kaosdag.

Arbetsdagen är härmed avslutad, och fy fan va skönt det är! Jäkla dag. Det har varit sressigt och jobbigt HELA dagen. Allt har varit kaos. Jag vill aldrig mer uppleva en dag som denna. Aldrig säger jag! Vi var dessutom väldigt nära på att behöva jobba över, men det behövdes inte. Men även om det hade varit så, så hade jag inte stannat. Jag tänker nämligen inte jobba över när vi har varit en man kort (pga. zonförflyttning, dvs förflyttning av en från vårt team till ett annat) halva dagen. Någon/några måste lära sig att planera en ANING bättre. Man kan inte begära att personalen jobbar över i sådana lägen. Pi!

Nu något bättre! Jag ska pubjobba på fredag nu i  helgen, så Jag och SLA har hela lördagen till oss. Vi ska shoppa och sen hitta på nåt skoj på kvällen. Vilken heldag. Stackars J som måste jobba. Nja, han tar igen det en annan gång. Men hur som helst så lockar helgen något enormt! Det ska bli så gött med en SLA och Ronni dag. Det tar lite tid mellan gångerna nu tycker jag. Förr hade vi sånt varje vecka ju. Men gud som jag längtat efter det! ♥


helrenovering.

Puh, vilken dag! Jag har varit helskum idag. Och till råga på allt klumpig som ett as. Det är så pinsamt att var klumpig, man känner sig som en stor jäkla val. Näe, tvi så jobbigt. men arbetsadgen gick i alla fall över fort och det är väldans positivt. Jag vill bara ha helg igen, vill sova länge och vara ledig igen. Och längtan blir inte mindre av vad som väntar i helgen. Jag och SLA ska nämligen och shoppa, så gött att spendera lite pengar och bara strosa. Vet dock inte om det blir väla eller nova, men det löser jag och SLA i veckan! Jag har dessutom bestämt mig för att bara jobba en kväll på pubis så att jag kan hitta på nått skoj den andra. Så helgen känns lockande!

Jag tvättar för fulla muggar nu, hejja! Massa tvätt blir det, nu när J jobbar igen. Men det är gött, man ser resultat som attan då. Ett berg försvinner liksom. Innan i år har jag skrapat ihop för att fylla en maskin, men inte nu. Nu tog jag nog i en del men det var mycket idag ändå!

Hoppas förresten att nya utseendet på bloggen uppskattas. Jag kände att det var dags för en
h e l r e n o v e r i n g .

framvridning.

Söndag och en timmas framvridning av klockan. Likt förbannat var jag uppe tidigt idag. Eller i alla fall tidigt för att ha jobbat till halv två inatt. Vilket för övrigt var jobbigt som attan igår. Jag var trött som en idiot och helseg. Så det var den värsta jobbekvällen jag haft på pubbis, var inte alls motiverad. Men jag kämpade för att hålla modet uppe hela kvällen och jag lyckades nog nästan helt i alla fall. Dock fick J ta sig en och annan negativ kommentar, men jag ska gottgöra loveli idag tänkte jag!

Det var för övrigt nästan folktomt i Vittsjö hela dagen igår. Vart var alla? Jag gåg typ bara tre pers mellan tre och sex, och då hade jag ändå tid att titta noga eftersom jag inte hade en enda gäst på puben. Näe, helt tomt, och det blev inte mycket bättre senare, jag tror att det som mest var 10-12 personer på puben igår. Och det var ganska tur det i och med att jag var helt off.

I fredags däremot var jag pigg och på jobbhumör, och då var det fullt ös och en hel del folk. Det dansades och sjöngs med i Mr T;s sånger. En toppenkväll i riktig munskänken anda. Sånna kvällar borde det varit varje helg. Så att man kan få vara ledig en av dem! Näe, jag har faktiskt inget som helst emot att jobba sånna kvällar, det är nämligen riktig skönt att vakna pigg dagen efter trots att man har varit med!

tried.



Trötta flickor idag!

urmätt.

Fredagseftermiddag och jag är mätt och belåten. jag har nämligen precis ätit, och inte med måtta. Jösses vilken tur att jag inte börjar jobba förän vid åtta så att jag hinner smälta maten lite. För nu orkar jag inget! Bara lite tv-tittande passar sig nu.

Helgen blir jobbande, både fredag (idag) och lördag vankas pubjob. Men det ska blir skönt att håva in lite mer till kontot. Det kan behövas inför semestern! Visst är det ett tag kvar tills dess, men det är alltid bra att förbereda sig. Dessutom går det snabbare än vad man tror, hoppas jag på i alla fall. Men som sagt så ska jag jobba ikväll, och det ska bli kul ty det är spelning. Och spelning innebär mycket folk och då är det roligt att jobba. Jag ska dessutom jobba stängnigen tillsammans med 'bossen'/Amanda och det är väldigt kul för jag har saknat våra jobbkvällar ♥ på sista tiden. Så ikväll blir det en go' kväll!

Nu ska jag ta och röka en ciggarett innan jag duschar lite inför kvällen.
Men jag återkommer imorn med uppdatering från pubbis.

solsken.

Solsken! Vackert väder. En fin dag helt enkelt, och då har den bara börjat. Idag är jag ledig fårn mitt ordinarie veckojobb. Men jag kommer inte att vara ledigt idag för det. Aja, tänkte bara kika innom lite ifall jag inte hinner ikväll!

Gårdagen var en väligt bra dag förresten vi firare J:s låtsas pappa på golfrestaurangen såklart. Dom kombinerade födelsedagsfest med fest 'inför öppningen av restaurangen'. Det var väldigt trevligt. God mat och dryck och väldigt gott sällskap. Dom serverade det mesta av sakena som dom ska servera på ala carte:n (stavas det så?) och det uppskattades mycket. Dock fanns det inte mycket för mig att äta, men så är det vart jag än kommer.

Nu måste jag kila, men vi hörs av!

oskiljaktiga.

Måndagen är härmed passerad. Jag är trött och glad, allt på samma gång. För första gången sen hon kom till världen så träffade jag Doris idag! Så söt flicka. Helt underbar tös. Och hon var lugn och go hela tiden. Emily passade verkligen som mor, och är antagligen den bästa på att var det! Vilket par alltså. Jösses vilken upplevelse det var att få träffa och ta i det lilla knytet. Hon är helt enkelt underbar! Och det var dessutom jätteskoj att träffa Emily igen. Det går alldeles för länge mellan gångerna nu! Jag känner så väl när vi träffas att jag saknar henne massor. Vi var ju oskiljaktiga för ju!
Men det är hur som helst underbart att träffa henne och kanske är det så att det blir så underbart på grund av att det går lite tid mellan gångerna? Näe, jag tror att det hade varit lika kul även om det hänt en gång i veckan. men vi har dåligt med tid bägge två så det dröjer mellan varven.
Men det ska vi bättra oss på hoppas jag!

Men så trevligt det var! ♥

true religion.

Tänk så fint vädret blev nu, på bara en liten stund. Nyss var det grådaskigt och lite allmänt deppande, men nu är hela himlen blå och solen gassar. Så underbart! Till och med så att jag piggnade till en aning. Tänk vad lite solsken kan göra. Så nu har jag bestämt mig för att promenera idag också, hade tänkt stunta i det men nu kan jag bara inte det.

Mina nya jeans kom idag också, jag bytte ju dom ändå. Men nu är dom här och i rätt storlek dessutom! Gött. Dock vet jag inte riktigt om jag älskar dom så som jag brukar älska mina nya. Känslan kan också bara vara min gamla vanliga måndags 'tycka illa om sigsjälv'-pryl som spökar. Jag antar att det är det. För vem kan tycka illa om ett par jeans där man måste gå ner i storlek? Nja, inte jag i alla fall.

Nu vankas lite rökpaus och matande av mirrarna. Jag ska dessutom tvätta lite också. Jag känner att idag kommer det att blir en produktiv eftermiddag för mig. jag kan nämligen inte sitta still för länge, för då somnar jag! Så nu bär det av. Massor att göra...

söndagsångest.

Söndag igen. Suck! Idag är jag verkligen inte positiv. jag vill ha mer helg. Och jag vill inte jobba imorn! Näe, fy så trist. Aja, jag har haft en trevlig helg i alla fall. Och jag har verkligen hittat på roliga saker. Så egentilgen borde jag vara nöjd, men icke! J ligger på soffan och tar en lååång power-nap och jag funderar starkt på att joina!

Kvällen igår var väldigt rolig. God mat hos föräldrarna och trevligt sällskap efter middagen. Vi lyssnade dessutom igenom deras gamla LP-samling, vilket var väldans roligt. Den LP:n som uppskattades mest var 'We are the world'. Under hela uppspelningen av den var det allsång. SLA var till och med tvungen att höja i omgångar för att musiken skulle höras. Så fegade gjorde vi inte.

När vi väl kom hem till mig och  skulle börja dricka öl på 'allvar' så blev det inte sämre. Vi sjöng, drack och hade så jäkla roligt. Men det känns av idag, jag är trött seg och lite darrig på nåt sätt. Aja, jag partade 'all night looong' i alla fall. Sånnahär kvällar får det gärna bli fler av. ♥

Sla och Jag.

SLA och jag hela kvällen!
Inleds med middag hos Mor och Far. ♥
Happiness...'




felfri besiktning.

Fredag, och precis som jag hoppats, fint väder! Så skön dag jag har haft. Helt underbart har det varit, jag vill ALDRIG mer jobba fredagar! Aja, det får man väl göra ändå, men jag vill inte. Jag och J har dessutom besiktigat bilen idag, och den gick igenom utan en enda anmärkning. Lycka!

Snart vankas det pubjobb och massa fulla människor. Hehe, en vanlig fredag med andra ord. Skillnaden är att jag är på andra sidan. Hade nog velat sitta i baren och dricka en öl idag, mycket pga vädret. Men nu blir det inte så. Jag får helt enkelt
ta igen det imorn.

Imorn ska förresten J till göteborg och festa med grabbarna, så jag blir lonley, men jag har tänkt att skaffa mig en helkväll med SLA, hoppas bara att hon håller med om att det är en bra idé. Hoppas!
 
Kom igen nu SLA!

Det ska nog ändå bli skönt att vara lite själv för en gångs skull, jag behöver nog det!

ledig fredag.

Torsdagens arbetande är nu passerat! Och i och med det är det nu helg för mig. Jag har nämligen semester imorn. Så jäkla skönt. Så ikväll blir det en myskväll med allt vad det innebär. Slappande, mysande och sent tv tittande. Man borde unna sig sånhär mycket mycket oftare. Aja, nu ska jag i alla fall njuta!

Och imorn blir det en utedag för hela slanten, hoppas jag. men jag tror att det fina vädret kommer hålla i sig och då är jag ute hela dagen! Som om det vore sommar. Senare på kvällen blir det jobb på pubbis, med 'afterworkarna' och dom andra. En heldag alltså. I och för sig hade det varit skönt att ha en helt fri dag, men det har jag på lördag, sådeså!
Så dagen imorn känns alldeles utmärkt!

skärpning.

Varför ljuga? Och om en sån skitsak!
Så jäkla onödigt sätt att visa illska på!
Skärp dig för tusan.





springtime.

Våren är här! Gud så skönt det är ute. Massa sol och blå himmel. Jag har verkligen längtat efter dethär. Jag känner riktigt hur det pirrar av energi i mig. Så underbart! Synd bara att man jobbar och är innomhus hela dagen. men det ska det ändras på nu, efter jobbet, kan ni tro. UTEdag!

Jag förstår inte! När det väl löst sig så ska allt trasslas upp och röras till igen. Varför? Det är så jäkla onödigt och dumt. Allt var ju redan passerat och färdig disskuterat! Eller? Man kan fan inte ångra sig på en natt, inte när man valt att ge det en chans. Speciellt inte efter man precis har löst det och ska kämpa. Man ger fan inte upp då!
Jävla piss!
Och snälla för fan, vill du inte så skit i det då!
Vela inte mer!

Aja, nu ska jag njuta av vädret och tvätta lite istället. jag kan ju inte sitta inne i dethär underbara. jag ska nog till och med ta mig en kopp te på ballkongen. mest för att det är mysigt, ty jag är egentligen ingen te-drickare.

oförskämt pigg.

En helt vanlig tisdag, eller? Näe, det har det inte varit. För jag har varit oförskämt pigg och dagen på jobbet har gått väldigt fort. Det är dessutom väldigt vackert väder, lite blåst, men helt klarblå himmel. jag har dessutom fått väldigt mycket gjort härhemma  nu senaste halvtimman. jag har irrat rundor som en galning och fått massor gjort. Så näe, tisdagen idag har varit och är väldigt mycket bättre än vad tisdagar i allmänhet brukar vara för mig. Det är väl skönt att det kan vara på det hållet emellanåt!

Igår hade jag en mysdag, med massa filmtittande och bara lugn och ro. Det var underbart. J fanns med hela kvällen och det uppskattades må ni tro. Jag såg blandannat en väldigt konstig film som handlade om en robot som "blev" människa. Den var inte speciellt bra, men den var helt utmärkt att bara ligga och halvtitta på.

Nu sitter bägge mirrarna och tittar ivrigt på mig. Det känns som om de säger
'VI VILL HA MAT!'. Jag tror att det är dags för deras kvällsmat. Dom är säkert vrålhungriga nu. Dom åt ju vid halv sex imorse, så det är inte konstigt om dom är det. Så jag pausar för att mata.....


långprommis.

Puh.. Idag är jag trött som attan. Jag ville inte lämna sängen imorse när Irjah ♥ väckte mig. Och jag förstår inte riktigt varför. Jag la mig tidigt igår och har sovit som en prinsessa heela natten, så jag borde vara pigg. Men det är jag inte. Kanske att jag har sovit lite för mycket då? Aja, hur som helst så är jag trött i alla fall.

Vädret är inte alls så nice som igår. Men jag känner verkligen för en långpromenad idag också. Så det få det bli. Jag hoppas bara på att det inte regnar, för då hoppar jag nog det. Igår var det i alla fall väldigt underbart att gå långt. jag och SLA gick och gick och gick, jag tror vi höll på i två timmar eller nåt.
Men det var den skönaste promisen på länge.

Det som hänt har nu passerat och jag är okej igen.
Känns skönt att det är över.
Lycka! ♥

Föresten så valde jag att skicka tillbaka mina JEANS igen för att byta till en mindre storlek. Jag ansåg att man inte ska nöja sig för lätt när det gäller ett par så dyra jeans. Näe, man ska vara petig då. Och det fungerade ju utmärkt i och med att jag alltid är jäkligt petig när det gäller beställda saker.
Och det var dessutom väldigt lätt att byta plus att dom var väldans trevliga när jag ringde. men nu är det i alla fall gjort och
dom nya BÄTTRE jeansen kommer i början av nästa vecka. Weeei, lycka även här.

Men nu är det
KÄRLEK ♥

inte inne.

Vår och sol!
Inte en innesittardag. Så tyvärr blir det inte mer än såhär!

slippa tänka.

Jobb, jobb, jobb, ja idag blir det inte mycket annat. men har en liten paus från allt nu i alla fall. Skönt men ändå inte. Just nu är det jäkligt nice att va igång så man slipper tänka. För det pallar jag inte. Jag vet att ni undrar och spekulerar, men jag kan/vill inte berätta förän det är passerat helt. Jag ber om ursäkt för att det inte blir "roliga" inlägg. Men som sagt så orkar jag inte.

Hur som helst så SKA jag njuta av helgen, varesig jag vill eller ej!



Men nu blir det först pub-jobb och en massa
ölsäljande...

gå över?

Jag känner fortfarande likadant!
Varför kan det inte bara gå över/ta slut?

Jag orkar inte grubbla mer eller känna med ångest.
Men framförallt så vill jag inte att det ska blir så som jag förfarar.


hoppas med mig, bejbs!


Livrädd att..

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut


vill inte.

Totalt jävla upp och ner!

En usel kväll igår vilket har orsakat multum med ångest idag.
Jag vill fan inte!
Att det ska behöva bli såhär, kan det inte vara okej bara?
Jag vill inte, INTE.
Fy vad det är jobbigt nu!
Jag orkar inte med sånthär alls, känner mig totalt bortkommen och jävligt nere.
Allt då, är det glömt?
Jag vill inte!

jeansen.

Idag kom jeansen! Så kul, och dom passade dessutom. Silcken tur. Men sen är jag alltid så jäkla jobbig när det gäller varor jag beställer. Jag känner efter mycker mycket mer än vad jag gör i affären. Så till sist, efter ca en timme så har jag hittat något jag inte gillar. Så typiskt mig, och så jäkla jobbigt av mig. Aja, jag ska försöka släppa det nu.

Annars inget nytt under solen... jag är trött och känner för att spela pingis, så jag vill egentilgen inte sitta här, men gör det pga tröttheten. Hur som helst så spelade i alla fall jag och J pingis igår och det var JÄTTEskoj! Jag har blivit lite såld på det känner jag. Så det blir nog att jag går ner och lirar om en stund.

För övrigt så är jag brunett ♥ i grunden!

'brunett' igen.

Måndag eftemiddag och numera brunett igen! Dock är jag lite ljusare än vad jag brukar vara, men det gör inget jag är i alla fall inte röd längre. Så skönt det är! Lycka i mängder. Nu kan jag ju gå ut utan att känna 'vad har du gjort?'-blickar. och bara det är värt massor.
Jag tänker dock inte lägga ut någon blid ännu, ni får vänta tills helgen eller nåt. Men jag är chokladbrun (typ), dock i olika nyanser ty jag hade ju slingor i det röda. Men hur som helst så känner jag mig hemma igen! Nu är det bara jeansen som fattas sen är jag fulländad. Och dom levereras om några dagar nu. Så allt känns jäkligt bra faktiskt.

Nu ska jag ta och mysa lite med
 M i r r a r n a innan J kommer hem. och när han kommer så myser jag med honom istället. En mysafton väntas ovanför puben. För idag kan inget gå fel, känns det som...

färgning imorn.

Sådär då var helgen avklarad. Suck! Jag hade velat vara ledig lite till. Men å andra sidan är jag gla ty mitt hår färgas imorn. Det ska bli så jäkla skönt att bli av med det som är där nu. Jag är dessutom väldans glad eftersom jag beställt jeans. Gud så fina dom är. jag har velat ha sådana länge nu så det är skönt att det blir av.

Helgen inleddes med en lite fest härhemma. Det var öldrickande och pingis som stod högst på listan över sysselsättning. Efter turneringar och ca ett flak, så begav vi oss hem till Matti, som stod för kvällens efterfest. Och där var det livat vill jag lova. Massa folk och berusningsgraden var väldigt hög. men v hade väldigt skoj och rockade loss hela högen!
Lördagen var en soffdag och där höll jag mig hela dagen fram tills det var dags för att jobba. Puben var ganska eller väldigt folktom hela kvällen. Och det gillade jag eftersom jag inte var upplaggd för en kväll med fullt ös. Efter att jag hade stängt och låst så stack vi ut till Mange för att ta oss ett par öl efter jobbet. Jag var dock väldigt seg vilket gjorde att vi inte stannade speciellt länge. Men det var trevligt.

Idag är det världens tråkigaste väder. Grått som bara den. Så nu ska jag gå ner i källaren och se på pingisspel. Där finns nämligen inga fönster, så då ser man inte gråskalan.

favvo jeans.

Äntligen har jag beställt mina favvo jeans. True religion, om ca 3-7 arbetsdagar levereras dom. Gud vad det är smidigt med internet. Allt bara kommer av sig självt.
Idag är jag för övrigt JÄKLIGT trött och inte alls på humör, men det finns alltid humör för att shoppa jeans. Inget kan stoppa mitt jeansbehov! Speciellt inte när jag hittar jeans som jag gjorde idag!


flumm.



Gårdagens flumperiod!

nya maten.

Fredag! Gud så skönt att vara ledig ett tag. Ikväll blir det som sagt, pizzerian och testa den nya maten där. Det har förresten stått om det i norran, så lite hippt är det allt! För övrigt så har J röjt hela källaren för att få in ett pingisbord där. Och nu har han hittat ett bord så han är iväg och fixar det. Så ikväll lär jag inte se röken av den mannen! Aja, det är ju ialla fall bra att han tränar lite!

Jag och SLA bestämde innan idag att vi skulle hitta på något ikväll och det ser jag fram emot. Det var längesen bara hon och jag hittade på nåt tillsammans. Jag har saknat henne på nått sätt. Även om vi ses var dag så är det inte samma sak. Så ikväll blir det mat och spelande (kort m.m) för hela slanten. SLA är nämligen en som gillar spel, och då får man haka på. En dunderkväll med andra ord. En riktigt mysig sådan.

Nu ska jag ta och glida rundor lite på nätet innan J kommer och det är dags för mat.

vändning.

Fan! Att det bara kan vända så.
Från att vara en
"glad Ellinor" till skit!
Jävla piss!

knips.

Ont i armen. Japp, så går det när man gör J lite arg, han knips! Fy vilken dålig ovana. Ahh, det var inte farligt man han har en tendens att ta i en del. Men som tur är så är jag härdad. Och framförallt så är jag muskulös så jag fixar det. Ehehe, vilken underbart förhållande det låter som vi har eller? Nja det låter väl värre än vad det är. I själva verket är det väldigt okej mellan oss, knipen är bara en del av J som man får vänja sig vid. Till och med hans Mor får sig knip då och då.

Hur som hels så känner jag mig väldigt lycklig idag. Snart helg och allt vad det innebär och dessutom en dag närmare färgningen av håret (weeei). Jag längtar mer efter det än helgen. Men det är väl förståeligt i alla fall för er som sett "missödet". Jag kan bara inte förstå dom som säger att dom gillar det. I och för sig så gillade jag det i en dag, så dom kanske ligger på samma våglängd som jag gjorde den dagen! Aja, hur som helst så är det nära tills det försvinner.

Annars är allt okej. jag funderar en hel del på att höra av mig till min gamla vän och träffa henne i nästa vecka någon gång. Det var så jäkla längesen jag hade tid/ork att bara umgås en vardag. Men nu känner jag att orken är på väg tillbaka. Och det är skönt. Jag vill ju inte isolera mig helt. Näe, det vore dumt. Så nu får jag ta mig i kragen och fixa till dethär.

radio k-stad.

Hemma igen (från jobbet) ännu en dag. Känns som om att denhär dagen varit ganska innehållslös. jag har bara gått upp, jobbat och är nu hemma. Det värsta av allt är att jag inte riktigt orkar pyssla med något nu. Jag vill men kan inte! Eller visst kan jag men jag känner inte för det. Näe, idag är inte min dag. Men en possitiv grej är i alla fall att jag redan har städat, diska och tvättat vad jag ska, så idag är jag fri från allt sånt trams.

Imorn kommer radio K-stad till jobbet och ska intervjua oss och spela låtar för oss, kan bli skoj. Hur som helst är det alltid roligt när något udda/utöver det normala händer på jobbet. Allt där har blivit eller är ganska slentrian. Jag är dock inte en av dem som ska välja låt eller intervjuas, vilket jag är glad för. jag klarar inte riktigt av sånt. Och speciellt inte med dethär håret. Jag vill inte synas!

Helgen innebär jobb på lördagen, självklart på pubbis då. Och det ser jag fram emot. Utöver det ska jag och J gå och inviga den nya rätten på (gamla) pizzerian. Dom har något nytt, där man grillar saker själv på en "sten", och det känns spännande. Hur ofta har pizzerior sånt?! Hur som helst så är det alltid kul att äta ute, speciellt om man kan dricka en öl till maten! Och det kan man även det. Så det blir toppen.

Mest av allt längtas det i alla fall till måndag. Då jag blir brunett igen. 
G U U U D  så skönt det ska bli att slippa skämmas. Fy fan vad jag avskyr denhär röda färgen nu. Ju mer jag ser den desto större blir hatet. Näe säger jag aldrig mer.
Nu ska jag för evigt vara brunett.

favorit födelsedag.

Idag ville jag alltid fylla år när jag var liten! Ehmpf, lite förklaring följer. Jag fyller ju år så jädra sent, så som barn ville jag alltid fylla år den tredje i tredje, för att fylla tidigt och få ett juste datum. Sådeså!
Precis som jag anade igår hade jag ingen aning om vad kvällen/eftermiddagen skulle vänta... Den innehöll IKEA för hela slanten. Nice, för jag har inte varit där på länge. Jag, J, Svärmor och Svärfar var där och införskaffade oss en jädra massa. Fast jag och J var lite lugna med handlandet i alla fall. vi handlade en STOR tavla till hallen (väldigt välbehövligt, det känns som om att den är möblerad färdigt nu), diskborstar, ljus och toalettmattor (mirrarna har kasserat dom gamla). Så vi handlade bara sånt vi behövde och smällde inga stora pengar alls. Duktiga!
För övrigt var det en superb ledig dag, trots väder. Jag fick ut mycket av den. Jag har dessutom beställt tid för att färga håret
IGEN. Nu ska jag fan bli nöjd, annars jävlar! Näe, usch vad jobbig denhär frisörrundan har varit. Men på måndag blir jag i alla fall brunett igen. Och ALDRIG, aldrig mer rödtott! Fy, sånt skit det har varit. Mest rosa skit men hur som helst jobbigt. Nu är det slut med det röd/rosa, för alltid!


här var jag brunett och fin!
Snart är jag där igen.


korv stroganoff.

Nu har jag varit i stan och fixat nailsen, känns skönt och fint! På vägen hem kom jag på världens grej! Jag ska laga korv stroganoff till mig och J idag. Såklart blir det veggo till mig, men gud vad jag blev sugen. Det är bara för jäkla gott ju! Nu är jag helt hajpad och kan knappt bärga mig. Och fatta vad J blir förvånad, jag lagar typ aldrig mat. Tycker att det är trist! Jag vet att man vänjer sig och växer in i att gilla det, men jag orkar inte ta mig den tiden! Näe. Men idag känns det inte alls som ett projket eller jobbigt. Näe, det ska bli skoj och framförallt gott som bara den. Jag ska dock göra en lite rövare och servera pasta till. jag har nämligen ett crawing för det också denna dag.
Nu kan jag inte bärga mig mer, jag måste handla det som behövs och starta mitt projekt. Hoppas nu att J blir glad, annars jäklar säger jag bara...

massa kaffe.

Idag har jag semester, och det är världens sämsta väder. Suck! Aja, det tillåter väl i alla fall mig att sitta inne och vila upp mig hela dagen. Och det är ju i och för sig skönt. Men jag ska in en runda till stan och fixa naglarna. Dom har havererat helt. Så det ska bli skönt att hinna fixa dom idag i alla fall. Jag ska dessutom tvätta och städa idag. Så att det blir fint och rent härhemma. Tvätten är redan igång och jag har en till laddning som väntar.
Kanske skulle man hyra en film idag och bara päsa framför tv:n? Nja, vi får se vad jag känner för. Hur som helst så var det skönt att bara sova ut idag. Och det är aldrig fel att dricka en massa kaffe i lugn och ro på morgonkvisten. Näe, sånt gillar jag! J är ute på golfbanan och jobbar idag, så jag ska hämta honom där i eftermiddag. Så kanske hittar vi på nåt kul i eftermiddag?! Jag vet inte alls vart denhär dagen kommer sluta. men jag ska njuta av den varje sekund, trots väder och vind!

kattförråd.

Sådär ja, cirka sjuhundra kronor fattigare. Men med ett förråd som räcker länge. Och mirrarna har allt! I överflöd, nu ska det pausas från shoppandet ett tag. Pengarna bara sinar. jag måste dessutom och fixa naglarna imorn, ty de faller isönder. Och där går det ännu mer pengar. Fan att allt ska kosta. Äh, det blir väl lugnt sen, men det är lite jobbigt att ALLT ska komma samtidigt!

Gårkvällen var rolig och med fullt ös hela kvällen. Folk hade trevlig och jag hörde inte av ett enda bråk. Stämningen var på topp. Men i och för sig är den alltid det när Kelly Bundies spelar. Och dom slutar inte tidigt och vill hem som alla andra band näe, klockan var nog halv tre innan dom la av igår. Och sånt uppskattas av både besökare och personal. Det finns inget tristare än någon som slutar och packar ihop redan vid tolv när man har öppet till ett! (Nämner inga namn) Så i stora drag var det ännu en toppenkväll för Vittsjös pub. Jag vet att det låter lite småstadsaktigt. Men ni som inte besökt puben här borde ge det en chans! Alla åldrar är här och umgås! Och hur ofta ser man det på andra ställen? Njah, jag gillar det i alla fall.



Orkar inte mer nu, sömn behövs!

svullardag.

Efter en hektisk kväll med livespelnig och mycket folk så är jag en aning avtrubbad! Usch, rättare sagt är jag helseg! Fy... Jag har fixat med djursjukhuset så att jag ska hämta mat till mirrarna i alla fall. Dom måste äta, även om Ellinor är trött. Aja, annars tror jag inte att det kommer hända speciellt mycket idag. En svullar dag, vilket innebär mat, mat, chips, dippa och mer mat. Idag händer det! Det är jag värd efter gårdagens stimm. Jösses vad det var folk, och fyllan var enorm! Puben kan verkligen leverera dagar som igår! Alla var goa och glada och vi tjänade en massa cash! Loveli! Näe nu ska jag påbörja mitt matintag seriöst!
Jag kanske återkommer om orken hinner ikapp!