as the great man once said



wasted days and nights...


domhär skorna hade jag gärna sett sittandes på mina fossingar till ett par korta jeansshorts (gärna slitna sådana) och ett slappt linne. hur fint liksom! eller oavsett vad man väljer att ha till så är skorna galet fina.

it's one of those hot days

Hejsan hoppasn mina små fröpåsar! Jösses sicken sommarvärme det vart. Galet. Bilen visade på 27grader när jag körde hem. Så jädra somrigt. Och denhär värmen ska jag träna i ikväll. Utomhus. Det är nämligen slut på min vanliga träning, så nu blire sommarpass utomhus i fyra veckor. Så det ska bli kul att se hur det är att träna passen utomhus. Varmt antagligen. Puss!


you can't say no to him!


owh! kommer ni också på er själva med att inte kunna vara tysta. massa ljud som inte bildar ord kommer ur munnen på en och man vill bara hoppelihoppa in i bilden och pussa till den rackaren mitt på pannan. hujedamej så söt alltså!

löprunda efter städningen.



it's time to take it slow!

Hejsan mina så trollsländor! Då var det måndag igen, och man är åter på jobbet som har stresshalt 1000miljoner varje dag nuförtiden. Man är helt slut i skallen efter en dag där. Jösses. I alla fall är jag glad att vara hemma igen. Men bara en liten stund till, då jag ska sätta igång att städa strax. Inte alls så kul när solen skiner. Hur har ni det i solskenet? Puss!


to tired to do anything...


såhär trött är jag idag, men löpturen vankas ändå
tusan så jobbigt allt är idag

when your head is heavyest


igår vart inte alls som jag trott. jag for till hlm och partde loss som en toking. sov över hos camme och käkade frulle på donken. inget jag brukar pyssla med alls. i alla fall, jag. är. tröttast. av alla! men det var kul som tusan!

ett stycke galet sliten...

img_8733 (MMS)

ett stycke galet sliten...


ready, set, fuuuucking go!

Hoppdido, hoppdidej! Nu har jag fixat iordning mig efter världens löpning. Jösses så stolt jag är. Det var galet kul och galet jobbigt. Kupperat som sören och jag gick ut på tok för hårt. Men jag kom i mål på en sjunde plats och jag är nöjd som tusan. Nu blire käk med mor och sis. Fint det. sen ikväll blire röj som sören för att fira löpningen och ta igen gårdagens 'jag-lägger-mig-vid-tio-en-fredag'-grej. Puss!


jäkligt nöjd 7de platsare

img_8481 (MMS)

en jäkligt nöjd 7de platsare


i'm not that imperessed...

jag har härmed smakad dom. eller det gjorde jag för ett tag sedan. men i alla fall, så fattar jag inte vad alla dillar om. dom var inte sådär megagoda alls. jag kommer personligen inte att hurra eller äta sådana igen. haha, motvalls kärring!


so nervous that it hurts!



godmorgon mina fina läsare! idag är jag ett stycke duktigt nervös. jag ska nämligen löpa en mil i en tävlig idag. min första tävling i löpning ever! så jag behöver lite pepp och så. för jag är som sagt väldans nervig. men det går nog bra. är bara rädd att jag inte pallar allt folk. men det gör jag nog. PUSS!

THEREISAMONSTERINEVERYONE


- Stephen King

hate your meaningless life

då vart det dags för fredagslåten igen. så snabbt veckorna går va? sjukt! och dessutom skönt. för helgerna gillar vi mest visst. i alla fall så är denhär låten med ett av mina forna (ca 2-3år sedan) favvoband, Niccokick. och jag gillarn skarpt. den är sådär lagom fredagsskön som fredagslåtar ska vara. hehe, i alla fall, ge den ett öra. (bilden har inget med låten att göra! och överskriften är tagen från texten till låten!) HÄHÄ, mycket att förklara i slutet, va?




NICCOKICK - THE POET!
(can'thear? KLICK!)

sla's birthday may 27:ht!

Hejsan mina små bananflugisar! Då var det fredag och ikväll ska jag fira som tusan, för idag fyller nämligen fiiina sla år. Så det bli till att grilla och fira hemma hos henne. En finfin start på helgen tycker jag. Dock så kunde vädret vart bättre. Men lite gråmulet hindrar inte oss från att ha roligast. Puss!


do not ever let them go!




MISSBUTTERFLYBYEFVAATTLING



jag har glömt berätta en tragisk grej för er! mitt fina efva attling halsband har gått i kras och går inte att laga då jag inte hittar delen som gått av. så därför tröstade jag migsjälv med att införskaff mig ett nytt. detta blev med fjärilar på, då jag gillgillar fjärilz. visst var det fint! (PS. jag skulle vilja ha örhängena i f-present om ni undrar)

but if it makes you happy

Hejsan mina små sötnötter! Idag är det en bra dag. För det första så är det träning idag och plus att det är gurka&dippa dags för mig ikväll efter träningen. Fasen så fint. Mycket mer än så krävs inte för att glädja mig en massa. Hur är det med er? Glada och taggade för helg? Jag är galet taggad inför helgen och något nervig dessutom. Men varför, det tar jag och talar om för er vid senare tillfälle. Puss!


it's a universe out there!


säger godnatt med denna bild
så hörs vi imorn, PUSS!

saker som stööööör just nu

saker som stör mig just idag...

  • min ena lårmuskel ömmar och låser sig flera gånger i veckan. jobbigt och onödigt ont. (och JA! jag strechar) men ingenting tycks hjälpa.

  • när reklamen på tv är högre (volymmässigt) än vad man har det när man se på programmen. exempelvis när wellabruttan (shampo reklam) bara skriker till och man blir jätterädd!

  • att jag är en fegis osm inte vågar förlora. varför kan jag inte bara peppa migsjälv och hajja att vinna inte är allt? så jädra surt.

  • att det är aprilväder ute. ena stunden ösregnar det för att senare slå om till hagel och i nästa stund sol. mitt i allt detta elände, så blåser det dessutom som sören. pi!


avslutar detta med en smått psykadelisk bild!

and smoke's on the horizon

Tjenixen hörrn-örrn-ni! Onsdag är inkliven och jag pimplar obbe (o'boy) som en tok. Tusan så gott det är. Idag har jag inget inplanerat för kvällen, mer än en löptur. Så det ska bli jädrigt nice att sitta ner och bara ta det lugnt ett slag. Jösses som jag irrade hela dagen igår. Jag slog mig inte till ro förän klockan tio då jag la mig. Idag ska det bli annat. Puss!

hehe, fasen sån stirrig jag ser ut då!


something to dream about?!


the earth is turning under my feet!

reaggetones while cleaning




lite sådär lagom megaskön sommarfeeling över denna!
(kanduintehöraden? KLICK!)

do not ever stop to look!

Hej, hej, hallå mina små frön! Tisdagen på jobbet avklarat, fint det. Plus att jag varit i stan och fixat till mina nails. Topp på det också. Nu vankas det städryck á lá mega, då här är skitigt som tusan efter helgens bravader. Sen ska jag löpa allt vad jag kan för att sedan få sova. Fullspäckat som sören med andra ord. Puss!


4 totally different photos


bara för att den är sötsomsören


bara för att jag vill tillbaka dit igen


bara för att det var en fin bild


bara för att det var en vacker utsikt

my little lady lovelylocks



hon lämnar inte min sida idag!

just take the time i need

Hejsan hoppsan mina små filurer! Så var det måndag igen, veckorna rusar på och snart vankas det semester och sånt. Dock så vill jag stanna upp tiden en smula, för det händer så mycket trevligt hela tiden nu. Födelsedagsfirande, studenter, fester och sånt. Så jag vill se till att ta det piano och njuta av nuet. Vill inte ni? Fast just idag är det först träning som står på shemat.  Puss!


följa john eller nått sånt

Jag fick ett litet ryck och bestämde mig för att haka på denhär (se nedan!) trenden. När jag väl bestämt mig så blev jag megaglad då jag upptäckte domhär fiiiina bandeu-bh:arna. Somrigt som sören. Så nu kan jag knappt bärga mig tills de hoppar hit och jag hoppar i dom.


and smoking is bad for you


nu ger jag mig ut på en promenad med mor.
fint som snus en söndag!

we all have to be outside.


godmorgon mina små finfisar! idag känner jag för en soladag. jag måste se till att bli lite brun alltså. jag är tamejtusan så blek att jag är transparant. usch! så efter löpturen ska jag se till att vistas ute i det fria. för vädret är topptopp och då måste man ju vara ute. men som sagt ska jag springa min mil först. puss!

stripes all weekend long!

Nu har jag tagit mig i kragen efter en eftermiddag med bakfylla (grotesko) och gjort mig redo för att dra till nuttpluttplätt och grilla, umgås, sola mm. Jag hoppas och tror att denhär kvällen blir lika trevlig som gårdagen. Men det lär den bli, man kan inte ha annat än roligt med det folket. Ha en fin kväll gullisar. Puss!


köpte mig en bokelibok...


I 18 år var Vicky Jaggers i sin brors våld. En sann och ovanlig berättelse om syskonincest. När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfekta barnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton. Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn.

just run away with me baby


godmorgon på er mina finisar! nu är jag uppe, men jag är inte piggelin alls. jag är galet sliten efter gårdagens bravader, galet sliten! men trots det, så ska jag ge mig ut på en löptur nu. jag ska dessutom ge mig ut i ett par nya dojz. håll lite tumme att dom fungerar topp va! för det kommer jag att göra. hathathata skavsår och sånt liksom. puss!

forget about your sorrows!


it's friday, let's have fuuuun!

NEILYOUNG OUTONTHEWEEKEND

Neil Young är lätt min storstora favvis just nu. Hur kan EN man gort så mycket bra? Han rockar, liksom. Så därför bjussar jag på en fredagslåt med honom. Jag hoppas att jag inte lagt upp den innan (men om jag skuller gjort det så är det för att den är så jädra bra). Jag tror äntligen jag har hittat min idol över idolerna, om ni förstår. Lyssna och älska nu hörrni!




(kanniintehöraeller? KLICKA!)

she is a peppermint rock!

Hejsan mina finfjärtpruttar! Då var det fredag, som vi längtat va? Så jäkla gött tycker jag i alla fall. Och bättre blir det. Idag ska jag nämligen ta ett par ölisar med nuttpluttplätt och sla, trevlans som sören. Så nu ska jag se till att lägga på en rem, för Nut väntar redan. Ha en apfin fredag hörrni. Puss!


another of those collages

Som ni kanske har märkt vid dethär laget, så har jag fått lite 'dille' på att göra kollage. Jag vet inte vad detta beror på, men gillar ni det inte så hojta för tusan! I alla fall så blev jag såld på kavajen nedan och gjorde en liten outfit bygd efter den. Tusan så fin den är. Ge mig i sommapresent, liksom. Eller vad tycker ni?


a cold and windy thursday?


gillar denhär bilden så SJUKT mycket!
kall, varm och finfin på samma gång

the day will turn for you

Hejsan hoppsan mina små sockerkakor! Hehe, jag kallar er märkliga saker ibland. Men jag gillar det. Får mig liksom en fniss varje gång. Så därför fortsätter jag. Men visst tycker väl ni det är roligt också va? Erkänn, och gör mig ett stycke glader!

Topp, topp att det är torsdag och träning idag i alla fall. För det är det enda som kan rädda denna annars helt värdelösa dag. Den har varit så dryg att jag vill spy. Men det ska väck med lite träning det. Puss!


gillar ju onödigt vetande!

  1. Island konsumerar mest Coca-cola per invånare

  2. Sverige var först med sexualkunskap i skolan.

  3. Det är enligt lag förbjudet för grisar att para sig på New Mexicos flygplats.

  4. Mellan 1990 och 1992 döptes inga pojkar i sverige till Bert.

  5. Tjejer har svårare att gå i trappor än vad män har, kvinnor har bredare bäcken och har därmed en svårare rörelse i trappor!

  6. I Kalifornien finns det en lag som förbjuder en att gå ut och gå med en okopplad elefant.

  7. George Washington odlade marijuana på sin bakgård.

  8. Scott Columbus är trummis i Heavy Metalbandet Manowar. Columbus har rykte om sig att spela mycket hårt på trummorna. Manowars officiella biografi hävdar att han spelar trummor med sådan kraft, att normala trumset går sönder. Därför skapades hans "Drums of Doom", tillverkade i rostfritt stål i stället för i mer konventionellt trä.

  9. Mongoliskan är det enda språket i världen som har ett ord för den känslan man får när man blir sparkad i magen av en häst.

  10. Fulla myror ramlar alltid åt höger.


och en sötnöt att finish-a med!

so where should i go 2011?



a afternoon to do nothing

Hallå, hallå mina finfisar! Då var det onsdag, eller vilodag som jag kallar det idag. Det är nämligen så att jag inte har ett skit jag "måste" göra idag. Så jädra nice. Dock så kommer jag självklart att ge mig ut för en springtur. Men det bara för nöjes skull. Annars ska jag inta soffan och glutta på tv och mysa. Mysigt som kattungar. Puss!


THENEXTTHREEDAYS(HD)TRAILER

För ett par veckor sedan så hyrde jag och J denhär filmen. men jag har helt glömt att tipsa er om den. Den är galet bra. en såndär film man sugs in i. Både jag och j vart väldigt impade av den. Och jag rekomenderar er verkligen att ta en titt på trailern. Dock så är filmen mycket, mycket bättre.


i'm just crossing the lake


hur nice var inte denhär biden då? femtiotal möter futurism på ett svartvitt vis. galet fin. jag älskar hennes rutiga dräkt, den gör hela bilden lite mer perfekt än vad den redan är. brabrabra!

got to keep the tempo up!

Hejsan alla små sötnötisar! Nu är jag hemma efter en seg runda på stan, och en segare bussresa hem. Så nu ska jag se till att ta tag i allt som ska göras i hemmet, så att jag hinner med allt innan löpturen. Lite stressigt är det allt. För jag vill ju lägga mig tidigt också. Hehe, älska att lägga sig tidigt allstå. Finns det något goare än att glo på tv i sängen? Näe, inte för mig. Puss!


as in love falling apart




black flowers blossom fearless on my breath
(kanduickehöra? klickklick!)

bildregn/dugg á lá wedding

ett fårtal bilder på brudparet och dess familjer...





ett bildbevis på att jag&sillen drack gottlänskt
'vad-det-nu-hette' (ingen jättehöjdare enligt mig)


detta var dock vad bilder jag tog, ty efter detta var det fest!

can't really make it work

Hejsan alla så trollisar! Vilken seg måndag va? Jag har varit galet trött och seg hela dagen. Detdär med att gå på bröllop tar på krafterna må ni tro. Dock så har jag sovit som en kratta inatt också, så tröttheten beror nog mer på det. Men jag piggnar nog till av lite stationsträning ikväll. Är ni också trötta idag? Puss!


dark & fine summer outfit


såhär fin hade jag kunnat tänka mig vara i sommar. kanske lite i svaraste laget, men fint som snus ändå. och bäst av allt är att allt är från h&m så det är billigt som sören. så klicka er in där om ni vill hitta prylzen. puss!

i need new running shoes



tack som fan för att ni höll tummar hörrni! det gick nämligen galet bra att springa idag. jag sprang milen på cirka 50 minuter och jag hade massor med krafter kvar när jag kom i 'mål'. vissa dagar är det tamejtusan aproligt med löpning. såhär kul skulle det varit alltid.

VÄRLDENS ROLIGASTE FEST!

Ojojoj! Jag har precis vaknat och rest mig. Gårdagskvällen vart galen. Såhär bakis och seg har jag inte varit på läääänge. Jösses säger jag bara. Men det var lätt värt all slitenhet idag då det var den roligaste kvällen på många år! Så idag kommer jag att ligga mycket lågt, jag ska inte röra mig mycket från soffan. Dock så ska jag som vanligt inleda dagen med en löptur. Som jag hoppas klara. Håll en tumme eller något för mig va. Puss!


en smaragdgrön med spets

Weiooo! Nu är jag redo och taggad inför en kväll med skratt, vigsel, god mat, trevligt sällskap och mycket, mycket mer. Idag kör jag på en grön klänning, som kommit att bli min favorit. Jag tycker mig passa bra i grönt nämligen. Aja, nu ska vi dra. Puss!


some new summerclothes...

eftersom det är värsta sommavädret ute hela tiden nu, så blir jag helt tosig av sommarkänslor. och vad görs då? jo, jag klickar hem lite sommarfint som kommer att pryda mig på väg till och från stranden i sommar. bra grejor det. och dessutom billigt.


in a black and white mode





ett gäng fiiiina pic's!

it's the wedding day today



godmorgon alla fina läsare! nu är jag uppe och har gjort mig iordning för att springa en lååång runda. för idag blire mycket sittande kan jag tro. idag är det nämligen dags för självaste bröllopet. och det ska bli hur trevligt som helst. jag längtar. men först; springtur och frulle. puss!

ge mig en, två eller alla


lite fina prylz såhär på fredagskvällen

Danza Kuduro med Don Omar

woooooop och hej fredagskväll! galet skönt med helg igen. som vanligt så peppar vi tille det varje fredagskväll med en fredagslåt. denhär 'jag-är-på-prrrtey-sol-semester'-låten hörde jag från sla förra helgen. galet pepp. och sådär somrig så man smäller av. gilla, gilla!



(kanniintehöra? klickedick!)

hurry, hurry up, hurry up!

Hejsan gullisar! Nu är jag hemma och vänder. Denhär helgen kommer nämligen gå helt i bröllopets tecken, då j's barndomsvän gifter sig. så nu ska jag iväg på "innan-bröllopet-mingel". Men jag har sett till att fixa lite mys till er. För sån är jag. Ha en toppenkväll nu. Puss!


with love, lipstick & song




it's like a summer memory



när jag var "mindre", dvs barn, så höll jag mycket på med hjulning (det som sker på bilden ovan). jag, sla och biiiiia brukade ha värsta hjulningstävlingarna på våran gräsmatta. vi höll på med det som tusan och blev till sist grymma som sören. (en del av grymheten sitter i ännu, eller hur hjularvänner!)

she has like a good mood.

Halloj gullefjun! Då var det torsdag och dags för det beeesta träningspasset ikväll. Så jädra gött. På tal om träning så gick det förresten megabra att springa igår trots sår och blåmärken. Jag kutade hela 1 mil utan problems. Fint det. Så håll nu ett par tummar för att jag fixar det galant idag också (och resten av vackan med för den delen). Ska ni med på beesta passet idag eller? Eller ni tränar på eget håll? . Puss!


a joy you can't keep in...



The laughter penetrates my silence
As drunken men find flaws in science
(can'thear? KLICK!)

it's like a fucking dream!


HEY! hur gärna vill inte jag/ni/vi plumsa här då!

just run untill you fall!

Hejsan gullisar! Nu ska ni få höra. Jösses vilken grej jag var med om igår alltså. Så jädrans pinsamt. Jag var ute och sprang, som vanligt. Hur som helst så sprang jag en runda i skogen. Och plötsligt kommer det en man (med en minihund) runt hörnet. Jag blev så jädra rädd att jag gick omkull. Dvs att jag ramlade hardcore! Så idag är mitt ena ben sargat och blåslaget. Och fatta vad jag skrämde mannen (& hunden!).

Dock ska inte denna olyckan igår drabba min löpning idag. För springa det kan jag trots att jag är sårig och blå. Hehe! Speciellt i solsken och sommarvärme som denna. Puss!


just longing for the beach





something pink for my lips



i söndags var jag och sla iväg på roadtripp och jag handlade mig ett sådanthär. ett knallrosa läppstift. hur fint till sommarbränna då! jag är galet nöjd med mitt köp och ska se till att färga läpparna med det redan i helgen som kommer. fint som snus!

it's summer outside today

Hejsan mina fina läsare! Idag är det verkligen sommar ute. Det är till och med över 23grader varmt. Så jäkla skönt. Synd som sören bara att man ligger inne med svarta arbetskläder (á lá heltäckande!), det blir lite för varmt. Men aja, man ska tamejtusan inte klaga. För fint är det. Nu är det dags för min tisdagsstädning och efter det springer jag i hettan. Hej hopp så var tisdagen över liksom. Puss!


like my bikinis colourful!


dethär har jag sett till att införskaffa mig inför årets strandhäng. nya bikinis kan vara det roligaste jag vet. speciellt om man hittar sånnahär roliga mönsterade. såklart kommer mina rayban att sitta på nästippen under strandhänget.

funniest thing right now.


dethär spelet lirar jag isönder atm, galet kul
och dessutom sådär härligt gratis!

close, closer and closeup!

Hejsan mina små igelkottisar! Nu är jag hemma efter en (tro det eller ej) jäkligt lättavkladrad måndag. Det trodde jag ju inte efter ledigheten och röjet i helgen. Men faktiskt så har det gått undan. Skönt att det kan vara så ibland.

Om ni undrar över varför det var tyst/tomt och öde här igår eftermiddag, så berodde det på driftstörningar. Men det ska vara fixat nu. Bra där blogg.se! Annars händer det inte mycket, förutom träning idag. Fasen så gött det ska bli att träna igen efter helgen. Vad gör ni idag då sötnötter? Puss!


SEVENDIFFERENTSORTSOFFLOWERS


som jag anade, så var löpturen väldigt skön. men dock jädrigt jobbig. det märktes att jag drack ett par öl igår kan jag säg. men jag fixade det. vädret är fortfarande apnice, så nu ska jag försöka dra ut sla i solen eller något. för dethär kan vi inte sitta innomhus i. plocka lite flowers kanske man skulle gjort?

some days it's just harder

Godmorgon på er finfisar! Jag är härmed uppe och 'redo' för min löptur. Idag känns den inte alls lockande, men jag vet att jag kommer att gillat och bli positiv, efter jag bara gett mig ut. För vädret är topp och jag är en utvilad rackare. Så dethär kommer att gå finfint. Aja, nog med skitsnack, nu ger jag mig av. Puss!


a song for the summertime




denhär biten får mig att känna sommar ut i fingerspetsarna!
(kanduintelyssna? klickedick!)

just, exakt, i denna stund


är jag på roadtripp, men bjussar på en finfisbild!

på österlens fina vidder

img_4169 (MMS)

på österlens fina vidder


she just smiled and waved


godmorgon mina små fjunisar! Idag är jag en tidig en, och detta beror på att jag ska iväg på 89års roadtripp med mormor och familjen. så min löptur blir tidig som attan idag. nu måste jag bannemej ge mig av om jag ska hinna. Puss!

MYOWNLITTLEYELLOWBRICKROAD

Woooooop! Fredagslåt vare va? Jajajmensan, visst är det det som gäller. Idag tar jag en som nog alla har hört men kanske inte hittat riktigt. För ni har väl sett den nya volvo reklamen? Här kommer låten som spelas i den i alla fall. Grymt bra låt dehär. Låten heter million, och bandet evryone (ja, det stavas så). Lyssna nu för sören.



(kanduintelyssna? KLICKA!)

coral&white striped dress

Nu jeeedrar är jag klar med alla måsten. Så jäkla skönt. Nu vankas det firande av J med våra familjer. Mys. Dock så ska jag först invänta fördelsedagsbarnet, då han är och lirar golf dagen till ära. Men efter det så ska det firas som tusan. Vad hittar ni på ieftermiddag? Puss!


inte en stilla stund ännu.


'det man inte har i huvudet får man ha i benen (bilen!)' jag har glömt bort att köpa en present, så nu ger jag mig av för att göra det. tusan vilken dag det är, känner för att bli fräknig. PUSS!

there's two of those kinds

Godmorgon mina små trollisar! Nu är jag uppe och redo för att löpa en runda i solen. Så jädra nice. Idag är det dessutom finaste j's birthday så idag ska det firas litegrann, eller mycket. Men först ska jag se till att röra på fläsket en mil eller så. Puss!


it's a brand new brown bag

Ojojoj! Idag har jag verkligen kutat rundor som en tok. Men nu har jag fixat alla presenter jag ska inför helgens födelesedagsfiranden och så. Nu är det bara garderobsrensningen kvar. Men jag orkar inte riktigt ta tag i det. Jag har till och med fördröjt tiden med att sortera upp all min musik på spotify i sex olika kategorier för att slippa det. Men nu jeeedrar ska jag ta tag i det. Efter renset är klart så blire träning för hela slanten. Puss!


handlade inte bara presenter utan
även en finfin väska till migsjälv!

i'm hanging over the fence



and they came as winds...

Godmorgon finisar! Idag skiner solen igen, och man blir genast sådär pigg och vårig igen. Fint det. Idag har jag tänkt mig att fixa en massa saker. I denna stund så tvättar jag massor, efter det ska jag in till staden och handla presenter (då hela släkten + j's släkt fyller år i maj!). Jag hade även tänkt hinna med att rensa ut min garderob så att jag får plats. Och såklart så ska jag även träna. Så nu får jag se till att komma iväg om jag ska hinna. Puss!



gray and pink is a match!

såhär hade jag kunnat tänka mig hoppelihoppa rundor på en festival i sommar. rosa jeans känns lite lagom okej på festival nämligen. jag hade nog dock inte bangat för att springa runt såhär en helt vanlig sommardag heller. för det är tamejtusan en finfin outfit. sådär alldeles precis lagom somrig.


nails and a looong weekend

Nu är jag äntligen hemma och firar härmed helg. Hur gött! Dock så startar jag min helg ganska veckolikt, med en löptur och efter det blir lite mästarnas mästare (reprisen då jag missade det i söndags). Men jag klagar inte, lugn är precis vad jag vill inleda min lååånga helg med. Nu ger jag mig av i alla fall. Puss!


på väg hem efter nagelfix!

img_0770 (MMS)

på väg hem efter nagelfix!


watch the movie MEGAMIND!

Hörrni, jag tänkte vara lite duktig och hålla igång mitt filmtipsande till er. Och idag villa jag tipsa om en film, som jag (tro det eller ej) somnade ifrån i helgen. Dock så somnade jag ABSOLUT inte för att den var trist, utan pga att jag jobba som en gnu hela helgen och var tröttast! Hur som helst så fick jag mig en massa goa skratt till den, och jag lovar er att ni lär skratta också.




(har även gjort det till en kategori, dock GANSKA tom ännu)
Filmatiserat.

knockin' at my cellar door



I caught you knockin' at my cellar door
I love you, baby can I have some more
(can'thear? klickedick!)

like every other tuesday.

Hejsan och go tisdag på er! Eller egentligen, är den så go? Det är grått och trist ute, jag är trött och har massa att göra. Den kanske inte var så go ändå. Men det är bara att ta tag i det, för ju fortare jag gört, desto fortare kan jag mysa i soffan/sängen. Och det längtar jag tilla jag kan. Nu ska jag städasomsatan, efter det ska jag springasomsatan. Puss!


imagine your life away...



it's one of those things.

en liten sak ni kanske inte visste om ronniL...
jag är en sucker för tuggumi. dock så nöjer jag mig inte med vad som helst utan tuggar alltid extra strawberry. det absolut godaste tuggumit jag vet. och jag tuggar det inte lite heller. på jobbet kan jag lätt kränga en fem-sju tuggisar om dagen. för vem vill tugga smaklösa tuggisar liksom?


the first time in my life!

Hello my little trollz! Då var det måndag igen. Och idag har jag varit med om världens grej! Jag har för första gången i mitt liv fått massage. Helt sjukt att jag aldrig på mina 25 (snart 26) år har gjort det. Men idag så skedde det. Jag vet inte hurvida jag är speciellt impad över det. Men visst var det skönt. Dock så är jag väldigt negativ mot att främlingar tar i mig, så därav är jag kluven som tusan till vad jag ska tycka. Behöver nog smälta det lite tror jag. Vad säger ni, äre gött eller bajs? Puss!


a little pomeraninan puppy


hur gärna vill man inte lägga sig och gosa rundoe med denhär killen/tjejen då? söt som socker. jag hade lätt myst med denhär i soffan en hel dag. kan inte tröttna på ett sådant ansikte ju. lätt det sötaste jag sett idag, förutom min fina ella då.

one of those texts again



det är gött att skratta åt sigsjälv!

if you want to please me


jag vill på roadtrip idag, bannemej!

SUMMERSEEMEDTOLASTFOREVER

Godmorgon mina ullisar! Nu är jag uppe och redo för att inta söndagen den första maj. Jisses, nu är det sommar strax. Så snabbt det går. Jag hoppas dock att det lugnar sig lite så att man hinner njuta av allt det fina med sommaren. Nu ska jag dra mig ut på en löptur innan jag hittar på något annat. Puss!