i'm running into the ocean

idag känns allting sådär lekande lätt och bra igen, pepp!


HOWYOUSHOULDWEARYOURJEANS


häh! när jag såg denhär bliden tänkte jag bara på en sak. jag och sla har ofta, eller vid ett par tillfällen (dock längesedan nu (ca ett år)) disskuterat att det finns ett speciellt snyggt vis för pojkar att ha jeansen på. om man inte kan uppnå detta vis, så är jag och sla väldigt överens om att man borde försöka bättre. dit jag vill koma är nog att jag gillar bilden!

going for a workout agian

Nu har jag jobbat klart för idag och är redo för torsdagskvällen. Ikväll ska jag på ett cirkelfys-pass som jag ser fram jättemycket emot. Så gött det ska bli. Jag gillar inte alls att friskis&svettis har sommarlov. Det är mig emot. Men idag får jag ett extrapass i alla fall. Lyckligast i världen är jag över det. Puss!


i have a reason for this.

godmorgon igen hörrni! jag är uppe tidigt hela tiden av en anledning, bara så ni inte tror att jag går loss på morgonbloggning. för det orkar jag inte i vanliga fall. men när jag ändå är uppe och har datorn igång så passa jag på. nu ska jag dra och jobba. suger lite när himlen är klarblå. vart är semestern liksom. PUSS!


we do not need no colour!





för att svarvitt är fint som snus!

got my eye on the sunshine

Hejsan igen hörrni! Jag är bara hemma och vänder en snabbis ska iväg till svärisarna för att fira j's syrra Alle på hennes dag. Så jag drar på mig det tunnaste jag har och hoppar dit på en gång. För det är massa varmt ute. Efter firningen blire till att göra massa fix härhemma. Så jag har fullt upp ikväll. PUSS!


and she is up early today



godmorgon mina små frön! nu är jag upper och redo för att gå till jobbet. dock så har min förkylning bestämmt sig för att ta en sväng tillbaka och jag har huvudverk och snörvlar som en tok. illa. men jag ska se till att friskna till under dagen. ska ni också jobba idag eller semestrar ni? PUSS!

bättre sent än aldrig huh?

Och inte förän nu valde mitt nät att ordna upp sig. Så här kommer dagens-ronniL-pic's. Jag har inte gjort något speciellt idag, förutom att städa en tokvarm lägenhet och springa 1,1mil i 25gradig värme. Tumme upp för produktiviteten idag. Nu ska jag dock inta soffa och säng och inte göra mer alls. Puss!


GOTTHESPIRIT,LOSETHEFELING



Could these sensations make me feel the pleasures of a normal man?
(ifyoucannothear, KLICK!)

internet segar, jag städar

img_7910 (MMS)

internet segar, så jag städar


en liten måndagshändelse!



såhär gick det till när ellabellabusboll fick välja ny mus själv. nu har jag inte en lugn stund, musen är ÖVERALLT härhemma (hon valde dessutom den fulaste&billigaste av dom). men vad gör det, det kan vara hennes bästa mus ever!

does not hurt to look at.


på denhär platsen hade jag lätt kunna sitta och bara stirra i ett par timmar. jösses så fint det är. jag har dock ingen aning alls om vart dehär paradiset ligger. men jag ska se till att ta reda på det och ta mig dit en dag. men nu blire till att löpa en runda först.

it's a closeup on a monday

Hejsan mina finnötter! Nu är jag hemma efter en väldigt lång arbetsdag. Jag har varit så galet trött och disträ så ni förstår inte. Hela natten har jag nämligen tillbringat vaken. Jag har sovit i en timma för att sedan ligga vaken i en typ. Så nu ska jag se till att vila upp mig ett tag. Kan jag behöva efter gårdagens pärs. Fy fan säger jag. För övirgt är jag massa glad att sommaren verkar komma igen, den har saknats. Puss!


we take the time to cry...


ibland suger lvet lite extra, och idag har varit en sådan dag. så nu går jag och lägger mig och håller massa tumme för att imorn blir en bättre dag. tacka vet jag min löpning, det va enda stunden jag mådde bra idag. PUSS!

losing my mind on a error!


ta mig hit, ta mig bort!

went to bed kind of early.



godmorgon mina små frön! idag är jag en trött en. springa känns lagom otrevligt nu. men jag vet att jag kommer att älska det, som vanligt, så fort jag ger mig av. men i alla fall. jag är sliten efter gårdagen. men den var värd allt. hade massa kul. och nu ska jag se om jag dör eller nåt när jag springer. PUSS!

paint the sky blue and red

Plötsligt händer det! Och med det menar jag att jag vaknade ur min dvala och gick och duschade. Galet så pigg jag blev av det. Så nu ska jag hoppa upp på min cylle och ta mig hem till mor och far för att kolla på "dansplattan" dom har gjutit (stavas?). Jag ska ta med mig en flarra vin, då det känns som en vinkväll ikväll. Puss!


i am the prime of my life




THEPRETTYRECKLESSJUSTTONIGHT

Jag glömde ju att lägga upp en fredagslåt igår. Så jag tar en idag istället. Denhär är dock ingen partydänga, som jag brukar köra på fredagar, utan en dagen-efter-låt. så avnjut den gärna liggandes i en soffa eller något. Och hoppas att ni gillar'n för det gör jag.



(kanduickehöra? KLICKKLICKA!)

oooh, yeah life goes on...



godmorgon mina små griskultingar! hehe. är ni bakfulla idag? antar att typ alla är det. dock så känner jag mig typ jädrigt okej. var inte alls på hugget igår och tog det faktiskt ganska (läs väldigt) lugnt. gick från parteeeyt innan klockan slagit tolv. så nu ska jag ut och springa för att sedan inta soffan och ta mig en mysstund. puss!

ready for a looong night!

Sådärja, nu är jag fit for fight för kvällen. Äntligen har vi bestämt oss för plats och det blidde hemma hos jo&jo. Jag tror att det kommer bli en toppenkväll och jag är taggad som sören. Nu kör vi. Utan klänningar och blommer i håret ska det vara. Kör på shorts och polo, känns galet midsomrigt. Eller vad säger ni? PUSS!


having flowers in my hair



godmorgon och glad midsommar mina fina! idag ska det dansas runt stång i blommig klänning eller va? jag tror inte att så blir fallet för mig, men jag ska se till att ha kul ändå. men först av allt ska jag se till att kuta milen för att begynna denna dag perfekt. PUSS!

was in to much of a hurry

Så jädra fel det kan bli ibland alltså. Jag är allt lite för snabb ibland. Jag var ute på en humorsida och såg dethär stycket;

Det var en gång en norrlänning som var ute i skogen....

varpå jag tyckte att; ameh! vart skulle dom annars vara. Förutfattade meningar eller vad liksom. Men sedan såg jag det, det fanns en fortsättning på historien. Vill ni kanske läsa den? Okejdå, den kommer här.

Det var en gång en norrlänning som var ute i skogen.
Sen kom en stockholmare och såg att norrlänningen våldtog en ren.
Stockholmaren säger:
- Ursäkta, men varför våldtar du en ren.
Norrlänningen säger:
- Jo, för min doktor sa att jag skulle testa, voltaren!


avslutar med en kel-mys-bild, för att hitorian var lite fräck.


it's fucked up and happy!

Hejsan mina små gryn! Nu är jag hemma och är lit lagom frustrerad. Något på blogg.se är fucked up. Jag kan inte ladda upp bilder ordentligt och allt tramsar sig. Men en bild på migsjälv fick jag upp i alla fall. Ser ni hur glad jag är då? Jag har ett paket att hämta ut och jag tror att det är mina 501-shorts. Jippie! Så nu ska jag rusa till affären och plocka ut det. Puss!


fick in #2 nu (klockan 19.25!) + att paketet innehöll shortsen. men dom var inte bra. buhu! så nu säljs dom.


dancing in the sunlight...



it's a totally great song!




i'm haunted by your eyes and how long they've been crying
(kanduintehöra? KLICKADÅ!)

it's been a long, long day

Hejsan svejasn mina videkissar! Idag har jag jobbat som en tok. Jag gick upp mitt i natten för att jobba över och har stått i som en galning hela dagen. Så nu, väl hemma, så sitter jag ner på rumpan och tänker sitta kvar här en timma eller två. Så jädra gött att ha denhär dagen avklarad. Nu ska det betalas räkningar och sys klänning (sittandes!). Puss!


found a thing that i love!


BABY WE WERE


BORN TO RUN!



Pineapple Express Trailer

idag tänkte jag tipsa er om en film som var tokrolig. jag och j såg den förra veckan och jag skrattade som en galning. jisses. dock så vill jag förvarna om att den ä aningens drogliberal. men rolig som tusan. om ni nu tänker se den så vill jag bara berätta att jag skrattade som en galning när dom ska lifta. se den och förstå humorn.


let's paint the sky pink.

Goddag mina små trollz! Då var det tisdag och jag är, som man brukar vara på tisdagar, trött som sören. Dock så ska jag se till att få en massa gjort härhemma ändå. För här ser ut som kriget (en jävla överdrift, men renare ska det bli). så nu ska det fejas och donas tills det är tipptopp igen. Så nu ska jag se till att komma igång. Jag ska dessutom forstätta kurrera rösten med honung och te idag också. Ska se till att vara sångduglig eller nåt till midsommar. Puss!


to the moon and back...




lite sådär random eller så


såhär hade jag hemskt gärna spenderat eftermiddagen + kvällen.


jag hade inte bangat för brillsen, sjalen eller halsbanden.


jag hade väldans gärna ätit och druckit gott här.

one of those mondays again

Hallojah mina sötnötter till läsare! Då var det ny vecka, och inte vilken som helst utan midsommarveckan. Galet trevligt. Dock så har jag inte en blekaste om vad jag ska göra på midsommar, men jag har en finfin klänning att ha på mig vart jag än drar. Hehe. Annars så känns sommaren ganska duktigt avlägsen då det regnar och är grått som sören ute. Ge mig lite sol igen tack. Puss!


we take the time to smile




Levi's 501® Denim Shorts



jag har nu, efter noga eftertanke och så, klickat hem dessa finfina shorts. jag vet att jag skrev innan att man måste testa just jeansshort, men hey jag orkar inte fara iväg och shoppa. och jag kan garantera att jag kommer att läska domhär tills jag dör. fasen så fina.

it's a piece of your mind



godmorgon mina finfjärtar! idag är det en tung dag. jag har noll röst och hostar som en tok. denhär förkylningen är inte okej alls. och då var jag endå lite lugn och tog hand om den igår. dock så blidde det inte tidig sänggång som jag planear då j var på prateeey-mode. så jag fick gilla läget och röja tills tre. usch, det känns idag! men skit i det nu, för nu är det löp-time. Puss!

want a ticket to anywhere

Nu är jag äntligen redo för att göra whitesea ännu en kväll. Men jag känner mig dock aningens lite för sliten för dethär. Men det ska vi se till att ändra på, för denhär kvällen vill jag inte missa. Ni kommer väl och tar en öl eller fem med mig va? För det tycker jag vore en god idé. Nu drar jag på krogrundan. Puss!


a brand new pair for me...

så mycket jag har hoppat rundor i mina svarta låga converse. helt sjukt. och det syns på dom. helt skavda och danna. så idag tog jag mig i kragen och beställde hem ett par nya. så nu ska det hoppas och slitas ut ett par till. och jag har dessutom ett par vita att slita ut också. kalla mig convesetösen, eller? heh!

let me know the big secret


godermorgon! nu är jag uppe och redo för att löpa. jösses så sent och röjigt det blidde igår. toklänge höll vi på. men det var det lätt värt och idag ska jag se till att röja lite till. dock så ska jag lägga mig aningens tidigare idag, då jag inte gillar att vända på dygnet. nog med skitsnack, nu ska jag springa. PUSS!

going out for a few beers!


splitt my mind into pieces, ikväll röjer vi
(pic' from yesterday 16/6-11)

STEVEMILLERBAND - THEJOKER

idag så kör vi på en gammal goding som fredagslåt. anledningen till detta är simpelt att; denhär låten spelas alltid som cover, ute i tält som serverar öl i plastglas. och just idag så tror jag mig få höra den i ett sådant tält här i whitesea. och hur ofta händer det liksom? kom och hör efter ni med vettja. PUSS!




(kanduickehöraden? KLICKA!)

get your party shoes on...

Hej och glad fredag mina finfisar! Idag inleder vittsjödagarna och det ska firas som sören. Eller hur! Så se till att dra på er ett par sköna dojz så dansar vi loss i vimmlet ikväll och hela natten. Vi dansar som om det inte fanns någon morgondag. Jag känner för en 'total-kaos' kväll ikväll. Är ni på? Puss!


we want sun on the weekend


lägger in en skön/fin/somrig bild som avslut idag, i hopp om att denna kan göra så att det blir kalasväder till helgen. det är nämligen partaj i byhålan i helgen. och då vill vi har det varmt och fint. eller hur!

i got to take the time to

ni måste se till att påminna mig. för jag glömmer hela tiden. jag MÅSTE se till att hitta dom perfekta jeanshortsen till sommaren. och just jeansshorts är en sak man måste prova innan man handlar. men till helgen ska jag se till att ta tag i detta och lösa det. nu till problem #1 vilken slitning? höhö!


she's got a pink t-shirt!

Hellowawawawa, mina finfina små nöffungar! Nu är jag hemma och min förkylning har fått för sig att det är okej att braka ut igen. Illa som sören. så idag har jag hostat, snörvlat och haft kli i halsen hela dagen. Men jag tänker inte ge efter för den utan ska kämpa mig frisk och klar-andandes igen. Deså! Annars är jag en glad en, då det är fredag imorn. Och fredagar längtar vi väl alltid till, eller hur? Ledigt är topptopp. Puss!


galet.härligt.fint.nostalgi



pet shop boys - domino dancing
(kanduintehöra? KLICKEDICK!)

act like you don't care...



vad var det som hände? allt liksom bara snurrades och vändes ut och in. det gör så galet ont i mig hela tiden. ont när jag andas. ont när jag är stilla. vad tänkte du på? tänkte du alls? glömde du bort att jag fanns? eller har jag kanske varit glömd länge nu? jag har inte glömt. och även om du gjort det så sårar det mig så in i helvete. jag hatar denhär känslan. jag hatar tankarna som snurrar i mitt huvud. och just nu hatar jag även dig!

on the track once & again.

Hejsan mina små hönebönor! Idag har jag varit och jobbat igen. Segt som attan, men så är det efter sjukdom. Aja, det är i alla fall skönt att känna lite vardag igen. Jag, rutintokig som jag är gillart. Så nu vankas lite datortid, för att sedan löpa en lååång, skön runda (och glömma allt skit som snurrar i skallen). Fint som snus deni. Puss!


disoriented and washt out


hallojsan! jag mår bättre nu (trots att bilden ovan kanske fick er på andra tankar). har till och med varit ute och gått en runda. men jag snörvlar och låter illa enligt mor. trots detta så ska jag ge mig av till jobbet imorn. jag blir liksom tokig av att gå härhemma. jädra vakuuuuuum. ja. det. var. väl. allt. jag. ville. G'NITE.

TWILIGHTBREAKINGDAWNPART1!

Ohw! Såg denhär trailern igår, och jag kan inte bärga mig tills jag får gå på bio (med sla!) och se den. Jösses som jag längtar. Den kommer att vara tokbra, jag vet det redan nu. Längtar!


& the sun shines beautiful


take a loved one out dancing!

today it's raining outside

Godmorgon mina finfisar! Jag är hemma idag också, och har haft en lika jävlig natt till. Dock så har huvudverken släppt och nu tycks det vara förkylningen/halssmärtor som tar över. Och jag orkar eller vill verkligen INTE vara sjuk. Jag vill inte heller frysa som en tok. Men det är väl bara att krypa ner under en filt och gilla läget. Usch!


it cuts like a sharp knife


long dress for the summer

Denhär fina saken har jag klickat hem till midsommar. Långklänning vardet ja. Jag tror att jag kommer att känna mig lite som en prinsessa i den. Jag menar hur ofta hoppar man rundor i en långklänning? Inte ofta. Håll lite tumme för att den klär mig bara.


sick and staying at home.



huvudverk (á lá migränstyle). ingen sömn. förkylning. helt off!
där har ni min kväll och natt. därför stannade jag hemma från jobbet idag. och jisses så glad jag är att jag gjorde det. jag är fan inte människa någonstans idag. så nu ska jag sova som en tok och kurera mig till döds härhemma. PUSS!

for the first time, strong



and I crash and I burn and I toss and I turn.
(kanniintehöra? KLICKA!)

hate you so much right now


godmorgon finfisar! idag suger livet lite sådär extra hårt. jag är en JÄVLIGT negativ en, och jag kommer inte sitta framför en dator och låtsas som om allt är okej. NEJ! så nu drar jag ut och kutar, sen skiter jag i dethär pisset (tro bara inte att ni har gjort något, för ni är oskyldiga som tusan, puss!). FAN!

a barbecue on a saturday!

Efter mycket gäspande och sådär, så har jag tagit tag i migsjälv och gjort mig redo för lördagen. Jag är sliten, men besluten att ha kul idag ändå. Det blir till att grillidilla hemma hos JÅN med fint folk. Toppen en kväll som denna. Så nu ser vi till att göra lördagen till en trevlig en. Puss!


tangled, mother knows best

Ohw, jag har ett tips! Jag och sla hade filmmys igår eftermiddag och vi såg filmen trassel (sagan om rapunsel). den var tokbra och jag tycker gott att ni kan ta och se den. Roligast i hela filmen var rapunsels husdjur. en liten kameliont som gjorde "coola" tecken hela tiden. I alla fall, den var megabra, så se den.


i'm so tired that it hurts


godmorgon mina söta små nassar! nu är jag uppe, men inte alls pigg. jisses, så trött och sliten jag är. jag orkar inte riktigt med dethär med studenter. och då ska ni veta att jag var en duktig skit och gick hem innan klockan slagit tolv inatt. men det hjälpte inte alls. nu ska jag dock springa mig pigg. PUSS!

celebrating never stops...

Nu var jag på gång igen, och även idag ska jag fira studenter. Så nu har jag hoppat i kjolen för kvällen och ska ge mig av för att fira till det. Jag hoppas på en toppenkväll. Hoppas att ni också har en finfin kväll planerad sötnötter. Puss!



she found the prefect ones

sån glad jag blev igår! jag och sla for till stan för att handla studentpresenter och dylikt. såklart vart vi även tvugna att köpa lite nytt och fräscht till oss själva. man vill ju vara fin trots att man inte tar studenten. i alla fall, så hittade jag dom perferka löparshortsen till sommaren. korta då det kommer att bli varmvarmt och med en stängbar ficka (som är vattentät!). jag är lyckligast i världen över dom. fina som snus!


friday and i'm in love...

godmiddag mina fina! idag börjades dagen med löpning och sedan skulle jag köra j ut till golfen, därav det sena inlägget. jag sprang som en tok imorse, galet skönt. och jag störde mig en hel del på att jag hade en tid att passa då jag nog hade kunna löpa massa långt idag. men istället blidde det en 7 kilometare, som var ack så fin. hur har ni det, softar (hah! älskar roligheten i det ordet) ni? PUSS!


FÖRHONHARTAGITSTUDENTEN!



idag tar denhär finfisen studenten, och självklart är jag just nu där och ser på när hon kutar ut. efter det blire partaj som tusan för att fira den lilla stumpan. fint deni. Puss och grattis NUTfis!

got to love to celebrate!

Dam, dumdadum, DAM! Nu bär det av iväg för att fira en finfis som tar studenten. Vem det är får ni se vid femtiden här på bloggen, om ni inte redan vet det. I alla fall så ska vi fira isönder ikväll och inatt. Jag är taggad som tusan och ska gå all in ikväll. Tusan så sköj vi ska ha. PUSS!


some days your just busy


idag kommer jag att vara på språng hela dagen, för det är en speciell dag idag. mer om det senare. men i alla fall, så kommer jag att förtidsinställa ett par inlägg med info och så till er under dagen. håll tillgodo, PUSS!

it's a freaky little thing



godmorgon mina små trollbarn! nu är det dags för en löptur. och förstå att det är under 20 grader ute och gråmulet. det ska faktiskt bli skönt att springa under lite humana förhållanden (dvs, temperatur under 25grader) en dag. men jag hoppas att det spricker upp och blir fint till eftermiddagen idag, för alla studenters skull. Puss!

ordkunskap en onsdagskväll

´


wonders about my running.

  1. hur många gånger springer du i veckan?
    cirka 4-5 gånger, mer eller mindre beroende på hur mycket jag tränar övirgt. men som mest sex gånger i veckan (man ska unna sig minst en vilodag).
  2. hur långt springer du när du springer?
    mellan 8 och 12 kilometer ungefär. men oftast håller jag mig på milen nuförtiden. man vill ju sporra sigsjälv ju.
  3. brukar du intervallträna när du springer, och isåfall hur ofta?
    nja, det händer. men jag ska erkänna att jag blivit lite sämre på det. förr gjorde jag det regelbundet en gång i veckan. (på tal om det, note to self; börja igen!)

mina nya (från 15/6-11) & beesta dojz!

and give me your arm hun'

Hejsan mina små kottar! Nu är jag hemma från denhär veckans jobb. Japp, ni hörde (läste) rätt. Från och med nu är jag en ledig en! Jag ska kolla studenter och se till att fira dom som sören. Men ikväll lutar det åt en springtur i skogen (om jag vågar) och lite tv-tajm. jag är nämligen trött och behöver vila upp mig inför den kommande helgen. Och för er som inte förstod detdär med; om jag vågar, så är jag duktigt rädd öfr att vara själv i skogen av någon anledning. Vad gör ni idag, solar eller? Puss!


Due Date Official Trailer

igår så hyrde jag och j en film och den gav en massa skratt. så jag vil se till att rekomendera er att se den. vissa stunder skarttade både jag och j som tokar. så se till att ge den en blick, för den är värd det.


roligt från tjuvlyssnat.se

En pojke 5år och hans pappa 30år står vid tidningshyllan. Pojken verkar ha fått syn på kronprinsessan Victoria på en av tidningarna.

Pojken: Pappa, vad består en prinsessa av?
Pappan: Det är ju en flicka, eller jag menar en kvinna precis som din mamma.
Pojken: Jaha… så hon består av pasta och kanelbullar då?


back on the working track

Halloj mina gullefjunisar! Då var man inne i vardagen igen. Så tisdag som det är så ska jag se till att städa lägenheten. Och det behövs verkligen efter långhelgen. så här ska det röjas av bara den. Skönt när det är klart. Efter det springer jag nog en tur i regnet, svalkande och gött i kvalmvädret som ligger inne nu. Vad gör ni finfisar? Puss!


sveriges nationaldag 6juni


höll på att glömma. grattis på dagen sverige, gött med helgdag!

svårt att ha rätt iband...



en fin bild på ett vackert djur. och den får mig osökt att tänka på en sak som j berättade. han var nämligen helt hundra på att det hette hästa-boll när han var liten. (istället för hästa-pålle som vi övriga sa) jag skrattar som en tok varje gång jag föreställer mig mini-j säga det. kul en måndag!

thats what we have to do



we don't need sunglasses

godmorgon alla fina läsare! idag är jag uppe lite tidigare än igår. pallar inte sova bort en hel dag till. så jädra ovärt. så nu ska jag se till att springa innan det blir för jädra varmt. sen blire söndagsmys för hela slanten. söndagsmys ligger högt upp på listan för mig. fina grejjor. PUSS!


mom&dad have a gray house


sådärja! nu har vi målat och är trötta och redo för en brakmiddag. men jag kan säg att jag är ganska duktigt sliten. hoppas dock att lite käk kan få mig pigg. för ikväll ska vi väl fira danmarks nationaldag fram till midnatt och sveriges därefter. är ni på sötnötter? PUSS!

Första omgången målad...

img_8556 (MMS)

Första omgången målad...


IWISHICOULDHAVEPAINTEDIT!


hey! hur fint målad är den inte då? jag blir lite lagom sotis på folk som kan sitta och få fram en såhär finfin bild bara genom att dra ett par streck. varför kan inte jag det? och när vi ändå är inne på ämnet (intekunna) så undrar jag dessutom varför jag inte kan vara asgrym på munspel för!

the weather is feeling (Y)

godmorgon (eller middag faktiskt) på er sötnötter! vi drog ju på grillidill afton igår och det vart kul som sören. men det gjode tt jag sov som en ungdom fram tills nu. så därav får jag springa i megavärme nu. inte bra! aja, efter springturen vankas det i alla fall husmåleri hemma hos mor och far. hoppas inte dom är negtiva för att jag sovit bort massa jobb. vill ni hjälpa till att måla så bara titta innom, för vi har penslar. PUSS!


a day outside by the sea


nu drar jag på grillkväll, hörs imorn. PUSS!

it needs just one word!


beautiful pic' on a beautiful day!

get evil on those bastards

på tal om en helt sjuk sak, nu när det är solsolsol ute. hatar inte ni också folk som kör som tokar trots att det är vattenpölar på vägen och folk går utmed den. det är så jädra respektlöst att inte sakta ner och undvika att skvätta ner en. jag hatar dom! (hårt men ack så sant) som tur är har tösabiten på bilden ett paraflax i alla fall.


& smile at the rising sun



godmorgon allihopa! då var det lördag och solen skiner som en toking. så nu ska jag se till att skynda mig på med springtur, få upp j och dylikt, för idag ska vi till havet och sola! fasen så gött det ska bli. men som sagt så måste jag lägga på en rem nu. PUSS!

you can't se me at all...


TITTUT(leken) för fasiken!

Damian Marley Road To Zion

i och med att det är festival i hlm nu i helgen, så tycker jag att det passar utmärkt att ta en reaggelåt som fredagslåt. plus att det alltid är skönskönt med reagge på sommarkvisten. så denhär ser vi till att sitta och mysa till i kvällssolen till. för den är fin som fasen. skönt gung eller nåt. reaggepuss!




(kanduintehöra? KLICKA!)

should have and would have

Halloj mina finfisar! Då var det fredag på riktigt denhär gången. Och jag kan säg att jag är en smula negativ över att jag sitter hemma när S!ESTA är i full gång. Vad hände liksom? Aeh, inte mycket att göra något åt. Jag får helt enkelt se till att festivala lite på egen hand. En öl på balkongen perhaps? Eller i solen såklart. Vad gör ni? festivalar ni sönder på S!ESTA? Puss!


what did ronniL do today?!


springtur. solsken. solstunder. sla! äckligaste blåbären. reagge.
godaste colan. kungens hörna. laggu! filmtajm. TOPPENDAG!

don't you ever wear a mask



Solstund hos mor & far...

img_8889 (MMS)

Solstund hos mor & far...


got butterflies in my hair



godmorgon mina sötnötter! då var det "söndag" i form av torsdag. konstigt detdär. i alla fall så ska jag ut och springa en skvätt nu på morgonkvisten. sen hade jag tänkt inta solstolen ett par timmar. för jag måste se till att bli brun nu. tamejtusan. vad hittar ni på? PUSS!

LITTLEFOCKERSOFFICIALTRAILER

haha! jag måste tipsa er om denhär filmen. jag såg den igår och skrattade som en tok (till och med fälde en tår för att jag skrattade så!). jag var i och för sig trött och lättroad. men jag gillarn skarpt. så se till att ge den en chans. för den var skojskojig!


it's friday on a wednesday

Glad onsdag mina fina! Och så är det som en fredag dessutom. Hur gött! Så därför får vi väl se till att fira lite idag eller? För det gör man ju på fredagarsomäronsdagar. Men först så ska jag se till att löpa en runda för att vädret är topp för det. Men sen jädrar. Puss!