damn those sweet memories


anledningen är enkel och ganska trist. jag är trött efter den jobbigaste dagen på veckan, tisdag. och jag har dessutom flängt som en jäkel på senaste och måste ta det lugnt en stund. dessutom så går det säkert (eller inte) en massa bra på tv som är lätt att somna ifrån. Puss!

blow me some bubbles hun'


nu har jag städat klart. och jesus så stolt jag alltid blir över migsjälv när jag är klar. jag vill liksom bara ha beröm eller något. eller så kanske jag bara vill att någon märker det. hur som helst så luktar här smarrigt hemma nu. ajax-doft är inte fel alls. så nu ska jag sitta och sniffa det en stund och ge migsjälv lite mer beröm.

wanted to stop breathing.

 

and we just dance it of, don't we?


look to the left 'n sing!

Hejsan sötisar! Idag hinner jag blogga lite mer än igår, men tamejtusan inte mycket. För idag är det städning och promenad som gäller. Så mycket liv, så lite tid. eller hur! Aja, jag hinner nog med er ska ni se. Man ska aldrig tro att jag är den som gör saker sakta precis. Snarare snabbast. Jag är galet kvick i vändningarna. Puss!


i denna stund tränar jag


men mys med denna sålänge va!

hurry up for fucks sake!

Hejsan sötnötter! Som ni nog förstått vi dethär laget, så har jag lite ont on tid hemma och framför datorn idag. Och nu i denna stund, ska jag ge mig av och träna (men det gillar vi!). Weeei! Så se till att her er iväg till träningslokalerna ni också, så bränner vi fett ihop. Puss!


a bit torn apart & gray

dsc00150 (MMS)

a bit torn apart & gray


Varmt och skönt i bilen

dsc00138 (MMS)

Varmt och skönt i bilen, för utomhus är det allt annat än det kan jag säg. Typ 1000 minus & blåst!


Megastora lussebullar...

dsc00133 (MMS)

Megastora lussebullar...


lussekatter/saffransbullar

Nu ska det julbakas hemma hos ronniL. Dethär med julstämning till max är en helt okej grej för mig. Så jag håller ett par tummar och tår för att stämningen håller i sig ända fram till jul.

Du behöver
  • 50 g jäst
  • 175 g smör
  • 5dl mjölk
  • 2 dl socker
  • 1 g saffran (2 pkt)
  • 1 tsk salt
  • 1,5 l vetemjöl
  • Ägg och russin till garnering

Gör så här:
Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader.
Smula i jästen i en bunke. Lös saffranen i tre matskedar hett vatten alternativt med lite likör.
Lös jästen med mjölkblandningen, tillsätt saffransblandningen. Rör ner salt, socker och mjölet. Arbeta ihop till en smidig deg, ungefär 10 minuter med matberedare. Låt degen jäsa till dubbel storlek, cirka 30 minuter.
Forma degen till önskade figurer, lussekatter, prästens hår, kyrkport eller fåglar.
Lägg på smord plåt, eller bakplåtspapper, garnera med russin och pensla med uppvispat ägg.
Låt nu lussekatterna jäsa till dubbel storlek, cirka 45 minuter.
Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i cirka 15 minuter. Låt svalna på galler med handduk över.


and you said i was fine



'jag ville mötas nånstans nere på djupet'

not a good start at all!

Halleli, hallelå hörrni! Då var det första advent, och julen är sjukt nära. Fint det. Dock så började denhär dagen ganska illa, med en orkeslöshet utan dess like. (vilket innebär att löprundan, gick massa dåligt!) Så nu ska jag ta och lägga mig och sova en skvätt på soffan, för dethär är inte okej alls. Puss!


PEOPLECALLMETHESPACECOWBOY

Oh-la-la! Nu är jag duschad, pyntad och redo för en familjemiddag, med mormor (som jag inte träffat på alldeles för länge). Så nu blire till att knäcka en öl och invänta skjutsen. Och väcka J såklart. Kan man sova mer än honom? Tror inte det. Aja, ready, set and GO. Hej lördag!

 


and you are the reason...



spetts med två t:n eller?

Oooopah, ooooopah! Nu har jag precis klickat hem min julaftonsklänning. Jag kan inte bärga mig. Jösses så mysig julen är. Jag får värsta mys-känningarna nu. Låt det gå fort och smärtfritt fram till den finaste dagen på året. För jag vill ha denhär finingen på mig NU. Puss!


gotta' love Oscar Wilde

"Makt är den enda lust man inte tröttnar på."

"Hon är en påfågel i allt utom skönhet."

"En konstnärs hjärta är hans huvud."

"Det finns inga synder utom dumhet."

"Flit är orsaken till allt elände".

"Jag är inte tillräckligt ung för att veta allting."

"Kvinnan är en sfinx utan hemlighet."

 

 

"En mask avslöjar mer än ett ansikte."

"Kvinnans styrka ligger just i att man inte kan förklara den."

"En poet kan överleva allt utom ett tryckfel."

"Folk som bara lever för sitt nöjes skull är vanligtvis ogifta."

"Låt dig inte förledas in på dygdens avvägar!"

"Arbete är de drickande klassernas förbannelse."

"Dåliga konstnärer beundrar alltid varandras verk."

"Det enda vi lär av historien är att den upprepar sig."

"En man som inte tänker på sig själv, tänker inte alls."

"Inget gör mig så smickrad som att bli kallad för syndare."

 

 


peace man... peace man!

Hejsan sötnötter! Nu är jag hemma igen, efter den halkigaste springturen ever. Och det sjukaste hände mig idag också. Jag springer hela rundan, utan problem, och känner mig starkare än jag brukar. När jag väl är hemma och ska upp för trappan, då får jag ont som tusan i ljumsken. Vad hände? Hahah, jag blir aningens oroad. Men, men, det går la över strax. Nu, frulle. Puss!


mumm-ra - she'sgotyouhigh

Idag är det ju fredagslåtsdags. Och i och med att jag är och shoppar (eller på väg dit) i denna stund, så bjuder jag på en låt som får en lite lugn och harmonisk idag. För sånhär musik är topp när man handlar loss inför julafton. Visst är den väl skön?  Puss!


i' m shopping for x-mas!

Godmorgon mina små troll! Idag blire till att handla julklappar direkt efter jobbet, så därför bloggar jag nu på morgonen. För visst vill ni väl ha lite nytt va! Aja, vi ska i alla fall åka till ett stort shoppingcenter och handla loss i eftermiddag. Detta gör vi eftersom vi gjorde likadant ifjol (en fredag då också) och det var inte en kotte, förutom vi som handlade. Så önska mig lycka till, så hörs vi i eftermiddag. Puss!


it's a long way from home

Det är ju torsdag, och då är det träning som gäller. Gött. Så nu ger jag mig av för att bränna ännu mer fett. Och jag tänker ge allt jag har idag (som om jag inte alltid gör det!). Men det ska jag. Kul ska det bli och kallt på vägen dit, då det är vinter ute. Ha en fin kväll och sov sött. Pusshej!

en finis att runda av med.


kanske inte så smart...

Det var en norsk gammelgutt som äntligen hittat en pige. Nu var det ju bara det att han inte visste hur man gör för att komma till.
Han ringde mor sin och frågade:
- Mor va gör jej, Marit vill nå mer än bare kele.
- Jo min gutt, när ni keler så tar du den allre hårdeste kroppsdelen du har ocg stopper in där hon kisser.
Senare på kvällen ringde Marit och var förtvivlad:
- Bestemor, va må jej göre, Ole har stoppet ner huvet i WC:n och kommer inte loss!


men det är fint i Norge minsann!

it's snowing cats & dogs?

Halloj sötisar! Fasen som det snöar hela tiden. Det känns som om jag bor i norrland ju för sören. Och detta innan första advent också. Jag säger bara en sak. Det kommer att bli MASSOR med äckligt slask av detta. Fy. Men så länge det ligger och är vitt, kallt och fint. Så gillar jag det massa. Men jag ska aldrig förneka att jag fryser isönder hela tiden nu. Puss!


it looks nicer on photo

jag vart tvungen att fota min nya stjärna (det är en sån på fot). men den visade sig bli ganska så fin på bild. så, my bad! men jag har vant mig lite vid den och tycker aningens (lite, lite) bättre om den. så frågan är om den ska få stanna eller ej. men såhär ser den ut i alla fall. nu väntar träningsövningar, säng och duntäcke!


five, fine, black&white!






standing on the railroad.

Det finns inte många plagg som jag älskar så mycket som knä- & overknee-strumporna. Så jäkla fint och skönt dessutom. Själv har jag alltid dom lite dåligt uppdragna så att de veckar sig. Snyggt. Men sånna strumpor gäller everyday hela vintern. Så jag får se till att skaffa fler.

se bara hur dom GJORDE denhär outfiten!


purple flowers and sky!


hur fint var det inte här då?
säkert varmt och skönt också.

ugly star in the window

Hejsan gullungar! Nu är jag hemma efter en shoppingtur på maxi med mor och sla. Jag handlade en ny julstjärna, då alla mina (utom en) pajat. Och nu när jag kom hem och sätter upp den, så är den asful. Fan! Så jädra trist. Så jag får ge mig ut igen och hitta något finare. Dock så tänker jag låta den stå kvar sålänge. Men fy så trist, speciellt nu när jag har värsta julstämningen. Puss!


always pretty in pink...


ANDLETTHEREBELOTSOFLIGHTS

Woop woooooop! Fick mig ett ryck och gick loss på storstädning, efter förra inlägget. Så nu hade jag tänkt att julpynta lite smått. Mysfaktorn på den! Jösses som jag gillar att det kommer upp massa stjärnor, slingor och ljustakar överallt. Och då är det inte klart än, för många väntar tills söndag. Men jag pallar inte vänta mer. Mys!


så här fint blir det snart!

falling asleep as i walk

Hejsan gullisar! Idag hoppade jag att jobba över, för jag orkade bannemej inte en dag till. Så kan det vara ibland. Och just idag är en trött dag. Jag hade seriöst lust att mörda min telefon när alarmet gick igång imorse. Och jag höll på att somna i duschen dessutom. så idag blire till att lägga sig i vettig (läs: megatidig) tid. För denhär tröttheten går inte an. Puss!


i keep dancing on my own


det har börjat snöa ute. och inte lite heller. dock så är det för varmt för att den ska landa och bli fin (som på bilden ovan), så det blir bara blött och slaskigt. men lite julstämning får man allt när man ser dom vita flingorna dala. jag hoppas att det kommer en ordentlig drös snö och lägger sig snart. nu drar jag och tränar, puss!

reminder to a loved one!

ensamt som sören i veckan!


happening on a monday...

Hejsan sötisar! Nu är jag hemma efter en TUFF arbetsdag. för inte nog med att jag var tröttast, så blev det även övertid. Så jag är ganska slut. Och det är inte okej en måndag! Men, det är inte mycket att göra åt det nu, så jag får se till att piggna till och bli lite positiv igen, för ikväll är det stationsträning. Puss!


so we went to the cinema

Nu drar jag och sla och ser på bio. Och inte vilken bio som helst, utan nya Harry Potter filmen. Gött. Så denhär helgen avslutas med ett mysigt biobesök. (bilden nedan är dock inte från denna filmen, utan från tvåan. Kunde inte hitta någon annan.) Jag hoppas och tror att filmen är great, för det brukar dom vara. Dessutom så har biografer i sig en tendens att göra filmer bra. Puss!


fleeting like a butterfly

visste ni att...
  1. en krokodil inte kan räcka ut tungan.

  2. en gris-orgasm vara i 30 minuter.

  3. en loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan.

  4. människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

  5. en del lejon parar sig över 50 gånger om dagen.

  6. flodhästen är det djur i afrika som dödar mest människor.

  7. fjärilar smakar med fötterna.

  8. i Sydafrika finns en jättelik daggmask som kan bli 6, 7 meter lång.

  9. elefanterna är det enda djur som inte kan hoppa.

  10. strutsens öga är större än dess hjärna.


tell me what it's like...


jag tror att jag börjar bli vildare vad gäller mina texter. men jag kan inte annat än älska dom. så här har ni söndagens, första eller enda lilla snutt. hoppas att ni gillar den. för det gör jag.

i'm going out for a run!

Good morning sunshines! då var det söndag, och det känns i hela kroppen att man gjorde en tysklandresa igår. Så jag ska ut och försöka springa väck allt det nu. Men kul hade jag. Och jag gör lätt om det. Dock så ska jag sett till att handla mindre nästa gång, för jösses som jag gick loss. Häh! Billigt och ronniL blir galen. Men hur som helst så drar jag ut och försöker friskna till nu, i regn och rusk. Kan bli tungt dethär. Puss!


WHATEVERMAKESYOUHAPPYHUN'


och såhär visar vi glädje, gott folk.

Stromae - House'lleluja

Whoopa, whoopa! Den här gobiten hade Net lagt upp på fejsbök igår. Och jag gillar den skarpt. Känns som om att jag lyssnar sönder på denna just i denna stund, för jag peppar isär idag på bussen (hoppas jag!). Detta är nämligen ett tidsinställt inlägg, då jag vägrar dator på en tur som den jag är på. Så nu sitter jag nog och hinkar öl, och har det underbart. Skål på er sötisar!


Skååål och godmorgon!

dsc00130 (MMS)

Skååål och godmorgon!


the middle of the night!

Godmorgon finisar! Nu är jag på väg att ge mig av. Jösses så tidigt dethär är. Och lördag dessutom. Inget att titta på på tvn alls. Så just nu ser jag på en dokumentär om cannabisrökandet i England. Jodåsåatte (lagom tungt såhär på morgonkvisten!). Men nu ska jag fixa till det sista, sluta kolla på dokumentären och ge mig av till Germany och handla. Puss!


watching tv 'n singing...

Nu ska jag släcka datorn och göra mig redo för att se idol. Efter det blire sängen dirket, för att vara pigg och fräsch tills imorn. Ikväll ska idolerna sjunga klassiker har jag hört och jag hoppas mest på fina Linnéa, hon är bland det grymaste jag vet. Men vi hörs imorn finisar. Puss!


just 'cause i'm loving it

and i'm the boss in here. höhö!


sådeså, na na na na nana!


och nu undrar ni säkert

  • varför firar hon inte fredag med en fredagsöl?
  • varför ska hon inte iväg någonstans idag?
  • varför lägger hon inte upp någon fredagslåt?
jo, såhär är det förstår ni. imorn ska jag upp typ mitt i natten (läs; vid fyra) för att bege mig ner till öl-landet och shoppa. dit drar jag med jobbet och allt dess folk. kul. så därför ser jag till att tvätta och städa och dona denhär fredagen. känns inte alls bra det där sista. men det måste göras. och låten tänkte jag bjussa på imorn istället i och med att jag partar då!

så här pepp är ronniL imorn!


making a snowangel dear

Hejsan hoppsan sötisar! Nu är det helg och det snöar för fullt här nere. Och jag kan inte mer än bli glad över snön, faktiskt. För jag fick en aning julkänsla och det är aldrig fel. Så därför vill jag att det ska gå massa fort tills julafton och familjenmyset. Annars så har jag massor att se fram emot fram tills dess också (men det berättar jag sinom tid). Puss!


to feel not good enough

nu drar jag img iväg och tränar. och herrejösseskors som jag behöver det idag. more than ever! så önska mig nu lycka till och ge mig en spark i rumpan så att jag tränar allt vad jag kan. vi hörs imorn sötisar. puss!



sarah mclachlan - angel

gimmie new years eve...

Oh! Såhär vill jag se ut den 31 december iår. Klänningen är bara så grymt fin. Och hur ofta kan man ta en sån fin pjäs på sig då? Inte ofta, men till nyår är det okej. Kappan ska vi inte glömma den är fin så det svider i ögonen, men kostar hela 4000sek. Massa pengar det. Men klänningen, och paljetter är ett måste det här året känner jag.


'lika mörkrädd som jag'


ge mig en sån här kram, NU!

spend all my time wating

Umtzzz, umtzzz! Då var jag hemma igen, och jag kan knappt bärga mig tills träningen börjar. Jag lever för det dagar som denna. För just nu känns allt annat lite grått och meningslöst. Aja, ska sluta böla och samla mig igen. Lovar. Annars så känns det som snödags, och jag hoppas att den kommer snart, så att det blir ljust ute igen. För visst lyser snön upp fint. Och det blir lite julkänsla dessutom. Och det gillar vi. Puss!


SOTODAYIAMDANCINGMYASOF!

Nu är jag ombytt och redo att träna, idag blie en lite udda träning då en instruktör från en annan ort kommer och leder oss. Så idag så bränner jag fett till ett danspass. Det ska bli kul och se hur mycket man hänger med, och var ett sånthär pass gå ut på. Så nu drar jag och gör som nedan (eller?). Men vi hörs imorn (då det också är träningsom gäller) sötnötter. Puss!

ett-två-tre & ett-två-tre!


don't feel like i should



sail away with me honey, i put my heart in your hands, sail away with me honey now, now, now. sail away with me, what will be will be, i wanna hold you now. crazy skies all wild above me now, winter howling at my face, and everything I held so dear, disappeared without a trace, oh all the times i've tasted love, never knew quite what i had, Little Darling if you hear me now, never needed you so bad, spinning round inside my head. sail away with me honey, i put my heart in your hands, sail away with me honey now, now, now, sail away with me, what will be will be, i wanna hold you now, i've been talking drunken gibberish, falling in and out of bars, trying to get some explanation here, for the way some people are, how did it ever come so far. sail away with me honey, i put my heart in your hands, sail away with me honey now, now, now, sail away with me, what will be will be, i wanna hold you now, sail away with me honey, i put my heart in your hands, sail away, with me honey now, now, now, sail away with me, what will be will be, i wanna hold you now

it feels like a snowday.

Hejsan pluttisar! Nu är jag hemma och frusen som tusan. Det känns som snö i luften. Men vad gör det? Lite snö har ingen dött av. Eller jo, någon stackare har väl säkert gjort det, men ingen jag vet. Så snön är välkommen, så länge den håller sig och inte slaskar. För slask kan vara det värsta. Eller hur? Vi vill bara ha vit fin snö som håller. Puss!


älskad text ännu en gång.

 


live like you're dying...



dont go wasting your emotions.

lots and lots going on.

Tjenare finisar! Idag jag inte speciellt på topp alls så jag drar mig undan ett tag. Plus att jag har en del som ska göras. Men jag lovar att återkomma i full fart så snart jag kan. För visst vill ni ha fett med inlägg va? Puss!


stycke schizofren eller?

Nu är jag redo för att bränna fett. Jag har ätit, druckit och bytt om. Så nu jäklar gäller det. En helt annan sak jag också är lite redo för, är vintern. (som jag bölade om i förra inlägget) Varför sura över det när den kan vara så fin som på bilden nedan. Det gäller bara att gilla läget. Och dessutom är ju mörkret mysigt i sig. Jag menar levande ljus och sånt. Ah. Bra där, nu är vi positiva.


SITTINGWITHYOURFEETINWATER

visst blir man sugen på sommar vid en sjö när man ser denhär bilden. jag tycker att det borde vara sånt där väder och solsken nu. jag hade blivit en aning lycklig av lite värme och sommar igen faktiskt. varför går den alltid över så fort, sommaren? den borde vara längre.

it's one painless monday.

Hejsan finisar! Nu är jag hemma efter en jäkligt smärtfri måndag. Okej, jag har varit trött, men dagen har rullat på som bara den och det gillas. Ikväll är det träning för hela slanten igen, och det gillas också. Så nu ska jag se till att krubba lite så att jag hinner smälta maten innan träningen. Har er dag varit fin? Det hoppas jag vekligen att den har. Puss!


beautiful tones this day



sounds like it's love

and singing on the subway

När jag ser klipp som detta så blir jag helt salig. Att man kan och att man vågar göra så. Helt underbart. Om jag hade kunnat sjunga och lira instrument hade jag önskat ett sånthär spontanframträdande. Men bäst av allt i detta klippet är ändå att dom gör allt på iphones (måste skaffa en sådan!). Men det är bra, och fint och jag blir glad över att någon vågar göra såhär.


sleep until you wake up

Godmorgon sötisar! Nu är jag äntligen uppe. Tog en välbehövd sovmorgon och den kan vara det bästa jag gjort denna vecka. Fasen så skönt det är att sova ut. Idag är det tvättning och städ mm. som gäller. Och så hoppas jag på en lång fin promenad dessutom (om det inte sker så springer jag en runda). Men nu ska jag återgå till tvätten. Puss!


girls night out in hlm...

Tjenare finisar! Nu har jag fixat och donat hela dagen och först nu är jag redo för kvällens tjejmiddag. Skoj. Så nu sitter jag här i ett par prickiga strumpbyxor och tycker att middagen kunde börjat nu. Men om en timma så smäller det hemma hos Alle i hlm. Jag kör hlm en helhelg. Puss!



nyhet: marabou vintervit!


jag bara älskar vit choklad, och har alltid gjort det. och iår kom marabou med en limited edition som ni ser ovan. sitter och smaskar på en i denna stund. och jisses så gott. enda minuset är att dom kryddat lite för mycket med vanilj, men annars mums!

Keenan Cahill - Telephone

Jag är lite osäker på om jag lagt upp dethär klippet innan, men hur som helst så garvar jag ihjäl mig varje gång jag ser det. Så ta en titt och skratta loss lite vet jag. Killen kan vara det roligaste jag vet atm.


lots and lots of hugs...

Hemma igen och tvättar för fullt. Jisses sån duktig och allert jag vart denna morgon då. Jag gillart. Nu tror jag bannemej att jag ska ge mig av ut igen, för solsken kan man inte missa en sekund av. Join me? Snälla, för det är lagom trist att springa rundor/gå rundor/stå rundor själv.


psst. glöm aldrig att krama dom ni älskar (ofta). puss!

& the morning has broken

Godmorgon sötisar! Lördag, och solen skiner. Hur lovelie? Ganska. Så nu drar jag ut på min morgon-springtur och efter det vankas tvätt, städ och massa sånt skoj. go lördag på er finisar. För ni får bannemej se till att fånga denhär dagen och göra den vacker. Det ska jag efter alla måsten. Puss!


en fuling att avsluta med


Kapten Röd - Du e la go

Vi kör på en liten goding idag. En gammal men ack så bra. Och man kan inte annat än att bli glad när man hör den. Så hör på den och le och var glad. För det tänker jag göra. Sådeså! (+ dansa sönder!)


dinner and some wine..

Hej finfjärtar! Då var det äntligen fredag, hur pepp! Dagen, eller kvällen rättare sagt, bjuder på middag hos Camme i hlm. Nice. Efter middagen blire nog till att gå ut och ta någon öl eller två. Men en kväll helt i min smak i alla fall. Och bäst av allt är att jag ska på middag imorn också, så denhär helgen kommer att bli toppen. Jag gillart. Puss!


two loved ones in a row

vi kör två av mina favvo-inlägg (dvs. citat/text) på raken då jag nu ska ge mig av och röra på fläsket, som tusan. men vi hörs imorn, och då det är fredag sötnötter. ha en piiin kväll. puss!



everyone needs to drink.

i thought i saw a pussycat. how cute?


take me to the cinema!

Jag känner tokmycket för att gå på bio. Det är så jäkla mysigt. Och alla filmer blir så mycket bättre på bio dessutom. För man blir tvingad (så att säg) att sitta ner och titta hela tiden. För hemma blir det GANSKA lätt att man pyser iväg ett tag och fixar i köket eller hämntar något eller så. Men aldrig på bio. Så nu ska jag försöka att hitta en braig film och ett stycke sällskap, så blire bio inom (väldans, väldans) kort. Nice!


i am back in buisness...

Hejsan finisar! Nu är jag hemma och har tid att blogga igen. Missed me? Hah. Jaja, hur som helst så är det torsdag idag, och det innebär träning (bästa på veckan!) och helg imorn. Kan man ha det bättre än så? Näerå, det är topp. Jag håller bara tummar och tår för att jobbedagen imorn ska gå fort som sören så att jag kan fira helg snabbt. För det vill väl alla? Puss!


upptagen, upptaget & så.

Goderafton finisar. Idag har jag varit iväg och haft fullt upp. Jag har fixat nailsen och haft en "damsugarkille" (en damsugar/städmaskins-demonstrant) här. Så därav blire inte mer än såhär idag. Men håll tillgodo, jag återkommer med full kraft imorn. Hoppas att ni haft/har en bra kväll. Puss!


today i am a GOOD girl!

Weeeeeei! Nu har jag varit ett stycke duktig. Jag började med en kopp te (+ kvällsmat), sen promenerade jag med beesta sla & sist men tamejtusan inte minst så har jag storstädat lägenheten. Fasen sån stolt jag är. För jag hade verkligen aldrig trott det innan idag. Men jag tog mig i kragen och puttade väck seghet och trötthet. Gött att jag gjorde det. Bra där!


det blev lika rent som den här katten antagligen blev.

ronniL's wish for x-mas.


en sån här pinpiiin häst önskar jag mig i julklapp tomten. och som du nog förstår, så vill jag ju att du ska betala för den under hela dess livstid. jisses sån glad tjej jag blivit om jag fick den. så, snälla! jag har faktiskt varit snäll och ätit massor med grönsaker i år. en annan viktig sak är att den står överst på min önskelista. puss!

gillade ronniL nöjesfält?

Vad var det som hände i somras? Inte en endaste gång var jag på ett nöjesfält. Och den enda karusellen jag åkte (på hela sommaren) var 'handen' på hlm's festivalen. Jisses så illa. Nu får jag allt ta och skämmas. Karuseller är ju bland det bästa jag vet. Det här ska jag ta igen nästa sommar. Då jeeeflar!


like the first morning...

Hejsan mina små gullisar! Inatt/igårkväll kom snön ner till Whitesea, men den försvann lika fort som den kom. Och som vanligt blev det en grå och mörk dag. Men vad gör det när man är innomhus och jobbar? Inte lika mycket som det gör när man är ledig i alla fall. Så jag gillar läget och tar mig en kopp te för att värma mig.. Mums, mums, mums. Puss!


some egoboost for you...


moore unnecessary facts.

  • En daggmask har 6 stycken hjärtan.

  • Världshistoriens kortaste krig fördes mellan Zanzibar och England 1896. Zanzibar kapitulerade efter trettioåtta minuter.

  • Det är större risk att en champagnekork dödar en människa än att en giftig spindel gör det.

  • Världens högsta solros genom tiderna blev 7,38 m.

  • Om man lade ihop styrkan hos alla muskler, skulle en normal människa kunna lyfta cirka 25 ton. Det motsvarar 4-5 elefanter.

  • En fotboll slits sönder vid hastighet på 200 km/h.


inget högt kolesterol här

Hej finfisar! Då var det ny vecka igen. Och dagen till ära har jag gjort en hälsokontroll på jobbet. Och jag var fullt frisk och allt var topp. Gött. Så bara för det så känner jag mig massa pigg, trots att det är den tröttase dagen i veckan. Jag ser dessutom massor fram emot träningen ikväll (som vanligt). Ikväll kör vi stationsträning, jej. Puss!


WICKED GAME - Chris Isaak

Jag var inne och läste på en blogg här på morgonkvisten, och tösabiten hade lagt upp denhär gamla godingen, som jag helt glömt. Och vilken musikvideo sen. Bruden kan vara det snyggaste jag sett. Wow! (Ha, ett ord jag skrattar åt varje gång jag använder det) Men jisses sån bra låt. Härligt en söndag.


something cute for you.






man suckar (awe-ar) sönder en del. så sött så att jag smälter. räven med snön är en favvis och jag hade lätt haft honom/henne hemma här boendes. men jösses så fiiiiiina djur är. favorit.

what do you want from me


with the breeze on sunday

Morrn. Då vart det söndag igen. Och idag är jag inte alls på topp, och jag kan inte mycket alls. Men så kan det vara ibland. Hur som helst så tänker jag inte riktigt sitta innomhus idag, då det skiner sol i massvis. Så nu ger jag mig ut och håller mig på den sidan väggen idag. Puss!


make room for some more

Då var cykelturen avklarad och sminket påklistrat. Så nu är jag redo för denhär lördagskvällen. Den kommer att bjuda på middag och mys hos InLi&RiLi. Och jag ser verkligen fram emot en middag hos dom eftersom deras matlagnings-skillz är tio av tio toasts! Så jag har sett till att inte äta speciellt mycket alls idag, för att få plats med massor där. Puss!


sun, sunny, sunshine!

Imorse sprang jag i regn och rusk, men nu bestämde sig vädergudarna för att bjussa på blå himmel och solsken! Så jag tar min fina rosa cykel på en tur eftersom man inte kan sitta inomhus i detta väder. Puss på sol!

i stole it from a song...

en liten textbit att börja lördagen med. för visst tröttnar ni väl aldrig på mina texter va? hur som helst så kommer det flera och oftare om jag får hålla i trådarna. och det gör jag ju. häh.


(jädrans bra sång detdär!)


don't you know by now?

Godmorgon min små fisar! Nu är det lördag, och vad inviger man en lördag med? Jo, en springtur. Gött skit. Och efter det ska jag se till att laga världens godaste frulle till mig och j. För det är alrdig så gott med frulle som det är efter en springtur. Mummah! Hur som helst så ser jag ut som en vandrande reklampelare för adidias när jag springer. Så jag borde nästan får lite pröjs fört. Häh. Eller vad tycker ni? Puss!


olle bolle bagarknölen(?)

I mitt eget lilla jag så tänkte jag; en Olle kan aldrig bli så bra. Men han kan. Och han visade finaste, finaste av allt idag. Men det finns inte att lägga upp, natten till ära... Så då tar jag en annan stadigt bra bit av det fiiiina pojken.


such a beautiful picture!


Tänkte bara avsluta denhär fredagen 'datorerande' med att lägga in en sån jädrans go bild. Visst är den väl underbar. Den får mig att tänka på en vacker höstdag av någon anledning. Men fint!

| Labyrint - Kärleken? |

Idag kör vi på en liten färsking. Jag är ganska grön på den, dvs att jag började lyssna på den typ iförrgår. Men den är skön och jag tycker gott att den kan få glädja denna fredag en liten stund. Så tryck play och gillat.


i'm in my new nudie jeans

Hallå hallå gullisar! Nu är det fredag och jag är massor av glad över det. Tänk så dryg denhär veckan har varit. Det är fan inte bra att vara ledig, man får smak på det. (var ju ledig i förra veckan & i måndags) Nu blire till att ta en fredagsöl och njuta av att man är ledig i två sköna, underbara dagar. En till bra sak är att jag har mina nya nudie jeans på mig. Älska. Puss!


you really have to love!

Man måste bara älska diesels reklam. Helt fuckin' great. Att inte jag kom på denhär ultimata idéen liksom. Varför? Jag hade varit så jädrans stolt om det varit min idé. Men, men, inget att sura för (som urban hade sagt, HÖH!). Jag tycker att reklamen är klockren. Och funderar på att sponsra diesel lite, eftersom dom gjort en sådan superb reklam.






1 sak ni inte alls visste

Nu ska jag berätta en liten hemlis (eller nja, det är det nog inte...) för er. Jag är rädd för att prova sushi. Eller, inte sådär så jag skakar vid bara anblicken. Men jag har för mitt liv aldrig vågat stoppa en bit i munnen. Nu till det som stör mig mest. Jag vill prova det! Men jag vill ändå inte. Och jag nästan vet att jag kommer att gilla det om jag provar. Så snälla någon finfis, bjussa mig på det så att jag är tvungen. Puss!


(och för er som blir konfunderade, alá "var inte ronniL vegetarian?"
så är det såhär va; jag äter både fisk och kyckling, men inget annat kött.
och jag har valt att göra så eftersom jag inte gillar annat kött. punkt.)


i don't count the marks

Hejsan mina små troll! Då var det torsdag, och träning igen. Gött. Jag älskar det passet som är idag. Så jag är pepp som en pankaka(?) trots att jag sovit på tok för lite inatt. Det blidde en aningens sent hos Micke&Manda igår, men det var lätt värt det. Nu ska jag se till att få lite käk i mig innan jag hungrar ihjäl. För så hungrig är jag, faktiskt. Puss!



why can't it be sunny?!

nu 'stickade' ronniL och planerade

skidresan & såntdär, ni vet. Puss!


it has been a long time.



+ Alla finfina vinter/höstkläder som kommit till butikerna.
Det är så att man slutar glutta efter klänningar alltså. Jag blir galen av allt fint som hänger överallt i all butiker. Och min stora passion till stickat (oversize) gör att det kliar i finrarna varje gång jag går förbi en butik.

+ Att jag börjar märka av min träning. Jeeeeeej!
Jag blir så jäkla glad, för det syns och märks. Jag pallar mycket mer och är dessutom mycket piggare. Tummen upp för träning alltså. Och bäst av allt är att jag älskar träningen i sig.



- Blåst, mörker regn och allt som hör november till.
Jag blir deprimerad bara jag ser ut. November är lätt min värsta månad på året. Jösses så trist den är. Detta beror mest på att vädret alltid är kasst och snårkallt i november.

- Att dom inte gör asfalt/asfalterar så det håller.
Det är helt galet hur snabbt vägarna pajar nuförtiden. Vad händer? Varför gör man inte som förr och la asfalt för att det skulle hålla förevigt? Man pajar ju ben (snubblar) och bilar pga dethär.


and now it's downhill...

Hejsan gullungar! Nu är jag hemma igen. Och Som gårdagen så har denhär varit seg som sören. Men nu är det över, och det är nedförsbacke till helgen. Helt sjukt att man bara längtar iväg och till ledighet hela tiden. Men, men så är det. Och idag ska vi planera skidresan lite mera så snart bär det av hem till Micke&Manda. Mys och trevligt på samma gång. Glad onsdag på er. Puss!


movie night when raining

Nu blire filmtajm. För vad är annars topp en regnig och ruskig tisdagskväll som denna? Ikväll blire ironman 2. Och jag har en känsla av att jag kommer att gilla den skarpt. Så nu bär det av upp i sängen för att glutta massor. Nice!


some unnecessary facts...

  • Eskimåer använder kylskåp för att hindra att maten fryser.

  • Det finns över 500 namngivna fobier (i världen), en av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

  • Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten.

  • Vart fjärde år måste man lägga till en dag (skottdagen) eftersom varje år egentligen är för kort.

  • En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

  • Premiären på Spiderman 3 sattes upp redan innan man började med inspelningen av den andra.

  • På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.

  • Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

  • Isaac Newton var bara 23 när han upptänkte gravitationslagen.

  • 37% av alla amerikanska barn är överviktiga.


plötsligt blev det v.t.

(vintertid) Ja, herreminje. Vart blev hösten av? Och vem fasen stal sommaren så snabbt? Jag hann inte med överhuvudtaget. Och just idag känns det tristast av allt att det började mörkna innan jag slutat jobba. Hur illa? Och inte nog med det så har det regnat hela dagen. Så nu ber jag vänligast om lite, bara lite, solsken i veckan. Tack!


the hardest part done?

Hallelojah ppl! Då var det tisdag och jag är åter på arbetet igen. Hujedamig så jobbigt det var att stiga upp och att gå där en hel dag, men borde värma upp med halvdagar efter en semester, visst! Men nu är det första och förhoppningsvis tyngsta dagen över och det glädjer. Så det firar vi med en mugg o'boy mina vänner. Puss!

 


and that is all folks!

Nu är jag hemma och vänder efter en låååång och skön cykeltur. Och nu bär det direkt av för att träna. Sköj! Jag hoppas på ett gött pass med mycket folk, för visst är allt roligare då. Aja, nu ska jag se till att göra mig redo. Så vi hörs imorgon sötnötter. Puss!


going for a long ride...

Nu tar jag och gör något vettigt av denhär dagen. Så nu bär det av ut i skogen på min nya fina cykel. Jag har bestämt mig för en runda på tre mil. Hej rumpont! Ha. Men dethär ska bli skönt. Och trevligt. Sen ikväll blire till att träna också, vilken produktiv dag va! Lovley.


some coffe will fix it!

Godmorgon finfisar! Då var det en ny vecka med nya tag. Dock så har jag semester idag också. Så tvättandet och fejandet här hemma är i full gång (som vanligt när man är ledig?). Gött att få det rent och fint här. Men jag måste säg att jag är lika trött som på en "jobbe-måndag", då jag har sovit illa som sören inatt. Men, det går la över får vi hoppas. Puss!