Klippning&färgning!

Dethär måste ske innom kort, då ronniL tappar 76998 st hårstrån var gång hon borstar håret. Och JA det är ljusare än önskat också. Och, det var typ ett år sedan frisören klippte mig sist. Massa problem med allt just nu(?) Höh, gnällfis!


electropop/synth-duo

LA ROUX! I'm just saying; This is good shit! Som jag går loss på allt vad dom heter nu. Varenda liten låt ska genomsyras! Och jag GILLAR det!


In for the Kill , Bulletproof


Varför-i-Helvete?

Idag är det o'boy-dag igen. Jag har halkat efter lite med den saken, men idag behöver jag det verkligen. Jobbet sucks at the moment. Och inte fan får jag vara ledigt heller. Skit! Men vafan, bara att bita ihop och gå och låta ilskan gro längre in, tills jag spricker. Fan!


Höstdoft!

Frost! Japp, imorse var det frost på HELA bilen. Så jag skrapade som ett jehuu innan jag gav mig av. Så nu är det offentligt och klart, det går mot vinter och ÄR höst!! Men, innebär inte det att en speciell persons födelsedag nalkas(?), undrar ni väl. Och visst gör det snart så blir ronniL 'gamlare', hoh!


Shopping-galning.

Weiii, då har jag ännu en gång beställt lite kläder (älska internetshopping!) och jag har dessutom glömt att berätta att biljetten till Mark Knopflers konert (i sommar) är fixad. Fy, som jag slösar, men jag gillar det. Nu har jag fina nya kläder tills helgen (skaldjursbuffé på furuliden), hoppas jag. Men dom brukar komma snabbt, så tummarna hålls! Happie!
Uppdatering-mående?

Hur var det nu då?
En fråga man kan ställa sigsjälv jäkligt ofta. Men jotack! det är fint. Jag är galen med energi och gör alla sysslor utan att ens reagera. Jag tycker att det är jobbigt på jobbet, men släpper det så fort jag lämnat det. Aaa, allt är nog som det ska.


Högtalarna redo!

Nu har du varit duktig ronniL!
Vilken jävla eftermiddag! Allt som har kunnat, har gått fel. Men nu är jag på rätt köl igen och allt verkar lösa sig. Och ÄNTLIGEN har jag bra ljud till datorn! Det var på tiden! Och btw så är damsugaren hel igen också! Ibland är jag allt bra duktig! Klapp!


Glad blåsdag!

Regnigt och blåsigt. Och ronnil har en del att stå i.  Bland annat städning, lagning av damsugaren, högtalarinkoppling(!), mm. But i'll be back soon...


Weekend Wars.En utomordentligt bra låt. Billåten nummer ett, vilket innebär att det är med på en bränd 'bilskiva'. Men annyhu' enjoy!


Sundaymorning.

Idag; Maxhamburgare, tvättning, handla högtalare(?). En bra dag eller? Nja, lite ångestladdad är den allt. Men jag är glad! Puss


DraStråtTillStacken!

Nu är det dags att ge sig av föra att håva in lite money! Jag är fortfarande astrött, men jag kämpar och ska ösa kaffe ikväll. Idag ska jag hålla och orka, vad som än händer. För det måste man i en bar. Puss
Planering!?

Såhär trött är jag! Och jag börjar jobba om ca 2 timmar! Fasen vad lyckat ronniL! Idag blir jag inte partaj alls! Men jag är glad...
The Pinks!

Nostalgitripp utan dess like. ronniL gillar massor. Så denhär låter kommer att gå varm även ikväll (det har hänt förr), vart jag än är! Hoppas att inte Net är här eller där jag är, då hon är aningens neg. till den! Heh.
Puss och hör av er om ni vill ölhäva!


Ölhävartävling?

Idag är ronniL, ledig! Det trodde ni aldrig eller?! Men så är fallet, så idag ska jag inta öl och ha det underbart. Jag ska dessutom skratta som en galning och le konstant, för allt ska och kommer att vara lovelie idag! Jag beordrade!


Fin upptill och baggy-brallor, somdetskava!


Paketutlämning!

'vad du gör ta inga råd från mig'
Ronnil ÄR lycklig som fan! Paketleveransen ikväll var underbar. Ge mig sånt varje dag! Nu har hon allt igen, aldrig att hon ska missa en Lars Winnerbäck pryl! ♥


T-shirt, CD-skiva, LP-skiva, Foton (tagna av LW), Bok, Boxen (som allt låg i)


Regnperiod?

Today is a 'blöt' day!
Så ronniL har mentalt förberett sig på en våt och något kylig promenad. Men jag ger absolut inte upp den för lite väder. Näe, sånt är för klenisar, hoppas att jag inte stampar på tår nu! Heh, men snart bär det av ut i det blöta. (märk väl att jag skrev blöt, och inte bölt!)Världslångadagen!

Nu är det nära som attan tills fredageftermiddag och jobb-vecks-avslut. Och gissa om jag LÄNGTAR! Det gör jag. Jag ville varit ledig imorn, men det gick inte, så fatta att morgondagen kommer att vara världslång och suga. (bara på jobbet då). Aja, regn idag också.


Raindrops.

I don't want this at all!
För tillfället så öser det ner ute. Så det blir nog ingen promenad idag. Men jag hatar dethär och funderar allvarligt på att döda det. Skitväder! Aja, hoppas på en 'klarning' i alla fall, och snart med!
- så ringde det precis nu, och jag ska ut i skitet, ändå, vad gör man inte för figuren?!


Taha, för tröjan under är'e!


Virvelvind!

Idag på jobbet så kom den. Låten som jag inte hört på ett bra tag nu. Och jag rös ihela kroppen, så underbar den är. Jag vet att det kan tyckas vara 'kass-svensk-musik' men denhär låten är guld! Och jag älskar den.


Peter Lemarc - Sången dom spelar när filmen är slut


Fångat/hämtat!

'men vid vägen längst bäcken som sakta ledde hem, där är himlen lite närmre för mig, där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt, dit kan jag gå och sakna dig, dit kan jag gå och sakna dig'


Nu kan ronniL nästan röra vid det. Igen! (blåsigt ute, därav trasselsudd)


Tänker på allt!

Nu har ronniL laddat ännu mer inför vad som komma skal, det vill säga Winnerbäck 21/11-09. Jag har beställt den nya skivan, i boxversion (dvs. med bok, skiva och några foton.) plus att jag beställt en t-shirt med LW på. Allt för att komma i form. För nu är det mindre än två månader tills dess.


So turn it up and break it down....


Höstväderkänslor.

Jag älskar att det är sjal-väder igen. Alla min FINISAR kommer fram och jag badar i lycka över att jag har dom på mig igen. Tacka vet jag sjaluppfinnaren. Hade han/hon levt hade jag antagligen gift mig mer den! Mest för att jag då hade innehaft lite (50%) av patenten?!


Nostalgitripp.

Promenad helt fuckin' ensam! Stackars.
Nu är jag i alla fall hemma. Och jag klarade mig bra och rensade huvudet lite från all efter-helgen-ångest och så. Så nu är jag på topp (njae?) igen. Hur som så kommer här en bild från en underbar dag i väderstad. Jag var (och är fortf.) såld på svartvitt! 


Puss på denhär dagen och på Momo's picknickar!


Tramsbytta!

Hur smart kan man bli?
Jag bestämmer mig för att städa och sätter igång musiken på datorn. Men jag märker inte förän efter ett bra tag att jag inte hör ett skit alls. Så jäkla störigt att komma på det mitt i sådär. Tramsigt! Jag borde förstå bättre och skaffa mig bättre ljud till datorn. Aaa, hjälp mig!


Svarta Madam.

EllaBellaBusBoll är galen för tillfället och förföljer mig överallt. Till råga på allt så jamar hon konstant. Jag känner mig som en kass mamma, just nu. Så denhär veckan ska gå i hennes tecken. Jag ska inte lämna henne mer än jag behöver. Babe behöver eelskas ju.


FreakyFriday.

Movietajm, med Ludds och Sla. Vilket nog blir det grövsta jag gör idag. Jag har bara en sak till att säga; Vinedroves! Hah. Det är humor.


The Weepies.


Sla ♥!'Woke up and wished that I was dead, With an aching in my head , I lay motionless in bed, I thought of you and where you'd gone, and let the world spin madly on, Everything that I said I'd do , Like make the world brand new, And take the time for you, I just got lost and slept right through the dawn , And the world spins madly on, I let the day go by , I always say goodbye, I watch the stars from my window sill, The whole world is moving and I'm standing still, Woke up and wished that I was dead , With an aching in my head , I lay motionless in bed, The night is here and the day is gone, And the world spins madly on, I thought of you and where you'd gone , And the world spins madly on.'


Plånboken!

Mallä firade 20år och det innebar karatefylla och pusstajm för ronniL! 80% av bilderna från gårdagen är pussbilder. resterande är 'snubbliga'. Aja, hade snorkul i alla fall! Och jag fick hämta plånboken idag, min klant! Men den låg "säkert" mitt på gräsmattan.

  


Garagefest!

Innom en minut så kommer ronniL att käcka första ölen, Sla kommer och hjälper till. Sen om ca en timma bär det av till Mallä för garagefest och firning av 20år. Massa skoj ska det bli. Kör baggy idag då lekar är på tapeten.


Hjärter Dam!

21/11 kl.20.00
Då ska ronniL och Lars Winnerbäck förenas ännu en gång. Jag hoppas och vet att det kommer bli underbart. Ge mig det nu! Världens bästa kväll. ♥  Bäst är även att SLA ska med, puss


'vi är yviga pojkar med förstora gitarrer'


RodStewart.

'I can tell by your eyes that youve probbly been cryin forever,
And the stars in the sky dont mean nothin to you, theyre a mirror.
I dont want to talk about it, how you broke my heart.
If I stay here just a little bit longer,
If I stay here, wont you listen to my heart, whoa, heart?'
Sla; dethär var för dig. Du + Jag + Roddan!♥ Det är skitet! Hursom så saknas det i massor och idag har jag 23445 kärlekstag tillövers! Så kom och utnyttja allt vad du kan. Uppmaning: För Lil' Sis', du behöver lite ronniL-Love.


Höstfint.

Nut! ♥
Flickan med 'hängbrallorna' som ronniL gör glädjeskutt när hon ser! Fina. Tack för ännu en underbar natt med grotesk-senhet och öl. jag har saknat det! Puss


För nu har vi flytet nu är det som det ska, för här sitter Nut och Jag!


Leksandsknäcke!

Precis det är min middag idag. Inte nog med att det är forftigt som det är, så är dom jävlarna sega. Fan! Vilka problems alltså. Heh, hursomhelst så pressar jag in dom tillsammans med en cola. För snart börjar jag jobba igen. Puh, jobbe jobbe jobbe (gotländska). Men imorn är det FEST som fan! Puss.


Finafingrar.

Juste! Jag var och fixade till mina nails idag också. så nu känner jag mig hel igen. Tackar för det salong Qetesh! Nu håller jag mig fin i en månad till. Ni kan skymta det på bilden, om ni stirrar riktig länge! Typ en timma eller så, heh.  


Garagefest!

Ännu en Trosdag (hah, det var för din skull Zita!) Och nu är helgen så jäkla nära. I helgen blir det en del jobb och en del Mallä firande (i garage!), hur skoj är och blir inte det! Som mitt humör är nu, så kan jag inte mer än lyckas! Puss


Thursday's the day I wake up smiling, don't ask me why!


Just cause...

I'm fleeting like a butterfly!


Skratthästen!

En ny variant, CITAT!

 • "Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra." Okänt ursprung
 • "Bara för jag inte är paranoid längre, behöver det inte betyda att dom inte är ute efter mig längre" Okänt ursprung
 • "Låna inte av den rike och låna inte ut till den fattige." Turkiskt ordspråk
 • "Pengar gör ingen lycklig men visst har det en lugnande inverkan på nervsystemet." Amerikanskt ordspråk
 • "Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad." Kinesiskt ordspråk
 • "Den som står på tå står ostadigt." Kinesiskt ordspråk


Häst! Allt dethär hittar ni på skrattemyndigheten, som 'vanligt'.
Fast det var ett tag sedan jag inspirerades därifrån nu.
Men jag lämnar dom ALDRIG, Hah!


Combat Baby!

Förloppet imorse;

 • Sla hoppar in i bilen 06:15 (dvs astidigt) Och ler glatt och säger;
 • Sonic har bränt en skiva till mig, och jag har dendär låten på den!
 • Jag förstår genast vilken låt hon menar och försöker vara lika pigg och glad som henne (fastän jag är tröttast i världen), men lyckas inte.
 • Sla fortsätter att prata och sprudla ett bra tag innan hon stoppar sigsjälv och börjar fråga ut mig om hurvida jag mår dåligt eller är ledsen. Hon försöker verkligen vara lugn och förstående i all sin lycka.
 • Men jag var trött som fan och orkade inte förklara det för henne, så jag avslår allt och försöker avstyra henne. För man vill inte få sånna attacker på morgonen!
 • Hursom, så fortsätter Sla att snacka och lyssna högt, HELA vägen till jobbet (astidigt)!

Förloppet på hemvägen;

 • Vi ger oss av från jobbet och är lika trötta och fnittriga som vi alltid är.
 • Sla sätter genast igång låten igen, varpå jag förklarar situationen från morgonen för henne. (dvs, hur trött jag var, och hur jobbigt det var med hög musik då!) 
 • Vi skrattar hysteriskt, as usual!
 • Sla förklarar att hon ska tjata låten på mig tills jag gillar den.
 • Som ni nog förstår så är mitt svar att jag redan är där, då jag hört den 234 ggr (under bilresan till/från jobbet).
 • Så mitt svar blir; Ammen jag gillar den nog lite redan eller refrengen i alla fall. (flamstrall från ronniL's mun)
 • Hysteriskt skratt igen.
  (förstår ni inte hur kul dethär va, så känner ni nog inte till ronniL/Sla 'fadderullan'...)


Välmående igen!

Idag är jag exakt lika mys som jag var igår. Allt känns på något sätt bra som fan! Och det ska ni veta, händer inte ofta. Jag tror och vet att låten, (k naan - Take a minute) gör en stor jäkla del i välmåendet, då jag lyssnar på den var gång jag känner all lycka! Puss på den!


Och 'puss' på Melissa Horn, för att hon gör allt så vackert!


Eeelskade!


Promenaden!

Idag är piggheten åter. Och jag har solat, fixat med telefonsamtal och nu håller jag på att tvätta. Jag kan knappt bärga mig tills vi ska gå ut och gå idag. Vädret är lovelie och jag vill bara ut i det. (den varma)Hösten är verkligen välkommen idag. Puss på dethär! 


O'boy-Tisdag!?

Men det är försent att vända när jag kommit ända hit...
Tisdag, och hösten är här. Imorse var det bara +6°c när jag körde hemmifrån. Fy bubblan så snabbt det går. Helvete. Snart fyller jag år, semestern är önskad (dvs skriven på papper och inlämnad till Tha Boss!) och as usual ger jag mig av den dagen! Men nu börjar löven få vackra färger och luften är hög och frisk. Humöret, håller än.


Här ser ni ett bildbevis av min ack så berömda O'boy-kopp!


Blaha Blaha.

Datorhaveri på jobbet. Total och oönskad trötthet. En taskig frisyr. Jobbiga kläder. Jag har bara en sak att säga; Fy fan för denhär måndagen. Och värst av allt var att datorerna på jobbet havererade igen i eftermiddags, så hur blir det imorn måntro?


InLoveAgain.

Jag är lite kär. Och inte i vad/vem somhelst utan i en låt. Och mitt beteende till den. Den ger mig lycka som inget annat, vilket egentligen är skevt då den är lite negativ. Jag kommer på migsjälv med att le genom hela. Så hur, som så ÄLSKAR jag den!
'I'm just gonna take a minute and let it ride
I'm just gonna take a minute and let it breeze'(K naan - Take a minute)


Idiotmåndag!

Hah, jag glömde helt att berätta vad jag handlade på Marknaden i lördags ju! Jo, jag handlade två scarfsar och sura remmar (godis). Dessutom handlade jag världens roligaste grej också. Hehehehehe, en VARGtröja till J. Hah, som vi skrattade åt det! (Internskämt, som nog många av er blivit inbjudna på!) Så nu har J en vargtröja.  


Okej, jag kryddar lite, men bara lite!


eldorado sucks!

Tortillasen blev en besvikelse. Så nu lägger jag allt krut på filmen.
Note to self; Köp inte eldoradogrejer mer! Nu är det filmtajm...


BästJustNu!


Dethär är kul, som attan!


Sömntuta?

Hah, är det ens ett ord?
Idag blir det tortillas, och massa grönt. Och dessutom ska Män som hatar kvinnor ses. Inte många knop alls idag, då jag behöver vila efter gårdagen. Men mys som tusan idag i alla fall. 


Älmhultsdagarna.

Då var Älmhultsdagarna avklarade. Och det var trevligt som attan. Förfesten var speciellt rolig. Och det bästa var att alla hette typ samma (mattias och oskar) saker så mitt 'dålig-på-namn'-problem blev inget problem alls! Men jag niger och bockar och tackar alla för en trevlig afton.


Festfolk som sitter tätt som sillar i soffan.Syster och jag, det ser värre ut än vad det var. Fyllan var inte såhär stor.mönstrade!

Nu ger jag mig av till älmhult, för att pröva på partylivet där. jag har en bra känsla och en bra dag! Idag har jag även varit bakfull med SLA, SAKNAT! Jag har även varit på Markaryds Marknad med Uffe, skojigt som fan. Så jag hoppas att dagen fortsätter att leverera. Puss


idag blev det lite klänning och även bildbevis på re'


2face Idibia
You make my heart go, tingalingaling....


SistIKön?

Jag har SIST av alla, i världen (tror jag), Skaffat spotify. Och jag har dessutom fått en ny Bästalåt, och gillar ett band skarpt. Jag förstår inte vad detta kommer ifrån, men jag älskar! SweetChild o' Mine - Guns n' roses!


igår var det party efter jobbet hos barndomsvän, GILLADES SOM FAN!


kycklingrulle!

På vägen hem från 'jobb-ett' idag så beställde jag en kycklingrulle, med stark sås, eftersom mitt shema är pressat idag. När jag är 'färdigpratad' utbrister mannen i telefonen; 'Det tar OM en kvart'. Dethär roade mig vädligt mycket då han hade lyckats med meningen om han bara skippat OM:et. Så liten, men ändå så stor, TABBE!


workoholic?

Äntligen helg! Men först ska jag ge mig av och jobba åtta timmar till. Heh. jag är nog en workoholic?! Näe, men jag vill/behöver pengar som attan. Jag vill handla kläder konstant, och för att i alla fall få göra det då och då, så krävs fler jobb än ett.


För nu har vi flytet, nu är det som det ska....


fegisläsare!

And, I hope you feel the way I do.
Jag förstår inte varför det ska vara 'pinsamt' eller liknande att berätta att man läser min blogg(?). För jag SER på statistiken att det är LITE fler än tre som läser. Så sluta upp med svenson-fegis-fasonerna och berätta för mig! Så jädra svårt ska det väl ändå inte vara, eller? Jag tycker snarare att det skulle vara pinsamt att inte våga, om nu så är fallet!? Puss!
Same, same, but 'stylized'! Come over and you'll se.


grönalundsparkbänk!

Jag lutar mig närmare och säger; Du är fin....
Jösses sån duktig jag varit nu! Jag har städat som en galning. och här är finast i världen i lägenheten. Hoppas bara att det håller sig fint HELA helgen nu! För jag vill inte få samma ångest, på söndag, som jag fick förra söndagen! Aldrig! Tur att jag ska vistas borta mestadels av helgen, då håller renheten! Hahsleepless?

Jag förstår inte vad som hänt med min näsa, även idag är den öm. Och idag har jag även ont i pannan, precis rakt ovanför näspunkten (den som ömmar). Vad händer egentligen? Håller jag på att gå isönder? Trött är jag i alla fall!BTW! Är lite nyfiken, vilka är det egentligen som läser?
Jag befaller er att lämna en kommentar! Heh
(skriv om ni ej vill att den ska publiceras!)


benvisning!

En ny form av bild?! Det var det värsta ronniL, inte kan väl du förnya dig?
Jomenvisst kan jag det. Jag försöker att göra det så mycket jag bara kan. Idag har BTW varit jobbig och lika utpumpande (av illska) som igår (på jobbet). Jag hoppas att det är över nu, för jag orkar snart inte mer. Men väl hemma, så känns allt bra igen! Gött att man kan släppa det.


Nu jävlar ser ni lite mer av henne!


nystart!

Ikväll händer det. Hah! Idol börjar ju. Och det finns inget som är så roligt/pinsamt och helt galet som uttagningarna. Så dom ska följas, helt klart! Och till Idol serverar ronniL's House O'boy, bara för att det är godast. Och; NEJ jag har inte sökt, ty jag kan inte sjunga!


(Jävla stavningspolis! - Du vet vem du är. hoh!)


skakar galler!

Vaför så nedstämd, lady? Saknar du något?
Samla alla dina känslor, tankar och allt skit i en burkjävel och kasta den åt helvete! En uppmaning, jag hade velat ge migsjälv titt som tätt nuförtiden. Varför vara så jävla svår, och varför inte strunta i? Och varför måste det värka i mig nästintill konstant? Piss!


I've built my own prison.  And, Only the good die young? Höh...


vafan händer?

Öm i handleder, fötter och på näsan. Vafan liknar det? Hah! Okej, handledsonten kommer från att jag packat (på jobbet) HELA dagen! Fotontet beror nog på varmt och trångt i skorna(?). Men näsontet förstår jag inte. Värst av allt är att jag varit lite röd på näsan hela dagen också, precis som om jag slagit i den. Vem fan slog mig inatt?


You crazy person, you! Be-fuckin'-have?


AliceInWonderland.


...tro, på denhär filmen, är att hon kommer att älska den! Tim Burton kan sina grejor, och jag har inte blivit missnöjd en gång. Så 5 mars gäller det!


poängterat.

pink inside?
Nu har jag damsugit ännu en gång, för igår på väg hem från HGB så stannade jag och J på IKEA, ty ronniL hade inte en enda matta i nya lyan. Jag införskaffade mig en dörrmatta och en svart rund matta till vardagsrummet. Den visade sig dock vara elektrisk, dvs den rar åt sig allt, och det syns väl då den är svart. Så från och med nu, damsuger jag väl varje dag?


white-nose!

'du ser lite blek ut om nosen, är du trött?'
Mor är allt bra söt hon. Men såklart är jag trött. Efter både sjukdom och helg-dygns-rytm så kan man inte vara annat. Men hon är söt som ser det i alla fall. det var ett tag sen sist. Lyckligt!


tjuvaktigt!

Nu är jag hemma och söndagsstressen börjar bli påtaglig. Jag har massor att göra, men orkar hälften. Dessutom ska jag tvätta, men någon dum rackare har snott tvättrummet, trots att jag bokat det, svinigt värre! Så nu blir det till att dubbeltvätta!


Fredriksdal.

Helsingborg var blåsigt och trevligt som attan. Men jäklar som det ven alltså. Hade jag varit en 'parishilton-hund' hade jag blåst bort. Hur som helst så åt och drack vi gott och hade det jättemys! Jag kan också erkänna att vi dansade loss också!


todayisagoodday.

Lördagen den femte september;

 • Bakfylla och sonic-spel (seeeeega) med Ludvig, som för övrigt regerar när det gäller sonic och klarade ut hela spelet. Massa bullar och såklart gurka! Även några sura bilar förtärdes. En Utmärkt start och mellan på dagen!
 • Nu, sminkning, påklädning och bilfärd till HGB för att äta god mat och pimpla vin?/öl? och bara mysa. J's överaskningsgrej! Puss på den. En underbar dag helt enkelt.


Lolcatz.


Humornivån är fastställd även idag! Och, JA det är en kattdag.


finsötgulliga!För att det ÄR kul! och för att dom är finsötgulliga.


brillorna!

Gomorgon!
Just another manic saturday! Inget mer idag alls! Puss på!


bild from yesterday!


Nothing-at-all?

Something like this?

nostalgisk!

Jag har kommit in på en nostalgisk bana där det känns som om allt är över. Inge kul alls faktiskt. Igår var det SLA som saknades, idag är det nog ALLT, alla fina partyhöjare och alla skratt och sjuka ideer. Och allt det fina. Kan det vara hösten som berövar mig allt eller är jag bara på-väg-ner?


7/6-09 ca 06:00 am, Me and Nut: Filosofer ♥.


earlybird!

Uppe med tuppen. Idag känns allt lite bättre, ingen feber och okej hals. Dock är jag fortfarande dunderförkyld. men jag tog det säkra för det osäkra och stannade hemma idag också, så nu ska jag ta helgen till att vila upp mig (eller idag i alla fall).


headphones.

Nu ger jag upp, jag kommer inte att bli helt frisk idag. Jag får helt enkelt bara stå ut med lidandet och tristessen och snorandet och allt skit en dag till då! Men jag ska i alla fall ut och gå med SLA ♥ idag! Och det gillar jag. Plus att jag ska hämta mina nya kläder jag beställt. Weii!


jag hittade min headphone-tröja, happiness...


MyHeartStillBeatsForYou.
Bara för att hon berör mer än dom flesta. ♥ Anna Terrnheim


hjertanen (med e).

Det kommer stunder då ronniL undrar över om hon är frisk, eller bara dum i huvudet. Sunder då hon saknar saker som hon vet att hon har, men inte kan känna av just då. Som denhär veckan. ronniL saknar sin SLA. Det känns på något sätt som om hon tappat lite av henne. Antagligen så är dethär brar en dum och jobbig grej som ronniL fått för sig. Men nu länns det inte så. Hon saknar sitt hejrta!


blåmärkena.

Vad fan hände inatt? Hah. Nyss efter duschen, så såg jag det. När hände dethär och vem var inblandad? Näe skämt och sido, men jag förstår inte hur jag lyckas... Jag måste gått in i något när jag 'gått-i-sjukdvala' nu i veckan.

 
Men det gör inte ont i alla fall!


pigg och fräsch?

Jag skulle ju för tusan bli frisk idag ju! Men idag vaknar jag precis som dom andra dagarna med noll liter (eller hur man nu säger) luft i lungorna och ingen luft-tillförsel alls från näsan, plus en sprängande huvudverk. Men fast besluten som jag är, så drog jag mig upp, och sitter nu och pressar i mig kaffe. Jag SKA bli frisk...


Robot - Suicide.

Hittade en gammal favoritlåt. Som för övrigt utsmyckade allt jag hade på gymnasiet. Jag har dock alldeles för ont i huvudet för att lyssna på den. synd, men sant. Jag håller helt enkelt tummarna för att jag kan höra den imorn, då jag planerat att bli frisk. Jag SKA bli frisk imorn, om jag så måste byta kropp.


leveransen.

Nu kom precis brevbäraren, och gissa vad han hade med sig!? Jo, min nya jacka (som jag beställde igår) och mina cdon prylar. Weii, känner lite lycka i allt illamående. Hur som helst så var jackan svinfin, och cdskivorna och filmen ska ses/lyssnas på idag (om jag orkar).


Anna Ternheim (gammal skiva), ZZ top (rough boy!)
Och ond aning, då den verkade svinbra.


Avtrubbad!För en gångs skull så känns det som om jag skiter i allt som har med känslor att göra. Det har hänt så mycket på sista tiden som trubbat av mig, så nu är det som om jag inte känner längre. Och värst av allt är, att det gör mig inget. jag gillar att slippa må skit, gillar att inte behöva känna ångest. I och för sig gör kanske allt dethär mig till en elak och kall person, men för tillfället, så orkar jag inget annat. Så, ni som skadats och kännt av dethär, låt mig läka på mitt eget sätt. För jag kan inte mycket mer nu. (för er som 'glömt' så har jag precis separerat från J och allt runtom mig har fått sig ett par törnar' sry!)

svininfluensan?

Då kommer undrandet, som jag avvaktat med en 'längre' tid. Alla mina symtom tyder på att det är influensa jag har. Kan jag då haft sån otur att det är svininfluensan, eller har jag klarat mig undan. Hoppas att jag klarat mig och att det går över snart.


kärleksförklaring!

If it's true i'm warning you, there's nothing more to hold on to!
Open my eyes, and i'm next to you, and we'll both see right thrue.
And there's nowhere else we would rather be, just search yourself
and you will see. Just don't give up on me...


filmciterat.

What do you choose?

 • Choose life.
 • Choose a job.
 • Choose a career.
 • Choose a family.
 • Choose a fucking big television.
 • Choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance.
 • Choose fixed-interest mortgage repayments.
 • Choose a starter home.
 • Choose your friends.
 • Choose leisure wear and matching luggage.
 • Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics.
 • Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning.
 • Choose sitting on that couch watching mind-numbing spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth.
 • Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself.
 • Choose your future.
 • Choose life


But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life: I chose something else. And the reasons? There are no reasons.

 
Vilken film? En liten hint, kanske? Kopplar det ännu?


Jeane Blush.

Vinterjacka införskaffad. Och det känns som en utmärkt sak idag, då ronniL fryser konstant. Och solen gassar ute. Hmpf, feber eller vad? Hur som helst så laddar jag inför en kall vinter, med en fiin och lång jacka.

 


anade rätt!

Precis som jag trodde igår, så fick jag stanna hemma från jobbet idag. jag fick knappt luft imorse när jag vaknade och talet ska vi inte tala om. jag fick säga vem det vad typ fem gånger innan dom förstod vem dom skulle sjukanmäla. Och halsen är mycket värre. Sömn, vätska och film...