trying to explain...


not really planed!

Ibland så undrar man varför man investerar i leksaker till sin katt. När man bara kan köpa något med sladd så att man får en "sladdvinda" (vad heter dom rackarna?) Och sladdvindan håller dessutom i en evighet. Så popp-mössen (som glänser, därav namnet) får snällt vara ouppackade och vänta tills sladdvindans charm är borta. Om den nu försvinner någon gång, för det verkar inte som om det kommer hända. PussPussLättroad!


view from the top.


Söndagar är en filmdag, och jag frös heeeela kvällen igår, så ett täcke, värme och soffa är allt jag vill idag. Och vad passar inte bättre då än en lättkollad film som denna? Och jag tycker om henne, vågar inte ge mig på namnet, då jag är kass på namn och stavar illa. Men i like i alla fall.


blue like the sea.

Vad hände med telefonbloggningen då? Helt galet så bara försvann den på vägen, Why man? Jag och J hade nämligen världens roligaste test för oss igår. Nämligen; vad-händer-om-man-tänder-ett-helt-paket-tomtebloss-samtidigt-i-ett-sanpsglas-med-snö? Häh! Det brinner som fan och snön smälter och glaset spräcks. Men det var kul att se. (vadå, är jag en pyroman eller? Näevars!) Men för jäkla kul att se, som sagt. PussPussParentes!


sometimes it's hard.

Solen gassar och det är massa minus ute. Så då går jag och jobbar. Och ikväll ska det bartömmas och sjungas allt vad som går. Till och med så skulle pelle promenera in till byn, och det säger inte lite det. Häh! Så nu ger jag mig av och förbereder inför en skojjig och fullt-ös kväll. Så se till att ta på dansskorna och mjuka upp stämbanden, och kom ner. För om inte annat så är ju jag där, hoh! Och jag vill träffa er. PussPussFångadAvEnStormvind!


sunshine morning.

Då jäklar var det saturday, gött. Och solen skiner massa fint på all snö. Okej, det är rövkallt ute, men det är finfint att titta på. Dagen, idag vankas det jobb på puben och en del bartömning har jag hört. Så jag hoppas på en massa folk, av alla sorter(?). Häh! Och så är det dessutom karakoe där ikväll, så bara det lär ju dra folk. Så se till att vara en av alla dom, hörrö'. (Men jag tycker att du kan komma också, för jag saknar dej!) PussPussWhoAreYou?


paris is wonderful!

Då har jag hittat en dröm, så ge mig en lottovinst NU, tackar! Jag vill, jag vill, jag vill! Men hur som så kan man inte få allt. Men jag hoppas och håller tumme, ni också hoppas jag. Eller gör det!

Nu blire iallafall till att fira fredag, och det gör jag med en pub-öl, för ankicka jobbar och det gillas. Så då ger jag mig av. Och önskar en lottovist som sagt. Men nu glädjer jag mig åt helgen först... PussPussDrömmaren!


eleven years old.


För det är ju fredag, åter igen. Fasen så snabbt det går föresten. Och vad gäller på fredagar om inte låtar, så nu kör vi en att värma upp till. Denhär är en gammal goding från barnsben. Och ikväll ska det väl tas en/två eller tre öl?! Jomenvisstserru', så jobbar vi! PussPussBraDag!


on the road!

7f08a6874b86c352231d9c83bc9cf1.png

Kolla varifrån!

on the road!


russian national anthem.


Denhär är riktigt jädra skoj! Och jag hoppas för mitt liv att jag hittar fler sånna här, då jag älskar det. Så hoppas att ni gillar det. Och jag säger bara en sak; Halvfina hägringar, häh! (note to self, tacka Ketch för denhär!)


working, it's loved.

Jag lovar att jag inte ljuger om jag säger att det kom ca två decimeter snö igår, och så blåste det också, försökte fotodokumentera detta innan jobbet, dock blidde bilderna inge-vidare. Men jag visar dom ändå så kanske ni förstår lite hur jäkla snöigt här är. Fast en sak ska jag fasen hissa nu, inatt (för typ första gången denhär vintern) så röjdes/plogades snön undan fint och snabbt, även på småvägarna. Tummen upp för det, och lägg för tusan inte ner nu. Utan; Keep up the good work, grabbar! PussPussPlogbilsnatt!


sounds like a melody.

Idag har det varit världens fiiinaste väder. Nästan så att vårkänslorna blossade upp, trots en meter snö (tog i). Häh! Men såklart har jag gått innomhus och jobbat hela denhär fina dagen. Men i helgen ska jag ta igen det, för då SKA (order) det bli fint väder. Deså! Och imorn är det fredag, jej! Så jag är lyckan själv. (och jag jobbar bara halv dag imorn dessutom, jej igen!) Jösses sånt positivt det belv då, mummah! PussPussPralin!


danish makes happy.

Hoh, jag blir full i skratt av att bara läsa det. Men jag älskar språket på något sätt. och det får mig att känna lite sommarlängtan. Jag vill TURA! Mys som fasen. Och tivloi, jej. Men jag känner att jag blir glad av danska. Och jag blir massa glad av att skorna/kängorna är på väg hit. Massa mums!



Kære ronniL
Vi har nu sendt din ordre. Du vil snart modtage den med posten.

Såfremt du skulle ønske at følge pakkens forløb kan du på http://www.posten.se/ se hvor langt den er kommet (Der kan gå op til 3-4 hverdage før den bliver registreret). Pakkens kolli-id er: 1234567890-häh!

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 0987654321 eller på kundeservice@tottemhamärfotboll.dk hoh?

Bedste hilsener
Henriette (nästan alla, eller många danska töser heter det, även denna!)



the gift, murgröna.

I somras (uh, längtar!) fick jag en murgröna av min mor. En växt att ha i ballkonglådan. Denhär växten har jag glömt bort till och från. Jag har dessutom varit kass på att komma ihåg att vattna den. Men trots allt detta, så lever den rackaren ännu. Under all snö. Snacka om krut-växt, ellerhur!? Hur somhelst, så önskar jag att alla växter kan annama denhär överlevnads instinkten och inte vara så jäkla känsliga. Pjuh! En av mina bebisar(växter) jobbar på sluttampen, jäkla kyla och mörker. PussPussSurvivor!


snowstorm in sweden.

Tänk, för det är det. Det öser ner snö, och har gjort det i princip hela dagen. men jag antar att alla ni (som sitter i sverige) vet det, då det sker i hela landet. Men så länge det finns ström och värme, så ser det ganska mys ut, om man bara tittar på det innifrån. Men tills imorn kan det vara väck, så man slipper frysa om tossingarna. Häh! PussPussSnowwoman!


makes it easier.

-nalle puh


stolen pic'/weird mind.

En omgång ångest kanske? Nämmen inte ronniL väl? Jomenvisstserru' såklart. Jo, idag känns allt lite långt borta. Och en aning 'jag-har-tappat-migsjälv-och-allt-jag-var-känsla'. Jeeefla piss. Vad händer egentligen? Men lite nere har väl aldrig skadat. Eller? Jag vill inte behöva ha dethär, inte nu. Men just nu orkar jag inte dra mig ur. PussPussNostalgibildHejrtas!


what winter does.

Jo, varje jäkla vinter, så måste jag alltid börja smörja, händer, ansikte mm. Och jag blir så jäkla less, jag klarar mig alltid utan det på sommaren. Och inte nog med det så blir man trött vintertid också. Så då startar alla vitaminkurer. (just nu går jag loss på tre olika) Och hjälper det? Nja, vet inte, men jag tror att jag  psykar mig till  det. Häh! Aja, kolla bara vilket jädra missbruk jag ligger inne med. (bilden tagen imorse innan missbrukstillfället) Pjuh, och dyrt är det också. Men vad gör man inte? PussPussVinterberoende!


drop right down.

Ja, en väldigt udda dag, som fått mig helt av bana. Inge vidare alls. Vi fick nämligen reda på en väldigt tråkig sak på jobbet idag. Visst någonstans har man vetat om det/ känt det på sig ett tag, men ändå. Det suger och jag gillar inte alls. Så idag har jag obbe-dag igen för jag deppar typ lite. Eller, nja, jag vill helt enkelt bara ha! (och gurka med såklart) PussPussBadNews!


a fabulous year.



Vad har du för saker du måste köpa/göra iår?
Hmpf, vi börjar väl med göra eller. Först och främst så ska jag åka skidor, som faaan. Och jag ska dessutom åka till England, både för att fira mor och åka flodbåt, och för att dansa med JessicaP. Om det sen bli pengar över så vill jag ta en restresa till värmen. Såklart ska jag roadtrippa mycket i sverige också, och köra massa mer bil (för det är kul). Och så ska jag vara brun och fin heeela (lååånga och varma) sommaren.

Sen ska jag shoppa alldeles för mycket och alldeles för ofta. Men först så ska jag nog köpa mig ett par kängor (vita), för det är snyggt. Och en jeansjacka, och massa kjolar och shorts, kanske?


kunde inte hålla mig...


monday madness.

Ojojoj, sån duktig jag varit nu. Hela lägenheten är fläckfri, och doftar ajax. Mummah! Sen har jag suttit och inväntat telefonsamtalet som sa; Vi kör nu, så var utanför om fem minuter. Och det var jag, för jag skulle (tro det eller ej) hämta ett paket efter prommisen, deså! Och så behövde jag handla mjölk, för det är ju obbedag för tusan. Så nu har jag haft en del att stå i, men nu är allt lugnt och stillsamt. PussPussFulltÖs!


cold as a frosen stone.

Måndagen avklarad. Jajamensan, och jag gillar det. Jag har typ inte sovit ett smack inatt, men känner mig ändå lite på gång. Så idag blire massa städ. För det går inte att vara utomhus då det är typ 70 minus, näe men tio. Så jag ska hålla mig inne så mycket jag kan. Men dock skippar jag icke promenaden, den är det lag på ju. Men nu, städtant. PussPussDammvippa!


what happened today?

Helt galet, men det blev inget skridsko-disco för mig idag heller, då jag fick en spontaninbjudan till Gittis, med middag. Så skrilleåket får vänta tills nästa helg helt enkelt. Men jag klagar inte, för jag har varit GANSKA så seg idag. Och nu är det soffmys som står på schemat, för det är ju söndag, vilodagen. Och jag hoppas på att det finns nåt bra på boxern idag. PussPussPlanerat?!


fried with fondue!

Då gårdagens skrisko-disco byttes ut mot fondykväll, så var inte kameran riktigt så aktiv som folket. Men en del blev dokumenterat. Och är kommer det. Och ja, vi drack mycket vin, och det var skoj. (choko-puff's ÄR gottis till frukost dagen efter och chokladmjölken som skapas av dom, borde säljas i förpackning!) Och tackar för frukosten föresten. PussPussHemmafest!


i'm disco-dancing!

Detdär skrille-diskot fick vänta tills idag, men mig gör det inget. Dessutom, så blev jag inbjuden till fondy-afton igår. Megagott och massa trevlig också. Jag hade dessutom lite disco med dom kära flickorna, och dansa behövs ju alltid(?), eller ofta! Så TACK massa för igår/idag. PussPussIsdans!


skridsko-disko.

Jaha, då var det bestämt. Vi ska ge oss av för att åka skrillor. Dock vet vi inte om diskot bli av idag, då vi funderar på att spola isen. men hur som helst så kommer jag åka idag. Och det är underbart väder, så innomhus är inte något alternativ. Deså. Jag har finkläderna på under skidstället, så jag är beredd ifall om att det skulle, bli partaj, senare! (det var en så kallad uppmaning) För ronniL ÄR partey sugen dagen till ära. PussPussSolskensskridsko!


Saturday of love!

Lördag, och ronniL är pigg och på g som fasen. Jag hoppas på fest idag?! Eller rent ut sagt skrille disco, och det kommer bli megakul, om det sker. Och jag har dessutom fått mina kläder idag, så allt är fan på topp. Yeah, häh! Nu ska jag i alla fall äta lite, men glader återkommer, promise. PussPussGladast?


The Knife - Kino.


För det är väl fredag eller? Så då kör vi på denhär, hetingen. Och jag skrattar galet åt den fina paintskrivningen. Höh! Och den varar hela låten, så ni behöver inte oroa er att den försvinner. Men njut och ta en öl för fröken ronniL också! (ja, bara en. Hah!) Puss


time to partey?

Njae, inte redigt va? Näe, för nu är det den delen på året som är fattigast, och hur löser man det då? Jo, man jobbar. Så idag går jag glatt till pub-jobbet, för att jag vet att jag blir rik på re', häh! Men oavsett så gör det inget, för jag har saknat det som attan nu när jag varit ledig ett tag. Så det ska bli skoj att komma tillbaka. Så joina mig vetjag! PussPussTuborgguld?


iloveit, iloveit!


Och det Blev film. Inte vilken som helst heller för det blev en efterlängtad. Så nu jäklar ska det skrattas och gillas som fasen (Y) Sommaren med Göran ftw, och jag kan säga så redan. För jag vet att jag kommer älska.


let's peace out.

Nu är jag hemma åter igen, men nu tar jag det lungt och det förtjänar jag bannemej. För inte nog med allt jag gjort idag, så har jag dessutom fixat räkningarna idag. Dutti Heeest! Visst? Så nu ska jag bara sitta och mysa, och hoppas på en film. Komigennu. PussPussVarvaNer!


run, run, running!

Idag är jag på gång i ett. Jag kom precis hem från hlm, där jag jobbat och fixat nailsen och nu ska jag ge mig ut på en promenad, men BARA sla. Och det gillas, MASSOR! Det var år och dagar sedan det bara var hon och jag. Så nu måste jag rusa. But i'll be back? Jodå! PussPussRusaren!

 


walk in snowland.

Nu bär det av ut  i det vinterbeklädda. Det känns lite som om man flyttat till norrland, trots att man inte rört sig alls. För det slutar liksom aldrig snöa. Hela dagen idag har det öst, eller dalat ner snö. Och det slutar inte. Men med mössa, underställ, vantar och täckjacka är det mys. Så here I go, allt för att få komma ut eller? PussPussSnöflinga!


wardrobe cleaning.

Såhär efter att jag har fått i mig lite mat och vilat ett tag, så fick jag engergi igen, så då tog jag tag i att rensa i min garderob. Och jösses så fint det blev. Visst, det var inte speciellt stökigt innan heller, men det är alltd skönt att rensa ut och ordna till. Och det är mycket finare än vad som syns på bilderna, jag har lagt att efter en viss sommar/vinter struktur och är nöjdast. Och så jäkla skönt att ha det gjort. PussPussOrdnat!


the lake house.



+ Frukostbullar, dom såkallade morotsbräck(en).
Det är bland det godaste jag varit med om, och jag hoppas verkligen att min mage fixar ett intag av dessa idag, då jag känner suget. Nam!

+ Fimlen 'huset vid sjön', som gick på tv3, 21.00 igår.
Jag säger bara jösses. Sicken mysig film det var. Och den var perfekt för 'dvala-situationen' jag var i. Kärlek till max och lätt att hänga med i.

- Folk som inte städar av själva toalettstolen.
Fy bubblans så äckligt det är när det blidas beläggningar och dylikt i dom. Usch, får lite klökvarning bara av att skriva det. Toaborste, för fan!

- Alla 'sjukdomar' som gör att man spyr.
Jag är ju tvungen att ta med dethär efter min pärs(?) denhär veckan. Fy fan så jobigt det varit och jösses så svag jag varit. Som Nära-döden-upplevelse?


kandelaber morgon.

Inatt har jag sovit som en stock hela natten, och jag har nog sovit cirka tolv timmar, snacka om att jag behövde sova ut. Och jag tycker mig till och med känna lite hunger. Och sug efter kaffe, jej! Imorn blir det jobb igen, och det ska blir så jäkla skönt att lämna lägenheten igen. Men först och främst ska jag koncentrera mig på att få i mig näring/mat. PussPussMatintag!


tastes wonderful.

Äntligen så kände jag ett sug, så jag sprang/gick iväg och handlade det, och det var vindruvor. Jag skulle fotat dom, men kunde minsann inte hålla fingrarna i styr. Så det fick bli bild på vattnet till och på mig istället. Men attans så gott det var. Och fasen så skönt att något äntligen var gott igen, nu fattas bara orken också. Men en bit är avklarad. PussPussVindruvor!


smells like closeup.

Jag har nu vaknat till igen, dock inte mera ork. Trots både matintag och sömn, men jag antar att det tar ett tag att komma igen efter ett sånthär 'styrke-pass'. För fy bubblan så slut jag är. Och jag vill, tänker eller orkar inte lyfta mig från soffan. Pjuh, men jag håller tummarna för att det är på väg åt rätt håll och att jag piggnar till lite snart. Hoppas, hoppas, hoppas. Me nu ska jag vila/sova ett tag igen, med film, Deså! PussPussSjukeSleten!


feels like sleepwalking.

Jag somnade vid fem imorse, men har sovit som ett barn fram tills nu. Dock så känner jag mig helt ihålig och ca tio kilo lättare än vanligt, fast tung att 'bära' på ändå. För att inte tala om yrseln, fy! Men jag ska i alla fall försöka äta lite nu. Satsar på vanlig hederlig fil, säkra kortet. Men jag är superseg, så efter maten ska jag sova, åter igen. PussPussUtlagen!


high quality H²O?

Nu är denhär dagen snart till ende, och SKÖNT är väl det. För dethär har varit en av dom jobbigaste dagarna jag varit med om. Och då har jag inte rört mig mer än kanske 10 meter totalt idag. Fy fan säger jag bara. Men jag håller tummarna för en god natts sömn, och en bättre morgondag. För sämre kan den väl inte bli!? PussPussVattendag!


en vacker låt.


helg-hem-klickat.

Som den shopaholic(?) jag är så har jag såklart klickat hem lite varor i helgen. Dock allt i billig form, då pengarna tryter en aning. Men allt dethär för ca 700 sek, inte illa alls. Och det skommer sitta finfint till våren och sommaren, deså. (nu sömn åter igen, och sluta fungera influensafan!) PussPussDvala!


sjuk som fasen.

Okej, vem fasen var det som kom på att man kunde få maginfluensa då? Så jäkla dumt. Dethär är bland det värsta jag varit med om. Fy fan! Jag behöver sova IGEN nu. (vi får se om jag orkar återkomma) PussPussPiss!


crazy/beautiful.

Nu har sla färgat håret på mig. Så nu jäklar är jag fin igen. och jösses vilken skillnad det blev. Jag känner mig blek som attan, så sola i veckan är ett måste. Häh, men jag är i alla fall supernöjd med resultatet. (och vi ser på en megabra film nu, som heter som överskriften) PussPussMörkbrun!


ryskt gruvfyllo.


Häh, tänk så man ser ut när man själv är berusad, jösses. Och jag undrar som fasen över en sak, har han sovit i lera eller what's up?


en stormsöndag.

Windy, som tusan. Jodå, söndag och blåsväder. Och jag hatar det. Alla väder är okej, så länge det INTE blåser, för det förstör även det bästa vädret. Men det är i och för sig skönt att det är såhär idag, för då kan man inta soffläge hela dagen. Och det är helt okej för mig, deså! PussPussRuskväder!


blommigt, check!

Nu har jag för första gången idag lämnat soffan. För nu bär det av hem til I&Rili för att käka middag och umgås, mys! Sen vet jag inte riktig vart vi ska bege oss, men jag hoppas att jag piggnar till och att huvudverken släpper. Trots trötthet och huvudverk, så är jag förvånansvärt pigg och gla'. Så det kommer bli (hoppas jag på, tummar hålls) toppen! PussPussFlowerPower!


januari är poppis.

Jag fattar inte vad det är med januari, men det verkar som om alla fyller år i januari i alla fall. På fejjan (jag vet tufft!) så grattar jag i snitt två pers varje dag och sedan grattar på helgerna med fest också. Men nu var det i alla fall Nut's tur att fylla. Och där räckte det inte med fejjan-grattis inte, näe. Det blidde fest som fasen, och jag hade massa kul, som vanligt med finisar. (bildbevis nedan) PussPussFödelsedagsgris!


sömnigt värre.

Idag så känner jag i heeela kroppen att jag partade igår. Och jag har egentligen bara en sak att säg, q-bar är tamejfan farligt. Och det ger huvudverk. Illa, men sant. Men jag hade förbannat kul, och ångrar inget. Numera är dessutom Nut ett år äldre. PussPussPartajj!


Nut 19år!

0-7265ed57561956fd02ad0c82b70ef18f.png

Kolla varifrån!

Nut 19år!


glömde nästan...

Idag är det ju tulpanens dag, och jag hoppas att ni (om ni inte redan gjort det) rusar iväg till affären och shoppar en/flera bukett(ER). För det är det fan värt. Så löp nu allihopa! Eller gör det imorn vet jag!


ä l s k - l å t !


För det är ju fredag! Hah, jag har nog startat en såkallad tradition här va? Aja, annyho så kör vi på en goding som jag älskar. Och som jag dessutom har fått höra handlar om mig. Kan det vara därför jag gillar måntro? Höh, näe, men den är störtskön. (tom petty ftw!)


kamouflerat eller?

Nu är jag hemma och det är fredag. Gött skit! En sak är säker och det är att jag är nöjd med frillan idag, fast jag kommer frysa öronen av mig. Men det är det lätt värt. För ska man vara fin får man lida pin. Häh! På tal om det så hörde/läste jag världens roligaste ordspråk idag;
Slår man yxan i båten, får man ro som faaan! Håh, så kul! Nu är det i alla fall dags för att ordna klart mig, för att sedan bli bjuden på middag, mummah! (torsk, broccoli, blomkål, hummersås!)PussPussFredagspigg!


ännu en gång, v2.


och mer än så blire inte!


supersugande rackare!

Häh! Jag har precis damsugat som en vilde, och jag tyckte att det var lite dåligt drag i den rackaren. Sen kom jag på att KANSKE så kan damsugarpåsen vara full, eftersom jag inte bytt den på år och dagar. Och det var den! Så nu jävlar suger damsugaren som en galning igen. Jag kom knappt bort från mattorna! Håh! Så enkla lösningarna kan vara ibland va?PussPussIgelsug!


t r u e b l u e .

Idag har det varit världens finaste väder, klarblåhimmel och sol i massor. Och självklart när det är så fint väder, så jobbar man. Jaja, får väl trösta migsjälv med att det har varit kallt och blåst en del. Häh!

Hur som helst så är snart denhär jobbeveckan till ende. Och vad nalkas i helgen måntro? Hmpf, där är det bara att komma med förslag för jag har inget uppbokat. Fast jag är prel. bokad på Nut's firning-av-hennes-dag, och kanske en runda i hlm? Men jag vill vara helbokad så komigennu! (och allt händer tydligen fredagar, men lördagen då, det är ju min SISTA lediga helg, innan puben öppnar igen. Så jag ska parta sönder?!) PussPussUpptagen?


återblickar mot barnsben.



Vilket var ditt favorit barnprogram, som liten?
Aaa, får nog svara trasdockorna på den frågan. För även om jag var ett stort fan av allt, som disneydags innehöll (nalle puh, bumbibjörnarna, mfl.) så är dethär det programmet jag minns mest. Och jag minns också väldigt väl hur glad jag alltid blev då det kom i gång. Jag och Bellan satt och sjöng för full hals då. Fasen så fint! Och jag kan fortfrande låten utantill. Häh!


dålig bild, men jag kan inte sluta le ändå!


n o l l g r a d e r .

Det är helt sjukt. Idag har jag tyckt att det har varit 'varmt'. Jag tänkte till exempel att; näe jag behöver inte vinterjackan när jag ska ut på rasten, jag tar bara jobbeflisen. Hur kan man bli sån? Hur kan man tycka att det är 'varmt' (aaae, ni vet vad jag menar) när det är 2 minus? Dethär med tio eller mer minus, kan INTE vara nyttigt alltså. Idag ska jag inte ens ha underställ på mig när vi promenerar, häh! Tufft va? PussPussKöldmärkt!


luddig innetoffel.

Jag köpte mig ett par innetofflor för ett bra tag sen. Typ innan vintern, alltså i höstas. Jag kom på igår att jag varit jäkligt kass med att använda dom. Dom har bara stått i garderoben och samlat damm, sanslöst! Speciellt med tanke på hur jäkla kallt det har varit på sista tiden.

En annan sak som borde fått mig att plocka fram dom tidigare är mitt konstanta frysande under höst, vinter och vår. Jag är fasen alltid kall. Så bara det borde ha fått fram dom. Men nu jävlar åker dom fram, och stannar framme. Idag smäller det jävlariden, Deså! PussPussFotvärme!


tjugon-dag knut.

... Åker julen ut, (det är imorn, onsdag) och hur mörkt och trist blir det inte? Själv så städade jag ut det mesta för ett bra tag sen (typ 2 dagar efter julafton). Men jag lät alla (två) julbelysningar vara uppe, för jag diggar ljuset. Men idag tog jag ner dem. Så nu är det mörker som väntas, fram till april eller nåt, när våren kommer. (föreställ er bilderna utan blixt)PussPussMörker!


w a l k a b o u t .

Nu är det dags att ge sig ut i kylan ännu en gång. Och vi håller alla våra tummar för att det inte blåser idag. Eller hur?

Lite låttext, lite känsla, lite hopp, lite tras, blandad kan man säga. Men jag orkar inte idag! Så då skiter jag i det, tramsigt eller?. PussPussPissoar!


b l i g a m m a l ?

Okej, nu är jag tillbaka. Dock inte helt fri från detdär. Men jaja. Idag tänkte jag bjuda er på några av mina figurer och gubbar. Dom som gör min lägenhet till det jag vill att den ska vara. Och min favvis är katten, bara så ni vet.

Annars ska jag städa för det är på tiden, då jag sket i det igår. Och promenera också. För jag hörde idag på tv att alla timmar om dagen man sitter stilla (framför tv/dator) så riskerar man att dö i förtid. Och det mina vänner kommer jag att göra i vilket fall (med tanke på min livsstil!), men jag vill inte förvärra mina chanser att passera 40 sträcket. Hoh! PussPussMoveallday!


(en liten parentes)

och städar, det gör jag en annan dag...


l ä n g t a n d e .

Varför ska måndagarna alltid blir så negativt laddade? Varför känns allt lite jobbigare då? Och varför upprepar man det? Pjuh, nu är det inte kul mer. Jag vill bara krypa in under en filt och bli omfamnad. Kramad och uppvärmd. Och någon ska säga att allt blir bra. Komigennu!


tvättdag, bigtime!

Idag har jag en tvättdag, eller kväll. Och jag är igång i ett, häh! Duktigt på en måndag va?! Aja, hur som så ska jag försöka hålla den duktiga linjen och städa lite också, fast senare då. Undrar om min karraktär håller så långt, eller om jag ens pallar mer efter allt tvättande. antagligen kommer 'stirr-ronniL' kliva in och tvinga mig till det. Suck! PussPussPersonligetsklyvning!


s h o p p a n d e .

När jag sitter hemma såhär en hel söndag, så kan jag inte hjälpa att jag klickar hem saker. Så nu har jag klickat hem domhär båda. Som kommer sitta finfint till nästa helg(?). Blommigt känns helrätt! (domhär leopardleggingsen är tjockare än de jag hade igår, så nu ska jag klara kylan!) PussPussBlommigt!


slappande/sprallig?


+ Trägårdsmästaren, nygaard.
Han som servar mig med blommor för tillfället. Och dom är av god kvalité vill jag lova. Fina som fasen och håller, blommar, länge. Plus att det är gratis.

+ Leopardmönstrat, ftw!
Det ska dock vara i naturlig färg, och se så verkligt ut som möjligt. Men jösses så fint det är. Jag fixar inte blandningar av leo-mönstrat heller.

- Minusgrader och blåst, samtidigt.
Det blir så jäkla kallt, och det går nästan inte att skydda sig emot det. Plus att man får grymmeont i öronen av det. Så, vindstilla vid kyla, TACK!

- Trötthet kombinerat med rastlöshet.
Hur jäkla störigt är det inte. Man är svintrött, men är för 'sprallig' i benen för att sova eller ligga still. Irriterande, och omöjligt att bli av med.


birthday-pajfest!

Födelsedagspartajjet igår, var helt kul. Och jag hade massa skoj. Det är inte ofta man är på 'husfest' nuförtiden. Så man blir lyckligt överraskad över hur kul det är. Iofs så gör väl sällskapet och humöret allt. Men igår var humöret på topp, och det var bara finisar där, så jag är glad! PussPussPosa!

(vi bjöds på pajer till middag, mumma!)


k l a d d t o t t .

Söndag, jajamen! Nu sitter jag här med bakfylletotten i högsta hugg. Ni ska veta att detta är min bästaste frisyr. Då den icke kräver arbete alls, och man kan ligga ner utan att den skadas. Helt jäkla superbt. Bilder fra' igår kommer strax, jag ska bara orka mer. PussPussPäron?


f e s t / k a l a s !

Nu sitter jag äntligen och har en stund över. Jag har varit hemmifrån och igång hela dagen. Och snart bär det av igen. Dagen har bestått av hässleholmstur (solning, nagelfix och present), skrilleåkning och snart bär det av på fördelsedagsfest hos Lorre. En tipptopp dag helt enkelt. Och den kommer bara bli bättre. Vad ska ni göra idag då? PussPussLeopard!


sunshine afternoon.


(hässleholm klart, nu är det skrilledags!)


h ä s s l e h o l m .

Först; frukost, sen; hässleholm. För där ska det presenthandlas, nagellagas och solas. But i'll be back efter det. PussSåLänge!


john dahlbäck - blink!


Det är ju fredag, så dethär hör till. Denhär har fått en speciell plats hos ronniL då den inte liknar mycket av det andra hon lyssnar på. Men jag läskar den. Så tumma upp nu hörrni'.


t u l p a n e r .

Trägårdsmästaren har skänkt ronniL en tanke igen. Och denhär gången gillar jag det nog mer. Och jag fick användning av min jobbejulklapp från 2006(?) eller nåt. Tack massa!

Och idag är det fredag, det firar vi med spenatsoppa! Och det är fan det bästa jag vet. Mummah! Jag har även funderingar på att ta en  irish. Jag tror att ni vid dethär laget fattar att det är kyligt ute. Så allt som värmer älskas. (Så en irish är typ helsäkert...) PussPussSpenat! 


G L A D H E S T .

Nu är jag färdig med tvätten. Och det är fan en bedrift, men tanke på att jag tvättat typ hela mig garderob. Okej, överdrift. Men jag har inte tvättat på länge och hade massa smutsigt. Så nu är jag nöjd och glad och trött. Så nu kan jag vila och dricka obbe... PussPussDuktigt!


T V Ä R T O M ?


Idag tänkte jag göra en lite tvärtomvariant, på den senaste listan. Så nu är frågan ett ord och ronniL, får skriva massor. Häh, som det kan bli va?

Väska - Liten 'vintage' som mamma gav mig i julklapp ifjol.  
Skor - Mina moccastövlar eller sneakers.
Jeans - Alla jag gillar, jeansoman... 
Byxor - Mysbrallor? Aaa, det i så fall.
Jacka - Brun skinnjacka, eller lång och varm.
Klänning - Min finis från nyår, eller färgbomben får GBG. 
Tröja - T-shirt med tryck eller enkla tunikor typ.
Kjol - Jeanskjol, kort eller tenniskjol.  
Linne - Brottarlinne i längre modell.
Lotion - Pysslar inte! 
Smycken - Alla mina armband (som aldrig lämnar) 
Lipgloss - Ammeh! Näe, inte det heller.
Parfym - Massor, men idag, dkny red apple.
Schampo - Tigi CatwalkCurls, massa bra! 
Ansiktscreme - Nivea, återfuktande.  
Godis - GURKA! Häh, näe men crunchies...


U T S L A G N A .

Äntligen har mina fina ammaryllisar(?) slagit ut. Och dom är fan underbara. Så jädra fina. Tackar för dom trägårdsmästarn!

Annars, så fryser jag mest. Och det har jag gjort i princip heeela dagen. Men det har väl alla, då det varit snorkallt överallt. Sådär ihopfrusna-näsborrar-kallt. Dock så gillar jag det, fast det kunder varit mindre snö, så man kunde åkt skrillor. Men jag får hålla mig nöjd ett tag till. PussPussFrosbiten!


S L E T E N ( ! ) .


Så nu säger vi bara godnatt. Datorn stängs nu av!


B A J S F I L M .


Okej, härmed är det fastställt. Jag har sett världens sämsta film. Som bara bestod av pinsamma moments, 'fina och ögonöppnande'-samtal och seghet. Så vad ni än gör, se den INTE. Och då ska jag tilläga att jag är ganska lättroad idag då jag är trött och inte har haft tv på 2 jäkla dagar!


S O C K E R S Ö T T .


M R . L O N L E Y .

Idag är en såndär dag då ingenting görs, ALLS! Idag vilar man och typ ligger heeela dagen?! Men jag har en liten jobbig saknadskänsla, känner mig ganska mycket ensam. Och jag vet vad jag behöver. Men ensam suger! Hur som helst så biter jag ihop, och jobbar på det nu! PussPussSingular!


H E L O M V Ä N D N I N G , J A D Å .

Plötsligt var hon pepp, och sminkad. Så here we go. Snart kommer folket, och då kan jag inte sitta här ju. Pictures kommer imorn, likaså jag(?). I'm off! (sålänge bjuder jag på en kul gris!) Häh, sån kul den är.



U L T R A R A P I D .

Helt från ingenstans, så föll tröttheten över mig. Why? Jag borde fan vara pigg, jag har varit massa duktig idag ju. Till exempel så har jag promenerat typ en mil, jag har diskat och städat och skurat badkaret.varför händer detta nu? Aja, en liter kaffe borde väl kunna fixa? Jadå. Sminkar mig nog sen också, men nu orkar jag icke. PussPussSleten?


S N Ö - P R O M E N A D D A G S !


aningnens lyckligare nu, hoh!


A G G R E S I V ?


C H A R A D E R !

En kväll helt utan planer, blev till en vin och charadkväll. Hur mys är inte det då? Och så jädra kul! Det var längesen jag skrattade så. En annan kul grej var att Lajnus var med, och det var inte igår, det hände. Så det ger vi en (Y) för! (för er som inte vet, tummen upp!) PussPussLekafton!


K I L O M E T E R .

Morgonstund, har guld i mun(?), eller hur var det? Hur som helst så ÄR jag pigg. Och jag laddar inför en utedag. Skrillor stod på agendan, men jag vet inte om det blir av, då det kommit typ en km snö. Jag skojar inte. Men en walk perhaps?! Ute i alla fall. PussPussSnöland!


W A L K I N G + !

Promenad, blire idag. Och det behövs bannemej. Ty ronniL har bara soffat på sista tiden. Så snart ger jag mig ut i det fria. Efter det blir det 'lek eller dylikt' med sla. Puss på det, också! För imorn är vi lediga som fasen. Men först röra  på fläsket. Bambam, Hoh! PussPussUtebarn!


S I O C H S Å .

Shoppingen idag var lite sådär. Jag hittade inte speciellt mycket. Men å andra sidan har jag shoppat som en galning på sistonde, så det kan ha med det att göra. Men jag hittade lite. Och ella fick en gåva som gillades massa. Och leks med ännu. (så jag lär inte få sova inatt!)

Jag känner för en spontanfest, men vet inte alls. Jag hoppas att något får mig att välja sida snart. Så jag slipper. PussPussPajjas!


S H O P P I N G .

Nu är jag påväg för att shoppa, ännu en gång. Idag blire K-stad, med ma och pa. Gött, då jag saknat dom på senaste. Men nu måste jag dra i alla fall. (för dom väntar utanför, häh!) PussPussstress!


T E R M I N A T O R .


Nu är det filmdags åter igen. Idag blire denhär, som jag hoppas och håller tummarna för, är bra. Men antagligen kommer jag att gilla den, då jag gillar trailern. Så se lite vettja.



S U N S H I N E .

'cause whitesea is beautiful, even in the winter.


Och jag kan inte sluta le, för jag älskar det. Jag hoppas verkligen att alla har tagit sig i kragen och varit ute idag. För det är fan underbart. Nu väntar vila en stund, sen kanske jag ger mig ut igen.


A N G O S T U R A .

Igår vart kul, som tusan. Jag var ganska seg och jag hade planer på Hlm, men blidde kvar i hemmabyn. Och det mina vänner vart ingen miss alls. Då vi hade galet skoj, och typ dansade sönder. Plus skrattade. Jag gillar det skarpt. Ungefär som jag gör med dagens skrilletur. PussPussLycklige!


S K R I D S K O .

Söndag, och varför inleder jag alltid, alla inlägg med veckodagen? Äh, ska sluta, kanske. Aja idag blire i alla fall skrillor för hela slanten, eller ett tag i alla fall. Och jag ser fram emot det! Okej, jag är LITE trött, men i'll get over it. För skrillor är kul! NU; frulle. PussPussBallerinasko!


G L A S V E G A S .


För denhär är go, och det var år och dagar sedan jag hörde den sist. Hoppas att det smakar. För det tycker jag! Mums, gillas, braigt.


H E R E W E G O !

Då var det lördagkväll, och jag är ett par hundra fattigare. (inköpt, se bild + mer än det) Häh! Och jag lovar alla var på väla idag, puh! Nu ska det intas lite pilsner, för att jag kan! Och jag är pigg så allt kan hända. Kom gärna med förslag. Plus; Jag gillar vädret massa, och imorn är det skrillor som gäller. Men nu är det annat på tapeten. PussPussPrrrty!


J U L R E A N !

Idag ger jag mig av ut i folkmassorna för att shoppa loss på rean. Jag är pigg och utvilad, och hoppas att det kan hjälpa mig orka med allt folk. För jag betvivlar inte en sekund att det lär vara smockat. men jag är pepp, ändå! Så nu ska jag ringa och jaga upp sla, så att vi kan ge oss av. Och det blir väla-shopping, gott folk! PussPussReanisse!


B E R O E N D E ?


-Nalle Puh.


L J U V M U S I K .


Lite lugn musik såhär dagen efter. Dethär är allt vad jag tål idag. Än så länge. Hoh. Så gör som jag; inta soffan och avnjut. En sovstund perhaps?


MixPod.com


L Ö K I G T V A ?



+ Tolvslaget på nyårsafton, trots kylan.
Jag kom på det igår när jag stod mitt i det. Fasen så gött det är och allt är underbart ett litet tag. Jag gillar också alla kramarna och raketerna.

+ Champinjoner, eller all matsvamp.
Det är så jäkla gott. Och till nästan allt. Mest av allt gillar jag dock när man blandar massa olika skogssvampar. Mummah, så gott det är.

- Lökandrdräkten, som aldrig försvinner.
Ja, pii. Speciellt äckligt är det dessutom om andedräkten sitter i sedan föregående dag. Usch! Tuggummi is the shit, använd det.

- Alla minspel som kommer fram på fyllan.
What's that about? Jag menar en vanlig festkväll kan man få för sig att 'aaa, gör jag såhär blir jag nog finare'. Och effekten är helt motsatt. Fyii.


N E W Y E A R !

Kvällen i bilder. Jag ska tilläga att det konsumerades en hel del alkohol vilket resulterade i 'fåniga' miner och poser. Häh! Som det kan gå. Men vi hade svinskoj i alla fall. Och jag bugar och niger och bockar och allt sånt och tackar! Dethär gör vi om hörrni'! PussPåDet!

 


tvåtusentio, hej!

Plötsligt är det över, det som man väntat på jättelänge, och hoppats på att ska ta massa tid. Men icke, det rullar lika snabbt, om inte snabbare än det övriga. Men vad gör det? Igår var tipp topp, helt super. Och jag var duktig hest och fotodokumenterade massa, men bilderna kommer upp om ett tag (när jag orkar!) Men vila och saft, jadå bakfylla! PussPussTvåtusentio!