totally worn out.

Nu är vi uppe, och J har tagit sina första åk. Allt gick enligt planering, och jag ÄLSKAR att åka skidor. Nu så är man ganska sliten éfer en hel natts körning och en eftermiddag med skidåk. Så jag ger upp här och återkommer när orken finns, typ imorn någongång. PussPussSemester!


my new hat, nice?

0-41a1f99f56082c59cf4a881607b6431d.png

Kolla varifrån!

my new hat, nice?


closer than ever.

0-20226d95f97cb1a5ee69d1895c4a48bb.png

Kolla varifrån!

closer than ever.


going SÄLEN tonight.

Vi har nu under dagen kommit fram till att det nog är bättre att köra inatt, så 00:00 ger vi oss av upp mot SÄLEN. Och vi är taggade som få. Plus att vi kollat på smhi's sida, och vädret ska bli super i veckan, jej! Så nu ska vi försöka sova en skvätt, sen jävlars. Sköjj! ett, två, PEPP. PussPussTaggade!


coffe is it today.

Nu bär det av till Irli&Rili för att käka äppelkaka med vaniljsås + KAFFE, mumsfillibabba! Jag har äntligen tagit tag i migsjälv och kommit upp från tvättstugan (dvs, jag är klar). Så nu ska det packas och donas hela kvällen. För imorn smäller det, och jag är lyckligast över det. Men nu; fika och framförallt kaffe (har glömt dricka det idag). PussPussReadhead!


sounds like a melody

Igår var vi som sagt hos mannen nedan. Där dansades det och dracks vin, i mängder. Och jag hade som vanligt väldans skoj. Plus att det var SÅHÄR kul att träffa en saknad vän igen! Sån glad blev jag. Aja, nu ska jag återgå till arbetet som dagen innebär. (weepdeedooo?)PussPussTackFörIgår!


sail away with me.

Lördagen är annkommen, och jag kan knappt bärga(?) mig tills imorn då det bär av till sälen. Jisses, så skoj vi ska ha det! Och allt kommer att vara toppen, då jag annländer med mina bästa. Aja, dagen idag bjuder på massor av hämt, visa, lämna och fika grejor, och jag har fullt upp så att säga. Plus att det blir tidig läggning då vi kör 06:00 imorn, uhhh. Men fullt ös är likamed snabbt tills dess. (nu: dusch, frulle och tv-tittande. Klapp!)PussPussLovlieMorning!


something fun 'n pepp


Häh, denhär trodde ni aldrig att jag skulle komma med va? Men det gör jag, och jag blir massa glad och nostalgisk av den. Så gör som ronniL och sjung för full hals precis som om du vorde dönitad. Det är kul. Jiiii!


i'm in a luck-drive.

Freitag! Jej, så bra det är. Och snön har dessutom börjat smälta, ännu bättre. Och mitt jobb är inte hotat, utan jag blir kvar, ännu mer bra. Kan en helg börja bättre. Ja, det kan den. För jag har ett par nya finfisar på mig och det är riktig lycka det! Häh, så kan det va! PussPussAppyAppy!


sometimes it works.

Tro det eller ej, men jag orkade göra det. Och nu är mitt hår mahogney(?) färgat och finfint. Fasen så nice det blev. Dock gör inte bilderna skillnaden rättvisa ALLS. Dimmat lyse är inte bra när det ska jämföras färger. Plus att jag har fönat håret rakt också, inget är som det ska. Men aja, ni får ju se det live/i dagsljus och lockigt som det ska, snart. Så tills dess håll ut men bilderna. (ska skynda mig, för er skull!) PussPussNöjdefisen!


sounds like a secret.

Som sagt så har jag ett LITET problem när det gäller internetshopping. Så domhär finfisarna har jag klickat hem i hemlighet, nu i helgen. Och jag är helnöjd, speciellt med dom ormmönstrade. Fasen så fin hon ska bli va!? Aja, dom var billiga i alla fall, så lite kred till ronniL, tackar! Plus att jag är megaglad över bägge. Så allt är egentligen toppen. PussPussLegginsbrud!


i'm done for now.

Nu är jag hemma efter en riktig fixar-eftermiddag. Och jag känner mig ganska så nöjd över läget. Jag tror dock att helgen som komma skall gör en del. Men hursom så är allt praktiskt som innebär shopping mm. fixat nu. Så nu är jag 'ledig' fram tills resan. Wow! Plus att jag ska göra en liten makover på migsjälv ikväll, om jag orkar. Så håll utkik. PussPussFixaren!


jeff thomas, love.

Nu är det dags för soffmys och OS (tro det eller ej). Så därför ger jag mig av för dagen i ett tidigt skede. Nu jäklar ska det mysas. Och jag har världens gosigaste filt också. Häh! PussPussTidigtHjedå!


the love of clothes.

Nu har mina kläder annlänt. Och dom var skitfina. Klänningen var superskön och hade en väldigt fint urringning i ryggen, bra! Och hoodien var lång som fasen i midjan, vilket gillas, plus att den va hög i halsen. Så den kommer att vara ypperlig i kylan. Mumms på det, och jag ska beställa mer så fort jag har råd igen. Deså! Jag gillar det skarpt. PussPussGladare!


bad hair day, yes!

Halva veckan avklarad. Och vi närmar oss sälen/helgen med stormsteg. Jag hoppas att resten av veckan flyter på lika snabbt och smätfritt som början gjort.

Dock har jag haft en liten dålig dag idag. Jag är torr som fasen i hela fejset, och det är INTE kul när det spricker och blir sår. Fyyy! Plus att jag inte fick till min nya frilla idag heller, urk. Så idag är jag aningen NEG, för det. Men snart är det helg och det innebär lycka. PussPussBittermandel!


find the little girl.

Sånthär tyckte jag var massa skoj när jag var liten. Jag minns hemma hos mormor efter skolan (lågstadiet), då satt jag och pysslade med sånthär på barnsidan i hennes allers-tidningar. Varenda gång jag var där hände detta. Och jag älskade det, och det gjorde även mina systrar, så det var tävling om vem som fick tidningen först var gång. Men försök er på att lösa den nu, hörrni! Svaret kommer senare. PussPussBarndomsMinnen!


when tired, it works.Är du intresserad av sommar/vinter OS?
Öh, helt ärligt så är jag inte speciellt intersserad alls. Men sen så kommer det stunder då jag tycker att det är gör-najs att bara ligga och glo på det. Plus att jag alltid gillar att se när Sverige har vinnar chans. Men somsagt så är jag en rastlös jäkel, som knappt orkar sitta och se igenom alla deltagare i exempelvis slalom. Men på bakfylledagar är det underbart att ligga och småglo (sova) till det en hel dag. I stora drag, så måste jag alltså vara sleten/trött för att gilla det.


vital nutrition care.

Hemma igen, efter en klipp-visit, som var mer välbehövd än jag trott. Jisstanes sånt slitet mit hår var. Hur kommer det sig föresten att man ser ALLA jäkla brister så fort man sätter sig i frisörstolen? Why man? Hur som så klippte tösbiten mig fint och jag blev nöjd. Jag fick dessutom med mig ett balsamspray hem som ska hjälpa mitt hår "frodas" (häh!) lite mer. Så nu kommer jag, förhoppningsvis, att bli långhårig tills nästa vecka! PussPussNyKlippt!


water makes ice, huh?

Jag var precis ute och "skottade" (om man nu kan kalla det, det när det handlar om en balkong). Och då såg jag att det tydligen bildats en 'bäck' från istapparna genom mitt bord. (Och istapparna, från taket, som bildat bäcken är typ megastora, bara så ni vet, häh!) Hoppsan! Det är inte speciellt bra för träet, men det är fint. Vinterskåne, jomenvisst! PussPussSkottaren!


as simple as that.

Jag har alltid haft en liten speciell kärlek till svartvitt. Kanske dagens kärlek till det beror på lite sviktande ork/energi. Det blir alltid lite lättare att se saker i svartvitt då orken tryter. För att inte glömma att det gör saker vackert, som bara är en bonus. Men idag är jag svartvit på alla sätt och vis, känner jag. Så var det med den saken. Jaohopp! PussPussGråskaligt!


lucky to have her.

Jag har en jäka tur. Och nu vill ni väl veta varför? Va? Jo, just därför att jag för ett bra tag sedan började klippa håret ungefär samtidigt som sla. Och sen så är ronniL en sådan, som ofta (läs alltid) glömmer att det ska göras igen. Men sla minns alltid. Och nu är det så att sla klippte sig förra veckan. Så därför bokade jag tid till 'cut-ning' imorn. Duktig sla som håller redan på ronniL's ruffs! Hon kan vara den bästa. PussPussTajming!


makes perfect sence.


- Nalle Puh


the ugly truth.


Nu blire filmtajm med sla och J. och söndag som det är så blir det såklart en romantisk-komedi, för det är bäst på söndagar. Förväntningarna är höga och humorn på topp. Here we go. (gurkan och dippan är på bordet!)


looks like a blast.

Gårdagen var lyckad och verkligen ett "kodak-moment". Jag tror att jag hade cirka 230 nya bilder på kameran i morse. Jösses! Men allt vart inte så bra som det verkade igår, utan vissa bilder bör bara inte visas. Men jag har samlat ihop dom bästa och gjort tre kollage till er. PussPussHöjdarkvällen!

Kollage ett: Inledningsfasen och början av kvällen.


Kollage två:
Styrkefasen, och också kallad tävligsfasen.


Kollage tre: Avslutningsfasen och även kallad klädbytardelen.


sunday bloody sunday.

(för det kan vara en av världens bästa låtar)
Morrn', morrn' föresten! Allt väl? Jag är pigg och allert, efter en helkväll med massa skoj och tidig läggning. Duktigt! Så idag vaknade jag rump-tidigt, pigg och allert. Jag hoppas bara att det håller i sig heeela dagen, för jag vill vara produktiv i dag. Håll tumme, på det. PussPussMorgonpigg!


saturday 'n happy.

Saturday, sla, reseplaner och JÅN! Nu blire lite av det som sker. Och jag måste även tilläga att JÅN saknats som fasen. Så jej för att han kommer och jej för att det är lördag. (hof på det!) PussPussPrrrdey!


for the fun of it.

Nyss när vi kom hem, efter att ha flytt-städat min gamla lägenhet. Som gick snabbt och smärtfritt. Så ser J Ella ligga och mysa på soffan. J say's (med en ganska tillgjord och mjuk röst, högt tonläge och med ett litet stänk av kvinnlig-ton); "åhh, kolla Ella har tagit täcke på sig!"


driving in the snow.

Igår så hände det sig så, att ElinD kom och häsade på. Och hon gjorde världens pardeey-trick genom att köra fast bilen, rejält. Men det fixade saab9000, lätt! Hur som så var det kul att träffas igen. Och jag hade en lyckad kväll även igår. (plus att jag är massa bättre i foten) PussPussFastkörd!


something i needed?

Jag var TVUNGEN att beställa hem lite nytt till resan kände jag. Pjuh! Och klänningen är bajsfin ju. (vilket jäkla uttryck ronniL! Usch) Plus att det alltid är bra med hoddie:sar, visst?! Ähh, vem försöker jag lura? Jag kan helt enkelt inte riktigt sluta. Men jag gillar det! PussPussFinklädd?


snow, snow, snowing!

Det är helt jäkla sjukt hur mycket snö det kommer, heeela tiden. Jag förstår inte hur fasen det ska få plats? Plus att det är gör (götetsnack) jobbigt att skotta balkongen varje dag. (ilandsproblem eller vad?) Men hur jäkla mycket har det inte kommit i år då? Man kan tro att vi bor i norrland. Och precis som jag och sla sa igår så; man vill ju bli förvånad över snömängden när man kommer till sälen, inte vara van vid det! Deså. PussPussSnöLandskap!


they call me sonic!


För att idag är det fredag, och då gör vi sånthär, visst?! Och för att jag gillar låten, lite sådär lagom tecno-pepp, som behövs på fredagar. Hur som så ejoy!


black is it today.

Himma! (som vi/dom säger i skåne) För som ni säkert vet eller hört så snackar inte ronniL riktigt som alla andra. Hon pratar inte som någon, förutom sla dårå'! Hoh! Nu bär det i alla fall av hem till ma&pa för middag. Och jag var glad, men tappade, och ska fånga det igen. (hängde ni med?) Aja, nu är det i alla fall dags att ge sig av. Jag DRAR! PussPussFriiiday!


and vinedroooves ftw!

Jag vill bara flika in en liten parentes om vinedroooves, för jag älskar det. Som gurka? Näe, men det är fanimej as gott. Och jag klämmer lätt den plastburk/påse själv. Så jeeedra gottis. Synd bara att jag inte har några dårå', för det hade varit smaskens. Men imorn jävlar! PussPussSötSug!


we who can't spell.

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset så seplar det Inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. 
      Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet. Gnaksa färkct tcyker jag


thursday 'n working.

Idag gick jag (som jag anade igår) och jobbade, najs att träffa folk igen. Men attans så öm jag är nu, isch! Hur som så känns det bra att var tillbaka, och jag satsar på en oöm(?) dag imorn. men panodil i fickan! Häh!

Och idag/kväll ska det komma ännu en snöstorm(by) över sverige, så vi lär få typ 1-2 meter snö när vi väl ska upp till sälen. Hoh! Tur att ronniL slipper köra då! Mhm, men snön kan gott lugna sig ett hekto nu. I alla fall i skåne-zonen. För där ska det ju bli vår vecka tio, om ni minns? PussPussSnöwoman!


meet people again!

Nu börjar min kropp repa sig igen, och jag kan nästan går normalt (jej!). Så därav blir det jobb imorn, och även en reparering av en nagel, som pajjade i fallet. Fasen så sköjj det ska bli att träffa folk igen, och få rutin. För sitta hemma helt frisk och inte kunna röra sig (träffa någon eller göra något) är inte skoj ALLS! Så imorn sätter mitt vanliga liv igång igen, I like allot! (tänk så snabbt man kan sakna en sådan sak som ett jobb) PussPussVanlitIgen!


blue like the ocean.

Hittade en sida där man kunde trixa ihop lite inspiration till vår mm. Dock var sakena dyra och väldiiigt fina. (allt är dyrt då pengarna sinar!) Så; Ge mig typ 10.000 kronor och alla domhär sakerna tills i vår tack. Och om jag nu inte kan få allt, så ge mig i alla fall väskan (kostnad $654.00). Plz! För jag vill se ut såhär någon dag i vår, deså! Och blått är flott. PussPussVårkänslor!


flew out of bed.

Ny dag, mitt i veckan, onsdag. Jodå, och ont, det har jag fortfarande. Men det känns dock aningens bättre idag vilket gillas skarpt. Så imorn ska jag ta mig till jobbet och försöka har jag tänkt.

Jag vaknade snortidigt idag, men är pigg och allert. Så jag flög upp och fixade en massa. Redan 06:00, galet. I och för sig sov jag nog min beskärda del igår. Då jag sov över tolv timmar på natten. Pjuh! Nu ska det glos på tv och dricka massa gott kaffe. Mah! PussPussOnsdagsPigg?


wolds greatest mom.

Mor kan vara den bästa i världen, som kommer och bjussar på sånthär. Jag som trodde att jag skulle sitta utan semla idag. Men fina-mam fixar åt invalida ronniL. Isn't she great? Jag gillar (mandel)massa. PussPussFinMor!


my point of view.+ Att denhär vinter är så vintrig (snöig och kall) och lååång.
Okej, jag hade nog inte varit så positiv om det inte var för att jag ska till sälen. Och ska man det är så kyla och snö bara massssa bra. Så jag gillar det skarpt, dock får det gärna försvinna när resan är över. Häh!

+ Mitt nya boende, it's lovelie som fasen.
Jag trivs som fisken i vattnet och har nog aldrig haft såhär fint i någon lya jag bott i innan. Ibland ska man bara lyckas. Puss på att jag gjort det nu.

- Att det alltid ska vara ett jäkla jobb att returnera internetbeställda, varor.
Varför har företagen (dom flesta) gjort så att det krävs skrivare, specifik anledning, mailskickande, mm för att få tillbaka pengarna för varorna. Handlar man det i en butik är det busenkelt att bara gå dit och byta.

- Att ramla i trappor, och skada typ allt.
Som jag gjode nu i söndags morse. Det är fan inge kul. Och det är dessutom as-trist att sitta hemma och inte kunna varken jobba eller göra något.


sälen here i come.

Nyss kom posten, och vad fanns i den om inte våra skipass till sälen, weeeii. Dethär innebär att det är jävrigt nära nu. Och i love it. Dessutom läste jag att där är 70 cm snö och 105 öppna pister, redan nu (idag). Så jag hoppas på mer snö och fler öppna pister till vecka 9. PussPussUtförsåkaren!


i'm a morningperson.

Duktig heeest idag dårå'. eftersom jag inte är sjuk, utan bara inte kan mova mig, så har jag fått en hel del myndighetstjafs gjort idag. (försäkringar, el mm.) Och ni ska veta att dethär är det värsta jag vet, då jag är fullkomligt ointressesad och vill få allt fixat av någon annan. Men idag var det bara finfina ppl jag pratade med, och dom fixade allt, mummms! Så borde det vara varje gång man behöver hjälp med att ändra något. PussPussGuldmorgon!


my mind just thew up.

Ibland, förstår jag inte. Ibland undrar jag om jag inte är värd att tas på större allvar. Ibland känns det som om allt kan kvitta och jag klarar mig bäst utan någon. För då kan man inte såras.
  Men så kommer dagen efter. Då jag inser att ensam inte alls är stark, utan ensamast av allt. Och att allt som stört mig hade varit bättre att säga direkt, än att låta bubbla och växa innom mig tills spräckningsläge, som alltid kommer ut fel och illa (och som förövrigt sabbar allt).
  Sen undrar jag ständigt över vad jag egentligen var värd och vad som gick fel. Efter allt detdär så försöker jag glömma och minnas en vacker stund. Och hålla hårt i den, för vackra stunder ska bevaras väl!


keep every secret.


bruised all over.

Jaha, då visar det sig att trilla i trappan gör mer ont efter en dag. Så jag undrar bara vad jag har att vänta mig imorn. Öh! Idag gick jag till jobbet och hoppades på att jag skulle vänja mig vid smärtan och 'glömma' den. Men riktigt så blev det inte, då jag knappt fick luft mot slutet så ont det gjorde. (note to self; det är inte bra att arbeta med hela kroppen om du har ont i hela kroppen!) Så nu vid middag tog jag beslutet att gå hem. Så nu ska jag försöka sova lite, då jag inte kunnat det för smärtan inatt. PussPussBlåmärket!


forgot about ♥:s day.

Hoppsan, har ju helt glömt att önska er alla en 'happy valentine'. Men jag hoppas att ni haft en underbar dag och unnat er lite extra mycket. Själv har jag myst heela dagen och ska återgå till det nu igen. Fasen så mys jag har haft det idag. Så pusskram på er finfisar. (Jag skulle försökagöra en 'cool' grej på bilden, som misslyckades. Synd.) PussPussHjeertan!


we are the world.

Jag måste medge att jag älskar när sånthär görs. Och jag hoppas verkligen att det drar in alla pengar som det borde. För denhär tragiska händelsen kan man inte bara låta bli att bry sig om. Stackars! (och nej, jag tänker inte propsa på er att skänka pengar, men har ni en slant över så tycker jag att ni borde överväga det!)  Lyssna nu och njut, 'cause this is good shit.PussPussNice!


vodka-lime + tequila!

Igår hade jag skoj. Och det var jag nog lyckligast i världen över att jag hade, då jag var taggad som tusan. Jag, J och Beng åt tacos som vart smaskens och sedan var det dags för tequila och vodka lime, mumme! Hur som helst så hade jag massa skoj och är nöjd och en aning sliten idag. But no regrets, förutom trapptrillningen, AJ! Så thanks, allihopa för gårdagen! PussPussPrrrdey!


Ja! Jag har hittat kameran, jej! (tackar SLA!)


where is my camera?

Jaha, då var jag uppe. Öm i heeela kroppen, då jag tog och ramlade ner för hela trappan, AJ! Tramsigt värre, men snubblar man så gör man. Och jag vill verkligen rekomendera ett räcke till trappan. JA! Och min kamera är putts väck, jag hittar datorsladden och fodralet, men bannemej ingen jäkla kamera. Tusan så dumt! Jag ska leta tills jag dör (och det gör jag snart då heeela kroppen ömmar efter fallet.. Bild fra' igaaar). PussPussTrillaren!


baglady is tha' bomb.

Återigen är det kväll, jösses som dagarna går. Idag har i alla fall allt det sista fixats och jag har dessutom klätt mig lite partey, då jag hoppas på det ikväll. Plus att jag hittade mina (finfina) gamla halsband och drog på dom. Även tröjan/tunikan är en oldie som jag plockade fram, gött när man hittar gammalt fint. Billigare så (och det gillas nowadays). PussPussEkonomisk!


pure fuckin' love.

0-4d206c4b85e1f6da64136e6c13e10ea3.png

Kolla varifrån!

good fuckin' shit.


love, food and sleep.Vilken mat gillar du mest (och varför)?
Ahow, jobbig fråga. Men Kyllabulle (kycklingrulle från laguna) ligger i topp. Och så vill jag stryka under på robbans kycklingpanna kärlek, för det är fan snorgott! Plus att Gurka och alla andra grönsaker/frukter, ALLTID hamnar i topp här. Och soppor, i alla dess slag är också megagott (spenatsoppa framförallt). Så jag vill nog inte väjla riktigt, ifall jag glömt eller ändrar mig tills imorn. Men nu har ni ett par favvisar i alla fall. Gött va?


earlybird, earlybird.

Godmorgon sunshines! Idag är jag uppe med tuppen. Detta på grund av tidig läggning igår. Tusan så trött man blir efter en flytt. Så jäkla död i kroppen på något vis. Idag känns allt reko igen dock. Fatta också vilken jäkla tur vi hade som flyttade allt igår, då det öser ner snö nu (plus blåser). Ibland ska man ha tur bara! PussPussRufsTott!


she's got new hair...

Nu är vi i full gång och jag har till och med fått på mig lite fredagskläder. Najsigt! Nu ska det fixas med tavlor och dylikt för att få lägenheten fiiinast i världen, häh. Och jag ska bannemej ha mig en eller tre fredagsöl, såhär efter allt bärande och fixande. Det är jag väl värd va? PussPussÖltös!


som kind of magic.

Nu så är allt flyttat och det har gått fort och smärtfritt. Kribban var en reeeedig pärla som hjälpte till och konkade massvis. Dukktigt! Så nu är det bara pulande kvar tills ikväll, och det ser jag fram emot. Men fyyi tusan som jag tycker att det är trivsamt redan. Jag gillar massa. PussPussPrylpill!


it feels good today!

Nu är jag och ella flyttade, och vi stormtrivs bägge. Mah! Plus att jag har gjort världens bästa lösning i städskrubben. Så bra ni vet så att man inte kan/vill stänga den. Guttis! Men nu ska jag återgå till uppackning och mysningsläge. (men det är dock massa kvar till imorn) PussPussGöttSkit!


smells like summer.


Ohw, jag bara älskar bakgrundsmusiken. Mummah! Denhär ska lätt spelas isönder innom det närmasta. För den är partajj som attan. Så komigen och sväng dom lurviga (för det gör jag). Pusspåden!


turn on a quarter.

Nu är jag äntligen hemma, efter diverse förseningar. Och därav så har jag inte någon tid tillövers alls just nu. För nu jäklar drar det igång med flytt av liten ronniL och liten katt. Och ni ska veta att jag har en hel del saker som jag behöver 'on a daily basis' så allt det ska med. Och Ella har en hel del prylar hon också. Hur som så har jag fullt upp. PussPussIngenPaus!


ihazcheezburger.com

Ibland är det lite svårt att gå och lägga sig även om man är tröttast i hela världen. Jag hoppas dock på att det sker en ändring på denhär fronten innom snar framtid. För jag bara sitter och glor, och gör inte ett skit (inte ens tv.titt) Pjuh, jag måste vara helt slut eller bara pensionerad (höh!). Näe, nu ska jag ta tag i dethär, hoppas jag! PussPussStillbild!


she's a good girl.

Nu är jag hemma, och helt jäkla färdig (alltså slutkörd). Jag har flyttat massor, så nu ska det inte bli några problems för mig och bejb att dra härifrån imorn. Jag har till och med varit så duktig att jag flyttat väck min gurkskål, wtf liksom! Så nu blire gurka och dippa på bräda, trendigt värre va?! Häh! Och alla mina jeans är också förflyttade, tungt som fasen ska ni veta, då jag innehar ca 40-50 par. Pjuh. Men jag är nöjd och glad, kexchoklad. PussPussDuktigHeeest!


some days are nice.

Idag har jag varit pigg som en nötkärna (skumt uttryck igen) hela dagen. Trots att jag försov mig en halvtimma imorse. Bra där! Så på grund av piggheten så har dagen gått fort, och jag är på braigt humör. så jag hoppas på att få massa flyttat idag. För om allt går som planerat, så flyttar jag och bejb (ella) imorn. Weeio! Och som ni alla undat, så JA, jag movar in i pubhuset igen, bra visst!? Jag är lyckans i alla fallerulla! Men nu måste jag rusa om allt ska hinnas göras inna det är dags för nattning av bejb. PussPussFlyttlåda!


to never-neverland.

En liten såndär att leva efter eller bara drömma om. Oavsett så gillar jag den skarpt och hoppas att den kan få mig lite mer pigg eller på gång. Men den är finfin/ganska så vältalande, visst? Aja, godnatt dårå, så hörs vi imorn. Pigga och galda va! JOMENVISSTSERRU' PussPussPrintfont!


no time for myself.

Såja, då har jag jobbat klart för idag också, fasen så jobbigt det varit. och nej, ingen hjälp kom. Hur som så har jag vart ute och gått också, behövde en liten break och promenad blev det. Inte fel alls. Nu längtar jag bara tills dethär är över och jag är färdig. För jag har absolut ingen ork kvar alls (tar i som en gnu!). Så nu ska jag inta soffan, IGEN, och mysa gärnet, för min och Ellas skull! vi behöver och förtjänar det. PussPussSlutkörd!


from the old days.

Hemma med halmen. Vad är det för ett jäkla uttryck? Vilken halm liksom? Aja, det kommer väl från den svenska bondetiden eller nåt. Men jag tänker då RAKT inte använda uttrycket igen. Jag föreslår ett nybildande, som; hemma med micromaten! eller något. I och för sig är jag ganska anti micromat också. Så vi lägger helt enkelt ner det.

Jag är trött idag också, men även idag ska jag jobba och slita hela kvällen. Så det är bara att bita ihop, även om det känns som om jag är full, så trött jag är. Piiie! Fasen så skönt det ska bli när dethär är klart, eller när jag får hjälp. För ensam, så går det fanimej sakta (trots löpning)!PussPussSletenTös!


feels like sleepwalking.

Nu är jag färdigflyttad för idag, och att säg att jag är trött är en underdrift. Jag är död! Huh, nu ska soffliggandet till mitt älskade CSI sitta fint som sammet. Och Jag kommer sova som en prinsessa inatt vill jag lova. Visste inte att man kunde vara såhär trött. Pjuh. Men jag är nöjd. PussPussSleepWalking!


easy packing girl.

Då var jag igång, och tänka sig, jag har nog inte så mycket prylar ändå(?). Hur hände det? Vart tog allt vägen? Hur som så har jag i alla fall tömt typ hela köket. Och duktigt säger vi till det. Undrar jag, om jag inte kan tömma massor idag, eller orken tryter? Njae, men jag måste ha något för mig imorn också ju. Men kul är det, lyckans! PussPussPackaren!


my life in a box.

Måndag, suck! Trötter och så har jag typ sjutusen saker att stå i dag. Fuck! Men det är bara att bita ihop och kämpa på. För ingen gör det till mig, precis. Och till råga på allt så har jag fått nackspärr, så jag vet inte hur mycket, eller länge jag kan hålla igång. För det gör MEGAont, förstår ni. Men jag biter ihop och låtsas som inget, för nu ska det packas och bäras, pjuh! Varför ska allt man äger väga massa och vara stort och otympligt, VA? PussPussStelnacke!


sundays are nice.

Nu är det myskväll för hela slanten. J och jag har inhandlat gurka & dippa, lösgodis och en film (med den bästa Bruce Willis i). Så ibland behöver inte söndagar vara alls så ångestladdade och jobbiga, för idag är söndag likamed mys. (så jag återkommer imorn) PussPussMysPys!


a real cowboy, or?


En cowboy i full mundering går fram till en bardisk och där står en kvinna som frågar honom:


- Du ser ut som en riktig cowboy, är du det?

- Tja, säger cowboyen, jag har ägnat hela livet åt att föda upp boskap och bygga staket och mocka och rykta hästar och märka kalvar och utfodra djur och driva boskap till slakt så nog kan man säga att jag är en tvättäkta cowboy. Vad är du själv?


Damen drar ett djupt andetag och säger:


- Jag är lesbisk. När jag vaknar på morgonen så tänker jag på kvinnor och när jag äter frukost så tänker jag på kvinnor och när jag jobbar tänker jag på kvinnor och när jag kommer hem tänker jag på kvinnor och när jag går och lägger mig tänker jag på kvinnor. Jag tänker på kvinnor från det jag vaknar tills jag somnar. Kvinnor är det jag tänker på - dagen lång.


Hon tystnar. Båda står tankfulla vid bardisken.

Då kommer det in en man i baren. Han stegar rakt fram till cowboyen och säger:


- Howdy, stranger, du ser sannerligen ut som en tvättäkta cowboy, är du verkligen det?

- Nja, blir svaret, jag trodde det tills för en stund sedan. Men nu börjar jag luta åt att jag är lesbisk.


i need my powernap.

Trots en relativt tidig hemgång igår, så är jag tröttare than ever. Helt sjukt trött. Men en stund på vilfronten ska väl lösa det hoppas jag! Och ella är "" vad gäller mys-time. Så nu ger jag mig av för att snoosa en stund, så håll nu tummarna för att jag piggnar till. PussPussÖvertrött!


leopard makes happy.

Duschad, sminkad, påklädd och redo. jag har även hunnit dricka kaffe idag. Plus att jag har klocka på mig! (har ALDRIG det typ) Snart så bär det av till festen hos mor, och jag ser verkligen fram emot det. Och för första gången på länge, så har jag en "tycka-om-mig-kropp-dag", jej! Så ha en trevlans kväll och ta en öl för/med mig också. PussPussLeopard!


when it's hard...


-Nalle Puh


i'm not picky, today.

Dethär kan vara det bästa som hänt mig, chips då. Lägg då lite tyngd vid att jag inte intagit någon måltid sedan 11:30 igår, så jag kan äta allt och lite till just nu. Men fan gott! (undar om jag klarar hela... Häh, illamående?!)

Och jag har huvudverk, är tröttast och ganska sleten. Men jag ska se till att bli av med det tills festen idag startar, för man vill ju inte vara någon partypooper, eller? Näe, inte riktigt okej på femtoårsfest, fatiskt. PussPussParty!


i'm done for now!

Nuså, är ronniL klar för dagen. Okej, jag ska erkänna att inte mycket blev flyttat, men det räcker. Jag har ju trots allt jobbat heeela dagen, deså! Nu ger jag mig i alla fall av för att dricka vin med manda och man, för dom är goa'. (och sla hänger med, jej!) För ikväll BLIR kul. PussPussPastill!


it don't matter.


Och, såklart en liten truddelutt såhär på eftermiddagen. Och denhär får en i sommarmys-tankar. Det kan väl behövas va? Hur som, så är den jäkligt skön. Så avnjut med andakt! Justde jag menar det, puss!


time to get going.

Nu jävlariden är det fredag och jobbeveckan är över, mums! Och jag har precis kommit hem, och ska sätta igång med flytten, typ NU! Men jag hinner ett inlägg i alla fall. Jag hoppas och tror att massa flyttas idag så att det går undan, för jag hatar att ha saker som liskom hänger över en, så jäkla tungt. Speciellt om det är stenprylar, häh! Men jag är pepp. PussPussFlyttmyra!


i'm a material girl.Vad tycker du mest om i hela världen (just nu)?
Owh, svår fråga hörrö! Men som jag sitter här i soffan så kan jag bara säg en sak, nämligen den pryler som ligger i mitt knä, Ella. Och näe, jag ska inte tragga om det mer denhär veckan, pffft...
Men om jag skulle välja något materia så får det nog bli min kamera, eller laptopen. För dom är heliga och mina favvisar. För tro det eller ej, jag är ingen mobil-människa (mina nära skrattar nog nu, då jag typ aldrig svarar i telfonen), jag har mest mobil för att jag ska. Eller för att kunna nå folk. Men svara är tufft för mig. Häh, flummade ut lite där, men jag har i alla fall svarat. Puss!


just right about now.

Tjohopp! Nu är jag hemma igen, snabbt va? Och lika förvirrad som innan också. Som det kan bli. Men hursom så var det en struntsak, så vi släpper det nu.

Och annars då, en torsdag som denna? Jotack fint med mig. jag känner mig lyckans och pepp inför helgen. och jag gillar läget just nu. Plus att vi ska dricka skumpa på lördag, jag smälter! Allt känns lagom mys och perfa' (tuffe!). Och imorn påbörjas flytten, ifall det skulle va dålig updatering. För om det är det så vet ni, jag konkar saker! PussPussGillandes!


back in a few...

Lite sretssigt just nu, kom precis hem och ska nu iväg på ett litet möte, inte så allvarligt som det låter. men jag återkommer senare. För nu är klockan slagen. (jag har solat idag, känner mig mycket vårigare och piggare nu i efterhand. Det måste göra nytta i själen då, va?!) PussPussMötesstund!


just smile and wave.

För nu känner jag mig gladare, ville bara dela med mig av det. Och jag längtar tills jag flyttat klart, för röra är jobbigt för en pedant(ing) (javisst!). Men jag känner mig SÅHÄR massa glad nu igen. Skönt! Aaa, det var bara det jag ville flika in med. Nu är det nämligen dator-släcknings-tid. PussPussSovSött!


'cause she is love!

Jag Har det bästa i heeela världen. jag vet, jag traggar om det vareviga vecka, men jag HAR det! Ella är min finfis, och jag älskar. aldrig har jag mött, sett eller varit med om like till underbar. Hon är fasen top noch! Kej, har ett par till top noch, men hon är alltid där och dalar 'never'. Och det är fasen elit-nivå på det! (och nu ska vi plocka ner tavlor) PussPussÄlskande!


i need a broom!+ Stora solbrillor och tygskor, till våren.
Så jäkla fint. Och speciellt solbrillor. Jag har ska ha massor och fina. Och billiga, till när jag är klumpig. Helt jäkla underbart. Och tygskor är alltid vårigt, och fint som bara den. Och såklart massa mörka brills (till 'soliga dagar').

+ Människor som 'lyssnar bra och lätt'
Hmpf, kass förklaring. men jag menar människor som bara är lätta att berätta saker för. Sånna, inte fullt så nära vänner, som man ändå kan berätta massor för.  Hoppas att ni som ska, känner er träffade.

- Uppdaterad status en gång i minuten.
Jodå, nu snackar vi fejsbouk hos ronniL. För jag tycker att det är skitjobbigt att behöva läsa EXAKT vad "kalle" gjort varje minut av dagen, när jag 'snoopar' därinne! Låt mig 'snoopa' utan att du stör, lixom. Hoh!

- Att jag inte har någon sopkvast!
Det är så jädra dumt nu när det öser ner ca 1-2 decimeter snö om dagen. För balkongen ska sopas så att man slipper snöplatå på dojorna. Så köp det till mig, häh! (Jag hittade en rosa för 29sek på ikea)


would you change?

Halva veckan avklarad, och därmed nedförsbacke. Gött, för jag behöver verkligen helg med födelsedagsfest och flytt-skoj , för att glömma allt skit "that went down today" om man kan säga så. Fasen sån upprörd jag blev, och jag orkar verkligen inte med det nu. Jag ska vara glad, inför sälenresan och flytten, inte oroa mig över sånt jag inte vet är säkert. Piss! Och så fastnar jag inte på bild idag heller, ugly (men håll tillgodo)! PussPussSamlingstime!


fotofixing for fun.

Jag har bara en sak att tillägga idag; Jag bara älskar att sitta och fixa och trixa och lära mig massa nytt i mina fotoprogram (jobbar i tre olika...). Visst jag har inte fotoshop, som är grymmast, men jag jobbar i massa olika och tycker mig lyckas rätt så bra. Plus att jag tycker att det är så förbannat kul också. (men jag vill ändå ha photoshop, så ge mig det, TACK!) Aja, än så länge nöjer jag mig med paintnet (som jag använder mest), Gimp och gamla hederliga paint, deså! Det var det från mig, IDAG. PussPussParentes!


snowing sideways.

Idag blir det inget av promenaden, då det snöar i sidled. Okej jag kan gilla alla väder, till och med regn. men blåst är fasen det vidrigaste som finns, det kan förstöra även det bästa vädret. Död åt det! Okej jag tar i så det svider i tossorna, men vafan, jag vill ju promenera. Ska jag ge mig ut på egen hand måntro? Man vet aldrig, men SUCK som det suger i alla fall. Bläöe! (sluta böla nu ronnil din trams!) PussPussBitter-ronniL!


should be easy to be.

Idag är det en ganska speciell dag, deså! För idag är det tisdag!(?) Höh, näe inte speciellt i den bemärkesen faktisk utan idag är en fördelsedags-dag. Heh, kan man skriva så? Aja, hur som så fyller min äldre sister 27 år idag; gratt gratt. Och dessutom fyller min finaste Ems, lilla Dotter ett år idag så här blire; gratt gratt, första-gratt! Så gratta dom allt vad ni kan nu. För det är dom banne mig värda och förtjänta av, finfisarna. PussPussFirardag!


today is a good day.

Måndag innebär ju som ni alla redan vet CSI NY, och jag läskar det. Och jag gillar bilden jag hittade med, skoj va? Häh! Nu ger jag mig in i tv-världen, så hörs vi imorn. (jag är lycklig) PussPussPannkaka!


moving out again.

Jäklar så fort det kan gå; Då var lägenheten uppsagd och jag bor bara här högst tre månader till, deså! Snabba ryck ellorhier!? Aja, antar att det är stirrmajan i mig som leker av sig, men det ska bli gött att komma bort från oldiesarna, trots att dom vart goa och snälla. Men nu drar jag igen, tack för stunden och all skottning och såvidare. PussPussBostadsbyte!


feelin' a bit dizzy.

Nu är det februari, redan. Så fort allt går. Jag hinner inte med, as usual. Och idag har det varit världens längsta dag till råga på allt. Jag har för mitt liv inte kunnat jobba på i normal/snabb takt, utan tröttheten och yrseln (av på tok för lite sömn) har tagit över. Piiie, så fel. Men å andra sidan, så kan väl veckan bara bli bättre nu då, eller? PussPussYrtrött!