Varför? Piss!

Allt har varit toppen hela tiden, men nu när jag kommer hem och ska fixa mig inför halloweenfesten, då är allt fel. Piss! Jag funderar på att byta utstyrsel och va en helt annan grej. Suck! Så jag lär inte hinna visa er vad jag blir ikväll, men imorn jäklar! Såhär ser jag iaf ut nu. PussPuss!


Hejdå GBG.

Nu är vi på väg hem. Och det känns som om vi nyss kom upp. Men jag saknar Ella mfl. så det ska bli gött att komma hem ändå. Återkommer med mer energi sen. Ikväll är jag pigg igen, lovar jag!


Halloween, check!

Nu jäkariden har jag shoppat. Skor, som är finast av allt, och varma! Tröja, som är höst/vintermys. Halloween kläder, porrigt värre! Tssss... Nu är det firning som gäller och Hard Rock Café, i looove! Pussar på alla firare!

"

Tjugofyraårs dagen!

Idag är det min dag. Och jag har fått rosor redan! Puss på det. Plus inköpte vackraste klänningen igår. Jag gillar det. Nu; Dusch och sen shopping. (Jag älskar göteborg mest!) PussPuss!
Festgatan nr.1!

Bara från mitt hotellfönster ser jag sju nattclubbar, jag tror att jag stannar här för evigt! Puss på götet. Men jag tänker ALDRIG köra bil här, fy fan vilket kaos! Nu; Öl och dans!
SAAB9000!

Nu är vi på väg! Så snart sitter jag på hotellrummet och myser/laddar inför massa shopping och partey!  Jag är dock en aning nervös inför vägbeskrivningen till hotellet, ronniL fixar INTE. Wish me luck!

 
Frukostbullar.

Morn' morn'! Nu ska jag snart käka lite, sen ger jag mig av till mitt älskade GBG. Jag gillar verkligen allt med den staden. Och snart är jag där. Så nu är det dags att skynda en del. PussPuss!


BeerMeeee!

Idag ska ronniL, dricka en öl. Så blir det när man har semester och hatar jobbet (atm). Pjuh! Sån glad jag är över att jag slipper gå dit imorn. Semester is the shit, yeah! Pussas!


Kryptonit.


Hoh! Det förvånar mig att honan i klippet inte skrattar mer. Ellerhur?!


LillaRosa2 a.k.a Bästast!

LillaRosa2 är underbarast, jag gillar skarpt!
Idag är jag seg men glad, ty nu är det semester. Och imorn drar jag! Weiiio! Jag ska ha massa skoj och tänker inte ha ett huvudbry i världen i skallen. Nu ska ronniL fira sigsjälv och inget annat. Puss på er! 


TheseWordsAreMyOwn...

Helt galet! Men nu har jag haft en låt på huvudet i tre dagar, titt som tätt går jag runt och trallar på den. och jag tror inte ens att jag gillar den. Pjuh! Hur jag än gör så får jag inte väck den heller. Snacka om problems, alltså! Låten är; Natasha Bedingfield - These Words... Puss!


What It's Like.


Denhär tar mig tillbaka till 'Pålles' barndomsrum och allt tvspelande där. Like!


MassorMassor!

Idag ligger jag i som en jävel, allt ska fixas (städas, diskas, tvättas och HÄMTAS) inför GBG resan. Så därav den rödlätta tonen på min hy (bilderna nedan). Hoh! Snart bär det av för att hämta LillaRosa2 i affären. Sen promenad, inte mycket tid över. Men jag gillar allt. PussPuss allihopa!


ÄlskLäskade!

Precis i detta ögonblick ligger min babe (Ella) och gnider sin nos emot mina händer så att jag knappt kan skriva. hon vill verkligen inte att 'mamma' ska lämna henne för promenaden. Puss på älsk!

 


Kattmysningskväll!

Det är redan bäcksvart ute. Regnet faller konstant och det har typ inte ens varit ljust idag. Sån trött man blir. Jag ska trots dethär ge mig ut och promenera, beach 10 väntar ju. Sen är jag Ellas! Puss!


Total-rörigt!

Pjuh, en dag av tre avklarade. Imorn vid lunch är halva veckan gjord. Och på torsdag drar jag till GBG. Massa gött! Jag har idag varit trött, negativ, flummig, glad och allt på samma gång. Hmpf, jobbet skadar eller? Hursom, så är jag okej igen. PussPuss!


Vrida Tillbaka.


Vintertid, är skiten! Iår har jag känt av min exratimma massor. Och jag är jäkligt glad för det. Hoppas att ni också haft en nice extratimma. Puss!


KellyBundies!

Igår så hon sin första kärlek, och han var fin! ♥ Så längesen det var han var det.
Idag är ronniL, trött, seg och regnrusk. Jag ska inte göra många knop alls idag, eller jo, lite husfix ska jag allt göra, men jag vill inte. Igår var MASSA skoj! Och jag ville varit på andra sidan baren. Pussisar!Oktoberfest!

Nu bär det av mot puben, jobbas ska de! Och det är oktoberfest idag med Kelly Bundies, så jag lär få att göra. Hoppas på massa folk och massa skratt. Så se till att komma ner, vettja! PussPuss!


Vettskrämd!


Hoh! Massa fin dans han gör. Pojkar kan tydligen...


Mini laptop!

Jag har nu beställt mig, årets födelsdedagspresent. I år ger jag migsjälv en mini laptop, rosa såklart. Wiooo, så nu kommer jag att updatera bloggen även från GBG. Jag är lyckligast! Puss!


Endiver Sucks!

Efter en riktigt mumsgod frulle, är jag tröttare than ever. Så nu blire till att vila en timma eller två. But i'll be back soon. Ni ser ju bara hur trött jag är... 


Albin 8år!


Okej, misslyckades ju nedan... Så försök nummer två, kommer här;


Lönelappen!

Från jobbet:
Lönelapparna har blivit lite fel på jobbet denhär omgången och en av dem som antagligen fått fel är min jobbarkompis Rosita. Hon hade nämligen en semesterdag/kompdag uttagen, som hon inte tagit ut.

Chefen: Men du Rosita, när var det du sa? (söker efter ett datumet)
Rosita: Den första september...
Chefen: Jo, jag ska kolla här i mitt block. För jag brukar skriva Rosita ibland!
ronniL: Ja, jag skriver också Rosita Heeela tiden! Hoh!
(det var kul då... FAN! Ni skulle sett Chefens skrynkliga block oxå!)


IGottaFeeling!

Tjohoo! Fredag och ledig. Massa bra ju. Sitter just nu med första ölen för kvällen. Lovlie! Och precis som alltid så ska ikväll blir heelt underbart, och ronniL är gladare! Puss på er!


Hero Wanted!

Jag har nu piggnat till LITE och städat undan. Nu peppar jag migsjälv massa inför helgen. Jag ska fira denhär torsdagen med gurka och dippa. Det äger! Och såklart en film. Puss på er!


Mark Knopfler!


En av dom bästa.
Och den ses live i sommar, pussdet + dom som joinar.


TimeToKickTheBucket.

Solstund gör henne piggare, men inte nog... Suck, sån trött jag är. Men jag fick i alla fall tillbaka lite av hjärnkapaciteten efter solningen idag. Annars; tom och slöast! (imorn: fredag YEY!)


ClaesGöran-jeansen!

Jag hittade ett par jeans idag, som jag glömt bort helt. Jag köpte dom på PUB i sthlm sist jag var där, och det var längesen nu. Men sån glad jag blev (när jag hittade), för dom är fina och udda! Puss


Hundlekar.

Min baby tror att hon är en hund! (hon är en katt, tror jag) Men hursom, så har hon en mus (kattigt värre) som hon kommer och lämnar till mig hela tiden. När jag sen kastar den så jagar hon för fullt, och kommer sen tillbaka med den igen. Hundlek! Puss på henne!
VarförGörsInget?

Helvetes jävla skit! Piss, är det. (i'm usually ignorante, but today i'm 'bitter')
Pjuh, jag har endel att avreagera mig såhär kort efter jobbet. Varför händer inget? Hur länge ska vi ha det såhär? När börjar sjukskrivningarna? 'Mja-strunt-i-det-så-länge-alla-jobbar-rövarna-av-sig'-tystnad! Vad fan är det för inställning? Eller är det inte så? Varför görs inget då? Fuck!Iron Man.


Jag blir snart en film, eller jag tror snart att jag lever i en i alla fall. Höh! Jag
kan inte precis påstå att denhär är 'my kind of movie' men jag dömmer inte.


LampLjustakarna!

Juste, jag glömde ju helt och hållet att berätta vad jag köpte till migsjälv i present i söndes. Jag köpte mig en finfin golvlampa och två golvljustakar. Massa mys är lägenheten nu, fast det var den innan också. (men lite mysigare?)


Tungbilder.

Hoh! Jag är så trött att jag kom på mig själv med att bara stirra (i ca 10 min) på datorn. Oh, länge. Men nu jäklar ska jag ta tag i migsjälv och peppas inför 'le promenad. Puss på er!
Snabb-sjuk!

Tuesday, and one day closer to the weekend! Psst...
Igår hände det skummaste mig. Jag låg och kollade på Filmen (den jag skrev om igår + megabra!) och helt out of the blue, så blir jag svinförkyld och mitt öga svullnar igen. WTF!? sen efter ca en halvtimma försvinner alla symtom igen. Hur kan sånt hända ens? Skrämmigt!


Duplicity.


Nu ska denhär ses. Förhoppningarna är goda och jag sätter igång det NU...


Bra iallafall.

Nåjah! Duktig hest idag minsann; Har städat, tvättat och diskat och massa sånt tramsigt som 'måste' göras. Så klapp på! Nu blire till att gå ut och gå en sväng i sugvädret (beach 10, here I come). Later; mys och film.  Puss på måndag!


Grå-tristaste.

Idag har himlen varit grå precis heela dagen. Ganska trist faktiskt. Jag har gått rundor och varit måndagstrött (as always) och frusit massor. Jag fixar väl inte kylan i höstluften, perhaps? Men jag är till gott mod. Puss!


Födelsedagspresent.

Jag är galet trött, fortfarande. Men jag beger mig nu till hlm, för att köpa en födelsedagspresent till migsjälv. Efter det blir det till att rycka upp sig och ladda inför en ny vecka. Pjuh!


TheBigPink.


Idag är dethär, som socker för mina öron. Jag älskar den och glädjs av den.


Fredagsmiddagen.

Fredagen, blev inta alls så lugn och sansad som vi trodde. Middag mys och alkoholhaltiga drycker. Jag gillar det ändå. Men koriander suger hårt, aldrig mer. (+ inga roliga foton alls, förutom domhär fyra) Puss!


Bartenderpeng!

Halla, katcha, har a da? ah var ahr Barna?
Humor på pub-nivå! Hoh. Massa skoj. Ighår fick jag min största drickspeng ever, 500 kronor. Massa duktig bartender ellerhur!? Tack & bock i alla fall. Idag är jag tröttare än någonsin, tycker jag. Pusshej!


Sjuttonde Oktober!

Och Ems fyllar år! Massa grattis till dig tösen min.
Nu bär det snart av till puben för att jobba. Och en jobbe-lördag känns helt okej idag, då både pengar och nykterhet behövs, idag... Aja, i'm off. Puss!


Hälitt, Hälitt!


Jag vet, lite mycket yrrol, eller?! Men jag gillar det! (denhär är för Ketch!)


Gympapåse!

"I USA säger man; 'It's not your cup of tea', och i Sverige
säger man; 'det är inte riktigt din gympapåse!' ellerhur!(?)"


Idag är jag glad, kan det bero på att det är fredag måntro?! Hursom så ska jag äta megagott idag. Och allt är roligt. Idag blir en bra dag! Puss på er!


Överaskningen.

Nu är jag klar. Och jädrigt mörkbrun i håret. Sla är så jädra bäst på hårfärgning. Och Ja, dethär var överaskningen. Och jag är helnöjd, tack och bock Sla!. Höst/vinter mörk, gäller nu hela tiden! Puss! 
Systern Fluff.

Hoh! Jag gjode precis en sak som jag aldrig gör annars, jag borstade håret mer än en gång per dag. Och kolla in effekten. Sån jädra volym/fluff effekt det fick. Massa kul! (näe, det var inte överaskningen)


Sockervaddet!

Nu närmar det sig helg och allt vad det innebär. Mums! Idag händer inte mycket alls, ronniL 'trosdags'-firar med en cola (beroende!?) och tar det lugnt. Plus en liten överaskning till er senare. Puss!


HopeYouDon'tMind.

En bild säger mer än tusen ord, heter det. Så då undrar man ju vad ni utläser av dethär(?) Tänker du samma sak som jag B1? Jag tror det B2! Hah, aja lämnar berättandet till bilden. Puss!


Rudolf 'pilbågar'!


Sunes sommar är skitet, jag säger bara; 'lite utrymme tack!'. Varesgoa!


Oktober-vinter.

'Oh, shit i thought you where the nice one!'
Hösten är puts väck, och välkommen vinter! Jisstanes så kallt och frostigt det har varit idag. Nu jädrar gäller det att plocka fram vinterjackorna, raggsockarna och halsdukarna. Allt för att hålla ca 37,5°c. Is och snö, härnäst?


Wild Things II.

Vågrätt. Och massor med O'boy. Jag är trött och ser film för fullt. Plus; en aning bättre nu. Hoppas att det håller i sig. BTW, vad tycks om nya designen?Blått & Höstfärger!

(-What's the deal, 'pitty fucking' perhaps? Beats me! Höh...)
Duktig sjukling! Tvättar och har städat. Jag levererar även om jag lider. Tsss. Nu blir det film och slappe, för jag skiter i finväder när sjukdom pågår. Men jag betraktar det gärna. Puss!


Wolkswagen bubbla.


Sånthär tycker ronniL roar MEGA-mycket. Yrrol is the shit. Humor på hög nivå. 


Frostbiten.

Inatt har det varit massa kallt. Jag har sovit dåligt trots, mega tröttheten, så därför är jag hemma idag också. Jag känner mig 'still' inte bra, och orken tryter idag igen. Så ensamheten lockar massa idag. Puh!


Vågrät position.

I still don't feel better. Så jag reser mig inte mer idag, utan ser allt från ett liggande perspektiv. Jag orkar inte riktig längre. Så, nu blire till att kurera i massor.

.


Klimakteriekossa!

Idag har det känts som om jag inlett klimakteriet. Jag är dock på tok för ung för detta, så med det sagt så förstår ni nog att jag är sjuk. Sömn är a och o nu. (vi kör den gamla gömd-bakom-luggen-looken idag, av förklarliga själ) Puss!
Kycklingrulle!

Fortsätter jag såhär, så blir jag snart en kycklingrulle. Jag äter det megaofta. Och jag hade ätit det varje dag om det gått. Jag älskar det. Och jag drar med mig J i fördärvet, laguna. Vi kallar det kyllabulle! Hah


Mysbrallor.

Tryckcola, maxitur, monsters and aliens. 2345 cm trött! Helt slutkörd. Idag gör jag inget utöver det jag måste.


Vittsjös finaste!

Igår var massa skoj. Josse är starkast i världen, och jag skrattar massor med henne. SLA är mitt allt, bästast. Nut är underbarast. Malle är sötast. ♥ Alla fininsar, tackar och bockar! (det är bara två steg hem till nut!) Puss!    


Monstertröjan!

Hoppsan! Jag bytte visst om, så olikt mig. Hoh, skojade lite där, ty ronniL är mästare på att byta kläder och gör det så ofta som möjligt.

 


'Tretton Svärord'

Nyduschad, och med kaffekoppen i högsta hugg. Nu är det dags att GÅ LOSS igen! Ikväll inleds aftonen med Nut  och SLA (♥ x2) och sedan är planerna oplanerade. Möjs! Idag ska jag dock inte dricka någon tq (slang by Net) alls! Puss


Massa omgjord!

Nåväl. Vad tycker ni? Lite färg. Jag hoppas på att ni ger lite utlåtande, för det är trots allt ni som ser den mest. Hur som helst så gillar jag det. (nu menar jag 'blogg-looken') Puss!


Fotosamlingen 9/10.

Dam dadam dam dam, tequila!
Gårdagen blev lyckad, och jag säger som SLA; Jag dricker allt i öltakt, det kommer sluta illa! Hoh, sicket partaj. Massa skoj, och jag gillar inte ens tequila, eller? Hah, puss
HurKomViHit?

'gin makes you sin, tequila kills you'
Mja, lite sådär lagom trött idag. Inte pepp alls, at the moment. Men klockan är i och för sig svintidigt med. Bra där, sov igen. Aja, thankx för igår allihopa, massa kuil! Puss


Kristianstadsfynd.

Handlat idag. Skor, som är megafina, ny frilla också den fiin! Jag har tro det eller ej också handlar jeans, baggy diesel. Mums. Och toppen av allt, systemdricka. Så nu är det dags att ge sig av; In i dimman. Puss!


Tequila race!

Om ganska precis en timma så ryker lite av mitt hår. Och tro mig, det behövs. Det såg jag nu när jag fönade det rakt. Massa slitet. Pii. Efter frissan bär det av till K-stad för klädshopping och införskaffning av tequila (till ikväll ♥ SLA) Puss!


Maxvolym.

Snart ska jag gå och handla bullar, till frukost. Så jäkla gott. Gårdagen var najs, med massa högljud sång på pizzerian. Jag tror att dom gillade det? Höh. Men jag betvivlar inte en sekund att dagen idag, blir bättre! (+ Taskig frilla idag & inlägget under = ? eller!) Puss


LeVacckra.

Det var för längesen, för att ens komma ihåg. Jag gav upp för längesen. (Glöm bara aldrig oss som äskade/älskar/älskas!) Hon drömmer i massor. Puss


Semesterfiraren!

Nu jäklar är det helg, för mig i alla fall! Dethär firas med mat på pizzerian och lite öl. Mumma! Jag är glad som en lärka idag. Trots att det regnar. Låten 'små små saker' får mig att sprudla! Mini bloggning idag... Puss


Sovande ögon.

Hah! Hur lyckas man få stillbild (som jag kallar det) när man tar lite foton. Är jag trött eller är jag? Hmpf, det blir till att se en film idag också. Puss!


Lockspray?

Bajs också! Mitt bästaste Curls for girls (hah, megafånigt namn) börjar ta slut. Och det tillverkas inte längre. Sånt skit! Så nu påbörjas sökandet efter en ny etta. Så undrar ni varför ronniL ser different ut, så är det pga avsaknad. Sniff!


Parteyhelg!

Pjuh! Onsdagen klar, eller torsdag för vissa. Hah! Så jäkla gött med långhelg. Och vet ni vad!? Jag är ledig heeela helgen. Så partey it is! nailes gjordes fina idag och håret fixas på fredag, plus att jag ska klämma in lite shopping (av kläder, igen). Massa bra! Puss


SystraMi!

Jag hoppas verkligen på att jag får en dag med min SLA ♥ i helgen. Det var massa tid sedan vi umgicks ordentligt. Så vi (allihopa) håller tummarna för det. För ronniL vill vara med sina hjertan (med e) mer. Puss!


Dagens klagan!

Promenad i det underbara höstvädret står på tur. Jag älskar luften såhär års. Och jag älskar att jag ska klippa mig på min lediga dag, fredag (9/10). Allt löste sig som det skulle idag. Puss!


Böt&Lönesamtal.

Jovars. Dagen idag har varit lite blandad. Jag har jobbat över, men det var inte ALLS jobbigt. Weird! Plus att jag har haft lönesamtal, och jag är massa DUKTIG på jobbet visar det sig (att även cheferna vet). Bra! Så i och för sig har dagen varit Lovelie, men det trodde jag aldrig imorse.


100% Gurka!

Nu är det Gurka och dippa och film som gäller. För jag är trött och på goshumör. (gurka är bäst av allt!) Vet att det blev massa egopic's idag, men jag var/är på sånt humör... Puss!


Nyanser av grått!

Arg musik idag. För jag behövde det tyckte jag. Och se på fan, jag känner mig arg nu. Huh, hur hände det? Jag kan helt enkelt inte alltid lyckas. 
Uppochner, som du (som förstod) sa; ronniL du går i gråskalor. Puss på det! 
Härlig början!

Weeei, så glad jag blev imorse när jag kom till jobbet. Jag möttes nämligen av två godkända ledighetsansöknignar. Snacka om att göra en måndagsmorgon ljus. Annars har dagen gått i en gråskala och känts konstig och seg. Mja, måndag...Hässleholmsfärd.

Efter en resa till Hlm med J och SLA är jag åter hemma. Jag solade ståsolarie för första gången (sent, jag vet) och gillar det skarpt. Plus att jag impulsköpte film mm. Nu är det mys på soffan (med Ella) som gäller, puss!

 


Stormbyar?

Alla sysslor är gjorda och ronniL är nöjd. Nu är det soffan och mys som gäller hela dagen. Inget jobbigt ska göras idag. Puss!


Helveteskväll!

Jobbkvällen igår vart inte alls skoj. Den innehöll på tok för mycket 'spy-torkning' och 'slagsmåls-delning'. Fulla människor är fan jobbiga. Och för femtionde gången så; NEJ, jag vill inte dansa med dig. Trött idag... Puss!


Vågrätt regn.

Det blåser som attan ute. Och jag är överlyklig eftersom jag får skjuts till jobbet, TACK J för att du ställer upp! Så ikväll blir det till att servera massa öl och dylikt, jag hoppas på en befolkad afton. Puss!Gurka och Dippa!

" Det är domhär jag kallar 'gobitarna' " LuddePuh


Coyote Ugly!

Trött, huvudverk, simmiga ögon och film. Mhm, då var det dags för lite jobb igen. Why, do i do this!? Heh, bit ihop nu ronniL, du fixar det. Aja, dags att ta tag och duscha mm. Puss


Furuliden!

Kvällen var underbar, folket var lovelie! Festkvällen blev precis så underbar som den skulle! Karatefylla, och goa människor. Underbart! Puss på alla som gjorde min kväll!
Combat Baby.


Tack SLA och LuddePuh för denhär! Åsikt; Skitbra


Skaldjursafton!

Fredag! Snart bär det av till Sillen för fördrink, och sedan blir det skaldjursafton med 'gänget'. Idag ska bli en lika underbar kväll som dom senaste festkvällarna varit! Puss!


Nicolas Cage.

Fajlmtajm, igen! Idag blir det Knowing, som för övigt verkar 'himmlans' bra! I'm off, in i fajlmvärlden. Plus att Nicloas Cage gör filmen lite mer intressant, för han ÄR bra. Puss


Uppåtväggarna?

It's gonna take me some time to get out of this mess...
Va? Vad menar hon nu? Menar hon mig? Syftar hon på jobbet? Mår hon dåligt? Va? Hoh, I'll never tell. Åh, på tal om det så är den filmen så jäkla bra. Har glömt helt vad den heter nu. Men jag gillar Brittany Murphy(?), hon är grym! Aja, allt är fint. Jag bara drar er i benen! Puss!ColdAsIce!

Idag har det jädrariden varit kallt som attan heela dagen. Och jag har nog inte slutat frysa en gång. Allt är som vanligt alltså. ronniL är sitt frusna jag igen! Jobbet stil sucks, och jag längtar tills imorgonkväll! Puss!