måndagsmys indeed.

Nu har jag trots tröttheten, varit ute och gått och städat min lya. Jag känner mig flera mil duktig och känner att det är dags för en paus, resten av kvällen. För nu gör mina ben ont, och jag pallar inte mer. Så nu är det dags för; faddergalan, mysbyxor och o'boy. I'm in no need to...


ett-till-sju!



Vilken dag gillar du mest?
Lördag, om jag är ledig.

Två saker som irriterar dig idag?
Grådiset och jobbet.

Tre saker du har på dig idag?
svarta strumpor, jeans och Jc-linne.

Fyra saker som glädjer dig idag?
Snart jul, nystädad lägenhet, obbe och helgen som kommer.

Fem saker gillar du mest atm?
Gurka, mina moccastövlar, nystädat, sol och såklart min säng.

Sex saker som beskriver dig just nu?
Lockig, Trött, avsminkad, wrangler, ella i knä och fräknar.

Sju saker som saknar du idag?
Dippmix, sol, ljus, pigghet, snö, ledighet och engagemang.


slarvbytta.

Har jag sagt att jag varit trött innan, så tog jag i. För dethär är helt sjukt. Jag nästan gick och somnade på jobbet. Hoh! Hade kanske gjort mer nytta sovandes, för jag var rörigheten själv idag. I och för sig så går allt på jobbet på rutin, och av vana, så jag har nog lyckats.

Idag är det måndag, och det innebär Obbe. Tjohoo, som jag längtat. Jag har gått och tänkt på det hela dagen och disskuterade det till och med med ett par kollegor, hur mycket abstinens är inte det då? Hah! Det är min favvodrog! Och jag menar verkligen det! PussObbeHej!


Taje minuter.

Nu har jag precis ätit kvällmat, i form av en kyllabulle. Oh, jösses så gott det var. Jag har fasen ingen botten alls idag. Kan äta precis hur mycket som helst. I och för sig kan det bero på att jag inte ätit typ något under helgen. Så idag larmar jag för glatta livet. Men laguna är gott som fan. PussPuss!


visakort=great!

Jag har nu suttit och klickat hem lite kläder ännu en gång. Tss. Jag tror att SLA, med största sannolikhet kommer att döda mig då jag klickade hem ett par glansiga, svarta, leggings. Höh! Jag klickade även hem en tunika och ett par benvärmare. Så snart ät det pakethämtning igen. Ica here I come! Hoh, jag är en så kallad stammis i paketutlämningen. PussShoppingHej!


F E S T E N !

"Ta inte på mig, jag tycker ju inte ens om dig!"
Inflyttningsfesten var skojig som attan, och ölen gjorde en berusad! Tjohoo, sånt tryck det var. Och BanditBiia, var som en liten hönsmamma och fixade allt, till och med mat. Hemmafester är inte fel alls! Mer sånt tackar. Men deras krog (som låg rakt över gatan) var ingen höjdare. Där var renav så trist att jag somnade, hoh! Men jag är helnöjd med gårdagen. PussPåDen!


dagen efter?

Idag känner jag att jag lever. Allt går i vågor. Ena stunden skrattar jag hysteriskt så att ögonen rinner, stunden därpå är jag så trött att jag inte ens kan prata. Man kan kalla det bakfull, jag kallar det supertrött. (se bild) Hoh! Nu suger soffan efter lite värmande ronniL, och en film. PussPuss!


140m² oskarström!

Innom kort är vi (Lillesyster1 och 2, Jess, J och axl mfl.) på väg till oskarström för att supa skallarna i bitar, hos Net och BandiiiitBiiia! Eller, partaja ordentligt i alla fall. jag är dö pepp och ska dansa som en jävel hela natten. (randigt eller flicka?) Det är det enda som stör mig nu. Jag hatar alla mina kläder, och lär byta plagg minst fem gånger till innan jag drar. men ha en trevlig kväll, för det ska jag! PussPussHej!


inspiration...

...och vår/sommar-känslor!


frulle på gång.

Uppe med tuppen! Och vad beror detta på? Jag jobbade ju för tusan dubbelpass igår, jag borde sova som attan nu. Men icke, ronniL är en morgon msk. Suck! Nu inväntar jag bara affärens öppninig, så att jag kan gå och handla massa god frukost. Idag är jag hungrig som tusan, då jag inte hann äta någon kvällsmat igår. Empty, mage liksom. Hoh! Så nu ska den fyllas med bullar eller något sånt. PussPuss!


just saying.


fredagscola, check!

Nu sitter jag här i all min stress och ska snart, typ nu, gå och jobba. Jag har en bad-ronniL-day, om man nu kan ha det. Aja, nu bär det i alla fall av till puben, för att ösa ut bier! Tjohooo. Fullt fuckin' ös, medvetslös. Mat idag då? Nja, får lösa det en annan dag eller senare. PussPussFredagshej!


wicked ornaments?

Fy jäklar vad jag har accepterat alla jäkla tv-program 'nowadays', jag kan se allt. Det är bara att inse, jag har för få kanaler och därav accepterar jag allt. Jag måste skaffa en boxer, så jag slutar nöja mig med b-program. Herre jösses, här sitter jag i en lägenhet med tre kanaler (svt1, svt2 & tv4). Lever jag på början av nittiotalet eller vad är det frågan om? Näe, nu är det tamejfan beslutat, boxer ska fixas. (när jag hinner/orkar). PussPussNatt!


Suddenly i see, this is what i want to be.


AcidHouseKings!


Sånhär mysig musik hade jag kunnat höra resten av mitt liv. Dom är grymma, aj löve! Mer mys åt the ppl och mer sånthär till ronniL! (hennes röst är fajn!)



Tonights forever


Say yes if you love me


This heart is a stone


Tyckande idag.


- Adventsljustakar, inte hos ronniL!
Okej, jag har blivit ett julfreak, men jag kommer ALDRIG att sätta en såndär plastljusstake i mina fönster så länge jag lever. Visst kan jag acceptera att andra har det, men aldrig hos mig. Jag klarar inte av dom. Punkt!

- Regn och blåst (no shit eller hur?)!
Jag vill ha sol, blå himmel och hög fin luft. Inget jädra dugg som regnar ner i sidled på grund av blåsten. Näe, nu får det fan räcka. Ge mig lite frost och is istället, för det kan jag hantera. Men inget mer rusk, alls!

+ Julmust, är gott som attan!
Jag dricker det endast en gång om året och det är vid juletid. Jag kan inte hjälpa att jag drömmer mig tillbaka till julborden som barn när jag dricker det. Så jäkla mysigt, och gott! Nostalgitripp.

+Ståsolarie, helt super!
Man slipper vara i det så länge, får inga ränder. Kan det bli bättre. Okej ibland kan det vara jobbigt att stå, men  10 minuter är ingen evighet precis. Så det härdar man ut, i alla fall jag. Brun och fin!


J U L J Ä V E L !

Nu är det konstaterat iår är jag en riktigt julig person. Idag var jag och införskaffade mig ännu mer pynt. Och jag älskar det. Pihi! Stämningen i min nya/egna lya är på "jul-topp". Hoh! Sån trevlig jul det kommer bli. Med pynt och allt. Snart så, snart så.

Idag var jag och jobbade som ni nog förstått vid dethär laget. Jag var även och solade en gnutta för att bli fin till helgen (jobb-fre, inflyttningsfest-lör). Ingen tid alls tillövers. Speciellt inte imorn, då jag bara hinner hem och byta om, pjuh! Men i like my life "fullspäckat"! Tjoho! PussPuss! 


Bättre sidan?

Woop Woop! Ikväll blir det promenad igen, för första gången denhär veckan. Jistanes, så skönt det ska bli att komma ut lite. Jag håller bara tummarna för att det inte regnar, eller blåser. Men vem fösöker jag lura? Vi är i sverige, och det är höst, så rusk är ett måste. Hur som ska det bli skönt att lufta sig lite. För, det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder. PussPussHej!


Städat & pyntat.

Såhär på eftermiddagskvisten känner jag mig piggare och har både städat och julpyntat. Mamma kommer att bli helnöjd, då hon tykcer att jag pyntar på tok för lite. Men dethär året har jag julstämning redan nu, och jag kan säg att jag längtar som attan (brukar aldrig hända annars). Så julpyntningen fick ske tidigare, eftersom jag inte har tid i helgen. JulMysPuss!


Under filten.

Även onsdagen spenderas hemma i soffan. Då gårdagen (+natten) inte blev alls så friska som jag hoppats. Jag känner mig dock feberfri än så länge, och har till och med druckit en kopp kaffe idag. Jej! Så bion blir inställd och jag är allmänt less på grund av det. Men den finns alltid kvar tills i helgen ändå. Nu ska jag krypa ner under filten och mysa väck all sjukdom. PussHejKnuff!


E n A v T r e .

  • En av årstiderna; Sommar, vår eller höst
  • En av sjukdomarna; Snuva, feber eller halsont
  • En av 'måltiderna'; Dessert, förrätt eller macka
  • En av dryckerna; Te, kaffe eller O'boy
  • Ett av kläderplkaggen; Slips, skjorta eller klänning
  • Ett par av skor; Sandaler, pumps eller sneakers
  • En av de värmande; Kofta, halsduk/sjal eller mysbrallor
  • En bärsort; Blåbär, hallon eller jordgubbar
  • En att läsa; Tidning, bok eller blogg
  • Ett mönster; Rutigt, randigt eller blommigt
  • En alkoholhaltig dryck; Vin, drinkar eller öl

IfSheLovesYou.


Sol den tjugofjärde.

Hade en liten foto stund med migsjälv påväg till affären. Förstå att detta är skickligt då jag bor typ två steg från affären. Aja, jag tycker att jag fångade hur nice utomhus är i alla fall. Så, ut med er om ni är friska, för det ska jag så fort jag blir bättre. PussHej!



Omgjord igen!

Som ni nog anar så är jag hemma idag också, jag känner mig lite, väldans lite, bättre. Jag har av någon outgrundlig anledning också blivit mer förkyld under natten. Men jag ska pimpla te och varm obbe, så att jag blir frisk. För imorn är det nämligen planerat att jag ska se New Moon, och det vill jag inte missa. Så nu gäller det att kurera som attan.

Vad gillar ni nya designen föresten? Tyckte att den gamla var lite för prylig, så jag ändrade det till lite simlpare och ofärgat. Dock är inte allt rosa väck, kolla bara länkarna , när ni håller muspekaren ovanför dom. Är inte det rosa, så vet jag inte. Inget ronniL klarar sig utan ju, Hoh!PussPuss!


Yelle - Ce Jeu.


En finfin låt som Jess fick mig att minnas igen. Puss på henne och på låten.


Redlabel t-shirts!

Jag älskar mina carlingströjor, speciellt dom nya råa. Idag är denhär, med en uppskuren panda på perfekt, då den är lite större och längre i midjan. Jag ligger konstant idag, och reser mig bara för att byta film. Så stort och skönt är grejen idag. Nu; filmbyte igen. PussPåMyskläder!


Nice:iga tröjor.

Som alla andra dagar när jag är sjuk, så har jag även idag internetshoppat lite. Jag håller tummarna för att tröjorna kommer innan helgen. Visst är dom asfina? Jag gillar dom skarpt. Tösen som designar dom, har massa fler fina saker i sin shop, och är grym. (Jag känner mig inte bättre!) PussPuss!


Feber och frossa.

Inatt sov jag bara en halvtimma. Jag känner mig minst i världen, och vill bara sova bort allt. Så om ni gissat det redan, så Ja, idag är jag sjuk. Och det är väldigt synd om mig också! SjuklingPuss!


Upprepningar är kul.


Hah, Stewie Griffin levererar ännu en gång. Enjoy, 'cause I did!


Kyllabulle meddesamma!

Även om jag idag är trött och inte alls på topp, så får jag svinmycket gjort, och hela dagen finns kvar ändå. Nu är det kyllabulle som gäller. Jag bara älskar det! Plus ett glas mjölk, så jag inte bryter benen. Hoh! (jag är ful idag) Hehehee, så kan det gå, på tå! Pusspåer!


Smilfinkarna.

Jag kan bara säg en sak. Lars Winnerbäck är bäst live, jösses vad han levererade igår. Både jag och Sla kom på oss själva med att stå och le genom heeela konsterten. Han spelade massa goa, gamla låtar som ronniL självklart sjöng (för full hals) till. Aaa, allt var underbart, precis som jag väntat mig. Somliga artister bara måste ses live. PussPåHonom!




Jag, Sla och LW!

"Då vill man skrika, börja om och stanna kvar,
men vem hör en sådan sliten kommentar?"


(Lars Winnerbäck - Under månen, kan vara den bästa låten som finns) Om lite drygt 40 minuter så ger jag mig av för att ännu en gång se min man, hoh! Jag ska sjunga och dansa tills jag ramlar ihop/isär. Jag ska skratta hela tiden, och allt ska vara underbart. Och Sla ska med! ♥ Jag älskar redan denhär dagen mestPussarIMassor!


Head 'n Shoulders!

("Jag är glad att jag aldrig hann ge dig något, jag är gladast att jag aldrig gav efter och gav bort migsjälv till dig. Pust, vilket helvete jag hade haft om jag gett dig ett skit. Stampa sönder??")

Idag ska jag åka och se Lars Winnerbäck, hela min kropp är i extas, och solen skiner. Jag ska/kommer ha den bästa dagen i livet. Jag ska ha roligast idag. Mellanslag, mm. Nut, är finisen själv, och jag kände igår att jag saknat henne imassor. Jag är bäst när jag är lycklig, så tack för att du hjälper mig till det. Tack för en fin kväll allihopa. Annars, så fick jag en liter head 'n Shoulders i ögonen igår, slarvigt värre! (jag känner fortfarande doften) PussHajje!


Ljungpyntat puben!

Nu är det fanimej inte alls långt kvar tills jag ska börja jobba. Men jag och J, vi var där redan igår och pyntade lite. Fy bubblans sån tung "blomman" vi bar fram var, vi fick hjälpas åt att lufta upp den då skottkärrran. Jag trodde skottkärran skulle gå isönder. Men det klarade sig. Vi kan vi!

Ikväll är det karaoke på puben, så jag ska ladda med lite bedövande hevymetal så att jag blir dövare. Hoh, näedå, men öronproppar?! Jag hittar nog på något ska ni se. PussPussHej!


Klarblå himmel.

Wohoo, idag lyser solen ute. Jösses så längesen det var det hände sist. Frukost och promenad står på agendan. Jag känner att dethär blir en underbar dag. Mest för att solen lyser. That's all I need right now. PussPuss


Baracuda - Ass Up!


Vi får väl ta och köra en liten låt. Denhär har ni LuddePuh att tacka för. Hoh! Sånt kul den är. Jag gillar vekligen den grabbens muskismak. Varsegoa, hörrni.
LuddePUH -
Tack för att jag fick ditt spfy! Heh, Puss!


Ruffstofsen idag.

Nu är jag hemma, och jag är pigg och har en dunderdag! Jag är förhållandevis nöjd med migsjälv idag, och detta händer icke ofta alls. Så lycka på det. Egentligen är detta skumt då allt gått fel; Datorn hänger sig heeela tiden, nagelfixningen misslyckades ett par ggr innan det fixade sig, jag hittade inte min svarta väst, mm. Pjuh! Men nu är jag klar och nöjd. PussPåEr!


Önskelistan '09!

Min amaryllis(?) håller på att slå ut, och dethär innebär att det snart är jul. Fasiken, jag måste handla massa julklappar. Pjuh! Jag undrar vad fasiken man ska handla till alla sina finisar? Men jag kommer väl på något, hoppas jag. Hursomhelst, så önskar jag mig samma sak som varje år, en heeeest, helst en avlad och fin, gärna betald för hela dess liv. (på skoj, men jag skulle vilja ha en hest då och då). Men på allvar hade jag gärna velat ha en miljon eller två, så att jag kan underhålla mitt shoppande... PussPuss!


Nitton snabba!


Näe, orkar inte långa utlägg på en fråga idag, så vi kör nitton (jag vet udda antal) snabba istället. Bara för att jag vill det. Taha, sån är jag idag. Så läs  Questions där uppe, tackar!

1. Hur många gånger har du svurit idag? - 10-20 kanske, aggro?
2. Vilket ord säger du ofta? Jösses och bajs (säkert massa fler)
3. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - Aaaa, men inte på fredag!
4. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? - Uhh, Ella eller J (tror jag)
5. Vad borde du göra nu? - inte frysa, dvs klä på mig mer!
6. Har du något smeknamn? - ronni, ronniL mfl. (inget namnutgiv här, ICKE!)
7. Sover du mycket? - Näe, är nog lite halvkass på den biten.
8. Vilken är den bästa filmen du sett senaste 2 veckorna? - Hmpf, 2012 (mby?)
9. Vem kramade du senast? - EllaBellaBusBoll, jag kramade hon sprallade. 
10. Nämn den bästa personen - För många att välja bland. Puss!
11. Tycker du om någon just nu? - Jovars, älskar väl alltid någon
12. Vill du flytta? - Näe, inte just nu. Snart kanske? 
13. Hur ofta borstar du tänderna? - Två gånger om dagen.
14. Är du egoist? - Jupp, det får jag nog säg. Är inte alla det?!
15. Gillar du att bada? - Njae, har lite svårt för det.
16. Skrattar du åt allt? - Nej, mest åt migsjälv faktiskt.
17. Vem får dig alltid att skratta? - Jag! Heh, egoismen visas.
18. Gråter du när du tittar på filmer? - Nejdå, har hänt typ en gång!
19. När grät du senast? - För ett par veckor sen? Minns knappt.


Regnskyddad inne!

Idag hade jag en såndär goe 'aha:are'. Jag trodde nämligen att det var tisdag, så visade det sig att det var onsdag, en dag mindre att jobba då, jej! Och jag är dessutom ledig på fredag, så imorn är det sista dagen denhär veckan som jag stövlar in i bunkern (betong+plåt+nada teckning).

Plus; Storm och ösregn ute, håller mig inne dårå. Jag behöver inte ens någon övertalning. Jag vill ju inte söndra mitt fiinaste parraflax jag stulit av Biiiia (psst, hon är informerad). PussHej!


Införskaffat i hopp...

...om att det inte ska hamnamycket hår på borsten alla 'inte-orka-tvätta-håret-dagar. Jag hoppas på att det fungerar. Gör det inte det, så tröstar jag mig med att det bara kostade 34.90sek på maxi. Men jag håller tummarna. Allihopa faktiskt. TrasselPuss!




Hopsan, glömde ju att berätta, för er som inte vet, att jag har megatunt hår, så jag har vekligen inte råd att förlora massa på grund av trassligt hår. Sådeså!

Idag tycker jag.



+ Spontana Komplimanger, komma-på-vad-man-sagt-efter-man-sagt-det.
Dom är värda 'a great big deal moore'. Jag tror dessutom att dessa komplimanger är ärligare är de man krystar fram till te x bartendern efter tio öl, heh! Nåväl, fler sånna tackar.

+ Mormors dippa, specialaren gjord på 'italiensk-salladsdressings-mix'
Jag får inte nog. Jag kan äta den hur mycket och hur ofta som helst. Snart kommer jag väl att se ut som dippa istället för en gurka? Näedå, så illa är det inte men det närmar sig.

- Ellas nya 'tugga/bita-på-allt-jag-ser' beteende.
Hon biter fan på allt, till och med på mig. Inte nog med det så gnager hon på högtalarsaldden från datorn. Inge vidare alls om den pajar. Så sluta med detdär ella. Fy på dajje!

- Novembertröttheten, den som kommer varje jävla höst.
Jag har börjat känna av den något enormt. Det är precis som om jag sover hela dagen fram till eftermiddagsfikan, först då vaknar jag till liv. Jag sover dessutom både till och från jobbet, eller nickar till. Ljus, kom tillbaka!


Tandkräms tappning.

Hoh, tandkrämsfläcken på tröjan skapades imorse. Och nu är det bara så att den ska få vara kvar tills tröjan slängs. Heh, det händer nämligen ikväll, då den är trasig. Men jösses att jag inte sett fläcken på heela dagen. Sicken miss va? Hah, jag hoppas bara att många haft roligt åt det, och inte missat det som jag. (bättre humör idag!) PussPuss!


LoctiteSuperAttack!



Loctite's super attack lim, fy fasenbra det är. Jag LÄSKAR det (avsiktligt stavfel)! Hursom så kan dethär limmet fixa allt, och jag menar verkligen allt, möbler, naglar, tavlor, silverarmband, mm. Dethär mina vänner är en gåva från gud. Och bland det bästa jag vet. Hoh!


DimmaOchDis.

Tröttheten tar över helt idag, jag kunde knappt hålla ögonen öppna under bilturen hem. Tur som attan att jag inte körde. Jag känner mig lite halvkrasslig, och ska nog bara sova bort hela denhär förbannade kvällen. Pjuh, så jobbigt allt är idag. Jag ska försöka sova bort lite av likgiltigheten, hatet och oinspirationen nu. Puss ändå!


FindOutTheTruth.


Idag 18.00 blir det bio, och jag vet redan att jag kommer älska filmen, 2012!


Söndagsväder.

Ärligt talat... Idag ska jag vara med om världens grej, jag lovar att fota och allt sånt. Men nu har jag inte tid. Först frukost, sen äventyr. (solen skiner idag, och det kräver ett; jej!) Puss!


Tingelingerna.

Klockan är kvart över fyra, och det är redan bäcksvart ute. Snacka om sorgligt. Nu ska jag bege mig till puben för att jobba lite. Jag hoppas att det blir en del att göra, det är alltid roligt att jobba om det är ös. Så kom dit för tusan. Hur som helst så drar jag dit nu. Puss (så ses vi sen)!


Bartenderkväll.

Lördagen bjuder på ett grådaskigt väder, och vem är förvånad? Det är gråtrist konstant nu tycker jag. Piii! Snart ska jag ge mig av till puben för en kväll med jobb. + Jag var med om världens roligaste/äckligaste pryl inatt. Skrattar så att jag får ont i magen ännu. Hoh, sånt skoj. PussPuss!


ThePigeonDetectives!


Av någon anledning så lägger jag upp denhär efter endast en lyssning, bra då!


Sommar Minne!

"Same name, different shit!"
Hoh! Jösses vad jag gillar den frasen, tackar för den Mor. Nu bär det snart av till Mor&Farfredagsmiddag. Regnet öste ner precis så jag ska ladda med massa paraplyer och regnställ. För jag lär få gå från dom. Skit i vädret dock, det är ju för fan fredag! Pussar i massor! 


Sömnigt värre.

Hoh! Såhär trötta är Ella och jag idag. För ni ser väl påsarna/svullnaderna under mina ögon. Plus det faktum att jag hade kunnat sova stående. Och Ellas kisning går inte att ta miste på. Hon ÄR bara svintrött, utan spruta. Med andra ord så får det bli en tidig kväll för oss, om vi ska orka något alls imorn. (Jag tror att allt dethär är sprutans fel!) SegTrött-Puss!


BlindSedanFödseln.



I en stor skog långt bort i fjärran levde en föräldralös orm och en föräldralös kanin. Av en slump förhöll det sig så att båda var blinda från den dagen de föddes. En dag när kaninen var ute och hoppade i skogen så trillade han över ormen.

- Oj, ursäkta så mycket! Jag är tyvärr blind så jag ser inte var jag hoppar. Hoppas att jag inte gjorde illa dig. Jag vet faktiskt inte ens vem jag är själv, eftersom mina föräldrar inte berättat det för mig.

- Det är okej, sa ormen, jag är också blind sedan födseln. Och jag har aldrig träffat mina föräldrar, men jag kanske kan kräla över dig och se vad du är för en?

- Det vore jättesnällt! svarade kaninen.

Så ormen krälade över kaninen och sa sedan:
- Du har en mjuk päls, långa öron och en fluffig svans, så du är nog en kanin!

- Tack! sa kaninen, jag kan känna på dig med min tass och ta reda på vad du är för något!

Kaninen kände på ormen och sade sedan:
- Du är hal och slemmig, har en kluven tunga och saknar ryggrad, så antagligen har du någon form av chefsposition!


SvartaStrumpor!

En dag senare, och jag är trött som aldrig förr, har ont i armen men en cola fixar biffen! För övrigt har min dag gått i vågor, endera jobbig och seg och endera flummig och suddig. Vad som än händer så är det freedag imorn, och mat hos päronen (hjertas). Det var längesedan jag bjöd in migsjälv där. Nu; promenad och sen strumpbyte. Puss så länge!


Ändra åsikt.



Varför ändrade du åsikt så lätt, vad gäller vaccineringen?
Jag ska berätta att jag i vanliga fall är en väldigt envis figur, som nästintill aldrig ger vika. Men det finns en person i världen som kan få mig att vackla lätt som en plätt, och detta är min mor. Det var förklaring ett, mor ville det och argumenterade massa och bra.
Sedan så var ju anledningen till min negativitet gentemot det att jag tyckte att alla gjort en för stor grej av det. Att det helt enkelt blivit så stort att jag vände det ryggen helt/struntade i det (precis som vid SARS och fågelinfluensan). När jag väl sen märkte att fler smittades och for illa så tog jag beslutet. + massa mer, men jag orkar inte, jag är klar nu.

Och alla bieffekter av vaccinet då?
Dom skiter jag fullständigt fan i, nu får det fan räcka med hysterin. Jag tar dom när dom kommer i så fall. Varför oroa sig redan nu?


'Cause you're Beautiful!

Weeei, LillaRosa4 kom idag, och den är finfinfin! Jag har nu suttit och meckat (i mörker vilket var toksvårt, idioti) och fått armbandet i rätt storlek. (armbandet är omeckat(?) på bilden) Men jäklars så fin den är. Bästa köpet ever. Och såklart ROSA! Så jäkla fin ihop med silver också. PussPuss!


Vaccinationskort då?

"Ojdå! Du blöder... Ah, det visar bara att du lever."
Nu har jag varit och tagit den där jädra sprutan, nöjd mor?! Hursom så har jag städat och diskat och lite sånt också. Och så vitt jag ser, känner och tycker, så går jag inte bättre baklänges, inte heller sämre framlänges. Och detdär med att ens barn skulle lysa i mörkret, det få vi helt enkelt vänta med att reda ut tills den dagen kommer(jobbskämt). Men jag mår i alla fall bra, och jag är glad över mitt beslut. I'll survive!


I ronniL's tycke.



+ Mysbrallor/Pommesbrallor
Det finns inget skönare. jag hade nog bott i mina om det inte vore för att dom var så fula. Eller, jovars dom är helt okej men inte 'utekvälls-material' precis. Men jag vill ändå hissa dessa sköna saker.

+ Växter i lägenheten/huset
Ett hem blir så jäkla mycket mysigare med lite växter. Växter (och då menar jag levande/friska) kan göra nästan vilket sunkigt ställe som helst fint. Så plus till alla er som har gröna fönster.

- Stökiga platser
Alltså inte bara stökiga av saker utan de som även innehåller stökigt folk. Allt är kaos och man hittar ingen reda i något. Jag som person kräver lite struktur och fixar inte såntdär. Så är det!

- Fotboll, japp ni läste rätt!
Jag är inte mycket för dendär sporten alls. I och för sig har jag aldrig försökt att förstå eller gilla den heller. Men varför skulle jag när det inte tilltalar?! Dessutom är jag bollrädd, så det kan vara lite därför också.

ronniL's bästa!

Mammas lilla kissekatt, såklart.
Jag kom på nu ikväll att jag inte friade Bejb alls så mycket som jag borde gjort på hennes födelsedag. Hon fick bara lite godare mat, thats it. Fasiken så illa av mig. Hon är min bästa och borde firas bättre än så. Aja, vi får fira lite ikväll istället hon och jag.


Ändrade Planer!

Jaha, så var man ombytt, eller vad man nu ska kalla det. Hur som så har jag på grund av övertalan av nära och kära (mest Mor!) bestämt mig för att ta dendär jädra influensa sprutan. Suck! Jag är fortfarande skeptisk, men jag får gå på betald arbetstid! Och det mina vänner är stort om man jobbar för staten! Hoh. Så springer jag baklänges imorn, behöver ni inte oroa er eller undra, det är bara en bieffekt. Mor, det görs (mest) för din skull! SprutPuss! Hoh!


LillaRosa4 beställd!

Jag ger mig inte förän jag har minst tolv stycken. Och här kommer fyran, världens finaste klocka. Pink is pretty! Jag är helnöjd, och den var billig dessutom (endast 495sek). PussPåRosa!


FinaDelenÄrKort.

Jag förstår inte riktigt varför den fina delen av hösten ALLTID passerar så snabbt. Hade den fått pågå lite längre så hade fler gillat årstiden. För vem kan förneka att det är vackert? Och inte nog med det, det är frisk, hög luft ute också. Så promenaderna blir underbara. men efter en vecka i det fina, så kommer grådiset, regnet och mörkret. Pjuh, så fel!


FyBubblansAlltså.

Okej jag blev väldigt arg där, men jag tål inte vad som helst och framförallt inte från vem som helst. Plus att jag haft en pissdag, men tandläkarbesök, konstant trötthet och dylikt. Jag har förövrigt ont i tänderna ännu, tre timmar senare. Men ni goa vanliga läsare ska ju inte behöva lida för det. Men jag var tvungen att spy lite bara. PussPuss på er som är fina!


Besatt av ronniL?

Fan va trött jag blir! Alltså om man tycker att en blogg suger, inte fan sitter man och kollar på den då?! Varför i helvete utsätta sig för pina liksom. Är det någon sorts besatthet man lider av då eller? Och varför i helvete tillägna bloggen ett helt inlägg i sin egen ack så välutformade(?) blogg? Kan man bara vara så självgod? Hur som så har jag bara en sak att säg till den jäveln som inte lärt sig talesättet, Har du inget snällt att säg så säg inget alls;
Stay the fuck away! Ingen saknar dig om du slutar läsa!


Jeff Thomas.

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att han målningar är sjukt jäkla söta. Och dom är kärleksfulla på ett mörk sätt som tilltalar mig enormt mycket. Hoppas att ni gillar dom lika mycket som jag gör. Varsegoda!






Can'tStopLaughing.


"hur kan man vobbla så många gånger, fram och tillbaka, innan man trillar?"
Jag skrattar så att jag gråter varenda gång jag ser den. Fyfan, så bra!


Fredagsmiddagen.

Då jag inte hade ork/tid igår, så kommer bilderna på middagen idag. Jag fotade inte allt, men visst ser det gott ut!? Jag kan säga så mycker som att förrätten är bland det godaste jag ätit. Mums!


Melodinynnande.

("Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu")
Söndag, fars dag och gråmulet. Kan det bli bättre? Söndagar som redan är ångestladdade. Snörvel! Aja, det gäller bara att göra vad man kan med denhär dagen också. Pust!


Huvudverksdagen!

Nu ska jag bege mig till jobbet. Jag vill/önskar att jag vorde mer pepp, och piggare. Men jag får väl se till att bli det oavsett. Nu; I'm off! PussPuss!


Lördagsmorgon?

Trött, seg och illa tilltygad? Njae, jag fungerar nog ändå. Nu ska jag äta lite, och brödet jag ska äta är fasen godast i världen. Jag säger bara KVANTUM (affären då)! Men hursom, så; Godmorgon godmorgon!


Lars Winnerbäck!


En vacker och finfin låt, inte pepp men naggande god. Älskade Lars!


Lindemans BagInBox!

Fredag! I löööve. Nu ska det ätas gott och jag ska gå loss på min box idag. Vi ska bli bästisar ikväll, 'han' och jag. Jag är pigg, men inte på topp. Men det fixar boxen! För det GÖR han! Pussas!


Skrattemyndigheten.se!



POLITIK!

Son: Far, jag ska göra en uppsats i skolan. Kan jag fråga dig en sak?
Far: Javisst, min son, vad vill du fråga?
Son: Vad är politik?
Far: Hmm, vi kan ta vårat hem som exempel. Jag är löntagaren så vi kallar mig regeringen. Din mor är pengaförvaltare så vi kallar henne för riksdagen. Vi tar hand om dig och dina intressen så vi kallar dig för folket. Sedan kallar vi hushållerskan för arbetarklassen och din nyfödde bror för framtiden. Förstår du nu?
Son: Inte riktigt, men jag ska fundera på det.

Den natten vaknade sonen av att sin lillebror skrek, och gick för att se vad som var fel. Han upptäckte att brodern hade gjort ifrån sig ordentligt i blöjan , så han gick till sina föräldrars rum där han hittade sin mor i djup sömn. Sonen gick då till hushållerskans rum där han tittade genom
nyckelhålet och fick se sin far i sängen med husan. Ingen utav personerna i sängen hörde sonens försiktiga knackningar, så sonen återvände till sitt rum och kröp till sängs.

Följande morgon...
Son: Far, jag tror att jag förstår vad politik är nu.
Far: Det var bra, min son, förklara det för mig med dina egna ord.
Son: Okej, medan regeringen drar över arbetarklassen, sover riksdagen sött. Folket ignoreras helt och framtiden är full av skit.


Lyckopiller!

Mitt humör är verkligen i taket ikväll. Och jag kan knappt bärga mig tills promenaden blir av. Snart så, snart så... Aja, jag är hur som haver massa lycklig idag, och imorn är det Fredag! MumsPuss på Fredagar!


I'll take it all!

Tempo, för fan, TEMPO!
Idag är en bra dag, eller eftermiddag. Jag ska bryta min abstinens genom att hyra en film idag, och det mina vänner är väl det vi kallar kärlek eller. Hoh! Eller abstinensfri... Jag hanterar mycket skumma saker som om det vorde min favorit drog. Hursom, så älsk jag film idag! Puss på er!


Azure Ray - Sleep.


Idag ger jag er en UNDERBAR låt. En av topp tio låtarna, håll tillgodo. Puss!


Vaccinering-Negativ!

Jag ska nu, som varenda annan jävel, ta upp denhär jädra sjukan. Pjuh! Jag är inte ett dugg orolig, och tänker inte vaccinera mig. Jag ska bygga imunförsvar mot den jäveln, själv! Och skulle det nu bli illa/livshotande för mig, så kallar jag det ödet. Varför skulle annars en sånhär sjukdom spridas, om inte för att rensa ut? Moder natur har talat, men inte via naturkatastrof denhär gången. Eller? Annyhooo, Jag oroas icke!  Fuck hysterin!


Sucker för Socker.

Hoh! Jag kan verkligen inte sluta älska O'boy. Det är så gott så jag smäller av. Men bara en kopp/ett glas per dag, annars är beach '10 pajjad! Så en/ett om dagen och bara tre dagar i veckan. Annars är det deff som gäller knubbis, höh! Har to m smeknamn till det. Puss på Obbe!


Fjärde och Snö!

Wioah, nu går det utför (in a gooooood way)!
Det är helt sjuk. Jag sitter härhemma och klockan är fem, och det är så jädrans mörkt utanför. jag kan knappt se något. Såhär kan det ju bara inte vara. Ge mig ljuset tillbaka (plus lite värme). PussPuss!


NovemberYra?

Såhär i hopplösa November så kände jag en viss liten nedstämdhet över alla fina människor som "flutit" iväg, trots att jag inte velat det. Till er (jag hoppas att ni vet vilka ni är) tillägnas detta!

- Jag saknar värmen och myset, som fanns...

- Jag saknar närheten som bara du gav...

- Jag saknar drömmarna om alla 'våra' platser...

- Jag saknar stunderna då allt var perfekt...

- Jag saknar lyckan, glädjen som jag kände då....

- Jag saknar alla skratten och hoppen som gjordes...

- Framförallt så saknar jag dig! ♥


EnHemlighetEller?

Idag har jag handlat smink och solat, fy bubblans så brudig jag är! Hoh. Hursomhelst så ska jag berätta en liten hemlighet för er, jag är som vissa vet en jäkla planerare (vad gäller städ, disk, tvätt och handling av mat/smink mm.).

Då är det såhär va;  Jag handlar allt mitt smink i dubbletter för att aldrig bli utan. Så skulle jag någon gång få för mig att byta märke/sak så slängs massor! Jag gör även detta när det gäller städartiklar. Jag har massor tillövers,  alltid! Kalla det slöseri. Jag kallar det att BUFFRA!  Ekorr-ronniL!


ItSucksLongtime!

Mja, då var tisdagen passerad. Jobbet är fortfarande inge kul alls. Kommer det att bli det, undrar jag? Hur som så är jag glad att jag är ett steg närmare helg och att jag är hemma för kvällen. Och idag är det vinter, btw. Gillas inte mycket alls. Duracell-Kaniner är vi allihopa!



Tjuvlyssnat.se!



Mataffär, Tjörn

En mamma ~35 med sin son ~5 står vid frukten.
Sonen: Mamma, du är en tjuv.
Mamman hyssjar honom.
Sonen (nu ännu högre): Tjuv, tjuv, tjuuuv!
Mamman: Man är INTE en tjuv om man delar en bananklase. Jag vill inte behöva köpa tio bananer när jag bara ska ha två!


Buss 114 mot Alvik, Stockholm

Två pojkar ~10, sitter och tittar på stolsryggen framför.
Pojke 1: Det står nåt här.
Pojke 2: Vad då?
Pojke 1: Susuge….
Pojke 2 (något irriterad): Vad slarvigt de har skrivit!
Pojke 1 (lite impad): Ja, men de verkar kunna små bokstäver.
Pojke 2: "Su suger". Varför har de skrivit det?
Pojke 1: Det står något mer. KLIK, KIIK, eller nåt?
Pojke 2: Det kanske står KUK?
Pojke 1 (märkbart irriterad): Fast varför har de skrivit så slarvigt?!


KnäkattenHelaDagen!

Jag har knappt varit utanför dörren idag. Men vem ska klandra, då vädret suger hårt. Det har regnat och varit grått/mörkt exakt hela dagen. Suck! Men soffläget har gjort att förkylning/segheten, jag skrev om innan, försvunnit. Nu efterlyser jag; Promenadvän(ner)!


90.000 km/h!

Wohoo, jag som trodde att jag inte skulle orka något idag sitter nu här och har gjort allt klart. Jag har dessutom gjort lite extragrejjor också. Mums! Jag har städat överallt och tvättat typ allt jag äger, jag har dessutom rensat heeela garderoben och bankat upp saker på väggar. Nu ska jag antingen se på en film, eller köra och sola. PussPuss!


Födesledagspresenter.

Jovars, en del fick jag allt, men visar bara vissa. Hursom, så städar jag ROSA från och med nu (LillaRosa3), puss! Armen har fyllts lite till, likaså dvd-korgarna (har dvd:erna i korgar) och en ny ölda till väggen (den hänger dock lodrätt!) Jag är helnöjd. Puss på alla gåvor!


ArbetaBortSegheten!

Okej, det var meningen att jag skulle göra massa nyttigt idag. Då jag är ledig. Men såklart så vaknar jag med en förkylning och seghet som saknar like. Varför just idag? Skit! Jag ska nu göra mitt yttersta för att jobba bort det och komma igång. Så; Kaffe, nu gäller det!


Sönsdagsmaraton!


Nu är det dags för ett söndagsmaraton, alla jurassic park filmerna ska ses!


Motorcykel.


Jag säger bara jösses, hur kommer man ens på det? Fail blog.


Försöket(t).

Nu ska jag försöka att äta litegrann. Jag hoppas att det går vägen, då jag handlat massa gottis till frukost. Så here i go, nu gäller det. Pusshej!


LittleRedRidingHood.

Halloween/inflyttnings-festen igår var massa skoj. Endast hälften av deltagarna var utklädda, men vi få som var det var finast och gladast. Eller? Hoh! Men kvällen var mycket lyckad! Pussar!