have stars in their eyes


lite lek och lite test...
resulterade i dessa tre bilder...
och jag blidde en styck nöjd!

vad gör ronniL negativ?!

Det får ni reda på här nedan i "listform"...
(dock är detta bara vad jag ogillar MEST denna stund)
.
 1. Jag ogillar att den kylan som uppkommer då det är mulet, under 12 grader och blåser, inte går att skydda sig emot alls! Inga kläder, vantar, mössor ellet halsdukar hjälper. Hopplöst och framförallt kallt.
 2. Jag blir negativ på folk som lämnar saker liggandes lite här och var runt sitt hus. Och sedan låter det ligga där i åratal innan dom tar väck det. Hallå, tänk på oss med städmani, vi LIDER varje gång vi ser på skitet!
 3. Jag hatar allt godis med papper om sig. Varför sätta dit en bit papper bara för att jag sedan inte ska få bort den. (ni vet väl som jag att det ALLTID fastnar en tinywiny liten bit av pappret som man inte, hur man än försöker, får bort)

well let's do it anyway.

Hejsan era små gullisar! Då var det torsdag och solen gick imolan precis när jag slutade jobba. Hur illa? Aja, den tittar väl fram igen snart hoppas jag. För idag är det promenad med storesyster som gäller. För eftersom jag varit så sjuk och frotfarande går på medeciner, så kan jag inte träna ordentligt ännu. Men en promenad kan inget hindra mig ifrån. Puss!


jag blev så full i skratt

tuff liten lirare, eller hur!

birthday gift for myself.

Som ni kanske minns, så fyller ronniL snart år. Har ni föjlt min blogg/känner mig så vet ni dessutom om att jag inte är speciellt mycket för att fylla år. Tycker att det är jobbigt på något vis. Så därför brukar jag alltid (om jag kan) ge mig av för att fira min födelsedag. Jag burkar också alltid ta med någon när och kär på dessa turer.

Iår likt ifjol så drar jag till min favvostad och hänger där en hel helg. Och då snackar jag såklart om Göteborg. Den finaste och mysigaste staden i sverige. Så helgen vecka 44 drar jag mig dit och bor på avenyn och dricker drinkar. Såhär fint ska jag bo;


scenes from Family Guy...

Eftersom att jag är en sucker för Family Guy, så tycker jag att det verkligen är på tiden att jag visar ett ett litet kul klipp från serien. Dock så var min beslutsångest inte att leka med, men det är kul likt förbannat. (och nu fick ni ju två!) Så enjoy, två gånger dessutom.
i've got a good feeling!

Hejhejhej sötnötter! Nu är jag hemma från jobbet och en aning seg. Men jag har en känsla av att jag kommer att piggna till. För hela min kropp liksom spritter av någon skum anledning. För jag har vekligen ingen anledning alls att känna så. Men, men, man ska väl vara lycklig över att man känner så. För det känns ju inte fel precis. Puss!


don't stop never give up


LEVANDELJUSIHÖSTMÖRKRET!

Hejsan hoppsan mina småttingar! Då var det tisdag och eftermiddag dessutom. Tiden bara rusar tycker jag. Gött som sören, för det innebär att helg vankas snart igen. Aj lajk det! Men strunt i det nu, för nu ska vi ta vara på denhär tisdagen och allt mysigt den har att erbjuda. Jag tror att jag inleder den med att tända massa ljus, för det hör hösten till. Puss!


några små tips från barn

 • Om du vill ha något dyrt så fråga mormor och morfar. Matthew, 12 år
 • Ha alltid på dig en hatt när du matar fiskmåsar. Rocky, 9 år
 • Sov med kläderna på så är du redan påklädd på morgonen. Stephany, 8 år
 • Spola aldrig toaletten när din pappa är i duschen. Lamar, 10 år
 • Var aldrig så mätt att du inte orkar någon efterrätt. Kelly, 10 år
 • Retas inte med din syster när hon håller i ett baseballträ. Joel, 12 år
 • Spotta aldrig när du åker berg och dalbana. Scott, 11 år
 • Hitta aldrig på något hyss på en polisstation. Sam, 10 år
 • Var kritisk mot cafeteriamat när det ser ut som att den rör sig. Rob, 10 år
 • Lyssna på din hjärna. Den har mycket information. Chelsey, 7 år
 • Håll dig undan katrinplommon. Randy, 9 år
 • Utmana aldrig din lillebror att måla familjens bil. Phillip, 13 år
 • Glöm kakan, ät upp strösslet på den. Cynthia, 8 år

autumn in black & white!


för denhär var vacker och ger en lite värme i kylan.


för att soliga höstdagar kan vara det bästa utevärdet.


för att hon såg frän (hatar det ordet) ut och röker.


för att den visar sådär jättemycket höst som jag vill visa.!

i'm back on my feet again

Hallå hallå små tossar. Nu är det ny vecka och jag är pigg(are) och på fossingarna igen. Så jäkla gött. Jag ska se till att hålla mig frisk nu, för jag pallar inte ligga och må skit mer. Så nu är det slut med det. Och på tal om slut, hur trött blir man inte av antibiotikan då? Jag är som en zombie, och det känns som om jag slumrar till titt som tätt. Illa, men vafan den hjälper som snus. Puss!


random text & random pic'


ett par tusen fattigare.

Nu är jag hemma och helt slutkörd. Jösses så mycket folk det var på shoppingcentert. Men dom hindrade inte mig från att shoppa loss. Så jag kom hem med massa nytt och fint. Nedan ser ni mitt absolut bästa köp idag, och inför vintern. Nu blire tv och mys under filt för hela slanten. Ha en fin söndagskväll ppl. Puss!


fattigare & på väg hem!

dsc00088 (MMS)

fattigare & på väg hem!


Försovningshopping&trött!

dsc00084 (MMS)

Försovning, shopping & trött!


& when i say jump, JUMP!

Nu drar jag in till hlm för att fixa nailsen, och därefter följer familjemiddag. Dock så känner jag att jag inte blir långrandig idag, då jag redan nu är lite trött och sliten. Men det ska bli kul att göra något annat än att bara sitta och glo i lägenheten hela dagen. Så pepp för det!


going on the right road!

Hejsan lördag! Och hej tröttaste ronniL. Men jag känner mig ännu lite bättre idag. Tack för det medecinerna. Jag har dem varmt om hjärtat just nu, och det med en anledning. För utan den hade jag aldrig blivit piggare (sjukhetsmässigt) såhär snabbt. Men pigg i 'sovit-ut-het' är jag inte. Även detta är väl en effekt av medecinerna, men det är en sak jag LÄTT kan ta. För trött skadar inget alls i jämförelse. Så välkommen gäsp, och stanna du. Puss!

(då vårt element är paj och inte går att stänga av, så gäller linne!)


hur kunde jag? vad hände?

Ojdå! Jag höll ju på att glömma fredaglåten. Illa som sören. Men här kommer den. Och det är en gammal goding som får en sådär pepp som jag verkligen behöver bli för att inte gå och lägga mig innan klockan slår sju idag. Så sätt igång och känn peppen komma. Och ut och släng klackarna i taket med er, för det hade jag gjort om jag varit kry.


today is a day to heart!

Jo, jag lever ännu. Och allt verkar gå på rätt håll. (det vill säg att jag mår bättre och bättre) Lycka! Men dock så är jag trötter mest hela tiden och sitter mest och glor på tv och dylikt. Så jag är inte den mest produktiva alls. Men det behöver jag fasen inte heller. Med tanke på hur jag haft det i veckan. Så nu ska jag återgå till stillasittande och tv-titt. Så hörs vi imorn. Puss!


with a whole nights sleep

Godmorgon sunshines! Och idag är det just det, en god morgon. Jag har sovit hela natten och inte vaknat och hostat sjumiljardergånger. Tack för hostmedecinen doktorn. Så jag känner mig aningens bättre idag och hoppas att dethär ska vara slutet på min allt för långa sjukhet. Så håll alla tumms för mig nu. För det gör jag, allt vad jag kan. Puss!


saying g'nite with some..

... beautiful pictures!

longing for some lemonade

Just nu sitter jag och suktar ihjäl efter lemonade. Nivet såndär man gör själv. Utöver det så är allt som vanligt. Jag hostar. Det gör ont i magen, lungorna och skallen av hostandet. Jag fäller ett par smärt-tårar och hostar vidare. Men lemonad, det vill jag fan ha. Så snälla någon vänlig själ, gå och handla till mig. för en såndär COOOL citruspress (elektrisk till och med) har jag redan. Puss!


ännu fler medeciner, jadå

Eftersom min feber inte gått ner speciellt mycket alls sedan jag började med antibiotikan, så fick jag vandra tillbaka till vårdcentralen idag. Detta besöket resulterade i mer antibiotika (dubbel dos) och en rackabajsar-host-medecin som ska hjälpa mig sova. Så nu håller vi lite tummar för att dethär fungerar. För jag pallar inte längre alltså. Puss!


winter is getting closer!

Nu när jag är hemma och sjuk. Så har jag klickat hem lite saker. Dock brar varma prylar. Kan det ha med sjukdomen att göra nåntro? Om sanningen ska fram, så klickade jag hem jackan för ett par/eller en vecka sedan och likaså tröjan. Men tubhalsduken och vantsen klickades idag. Jag kommer att bli fin och varm i höst/vinter!


some positive thoughts...sjukdomen ger inte upp!

Jag kommer att hosta tills jag går isönder, bokstavligt talat. För det gör ont som fan. Och det lugnar sig fan inte heller. Jädra skit. Så ni lär inte se mycket av mig idag heller, för sitta och "hosta ner" datorn ligger inte överst på min lista. Jag ska fan bli bra nu. Om jag så ska kapa av mig lungorna. Skämt och sido, men jag vill, orkar eller kan inte mer! Puss!


+ bilder med - uttryck...- the pain makes you negative!

host, host, host & HOST!

Dethär är olidligt! Jag har ett flertal gånger under de senaste 24 timmarna funderat på självmord. Fatta hur ont jag har. Både i lungor och i huvudet. Och hur/vad jag än gör så HOSTAR jag sönder hela tiden. Jag vill inte mer. Jag vill bli frisk, så jobba lite nu antibiotika. För dethär är inte okej alls. Och dendär hostmedecinen är likamed att dricka vatten, dvs effektlös som fan! Usch.


i'm staying the fuck away

För jag har ont, jag har feber och jag orkar fan ingenting alls. Så tackhej, nu går jag och lägger mig i sängen. Och jag tänker inte lämna den på ett jädrigt bra tag. Så hare' finfint sålänge sötnötter. Puss!


BAKTERIEINFEKTIONILUNGSÄCKEN

Då jag inte blivit frisk ännu, så gick jag till vårcentralen idag, och där fick jag min dom Bakterieinfektion i lungsäcken. Och en antibiotika utskrivet för att på sans på det det. Så  ni som trodde att jag var ett styck gnällig, jag hoppas att ni fattar varför nu. Men efter allt flängande nu på morgonen (vc och apoteket), så ska jag bädda ner mig och se en fin film. Puss!


i'm going back to bed now

Som jag påtalat tidigare så är jag sjuk denhär helgen, och det verkar inte vilja ge vika alls. Idag känns det som att mitt huvud ska sprängas var gång jag hostar. Och hostar det gör jag två till tre gånger i kvarten. Plus att jag nog har feber och grejor också. Så imorn blir det vårdcentralen för min del. Deså. Nu ska jag vila resten av dagen. Ni har väl röstat nu föresten? Puss!


just go ahead 'n heart!


upp, upp och iväg dårå'

Morrn' morrn' mina finisar. Hur är det med er? Här är det hostigt och slemmigt värre. Pi! Så dagen kommer att spenderas inne och under en flit. För jag ska tamejtusan se till att bli frisk och kry tills träningen imorn. Och jag så ska ligga hela dagen idag. Näerå' men jag ska se till att bli kry helt och hållet nu, för jag pallar inte hosta mer nu. Puss!


Kelly Rowland - Commander

Då det inte blev någon låt igår, så fick jag en goding av sla idag. Så denhär är från henne och jag gillarn skarpt. Så lyssna och njut hörrni' för den är helbra.


'cause it's on its way!

Godmiddag, godmiddag! Som sagt är jag inte frisk ännu. en nu är jag i alla fall lite piggare. Så nu ska jag ge mig av med sla till älmis-byn och träffa storesyster. Jag hoppas på att en utflykt kan få mig att må bättre. För det behöver jag nu. För övrigt så kan jag säg att jag lever för panodil just idag. Puss!


en tankeställare kanske?!
jag är så dålig att jag inte ens kan röka!
Fatta läget hörrni!

hej sjukdom, hejdå ronniL

Hejsan. Nu är jag hemma från jobbet och veckan där är slut. Dock så mår jag som en sill (dvs. skitilla) och tror att jag kommer att . Tar i en del, men jävlars så illa jag mår. Jag håller alla tummar och tår för att dethär ska gå över fort som fasen. Tills dess; ha det finast. Puss!


and now i'm on it agian.

Nu ska jag iväg och träna, igen! Så nu blire inte mer bloggande idag. Men ut och rör på er ni också vet jag. Man mår bra som fasen av det. Så komigen nu och rör på fläsket. Och med det menar jag verkligen inte att ni är mulliga, utan ni är finast som ni är. Puss!


en fin liten torsdagsbild


jag TYCKER att ni ska...

Oh! Idag har jag varit och förtidsröstat, för vem orkar det en söndag? Häh. Näe, skämt å sido så är det faktiskt väldigt viktigt att rösta. Och jag tycker att alla ni ska gå och göra det. För annars kan man aldrig komma och klaga. Så pallra er dit nu, eller på söndag. Puss!

ett gammalt röstkort, då mitt är "uppröstat"!


aj i rumpan efter sadeln!

Ja, jösses. Cykelturen igår vart väldigt lång så därför hann jag inte skriva alls om den igår. Men det var väl trevligt. Trots regn under heeela turen och ömhet i rumpan idag. Det märks att man inte cyklar ofta alltså. Rumpan är inte van alls vid sadeln! Jag får se till att träna lite på den biten, för såhär kan vi inte ha det. Jäkla sadel. Hur mår ni finfisar? Puss!I'MGETTINGABURDENOFMYCHEST!

Ett par saker jag vill få sagt...
 1. Jag har det lite tufft just nu, då det hänt lite saker. Men jag har absolut inte gjort något fel alls. Men dethär kan ta sin lilla tid att komma över. Vill inte utveckla det mer mer än såhär på bloggen.
 2. Jag saknar massa folk som jag har glömt/inte tagit mig tid att ringa. Och jag hoppas att ni förstår att det inte är med mening jag slutat, utan på grund av tidsbrist och orkeslöshet. För jag hejrtar ju er ju!
 3. Jag är ett stycke kort om tid nu när jag tränar massa, så därför kommer jag inte hinna uppdatera lika friskt och utspritt som jag gjort innan. Men jag kämpar på att bli bättre på det.
 4. Puss på er finfisar!

i want to ride my bicycle

Tjipp tjipp mina små garnnystan! Hur är läget? Men mig är det helt okej. Lite på illa humör, men det hör till. Aja, det är i alla fall inget långrandigt så jag blir lite glad av bara det. Annars har det varit en fin dag, trots att dom (läs tv4) lovade regn och rusk hela dagen. Så ikväll vankas det kanske lite cykling. Allt för träningen vet ni. Iiii, sån galning jag blivit. Men det är la bra att jag hittar på något i veckorna. Eller vad säger ni? Puss!


lite kiss och bajs humor

Häh, när jag nu satt och gluttade rundor lite efter Nalle Puh bilder, så hittade jag denhär bliden. Och eftersom jag har en del kiss&bajs humor kvar sedan barnsben. Så väljer jag att lägga upp denhär. För visst är fisar och just orden som handlar om det (typ Prutt!) en del kul. Det tycker den lilla tösen i mig att det är i alla fall. Och denhär bilden var dessutom lite söt.


said by winnie the pooh!


make my wish come true?

Jag har typ hela mitt liv önskat att jag vore ap-grym på ett instrument. Om det så hade varit gitarr eller piano eller tummor, det hade kvittat. Men jag är på tok för lat för att lära mig det. Men jag hade velat vara en såndär (ni vet) som kan spela allt, utan att den ens hört det innan. Tänk så jäkla gött det hade varit. Det är bara att ta tag i orken och KÄMPA PÅ! För det ska väl kunna gå då?


we went to the tuesday...

Hej, hopp, gummisnopp! Då vart det tisdag, och den häliga måndagen övergick i en regning och grå tisdag. Pi! Men nu börjas det att klarna och jag håller tumme och tå för att det är uppehåll ikväll när jag och storesys' ska ut och gå. För uppehåll är likamed bra. Annars, så håller humöret sig uppe idag också och jag är pigg och allert. Fasen sån pigg man blir när man tränar då. Det trodde jag inte. Men, I like it alot. Puss!

 


3 snabba frågor till mej

 • Vad gillar du mest halsfluss eller öroninflamation?
  Halsfluss, då jag har glädjen av att slippa feber när jag har det. Eller jag har gjort det än så länge... Och feber slipper jag mer än gärna!
 • Vem tycker du är snyggast Roger Pontare eller Naken Janne?
  Hmpf... Pontare tror jag, för han kan ju i alla fall sjunga och det är alltid ett plus i snygghetsfaktorn(?). Ett plus är också att han bär kläder.
 • Vad äter du helst (levande) myror eller tjurtestiklar?
  Aee, nu äter jag ju inte kött. Men om jag var tvingad att välja, så myror tror jag. För det känns lite mer okej än ett att äta en könsdel...

ELLABELLABUSBOLLMITTTROLL!


pepp och en aning peppad!

Hejhejhejhejhej pluttisar! Nu är jag hemma efter en stressdag på jobbet. I och för sig så var det tur som sören att det var det, för annars hade jag somnat. Ni vet, måndagstrött som fasen. Men jag höll mig vaken och känner till och med mig pigg och på g för kvällens övningar nu. Pepp! Ja, ibland är även måndagsa trevliga.  Och idag är en sådan. Puss!


triss i kärlekens tecken!
ni vet väl att jag ÄLSKAR converse!

usch! det gick för fort.


living below the surface.

En sak jag alltid velat, är att lära mig dyka. Alltså på riktigt. För snorkla kan jag faktiskt. Men jag hade velat gå en kurs och lära mig. Dock så är det en såndär sak som jag aldrig tar tag i. Jag tror dessutom att anledningen till att jag inte tar tag i det är för att jag är lite rädd. Man kan ju drunkna eller få dykarsjukan, så lite lebbigt är det allt. Men jag slutar ändå aldrig att vilja göra det.


one, two, one, two three!

Hejsan mina små sötnötter! Nu är jag uppe och redo för denhär söndagen. Idag ägnar jag min dag åt att promenera, städa och fixa lite mer hemma. En helt vanlig söndag med andra ord. Inte mycket skillnad alls emot de övriga söndagarna dethär året. Men en lite skillnad är att jag ska gå en promenad på över en mil. Gött. Allt för träningen visst. efter den ska jag vila isönder, för det är ju det söndagar går ut på. Puss!


KINDOFLIKEAROLLERCOASTER!

Ahrg! Då var det plötsligt lördageftermiddag och humöret är sådär (men det går över). Aja, jag hittade den finaste cykeln ever i alla fall. Och jag kan knappt bärga mig tills jag får cykla på den. Gött. Och har sla landat i Sverige igen också, så snart får jag se henne igen. Trevligt som sören. Så med det sagt, så beger jag mig iväg från datorn för idag. Ha en fin kväll nu mina små puppor (heh!), så hörs vi imorn. Puss!


utbist i ett högt AWEEE!
Visst vill man skaffa en kissekatt nu!

something for the eyes!

Hur vacker! Jag blev helt till mig när jag såg bilden. Jag hade blivit glad om jag hade sett ut såhär nästa gång jag såg mig i spegeln. Inte för att jag är missnöjd eller så, men hon var tamejtusan grymt vacker denhär tösen.

en späckad(?) dag minsann

Godmorgon mina små ekorrar! (hah! dethär börjar gå över styr nu.) Då var lördagen kommen. Härligt! Idag blire till att promenera nu på morgonkvisten och efter det väntar hlm. Där ska vi (familia) införskaffa min födelsedagspresent, som är en finfin vit cykel. Mums. Tidig present, men det är ju rea nu så det gäller att passa på. Eller hur!

När väl att det är klart, så kommer min ÄLSKADE sla hem från Korfu, Grekland. som jag saknat den fisen. Och sen ska jag bara, BARA, vara med henne idag. För hon är den bästa. Så därmed så förstår ni väl att dethär är en jäkligt bra dag. Puss!

ville visa min nya fina tröja med knappar, deså!


PeterGabrielSolsburyHill

Jag vet, jag är en sucker för gamla låtar. Och dethär är en gammal och glömd låt, som Mike fick mig att gå loss på igen. Jag blir lite pirrig i hela kroppen av den. Underbart. Och man kan ju inget annat än älska Peter Gabriel. Det är fakta. Så ta och sätt igång denhär högt och känn pirret.


she's always on the run

Hejsan hoppsan folk och gla' fredag! För visst är man väl gladast på fredagar? jag är i alla fall det. Och dagen eller kvällen till ära, ska spenderas hos mor och far på middag. Mys! Och gott dessutom. Så det jag ville säg egentligen var att jag har kasst med tid idag. Men ni ska snart få eran fredagslåt, sötnötter. Puss!


and now a little reminder


a couple of nice ones...

Det var längesedan jag lade upp något från ihascheezburger.com och det är väl synd. Men tanke på att dom har hur söta saker som helst. Så här kommer ett par finbilder. Som får en att le sådär brett så att man känner hur det värmer innombords. Titta och njut finisar.
en TROSdag som alla andra

Hello, hello ppl! Då var det torsdag, eller trosdag som jag kallat det ett par gånger (eller hur zita?). Höh. Hur som så är idag en bra dag eftersom jag har slutat jobba för dagen, solen skiner och jag ska iväg och träna strax. Mums! En annan sak som också gör mig glad är att dom säljer plåster för ynka tio kronor på jysk (veckans vara). Skojar jag eller? Häh. Men jag är glad i alla fall. Puss!


olika grader av fylla...

Askungen-fylla:
Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Törnrosa-fylla:
Du slocknar i hundra år.

Snövit-fylla:
Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.

Lilla Sjöjungfrun-fylla:
Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.

Lilla Rödluvan-fylla:
Du vaknar upp med mormor i samma säng.

Kejsarens nya kläder-fylla:
Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Fula Ankungen-fylla:
Du vaknar upp med en äkta hälft - men det är inte din. Den här är snyggare.

Nalle Puh-fylla:
Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.Stålmannen-fylla:

Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Joakim von Anka-fylla:
Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.

Musse Pigg-fylla:
Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.

Hans och Greta-fylla:
Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.

Pippi Långstrump-fylla:
Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.

Stora Stygga Vargen-fylla:
Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.

Bambi-fylla:
Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.

Tarzan-fylla:
Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.


such a beautiful place...

För ett par år sedan (innan jag började blogga) så gav jag J en resa i födelsedagspresent. Resan var till Amsterdam. Dock bara en långhelg eller vad man nu kallar det. Men hur som helst så vill jag bara passa på att rekomendera er att resa dit. För jösses så fint där är. Visst hör man mycket om att droger och sånt skit finns överallt där. Men det är lätt att strunta i det, då det är fantasktiskt fint där. Jag hoppas verkligen att ni läser dethär och tänker över en resa dit, för jag ska i alla fall dit igen.


wednesday, i'm in love!

Hallelåjah, mina små finisar! Är allt toppen med er idag? För jag kan säg att med mig är det helt okej idag och jag känner till och med att jag är lite redo för att leva igen. Gött. Hoppas bara att det varar också. Annars så lyser solen idag också, och jag gillart. Så länge jag slipper ta på mig höstjackan, så jublar jag. Värme inpå hösten är finfint. Puss!


IWOULDLIKE, IWOULDLIKE...

jag hade velat vara en "sån" som kan använda såhär mycket ringar. och dessutom alla sotrers ringar. men jag har för knubbiga fingrar (för: måtten alla ringar har) och är för bekväm för att göra det. illa. men jag hade väldigt, väldigt, väldigt GÄRNA velat.

turning in and then out!

Nu är jag hemma efter en låååång arbetsdag och en tur till Kristianstad med mor. Jag kan säg att jag är en del trött, som vanligt. Men det är inte mycket att göra åt det. Sånna är tisdagar helt enkelt.

Ikväll ska jag ägna mig åt promenad, idol-premiären och the mentalist. Så som ni nog förstår, så har jag inte tid eller ork att sitta här och hänga. Jag får helt enkelt återkomma imorn. Och då ska jag vara lite mer pepp, jag lovar. Puss!


Solen lyser idag också

dsc00083 (MMS)

Solen lyser idag också


På vift i kristianstad...

dsc00082 (MMS)

På vift i kristianstad...


bara för att jag är nere

...så kör vi på en liten;

roNиiL Dissar LisTa!
 • Att det gör sådär skratt-gråt ont när man slår sig på vissa ställen. Typ i huvudet som jag gjode idag. Varför gör det det? Det fyller ingen funktion alls, mer än att det är störigt som fasen.
 • Att det är så jäkla dyrt med grönsaker. Om man som jag är en grönsaksjäkel och handlar massa grönt, så får man se till att dra ner på massa annat. För det är snordyrt med grönsaker nu.
 • Att folk inte kan respektera ett nej utan gör saker ändå. Helt sjukt. Hajja att ni fick talets gåva för att ni ska kunna kommunicera och då vill det till att man lyssnar också. Så sluta med trams!

efter en massa 'neg', krävs lite sunshine!earphones or headphones?


i'm bleading from my head

Hejsan måndagseftermiddag, och tack för att du äntligen kom. För fasen så lång denhär dagen har varit. Och inte nog med det så har jag skadat mig också. Illa. Jag nockade en hylla med skallen och nu har jag ett sår som vägrar sluta blöda i huvudet. Skit störigt. Men med lite tid ska det väl läka hoppas jag. Annars är jag ingevidare tillbaka och pigg/glad alls idag heller. Men det kommer, sinom tid. Puss!


inte riktigt redo ännu...


- och med det sätter jag punkt för idag!

a little black rain cloud

Jag satt precis och fick en liten nostalgitripp såhär på förmiddagen. Och just denhär scenen kommer ifrån den första filmen jag och mina systrar ägde. Tror dock att det var bellans film egentligen. Men den första. Så därför vart jag tvungen att dela med mig av den till er.


sunday that lovely sunday

Morrn' morrn mina sötnötter! Då var det söndag, och en lovely sådan, men sol till tusen. Så idag ska jag se till att vara utomhus så mycket det bara går. Massa promenader och dylikt står på shemat. Men först så sktiker hushållssyslorna att dom vill bli gjorda. Så då drar jag väl igång med det. Vad står på erat shema idag? Ska ni också vara utomhus? Puss!


återkommer imorn istället

(not a good day!)


Jag orkar inte alls idag!

dsc00065 (MMS)

Jag orkar inte alls idag...


TEGAN&SARAIKNOWIKNOWIKNOW

Okej, idag kör vi på en gammal goding. Visst har det varit många sånna på sista tiden? Men jag har faktiskt kommit på migsjälv sitta och lyssna igenom gammal musik varje gång jag ska göra dethär musikinlägget. Och jag gillar det som tusan. För när tar man sig annars tid till sånt? Typ aldrig. Aja, denhär är i alla fall störtskön, så gilla!


today i'm wearing summer!

Weeep, weeeeep! Då var det dagen som vi alla längtat efter, FREDAG! Hur gött? Dock så har jag inga speciella planer, och solen har gått i moln. Piii! Men jag vaknar nog till snart igen och ser till att bli fredagsglad, som man bör vara. Och jag är dessutom lite trotsig gentemot höstvädret och bär blommigt, HA! Jag släpper inte taget om sommaren ännu. Puss!


sånthär är bara så fint!

Jag blir så jäkla glad när jag ser sånthär skrivet på lite random ställen. Så mysigt. Till exempel så står det "vad fin du är idag" på väg till min nagelstudio. Och jag blir så väldans glad varje gång jag ser det. Dethär är fan okej klotter. Det hade nog till och med behövts lite mer av det. För det värmer i själen. Puss!


en redigt (skånska) rolig

På helger är det alltid svårt att finna en parkeringsplats. I lördags var jag i en butik under max 5 minuters tid, och när jag kom ut stod där en motorcykelpolis och skrev ut en parkerings böter. Jag gick fram till honom och sa,

- Kom igen nu, ge en stressad stackare en chans.

Han ignorerade mig fullständigt, och gick framför bilen för att skriva upp bilnumret. Jag höjde rösten lite och kallade honom en jäkla stelbent paragrafryttare.

Han tittade på mig medan han skrev färdigt boten, inspekterade däcken, och påbörjade en ny bot, denna gång för slitna däck. Jag bad honom sluta och kallade honom jäkla ägghuvud där han stod med hjälmen på.

När han var färdig med den andra boten, fäste han bägge under vindrutetorkarna, inspekterade torkargummit, och började med ett småleende skriva ut en tredje bot!

Så där höll vi på en tio minuters tid. Ju mer jag skällde ut honom, ju mer hittade han att skriva böter på också. Till slut orkade jag inte bry mig mer. Jag hade ju trots allt min bil parkerad runt hörnet...


WHYAREYOUSOHAPPYLITTLEGIRL?

Jo det kan jag tala om i ett par punkter...
 • För att det är helg redan imorn och det är närmare än någonsin denhär veckan.
 • För att solen skiner varje dag nu, och jag släpper inte sommaren än på ett tag.
 • För att min träning ger resultat och jag gillar det som sören. Weiooooooooooooo!
 • För att jag har nya kläder på mig nu (alltid topp!) & ska snart iväg på min nya grej.
 • För att jag snart fyller år, och då ska jag se till att resa till sthml vad än J säger.


today is my happiest day!

Tjenare, tjenare finfisar! Har ni saknat mitt vanliga jag, nu när jag var borta igår? Häh. Jag var nämligen i hlm efter jobbet och hade en sen nagel-fixnings-tid, plus att jag var tvungen att promenera när jag kom hem. så det blidde ingen tid över. Men vad gör det. Idag är jag här igen! Hoppas att allt är prima med er, och att ni är lika glada som jag. För jag är jättegla'. Puss!


in the bus going home...

dsc00064 (MMS)

Bussen på väg hem...


'nya' naglar & shopping

dsc00063 (MMS)

'nya' naglar & shopping


ronniL har ont om tid

dsc00060 (MMS)

ronniL har ont om tid