holding hands in the sun!



go to a lake of fire & fry

Blubb, blubb, blubb! Hehe, nu är jag redo för ännu en jobbkväll på furuliden. Ikväll vankas det nämligen valborgsuppträde där. Så jag tror/hoppas att en hel del folk kommer och svänger sina lurviga till det. För övrigt så tror jag att dethär kan bli den första valborgen på massa å som jag håller mig redig, dvs nykter. Valborg är ju inte direkt kännt för att vara en nykter kväll. Ska ni parta ikväll sötnötter? Puss!

(kanduintehöralåten? KLICK!)


some flowers on your legs!

Hejsan! Såhär efter en lyckad springtur (på 8 km) så tänkte jag visa er om ett par shorts. Nämligen dessa nedan. Jag är helt såld på dom, jag menar mönstret. Plus att dom var billiga som sören. De kommer dessutom att vara mina bästavänner till stranden, då ingen sand fastnar i dom. ToppTopp!


like a walk in the park...

Godmorgon sötisar! Nu är jag uppe efter en jobbkväll som avslutades med ett par öl hos vänner. Jösses så sent det blev. Det märker ni väl iofs i och med att ja inte är uppe förän nu. Galet. Aja, jag börjar som vanligt dagen med en spingtur. Sen ska jag gassa i solen är det tänkt. Fint det. Puss!


THENAKEDANDFAMOUSALLOFTHIS

Wooooooop! Nu kör vi på en pepp fredagslåt. Denhär helgen ska vi ju fira ut april och välkomna maj. Och det tycker jag att vi kan göra till denhär fina biten. Blir galet glad av den. Så ge den ett öra och se vad ni tycker. Jag hoppas ni gillart. Puss!




(kanniintehöra? KLICK!)

have the time of your life

Hallåjah sötnötter! Nu är jag hemma och jag har inlett denhär fredagseftermiddagen med att ta det jädrigt lugnt, därav det sena inlägget. Dock så har jag inte helt legat på latsidan, för jag har minsann tvättat och rensat i garderoben och så. Men jag har gjort det i ett lugnt tempo. Annars är jag en väldigt stressad en när jag donar. Hur som helst så bär det snart av upp till Furuliden för att jobba lite. Och det är väl vad som står/stod på shemat idag. Puss!



barfotaväder ute bannemej!


URSÄKTA att jag är frånvarande i dessa dagar.
men alla mina nya saker kräver lite tid!

ÄLSKARALLAMINAFINFISVÄNNER

"vissa människor hör bara ihop, liksom!"
detta sa en peson som jag lyssnar väldans mycket på till mig ganska så nyligen. jag har funderat rundor kring detta ett par veckor nu och kommit fram till; att precis så är det! man klaffar med vissa, och det är dessa man bör hålla ihop med. och dessutom umgås mer med. så nu ser vi till att görat, sådeså!



a fucking big differance!

Hejsan sötnötter! Nu är jag hemma. Och idag har jag fått en ny sak i present, näligen nytt bredband. Jösses sicken skillnad säger jag bara. Helt sjuk. Jag har levt i en grotta innan känns det som. FY! Men nu jädrar, både nytt berdband och en iphone. På tal om den, så ska jag se till att pilla lite på den nu. Puss!


and his love was my weapon


ohw! ett par sånahär får ni hemskt gärna ge till mig.
tamejtusan så finfina dom var. mer spets åt folket!

i'll run even if it hurts!

Olah mina goingar! Nu är jag hemma och har precis varit och handlat löparkläder (á lá sommar) och shorts i hlm. Väl hemma gick jag till butiken för att hämta ett paket, som jag inte visste vad det innehöll. Och där låg den! Min alldeles egna iphone4. Så nu ska jag goas lite med den som ni förstår. Puss!


going for a bicycle ride.



eftersom jag har AJ-AJ-AJ-SOM-TUSAN(!) på hälen
så cyklar jag istället för att springa idag!

just freak the freak out!

Goddag hörrni! Nu är påsken ännu en gång över, och jag kan säg att jag har varit ganska så sliten idag. Påsk är en tuff högtid. För mycket gott att äta och dricka. Så nu ser jag fram emot att komma tillbaka till lite rutin igen. För det behöver jag. Så so vanligt så kör jag på tisdagsstädning idag då. Puss!


lite måndagsmys i solen

dsc00254 (MMS)

lite måndagsmys i solen


VARNINGFÖRKÄNSLIGALÄSARE!



AAAAAAAAAAAAAJ! så jädra ont jag har.
kan inte ha ett enda par skor på mig.

to tired to do anything...



godmorgon sunshines! idag var det tamejtusan skitsvårt att gå upp. jag är trött som en jäkel och känner att orken tryter till i princip allt. så idag blire till att ligga och gosa på en filt i solen hela dagen, fint det!

pic' taken from the ground


it's baloooooon-weather outside!

påskmiddag nr. tre på g!

dsc00253 (MMS)

påskmiddag nr. tre på g!


drink lots & lots of water

Hallelåjah mina trollungar! Nu är jag uppe och vaken. Efter en asjobbig natt. Någontin jag åt igår var nog inte bra för mig. Jag har spenderat halva natten på toa och inte vågat lämna toastolen mer än typ tre timmar. Men nu mår jag konstigt nog (har tur som fan!) bra som attan. Så jag ska försöka mig på att springa trots allt. Håll en tumme för att det går bra för mig. Puss!


såpbubblor på bakgården.

dsc00251 (MMS)

såpbubblor på bakgården.


soooooooooooon to be mine!


dudu, du, duuuuu! snart så ploppar en sådanhär liten rackare ner hemma hos ronniL. jag känner att jag redan älskar den, innan den ens har hunnit komma. det måste vara kärlek det va? hehe. hur som helst så räknar jag timmarna, för jag vill ha den redan nu. min älskade iphone4!

going to a barbecue party!

Nu har jag äntligen tagit tag i migsjälv och gjort mig iordning för kvällen. Ikväll blire grillningsknytkalas hos farbror med hela familjen. Plus hembakta kanelbullar som fina storesyster gjort till mig. Fasen så fint. Så nu ska jag ta och fixa det sista innan jag beger mig. Puss!


'don't you blame it on i'




for when a wolf kill a guy OUT THERE , they blame it on RASTAFARI
(can'thear? klick!)

GLAD PÅSK PÅ ER FINFISAR!



sometimes you get tired...

Morrn' morrn' mina fina! Idag är jag ett STORT stycke trött. Dethär med familjemiddagar och vin/öl massa dagar i rad sliter på mig. Så idag blir jag nog en lugn en. För jag känner mig inte alls okej idag. Men jag tänker inte hoppa springturen på grund av detta. Jag tror nämligen att den kommer att gör mig gott som sören. Tror inte ni? Jo, vi kör på det. Puss!


today yellow is the shit!


nu drar jag på påskmiddag. mys.

i'm so happy that it hurts

WOOOOOOP! Jag gjode't jag sprang 1,1 mil på 52 minuter. Fasen så stolt jag är. Fasen så gött att jag börjar bli grym. Det har tagit sin lilla tid, men nu jeflar. Jag älskart. Galet underbart. Fasen!


och jag vill åka till ett nöjesfält!

so girl put that tshit on!

Godmorgon mina små trollisar! Nu är jag uppe och redo för en springtur (lång som sören). Idag tänker jag springa i trekvartsbyxor och tshirt, så jädra gött! Nu är det vår på riktigt!

Jag har dessutom tänkt överträffa migsjälv idag. Men jag vill inte säg med vad ännu, ifall jag inte fixar det. Men ett försök ska påbörjas. Håll en tumme för mig. Hur har ni det? Soll i sinnet? Puss!


Nina Kinert I shot my man

Då var det dags igen, trots att det inte är fredag på riktigt, så kör vi på en fredagslåt idag. För alla är lediga imorn, så det är som fredag idag. Denhär godingen letade upp mig förra helgen och jag är såld på den. Den sa jag ta och lyssna sönder i påsk hade jag tänkt. Ni också väl!



(kanniintehöranågot? klickedick!)

one guns n' roses t-shirt

Hejsan hoppsan hörrni! Är ni ute och går påskkärringar idag eller? Eller har ni flugit till blåkulla kanske? Själv så är jag hemma och vänder. För ikväll vankas det grillpartey hemma hos JÅN, fina grejor det. Så nu ska jag se till att lägga på en rem så att jag hinner med allt jag ska. Puss!


ronniL's back online again

Godmorgon sötnötter! Nu fungerar mitt internet igen. Fasen så handikappad man blir utan det. Massa saker man skulle gjort går förlorat. Men det får jag se till att fixa idag efter jobbet. För jag måste jobba idag, illa. Jag hade velat vara ledig och gå påskkärring med er ju. Puss!


home from the workout...

dsc00248 (MMS)

home from the workout.


nonchalans-egoism-sarkasm

Jag har länge gillat att titta på serien house. Inte för att jag gillar sjukhus-serier eller så, men för att jag gillar hans nonchalans, egoism, sarkasm och rakhet. Visst blir den för bra ibland, men jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är en bra egenskap ändå. Typ som citatet i bilden nedan liksom. Jag hade velat vara skyldigt till det citatet. Deså!

(ibland så är han dock dumihuvudet, men vem är inte det?)


Internet-paj, ronniL-arg!

dsc00247 (MMS)

Internet-paj, ronniL-arg!


so cute you make sounds...


hah! jag satt precis och tittade på en massa bilder. plötsligt dyker denna up och jag utsöndrar ett ljudligt 'awwwwwe!' vilket känns lite tok när man sitter helt ensam i en lägenhet. men jösse så söt denhär killen/tjejen var. och vilka jädra kinder den ligger inne med.

there are certain details.




happy, happy and happiest!

Hallon (som finfina nut hade sagt)! Nu är jag hemma med halmen, eller rättare sagt 'hemma med hela kvantum' för idag har jag veckohandlat och sådär. Nu vankas det städning. Vilket suger då vädret är topptopp. men det måste göras. Och vädret njuter jag av under min kvällslöprunda efteråt. Har ni solsinne som jag idag också? Nivet, är sådär ovanligt glada trots att det bara är en vanlig tisdag? Puss!


give me some freckles now


låt oss alla hålla en tumme (eller fler) för att det bli så fint vårväder så att fräknarna börjar titta fram. (ps. det fint vädret får gärna börja/håll i sig direkt)

en måndag som denna så...

...är jag glad-trött-fumlig som attan.

...tycker jag att jag är uppsväld om min mage (tvi så trist!).

...är rostad lök så jädrans gott att jag avlider!

...ska jag träna som en galning för att jag gillart.

...ska jag somna tidigt och ensam (det sistnämnda ogillas!).



over 20 degrees C outside

Glad måndag hörrninini! Eller vad säger man? Jo, men glad är väl rätt känns det som. Hur som helst så är jag i alla fall glad. För vädret ligger i som bara den. Man riktigt ser hur träden knoppas. Fint det. Men som vanligt är jag trött som en jäkel, varje måndag. Jag förstår inte, är det så för er också? Men det ska jag se till att få väck nu, med massa sysslor och sånt. Puss!


nummer ett på wishlisten.

Hit skulle jag vilja fara och spendera ett par dagar. Hur gött ser det inte ut liksom. Bara tänk er att sitta i möblemanget på bilden i badkläder och vara sådär härligt havssalt i skinnet. Jag hade inte bangat för det alls.


DONOTWANTTOLEAVETHEBEDATALL!



we are singing that melody


godmorgon finfisar! nu är jag äntligen uppe. jösses så segt det var att komma ur sängen idag. galet. jag tror dock att den sena aftonen, som var ack så trevlig, har med det att göra. men jag kan säg att jag håller mig jädrigt låg idag. för jag orkar inget alls egentligen. nu ska jag dock ut och springa lite. puss!

i have cut all my hair off

Tenixen finfjärtar! Nu är jag hemma och redo att föra lite inför kvällen. Ikväll blire nämligen (lokala) körslaget på björsäter. i kören från vittsjö så ska massa vänner sjunga, så jag ser väldigt mycket fram emot kvällens bravader. En annan sak som är väldigt positiv är att jag är meganöjd med min nya frilla. hur fin som helst. Så idag är jag på bra humör. Puss!


it's a true, true beauty!


här hade jag LÄTT kunnat stå och glo en stund.
bara andas in det vackra liskom.

i'm ready for this day now


klart; springtur (8km), tvätt, disk.
nu; shopping, klippning, frukost.

give me a fucking break...

Godmorgon alla kära! Nu är jag uppe och idag har jag massor på gång. Jag ska shoppa, klippa håret och gå på 'konsert'. Men först av allt ska jag ge mig ut i det underbara vårvädret och springa som sören. Jösses så skönt det ska bli idag. Vissa dagar är det liksom bättre. (överskriften kanske får er att förstå att mitt humör är JÄDRIGT 'uppochner' idag egentligen!) Puss!


it is just a giant flower!



en finfin bild som avslut, right!

D&theC - GRAYCOATEDMORNING

Freitag hörrni! Så jädrans gött så attman smäller av, eller hur. Anyway, så tänkte jag ge er en sedvanlig fredagslåt. denhär finfisen hörde jag förra helgen, och jag känner att den kommer att bli kär till mig nu såhär innan (och under) sommaren. Den riktigt drar vårkänslorna/sommarkänslorna, som ligger gömda långt inne, ur en eller hur. Sån bra.



(kanduintehöra? klickedick!)

put my spring-jacket on...

Gla' fredag hörrni! Fasen så vårigt det är idag. Solen skiner och det är typ 15 grader ute. Så jädra gött liksom. Idag vankas det inte mycket alls i fredagsväg. Eller, JO, det är klart att det gör. Lägga sig sent utan en klockjävel som ringer. Heh. Hur som helst ska jag försöka spendera (så länge det är grader nog) denhär aftonen utomhus. Gört ni också vetja. Puss!


get trapped in a elevator

Ey! Visst var det väl längesedan jag tipsade er om en film va? Jag och J hyr filmer hela tiden men jag glömmer att tipsa er. Igår såg vi på denna nedan, DEVIL. Den var aningens läskig (läs; ronniL var livrädd!). Men jag vill tipsa om den endå, för den var helt klart sevärd. Så se till att hyra den eller ladda ner den (för er olagliga läsare). Och se trailern. Puss!


let's imagine it together


bilen. usa. route66. sommar. jeansshorts.
linne. flygande hår. hög musik. kärt folk.
vi gört, eller hur!

only one day until weekend

Hejsan hoppsan mina fina läsare! Nu är jag hemma efter andra arbetsdagen denhär veckan. Bara en kvar. Lite lagom gött att det redan är fredag igen. Fasen som det gått fort. Trost att jag varit sjuk och allt. Galet. Som vanligt tänker jag fira denna torsdagen med att träna sönder. Fint det! Så nu ska jag ta och slänga i mig lite mat innan det är dags att ge sig av. Puss!


"stop killing me" - print!


såhär hade jag lätt kunnat tänka mig springa runt en dag i vår/sommar.
jag menar, väskan!

baby we were made of gold



'and that list of charms was longer than my chain of broken hearts'
(can't hear? klick!)

i'm back on the move again

Hallå, hallå! Som ni nog har förstått (eftersom det varit tomt på inlägg idag) så har jag varit och jobbar. Jag är frisk igen. Och jag har dessutom stannat i stan för att fixa till mina nails. Gött att bli fin tills helgen. Och nu ska jag se till att firar min friskhet med en löparrunda. Fint mos deni. Puss!


a picture from the weekend

Vilken trist dag det vart. Regn, regn och lite mer regn. Sån tur att jag tog promenaden i morse, för då var vädret helt okej. Eller det regnade inte i lla fall. För övrigt, så mår jag mycket bättre nu och har precis städat hela lyan. Så nu tänkte jag fortsätta med lite röj, vad annat kan man göra en regndag som denna liksom. Jag ska dessutom ta och deklarera, för att ha det gjort liksom. Aja, i'm off!


they are to cute to eat...



satt precis och tittade på bilder, och då dök dessa bilderna upp. så jädra gulliga. men jag vet dock inte om jag hade fixat att äta dom. dom är nästan för söta för det. lite som att äta ett gosedjur eller något. inte något jag ser som en lätt pryl att göra precis. men söta var dom i alla fall.

feeling a bit better today

Godmorgon mina fina! Inatt har jag faktiskt sovit bra, utan feberfrossa och sådant. Så håll nu ett par tummar och sånt för att det håller sig så. Jag inleder denhär dagen med en promenad, då gårdagens promenad gick åt helslotta. Idag hoppas jag dock på ett bättre resultat. Puss!


off to my lovely bed then


eftersom jag är seg som en kråka, och inte alls pigg och kry. så drar jag mig upp till sängen och lägger mig nu. puss!

i don't want to be sick...




jag blir tokig av att ligga innomhus,
så nu går jag ut och går en sväng.

longest night i ever had.

Hejsan hejsan! Vilken natt. Jag har haft feberfrossa och svettats galet om vartannat. Och i denna stund sitter jag och är sådär 'feber-lost' som man blir av feber. Inte den start på veckan jag vill ha alls. Fasen så illa. Så nu lägger jag mig och gluttar på film, för inget annat tilltalar idag. Puss!


cutecutecutecutecutecute!





IT'SNOTASBEAUTIFULASAFLOWER


såhär efter min löptur, så blev jag ett stort stycke trött. så nu väntar en dag med slappning, skitmat och allt såntdär. det är jag bannemej vär efter en helg som denna. galet hårt. (bilden har inget alls att göra med texten, men den är fin!)

the sun is shining outside

Godmorgon alla finfisar! Som vanligt är jag uppe med tuppen, dock så gäller detta bara mig. Inatt har vi haft massor av sovgäster, men inte en enda har vaknat när jag har gått upp. Snacka om att jag sköter allt tyst som en mus. Jag får helt enkelt se till att forstätta med det. Så nu drar jag ut och springer. Puss!


she's got the partydress!

Jösses sicken dag det varit idag. Vårigt så att an smäller av. Och varmt som sören dessutom. Nu sitter jag dock inne en stund, då jag gör mig iordning för att gå på 80års fest ikväll. Kul som attan ska det bli. Så därför har jag dragit på mig en paljettkläning som jag aldrig kan använda annars (lite för festlig en vanlig helg liksom). Med den på gör vi denhär lördagskvällen till en rolig-en, eller hur. Puss!


just put your jumpsuit on

Plötsligt händer det! Idag tog jag och beställde ehm en jumpsuit, i lång modell. Jag har länge strävat emot just långa jumsuits, men denhär var finfin enligt mig. Och den var dessutom billig som sören. Så denhär kommer jag att hoppa runt i, i vår. Fint det!


i want to ride my bicycle



eftersom att det är sjuuuukt fint väder ute, så drar jag och min fina j ut och cyklar. för i ett sånthär väder kan man inte sitta innomhus minsann. dra er ut ni också. puss!

we got a good thing going

Godmorgon alla mina små igelkottar! Nu är jag uppe och löpturen vätar. Gårdagskvällen var topp. Dock så blev det massa, massa vin. Så minnet är lite pajjat. Även måendet idag är lite paj. Haha, sånt får man räkna med ibland. Hur so helst så ska jag löpa väck allt det nu. Puss!


yeah, push it real good!


en fin bild på en fin dag!

'REIKARNERADEXAKTSOMFÖRUT'

Idag är det dags igen. För den ack så älskade(?) fredagslåten. Äh, jag gillar det i alla fall! Hur som helst så lirar jag lite gammalt svenskt för er idag. som jag har sjungit till denhär godingen. Jag minns det som om det vore igår. Det var dock fem-sex år sedan i J's tvåa som jag sjöng loss. Så gött det är att sitta och tänka tillbaka på finheter såhär. Lyssna och enjoy!





(kanduintehöranågot? klicka!)

got to go change clothes!

Hejsan mina finfisar! Idag är det fredag, jag är GLAD som tusan för det. Ikväll blire till att sitta och dricka vin med sla och finNut (som jag inte träffat på, på tok för länge!) Dock så har jag ett klädproblem. Och jag inser nu att jag inte är nöjd med tröjan på bilderna nedan, så ett byte innan dom kommer är på sin plats. Ha en finfin fredag hörrni. Puss!


beautiful & sad, combined.


trots att denhär bilden på ett vis är väldigt sorglig. så kände jag att den var värd att visa ändå. för man kan inte kalla den annat än vacker. men sorgsen.

they always come in ten!

fem snabba (det-tycker-jag-mest-om-)svar
  • krukväxter, snittblommor eller trädgård.
  • höst, vinter sommar eller vår.
  • varma drycker eller kalla drycker.
  • solhatt, solbrillor eller innomhus.
  • stor väska, liten väska eller ryggsäck.

fem snabba (det-tycker-jag-minst-om-)svar
  • sniglar, ormar, mygg eller knott.
  • tubsockor eller gamla hederliga kalasbrallor (man-style).
  • snorkråkor, finnar eller svettdoft.
  • spya, ulkning eller illa-doftande-rap.
  • regn, blåst eller regn&blåst.


oh it's such a perfect day

Hallåja hörrni! Nu är jag hemma efter ännu en dag på arbetet. Idag hade vi en 'inspirations-föreläsning' (typ ta-hand-om-dig-själv föreläsning) som avslut på dagen. Inte fel alls kan jag säg. Hon som talade var grymt duktig och allt hon sa var väldigt bra. Så jag är nöjd som en pannkaka. Och ikväll blir träning, som vanligt. Jippie, vilken toppen torsdag. Puss!


Montt Mardie - Pretenders!




whenever you decide to let go, call me, let me know
i'll hold you while you break
(cant, hear? klickklick!)

it's every new begining...


untss, untss, untsss!

turn that frown upsidedown

Ibland känns livet lite sådär märkligt, och ganska jobbigt på något vis. Idag är det en sådan dag. Jag känner mig helt ur balans och är jädrigt nere. Utan att behöva vara det. Massa gammalt groll som spökar. Antagligen. Jag ska spendera denhär eftermiddagen till att få bort dessa känslor och ta tag i lyckan. Puss!


iloveit, iloveit, iloveit!



såhär vill jag lätt spinga runt en dag i vår. mums!

i'm a little bit addicted.


vill ni veta en lite sak? oavsett, så tänker jag berätta det för er. så vill ni inte veta sluta läs, NU! jo, det är i alla fall så att jag har gått och blivit helt jädra besatt av spelet harpan. jag lirar det en miljon gånger om dagarna. så jädra skoj. testa vet ja.

got some slippery shoes on

Hejsan mina små finfjärtisar! Idag är jag en seg, en. Men det kan inte hindra allt det jag måste göra. För jag har massor att fixa och jag kan inte vänta med ett skit. Typiskt. Men så är det ibland. Jag får helt enkelt vänta med vilan tills när jag lägger mig på kudden ikväll. Nu blire städ till att börja med. Puss!


i need some beauty sleep.


jag är just nu och tränar sönder, men så fort jag kommer hem
ska jag sträcka på mig såhär och sooova som fasen!

got me some flowers today


ibland så händer det att dom snälla trägårdsmästarna som j jobbar hos skickar med presenter hem till mig. såhär fina fick jag idag. hur nice och våraktigt känns inte dethär då? väldans. jag längtar tills dom blommar riktigt. och hur snällt är det inte av trägårdsmästarna då, såjädrafintså!

close one eye and smize?!

Hejsan mina små trollungar! Idag kom våren åter med stormsteg, är det inte typiskt. När man jobbar hela dagen, då kan det vara fint väder ute. Men är man ledig en dag, då jävlar regnar det. Suck! Oavsett så är det gött med sol och värme. Jag blir en pigg en. Fint det. Puss!


he's playing in the snow!


denhär bilden kan vara den sötaste jag sett idag.
så man smälter.

it's a black mountain side



i was five and he was six



'he didn't even say goodbye, he didn't take the time to lie'
(can't hear? klickick!)

blink, blink, turn left.

Godmorgon mina små trollisar! Nu ä jag uppe. Och jag är redo för en springtur, i mina nya träningsrallor. Så jädra gött. Jag handlade nämligen ett par riktiga löparbyxor igår. På tiden va? Men tanke på hur mycket jag springer så var det tamejtusan det. Aja, nu ska dom testas i all fall. Puss!

 


(update 11.36. brallorna var toppen!)


it's such a crowded palce


jag vill gå på konsret/festival, NU!
och så vill jag ha sommar!

mine & so fine, so fine...

juste! förra fredagen så var jag ju iväg och handlade. och jag hittade dom perfekta skorna. så fina så att jag söndrar. inte nog med att dom är fina heller dom är apsköna. sån glad skit jag är. så domhär skönheterna tänker jag hoppa runt i mycket i sommar. aj löv dem!


so she moves her one way.

Godmorgon mina fina! Nu är jag äntligen vaken. Och jag har försovit mig som attan. Så nu gäller det att snabba sig. Springtur är nummer ett, efter det är det IKEA med sla. En bra dag ska dethär bli. ch det är bara lördag också, så men har en hel dag till utan jobb, hur jävla gött! Jag tycker vi firar. Puss!


'beside the railroad girl'


denhär bilden fick mig att inse att jag är en liten sucker för indianstylen. jag känner hemskt mycket för att springa rundor med en färggrann poncho, en liten medecinväska runt halsen (sån mini-liten mocka påse ni vet) eller ett band i håret. jag blidde inspirerad som sören.

Safari Disco Club - Yelle!

Fredagslåten coming up! Denhär är bara så bra att jag dör litegrann. Spelar den typ på repeat här hemma. Galet skön. Så se till att dra av ett par rundor med den på en fest så ska ni se att det blir livat. Om inte annat så lär jag komma springandes och dansa till den. Puss!



(can't hear? klickedick!)

yellow is a summer colour

Hejsan mina små gull! Idag är det fredag och jag stressar sönder, men tvätt och styling inför kvällen. Vi ska nämligen ut till mango och parta till det lite ikväll. Så jag får se till att lägga på en rem nu. Hoppas att ni också ska hitta på något roligt ikväll. Vad sägs om en skål ihop/isär vid tio tiden? Vi kör på det va. Puss!