hah. Så bra var det. Men trots all trötthet så hade jag galet roligt. Så tack JoJ-bygg(?) för festen!

Idag har jag lagt ribban lågt som attan. TV, godis och sovstunder är allt som ska göras idag! Jag måste fan vila upp mig så att jag orkar jobba imorn. Puh! Så seg jag är!

'

               fräsch och redo!

Nu är ronniL fräsch och redo för festen. Nutt kommer om ca en halvtimma och ölen är på kylning. Jag hoppas bara att jag orkar idag. Jag känner en aning trötthet och bakfylla. Men jag ska göra allt i min makt för att trycka undan det. Fan va alkis jag låter btw. Piiii, sluta nu. Det handlar om en röjhelg bara! Grisfest för tusan! (tusende gången eller?)

   
såhär blev det idag!

ronniL goes GRISFEST!

humor igen!

Hah, så kul det kan bli. Dethär är verkligen humor som fungerar sånnahär trötta dagar! Och nu är det dags att göra lite åt smutsighet och oreda. Dusch, ronniL! japp, jag ska!

Tre killar sitter i en bar när ett fyllo raglar in, pekar på killen i mitten och skriker:
"Din morsa är det bästa ligget i stan!"
Alla tror att världens tumult är på gång,
men killen i mitten ignorerar överraskande fyllot,
som snubblar iväg till andra änden av baren.
Tio minuter senare kommer han dock tillbaka fylld av energi:
"Jag satte just på din morsa, och det var skithäääärligt!"
Killen i mitten tar fortfarande ingen notis om fyllbulten,
som än en gång försvinner iväg.
Tio minuter senare återupprepas proceduren:
"Din morsa lät mig till och med..."
Denna gång tröttnar killen i mitten och avbryter alkisen:
"Dra hem nu farsan, du är packad.".


vaken till Sju!      
Från igår, solbrillor i mörker?
stirke a f-ing pose!

Hah. vilken kväll det blev efter jobbet igår. Allt hände! Världens efterfest. ronniL var vaken tills klockan var sju imorse. Och det mina vänner känns idag. Synd och skam ty man vill ju vara pigg och allert på grisfest eller? Aja, jag SLA och Nutt ska ta en öl hos SLA innan vi intar festen. Vi är nämligen yngst i skaran och har bestämmt oss för att 'var ungdomliga' tillsammans innan! Yey! Vi ska ha lika kul och fylle som igår Nutt! Men idag blir det nog fan bättre! Grisfest is the shit!

Allt är fan underbart dagar som denhär!

bråttom som fan!

Egentligen hinner jag inte blogga idag! Jag har precis kommit hem från jobbet och måste snart (nu) sticka ner och öppna puben. Men jag tar mig tid ändå! Vill ju inte svika er. Allt känns dock lite jobbigt just nu, ty stressen påverkar mig negativt. (gud så fint skrivet av mig va?) Hah. Men imorn återkommer jag med mer. Hur som helst så blir det inte mer än såhär, jo en fredagsbild of course! Imorn dock är det lycka och blogg och grisfest! Då jävlar!


Ni ser stressen i 'eyesen' eller?
Näe men sjuk bild i alla fall!

övertrött.

Hah, nu jävlariden är det dags för ronniL att sova. Jag är helt uppåt väggarna för trött för att fungera, och klockan är endast 20.00. Pinsamt men sant. Jag får helt enkelt leva med att jag börjar komma till åren och behöver skönhetssömn. Men nu är det sängen som vankas. Och jag hoppas på en utvilad och allert ronniL imorn!

4
Söt, sömn. hoppas att hon kommer och nanar med mamma (ronniL) inatt.
Men det betvivlas, ty J och Irjah delar ALDRIG säng!

fräknefoton.

Igår var jag, J, Manda och Mike och åt pizzerians lavastensmat(?). Den var väldigt god. Dock en aning dyr. Jag personligen kommer nog att vänta till speciella tillfällen för att unna mig det. Men den var bra som attan! Plus att man fick sitta i ett speciellt och nygjort rum när man åt den. Och därinne var det mys som tusan!

Jag läste(!) dessutom idag om en tjej som blivit skjuten av sin vän, då hon fixat en facebookprofil till honom. Facebook är fan farliga saker. Inget att leka med alls. När men skämt och sido så undrar jag vad fan han satt och pillade på pistolen för. Jäkla pucko. Han var dessutom stukad, så där har vi det svart på vitt, man blir INTE smartare av knark. (Nu vet vi det.) Aja, hoppas att hon kom till ett bättre ställe i alla fall!

Nu lite fototime. Bilderna togs precis, så färskare än såhär blir det inte. idag: ännu mer fräknar, ty solariet lockade till sig mig igen! Hah


          
egopics á lá Torsdag.

stumma läsare(?)

Sådedärja, då har jag fixat ännu en gång på bloggen. Bredd och sånt onödigt. Ett jävla jobb är vad det är! jag blir ju aldrig nöjd heller. så jag kommer väl att sitta med det imorn igen. Mäck! Men jag är klar för idag i alla fall, för jag orkar inte mer. Och än en gång mina TYSTA läsare, så ber jag er att säga ifrån om det skulle se skumt ut eller något!

Nu är det dags för en ciggarett på balkongen. För där ute är det mysfaktor 10 av 10. Speciellt idag när det är lite svalare. Jag vet att man inte ska gnälla på det varma. Men jag har varit så jädra varm på sista tiden så jag gillar dethär svala (ca 17-20 grader). och det är egentligen inte svalt alls, utan normalt för denhär tiden!  


Eller denhär som header kanske?

lavasten.

Jaha, då ska man och äta mat som man tilllagar på en lavasten ikväll. J ringde precis och berättade för mig att så är fallet, och visst är jag på! Det är alltid kul att hitta på lite skoj i veckorna också. Egentligen känns det som att jag är för trött idag, men det är inget som inte kaffe kan ändra på! Hah. Men det ska i alla fall bli gott, hoppas jag. Jag ska inte äta en enda grej nu fram tills dess, spara magen!

Halva veckan är passerad och jag längtar som tusan till helgen. Då blir det grisfest. Dock ingen gris för ronniL, då hon inte äter det. Men det ska bli skoj med lite grillpartajande och mys i JanÅkes trädgård. J, SLA och jag ska gå dit tillsammans, så det blir nog ett möte med en öl innan vi beger oss dit! Vi måste ju samla truppen.  Detta kommer då att infalla på lördagen, för på fredagen är det pubjobb som står på agendan.


Men, så gott det ser ut att vara!
Hah, överpositivt eller vad?

ny header?

Jag har funderingar på att byta header (överst på bloggen) till något sånthär!
Vad tycker ni? Jag ska dock inte ta denhär utan göra en bättre.
Jag gillar det nog, tror jag i alla fall. Hmpf, jag får fundera lite till.

värmeslag!

Något måste göras! Här (i lägenheten) är för tillfället 37 grader varmt, och det är fan inte behagligt alls! Allt man har på sig slickas emot kroppen och man svettas konstant. Och det värsta av allt är när man ska sova. Täcke är inte att tänka på och jag skulle inte ens få för mig att röra J, då han får panik av att det är varmt så fort jag snuddar honom. Jag är dock likadan. Men nu jäklar måste vi göra något åt det. Vi får helt enkelt köpa AC! Det finns ingen annan lösning, för såhär kan vi inte ha det. Usch, så varm jag är!


Något sånthär får det väl bli. Men jag såg just att dom kostar en del. Aja, vad gör man inte för att kunna sova och vistas i sitt hem?! Fula som as är dom också, men än en gång; Vad gör man inte?

New Moon (Trailer).

Åh, jag tror att denhär kommer att vara bättre än den första. Jisstanes, vad jag längtar efter att den ska släppas. Fy fan, jag skäms nästan över migsjälv. Pii, ronniL, skärpning! Och för er som inte riktigt förstår, så är det trailern till film nummer två i Twilight 'bok-serien'(?). Yey!Men jag kan inte annat än längta. Kärlek på hög nivå. Man kan ju inte annat är bli lite hopplös romantiker i sånahär lägen! Stön, så jobbigt det blir rentav!

illröd i nyllet.

Totalt illröd i nyllet. Japp, så går det när man solar lite för mycket. Och det som gör det hela så illa är att jag inte tyckt att det varit så illa förän nu i eftermiddags, då jag ser mig i spegeln. Fy som jag ser ut alltså. Hah, det ska jag fan ha efter allt sol-lapande jag haft för mig! (bilderna visar inte riktigt HUR röd jag är, dom handlar mer om mun-pose(?) hah.)

Jag tog dessutom lite ofrivillig sovmorgon i morse. Jag vaknade en halvtimma innan vi skulle köra. Så det var fullt ös den korta tiden jag hade på mig. Jag brukar annars gå upp tidigare för att fixa saker på måndagsmorgonen, men inte idag. Men guuuud så skönt det var att sova den extratiden. Jag behövde det! Ni ska dessutom veta att det inte är alls likt mig att försova mig. Jag är ju för jössenamn en morgonmänniska! Det är nästan så att jag blir besviken på migsjälv.

Vädret är totalnice. Det är cirka 30 grader ute och strålande solsken. Man orkar inte göra ett dyft i hettan, och det gillar jag eftersom jag är lite måndags-seg idag. Så nu blir det ballkong-slappning.