FÖRIDAGHÄNDERENDASTDETHÄR!


Jag ska se på film och möjsa!

humor when you're tired.

Hah, när man är trött så är man aningens lättroad. och family guy är toppen då. Så nyss så skrattade jag ihjäl mig åt dethär. Och jag fortsätter i Family-guy-anda ett tag till. För jag gillar att skratta jag.


feeling the weekend alot!

Uh! Jösses så sleten jag är. Och jag kan säg att det har varit en pina att jobba idag. Varför tog jag inte ledigt idag också. jag hade bannemej behövt det. För fy som jag är seg. Men men, nu är den värsta dagen över och jag kan vila i soffan i eftemiddag. För det är jag LÄTT värd. Visst? Hur mår ni? Sletna? Puss!


i hade some sort of fun.

Vi gjorde världens roligaste ska på SiESTA! också. Vi var på ett silentdisco. Vilket innebar att man inte hörde någon musik alls högt utan hela discot hördes i lurar som man fick låna. Så jäkla roligt. Och udda. Plus att det verkade asskumt att folk stod och stampade som tusan trots att ingen musik hördes. Bara själva grejen gjorde att det blev megaskoj. Häh!


we look pretty in gray.

Såhär trött är jag, och såhär sent (dvs, 12.45) så ska jag äta frulle. Och jag är inte speciellt hungrig alls. Men, men det kommer väl. En sak är i alla fall säker, idag ska jag hålla mig vågrätt så mycket jag bara kan. Och jag tänker inte skämmas alls över det. För hela min kropp skriker till mig att den vill vila. Deså!


SOMEPIC'SFROMSiESTASATURDAY.

En underbar dag på SiESTA, vart lördagen också. Men jag kan säg att jag är slut som attan nu. Och jag ska slicka såren hela dagen. För det behövs. Men jösses så kul jag haft och jösses så gött det vart. Helt perfa (perfekt). SiESTA levererar år på år och kommer nog aldrig att sluta med det. Puss på det!


2 beds & a coffemachine.

Då jag vart mosigast av allt i hela världen, i ansiktet idag så har jag inte kunnat/velat visa mig fören nu. Men nu är jag på gång igen och jag sitter atm och dricker en kanna kaffe för att piggna till ytterligare. Idag hoppas jag på en regnfri afton, men drar ändå på mig regnjackan då det ser farligt ut. Men kul ska det bli idag igen i alla fall. Puss!

och såhär fina är banden iår föresten!


S!ESTAFRIDAYINPICTUERSYEAH!

S!ESTA igår vart great! Trots regn och typ storm. Men jag helmös och frös bara lite om fötterna. Gött! Och finisarna Nut och Tisan hade byggt värsta regnskyddet som höll oss torra hela tiden. Bra där! Och snart bär det av in igen, för att jag älskar det som fasen. Puss!


it took me long enough.

Det har blivit en del förseningar i färden in. Regn och trötthet har påverkat en del. Men nu jävlar ska inget stoppa oss. För nu drar jag och SLA in 18.03 och sen ska jag sitta såhär och dricka öl med min nut, och alla andra finfisar. Jag ska dessutom sjunga mig hes och se en massa bra artister. Puss!


friday 'n going to S!ESTA

Pigg och redo igen! Fullt ös medvetslös är vad som gäller denhär helgen. Dock så önskar jag att jag hade införskaffat mig ett par gummistövlar, för idag lär det vara lerigt på S!ESTA! Men, men ett par gamla slit och släng skor fungerar nog. Och förhoppningsvis så slutar det regna typ nu och spricker upp. Det hade jag gillat skarpt. Men skål på er små nissar. Puss!


S!ESTA thursday in pic's.

S!ESTA torsdag var lovelie! Och jag hade skojsigt som tusan. Vilket bilderna nedan säkert visar. Dock så kom det lite regn, och det hoppas jag slippa idag. För idag ska solen skina, visst!? Men jag ska införskaffa regnjacka tills idag, ut i fall om att det skulle droppa lite. Häh!


LILLALANDETLAGOMÄRMEGASKOJ!

Hah! Denhär var det roligaste idag. LÄTT! Katchan' kan sina saker, och det är tur för mig det. Annars hade det dröjt mycket längre mellan skratten. Så titta och enjoy. Och "docktår" är det bästa i hela filmen. Puss!


oooooh,WE'REGOINGTOS!ESTA!

Nu ger jag mig av och S!ESTA:r! Det ska bli gött som kött dethär. Och det kommer inte att regna alls. Hör ni! Utan det kommer vara solsken. Och därför hänger mina nya rosa brills, från london, med. Aj lajk em allot alltså! Dethär ska (och kommer) bli det bästa i år. SKÅL ppl! Och puss på er videkissar!


today is one special day!

Godmorgon sunshines! Vilken härlig morgon va? Strålande solsken och varmt. Hoppas bara att det håller sig såhär hela dagen. För regn på festival är inge kul alls. Och idag är det en väldigt speciell dag, för beeestraste SLA fyller 22 och det är inte varje år man gör det ju. Så det skålar vi för idag visst! Puss!


ILOVEITILOVEITILOVEITALOT!

Namnam, nam! Fy så gott det kan vara att bara trycka ett par (läs tjugo) stycken m&m's. Jag tror att det är det bästa som hänt mig idag faktiskt. Och det är ingen överdrift, för speciellt roliga saker händer inte på mitt jobb. Dock så är matskedarna (människorna) väldigt trevliga och gillas skarpt. Men m&m's är ändå bättre. Gott!


ronniL celebrates weekend

Onsdag and i'm in love! För nu är jag ledig resten av veckan och jag ska partaja som sören imorn tills söndag. För på festival måste man vara lite berusad för att fixa det. Dock så ska jag inte tälta där, utan drar mig hem varje kväll. För att det är skönt och fräscht att duscha och byta kläder. Deså!

Ikväll ska jag dock ägna mig åt J då jag inte lär se honom speciellt mycket i helgen. Synd men sant. Dock så håller jag ett par tummar på att han ändrar sig och joinar. Ni kommer väl också!? Puss!


artists playing @ S!ESTA!

Och för er stackare som inte riktigt vet vad S!ESTA är så är det en festival, typ som arvikafestivalen eller hultsfred. Och dethär är lite av det jag ska se. Dessutom vill jag även berätta att min jobbarkompis spelar på Lördagen klockan 22.45 på den minsta scenen, och det vill vi inte missa visst! Han är great, och bör verkligen ses. Så vi syns väl där va!? Puss!


THEPERISHERSTROUBLESLEEPING

Hur mys är inte denhär låten då? Jag går i söner på något vis. Och jag kan spela den hur många gånger som helst känns det som. En annan detalj som är GANSKA viktig är att bakgrundsmelodin gör mig lugn och lite lycklig. Och hur gött är inte det då? Jag säger bara en sak: The Perishers


TUESDAYISTHETURNOFTHEWEEK!

Tisdag, och halva min vecka (och lite till) är avklarad. Hur gött! Dock så hoppas jag på en bättring i vädret då jag ska festivala på S!ESTA (onsdag),torsdag, fredag och lördag. Jej! Det ska bli så jäkla gött att jag dör. Och jag ska vara sådär festival-mys som man blir hela tiden. Nice!

Dock så gäller inte semesterfirandet dagen, så promenad med storesyster står på shemat. Och så måste jag äta gurka som fasen igen eftersom J tagit med massa hem till mig. Puss på det!


it makes prefect sence!?

"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika"
- Britney SpearsENSIAMESISKTVILLINGKATT.

Sedan jag kommit hem från resan så har denhär tösen (se bild) inte lämnat min sida. Hon tror väl att jag ska försvinna från henne igen eller något. Men icke! Ibland är det bra synd att man inte kan kommunicera med dom rackarna. För jag hade nog kunnat lugna henne en hel del. Om inte annat så hade jag kunnat berätta för henne vart jag blir av och hur länge jag blir borta i alla fall.


some start of this week.

Tillbaka till verkligheten igen. med jobb och övertid. Hujedamej sicken start på veckan va? Men jag behöver all extra betalning jag kan få, så jag står ut. Men jag ska inte sticka under stolen att jag är trött som fasiken nu. Och älskar att det regnar, då jag kan sitta inne och huttra heeela eftermiddagen. Visst är jag värd det va? Puss!


sunday without my darling

En söndag utan min sony ericsson w995. För den gick i paj imorse. PISS! Så nu har jag en gammal (sugande) lur som knapt har teckning. Fan! Sån otur man ska ha då. Aja, jag kan förhoppningsvis få en ny till reducerat pris eller något hoppas jag. För den gamla jag har nu kan dra åt skogen!

Snart bär det av till pizzerian för att äta gott och fira InLi på hennes dag. Jag hoppas att min otur släppt nu så att jag kan ha skoj ikväll. För det behöver jag. Hoppas ni också får en toppen afton, Puss!


england was pretty sunny!

Englands kanaler vart helt underbara. Så jäkla vackert där är! Plus att det var skönt att komma ifrån allt vad tv, dator och sånt heter. Dock så ska jag erkänna att det var ubderbart att få lyssna på musik när man kom hem igår. Jag kan lätt säg att jag vill tillbaka, för jag älskade det. Dock så ska jag vara i centala london lite längre nästa gång, då vi bara var där i ett par timmar. Och träffa jessicaP. (och det regnar inte alls så mycket i england, sol hela veckan) Puss!


SOMESMARTWORDSFORALLOFYOU.


SOMESORTOFFEELINGAINTIT?

Hejsan hoppsan ppl! Nu är jag äntligen hemma. Efter en underbar men trång semester. Jösses så skönt att sova i sin egen säng igen. Och gudars som jag saknat min lilla kisse och hon mig verkar det som. Hon följer varje steg jag tar och kommer så fort jag öppnar munnen. Gulle!

Nu ska jag ta och återgå till soffan och tv:n en liten stund. För att jag kan det denhär dagen (söndag=vilodagen!). Puss!


On our way home.

dsc01667 (MMS)

On our way home.


On my way home.

dsc01665 (MMS)

On my way home.


I heart london 4ever.

dsc01663 (MMS)

I heart london 4ever.


Cheers from london!

dsc01659 (MMS)

Cheers from london!


Vänstertrafik är skumt...

dsc01658 (MMS)

Vänstertrafik är skumt...


Den lokala puben.

dsc01656 (MMS)

Den lokala puben.


The man in the mirror.

dsc01655 (MMS)

The man in the mirror.


Kavlade jeans & linne.

dsc01654 (MMS)

Kavlade jeans & linne.


I minsta byn ever.

dsc01652 (MMS)

I minsta byn ever.


En av typ 1000 broar!

dsc01651 (MMS)

En av typ 1000 broar!


Ganska låååång båt.

dsc01649 (MMS)

Ganska låååång båt.


'Cause it's fuckin' great.

dsc01648 (MMS)

'Cause it's fuckin' great.


En 1879m lång tunnel.

dsc01644 (MMS)

En 1879m lång tunnel.


Strongest of them all.

dsc01640 (MMS)

Strongest of them all.


Pub one onsdag!

dsc01639 (MMS)

Pub one onsdag!


The beer here is good.

dsc01638 (MMS)

The beer here is good.


I'm on the roof.

dsc01637 (MMS)

I'm on the roof.


It's Fuckin' beautiful

dsc01636 (MMS)

It's Fuckin' beautiful


On englands kanaler.

dsc01633 (MMS)

On englands kanaler.


Incheckade och glada!

dsc01631 (MMS)

Incheckade och glada!


ITHOUGHTISAWAPUSSYCAT

När man umgås med människor mycket och ofta, så skaffar man ju sig en massa internskämt. Och precis detta har J och sla gjort (man kan nog räkna in mig också). Deras nya skämt heter "ronniL är så liten" och är faktiskt väldigt roliga. Till saken hör nu att jag inte är speciellt liten alls, utan normal längd.
 • ronniL är så liten att när hon ser på tv, tror hon att hon tittar på bio.
 • ronniL är så liten att hon tog simborgarmärket i badkaret.
 • ronniL är så liten så när hon är i snärshult (en jätteliten ort i norra skåne) så tror hon att hon är i stockholm.
 • ronniL är så liten att man hör henne inte när hon pratar.
hur liten? hur söt!

i'm traveling tomorrow.

Juste, imorn så åker jag till England med hela min familj plus några fler (10st totalt). Där ska vi köra flodbåt runt på kanalerna vid London. Hur mys! Det ska bli så jäkla skoj och trevligt. Och jag kan säg att jag ser fram emot England som fasen, då jag aldrig varit där. Det enda som är lite negativt är att det där JÄKLA askmolnet är på väg in över England så det finns risk att flygplatsen där stängs. Men jag ska hålla alla tummar jag ser och hoppas att det räcker. Håll ni också!

Såhär ser det ut, och det blir verkligen inget privatliv alls denhär veckan. Häh!

good morning sunshines!

Hah! Tog bilden nedanför nyss, och ser jag inte död ut så säg. Jag ser verkligen helsliten ut. Dock så är detta inte fallet. Men jag kunde bara inte låta bilden gå till spillo, för den ÄR kul. Dagen idag ser ut såhär; tvätta, packa, städa, dona och massa mer. Dock så lär jag inte lämna lägenheten mycket, för det har jag inte tid med. Men nu ska jag sätta igång. Puss!


flower power ronniL

Nu är jag finally människa igen. Duschad och så vidare. Så snart bär det av ut till mango för att skratta och samtala lite. För man kan ju inte sitta hemma en lördag, visst? Häh! Jag hoppade i ett par blommiga leggings dagen till ära, udda va? (ironi) Och jag lär inte frysa då det är massa varmt ute, trots regn och gråväder. Men nu ska jag dra. Puss!


freaking out in fegen

Fegenfesten igår var som sagt väldigt skoj, och jag gör mer än gärna om det nästa år igen. Inte nog med festligheter, så var alla väldigt trevliga och sådär festivaliga som folk blir på sånahär tillställningar. Helt underbart. Dock så var jag ett stycke kass på att fotografera. Men det LILLA jag fotade ska ni allt få se. (visst syns det hur kul jag hade?!) Häh!


i survived fegen to.

Nu är jag äntligen hemma igen, jösses så länge jag suttit i bil idag. Typ fyra timmar. Och det var inte alls skönt i rumpan, deså! Så nu ska jag ligga och räta ut mig ett tag på soffan, för att hela migsjälv.

Och som en parentes så hade jag döskoj igår. Och längtar lite till min nästa fegenvistelse. (för ett par till ska vi väl se till att fixa!?)


stamp on the ground.

För att denhär är exakt lika partey som det är i fegen ikväll. Och denhär hoppas jag på att få röja till någon gång ikväll iallafall. Så hoppa och njut.


tonight it's FEGEN!

Ikväll gör vi fegen. Och jag har bråttom som tusan. Men jösses så sköjj vi ska ha! Nu jädrariden ska det röjas. Häh! Vad kan passa bättre fredagen den 15 maj, än FEGENFESTEN? Inget alls tror jag. Så häng på vettja. För nu drar vi och har skoj som tusan!


some facts for you.


my ♥ for lips shows.

Nämmen. Lite förändringar härinne va! En bild därborta ( <---- ) och lite ändrad text. Jag kände att det var gammalt som gatan det andra. Plus att typ ingen hade typsnittet (segoe script) som jag använde, så ingen såg hur fint det var. Illa! Men nu hoppas jag att alla ser. Och att det ser bra ut, hojta annars.


weekend or "red day"?

Morrn' morrn'! En härlig torsdagsmorgon visst? Bara lite fel, i form av grått och regn och snor-kallt. Vart blev våren av, va? Det ska ju blomma och grönska nu. Och man ska kunna ha vårjacka utan att skallra tänder. Så jag tar tillbaka detdär med härlig morgon, för dethär suger, jag lägger mig en stund igen!
Ps. Fixade nailsen igår, fint va!?


always try out shit!

 1. Testa alltid en bikini innan du köper den, det är fan viktiga grejor! Dom är svåra att byta, dock så går det!
 2. Kolla alltid att du har tagit rätt storlek. För hur kul är det att komma hem med mini saker som passar ett barn?
 3. Lämna aldrig bikinibyxorna (i size 0) liggandes framme på bordet, under en fest. Folk (läs: LluddePUH) ser dom.
 4. Om du ska försöka byta dom, till rätt storlek, fastän byte inte gäller på bikinis. Så skicka din mor, hon FIXAR BIFFEN!
 5. Var alltid noga med att berätta för de som råkat se bikinitrosorna, ligga på bordet, att det inte var vanliga trosor som låg där.

a movie night & rain!

Onsdag som är som en fredag. Åter på jobbet, men inte helt kry. Så denhär "fredagen" vankas det film och mys med J. Massa nice. För jag orkar tamejfan inget mer. Plus att vädret suger (dvs; grått och regn + att det inte ens har ljusnat, helt, idag!), så film och tv låter toppen!

Vad har hänt (undrar ni)? Jo, jag är trött och inte alls på partey humör. Och faktiskt så käns det skitskönt att inte alls vara det, för EN gångs skull. Så nu ska jag mysa loss som attan. Sådeså! PussPåMys!


something like love?


it's beautiful & bad.


have to get better.

Hemma fortfarande. Och lika seg-snuvig-febrig idag. Jäkla pina det är alltså. Jag ligger efter med allt "hushålls-bestyr" och jag hatar det. Jag gillar inte konceptet 'göra allt på en gång', men så lär det bli så fort jag tillfrisknat. 

Jaja, får väl återgå till sovandet, och se om det hjälper lite till. För det ska ju vara den bästa medicinen. Och jag vill bli pigg så jag kan göra något vettigt här hemma. Sådeså! PussPussSege!& some hot chocolate!

Massa filtar, massa filmer, massa te och en jäkligt trött ronniL. Det är typ dagen i ett nötskal det. Dock så hade jag tänkt sätta i mig lite VARM-obbe också, för det är ju trots allt måndag. Och jag ligger dessutom i en sorts dvala idag, så därför; See you when I see you!


frosen makes you sick

Den där picknicken (i helgen) tog ut sin rätt. Jag vart frusen hela dagen igår, och inatt kom förkylningen jag nyss gjort mig av med tillbaka. Illa! Så därför stannade jag hemma idag, för att dricka litervis med te och kurera mig. Jag vill ju för tusan bli kvitt denhär sjukan nu. Icke att den ska återvända något mer. Sådeså! Så nu ger vi allt. PussPussSNOR!


sleeping and a movie.

En sånhär seg dag, så ligger jag och kollar på Sunes jul, och somnar till emellanåt. Dethär kan vara den goaste dagen denhär helgen. Jag uppskattar soffdagar som denhär som fasen. Speciellt när jag är så seg som jag är idag. Så nu ska jag återgå och mysa loss.


when you wish upon...

Såhär hade jag LÄTT kunnat tänka mig att springa runt, en sommarkväll (en lite kylig sommarkväll då). Hur fint och skönt ser det inte ut då? Jag jag önskar mig dethär till en kväll tackar. (och jag vill att ni ger det till mig, helst!) HÄH!

Benjamin testar salsa

Hah! Som jag och sla har tjatat dethär i helgen och jösses så kul Björn Gustavsson är som Benjamin. Jag dör lite grann. Så ni måste bara kolla på denna, för det är bannemej humor i högklass. Verkligen!


i'm cold to the bone.

Grillningen igår vart mys. Men jag blev fasen aldrig varm igen, efter kallaste österlen. Isch! Jag antar att det berodde på att jag var megatrött. Så därav blev jag inte segdragen alls igår. Och jag kan säg att jag somnade innan jag hunnit träffa kudden när jag kom hem (vid tio tiden, 70 bast eller vad?). Så därför var jag också uppe vid sextiden idag. Udda! Nu; frulle, kattmys och en jäkla massa soffsittning! PussPåSöndagen!


some stuff from today

Idag så har jag som sagt varit på roadtrip på österlen. Och det kan jag säg är bland det kallaste jag varit med om. Jag är frusen ännu. Men det var trevligt som attan ändå och vi picknickade trots det kalla, gråa vädret. Och picknick är fasen dömys trots dåligt väder! Allt blir godare utomhus, som momo sa.

Hur som så bär det nu av hem till päronen för att fiar alla jäklar som fötts i maj. Och där blire även middag med grillning. Gött! Så vi hörs imorn finfisar. Puss!


having a fun friday?

Vi kan vi! Och vi hade kul. Dethär hände.
 • Jag och Mytihgtas bytte byxor en liten stund.
 • Sla och Nut hade varandras tröjor HEEEELA tiden.
 • Alla sjöng ut det dom skulle säg (utom nut).
 • Jag och Nut bytte byxor och behöll det så.
 • Vi vart tvungna att röka i köket, för blåsten.
 • Vi dansade en himla massa.

I love picknickar!

dsc01630 (MMS)

I love picknickar!


not spelled that way

Idag ska det firas ännu fler födelsedagar. Varför föddes alla jäklar i maj? VA? Hur som så står roadtrip på chemat så därav den tidiga uppgången. Nu ska jag dricka ur kaffet, sen ger jag mig av till östelen och bilar. Gött! (hoppas bara att det slutar regna!) Ha en finfis dag pluttar! PussPussHej!


on the move again...

Mycket på gång idag. Nu är jag klar med typ nästan allt jag skulle göra. Så nu vankas det kaffe och en sliggafett hos sla och mor. Det ska bli gött och gott. Och japp, jag har nya kläder igen (shortsen! LIKE ALOT). Vart ju tvungen eftersom jag var i stan. Häh! PussPussHej!


he's a tiny princess

Igårdags-kvällen vart lyckad och J verkade nöjd över utdelningen. Jag tror dock att han blev mest nöjd med alla smycken (se bild nedan) för dom till och med sov han i. HEH! Plus att han hade dom på sig en vända i förmiddags också. Men det vart en trevlig kväll med massa leenden och skratt. PussPussNice!


have to get going...

Jodåsåatt! Jag har brått. Ska in till stan, och sen kommer mormor. Och allt detta sker typ NU! Aeee, jag är dessutom trött, men jag ska fixa det med lite polka choklad. Fasen sicket udda! Är det ens gott? Man har sina funderingar. Men det blir frullen idag, för nu drar jag! PussHej!


dancing with myself!

Denhär gamla godingen tänkte jag bjussa på idag, mest för att jag blir så himla glad av den. Och han är ju för jössenamn en legend killen visst!? Så gunga i takt med mig så ska ni se att ni blir lyckliga som sören!


happy birthday hun'!

Idag fyller J jämt. Och det ska firas som tusan. Plus att jag fick semester imorn. Så man kan kalla mig lyckligast-i-världen nu! Wiiieo! Så nu ska jag bara invänta honom för att sedan fira med vänner och familj. Jösses så skoj. Så därför ger jag mig av typ, nu. Fast en låt ska ni får innan för eftersom det är fredag för mig, så gäller ju musikgrejen, HÄH!. PussPussFödelsedag!


some nostalgia people

Tre gyllende bitar av Ceasars palace/Ceasars (i mitt hjärta!)

en av många bra; Black Heart!

story about the mouse

En man kom in på ett café med en mus under armen. Han beställde en öl till sig själv och tio pannbiffar till musen.

- Vad är det för en märklig mus som kan äta tio pannbiffar?! undrade värden.

- Jo, det var så att jag räddade en liten fe och fick tre önskningar. Jag önskade mig god hälsa och mycket pengar, men den sista önskningen 'en omättlig mus' missförstod ju den där jävla lilla fen totalt!.


and all you need is..

Um tsss, um tsss, um tsss!

Denhär dagen känns som en hel vecka just nu. Klockan rör sig inte ett smack (och jag jobbar inte ens!) Wtf liksom! Jag tror att denna segtiden kan bero på att jag skjuter upp massa jobb jag inte orkar, och bara sitter och glor in i datorn. Astrist efter ett tag! Men jag vill verkligen inte stå i och göra massa, och framförallt så pallar jag inte. Så här (se nedan) ligger jag. Hoh!


making a fuckin' wish

Tjohopp, tjohej! Då var onsdagen arbete utfört. GODIS! Nu håller jag alla tummar jag har för att imorn blir fredag för mig. Dock så betvivlar jag detta skarpt, och är aningens negativ för det. Varför vara chef om man inte kan planera liksom? Uff! Sånt trist om jag missar J's partey. Attans jobb att ställa till det va?! Aja, solen lyser i alla fall. SåPussPådet!


EclipseTrailerOfficial

Nu är det dags för mig att gå upp och läsa eclipse (twilight bok 3). Som för övrigt är så bra att jag missar alla mina tvprogram. Illa men sant. Eller illa var fel, det är ju fasen bättre att motionera hjärnan med en bok va?! Så nu ska jag sjunka in i en vacker kärlekshistoria ikväll igen. Join me? Höh!

(och jag LÄNGTAR tills filmen kommer!)


i'll do it "punktvis"

Idag händer detta i ronniL's hem/huvud...
 • Jag har äntligen fått mina gråa kläder, mums (helgen räddad)!
 • Jag har insett att jag är typ pank, och ska snart resa. OJDÅ!
 • Jag har en seg jäkla förkylning som ALDRIG ger sig. Suck.
 • Jag läser som en illbattig varje jäkla kväll. Vad hände?
 • Jag MÅSTE se till att äta mer gurka (så jag slipper slänga).
 • Jag vill vara ledig på fredag, så håll tummarna med mig!
aaa, det var typ det.


it's freakin' raining

Jodå, det gör det. Och trots det så ska jag hoppa i ytterkläderna nu för att promenera en runda med storesyster. Gött, då jag inte träffat henne alls förra veckan. Jag tackar dagiset i whitesea för dessa vecko-promenad-träffar med henne. Annars så är det la gött idag, och jag fastnade lite bättre på bild idag tycker jag. (bara det gör dagen plusad! HEH.) PussPåer!


yellow is beautiful.

Hur fint? I vår och sommar till brunbrända ben. Kan vara den färgen som framhäver brun hy bäst. Och hur nice är den inte då. Kolla bara in dr martens kängorna, awwe! En liten klick av gult är bannemej på sin plats i sommar. Visst!? Jag ska i alla fall se till att införskaffa lite yellow.


doing the happy-dance

Kolla vad jag hittade när jag öppnade kylen innan idag. Sån glad blev jag. J vet precis hur han ska göra för att jag ska bli lyckans. Så nu ska jag sätta i mig massor med gurka, för slänga är det inte tal om. (och för er som inte förstått, så ÄLSKAR ronniL gurka!) Häh! Och domhär är the real deal, direkt tagna fra' växthuset. Det gillar vi, visst!? PussPådet!


i am a couch potato!

Måndag. Fastnar inte på bild. Och känner mig heldöd. Ojah, var det fullt ös i helgen eller? Jamenvisst. Och det känns fasen till och med idag. Pjuh! Så idag känns soffan aningens skönare än vanligt, och jag tror jag klistrar fast mig i den hela eftermiddagen. Gött skit. PussPåSoffmys!

(vad hände med handen på bild två då? HAH!)Chuck Taylor All Star

Nu har jag klickat hem ett par kompisar till mina gröna converse. Detta på grund av att jag aldrig varit med om ett par skor jag älskat så som jag älskar dom gröna. Och somsagt så är grönt lite svårmatchat, så därav gråa. Så om en vecka så skuttar jag runt i dessa och är lycklig. PussPåConverse!


the sun is shining...

Då var jag hemma från en underbar stund i stallet. Fasen vilket väder det blidde va? Höh! Jag ska bara trycka i mig lite käk, sen ska jag bannemej ut i solen igen. Men vilken underbar dag att vara i stallet på. Allt blir så mycket finare och trevligare av fint väder. Hoppla!


i saw fegen yesterday

...och även fegenÅN (som biiiiiiia sagt). Dock så kallar vi resterande folk den, fegensjön. Häh! Hur som så gjorde visiten i fegen igår att jag bokade in mig på en fegenfesten, visit om två veckor. Kul. Och jag kan säg att jag vet redan nu att det kommer bli apnice, deså! Aja, här kommer bilderna. PussHej!


ronniL goes roadtrip.

dsc01629 (MMS)

MOBILBLOGG ronniL goes roadtrip.


baby light my fire.

Valborg igår blidde skojsigt. Och en massa mys ppl var med. Dock så glömde jag som vanligt bort kameran och missade alla foto-moments. Men en del fick jag med så det får ni en liten dos av här. PussPussHej!


some saturday humor.

roligast idag!
sla goes; "upp med händerna dethär är ett lån!"