glasögonorm, glasögonorm?

det är tamejtusan fint med brillor. ibalnd kan jag få för mig att jag vill införskaffa ett par bara föa att det är så snyggt. men sen hindrar jag mig. för det känns lite lagom larvigt att springa runt i det när man inte behöver det. eller vad tycker ni?


she's floting on the air


jag kan säg att jag lätt som en plätt hade kunnat tänka mig att sova i denhär sängen. hur mysigt ser det inte ut. ett plus är även att det inte ser ut att vara så jädrans högt upp. så min höjrädlsa kanske pallar det. jag klarade trots allt liftarna på skidresan oväntat bra. gött!

monday all over again...

Hejsan gullefjun! Nu är jag hemma efter första jobbedagen på över en vecka. Jisses så lång dagen har varit. Helt sjukt. I och för sig är dett alltid så efter semester. Man får smak för ledigheten. Men det lägger nog sig tills imorn. Idag är det i alla fall träning som gäller. Gött mos. Så nu ska jag se till att lägga på en rem så att jag hinner. Puss!

 



wanna take a time lapse.




it all happened so much faster, than you could say disaster
(kan du icke lyssna? klickeliklick!)

SKIDRESANIABTENAUÖSTERRIKE


alla glada skidare på bussen ner.


utsikten från hotellrummet (en dimmig dag!).


ein BeHHHa, mit ein oel!


en über-posande J i solsken.


lite goa och glada skidisar...


...ännu flera sådana.


den sjuuuuukt vackra utsikten.


första ölen i backen, mums!


J i sina 'fina' musse pigg brillz.


en hütte som vart en av favvisarna.


två taggade bruds going downhill.


ett par till som gör sig redo...


vacker vybild igen. dock ska dethär ses live!


ännu mer vyer, denhär från hotellrummet.


manda&micke gassar i solen, fint det!


fler glada i solen.


capten morgan style i skidor!


man blir hungrig av att skidarundor.


ett gäng glada töser.


fler delar av gänget som var med.


en gla' skit på ett räcke.


och en avslutande vybild.
en resa jag sent kommer att glömma. toppenfint.

going out for the löptur!

Hejsan gullisar! Nu är jag uppe och jag älskar att vara hemma igen. Fasen som jag saknat min kise och min säng. Dock så har jag inte kännt av saknaden så mycket under veckan, det har liksom varit fullt upp. Men igår när jag kom hem så kände jag det. Men hörrni, fasen så gött jag haft det denhär veckan. (bilder kommer lite senare) Nu; löptur. Puss!


hemma & redo för lördag

dsc00214 (MMS)

hemma & lördagsredo


hemma i kära sverige...

dsc00210 (MMS)

hemma i kära sverige...


on the road going home!


längtar efter ella, lägenheten och whitesea!

på väg till sverige igen

dsc00208 (MMS)

på väg till sverige igen


GLAD i nya fina rayban

dsc00205 (MMS)

GLAD i nya fina rayban


looks like a lovely place


såhär gött kan det vara i backarna.
känn min lycka. lovelie!

seg och sen start idag!

dsc00204 (MMS)

seg och sen start idag!


GULTÄRBANNEMEJINTEFULT!


fiiiiina som snus, eller hur!

skidmärket ÄR viktigt...

dsc00203 (MMS)

skidmärket ÄR viktigt...


vackert så att man dör

dsc00200 (MMS)

vackert så att man dör


såhär gött har vi det...

dsc00198 (MMS)

såhär gött har vi det...


longest legs ever seen...


jag har någon gång innan tagit upp dethär med att jag gillar modebilder skarpt. dethär med att alla propotioner är helfel är också en jäkligt nice touch. hur som helst så tyckte jag att denhär bilden var finfin. håller ni inte med?  visst gör ni väl. puss!

blå himmel och skidor.

dsc00197 (MMS)

blå himmel och skidor.


licking my lips on fire.



matpaus på das topp...

dsc00193 (MMS)

matpaus på das topp...


Having a real good time

dsc00192 (MMS)

Having a real good time


chanel,sunglasses&shorts

såhär fin vill jag jätte, jättegärna vara i vår/sommar. och ett par ray ban aviators står högst upp på önskelistan. testade nämligen ett par i helgen och blidde dökär. och levi's 501-shortsen har jag ju dragit upp ett par gånger innan. chanelväskan är dock bara en liten avlägsen dröm jag har. men still, i want!


lever och mår utmärkt.

dsc00191 (MMS)

lever och mår utmärkt.


'when the sun goes down'



'we don't waste no precious time'
(kan du ej höra, Klicka!)

bier-stop nummer ett

dsc00190 (MMS)

bier-stop nummer ett


framme vid systemet nu

dsc00189 (MMS)

framme vid systemet nu


taking a beer @ the room

dsc00188 (MMS)

taking a beer @ the room


owls are lovely creatures


är en svätt förälskad i denhär bilden.
så fint. så ljust. så bra.

framme och på topptopp

dsc00185 (MMS)

framme och på topptopp


i want to do it for me!


jag vill tatuera mig alldeles snart, faktiskt!

TheSmithsThisCharmingMan!

MiWiiiiii! Nu är det fredag och jag sitter just nu på en buss påväg ner mot Österrike. Jag kan tänka mig att jag är gladare än bruttan på bilden nedan i denna stund. På grund av detta blir fredagens låt en glad och 'appy-ronniL-låt. Så se till att höj the volume och njut. Puss!



A punctured bicycle, on a hillside desolate
Will nature make a man of me yet?

vi är på väg ner nu, jej!

dsc00181 (MMS)

vi är på väg ner nu, jej!


off to abtenau österrike

godmorgon finfisar! idag är en toppendag, vet ni varför? jo, för att idag ger jag mig av för att åka skidor. och inte nog med det, jag åker med massor av sötnötter. så nu ska jag ha aproligt i en hel vecka. dock så kommer jag sakna min finfina ellabellabusboll. men fina momo kommer att passa henne hela tiden. så hon kommer att ha det fint. nu ger jag mig av för att inta bussen som tar mig dit. puss!


little tribute to the man



some things i think today


cola i glasflaska är lätt det godaste!


det hade varit sjukt kul med kundvagnsrally.

when you know your alive

Hallelåja sötisar! Nu är jag uppe. Och jag kan säg att jag har början till träningsverk på ställen jag aldrig kännt av innan. Jag och mor var nämligen på ett cirkelfys-pass igår och det var grymt. Ledaren var topp och man fick kämpa som ett djur. Jisses sånt bra. Så nu längtar jag massor tills passet kommer köras en gång i veckan på mitt träningställe till hösten. Fint det. Puss!


some RayBan's in the sand


awh! hur mycket önskar man inte att det vore sommar nudå? helt galet mycket. utanför fönsret härhemma blåser det vindar som ilar genom märg och ben. galet kallt. och väldigt annorlunda det som bilden visar. jösses som jag längtar efter sommar och sol. (men först, skidresa. wohooo!)

union jack is a beauty...


oj sån fin tröja va!

i've got pain in my feet!

Hejsan gullefjun! Såhär tidigt är jag hemma idag. Skumt va? Och jag är inte ens sjuk, deni. det är nämligen så att man på mitt jobb är tvungen enligt lag att ha truckskor (sedan i måndags). Och jag får massa VÄLDIGT onda skav av mina. Så när jag idag bad om att få byta (från truckisarna till mina gamla slitna gympisar) så fick jag inte det utan jag fick gå hem och sjukskriva mig  idag och imorn istället. Jag vill ju inte riskera söndertrasade hälar i österrike. Så nu sitter jag här, med ömma hälar och sjukskriven. Skumt.

 


ella hjärtar sin leksak!!

dsc00178 (MMS)

ella hjärtar sin leksaks mus


'cause it's so darn nice


ge mig kängor i vår, tack!

burn, buuurn, buuuuuurn!



i am one day behind you!

Hejsan sötnötter! I denna stund så fixar jag antingen naglarna eller så har jag precis kommit hem och städar för fullt. Idag (tisdag) så har jag nämligen fullt upp. Så därför fixar jag till inlägg till er en dag innan. så ni slipper sitta utan. Bra va!

Hur som helst så är denna bilden från idag (måndag) men jag antar att jag ser likadan ut idag (tisdag då). Haha, dethär vart rörigt. Jag hoppar in en stund senare ikväll, efter alla sysslor. Puss!


my greatest fear of all


jag tror aldrig att jag har berättat för er om min största rädsla. eller har jag? hur som helst så är det höjder. jag blir skakis bara jag ser ner från en ballkong. jag blir till och med rädd när personer i min närhet är högt upp, trots inte jag är det. för att komma till saken, så blev jag lite lite lite skraj när jag såg denna bild. jag liksom levde mig in i den. läskigt.

sugar, spice & everything


en ♥:e bild på hjärtedagen.

a happy valentines day!

Hejsan ullegullisar! Glad alla hjärtans dag dessutom. Jag hoppas att ni pussar lite extra på er hjärtevän idag. För det är väl det denhär dagen handlar om. För presenter och sånt trams kan man ge sitt hjärta på andra random dagar. Men på hjärtedagen ska det pussas friskt. Eller hur? Njae, visst säger jag väl inte nej tillen gåva. Men jag kräver absolut ingen och har heller inte köpt någon till mitt hjärta. Puss!


some looove this sunday


tösabiten i mitt hjärta.

shadows and city lights

fyra saker om söndagen den 13 februari...

  1. min springtur gick topptoppen och jag sprang en halvmil utan probs. är ganska stolt över att jag har fått bra kondis.

  2. jag försöker bygga en hemsida, men det går åt fanders hela tiden. jag blir negativ. men icke sa nicke att jag ger upp.

  3. jag tvättar och fejar som en tok idag men vill egentligen bara vara ute i solen. dock så ska jag se till att ge mig ut minst en runda till idag.

  4. jag hemtade ut min klädesbeställning idag och mina beställda jeans satt toppen. like alot. så dom åker med ner till österrike minsann.


it is a frosty morning...



you make me feel alive!

Hallåjsan sötstrumpor! Nu är jag vaken efter en trevlig men intensiv lördag. Ibland har jag väldigt svårt att förstå hur folk tänker. Men skit i det nu. Solen skiner idag också och springturen är först på listan. Jag hoppas att solskenet håller hela dagen för det gör mig till en glad skit. Puss!


en prrrdey-dänga till er



nu äre prrrtey i ronniL's kvarter!

och ni får en finfis till bild.


give som kind of reason

Sådärja! efter en sjukt jobbig, men skön, löprunda och en massa gäspningar senare, så sitter jag här redo för att inta lördagskvällen. Tröttheten sitter kvar så det blir en stilla kväll med allla grabbarna grus. Så nu skajag se till att ge mig av till dom. Puss!


en gammal bild på en fin rumpa!

the sun is shining here

Hejsan gullefjun! Nu är jag hemma efter en attans trevlig afton hos Biiia. Jösses så skoj jag hade. Nu vankas springtur i gassande sol. Jag känner att det här kommer att bli en topptoppen dag. solen gör mig lycklig som tusan. Puss!


god morgon från falkis!

dsc00175 (MMS)

god morgon från falkis!


Royal Republic Underwear

Fredag! Jajamen serni, det är det, så då kör vi på en lite prrrdey fredagslåt. För hur go blir inte fredagskvällen om man har en goding att lyssna på? Jo, det ska jag berätta. Det blir toppen. Så nu ser vi till att göra den här kvällen osäker och lyssnar högt på denna. Puss!


taking a trip to a prdey

Hejsan sötnötter och glad fredag! Nu är jag redo för att ge mig av på födelsedags/inflyttningsfest hos bandit Biiiia. Det ska bli kul så jag kräks. Hehe. Hur som helst så ska jag se till att ha massor med kul ikväll sådeså. Se till att ha det fint ni också. Puss!


Searching For Inspiration



(old picture '07, irjah ♥)

SOMLIGAGÅRMEDTRASIGASKOR



'vem bryr sig om hur dagarna går, de vandrar som dem vill'
(kan du inte lyssna, klickelicklick!)

and we speak the unspoken

Hejsan gullisar! Nu är jag hemma och utanför fönstret är det grått och trist. Men en positiv sak med det gråa utomhus, är att det kommer som regn. Topptopp! För snön vill vi vara utan.

Idag är det torsdag, och det betyder träning. Jag har blivit massa bättre i armen och ska försöka mig på att fixa passet idag. Det är trots allt mitt favvopass idag. Så önska mig lycka till så ska ni se att det går prima. Puss!


blogg.se vägrar att ladda upp mina bilder.
så ni får hålla tillgodo med en FIN oldie!

har en sak att bekänna!

så jädra illa är det också. jag borde låsas in på något vis. sitta utan vatten och bröd och svältas. eller kanske torteras ett stycke, sådär så att man slutar. så jädra illa är det.

Jag har blivit beroende av O'boy! dricker minst ett glas var dag. starkt glas då! och det här har jag pysslat med i exakt två veckor. dock så missar jag några dagar då och då, men ändå. nu får jag skärpa mig. sockerberoende är inte att leka med.


det här får bli det sista!

it's my infinite with you


visst vill vi har sånt här t-shirt väder ute nu? och visst vill vi ha någon kär att hålla om i det? och visst vill vi gilla blåsten för att den svalkar och inte hata den för att det isar? och visst ser det helt underbart ut!

i got spring in my mind

God onsdag sötisar! Nu är det nedförsbacke till helgen och det känns väl finfint. Plus att det är värsta vårvädret (trots kyla) ute. Så allt detta i symbios gör mig till en glad en. Idag hade jag tänkt sätta mig ner med lite jobb som måste göras. Men jag vill egentligen inte, då jag inte kan riktigt. Men jag ska försöka mitt yttersta idag. Puss!



doing it tonight again...


så vi hörs imorgon istället, för efter turen blire filmmys!

always tired on tuesdays!



'love needles in the hay'



'i was on a downslide, wasting my days'
(kan du inte lyssna, klickeliklicka!)

the clean day of the week

Hallåja sötungar! Nu är jag hemma efter en blåsig dag. Jag trodde på allvar att jag skulle lyfta från marken imorse. Det blåste galet vilt. Nu har det dock lugnat sig lite. Men det yr fortfarande. Idag är det som varje tisdag, städdag. Så jag ska se till att komma igång med det medelbums så att jag blir av med det. För det är ju inte direkt den roligaste aktiviteten i världen. Men det är skönskönt efteråt. Puss!



lite visdomsord avrundar.

  • Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det. Winston Churchill

  • De gamla tror allt, de medelålders misstror allt, och de unga vet allt. Oscar Wilde

  • Dela med dig av dina erfarenheter. Det är ett sätt att bli odödlig på. Dalai Lama

  • Den kloke är långsam att tala och snabb i handling. Konfucius

  • Den som bär vapen är inte lärd; den som är lärd bär inte vapen. Johann Wolfgang von Goethe

  • Den som fodrar mycket av sig själv och lite av andra, slipper att bli mål för avund. Konfucius

  • Den som har fel är lättare att övertyga än den som har till hälften rätt. Ralph Waldo Emerson

  • Den verkliga upptäcksresan består inte i att söka efter nya vyer, utan att se med nya ögon. Marcel Proust


avslutar dagen med sommarmys och lycka.
(det gick TOKbra att springa idag!)

bag of bones bag of bones


så enkelt men ändå så fint!

the pain, the darn pain!

Hejsan gullefjun! Äntligen är måndagens jobb över. Jisses sån smärta jag haft idag. Aj! det är nämligen så att jag skadade armen i fredags, inget som jag lade ner så hemskt mycket energi på då. Men jösses så ont jag haft hela helgen av det. För att inte tala om hur jobbigt det var i dag. Hemskt. Så därför kan jag inte åka och träna idag, hade nog inte klarat en enda armhävning. Så jag får se till att springa en runda istället. För fläsket ska det röras på. Puss!



one pair of Fit High Sqin

Nu ihelgen så satt jag och klickade hem dom här fina jeansen. Höga som hus i midjan. Snyggt ihop med en nedstoppad tröja. Jag tror att jag kommer flytta in i dessa helt och hållet. Kan inte riktigt bärga mig tills dom kommer. Så håll en tumme med mig att dom kommer redan nu i veckan. Puss!


make my dream come true.


jag vill så hemskt gärna åka till new york. det kan vara det stället jag vill allra mest till. dock så kostar det en del och så. men en gång i livet ska jag se till att resa dit. typ när jag fyller jämt eller något. men en sak är säker; jag ska dit!

no smoke without a fire



THEPRINCESOFTHEUNIVERSE!

Godmorgon finfisar! Nu är jag uppe och ska som vanligt ut och springa. Idag är det lika grått och trist som igår, men dock så har typ all snö töat väck och asfalten syns igen. Så därför fick jag lite vårkänslor igår när jag sprang. Jag hoppas även att jag lyckas få detta idag då det inte är fel alls med lite sådana känslor. Är ni uppe med tuppen idag eller sover ni länge? Puss!


a happy brithdays folks!

Wohooo! Det gick bättre än väntat att fixa iordning migsjälv. Och nu är jag som en helt ny människa. Dock så har jag fortfarande lite huvudverk, men den ska jag se till att få väck med massa vatten. Jag tror nämligen att verken beror på att jag druckit dåligt. I alla fall så ger jag mig nu av för att fira födelsedagsbarnen. Massa skoj ska det bli. Puss!


never knew love like this


exakt såhär jobbigt tycker jag det är att vara igång idag. huvudet värker och kroppen orkar inte alls. helt sjukt att jag pallarde springa imorse. men det finns varen tid eller annat för att inte orka idag, så jag får se till att ta en ipren och jobba på. deså!

she is always in adidas

Godmorgon! Nu ska jag ut och springa. Livet suger fortfarande. Men det skiter jag i. (och jag tänker blunda för det så länge jag vill!) För idag är det lördag och det ska firas två fina födelsedagar. Så den här lördagen ska bli en bra en. Det ska jag se till. Nu drar jag ut i det sunkiga vädret. Puss!


it's the devil in details



ALOEBLACC - INEEDADOLLAR

Fredagslåten kommer här och idag är det en skön en, som jag lyssnade loss på massa förra helgen. Helt klart en grymt skön låt att sitta och smålyssna lite på. Så denhär spelar vi ett par gånger ikväll, visst! Nu ser vi tilla att vara på ett finfint humör och dansa lite ikväll. Kan ni inte lyssna på låten tryck HÄR!



I need a dollar dollar, a dollar is what I need!

simple words deceive us

Hejsan sötisar! Äntligen fredag va? Eller inte. Idag är allt helt galet fel och jag hade helst bara somnat ifrån hela skiten. Men istället för att göra det så tänker jag se till att umgås med några fina och försöka vara lite människa. Men gött med helg i alla fall. Puss!


the first day of my life



I remember the time you drove all night, just to meet me in the morning. and I thought it was strange. you said everything changed, you felt as if you just woke up. and you said, this is the first day of my life, I'm glad I didn't die before I met you. but now I don't care I could go anywhere with you, and I'd probably be happy.

SILENCEISAPOWERFULSCREAM!


ett par så här fina jeansshorts vill jag hoppa rundor i i sommar. så galet fina så att jag smälter. så fort jag får läge så ska jag leta isönder efter ett par begagnade 501-or som jag kan klippa i. jösses så fint det ska bli. hög midja är helt okej i ett par finingar som dessa.

put your heart in my hand

Goddagens mina små fjuttisar! Idag är det träning som gäller. Fint. Allt annat är mer än piss, här kan jag säg. Funderar på att fly ifrån allt. Men det skiter jag nog i. Jag är ju trots allt en sådan som stannar och kämpar tills det är slut. Så, så får det bli. För övrigt så är det töväder ute och det gillas. Bar asfalt, liksom. Så jädra gött så man spritter. Puss!


4 beautiful ones tonight





nu ger jag upp och lägger mig. puss!

just give me some time...



o'boy is the best today!

idag så känns/är det såhär...
  • jag har tid, massor med tid, men orkar inte göra något av den.

  • jag dricker sjukt, då menar jag sjukt, stark o'boy och älskar det

  • ella är en kelenfis och låter mig inte vara idag. mysigt värre.

  • jag har fått en ny granne och vill hemskt gärna veta vem det är.

  • o'boy är det bästa jag vet i världen i denna stund. mumma som fan!


min finfinaste lilla ella i mitt knä klockan 17.08 idag.

SOHOMEISWHEREYOURHEARTIS?

Hejsan gullefjuttisar! Nu är jag hemma och jag har massa tid att inte göra mycket alls på. Så jäkla gött. Dock så är det massa annat som känns helfel idag. Så helt skönt är det inte att ha tid över. Orka tänka liksom. Nåja, jag få la helt enkelt ta tag i det tunga och se till att få väck det från tankarna. Puss!


go ahead 'n ♥ your life


pusspusspuss på fina solnedgångar som denna!
(och på färdigstädat. nu; regnpromenad!)

sometimes people succeed!


jag är inte precis gudvadhanärsjuktsnygg impad av depp.
men dethär var finfint. bra gjort deppisen, bra gjort!

holding the kamera close.

Tjenixen sötnötter! Nu är jag hemma och jag har varit galet trött hela dagen. sådär gå-och-somna-trött ni vet. Det var så sabla svårt att somna efter träningen igår. Så jag har inte sovit alls så mycket som jag behöver inatt. Men det var det lätt värt, då träningen var kanon. Jag var till och med trött i benen imorse efter passet. Bra skit deni. Nu ska det städas och fejjas. Puss!