& the countdown has begun

Då var jag redo för att inta lurufiden och jobba ett par timmar. Jajamen, ni läste rätt. Jag ska jobba ett par timmar ikväll. Men vid middagens slut så slutar jag och då är det jag som tar ett glas vin, byter till min finfina klänning och börjar fira som tusan. Dethär nyåret ska bli det bästa jag varit med om har jag bestämt. Ha det finsat. Puss!


the truth sometimes hurt



gorgeous weather outside

Nyårsafton sötisar! Fasen så gött. Inte nog med det så är vädret helt galet underbart. Så nu efter löptur och annat ska jag gå och införskaffa mig frulle och sitta länge och avnjuta den. Helt toppen start på en dag som denna. Hur har ni det finisar? Sov ni ut som jag eller? Puss!


INTEHÅLLAFINGRARNAISTYR!



domhär finfina sakerna (bara ett par dårå') dimper ner i min brevlåda innom kort. Gött skit deni. Hoppas bara att jag kan "pulla off" dom. Men det ska nog inte bli några problems. Jag fixar det mesta. Men jag längtar redan efter dom ett stycke. Så skyndaskynda vecka 1. Ohw!

2010 don't stop the pop!

Eftertsom det är nyår imorn tänkte jag bjussa på denhär låten. den här låten är nämligen en mix av massa 2010års låtar så den är värd ett öra, för man känner igen allihopa. Sånahär mixer är så jäkla goa. Jag önskar att jag själv hade haft ork/tid/sakerna för att göra sånthär. Men, give it a ear!


world spinnig at my feet

Hejsan mina små pluttisar! Då var det dagen innan nyår. Jisses. Det här året har gått undan som fasen, helt galet. Det känns nästan som om det vore igår jag firade nyår sist. Men mycket har förändrats såklart. Både positivt och negativt. Men hur som så känns det som om 2011 blir mitt år. Puss!


it's truely vintage style




den var min och slas specialitet när vi var små. vi kunde sitta i timtal och spela in. dock inte bara musik utan massor med mellansnack och sådant också. ohw, vad jag hade gjort för att höra på dom idag. men dom finns väl inte kvar. vi tog väl isönder dom som vi lyckades göra med allt annat vi hade på den tiden. häh!

something old & borrowed.



make the world go round.

Tjenixen finprickar! Idag åkte jag för en gångs skull direkt hem från jobbet. Det har varit dåligt men den varan på sistone. Men idag hände det. Och jisses så skönt det är att vara hemma såhär tidigt. Jag har hunnit massor redan, trots att jag bara varit hemma ett tag. Men bäst av allt är att jag har tid för soffan och tv:n en stund idag. Puss!


GUITARSMAKESITBEAUTIFUL!




gitarrer i fotografier är så jädra fint.
ni kan inget annat än hålla med, visst?

just keep on moving on!

Fasen som jag håller igång nuförtiden. Jag hinner ju knappt blogga. Ikväll har jag vrålstädat lägenheten och ränsat i köket efter julhelgen. Jag har dessutom varit ute och promenerat med min fina familj. Plus att jag har rensat ur bland alla mina muggar (man samlar ju på sig en del). Anledningen till mugg-renset är för att jag fått nya superfina muggs i julklapp från jobbet. Så nu ska det bara drickas ur dom.


fick dock bara fyra, så jag får klicka hem ett par till.

cheap&lovely all together


hur fräsigt var inte dethär då? massor. speciellt för sånna som mig som bor i lägenhet med balkong. plus att det blir billigt som sören också (nästan gratis!). jag är hel tänd på idén och ska köra stenhårt på det i sommar. för tusan så fint jag tyckte att det var. (med rätt blommor då såklart!)

it is all in black&white.

Hallå sötisar! Nu är jag hemma. Fasen så trötter jag är hela tiden nu. jag orkar nog inte med julen och all dess stim egentligen. För tusan så seg jag är nu efter allt. Det kan ju också bero på att jag sover illa och minimalt för tillfället. Men jag vet inte. Häh. Så lite skärpning på sovfronten är ett måste innan jag somnar gåendes (på jobbet). Puss!


won't you let it begin?!

Nu är jag precis hemkommen från en promenad med mor och stroresyster. Jag har dessutom skottat fram bilen och min balkong. Duktig heeest. Nu ska jag dessutom se till att träna lte. Fasen sånt bra. Så vi får höras imorn finfisar. Ha en fin kväll. Och pussas i snön som dom gör på bilden. Puss!


oscar wilde quotes again

"Jag anser att människans främsta mål i livet är att förverkliga sig själv. Att förverkliga sig själv genom njutning är ädlare än att göra det genom plåga."

"Vem som helst kan hysa medkänsla med en vän i hans lidande, men det fordras en verkligt fin natur för att sympatisera med en vän som har framgång."

"Folk har ett fullkomlig avskyvärt och ytterst hjärtlöst sätt att gå omkring och säga saker bakom ryggen på en som från början till slut är absolut sanna."

"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek. Det är deras klumpiga fåfänga. Kvinnor har en mer begåvad instinkt. De vill bli en mans sista kärlek."

"Det finns ingen musik som jag uppskattar så mycket som Wagners. Man kan prata oavbrutet hela tiden utan att människor hör vad man säger."

"Om en kvinna gifter om sig är det för att hon avskydde sin första man. Om en man gifter om sig är det för att han avgudade sin första hustru."


inte passande alls till texten, men grymt fajn!

sanity turns to vanity...





& teeth were falling out

Hejsan gullungar! Då var man tillbaka i vardagen igen. Jobbit som sören, då jag inte sov något inatt. Helt sjukt. Jag har drömt massa mardrömmar om att jag tappar tänderna och vaknat helt svettig (á lá febrig). Så denhär natten villa jag aldrig mer uppleva. Så ikväll blire till att lägga sig tidigt och sova isönder för att orka imorn. Puss!


sweet, cute and sleepy!


den här bilden är på ett ungefär en sammanfattning av hela min dag. dock så har jag lyckats se på fyra filmer också. men inte något mer än det. och mer lär det icke bli. puss!

världens största ljus...

dsc00168 (MMS)

världens största ljus EVER!


sunday with all the stars

Morrn finfisar! Då var det söndag, och imorn återgår man till vardagen igen. Jisses så snabbt allt gått. Det gör det i och för sig varje år. Man hinner inte med att ta det lugnt alls. Så idag intar jag soffelisoffan och gosar  (det vill säga sover, äter & allt sånt) där hela dagen. Puss!


Sahara Hotnights 4 evvah!

Eftersom att det är juldagen, och typ alla på planeten ska ut och partaja idag. Så tycker jag att det passar sig utmärkt med en låt som denna. Min bästaste låt för cirka 10-12 år sedan. jag lyssnade isönder hela dethär albumet med sahara, och tröttnade inte endå. Så höj som sören och lyssna nu.


cold, colder, coldest...


det är galet fint väder ute. solen skiner och snön ligger vit. dock så finns där en sak som ställer till dethela och det är att det är massa grader minus ute (imorse var det hela 16!). helt sjukt så kallt. näshåren fryser medelbums när man går ut. så idag håller jag mig inne och varm (ellor så klär jag mig lika varmt som tösen ovan!).

hit the road ones again!

Sådärja, då var det dags att ge sig av för att fira ännu mer jul. Och jag kan säg att jag är aningens negativ gentemot mitt oansvariga öldrickande i går. Jag skulle skippat tre (eller fler) ö igårkvälll, för idag känns det inte okej. Usch! Men det är bara att bita ihop och se till att vara människa idag också. För det är bara jul en gång om året. Heja, heja! Hur är det med er idag sötnosar? Var ni ansvarsfullare/ordentligare än jag, igår? Puss!



a lovely morning to you!

Morrn' morrn' sötisar! Hoppas att eran gårdagskvällvart toppen. Min var precis så topp som den kunde bli, helt galet bra. Men frågan är hur mycket annat det kan bli när det gäller familj. Dom är ju redan så toppen som dom kan bli. Nu ska jag se till att dricka lite julmust, för det har jag inte gjort (ordentligt denhär julen!) ännu. Så nu jädrar. Puss!


christmas makes you tired


söta så att man smälter ett stycke!

SINGINGSTRAIGHTTOTHEHEART



peter gabriel & kate bush - don't give up

and today's christmas day


i denna stund sitter jag på ett varmt ställe, med nära och kära och firar jul. kan vara den mysigaste högtiden jag vet. allt blir så fint och fridfullt på julafton. dock så är det en jädra massa jobb och slit innan, men det är det värt. GOD JUL på er finisar! (oroa er inte fredaglåten kommer)

now i'm of to my family!

Sådärja, då var jag redo och fixad. Nu är det dags att ge sig av hem till familjen och fira den mysigaste dagen på hela året. Hoppas att ni har någon kär att tillbringa denna dagen med sötisar. Och hoppas att ni får den underbaraste julaftonen i världen. Puss på er!


the 24:th of december...

Godmorgon sötisar! Då var det jul och allt är i full gång. Snart ska jag fixa till mig och se till att bli julfin. Vi hörs efter det. Puss!


DONOTTALKABOUTFIGHTCLUB!



en film som verkligen berör en.

rush of blood to the head

Woop, woooooop! Då var jag nystylad och ska ge mig av hem till Jonny för att pussa på hennes nyhemkomna, übersöta, valp. Mys. Det ska även drickas kaffe och traggas en del. Bra start på en tosdagskväll, intesant. Jag tycker att den är topptopp i alla fall. Puss!


barn är allt bra lustiga!

Som till exempel jag när jag var liten. Då gjorde jag en hel del saker som jag sitter och skrattar åt idag. Och här kommer en av dem.

Jag skrev alltid mina önskelista med den saken jag ville ha mest högst upp. Saken var bara den att jag alltid kom på saker jag ville ha mer efter hand. Och då var jag ju tvungen att göra en symbol (ex. en stjärna) framför saker och skriva i ett hörn att; Den stjärnade saken vill jag ha mest! Och såhär fortsatte jag att komma på saker (som jag ville ha mest) tills önskelistan hade massa olika symboler och vart väldigt rörig. Så mor vart alltid tvungen att fråga mig vad jag önskade mig mest, då hon inte kunde utläsa det.


svaret på vad jag önskade mig mest, var alltid: en häst!

i don't want to break it



och en fin rumpa att runda av med.

so can you see the star?

Goder morgon, goder morgon, både herre och fru! Det har snöat galet mycket här nere under natten. Jag tror att det är upp emot en decimeter, till, som har kommit. Helt sjukt. Jag förstår inte hur allt ska få plats, eller hur allt ska fungera (i trafiken och så). I alla fall är jag massa glad över att jag inte behöver ut och köra något alls i detta vädret. Ni håller er också innomhus va? Puss!


ready, set, fuckin' done!

Sådärja! Äntligen klar med alla bestyr. Fasen så gött. Så nu ska jag sätta mig i soffan, under en filt, och invänta J och se vad denhär kvällen har att bjussa på. Kan den innehålla något prrrty måntro? Eller blire en filmkväll? I vilekt fall så är jag i all fall ett stycke nöjd eftersom jag har fått massor gjort idag. Puss!


give yourself a big hug.


hur nice var inte denhär bilden då? MASSOR. jag bara älskar den gamla bilen bakom henne. den gör hela bilden så ofantligt mycket finare. för att inte tala om hur vacker tösabiten är. och sen; ljuset, behöver jag ens nämna att jag älskar sånt här ljus i bilder.

let's paint the sky pink!

Burr, burr, BURR! Jädrars så kallt det var att springa idag. Jag tappade känslen i näsan helt. Och det sjuka är att jag tappade känslen efter bara några minuter ute. Min mössa vart helt frostig och likaså byxor och skor. Så tills nästa springtur ska jag komma ihåg att ta "nästäckare" med mig. För det är inte okej att näsan rinner utan att man känner det. Och det är absolut inte okej att snoret fryser. Näe, usch! Så nästäckare is the shit. Men nu, efter massa snytningar, så kan jag känna dofter igen. Och det är int fel alls, med sånahär i lägenheten.



such a lovely morning...

Godmorgon sötisar! Då var det onsdag och dagen då massor av 'inför-lulafton-saker' ska fixas. Men först ska jag ge mig ut och springa en runda. Och jag har klätt mig till tusen, då det är 20 minus ute. Helt sjukt. Så jag våndas lite över den här springturen. Men det ska väl gå bra. Lite kyla klarar jag allt. Puss!


reasons to be beautiful



4 things you didn't know.

(about ronniL)
  1. Jag mår alltid skit (dvs. jag måste kräka illa!) precis innan jag ska nysa. Så dethär som alla jäklar snackar om 'åh, det är så skönt att nysa!' gäller inte för mig. För det känns mer som om att jag behöver spy precis innan den kommer (nysen då).

  2. Jag är grymt ordningsam och pedant. Men detta gäller inte i 3 av mina byrålådor. I dom är allt fullständigt kaos. Så därför öppnar jag dem aldrig. Jag liksom låtsas att kaoset inte finns. Häh, bra sätt att slippa städa va!

  3. Jag fryser alltid ojämnt om fötterna. Det vill säga att min ena fot (oftas den vänstra) är lite kallare än den andre. Och detta gäller även mina fingrar, men det beror väl mer på rökandet när det gäller fingrar. Men vad hände med fossingarna?


4. min nya dröm är att lära mig lira munspel.

it's friday on a tuesday.

Hejsan sötnötter! Nu är jag hemma efter att ha julfixat nailsen och sånt. Så nu firar jag fredag (på en tisdag) genom att städa som satan här hemma. Fint det. Eller? Nja, men det är i alla fall skönt att ha det gjort. Så nu ska jag se till att dra igång, så att jag får upp ångan. Fryser som en galning just nu. Puss!


hoppsan sa, hoppsan sa!




new years dress, CHECK!!!



en liten förhands-titt på hur ronniL kommer att se ut på nyår. lite lagom puffig och sammet-ig. så nu får vi bara hålla tummar och tår för att min internetbutik ser till att leverera varan innan jul som dom lovat. annars jädrar. men fint som snus kommer det att bli i all fall och lite varmare (med ärmar och sammet) dessutom. puss!

new member to the family





och det är juligt värre med guldglitter på den!

couldn't feel my fingers

Hejsan mina små snöbollar! Idag har det varit galet kallt hela dagen. Minus 16 grader när jag körde imorse. Fy så kallt. Det är dagar som denna man borde sitta hemma under en filt och dricka något varmt. Men icke, lite jobb fick det bli istället. Men redan imorn är det fredag för min del. Så, så jädra synd är det inte alls om mig. Nu ska jag se till att fixa lite härhemma. Puss!


wouldn't be hard to do...


det hade inte suttit alls fel med lite festival och konseter alls. jag saknar sommaren och alla bara armar. speciellt dom festivaliga, smutsiga armarna som inte bryr sig eftersom bom är i ett rus. helt galet så gött det är att vara mitt i det och strunta i allt en dag (eller fler).

such a beautiful voice...



'things are easy when you're big in japan'

it's time to keep calm.



and hit the road jack!

Godmorgon mina små snöbollar! Då var det söndag och en dag för sista julklapps-shoppingen. Så idag drar jag till hgb och väla för att fixa till det. Jag antar att jag INTE kommer att vara ensam där, så dröjer det länge innan jag kommer tillbaka, så vet ni varför. Aja, i'm off then. Puss!


julgranen är nu redo...

dsc00163 (MMS)

julgranen är nu redo...


christmas is in the air.

Redo för lördag och allt vad det innebär. Idag blire till att julpyssla hos mor och far. Mys på hög nivå. Efter pysslingen bjuds det på middag och sedan ska vi fira en tradition som kallas 'lilla-julafton'. Det går ut på att alla deltagare handlar tre presenter för tio kronor styck och sedan lottas dessa ut, så att alla deltagare får tre gåvor var. Det är nästan roligare än julafton. Nu ska jag ge mig av. Puss!

 


tackar och bockar malläH!



martin solveig & dragonette - hello

she's going out for a run

Morrn' morrn' finfjärtar! Då var det lördag och springkläderna är på. Så nu ska jag ge mig ut och springa i ett snö kaos. Eller inte kaos. Men galet mycket snö.

Mina nyinköpta hyacinter har valt att inte slå ut ännu. Men jag väntar förhoppningsfullt. Kan dom vara vita tro? (jag köpte tre som skulle vart vita, men dom var blå) Man kan väl inte misslyckas två gånger i rad heller? Det vorde illa som tusan. Håll tumme, tå och allt sånt med mig. Puss!


you always come running.


nu blire lite rosé och annat med sla och mallaH så nu ska vi se till att göra denhär kvällen så toppen som den kan bli. och det lär inte bli så svårt med lite vin innanför västen. puss!

|YOUBETTERBELIVEINKARMA!|

Oh! Då var det dags igen. Den här finbiten har jag hittat idag faktiskt. Men jag kan inte sluta lyssna på den. Hur nice, rispig och lite hes röst har inte tösen. Ganska! Så den här får gå loss ett par gånger ikväll. Det är den lätt värd. Så kommer ni till mig idag så vet ni hur det låter. Bad karma's a BITCH!


& you look like a flower!

Hejsan och glad fredag på er, sötisar! Jösses så skönt att det är fredag. Jag är helt slut. Rent av yr i huvudet av allt stim och spring den här veckan. Och nästa vecka lär inte bli nådig heller (trots att jag bara jobbar två dagar). Så jag får se till att vila upp mig redigt nu. Annars så bär det snart av in i köket för att hämta fredagsölen. Puss!


i'm working out at home!

Nu har jag precis provat min ena träningvideo (den andra testade jag igår). Inte alls lika skoj som ett vanligt pass. Men nu har dom jul-lov på friskis och svettis, så då får jag nöja mig med detta. Inte lika skoj, men jag svettas och känner hur det tar. Så lite bra är det allt. Och snön den öser fortfarande ner. Det kommer nog aldrig att sluta. God natt hörrni!


do love sunlight in fotos


om ni inte har märkt det innan, så har jag en liten kärlek för bilder tagna i solnedgång med skarpt ljus. så jävla fin så jag dör. och jag får inte nog alls. så ni får helt enkelt se till att gilla dom lika mycket som jag gör. (och det är LÄTT som en plätt!)

i'm nothing but a dreamer


you can't see the road...

Hejsan sötnötter! Nu är jag äntligen hemma. Idag har jag fixat massor med saker efter jobbet, därav min sena hemkomst. Plus att det snöar isönder här i skåne. Helt sjuk hur mycket det vräker ner. Och inte verkar det lugna sig heller. Sjukt. Så ger er inte ut i bil om ni sitter i skåne, för det är knappt plogat ute. Och det är förståeligt, med tanke på hur mycket snö det kommer HELA tiden (och överallt dessutom). Puss!


på väg hem i ett snökaos!

dsc00161 (MMS)

på väg hem i ett snökaos!


some warm weather please

Nu är jag trött på att sitta framför datorn. Så nu ska jag se till att stänga ner den och göra lite nytta. För sånt behövs också göras. Och som en liten parentes så kan jag berätta att det är snorkallt ute. Jag dog lite på promenaden. Så nu längtar jag efterstranden, värmen och strumpbyxväder lite grann. Puss!


i was braiding her braids


hur fint var inte det här då!

SOMETHINGIALWAYSUSEDTODO

  1. "Kanin är begåvad, sa Puh tankfullt." "Ja, sa Nasse. Kanin är begåvad." "Och han har Hjärna", "Ja, sa Nasse, Kanin har Hjärna". Det blev tyst en lång stund. "Jag antar, sa Puh, att det är därför han aldrig begriper någonting".

  2. Den bästa platsen att gräva en mycket djup grop i vilken man vill fånga en Heffaklump, vore någonstans där en Heffaklump redan befinner sig, bara någon meter längre fram ungefär.

  3. Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.

  4. Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan korta, lätta ord, som: 'Vad sägs om lite lunch?'.

  5. Du darrade bara invärtes, sa Puh, och det är det modigaste sättet att inte darra, som finns för ett Mycket Litet Djur.

  6. Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också.

  7. För att verka avspänd och helt tillfreds kan man gnola tiddeli-pom några gånger på ett vad-ska-vi-göra-nu-då-sätt.


en påskbild i och med att det är påsk(?)

come give me a big hug!


hur gärna vill man inte vara utomlands, när man ser den här bilden? hur gärna vill man inte doppa fötterna i havet för att kyla ner sig lite? hur gärna vill man inte att solen värmer en i ansiktet? hur gärna vill man inte höra bruset från vågorna? jag då? jag sitter och fryser , i vinter sverige, i denna stund!

'sleeping the buzz of...'

Hello cuties! Då var jag hemma och halva veckan är gjord. Gött det. Jag kan säg att jag kommer vara lagom slut på fredag om veckan fortsätter i denhär takten. Jag jobbar som ett djur. Men, men man ska vara glad att vi har massor att göra. För annars hade man ju inte haft något jobb. Och det är en sak jag vill ha. Puss!


do you heart love then?


so this is tuesday boy?

Hejsan sötnötter! Nu är jag hemma efter en trött och lång dag. Hur som helst så är ju idag min stora städdag, så jag ska se till att sätta igång med det direkt. För annars lär det inte bli av. Häh. Så nu ska jag se till att hämta skurhinken och dra igång. Och efter städningen drar vi iväg till Micke&Manda och planerar resan till snön. Men jag hör av mig ikväll ändå. Puss!

 


CANTELLBYTHELOOKONHERFACE!


jag gillar'n skarpt som attan!

early is the shit, eller?

Hallojah sötisar! Idag hade jag gott om morgontid, vilket inte hör till vanligheterna. Men så blire när J ska upp tidigt. Jag har svårt som tusan att fortsätta sova då. Så här sitter jag med min kaffe, och gluttar i lugn och ro på musikhjälpen. Go start dethär. Snart vankas jobb och övertid. Inte lika kul alls, men goa pengar i nästa månad. Puss!


live, laugh and love hun'


nu, efter en skön och kall promenad, ser jag till att gå och lägga mig och se på film. jösses så skönt det är att promenera om kvällarna. kan vara det bästa på dagen (dagar som denna i alla fall). min yrsel, efter sjösjukan, är som bortblåst och jag är redo för massa timmars sömn i en skönskön säng. puss!

NOWITISTIMEFORAMOVIENIGHT

Ikväll blir det för första gången på länge en hyrfilm. Och ikväll ska vi se på denna. Jag hoppas och tror att denhär kommer att vara toppenbra. Jag är dessutom helsäker på att en filmkväll är det enda jag orkar med en dag som denna. Så, så får det bli. Har ni sett den? Är det så bra som jag tror.


it's just a lack of beats

'she couldn't care less'


and i'm still on the sea

Hejsan sötisar! Nu är jag hemma efter en asjobbig dag på jobbet. Hela min värld gungar fortfarande sedan kryssningen. (vart lite sjösjuk förstår ni) Så idag har jag gått rundor och mått som en sork hela dagen. Men skit i det nu, för jag ska se till att glömma det och gå vidare. Till en frisk och pigg vecka. Deså. Annars är det kallt och fint väder, frostigt som sören. Vinter som i norrland. Helt galet att det redan är så kallt här (ca 10minus på mornarna). Puss!


damn, damn thing at all


av någon konstig anledning, så har jag en kärlek för att fota mina converse. jag tycker att skon gör sig så himla bra på bild. och hur mycket jag än fotar skorna, så tröttnar jag aldrig. jag tror att det är linjen på sulan i kombination med märket på sidan som tilltalar mig så. men hur som helst så tycker jag det är tokfint.

feels good to be home...

Hejsan sötisar! Nu är jag hemma och upp-packad. Jag har även inhandlat gurka och dippa och tänkte sätta i mig det i denna stund. För det är ju söndag och då ska man vila. Och det är precis vad jag tänker göra. Hur är det med er idag? Är ni också lite slitna efter helgen? Puss!


and morning has broken!

dsc00160 (MMS)

and morning has broken...


han finast i hela världen

dsc00158 (MMS)

han finast i hela världen


i am sitting on a boat...

Just i denna stund sitter jag på en båt (ett fartyg) någonstans mellan polen och sverige. Där sitter jag tillammans med finisar och dricker antagligen en god öl. Fasen sicken finfin födelsedagspresent jag fått av JÅN. Han kan den mannen. Hör av mig på riktigt (dvs. utan tidsinställda inlägg) imorn, söndag. När jag är hemma i whitesea igen. Puss!


massa med gottis på båten

dsc00156 (MMS)

massa med gottis på båten


red riding hood the movie

När jag var och såg på Harry Potter filmen för ett tag sedan, så kom det reklam för denhär filmen. Jag blev helt till mig och sa; 'sla den här måste vi se på bio!' (på ett ungefär). Vem gillar inte rödluvan liksom. Och vem vill missa en film som verkar såhär toppen? Inte ronniL i alla fall. Så vi tar och går och ser den på bio, allihopa. Kom igen nu och gör't.


everyone looks better in


- a hat, don't you agree? (söt som socker!)

Älskälska kaklet på toa

dsc00155 (MMS)

Älskälska kaklet på toa


i still reallyreally do!


jag håller fortfarande hårt på att knästrumpor (& overkneestrumpor) kan vara det finaste jag vet. och i detta vinterlandskap så finns det inget bättre. ett par sånna åker på ikväll på båtelibåten. puss!

ronniL is on the move...

dsc00152 (MMS)

ronniL is on the move...


Blur - Song 2 (wohooooo!)

Det är ju freitag idag, så därför bjussar jag på en liten trudelutt. För en trudelutt är aldrig någonsin fel en dag som denna. Så bjud upp till dans så röjer vi på olika håll ikväll. Eller dans och dans, lite headbang eller något kanske. Hur som helt är den go som fasen. Puss!


going away for a while!

Hemma igen (som jag stirrar rundor va?). Och nu har jag även gjort mig iordning för kvällen/natten/morgondagens bravader. Ikväll ska det nämligen bära iväg på en kryssning (karlskrona-gdynia). En kryssning jag fått i födelsedagspresent av JÅN. Så nu ska det röjas och badas och bastas. Gött mos. (jag har dock sett till att kirra ett par inlägg till er, så här blir inte tomt, alls.) Puss!


when you want to kill...

Nu är jag hemma igen. Efter en massa hitochditande. Bilen startade inte (fanfanfan!), så jag fick be sneeella Mike att köra mig, och det gjorde han. Jag hade finfina tänder, trots det kostade kalaset 600sek. Usch! Nu ska jag ge mig ut och springa en runda i det fina men ack så kalla vädret. Hörs sen.


there's no way down now!

Godmorgon finfisar! Nu är jag uppe och så redo som jag kan bli inför tandläkarbesöket. Jag är inte nervös precis, men det känns jobbigt ändå. Antagligen på grund av att det kostar massor vad man än gör hos kära tandis. Pi. Jag vill ju lägga mina pengar på julklappar och sånt. Äh, skit i det nu. Det är fredag och vädret är fint/kallt. Puss!


got hurt when "skott"-ing

Tjohopp, tjohej! Nu drar jag på mitt sedvanliga torsdags-träningspass. Gött. Och för övrigt så tycker jag att ni ska påminna mig, den dagen jag funderar på husköp, om all skottning. Jag blir less bara av att "skotta" ballkongen. Och till saken hör att jag dessutom sträkte mig så jag hade svinont (i två hela dagar) när jag gjode det i måndags. Illa. Så snälla påminn mig eller be mig införskaffa en "skottare". Puss!


för övigt (två) så var det tokfint här!

ett citat dagen till ära


Häh, 'word' (hiphopstyliscH) på det!

sometimes i float away...

Hejsan svejsan gullefjun! Då var det fredag för ronniL, great. Men jag ska likt förbannat upp tidigt imorn och dra till tandläkaren och kolla gaddarna. Deni. Inge vidare värst kul alls. Men det känns alltid toppen efteråt. Plus att man bara utsätter sig för det en gång om året. Ganska bra det. Vad tycker ni om tandläkaren? Är ni rädda eller? Puss!



who needs a break anyway?

Wooop, woooop! Då har jag varit ute och gått. Tro det eller ej, så piggnade jag till en aning. Så nu har jag suttit och glidit rundor på nätet och klickat hem TVÅ (läs och haja sla!) träningsvideor som jag och sla ska pumpa i jul. Bland annat en boxvideo. Så här ska det inte slappas alls i jul. Och antagligen kommer pubhuset att gunga lite mer än det brukar! (bor i ett pubhus för er som inte visste) Dethär ska bli en tränings-jul serrni.


såhär kommer vi ungefär att se ut
(med kortare & lockigare hår)

at least they smell good!

Jag har ju gått och blivit megasuperduperjulig iår (har berättat det innan här i bloggen). I och med detta gick jag till affären och handlade mig ett par (eller, tre!) hyacinter. För det är juligt som sören och doftar mumsmums dessutom. Nu till problemet, eller anldeningen till detta inlägg. Dom skulle vara vita enligt expediten i affären. Men icke! Dom är så jädra blåa som dom kan vara alla tre. Och jag bad om vita. Men dom är fina i alla fall, eller hur?


krypande på alla fyra...

- Jag hörde att du och din fru grälade i går.
- Jaa...
- Hur gick det?
- Ja, till sist kom hon allt krypande på alla fyra.
- Se där, vad sa hon då?
- Kom fram med dig och ligg inte där och tryck bakom soffan, din fähund!


vi tar en puss på det va!

i thought i saw a doggy?

Hejsan finisar! Nu är jag öntligen hemma. Och trött som få (typ tröttast då!). Jäklar, jag hade kunnat somna stående idag. Det tar verkligen på krafterna att jobba över och att jobba som en galning hela dagen. Fy. Men imorn slipper jag jobba över (hoppas jag) och det ska jag fira med en kopp o'boy nu. Gött som snus deni. Så mycket, dvs det lilla, är allt jag gör idag. Puss!


pretty to smoke when cold

Urhf, nu har jag städat som en gallärslav (vem tusan uttrycker sig så?) och varit ute och gått med la familia. Och jösses så kallt det har blivit nu igen. Jag borde haft en massa, massa, massa tjock vinterjacka och underställ på mig. Men icke, jag valde att härdas. Det vill säg att jag vale att frysa röven av mig. Men nu är jag hemma och uppvärmd igen. Och nu väntas mys med ellabellabusboll och ett täcke. Puss!


och nu en PHÖT & en PHIN



'time is never time at all'
(smashing pumpkins - tonight, tonight)

the world keeps spinning.

Hejsan gullefjun! Då var tisdagens jobb över, och herre min je, som jag stressat hela dagen. Inte kul alls. Men så är det när det närmar sig jul på mitt jobb. Det verkar som om folk glömmer att det blir jul från år till år. Ungefär samma som att man själv glömmer att det behövs vinterdäck från år till år. Häh. Men nu är jag hemma och redo för min sedvanliga tisdagsstädning. Puss!


come out of the shade...


everything can be beautiful in the right light

going to burn som fat...

Då var det dags för mig att dra iväg och röra på fläsket igen. Gött. Idag blir dock ett lite tidigare pass än vanligt, då vi ska börja jobba en timma tidigare imorn. (nu börjar julövertiden.) Och då vill man ju se till att komma i säng så tidigt som man kan. Så ikväll satsar jag på att somna vid typ nio. Bra skit.


when everything is dark.


it's freaking unbelivable

Hejsan sötisar, och glad måndag på er! Fasen så mycket snö vi ligger inne med i whitesea nu. Helt tokigt. Så nu får vi bara hoppas att det håller sig kallt och fint fram till julafton. För jösses så mys det hade varit med en vit-fin-jul iår. Så håll lite tumme med mig va. Så ser vi tlla att fixa det tillsammans. Och ju fler vi är desto bättre. Puss!


sleepy head, sleepy head!


jag är vansinigt trött idag. vilket kan bero på att jag jobbade tio timmar igår. så däför ser jag till att ligga lågt som sören och inte göra mycket alls. men jag återkommer imorn, när jag har fått lite ork och sånt tillbaka. puss!

sweetness never ever ends




söta så att man smälter, HELT.

some flower power please


en julklapp tack!

i'm runnig up that hill

Godmorgonr sötnötter! söndag, andra advent och entt stycke trött ronniL. Jösses vilken kväll det blev igår, helt galen. jag har aldrig blandat så många drinkar förr. Och lär inte göra det igen heller. Jag tror jag kom upp i ett hundrtal på ett par timmar, galet. Jag har verkligen saknat 'bartenderjobbet' alltså. Så kul så jag längtar tillbaka redan, trots benont. Puss!


i am a working girl...

Nu har jag fixat till mig en aning och är redo för kvällens övningar. Och ikväll blire övningar må ni tro. Jag ska nämligen jobba på ett julbord med massa besökare. För första gången i mitt liv. Lite nervig. Hur som helst så ska jag infinna mig på plats vid halv fyra och lära mig allt, sen släpps bomben klockan 18.00 ikväll då gästerna kommer. Önska mig lycka till, för det kan jag behöva. Puss!


it's wallflower disguises


kan vara den enda gången jag tyckt att guld var helrätt. jag är ju mer av en silvertös, men dethär var fint som snus. och jag måste säg att jag bara älskar olika färger på naglarna, så fint.

don't stop never give up

Godermorgon, godermorgon, både herre och fru. Heh, pigga och vakna eller? Det är jag i all fall. Så nu bär det av ut för en springrunda (pulsrunda, med tanke på all snö). Men snö hindrar inte, för mössan, understället och vantar mm. är på. Så jag lär hålla tempen uppe trots kyla. Men vi hörs efter rundan och frukosten gullisar. (ursäkta den kassa bilden, men jag orkar inte hålla på!) Puss!


i wasn't able to show you




Rebecca&FionaLuminaryOnes

Den förra låten jag la upp idag kan ju knappast kallas partey-fredags-låt, eller hur? Så därför få ni denhär också. Som jag just nu traggar sönder för fullt (& jag gillart!). Hur skön! Jag tycker att vi drar ihop till samkväm och diggar denhär ikväll och/eller hela natten. Puss!


i sitt around an wait...

an unbelievable friday...

Hejsan hörrni! Då var det fredag och allt känns toppen, visst. Och vad gör vi på fredagar? Va? Jo, vi tar en fredagsöl och smilar. För det är vi värda efter en hel veckas slit. Så nu ser ni till att göra det också (om ni inte ska ut och köra då, för då låter ni bli!). Skål på er och ha en finfin fredag. Puss!


STILLTHEWORLDISTURNING...

i denna stund, så vankar jag rundor på jobbet, men det hindrar mig inte från att ge er som är hemma och fria en liten mumsbit. så här får ni en rikigt go låt att smaska på till jag är hemma och redo för fredag (som det är dagen till ära, jej på det!). Puss!



'another day is here and I am still alive'

and those were the days


owh. kommer ni ihåg när man var liten. gick i lågstadiet. tiden då det var tufft att gå utomhus utan jacka på vintern. tiden då man sprang till matsalen för att få stå först i kön. (alla utom jag då, för jag var råblyg!) tiden då man alltid var utomhus på alla rasterna. man gungade, hoppade hopprep och hoppad hage. den tiden var så bekymmersfri och så fin. ge mig ett stycke bekymmersfri och fin, nu.

NOTHINGTODOWITHANYTHING!

Waka waka! Nu är det dags för mig att ge mig av för ännu ett träningpass. Gött. Och idag är det det bästa passet på hela veckan med Petronella. Kan man ha ett finare namn då? Jag har blivit lite frälst. Så om jag nu någon gång skaffar en såndär liten... Vad heter det nu? Eh! En... Jaaaaa, en bebis, så ska hon (om det nu blir en sådan) få heta det. Hahaa!


en massa goa ben och kängor på det!

angående rumpskakandet...

Afrodansen var fab och helt väldans kul. Men jag vågade knappt se mig omkring, för rädslan att brista i skratt. Men jesus som vi skakade loss. Och bäst av allt var att passet var lätt och man klarade det fastän man var nybörjare. Men mycket skakarumpa vart det och massa händer i luften och vattenkar på huvudet (häh!). Hur som helst så var tösen som höll i dethela från Älmis och hon har pass på friskis och svettis där. Vi såg ut ungefär som folken nedan.

(f.ö. så har jag inte värst träningverk alls. lite trist det.)

she's always looking down

Hejdan gullisar! Fatta att man blir galet vilsen när det är kallt och värsta vintern i skåne, men bara någon minus längst upp i landet. Vad fan hände? Och varför? Jag förstår inget, vi ska ju nästan ha tropiskt klimat jämfört med norrisarna. Men icke. Aja, bara att klä sig bättre och med FLER underställ. (underställ är tamejtusan bäst!) Så hoppas vi på en fin och vit jul sålänge. Puss!


nu ska det skakas rumpa.

Just i denna stund, så är jag och tränar 'afrodans'. Och fråga mig inte vade det är (förän imorn) för såhär innan så vet jag inte alls vad jag ska vänta mig. Men jag ser fram emot det och hoppas på en kul träningsstund. Hade ingen aning om vad för bild jag skulle använda till detta. Men denhär tyckte jag var fin, så den fick det bli. (plus att hon har ju afro.)


life, it taught me to die



there's still a little bit of your song in my ear

my feet are always frozen

God eftrmiddag/kväll sötnötter! Nu är jag hemma efter att ha fixat till nailsen. Gött att bli fin och hel igen. För ta mej tusan, så pajade jag en igår. Under mitt städningsfläng, så rök den av. Aj! Men nu är allt tipptopp igen. Gött skit deni. Plus att det har varit hur kallt som helst idag, så mina fötter har varit frusna hela dagen. Aaa, det var väl allt jag hade att säg för stunden. Puss!



Godmorgon & hej vinter

dsc00151 (MMS)

Godmorgon & hej vinter