don't make her get up yetturn the tiredness around

sådär ja! då har typ hela min lediga dag gått. och jag har inte gjort mycket kul alls. jag sprang min morgontur, och det gick bra. efter det har jag tvättat, röjt och diskat typ hela dagen. och dessutom sett på en film. men nu vankas det träning. cirkelfys, som vanligt på måndagar. ska bli skönt att trötta ut sig lite efter en film-mys-stund i soffan (blev tokseg av det). PUSS!


it's not worth your time

eftersom jag tidigare har varit noga med att bara ge er tips på bra filmer. så tänkte jag varna er för denhär. den är skitdålig! inte ens slagsmålssenerna är bra i den. helt sjukt kass. både jag och j tyckte att den var så dålig att vi började pyssla med annat under tiden vi såg den. så vad ni än gör, se den icke. och om ni inte tror på mig så titta på trailern, för den är inge vidare den heller!


(kanduickese? KLICKADÅDÅ!)

& give me my energy back


godmorgon! idag var jag en sliten och trött tös. som jag har sovit inatt alltså, helt sjukt många timmar. men dock så är jag inte mycket piggare för det. jag är seg som sirap och plarerar därför att tillbringa min lediga dag i soffan och glutta på film. men först ska jag se till att tvätta lite och springa min morgon mil. vi hörs efter det hörrni. PUSS!

having learned my lesson


rejection is one thing, but rejection from a fool is cruel
(kanduickehöra? KLICK!)

happy birthday to ronniL!


godmorgon och grattis till mig! tänk, då är jag ett helt år äldre och jag har dessutom tjänat en timma denhär natten på grund av vintertidsgrejen. gött mos! så nu ska jag ge mig ut på mitt födeledagslöp och rensa huvudet från hela gårdagskvällen. vart kaos som tusan. men skit i det, för idag är det min dag och jag pallar inte sura mera. PUSS!

cause she moves like this

wohoooo! då var jag iordninggjord och redo att sticka till mina kära päron och fira födelsedag. för om ni missat det, så fyller denhär tösen år imorn. så idag ska jag äta och dricka gott och öppna massa (hoppas jag!) presenter. hihi! blir lite som en unge känner jag. fasen så kul det är med presenter. PUSS!


i got my adidas jacket ongodmorgon/middag på er finfisar! nu är jag uppe. sovmorgon som en tok idag vart det. och det är bannemej inte fel alls i vissa lägen. men nu ska jag ut och kuta min mil innan j bjussar på mysfrulle. fasen så fint det ska bli. visste ni det förresten, att jag är galet tokig i frulle. kan vara det bästa målet på dagen. hotellfrukost säger jag bara. eller vad tycker ni? PUSS!

& you really shout it out

humor en fredagskväll som denna...


i've got my turle neck on

då var jag iordningjord för fredagskvällen. ikväll ska det jobbas, för min del, på furuliden och där ska hållas vin och ost mingel kvällen till ära.  mys som sören! jag hoppas på att det kommer massa folk och att man får sig ett par härliga fredagsskratt. det känns som om denhär gråa (vädermässigt) fredagen behöver lite skratt. så se till att komma upp och ta ett glas vin eller något vet jag. PUSS!


THECROOKESBACKSTREETLOVERS

whooooop! så vart det snart fredagskväll, som innebär fredagslåt. hur gött! ikväll så tycker jag att vi dansar loss till denhär fina biten. tokskön! joseFIN skickade den till mig och jag blidde helkär. så nu tar ni och lyssnar noga på den under dagen så att ni kan den (nästan) utantill tills ikväll. gört!


(kanduickehöra? KLICKADÅDÅ!)

trött, spänd och leende!godmorgon! idag är jag glad, en gnutta förkyld och lite sådär lagom morgontrött. jag ska ge mig ut och springa nu och det känns lagom trist att det inte ens är ljust ute ännu. höstigt värre. men jag hoppas på att det ljusnar snart och självklart tar jag reflexer med mig. efter löpturen blire frulle med fina j. denhär dagen börjas fint. PUSS!

and green is the colour!


hey! vad säger vi om dethär då? snyggt som attans, tycker jag. grönt är en toppenfärg såhär på höstkvisten. och jag tycker att vi alla borde gå och införskaffa oss lite grönt. minsann! jag ska kika lite efter gröna varitaner imorn då jag ska göra hlm en liten runda. (och denhär tösens sida: http://crackcosette.com/ för er som undrar)

humor on a thursdaynight!

HÄHÄ! (nästan allt är kul när man är trött)


can't really take it easy

hallå, hallå! då är jag hemma igen. och jag sitter och gör mig taggad som sören inför kvällens träningspass. så gött det ska bli. jag älskart! men först ska det donas lite härhemma så att jag slipper fixa imorn, på min lediga dag. då ska jag inget annant än njuta och tvätta och så. hehe! aldrig kan jag ta det piano. PUSS!


to get a good tuch on itmorgens, morgens! då var jag uppe, har sprungit och är redo för sista dagens jobbande denhär veckan. JAPP! ronniL firar helg idag. så jädra gött. och inte nog med det så är det träning ikväll. så jäkla gött. jag är en glad en. så nu ska jag bara se till att hålla humöret på topp resten av denhär dagen (kan bli svårt men tanke på bitterheten som flödar på jobbet) men jag ska försöka. PUSS!

shine on a crazy diamond

NINAKINERTTHOUGHYOUREYES

ohw! tamejtusan så fin denhär biten var. låt den inte gå er förbi utan sätt er ner, skönt och lyssna på den för sören. så bra att man smäller av. jag gillar'n. glädjesuck på det! och har ni några sånnahär godbitar till att bjussa på, så bring 'em on. (kan du icke höra? KLICKA!)


got some secrets going on

hejsan igen mina fina! i eftermiddag är jag fullt upptagen med att hitta på hemligheter. så jag har sett till att förtidsinställa dethär inlägget. men oroa er icke. det kommer fler fina inlägg under kvällen. jag lovar. är inte borta helt. men lite. hehe! ska sluta göra er mer nyfikna nu, så hörs vi sen. PUSS!it's not my regular style


godmorgon! idag var jag en pigg en tös när klockn ringde. LURADE! jag är trött konstant nu för tiden. helt sjukt. men jag klev upp tidigt ändå och sprang en morgonrunda. detta på grund av att jag inte har tid att springa ikväll. (annars brukar jag ju springa på kvällarna på onsdagar). nu ska jag i alla fall se till att komma iväg till jobbet. PUSS!

CRYFACEWATERGIRLHAIRHAND


denhär bilden var grymt fin. fasen så vackert det är men svartvita foton alltså. och dropparna på handen. det våta håret. ja, jösses den är helt enkelt superb denhär bilden. tokfint en tisdag som denna. det behövs inte mycket för att förgylla en dag!

give me some warmth dear


det är höst (nästan vinter) i luften och det innebär att det  är dags att flytt fram alla sina sjalar och halsdukar. jisses så gött. jag älskar nämligen sjalar och sånt som värmer halsen. så jag är lycklig över detta framplockande. men jag vill inte ha mer kyla än såhär på ett tag. deså!

i got a whole lot going!

hejsan igen finfisar! nu är jag hemma och ska snart sätta igång med att städa denhär lyan. så gött det ska bli med lite rent och fint igen. och doften av nystädat. vem älskar inte den. galet god. eller nystädatdoft är det väl kanske inte rikitgt, snarare ajaxdoften. hehe! hur som helst luktar det gott. nu ska jag sätta igång och efter städet blire löpning för hela slanten. PUSS!


hard to get out of bed...


godmorgon tisdag! idag tog jag en onödigt lång sovmorgon, vilket resulterat i att jag har bråttom som en galning. egentligen har jag inte tid att sitta här alls, men jag tar mig tiden till att dricka mitt kaffe sittandes. lite livskvalité på det va! aja, nu måste jag samla ihop mig och sådär och dra till jobbet. PUSS!

sad and lonley but lovelyerik & mackan alkoholtest

domhär pojkarna har kommit att bli lite av favoriter hos mig. jag tycker att dom är grymt roliga och dom är sånna pojkar som jag lätt hade kunnat hänga med. och just dethär klippet visade mig att jag nog hade velat ta ett par öl ihop med dom också. HAHA!


(kanduickesedan? KLICKADÅ!)

do't let it get you down

hejsan igen hörrni! då var jag hemma och har kalrat två saker av tre idag. jag är fortfarande trött som en tok och oengagerad. men jag tänker inte låta det få mig att slappa idag. för det har jag inte tid till. så nu ska det pröjsas räkningar, diskas och donas innan jag drar och tränar cirkelfys. hepp, hepp, nu kör vi. PUSS!


got one hand in my pocket


godmorgon mina fina läsare! då var det ny vecka med nya tag. allt är alltid lite jobbigare på måndagsmorgonar och det beror nog just på det faktumet att man har en hel veckas jobb framför sig. och just idag så känner jag en viss tendens av orkeslöshet. så jag hade helst bara stannat kvar under täcket idag. men icke, morgonspringtur, jobb ch cirkelfys står ivägen för det idag. så med det förstnämnda avklarat (springturen) så ger jag mig av till nummer 2 (jobbet). PUSS!

such a beautiful picture!kiss me like this please


håller ni inte med om att denhär pussen ser tikitgt nice ut. jag hade gärna velat på en sånhä puss. det känns lite som om den betyder lite extra mycket. och ger lite extra mycket kärlek. eller hur! jag kan dessutom säg att jag gillar tösabitens stajl ganska så mycket!

making the day work out


godmorgon! då var det söndag och jag är uppe i lite vettig tid idag. med detta sagt så förstår ni att det blidde ganska så lugnt igår eftersom jag var så sliten. så nu ger jag mig ut på min springtur för att sedan ta tag i lite shopping till hemmet. dethär kommer bli en bra dag. PUSS!

& this is my last resort

hejsan mna fina! idag har jag varit lite avlägsen då badtunnor, jobb och scoteråkning tog musten ur mig igår. HAHA! jösses vilken kväll det vart alltså. ni skulle varit med! i alla fall så har jag äntligen gjort mig redo för att gå på middag hos inli&rili. fasen så gott det ska bli. hennes mat är guld. så nu ska jag se till att ge mig av. PUSS!


it takes me waaaaay back!


whoah,ah,oh,oh, YEA! I,I gotta new life You would hardly recognize me I'm so glad How could a person like me care for you? (Why?) Why do I bother When you're not the one for me Ooooo, is enough, enough? I saw the sign and it opened up my eyes I saw the sign Life is demanding without understanding I saw the sign and it opened up my eyes I saw the sign No one's gonna drag you up to get into the light where you belong... But where do you belong? Under the clean moon For so many years I've wondered who you are How could a person like you bring me joy? Under the pale moon Where I see a lot of stars Ooooo Is enough, enough I saw the sign and it opened up my eyes I saw the sign Life is demanding without understanding I saw the si-ign and it opened up my eyes I saw the sign No one's gonna drag you up to get into the light where you belong... But where do you belong? Oh!Oh, oh, oh I saw the sign and it opened up my mind! And I am happy now living without you I've left you, oh-oh-OH! I saw the sign and it opened up my eyes I saw the sign No one's gonna drag you up to get into the light where you belong (I saw the sign - I saw the si-i-ign) I saw the sign! (I saw the sign - I saw the si-ig-i-ign) (i saw the sign - i saw the si-ign) i saw the sign! And it opened up my eyes, I saw the sign! (sign, sign,sign)


(can'tseeit? KLICK!)

don't put your head down!OH LAURA IT AIN'T ENOUGH!

idag tänkte jag bjussa på en rätt så lugn och gosig fredagslåt. jag är nämligen på väg upp till furuliden och ska jobba och denhär låten hade passat utmärkt att ha i bakgrunden däruppe ikväll, på sådär lagom pratvänlig ljudnivå, för den är väldigt lättlyssnad och fin. så ta och hör på den ett litet tag vetja. och när ni lyssnat klart så kom upp till furuliden, för det är där det händer.


(kanduickehöra? KLCKADÅ!)

taking the fast lane out!

glad fredag på er finfisar! jag är bara hemma och vänder en snabbis. ska nämligen upp till furuliden och jobba kvällen till ära. jag hoppas att många av er dyker upp och tar en fredagsöl där. det hade varit trevligt som tusan. som sagt, så är jag bara hemma och vänder, vilket egentligen innebär mata katt & byta kläder. så nu ger jag mig av. och se nu till att komma dit en runda ikväll. PUSS!


and it doesn't rain on memorrn' morrn' mina ullisar! idag är jag lite sent ute. det var så jädra skönt i sängen i morse så jag blidde kvar lite för länge. så jag fick springa som en tok och nu sitter jag här lite smått stressad. men det löser sig. jag har i alla fall turen på min sida idag (och hade det igår också för den delen) för jag klarade mig från regn helt och hållet på min morgon springtur, men så fort jag kom in så började det regna som sören. tur som attan. näe, nu måste jag dra. PUSS!

make every second count!

SKRIK för att du har fått en röst att göra det med!

 

ÄLSKA eftersom du har ett hjärta som vill att du gör det!

 

SYNDA bara för att du kan och innerst inne vill!

 

SURA för att du vill ha uppmärksamheten och tiden!

 

UMGÅS eftersom du mår bra av att ha någon nära!


put my feet up in the airi'm in a really good mood

whoooopa! då var jag hemma igen. och dagen idag har gått fort och varit bra. jag har dessutom varit en pigg en. hajja läget! det är inte ofta nuförtiden jag är pigg på jobbet. men idag hände det. och nu såhär efter sitter jag och taggar inför träningen ikväll. som jag längtat efter den. fasen så gött det ska bli. jag är nog tamejtusan beroende av detdär med träning. PUSS!


i don't really like birdsgodmorgon mina små undulatungar! hehe, ibland undrar jag vart jag får allt ifrån. jag menar jag är inte ens glad i fåglar egentligen. men inga djurbebisar är fula. så är det bara. alla är söta som tusan. precis som ni. aja, har i alla fall varit ute och kutat nu på morgonkvisten (läs; mitt i natten) och ska stampa iväg till jobbet strax. humöret är bra och jag är till gott mod. fin start på dagen med andra ord. PUSS!

COLDENOUHGTOWEARLEGWARMERSthe thoughts of wednesday

vi kör på en liten 'dagens' lista dagen till ära...

dagens bästa
att jag har ätit smarties. (är galet beroende av det om ni inte visste det). och det var det godaste denhär veckan. LÄTT!

dagens sämsta
att det blåser kallt ute. jag hatar vekligen när det blåser, även på sommaren. som om inte det vore nog, så regnar det till och från också.

dagens sötaste
hmpf, får bli ellabellabusboll då. har inte sett så mycket sött på jobbet idag. och ella är det sötaste jag vet. dessutom!

dagens konstigaste
att jag har fått en torrspricka på sidan av tummen. får aldrig sånt!

dagens doft
får väl bli grannarnas rökdoft då. för den tränger sig verkligen in i min lya. i vartenda hörn käns det som. USCH och PI!

dagens måste

att jag ska ut och springa, liksom alla andra dagar. finns fan inget bättre. jag vet, jag tjatar. men det är mitt liv liksom.


turn it to the side honey

hejsan igen mina fina! nu är jag hemma och sitter och huttar litegrann. det blåser som tusan ute och jag är ett stycke frusen chey. så därför ser jag till att värma upp mig ordenligt innan jag ger mig ut för att springa. för det är icke kul att inleda en löptur frysandes. deså. har ni stormigt hos er också? PUSS!


and please make it last!


godmorgon alla små trollisar! idag är första dagen denhär veckan som jag vaknar någorlunda pigg. jag är dessutom på ganska så bra humör morgonen till ära. score! detta kan bero på att springturen igår gick exemplariskt och jag sprang snabbt som attan. den långa och snabba löpturen resulterade i en tungt sovandes tös. hela natten dessutom. så nu ska jag hoppa iväg till jobbet oc fortsätta vara pigg och glad, förhoppningsvis. PUSS!

we wish you a merry x-mas


visst längtar man lite efter julstämning, pyntning och familjemys när man ser denhär bilden. jag gört i alla fall. allt blir så mysigt och stämningsfullt runt jul. och jag vill tycka att det blir varmt, mitt i all kyla också. plus att det nästan alltid luktar gott av gran, blommor, apelsiner mm. mysigt!

here's three ones in pink

can't make it good at all

härmed var det mesta av tisdagen (trist-dagen) gjort. och som ni nog förstår så har inte dagen blivit bra och rolig ännu. så nu ska jag se till att städa och sedan ska jag ut och springa en lång runda och bli av med allt skit i skallen. efter det ska jag bara gå och lägga mig. för jag är trött dessutom. bajsdag helt enkelt, och regnar hela tiden gör det också. men hoppas att ni har det bra i alla fall. PUSS!


a bad mood this morning!godmorgon mina sötnötter! då var det den värsta dagen på hela veckan, tisdag. man är alltid seg på tisdagar. dom är dessutom väldigt långt från helgen. hehe. hej, negativ! eller vad? jag är inte alls på topp på morgonkvisten denhär veckan känns det som. bitterheten flödar. men så kan det vara. hoppas bara attden ger vika fort. för, orka vara bitter hela dagen liksom. det går icke. PUSS!

FEIST with MY MOON MY MAN

satt och lyssnade lite på spotify innan idag och så kom plötsligt denhär låten fram. så jädra nice låt ju. och exakt sådär lugn och trevlig som man vill ha det på måndagar. för en måndag som denna så orkar jag inte med pepp och stressade gitarrer. utan jag vill ha sånthär i massor!


(kanduickehöra'n? KLICKADÅDÅ!)

& put your mask on girl!i had to make it straight

jag fick dagen att vända och bli bra trotts min urkassa start imorse. dock så tror jag att jag smittade av mig med min otur på sla, för hon har haft en riktig skitdag på jobbet. stackaren! (hoppas att det vänder för dig nu efter jobbet!) men nu är jobbet över och det är dags att tagga inför träningen ikväll. cirkelfys som vanligt på måndagar. fasen så gött det ska bli. jag längtar som en dåre. PUSS!


when nothing goes right!


godmorgon finfisar! så var det ny vecka. och den börjar lite lagom trist. i alla fall för mig. jag är sjukt seg och min förkylning vägrar släppa taget. det var kallt att springa imorse och min nya frilla vill inte alls som jag. okej, kanske är jag lite överkänslig. men det får man vara på måndagar. för dom suger i lägen som dessa. nu ska jag dra till jobbet och förhoppningsvis bli lite gladare. PUSS!

a lovely sunshine sunday

då blire allt lite rosdtripp om jag får bestämma. Håll lite tumme för att j hänger på. allt är så myclet roligare om man är fler.


barley water tastes good

min fina mormor fick nys om att jag varit hemma hos mor och druckit 'barley water' och gillade det. så sötnöten ringde mig och sa att hon gjort två laskor till mig och j. så idag var jag där och hämtade dom. så jäkla fint. plus att vattnet är topptopp för matsmältning och nyttigt som sören. så gör lite vetja!

Barley water Ingredienser (18 portioner)
 • 1 dl korngryn
 • 1 ½ l vatten
 • 5 citroner
 • 2 l vatten
 • ½ dl honung eller 1-1 ½ dl socker
Tillagning Koka korngrynen i en kastrull med vattnet. Låt svalna och sila bort grynen. Skrubba citronerna väl. Skala och strimla citronskalen. Koka upp 2 liter vatten. Lägg i citronskal, honung och det silade vattnet. Pressa i citronerna och ställ kallt. Servera drycken väl kyld med några citronskivor i. Passar till de flesta måltider


cuz i need you to know ita really cooold morning!godmorgon mina finfisar! hur är det med er idag? här hemma är det ganska så förkylt. kände av det redan igårkväll så jag gick i säng tidigt som attan. men det verkar inte riktigt ha hjälpt. dock så är det inte så illa att jag inte kan springa eller ta vara på dagen, men det är störigt som attan. så vi håller tumme för att det försvinner nu när jag srpinger min morgontur, eller hur. PUSS!

and then it's short again

sådär, då vart jag kortklippt igen. jag blir alltid lika shockad när jag klipper mig. hur mycket kan dom klippa av liksom. det är med en skräckbalndad förtjusning jag går därifrån. men nu är håret i alla fall inte slitet och trassligt längre. och jag gillar dessutom att ha halsen fri från hår såhär i sjalarnas tid. nu ska jag dra mig ut i skogen och dricka en bärs med et par pojkar. PUSS!


some beautiful ones for ureally got my beautysleepgodmorgon! idag har jag försovit mig som en tok. jag ska in och klippa håret och shoppa loss lite med sla och sa till tösen att vi skulle åka nu. och här sitter jag oduschad och har inte ens sprungit. så nu ger jag mig ut i löpspåret för att sedan stressa loss och hinna med. PUSS!

WHOISAFFRAIDOFTHEBIGBADWOLF

haha! gillade denhär bilden skarpt.


fredagskrämigt & gottit!

hepp, hepp! så var det dags för fredagsmusik. idag tänkte jag vara lite annorlunda och köra på en hel drös eller närmare bestämt nio låtar. lite sådär lagom lugna och krämiga som man vill ha dom på fredagar. jag hoppas att dom smakar och att ni nu tar er tid att lyssna igenom. för det är det värt. tro mig. fina bitar dethär.make my head spinn around

tjohooooo! så var det äntligen helg. gött mos som sören. jag är en glad liten tösa snärta idag jag. och snart ska jag och sla fukta struparna med en whiskey + ginger ale (godast i världen!). så jag är helnöjd och ser gärna att denhär fredagkvällen fortsätter i samma finfina spår. för braiga kvällar vill man inte slippa undan. PUSS!


the best day of the week!


godmorgon, finally friday eller hur! jösses så skönt. dock så är det vinter som tusan ute, det var hela tre minus när jag sprang imorse. kallt som attan. så både vantar och mössa åkte på. dock så tror jag att denhär kalla natten och morgonen för med sig en vacker och solig dag. och det gillar vi. eller hur? PUSS!

& brown is for the autumnsom jag sagt innan (och säger nu igen) så tycker jag att brunt och beige verkligen är något att satsa på i höst. visst är det finfint med lite färgklickar också. men brunt gör sig så fint i den kalla och krispiga höstluften. här är ett urval av finbitar i brunt. att dreggla över såhär en torsdag.

can't hear or see at allmen hur söt var inte denhär på en skala då? så jäkla söt att jag smäller av litegrann. jösses alltså. jag vill bara äta upp den. eller kela sönder den. ja, tusan så fina djur är alltså. lätt sötast idag och på hela veckan.

have a good feeling today

hejsan igen sötnötter! då var jag hemma ännu en dag. och nu sitter jag och laddar sönder inför kvälls-tränings-passet. fan (rent ut sagt) så gött det ska bli. jag är sjuuukt taggad. men när är jag inte det i och för sig? hehe, typ aldrig någonsinn. men varför skulle jag? det finns tamejtusan inget bättre än att träna. det gör mina veckor som tusan. vad gjorde jag innan jag skaffade mig dethär intresset liksom? jag förstår inte. men glad som sören är jag att jag startade med det i alla fall. PUSS!


girl put your jacket on!godmorgon, godmorgon! och så var det torsdag. jisses, tiden flyger iväg tycker jag. jag har precis varit ute och sprungit min morgonrunda och det var bara två grader varmt ute. nu är det höst, nästan vinter. jag kan säg att jag frös som en galning innan jag fått upp ångan. men nu är jag varm och go med en massa kaffe innanför västen. fina grejor det. PUSS!

chillin' mode put on play
everyone needs some colourdenhär finingen klickade jag hem till höstrusket. jag känner att lite färg kan piffa upp såhär vid mörkare tider. och jag gillar dessutom skarpt att den är lite längre i modellen. så jädra mysigt. kan knappt bärga mig tills den kommer och jag kan mysa med den på. så fint det ska bli. skynda, skynda med leveransen nu!

and turn the clock around


idag skiner solen ute och det är riktigt höstigt och fint. fasen så gött det ska bli att ut och springa av benen i dethär niciga vädret. men först måste jag sitta ner och varva ner (diska och dona och så) efter jobbet en stund. det är ett måste, för annars blir alltid springturen tankspridd och inte alls så gemytlig som den brukar vara. håller ni inte med? PUSS!
shiny happy pepole calling

morrn' morrn' mina söta! jisses så bra löpningen gick för mig igårkväll. jag sprang som en tok och satte nytt personligt rekord för distansen 1,2 mil. så jäkla gött när sånt händer. plus att jag sovit bra som attan inatt. kan det bli bättre? naej! så nuska jag skutta iväg till jobbet och har en bra dag. försöka fortsätta på den bra banan jag haft sedan igår. PUSS!


it's just like a fairytaleDELIGHTSOFHISCHEMICALSMILE

satt och fixade och trixade lite bland spelistorna på min spotify och hittade denhär gamla godingen. som jag har lyssnat isönder den i mina dagar. men i min ensamhet. kan inte minnas att det är en låt jag spelat för folk, alls. men jag lirar den gärn och ofta hemma själv. störtskön. så lyssna vettja!


(kanduintehöra? KLICKA!)

can't really get into it!

tjolahopp, tjolahej! nu är jag hemma igen och sitter febrilt och försöker tagga till migsjälv till att städa. är inte alls pigg på det idag. men det ska göras och det är aldrig så jobbigt som man tror. kommer man bara igång är det gjort i ett nafs. så nu ska jag sluta fördriva tid framför datorn och ta tag idet. och efter städet så är det ju springtur som gäller och det gillar jag som sören. PUSS!


two beds & a coffe machine


godmorgon hörrni! då var det tisadg och trött var ordet. jag måste lära mig att somna tidigt på måndagskvällarna och inte glo på film halva natten. det gör mig seg som sirap. så kaffet idag är välbehövligt, annars blire tufft att jobba. på tal om jobb, så är det dags nu. så vi hörs efter det. PUSS!

no one's gonna be around.


bara för att den var vacker!

nothing like the old times

Internetförkortningar för äldre:
 • ATD – At The Doctors

 • BFF - Best Friend Fell

 • BTW - Bring the Wheelchair

 • BYOT - Bring Your Own Teeth

 • FWIW - Forgot Where I Was

 • GGPBL - Gotta Go Pacemaker Battery Low

 • IMHO - Is My Hearing-Aid On

 • LMDO - Laughing My Dentures Out

 • OMMR - On My Massage Recliner

 • OMSG - Oh My! Sorry, Gas

 • ROFLACGU - Rolling On Floor Laughing And Can't Get Uptaking the right way home

hejsan hoppsan mina fina! nu känner jag mig pigg och inte alls måndagssjuk längre. det gick över så fort jag kom till jobbet. för då förstod jag att det handlade om trötthet och inget annat. så då bet jag ihop, som man bör och jobbade väck det. och nu såhär i efterhand är jag mäkta glad över det, då det är cirkelfys ikväll. fint som snus att inte missa det. PUSS!


she needs her beautysleep.godmorgon! eller god, och god, vet jag inte om den är. känner mig en del sliten och kass idag faktiskt. men jag hoppas på att det bara är en tillfällighet. såhär en grå och trist måndag så kan det vara fallet. för det är inte mycket som piggar upp en idag. alls! inte ens min morgonspringtur fixade det. då är det illa. men strunt i det nu, för nu vankas det jobb. PUSS!

trumvirvel och gitarrsolo

resten av dagen ska jag mysa ihjäl mig, för så jobbar vi på söndagar


and she always smell good


igår införskaffade jag mig en ny doft, diesel loverdose. är ju aningens kass på att förnya mig när det gäller det. (har kört på replays parfym i flera år nu) men jag valde att testa denhär. och den luktar så SJUKT gott. ni vet sådär gott så att man sitter och luktar på sigsjälv hela kvällen. det gjorde jag igår. haha! det jag vill komma till är; testa den. mums!

W I N T E R I S H E R E !

godmorgon mina sötnötter! då var jag uppe och redo att springa min runda. idag blev det till att klä sig lite mer inför löpningen, för det är typ vinter ute. bara 2grader varmt. sjukt! men jag tror och hoppas att det värmer på lite mer under dagen, för ännu är det bara tidigt.

det bästa idag är dock att himlen är klarblå och solen skiner. så humöret är på topp. som ni kanske märker så tog jag det ganska så piano igår. blev illamående och gick hem innan klockan ens slagit elva. men idag mår jag bra och är på banan igen. aja, nog med tragg nu. jag drar ut och springer. PUSS!


i bought a pair of brillz!

hallojsanhoppsan mina finfisar! efter en väldigt lyckad dag på väla (shoppingcenter i helsingborg) så har jag, mina nya nördbrillor (kärlek!) och sla bokat en dejt på slas nya gröna matta. vi ska spendera kvällen öldrickandes och jag har en aning om att det blir en toppenkväll. så nu dra jag mig ditåt. PUSS!


to capture it in a picturejag gillar denhär bilden hemskt mycket. den säger så mycket, men ändå inte ett skit. är allt på skoj eller är det blodigt allvar? har den ett specifikt budskap eller bara finns den? förstår ni? för jag förstår knappt migsjälv. men den är grymt fin i alla fall och jag är lite kär i den.

it's just the small things

det är dom små detaljerna som är det som är finast på djurendet är dom små detaljerna som får en att utbrista; aweee!

drar till väla och shoppar

img_2764 (MMS)

drar till väla och shoppar!


cute while destroying shitNOAH&THEWHALEFIVEYEARSTIME

då var det dags för fredagslåt ännu en gång. veckorna bara springer iväg. galet! i all fall så tänkte jag lira denhär låten som sla spealde för mig förra helgen. bra som attan och sådär perfekt lugn och skön såhär i höstens början. eller vad säger ni? ja, denhär går i alla fall jag loss på ikväll. PUSS!


(kanduickese/höra? KLICKA!)

turning around in the door

fredag! och jag är bara hemma och vänder. för ikväll/eftermiddag är det nämligen premiär för furulidens afterwork. så jag och j ska släpa oss dit och inviga det. kul som sören. ska ni också dit måntro? det tycker jag. så kan vi skåla i en kall god fredagsöl. PUSS!


four pictures & one person


godmorgon alla pigga små knoppar! då var det fredag och en toppendag dessutom. är inte alltid fredagar det liksom! i alla fall tycker jag så idag. löpningen imorse gick apbra och jag känner mig taggad för att fira fredag. så låt jobbedagen gå fort. så att vi kan börja fira snart. PUSS!

& they made me look twice

fasen så fina bilder  blir om man parar ihop dom rätt. gött mos!

tio alla barnen historier!

 • Alla barnen tittade in i microvågsugnen utom Knut, han tittade ut

 • Alla barnen skrattade åt sjukisar utom Krister, han hade ätit klister

 • Alla barnen var med i fotbollslaget utom Sten, han hade inga ben

 • Alla barnen hade söta husdjur utom Kristin, hon hade ett vårtsvin

 • Alla barnen togs till fånga utom Dick, han var för kvick

 • Alla barnen gick till glassfabriken utom Ella, för hon hade salmonella

 • Alla barnen lekte tillsammans utom Erling, för han var en särling

 • Alla barnen applåderade åt trollkarlen utom Susanne, för det var hon som försvann

 • Alla barnen jagar styckmördaren utom Assar, för han ligger i flera kassar

 • Alla barnen lekte med ångvälten utom Gunder, för det var han som låg underi'm in a pretty good mood

wohooooo! nu är det snart dags för träningspasset á lá torsdag, vilket ni nog förstått, på 'wohooo:et' att jag längtat till. plus att det är fredag imorn. så jädra fint alltså. så idag är jag glad som sören trotts att det ösregnar och är kallt ute. annars brukar ju värdet ha verkan på humöret. men inte idag inte. här ska det tränas och längtas tills imorgon. PUSS!


making the best of it allmorrn' morrn' mina fina! då var det torsdag och regnet ska ösa ner hela dage har vädernissarna lovat. dock så klarade jag mig (föutom ett par stänk) på hela min morgonspringtur. bra det. så nu kan det ösa ner bäst det vill för jag kommer att jobba innomhus. hoppas att ni också slipper vara ute när det börjas. (såg recis att det regnar för fulla muggs nu.) PUSS!


i can't really let it go!

just, exakt, såhär mysig är hösten just idag!


where you invest your lovehow fickle my heart and how woozy my eyes
i struggle to find any truth in your lies
(kanduintehöra? KLICKA!)

i sort of, kind of like it

hösten är här! det är ett faktum idag. det är ruggigt ute, inte kallt utan höstruggit. och så är himlen grå. det ligger dessutom fullt med löv på marken. och regnet har liksom klistrat fast löven där. dock så ser jag inte detta som något negativt utan jag ser det snarare som lite skönt. fråga mig inte varför men jag känner en smula välbehag av det. så idag ska det bli gött att ut och löpa i skogen. PUSS!


& fill my heart with stars


godmorgon, godmorgon! då var det onsdag och lägenheten är nystädad. det är alltid lika skönt att vakna upp till nystädat. så frächt. jag hittade dessutom en ny löparrunda igår efter städningen. så därför vart tisdagskvällen/eftermiddagen toppen. hoppas att denhär onsdagen kan bjussa på lite fint också, eller vad säger ni? PUSS!

black will never be wrong!


hepp, hepp! ge mig svarta detaljer i massor, please. helst till en enkel ljusrosa eller gul topp/klänning. eller varför inte ljusbeige? jag gillart som sören och skulle vilja hoppa runt med domhär svarta detailsen hur mycket som helst. föresten så måste jag se till att skaffa mig en hatt. på momangen.

a little uppmaning for you
it all went back to normal

hejsan mina gullefjun! nu är jag hemma. och tisdagen blev som tisdagar ska vara så fort jag kom till jobbet. bra det. eller? ah, hur som helst så gick jobbedagen segt och efter jobbet så stylade jag till mina nails (behövligt). och nu, väl hemma, så ska jag sätta fart med städningen innan jag drar ut och springer min dagliga mil. PUSS!


on a weird tuesday morninggodmorgon mina sötnosar! idag känns allt lite off för mig. jag har haft en tokkonstig morgon och är helt av banan. så jag hoppas att allt reder upp sig och blir lite "normalt" nu när jag drar iväg till jobbet. så som det ska vara liksom. annars så mår jag bra och är trött, som vanligt. vi hörs efter jobb och nagelfix. PUSS!

popcorn seasoning jalapeñoigårkväll så for jag och j iväg och handlade en sväng. och jag hittade denhär kryddan. vart tvungen att köpa den och den är topptopp god. lika bra som aromat på poppisarna. dock så var den dyr som sören en liten stackars burk för hela 50spänn. galet. men jag gillar den ändå. lite biofeeling hemma.

take a chance, jump for it
you look a little bit pale

pust och stön! vilken lång dag dethär  har varit och grå dessutom. så nu är jag extra glad över att komma hem till en mysig kissekatt som saknat sin mamma galet mycket idag. fint som snus. så nu ska jag ta och mysa isönder med ella innan jag drar iväg på cirkelfys. som för övrigt ska  bli skitgött det också. PUSS!


she's smiling at the moon!


godmorgon mina finfjärtar! då var det ny vecka med nya tag. och det är dessutom oktober. vilket innebär att hösten är ett faktum. jisses! vart blev sommaren av? det gik på tok för fort. men fina höstdagar är inte fy ska dom heller. så vi hoppas på sådana. nu såhär efter löptur och kaffe, ska jag hoppa iväg till jobbet. PUSS!

G'NITE MY LITTLE SUNSHINES


can't really do anything!


usch! idag är jag den mest slitna tösen på denhär halvan av jorden tror jag. helt slutkörd. jag har inte ens varit ute och sprungit min morgon runda ännu. det förklarar en del. men nu (först nu) ska jag se till att ta tag i mitt liv och ge mig ut en runda. men efter det blire sängen igen. för idag är det tokigt jobbig att vara jag. för övrigt så vart kvällen igår så jädra lyckad. en toppen kväll. PUSS!

drink beer in the graden

nu är jag redo för att inta furuliden och dess bar för att jobba ett par timmar. ikväll så är det nämligen oktoberfest på furuliden och det ska röjas som attan. så då får jag se till att jobba så att det styrs upp litegrann eller nåt. hehe! för övrigt så är vädret helnice och jag känner lite sommarkänslor sprudla igen. fasen så fint det är. PUSS!


go ahead and make my day!

såhär gött har jag det just nu. älska att kombinera skräpmat med idolrepriser. snart ska det bära av ut i solen dock.

 

 


making my head spin faster


godmorgon, godmorgon mina finfisar! nu har jag slått upp mina ljusblå, äntligen. jag var trött som en galning idag, så jag tog mig en riktig sovmorgon. nu ska jag dock se till att få lite gjort. men först ska jag springa en lång helgrunda innan frulle. fina potatisar det. PUSS!