and queen lives on...

För att den är förbaskat bra, och gör mig lycklig. Plus att jag alltid lyssnar på queen hemma hos mattasnuttan. Så därför ger jag er en topp tio (i livet) låt.


fucking valborg ppl!

Då var det valborg, och kväll ska det eldas. GÖTT! (pyroman varning) Häh! Men det ska bli mys med utesittande och eldar och bra folk. Ikväll intar jag Mattasnuttans palats och firar där. Hoppas att ni också hittar på något riktigt skoj, så skålar vi på distans vid elvasnåret! PussPåEr!



and i'm off, for now!

Nu drrrrarrrrrr jag!


3 good things today!

1. Jag är frisk igen och har varit och jobbat.
2. Jag ska ut till stallet nu. MYS som fan!
3. Jag har solat och är fräknig.
3,5. Jag har köpt AVATAR och ska se den ikväll också!
3,75. Imorn är det fredag!


doing all that i can.

Allt "bra-igt" håller i sig. så ikväll blire till att promenera en runda. Och jag gillar det skarpt. Jag ska köra stenhårt på alla mina kurerings-saker hela kvällen/morgonen, så att jag kan jobba imorn. Det var ett tag sedan. Och jag behöver lite mänsklig kontakt igen. Plus att jag ska läsa isönder ikväll också, för jag får nämligen tredje boken i twilight serien ikväll, JEJ! (jag vet att jag är typ SIST i världen att läsa dom, men sån är jag) Häh!

New Moon movietajm.

Nu när öronen "lättat" så ska jag se på film. Även om solen lyser förfärligt mycket ute. Jag tänker nämligen inte vistas ute mycket nu, då det var det som orsakade "öronproblemet" innan. Så nu ska New Moon ses, eftersom boken är utläst (kom med 3:an sla!). Och jag ska se om jag gillar den bättre efter boken. För när jag såg den innan jag läst boken vart jag inte så impad.


update (14:47): Den var bättre efter!

ronniL can hear again

Nu har jag provat det, och trosejfasen DET fungerade. Jag Hör nästan normalt igen. Och jag hör galet mycket bättre än jag gjort på hela veckan. Det lönar sig fasen att tro på saker innan man gjort dom. Eller? Kanske är det så att det fungerar bara. Men jösses sicken lycka säger jag bara. PussPussGlade!


SolvingMyEarProblem!

Jag har fortfarande inte blivit av med sjukheten. Så idag ska jag med hjälp av revaxör (usch va?) försöka få ordning på öron-problemet. För fatta att alla ljud är jobbiga. Och att jag måste lyssna typ tre gånger på ett ljud för att ens kunnan ana vart det kommer ifrån. ILLA! Men jag litar på revaxör, och har redan bestämt mig för att det ska fungera (hoppas, hoppas!). PussHejHoppas!


Isn't she wonderfull?

Min fina lilla beeesta bejb. Som jag älskar trots det att hon väcker mig från min "sjuk-dvala" hela tiden. Dock så är hon mitt barn, och jag vill inte bo utan henne. Lite får man fan tåla va? Hon är ju söt så det räcker i alla fall. PussPåDet!


some black and gray.

Hur fint är det inte med bara två färger i en outfit?! Och denhär kan vara det finaste jag sett idag. Jackan SKA köpas typ nu! Och jag gillas även det finfina skärpet som kommer sitta görfint på höften på en kläning också. Och shortsen, jag menar, sommar för bövelen! Så det är bara att börja klicka då'rå.


smell you guys later.

Jag har precis lagat och krängt lite lunch. Och det kan vara det jobbigaste jag gjort på länge. Dethär med snurrande ljud och illamående (i kombination), fungerar inte särskilt bra alls ihop med matlagning. Och det fungerar inte alls med köksfläkten igång. Så jag kan säg att jag tar paus från allt vad ljud heter ett par timmar nu. Piiii!


still spinning around

Uff! Lika trött och eländig idag. Inatt sov jag dock bara 12 timmar istället för som igår-natts 14 timmar. Men jag är fortfarande vädigt trött och ljudet snurrar fortfarande sådär skumt. Och jag blir illamående av det. Sjuk otäckt. Aja, lite alvedon och ett par kapitel i boken, nu. (sla jag är snart klar, så har trean redo!) Sla kommer att vara stoltast när jag läst ut hela boken, bra va?! Det tycker i alla fall jag. PussPussSicko!


one splash of colour.

Tummen upp för turost till sommaren!



it's killing my head!

Jag kan säg att dethär med att "höra-förkylnings-illa" håller på att göra mig galen. Så nu stänger jag av allt som låter och försöker läsa lite. Fan, så illa det är med mig idag. Och PISS också,  att solen gassar ute, jag vill inte mer.


look how they shine.

Uh! Idag vaknade jag av att jag inte fick luft. Jag kunde heller inte öppna mina ögon, som var helt igengojsade. Piii! Plus att jag hör allt som om det snurrade runt mig. En grov JÄKLA förkylning har dragit över mig inatt. Och den har fasen drabbar allt, jag till och med ser kontig ut, J liknade mig med en ryss. Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det (men det lutar åt att gråta). Aja, åter till sömnen. PussPussSjukling!


all i have to say...

(från vänster)
1. Mytightas är GRYMAST på höjdhopp!
2. Net's hår är som en helikopter(?)
3. SLA's hår är galet, men hon ÄR glad.
4. Lajnus visar alltid magen på hoppbilder.

a little bit redhead.

Nu har jag färgat håret och jag är numera lite rödlätt. Jag tänkte att det skulle vara skitfint till sommaren och festivalerna. Och jag kan säg att jag gillar det skarpt. Föresten så har jag glömt berätta att jag tagit semester och köpt biljetter till S!ESTA. Hur kul ska inte de blir då?! Apkul. Vilken helg föresten, taturerat mig, fixat S!ESTA sakerna och blivit rödhårig. Fullt ös, trevligt värre.


saturday in pictures!

Här kommer det tredje och sista bildregnet från helgen. Och precis som det ser ut, så hade vi apmys på nut's balkong. Den kan vara bäst soliga dagar! Det spelades även lite pyramid och dracks tequila (grimas!). Och jag hade en helt superb dag, så TACK så jättemycket ppl. PussPussPyramid!


some tattoo pictures.

Och här kommer ett bildregn från tatuerings stunden. Jag vet att bilderna inte är så smikrande, men håll tillgodo, alla vart "skevminade". Och vi var fyra stycken som gjorde oss "kriminella" under denna stund. (för visst är man kriminell om man har tatuering?) Häh! Och jag ÄLSKAR fortfarande tatueringen, och är som ett jäkla barn som fått en docka.


pictures from friday.

Hejsan! Hade ni glömt mig ellooor? Häh. Nu är jag tillbaka och med massa foton. Så här kommer bildregn ett, vi kallar det fredag och "ta det lugt kvällen"! Hepp! (och två vattenfläckar på marken, är kul mitt i natten!) PussPussPastej!



one tattoo later...

Nu är jag tatuerad och redo. Och jag ÄLSKAR den! Fast dock så har jag inte tid att blogga idag, så jag återkommer med bilder och dylikt imorn. Men såklart ska ni få se skönheten! Här kommer den, och applådera tack.PussHej!




a funny story/picture

Hah! Som sagt så ska jag gadda mig imorn, och så skrev dom att jag skulle köpa bepanthen innan, så att jag kunde smörja tatueringen med den efter (då apoteket har stängt imorn). Och när jag nu sitter och söker bilder (på google) så kommer denna upp. Hur kul? (och nej, jag ska inte tatuera mig på rumpan!)


john dahlbäck pyramid

För hanhär kan vara det bästa jag vet just nu. Lycka i musikform. Och jag hoppar rundor som en lite flicka till det. Och jag tänker inte sluta. Deså! Så häng på, och visa var skåpet ska stå(?). Häh!


LoveLeavesLeft right?

Då vart det fredag. Och ingen jäkla fredagsöl alls hemma, hur illa? Det är fasen ett måste ju. Vafan! Se till att ordna nu. Aja, annars är det finfint. Och ikväll blire till att ta det lungt och färga hår. För imorn så smäller tatoo nummer två dit. Och på morgonkvisten dessutom. Så vila ikväll. och jag älskar redan nykomlingen, trots att den inte är där. PussPussParis!


the things i've said.

Som sagt så vet jag precis när jag ska sluta, och det var inte idag förstår ni! Häh, men billigt smakar smaskens, deså! Och jag kommer hoppa av lycka när domhär skönheterna anländer. Jej!


come give me some!?

Nu har jag precis betalt räkningar, och JÖSSES så dyrt det blev. Jag måste fan sluta impulshandla dyra saker, det fungerar inte ALLS. Så därför ber jag er vänligast ALLIHOPA att ge mig massa pengar. För jag behöver verkligen det. För det är väl inte så att jag beställer på tok för mycket va? Näedå, inte jag inte. HÄH! Jag kan bättre än så, mycket bättre än så!



fuck, fucking, duck!

Japp, då vaknade jag tjugo minuter innan jag skulle åka till jobbet idag. Och varför? Jo för att EllaBellaBusBoll vält ner luren så den dött. Fasiken! Så hela morgonen/dagen har varit helt fel. Plus att mit hår varit elektriskt också, ILLA! Att en försovning kan göra så mycket skada, jag HATAR det! Men jag kan trösta mig med att solen skiner, och imorn är det fredag. Så jag hoppas på en jäkligt mycket bättre dag då. PussPussSovjäkel!


5 things about today.

Dagens fem snabba!

idag har jag....
  • snubblat, trots att det inte fanns något att snubbla på.
  • sett en flicka kissa utomhus, mitt under en hagelskur. HAH!
  • suttit och tittat på personer, bara för att jag inte kände igen dom.
  • tappat ord och haft svårt för att säga just, alkoholist.
  • använt min vinterjacka och frusit i den (ville även ha vantar!).

& one broken promise.

Jag har ändrat mig. Häh! Jag skulle ju låta mitt hår vila, och vara massa duktig med det. Men nu så vart det så att jag speglade mig lite igår, och min utväxtrand var INTE rolig ALLS! Så därför ska mitt hår få lida lite till för jag ska färga det. Dock inte förän i helgen. Men jösses så gött det ska bli, för nu kan jag inte sluta titta på och ganska utväxten. Så skynda, skynda till helgen, tack!


walking in the rain?!

Hemma igen, och vad fan händer? Jo, det börjar regna/snöa. Piss! Det räckte väl med att det gjorde det igår, eller? Aja hoppas i alla fall att det går över tills jag ska ut och promenixa med storasyster. Vi har börjat promenera minst en gång i veckan, och jag gillar det. I och med att hon bor en timma iväg, så ses vi inte så ofta annars. Så nu ser jag henne i alla fall en dag i veckan. Gött, att få tragga lite skit med henne igen! PussPussRegnsinne!

(reminder to self: du måste sola, blekfis!)


some care for my hair

Som jag sagt förr så behöver jag lite special produkter till mitt hår, då jag har väldigt tunna hårstrån. Så nu har jag klickat hem saker som ger extra näring och hjälp till håret (så det kanske rent av kan tjocka till sig!). Jag hoppas och tror att dethär och mina vitaminer kan hjälpa mitt stackars hår, för det mår inte speciellt bra just nu. PussHållTumme!


C & D Rescue Rangers!

Awe, det är fredag och jag är typ 8-10 år gammal. Chips och godis står på bordet och jag har längtat efter denhär dagen hela veckan. Jag och systrarna har chipstävling (dvs, ät så många så snabbt du kan, annars får du inga) och dricker cola så det står härliga till. Som jag älskade det. Och på disneytajm, som vi ALLTID såg på var dethär min favvis.


i can see clearly now

the rain is gone, I can see all obstacles in my way.....
För just idag, för första gången på länge, så regnar det. Och det luktas sommarregn om det. Hur mys, luktar inte det då? Jag kan leva med att det är lite kasst idag, då jag slipper vattna mina balkongblommor, score!

Jag har även fixat nailsen, och blev mycket, mycket nöjd. Idag var hon super, och jag har inte hittat en enda miss! Och då ska ni veta att jag är typ petigast i hela världen vad gäller granskning av saker som görs på mig. Så tumme upp för typ allt idag! PussPussPower!


summer with goooeran.

Hah, hur kul är inte filmen då? Dock så tycker jag att massa höjdpunkter har missats i denhär, men då jag inte kan göra sånahär klipp själv så får jag nöja mig. Och dethär är skojsigt som attan osså.


lars winnerbäck ftw!

För nu börjar det vankas vår och sommar, och vad är inte bättre än en gräsmatta och LW då? Typ inget. Så därför ska ni få smaka på ett par finbitar nu. Det kan behövas en kylig dag som denna. (för det är kallt som fan idag faktiskt!) Och jag spritter lite känner jag. Sommar NU!


looking like a fish.

"åh, va fina ögon du har, dom ser ut som fiskar!"
Hah, den kommentaren fick jag för ett par år sedan från min dåvarande jobbarkompis JOAN (som det engelska kvinnonamnet, dock så är han en kille). Hur som så var han min bästa jobbarkompis och vi hänge i ur och skur. Så det gjorde en aning ont när han slutade. Men man överlever. Hur som så vart denhär kommentaren ett stycke askul enligt mig. och vad kan passa bättre än något roligt en trist måndag?! PussPussFiskfjäll?


what a lovely sunday.

Idag har jag och sla haft en kvalité-söndag som har varit så jäkla skoj. Det var längesedan jag skrattade så intensivt och så mycket. Söndagen har innehållit biltur, donken, ica, katchan, film och allt sånt kul. Jag hoppas på en favvis i repris ganska snart igen, då jag hade megakul. Så tack och bock för denhär dagen sla, i loved it! Och jag älskar att köra bil också.


life will smile for u

Igår vart det fest, och jessicaP var hemma. (dock så gömde hon sig var gång min kamera var framme, FY!) Vi hade galet kul och förvånades som fasen över att det inte fanns internet på ena stället vi var på. 2000-talen och inget internet, hur illa? Aja, men jag hade galet kul, och har haft en galet underbar söndag idag också. Låt det hålla i sig hela veckan va?! PussPackPråm!


some spring feelings.


come out of the shade

MORRN'! Idag är jag lite lagom trött, och sånnahär morgonar(?) så jobbar jag bra. Men jag saknar sällskap och tycker att sla kan ringa och komma NU. Hur som, så strömmar denhär låten ur högtalarna idag, och jag är kär. Så enjoy ppl, för denhär kommer göra er dag! (denhär och låten "pills" gör i alla fall min & gruppens namn: The Perishers) PussSomFan!


"blundar du riktigt hårt så försvinner du!"

we who love horses!

Fasen så mys det är att vara i stallet alltså. Jag dör lite. Jag ville aldrig hem och pussades för fulla muggar med alla (hästar då). Häh. Och jag ska dit i nästa vecka också, då ska jag dock vara duktig hest och fota lite till er, för idag fotade jag inte ett dyft.

Nu ger jag mig av igen. Have a good one sötnötter!



pretty cold and gray.

Nu bär det av till stallet för att pussas på hästar. Dock så drar jag inte ridklädd, då jag varit ett stycke lat i fjol och packat ner ridkläderna utan att tvätta dom, fy skäms! Så dom fick åka i tvätten omedelbums. Så jag drar i diesel jeans och typ 70 tröjor (för det ÄR kallt). Och jag känner mig lite som kribban (en vän som alltid har typ 5 lager tröjor på sig). Häh! I'm off nu och jag hinner nog inte återkomma mer idag, för ikväll blire middag hos mor. PussPussHäst!


pic's from yesterday.

Igår vart det en mysig och ganska så lugnt kväll. Med trevligt folk. Och jag tog bara fram kameran en gång under kvällen, och den gången varade i typ 2 minuter. Men vem behöver bilder när vi hade trevligt? Inte jag i alla fall.


feels like real pain.

Denhär morgonen, kan vara den värsta i mitt liv!

Aja, jag är ensam hemma och ska till stallet idag. Så där kom räddningen! Jej, jag blir lycklig. Plus att mor bjudit in mig på middag, vilket jag älskar. Så nu ska jag bara ligga och mysa med Ella för hon kan behöva lite kvalitetstid då jag inte kommer att ge henne det i eftermiddag och kväll. Så hej sålänge! (nästa gång ni ser mig, har jag ridkläder på) PussPossPess!


dancing! + riverside!

Idag är det lite mer partey än vad jag haft på sistone, men jag kände för en upp-och-hoppa låt, så det blev det. Plus att jag gillar den skarpt. Och jag kommer dansa loss till den kväll, om ingen stoppar mig! (så gör inte det!)


and ronniL's confused

Hah! Vilken rolig dag jag har haft på jobbet idag. Och jag vill tacka sla och Zita för den! Jösses som vi skrattat. Dock så vill jag inte återberätta, då det antagligen inte blir alls lika kul då. Men jag säger bara en sak; Jag förväxlade speck (dvs. dammkorn på engelska) med fett, och blandade in massa späckhuggare och deras namnbetydelse i dethela. Galet förvirrad ronniL, och galet roliga ppl, ärlikamed KUL som FAN! (och det ÄR fredag, så schkåååål på er grabbar och töser!) PussPussSkojjigt!


telephone for ronniL!

saker jag kom på under ett telefonsamtal (med alle) igår...
  • Jag kan inte prata i telefon, då jag tappar ord och meningsbyggnad och vill lösa (avluta) hela samtalet på under en minut.
  • Jag skrattar så fort jag sagt något skumt (eller virrat till det), men jag berättar aldrig för den berörda vaför jag skrattar. Trots att jag känner på mig att dom vill veta.
  • Jag avslutar alltid på ett illa sätt, ni vet stelt och sådär så att man avbryter varandra HELA tiden (trots att ingen egentligen har något att säga) och tillslut ger man bara upp och säger hejdå, mitt i en mening.
  • Inget av dethär är heller meningen, och jag hoppas att jag kan blir en bättre telefon-pratare någon gång.

become a crazy person

Jag hoppas verkligen att dethär finfina vädret (utan ett moln på himlen) håller i sig hela helgen. För jag känner på mig att jag kan bli skogstokig annars och börja skrika och slåss rakt ut i luften. Och vem fasen vill se uppleva det liksom? Inte jag i alla fall, för det kommer bli pinsamt. Så håll tumme för värdet, så jag slipper skämma ut mig. Kom igen, gör det även om ni velat se mig skogstokig!


a boss-free thursday.

Idag var vi helt utan chefer på jobbet. Och jag hade roligare än vad jag haft på länge på jobbet. Vi jobbade bra och utan allt stirr, jag önskar att det vore så var dag. För fy bubblan så harmoniskt det varit där idag. Dock så återkommer alla imorn, så då blir det väll som vanligt igen.

Föresten hur funkar det med att lämna alla arbetare utan någon chef? Får man ens det (enligt lag då)? För det känns inte helt okej, om något skulle hänt. Aja, det var mys i alla fall. PussPussFröjdfull!


so, how does it work?

Jag förstår för mitt liv inte, vart min ork tog vägen. Helt plötsligt (under promenaden) så gick all luft ur mig, och här sitter jag. Helt jäkla slutkörd. What? Så nu blire till att gå upp till sängen och vila. För jag orkar fasen inte mer. Så jäkla typiskt, för jag har massor att fixa med, men jag ORKAR inte något. Så godnatt och don't let the bedbugs bite. PussSegSömn!


ett stycke söt/trött!

some picture thoughts

fem saker som jag gillar med bilden...
att mitt hår är flottigt och ovårdat efter att ha sovit en natt i en KUL bil.
att mina brallor hänger i knävecken, alltid passande och fint.
att min hand är lite fegt knuten, på ett stelt "jag-vet-om-att-du-fotar" vis.
att den är tagen på Öland, som var underbart förra sommaren.
att sla har tagit den. Hon kan den bruttan, och hon levererar var gång.



using the pretty-cam'

Wohooo, halva veckan gjord. Och solen gassar som bara den. Kan det bli bättre?! Tror bannemej inte det. Plus att jag nu letat fram min finkamera, för att börja använda den lite flitigare! Det är fan på tiden att jag gör det. För den resulterar i ganska mycket bättre bilder, eller hur?

Aja, nu ska det drickas lite obbe (o'boy) för att jag är obbesugen och har missat det hela veckan. (hur fan gick det till då?!) Heh! PussPissPass!


getting tattoo # two!

Wieee, om nästan bara en vecka så ryker tatuering två dit. Jag tar även med mig SLA och jonnie och dom gaddar sig samtidigt. Så jäkla nice. Och jag längtar som tusan. Vad det blir och vart den ska sitta får ni se då, men jag är sjukt taggad inför det. Och ingen ånger här inte. Det är ju för tusan bara hud? Heh, skämt och sido, men jag är stensäker och längtar.

(btw, snygg "handspretning" va? Känner mig lite som en aritst! Höh.)

when you can't beathe

Ja, jag är fortfarande förkyld och lite virrig i pannan. Men jag tar mig fram. Och idag har det verkligen gått bättre än vad jag trodde imorse. För imorse när jag vaknade så var det verkligen; skjut-mig-i-huvudet-jag-orkar-inte-och-får-ingen-luft-ALLS!, men det gick smärtfritt ändå. Häh! Men jag kan säg att jag känner i hela kroppen att jag vill vila och sova ihjäl mig. Men icke! Det gör jag en annan dag, eller vecka, säg månad. PussPussKlagaren!


old - rip, new - Hi!

I lördags innan vi skulle åka till väla, så gjorde jag en hemsk upptäckt. Mins solbrills var söndriga. Jag försökte limma, då jag älskade dom. Men det gick inte så dom åkte i brännbart, och jag fick skaffa nya. Jag tror att jag kommer ha domhär på nästippen ganska ofta, då jag gillar. Visst är dom fräna!? Och med spegelgas, som gört mycket bättre! PussPussBrillor!


i'm so glad it's done

Äntligen så har jag fått tummen ur röven (som man säger) och deklarerat. Jag vet att det inte är speciellt jobbigt alls, men jag hatar verkligen allt som har med myndigheter att göra. Mest för att jag är rädd och inte förstår tror jag. Och inte fasen orkar jag sätta mig ner och försöka förstå heller. Näe, jag skjuter iväg det och gör det under protest istället. Ibland är man allt bra dum va? Jaja, nu slipper jag det i ett år i alla fall. Häh!


cold inside the head?

Uff. Sån seg jag är idag. En förkyning som satt sig inuti huvudet på något vis, så jag har gått som i en dimma hela dagen. men lite te ska fixa det. Men fy så jobbiga måndagar är alltså, nästan värre än tisdagar?! Häh, lagom optimistisk va? Men jag är fasen trött, förkyld och grinig idag, så där har ni. Men jag återkommer efter te och kurering. PussPussMonday!


a day for a roadtrip.

Idag har det raodtrippa:ts runt om i socknen. Och vädret har varit underbart. Och jag lycklig. Men jag kan säg att det tar på krafterna att hålla igång en hel dag. Så nu är jag ganska trött. Därav inget stall. Men i veckan så ska jag bannemej dit och lukta på hästarna. Mumms! Aja, såhär mys var det idag (saknar bilder från roadtrippen med sla, gjorde nämligen två trippar).


unnecessary facts.

Dethär visste du inte om ronniL...
Jag får "slå-ut-tänderna-känsla" varje gång jag tänker på att ramla.
Jag får ont i en kindtand när jag springer. Skumt som fan.
Jag är sämst på att stava. Och jag menar sämst.
Jag har jättebreda fötter och kommer knappt i några "finskor".
Jag äääälskar popcorn med aromat på, så jäkla gott.
Jag har varit förkyld hela vintern, och är det ännu.
Jag stressar alltid när jag ska städa, tvätta och sånt.
Jag somnar alltid på rygg, men vaknar oftast på mage.


flowers and converse.

Igår såg jag ut såhär. Med ny klänning och nya skor. Och jag älskar skorna mest av allt. Dom är det skönaste jag gått i. Hah! fast klänningen vart inte så illa pinkad den heller. Dock så gillar jag inte bilden alls, men vafan, liksom.


the sun is shining.

Det är något speciellt med morgonsol. Den är starkare och varmare än den mitt på dagen (i alla fall genom fönstret). Plus att den gör en pigg som attan. Eller inte? Häh, för idag är jag ganska seg. Min förkylning börjar balla ur och det är inte alls skoj. Men jag är lycklig ändå, för i eftermiddag blir det nog stallet! Jieee, som jag saknat det. Hästdoft är mys i meternivå. Sådeså. Så idag hoppas vi på att det blir av. PussPussMorgon!


turning on a quarter.

Hemma och vänder nu. Och jag har haft väldigt lyckad shopping. Men som sagt så ska jag ge mig av igen, för ikväll nalkas det födelsedagsfest för j's bror som fyller moppe. Grattis! Så jag drar igen. Plus en liten kik på det nya. Fint va!?


yesterday (evening).

Igår.
Jag vattnade mina påskliljor, som gör balkongen asmys.
Jag väntade 45 minuter (säg en timma) på en pizza.
Jag lirade tetris på nintendo 8bitars ♥, det gick dåligt.
Jag drack öl med bra folk. (alla andra drack vin utom jag och j)
Jag la mig i tid, dvs innan 00.00, tillsammans med ellabellabusboll.
Jag fotograferade, dåligt, men lite.


uppe with the tupp?!

Ja, jösses så tidigt jag är uppe idag. Jag har redan duschat och allt sånt, och sitter nu och ska käka frulle. Solen lyser ännu mer idag än vad den gjorde igår, vilket gillas som fan. Snart ger jag mig av i finbilen (mercedes clk) med sla till väla (shoppingcenter) och det ska bli underbart. Jag ska handla sönder. Deså. Nu ska jag återgå till ätandet. PussPussMercan!



shit i've got going.

Heh. Lite kul hade vi i em på jobbet (jag, sla, och numera kallad kantarellen). Vi stod och disskuterade att "ta tempen som liten", aaa ni vet i rumpan. Tvi! Vapå jag berättade att mor alltid läste en saga, för att göra det lite mindre obehagligt. Och då jag inte hade feber ofta så sa jag rak ut till kantarellen att; Men jag tyckte att det var kul , men samtidigt lite obehagligt. (för jag mindes aldrig riktig sagan) varpå vi skrattade sönder.

(vi kallar henne för kanarellen för att hon är liten och lite gul, höh!)


the pinks rock, huh?

Jag var bara tvungen att ge er min favvo på fyllan. (plus nuts och min!) Jag ber om ursäkt sla, men jag vart tvungen! Heh. Hur som så gillar jag, och visst är dom SMÅ grabbarna? Jag menar fem år, eller vad? Höh! Jaja enjoy!



& the sun is shining!

Fredag, och solen skiner. Så vem vill haka på ut i gräset och ta en öl då? Hur mys? Aja, ikväll blire lugnt då jag och sla ska och shoppa rövarna av oss imorn. Fasen som jag har längtat efter affär-shopping. Det händer ju inte så ofta. Häh! Jaja, fredag och jag hoppas att er kväll/eftermiddag/natt(!) blir underbar och lika solig som min. Lyckans. PussPussSolsken!


old spice commercial.

Hah! Hur kul? LuddePuh och robban visade upp denna och en massa andra. Och jag dog lite. Jösses så kul allstå. Jag hoppas för er skull att ni har min humor annars är det ett fördärv med tid hörrni.


forgot to show you!!

Jag har ju glömt helt att visa er min GRYMME-garderob. Den är bland det bästa jag vet. Och därinne tillbringar jag massa tid, då jag alltid byter kläder tusen gånger inför fest. Plus att jag sminka/sminkas mig därinne. Visst är den väl fin va? Jag är hur som helnöjd med den och tänker aldrig byta bort den. (och jag vet att där är rörigt inne, men jag orkade inte städa innan fotona) Höh!


leaving my door open.

Weeeio, äntligen är den evighetslånga jobbedagen över. Shit sånt bra! Och jag har tänkt att städa röven av mig här hemma, för det behövs. Jag ska bara se till att J kommer hem och hjälper till, häh. Sån är jag. Aja, hur som så är jag lyckans över att denhär veckan snart är över då den känts som ett helt år. Pjuh! Men imorn så jäklar är det helg och sol som fan hoppas jag. Det gillar vi va? Ja, vem tusan kan inte gilla sol och helg? Ingen hoppas jag?! PussPussRumpa!


stolen jumping pic's!

Hur mycket vår är det inte i luften då? Hur mycket som helst, och jag hoppar dubbelfota av lycka över det. HOPPAS att det håller sig så till helgen också, för jag vill sitta i gräset och ta en öl med finfisar!



the best gift ever!

Jag fick en påskpresent från mormor. Och den kan vara det finaste ever. En hermès scarfs, hur fint?! Plus att den är vintage och inte tillverkas mer. Hur gött? Jag är lycklig som fasen och ska använda den så ofta jag bara kan. Puss på mormor för att hon är sån fin och gav mig den. PussPussPrylar!



today's NOT tuesday.

Tisdag? Måndag? Ah, det är onsdag! Jösses säger jag bara. Helt väck. Det är fan inte nyttigt med ledighet på vardagar, det rör till. Häh, skämt som fasen, jag vill vara det ofta, typ varje vecka! För då hade jag i alla fall varit van, och inte rört ihop saker. Så ge mig lite fridagar va?! PussPussLedigt!


would like to wear!

Som sagt, så sprudlar vårkänslorna överallt. Och det gör dom även i ronniL. Rentav, så har jag sommar längtan. I sommar vill jag definitiv se ut såhär någon dag. Ge mig. Fasen så fint till bruna ben och solblekt hår. Jag kan knappt bärga mig. Förstår ni kärleken eller? För jag, jag känner den. (enda ut i tåspissarna, hajar ni läget då?) PussPussLove!


urhg! that's no good.

Tänka sig att ha prrdey-dagen-efter-ångest, en tisdag. Va? Hur kan man bara tillåta det? Dock så var det värre inatt. Och jag har ännu en gång lovar mig själv att; skärpa till mig nu! Heh, vi får väl se hur det går med det. Men hur som så gör det ont överallt efter en sånhär hård påsk. Och jag lider lite. Men längtar tills imorn då det ÄR över! För det har jag bestämt, Deså!


the real deal liksomT

SLEEPY! det är ordet idag. För att jag kan säg att jag jäspade typ 300 gånger på vägen hem från jobbet idag, och då är det bara en resa på ca 20 minuter. Så hajja läget liksomT! Höh. Så idag gäller det att somna tidigt och hårt, för jag orkar fasen inte vara trött mer nu. Så hålle tumme för att jag gör det, va?! Så är ni apsnälla allihopa. PussPussLova!


one favorite upcoming


moving with a movie?

Har annandag påsk, alltid varit en filmdag eller? Jag tycker varenda kanal sänder filmer konstant. Sånt bra, när man är sliten och inte kan stå eller gå. Huh? Skämt och sido, men gött är det i alla fall att det är grått och trist ute, perfekt filmväder. PussPussFilmis!



when dumb is smart?

Jag blidde sittandes framför tv4 och filmen som visas där. Vad hände liksom? Skulle den vara kul, eller få en att äcklas? Trots illamående och lite störningar, så slutar jag inte se på den, för har man gett sig in i leken, så får man tåla den. Men jag längar verkligen tills den är över. För det är jobbigt att äta gurka och dippa till en äckelfilm. Huh!


some sand in my eyes.

Hemma igen. Och jag är trött som ett ägg. Men jag hade skoj igår. Dock så ska jag sova ett par kvartar nu, så att jag blir människa igen. Det kan behövas. Och ella är väldans mammig, så jag måste gosa henne lite också (med andra ord, jag har inte tid/ork/lust just nu). PussPussTrett!



when in doubt, hgb?!

Jaha, i brist på annat, så har vi idag siktet inställt på hgb, och en hotellövernattning. Så jag, J, mango och JÅN drar om typ, NU! Hoppas att det regnar lite mindre där. För här öser det ner. Hur som så svänger jag dom lurviga i domhär kläderna idag. Och jag har även hört något om en bastu så dethär kan sluta hur som helst. PussPussStadspuls!


one will smile for u.

Såhär fint kan det vara en påskafton med bra folk. Jösses vilka trötta på översta raden va? Häh! Det gäller att hålla igång'all the way' liksom. Men sol är fasen ett vinnande koncept. Det gör en lycklig ut i fingerspetsarna. Plus att det värmer. Och jag gillar att man behövde solbrillor. PussPussFinfisar!


ella gives love today

gårdagen vart kul, men hård. så idag är jag sleden till max. verkligen. men kul var det och mys på det också. plus att jag verkligen gillade stunden på balkongen med nut, och stunden på furuliden med er andra. sol är gött. japp, nu ska jag lägga mig igen. för jag orkar inte mer, deså!

häng med nut, påsk!

0-55e2bd4fb3c4ec9ba9ad2a5d3d3b3e17.png

Kolla varifrån!

häng med nut, påsk!


world spins madly on

En helkväll med finfisar blidde det igår. Och jag är NÖJD och glad över er allihopa. Keerläk. Och töntbrillor är hett, så länge man inte har dom snett, eller? :P Jag hoppas på en favvis i repris idag, då storesyster ska stanna och parta. Kul! Så jag ger mig av in i böllåtarnas land igen (japp, där håller jag till denhär morgonen, illa men sant). PussPussBölaren!


on high volume, now.

So we're alone again
I wish it were over
We seem to never end
Only get closer to the point where I can take no more
The clouds in your eyes
Down your face they pour

Won't you be the new one
Burn to shine
I take the blue ones every time
Walk me down your broken line
All you have to do is cry
Yes
All you have to do is cry

Hush my baby now
You're talking is just noise
And won't lay me down amongst your toys
In a room where I can take no more
The clouds in your eyes
Down your face they pour

Won't you be the new one
Burn to shine
I take the blue ones every time
Walk me down your broken line
All you have to do is cry
Yes
All you have to do is cry

Photographs and brightly colored paper
Are your mask you wear in this caper that is our life
We walk right into the strife and a tear from your eye brings me home

Won't you be the new one
Burn to shine
I take the blue ones every time
Walk me down your broken line
All you have to do is cry


iloveyou, iloveyou?!

okej, då var det påskafton. vart blev långfredagen av? hann inte alls! Aja, nu ska det ätas ägg och saknas J, då han fiskar min finfis. Han är tamejfan det bästa som hänt ronniL, bara så ni vet. Läskar den gossen i max! Hah, kommer jag någonsin skriva riktigt, eller stava korrekt, naeee! PussPussSegare!



flower-power-friday.

Då var det dags att bege sig av till mor och far för middag. Gött att bli bortbjuden, mindre disk till mig liksom. Häh! Som ni ser så kör jag vårigt värre idag, och klockan hänger med idag också. Och jag har en mycket bättre dag idag. Som bör bli bättre då kaffe ska drickas nu. PussPussBlad!


spotify is back on.

Gårdagens bilder, blidde lite halvdana. men jag skyller det på mitt kassa humör. Plus att jag bara hade kameran uppe en kvart, så endast jag och (min beeeeeesta) sla fotades. Och jag ska dessutom tillägga att jag fotade skevt som fasen, därav kroppar-utan-huvud-bilderna. Häh! Men jag lovar att återkomma med fler pic's imorn. PussPussSyster!


somebody else, who?

Today är en baaad dag! för idag så dog jesus på korset och det ska vara en lång och trist dag, men jag pallar inte. (plus att vi måste skjuta sla's jobbcoach!) Häh! Så jag tänker titta på saltkråkan och äta frulle, för det litar jag på, plus att det är gottis. Joina mig if you dare! PussPussHej!



hoffmaestro & chraa.

från sla, och jag gillar! Mycket mer vill/orkar jag inte tilläga (stavas?). På tal om det, var har thulle-t och stavingsprogrammet tagit vägen? Häh!


such a bad hairday!

Skärtorsdagen, och en kass hårdag. Jag fick ta till bakfylle tofsen för att kunna visa mig ute. Och då är jag inte speciellt fager i den. Höh? Aja, hur ful jag än må vara så är jag glad och redo, i min nya fina koft-klänning + klocka. Så idag måste bara bli bra. (kanske jag tvättar håret?!) Aja, såhär ser iaf eländet ut, men jag luktar förbannat gott (DNKY red apple!). PussPussPajas!