let's go to neverneverland



vad sägs om att klä ut oss till älvor och låtsas att vi är i landet ingenstans ikväll. hade det varit kul måntro? eller stannar ni hellre i det verkliga livet och fiar fredag med era kära? jag väljer det sistnämnda. mest för att jag saknar 'älv'-kläder, eller något. PUSS!

THESUBWAYSKISSKISSBANGBANG

då var det fredag ännu en gång. och idag tycker jag att vi lirar en glad och go låt. för idag är det en en sån där fredag att vara glad på. eller hur! i och för sig är alla fredagar det. men idag kan vi väl lova varandra att vi ler lite extra åt varandra. för alla människor blir glada av ett smil. PUSS!


(kanduickehöra'n? KLICKA!)

& happy is my middle name

hejsan igen mina fina! nu är jag hemma och vänder. för jag har nämligen blivit bjuden upp till mor och far på tacofest. fasen så gött. och som om inte det vore nog så ska dom bjussa på en ginger ale + whiskey till fördrink. jag är lycklig tio, på en skala ett till tio. så nu ska jag se till att fixa det sista med tvätten och så innan jag cyklar iväg. PUSS!


he put my life into pieces



godmorgon mina små bananisar! äntligen fredag, eller hur? jag är glad som en tok för att helgen är kommen i alla fall. jag har precis sprungit min morgonrunda och ska nu se till att fixa till det sista innan jag drar till jobbet. vi håller lite tumme och så för att dethär blir en fin dag, med lika mycket sol som igår. och så hoppas vi på att jobbedagen går undan. PUSS!

to darn cute to dislike it


håller ni inte men om att höstens gulnande och röda löv känns lite mer okej när man ser en sötnöt bild som denna. jag tycker i alla fall att det blir ganska duktigt mycket lättare att invänta hösten och dess mörker med denna bilden på näthinnorna.

deal with the mess later!



turn that fire up my dear.

whooop, whooooooop! solen skiner från en klarblå himmel utanför fönstret. och det luktar vårbrasa i luften. det är dessutom varmt och tshirt-väder. så jädra gött! denhär 'sensommar' värmen är precis vad man behöver efter allt mörker och regn. så ut och njut med er. själv ska jag iväg och träna tills jag stupar. näerå, men jag ska träna som en tok i alla fall. PUSS!


but expecting the worst...



godmorgon alla piggelina pruttar därute! idag är jag ett stycke pigg, såhär på morgonkvisten. jag har varit ute och sprungit min morgonrunda och det var varmt som en sommarmorgon ute. så jädra fint. och som det sägs, så ska vädret vara topp hela dagen idag. så det hoppas vi på. för solsken är fint. PUSS!

ett liv är som en lp-skiva


jag hade velat ha en lp-spelare som prydnad!

and it's been way to long

  • gummiband håller längre om de fryses ner.

  • jordnötter är en utav beståndsdelarna i dynamit.

  • greklands nationalsång har 158 verser. ingen har hittills lärt sig alla verserna utantill.

  • det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar.

  • hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen.

  • det finns fler kycklingar än vad det finns människor på vår planet.

  • två tredjedelar av världens äggplanteproduktion sker i New Jersey i Amerika.

  • en katt har 32 muskler i varje öra.

  • en struts öga är större än dess hjärna.

  • tigerns skinn är också streckfärgat, det är inte bara pälsen.



a closeup on a bitter day

jag tror bestämt att någon form av hösttrötthet har slagit till hos mig. alla mina dagar tycks gå sakta och jag är seg och trött för jämnan. enda gångerna jag verkligen känner mig pigg är när jag tränar eller springer. men jag vill vara pigg hela tiden ju. jag vill orka leva lite.

som om inte tröttheten vore nog så har jag fått ett infekterat sår på min tumme. som varar, är rött och gör väldigt ont. dessutom så passade inte mina nya ugg's, dom var en storlek för stora, så dom får jag sälja. pluset idag är dock att mina kläder jag beställt kom. och dom passade skitbra allihopa. så lite glädje i all skit finns ändå. PUSS!


& you can go your own way.


godmorgonmina fillidutter!
då var det onsdag och jag känner mig, tro det eller ej, pigg och allert idag. men jag är sent ute. så jag måste se till att skynda lite nu så att jag hinner med skjutsen till jobbet. men vi hörs efter jobbet. (då jag btw ska hämta ut mina ugg's, JEJ!) hoppas att jag är lika pigg i eftermiddag. PUSS!

en sån jeeeedrans bra sak!

Det var bannemej på tiden att blogg.se skaffade sig en app. Jag är nöjd som en liten fågel vid ett proppfullt fågelbord.

Och såhär fint är mitt nattduksbord!

 

 


humor when you're tired!


crazy stupid love trailer

i söndags var jag och sla inna i hlm ochtittade på denhär godingen. och jag kan säg att jag tyckte att den var toppen. den var till och med så rolig att jag oc sla skrattade rakt ut HÖGT på biofrafen. då hajjar ni läget va! så jag vill verkligen rekomendera filmen för er. se den nu!


SOMERANDOMPICTURESANDSHIT!









get this thing going then

god eftermiddag! då var jag hemma och värdet är super utanför fönstret. så nu ska jag se till att städa lägenheten snabbt som attan så att jag kan ge mig ut och springa en lång runda i dethär finfina vädret. och bäst av allt är att väder-"flickorna" säger att hela veckan ska bli toppenfin. så vi håller alla tummar och tår vi har för att dom har rätt. nu ska jag skynda som attan. PUSS!


get ready for the autumn!



morgonstund har guld i mun. eller hur var det? tisdagar är jobbiga som sören annars. man är så trött att man nästan inte vaknar alls. sjukt! eller kanske inte, med tanke på att jag är en trött en jäkel. skriver ju om det varje dag. men hösten och mörkret gör mig sliten. såhär i början i alla fall. ni ska se att jag snart kommer igång igen. PUSS!

the two are quite alike...




it's the only thing to do


jag gillar sånahär uppmaningar skarpt. och en måndag som denna så är dem extra toppen. för vem känner sig inte lite måndagssjuk en måndag som denna. dedär med bubbelpolsbad sänker mig länge det. ska vänta länge innan jag badar nästa gång. och sova gott som tusan inatt.

SOGOAHEADYOUKNOWYOUWANTIT!

hallojsan era små puddingar! nu är jag hemma från en väldigt lång dag på jobbet. ibland är man tröttare än vad som går. jag hade kunna stå och sova partivis idag. men som vanligt piggnade jag till så fort jag klev innaför dörren härhemma.

nu sitter jag och taggar inför cirkelfyset ikväll. här ska det tränas som sören. vilken jädra träningtok det blivit av mig alltså. hade någon berättat för mig hur mycket jag skulle komma att träna för två år sedan hade jag gapskrattat och inte trott ett dyft på det. men så är det och jag gillart enormt mycket.. PUSS!


it seems like a lovely day



godmorgon alla gullefjun! då var det ny vecka igen och nya tag. som vanligt så är jag seg som attan idag. men vilken måndagsmorgon är man inte det? jag har i alla fall sprungit min morgonrunda och ska strax hoppa iväg till jobbet. vi håller lite tumme för att idag blir en bra dag. det hade varit fint. PUSS!

it's not really worth it.


suck! jag har gått och blivit tokig tror jag. jag är nästan beredd att slänga upp 1700sek för att få hoppa trundor i ett par jeffery cambell lita skor. det är ju helt sjukt. så mycket pengar. och jag tror inte ens att jag kan gå i dom. sjukheter. men fina som fasen är dom i alla fall.

can do whatever you want!



was quite a hard nite out!



morgens, morgens! nu är jag äntligen uppe. gårdageskvällen (kan man skriva så?) bjussade på winnerbäck på tv. (jag är tokkär i mannnen!) och massa öl/vin/whiskey och dessutom bubbelpoolsbad. så idag är jag LAGOM sliten såhär på morgonkvisten. jisses! oavsett så ska jag ut och springa nu. ska dessuom hämta hem min bikini som jag glömde brevid poolen. haha. nu ger jag mig av för att dämpa lite slitenhet. PUSS!

hemma och redo för kvällen

img_1570 (MMS)

hemma och redo för kvällen


The Lincoln Lawyer Trailer

nu i veckan när jag var sjuk så hyrde jag och j denna rullen. den verkade till en början vara seg och kass. men visade sig vara riktigt bra. jag låg på helspänn sista stunden på den. ni vet sådär 'jag-vill-veta-hur-det-går-NU!' (iofs, är jag sån hela tiden när det gäller filmer). så jag tycker verkligen att ni borde ta och se den.


earlybird saturday morning


godmorgon mina härliga små troll! idag är jag uppe tidigt då jag ska iväg på roadtrip med lá familia. jag har redan sprungit min morgon tur (på 9km) och känner mig frisk som en nötkärna igen. jisses så bra det fungerade med en chillfredag som sista kurrering. nu ska jag i alla fall hoppa iväg. PUSS!

LOOPTROOPROCKERSSWEEPMEAWAY

eftersom det är fredag och fredagar alltid innebär fredagslåt, så bjussar jag på denhär. dock så har jag inte riktigt fredags-mode dåjag varit sjuk hela veckan. så ikväll blire bara till att titta på idol och nana tidigt. kan behövas efter denhär veckans pers. men håll tillgodo med en brabraig låt. PUSS!


i'm home after a rough day

nu är jag hemma efter en riktigt tuff dag på jobbet. ett par gånger idag har jag önskat att jag aldrig gick dit imorse. så kass jag har varit. men nu känns allt bra igen, och det har gjort det hela eftermiddagen. så nu har jag dragit på mig löparkläderna och ska dra en runda innan jag intar soffan och fredagsmys. ska bli fint att bara ta en chillkväll ikväll. PUSS!


& it's all making a change


godmorgon mina små finfisar! inatt har sömnen gått bra, förutom massa mardrömmar. och jag har varit feberfri sedan igår förmiddags. så idag hoppar (läs: lunkar) jag iväg till jobbet och är frisk igen. jösses så gött det ska bli att träffa lite folk igen. men jag sticker inte under stolen med att jag är trött i massor och aningens sliten. PUSS!

http://crackcosette.com/

todays inspitation bigtime! (i do love the hair & the bag)


put all thumbs up for this


såhär efter en hel dags vilande så känner jag mig MYCKET piggare och ska därför ge mig ut i den friska luften en sväng. jag hade tänkt promenera (eventuellt jogga en bit). då jag känner att min kropp och mina lungor suktar efter frisk luft. fasen så gött att känna sig lite piggelin igen. håll tummar och tår för att allt håller sig såhär så att jagblir frisk som en nötkärna nu. PUSS!

how to catch your dreams.






min dröm idag: jag vill bli frisk nu!

a hard thing gettig rid of


godmorgon, ännu en dag! jag är hemma även idag, då förkylningen tog en vända till inatt. piss! så hä sitter jag, liksom tillbaka på ruta ett. så nu ska jag se till att bädda ner mig, igen, och dricka te som en tok. för jag ska bli frisk nu, om det så är det sista jag gör. PUSS!

Ugg Classic Cardy Black!



i vinterrusket kommer jag att hoppa rundor i ett par sådanahär pjucks. okej, dom är inte finast i världen, men varma. och det är det som är huvudsaken för mig. jag är trött på att frysa och bli sjuk för att vara fin. så domhär kommer att åka på varje utekväll i vinter. varm, go och frisk. (så viktig friskheten blir när man är sjuk va!)

i never let it get me down

ibland hör man en låt som skuttar direkt in i hjärtat på en. kanske för att man har precis dom känslorna som beskrivs i låten just i den stund man hör den. eller för att sakerna som sjungs tycks handla om en. för människan är egoist i botten. så oavsett så berör låten någonting som handlar, speglar eller glädjer dig om du gillar den.


(kanduickehöra'n, KLICKEDICKA!)

making the best out of it!


godmogron mina fina! jag är typ lika kass idag som jag var igår. så det är inga glada miner här inte. host, harkel & snörvel är allt jag säger i princip. så därför kör jag på samma visa idag, jag går och lägger mig igen för att se till att bli frisk så fort jag bara kan. för denhär sjukheten suger. jag blir rastlös som attan, men orkar inte göra ett skit. snacka om jobbigt. (ilandsproblem eller vad!) PUSS!

three things i don't like

  1. filmen coyote ugly. så jädra dåligt skådespeleri att jag dör. jag, net, sla och j försökte titta på den i söndags. men det gick tamejtusan inte. filmen är apdålig. sådeså!

  2. när mysbyxor är fläckiga. (dvs. när man spillt på dom) hur liten fläcken en är så ser det genast megasunkigt ut och man skäms lite över det. fult som stryk. därav tvättas mina mysisar på tok för ofta.

  3. förkylningar som sätter sig i halsen så att man haklar isönder sig. ligger inne med en megavariant av en sådan just nu. tokjobbig när man ska träna, springa och sånt. (inte för att jag tränar idag, men det släpper liksom inte på en vecka eller två efter man kurrerat sig)

ni ser mysbrallsmudden va!?



we all need some sunshine




the night is for sleeping



godmorgon, eller rättare sagt bajsmorgon! träningen igårkväll fick min förkylning och jag-känner-mig-sjuk-het att bryta ut hardcore. så natten har spenderats osovandes och med feberfrossa/svettningar om vartannat. jag har dessutom haft svårt för att andas (på grund av snor) och ont som tusan i ryggen. det är jävligt synd om mig idag! så nu lägger jag mig igen. PUSS!

i'll see it all in purple.



out by the box car waiting



i know the nervous walking, i know the dirty beard hangs
(kanduintehöra'n? KLICKA!)

the comfort of your home.

woooopah, eller något! för nu är jag hemma igen. och med ens när jag kom innanför dörren så piggnade jag till och blev människa för första gången idag. hoppas verkligen att det håller i sig. för ikväll är det cirkelfys som gäller. så jädra kul. så nu ska jag se till att käka lite och så, så att piggheten håller. PUSS!


a monday morning sickness


godmorgon sötnötter! är ni också uppe med tuppen idag? jag är i alla fall det. dock så är jag inte så jädrans pigg som jag borde vara. jag har nämligen sovit som en stock inatt. men vaknar likt förbannat apseg och med huvudverk. huvudverken vekar inte vilja släppa heller. dock så hoppas jag att min morgonspringtur ger lite effekt i form av pigghet strax. PUSS!

another quote for youguys



so get this partey started


godmorgon, eller middag idag igen! denhär helgen blev verkligen en dyngs-rytm-vändare. kräftskivan igår vart tokbra och jag hade kul som attan. jag åt dessutom kräftor som en galning. tror jag smällde i mig en tolv stycken. haha! så nu är mitt kräftsug mättat på ett tag. jag ska ge mig ut och springa nu, för att sedan inta soffmysplatsen med min fina j och min älskade kisemis. PUSS!

me & my lovely new dress!

nu har jag dragit på mig min nya spetsklänning från Dublin och gjort mig redo för att dra på kräftkalas med massa fint folk. så kul det ska bli med kräftskiva. jag gillar sånna kalas riktigt mycket. plus att jag är en sucker för skaldjur överlag. det är galet gott. aja. nu ska jag se till att hoppa iväg. PUSS!


3 thoughts after the trip

  • kullersten är fint som fasen. men det är hemskt jobbigt att gå på. och det är inte kul att köra på heller. så frågan är, är det värt det? näe, inte riktigt.

  • irländskor är galet bra på att gå i stilettklackar. trots att dom är tokpackade. dom rör sig säkert som attan och till och med kullerstenen fixar dom. det ät fasen skillz det.

  • fiol är ett ganska jobbigt instrument, efter ett par dagar och i väldigt hög volym. dock så tror jag att stressen i den irländska folkmusiken gör det värre. det blir liksom aldig några pauser.


we don't care about it...



godmorgon, eller middag hörrni! det blidde mysfest i skogen igår så därav mitt sena uppvaknande. det var kul som sören och jag skrattade och smilade i massor. dock så känner jag mig inte helt galant idag. lagom sliten! men det ska jag se till att ändra på genm att springa en lång och skön runda. älska att springa morgonturer liksom. PUSS!

PETERBJORN&JOHNYOUNGFOLKS

som fredgslåt idag så kör jag på denhär gamla sköningen. en sån jäkla trevlig låt att bara ha sådär i bakgrunden. plus att man inte kan hjälpa att vissla med typ hela tiden. och det är värt en del det. så klicka igång den och njut. om inte annan så är musikvideon tecknad och kul (eller nåt).


& make some noise youguys!

hallon mina söta läsare! då var det fredag och helgen ska påbörjas. jag har dock inte bokat vad kvällen ska innehålla ännu, men det lutar åt en mysfest i skogen. men jag får se, för jag är aningens seg och så. aja, nu ska jag ta en fredgsöl i alla fall. PUSS!


freezing inside your home


godmorgon mina fina! då var det dags att röra sig till jobbet igen. jag känner mig fortfarande inte helt reko, så det kommer nog att bli en vilokväll för mig efter jobbet. detta trots att jag även idag sprang en morgonrunda för att gaska upp mig. men inget verkar bita eller ta väck det. aja, soffläge ikväll kanske kan vara lösningen. eller så jobbar jag bort det. PUSS!

smile even when you're sad

trotts att jag inte är på topp idag , så väljer jag att le ändå


wearing brown this autumn


denhär hösten så tänker jag rocka loss i brunt, beiget och alla domdär linande färgerna. så jäkla fint så att jag dör lite. och jag tänker även hoppa rundor i kläder som ser ut att komma från en annan (äldre) tid. så jäkla fint. brunt, brunt, BRUNT säger jag bara.

and dublin made me do it

dublin fick mig inte bara att gilla mörk öl och ostron utan även whiskey. men jag håller ändå lite ronniLstandard och

dricker den helst med ginger ale och lime!


don't ever lose the card.

hej igen! nu är jag hemma och känner mig något piggare. men det är allt något lurt med mig. jag hoppas dock att träningen ikväll plus natts-sömnen fixar till allt. ikväll ska vi ha en helt ny tränare då bästa pettis skadat sig. jag hoppas att denhär tösen håller samma tempo som pettis bara. för pettistempo är bra grejor det. vad hittar ni på ikväll då? PUSS!


i do not want to wake up!



godmorgon hörrni! idag är ingen bra dag, jag känner mig inte alls okej. dock så har jag varit ute och löpt en runda nu på morgonen i hopp om bättring. men det tycks inte hjälpa riktigt. så jag hoppas på att lite jobb kan få igång mig. well then, i'm off to try that. PUSS!

and when you don't know...



pic's from the lovely trip


lite ställen vi vistades på och så. (ursäkta mini-heten!)


första smittiwicks ölen intas. blev direkt en favvo för mig!


en kyrka, omgjord till pub som vi tog en lunchöl på.


manda "råkade" beställa en halfpint, och jag förevigade det.


jag, manda och mor drack guiness och åt orston. MUMS!


vi treetade våra feet med fiskar som käkade död hud. märkligt!


vi var på en 'pubcrawl' och lärde oss massor om irländsk musik.


vi var på guinessbryggeriet och drack guiness...


vi var på irlands älsta pub och skrattade, åt, drack & häftade upp en tjuga (som vi skrev våra namn, datum och ort på).


vi satt och drack ännu mer öl på våran hotellpub.

have a hard time sleeping

haejsan mina sötnötter! nu är jag hemma efter en slitsam(!) arbetsdag. jag har sovit som en kratta inatt. så dagen idag har varit jobbig som attan. hur som helst så har jag klarat den nu i alla fall. och därför unnar jag mig en timma (eller två) soffhäng innan jag ger mig ut och springer. sån lyxlirare är jag serni. PUSS!


tripple of fabulous photos


skogsbilder som denna är underbara...


denhär bilden få mig att tänka på amsterdam...


dublin i mitt pubhjärta eller nåt sånt...

ett litet tips en tisdag.

om ni någon gång tänker åka till DUBLIN. vilket jag verkligen måste rekomendera, så gå och titta på trinity college's gamla bibliotek. det är galet vakert. käns liksom lite overkligt. som om man hoppat in i disneyfilmen skönheten och odjuret och står i biblan där. så stick dit och kolla inte det.


back to the reality again


godmorgon mina finfisar! då var jag hemma och har sovit i min så jädra sköna säng en natt. som jag hade saknat mina små "roomies", ella och J. det var så attans skönt att komma hem till dom igen. idag blire till att fixa naglarna nu på morgonkvisten och efter det ska det tvättas och städas och löpas. en fullspäckad dag. PUSS!

like one pretty ballerina

enda sedan jag såg filmen black swan så har jag ogillat balett och balerinor. allt blev liksom lite obehagligt. men jag kaninte hjälpa att börja gilla det lite igen när jag ser dessa bilderna. och jag kan ju inte ogilla det på grund av en film heller. jag är ju inget barn liksom.





on our way home again...

img_2411 (MMS)

on our way home again...


i think i looooove DUBLIN

img_3603 (MMS)

i think i looooove DUBLIN


på IRELAND's älsta pub!

img_1642 (MMS)

på IRELAND's älsta pub!


the nostalgia locomotiva!

denhär gamla godingen var en favorit hos mig och min dåvarande (när jag var 13-15bast) bästa vän och bror. jösses som vi satt i hans pojkrum och vrålade till denhär helt sjukt mycket. men jösses så kul vi hade ihop. och jäklar så mycket minnen som 'poppar' tillbaka nu, så mycket skit vi gjorde. HAHA!


We're at the gravity bar!

img_3875 (MMS)

We're at the gravity bar!


on a irish music pub crawl

img_6267 (MMS)

on a irish music pub crawl


fiskarna käkar upp våra feet

img_0402 (MMS)

fiskarna käkar upp våra feet


ostron och guiness lunch!

img_6198 (MMS)

ostron och guiness lunch!


and you can't have it all


sånahär kappor är så jädra fina. jag hoppas och tycker att alla ni finfisar som klär i sånthär ligger inne med en. jag själv kan dock inte ha sådana ser helskum ut. helt opropotionerlig på något vis. så jädra synd, men så jäkla sant. aja, får väl helt enkelt hitta något annat minst lika fint.

första ölstoppet i en kyrka

img_3739 (MMS)

första ölstoppet i en kyrka


manda dricker mini-mini-öl

img_9765 (MMS)

manda dricker mini-mini-öl


en öl paus i DUBLIN, irland

img_9242 (MMS)

en öl paus i DUBLIN, irland


make every second count!


GOINGONATRIPPWITHTHEGIRLS!

godmorgon mina små pärlor! nu är jag uppe och ska snart ta min packning och ge mig av till DUBLIN, med fina töser! fasen så gött det ska bli. jag har inlett dagen med att springa en runda på 8km och känner mig så jädra pigg och taggad nu efter det. innan löpningen kände jag mig nämligen lite risig. men det har jag inte tid eller lust med nu. nu ska jag fixa det sista, så hörs vi när jag kommit fram och sitter (som sig bör) med en öl. PUSS!


it's when you're sleeping



jag hade inte bangat alls för att få långt och tjockt hår under natten, så att jag kude haft en av dehär frillorna imorgon. det hade faktiskt inte gjort mig någonting alls. men det lär väl inte hända. så därför drar jag och tränar så att jag sover gött som attan inatt. och imorn blire till att resa. whooooooop!

when you least expect it!


HAHA! dethär fick mig att skratta till idag.

and you will understand it


jösses! idag sov jag toklänge. det var till och med så att j reagerade. jag har sovit tills för en halvtimma sedan. helt sjukt. dock så har jag inte haft någon anledning att gå upp tidigt idag, då regnet öser ner och jag bara har som uppgift att packa en väska idag. så denär sovmorgonen var helt okey. (dock så är jag ju emot felvändningavdygn i alla lägen, men jag orkar inte idag!) PUSS!

ISHEALITTLEBITANGRYPERHAPS?


en svartvit nice bild som avslut på dagen, PUSS!

look on the bright side...

hallå mina fina läsidutter! nu är jag hemma och nu börjar min semester. jag ska inleda semestern med att ge mig ut och springa i regnet. gött mos. efter det ska jag inta soffa och dricka ett glas vin tänkte jag mig. inte helt fel alls. men nu ska jag ge mig ut i höstrusket och springa av mig, innan jag ångrar mig. PUSS!


it's no time for sunshine!


godmorgon, godmorgon! idag var det aningens svårare att gå upp än vad det varit innan i veckan. för idag regnar det för fullt och är kolsvart ute. så jäkla höstigt så ag smäller av. nu vankas det i alla fall jobb ett par timmar och efter det äre semester som gäller. så jäkla skönt. PUSS!

a girl dancing on a meadow




official easy A trailer...

i förrgår såg jag och sla en film som var massa bra. jag skrattade till en massa gånger och skrattade till och med åt vissa skämt ännu en gång efter filmens slut. galet rolig film med andra ord. så jag tycker velkigen att ni ska se den. tro mig, den är värd det.


two done & only one to go

då var ännu en arbetsdag denhär veckan avklarad (bara en kvar nu!). nu ska jag sätta igång med städningen av lägenheten dirket. här behövs det verkligen just nu. så jag ska se till att fixa till röran medelbums. efer det ska jag ut och löpa en lååång runda och rensa huvudet lite eller i alla fall tänka igenom ett och annat. behöver verkligen det. PUSS!


i can't sleep well at all

godmorgon mina fina! idag är jag precis som alla andra dagen nuförtiden uppe med tuppen. detdär med att sova går inte bra. har som en klump i magen som hindrar mig. men skit i det nu, för nu är det dags för jobb och efter det ska jag fejja och dona i lägenheten. (fin orkide min storesyster har köpt till mig köpt va!?) PUSS!




THREEBEAUTIFULONESNOCOLOUR




freddy mercurys 65årsdag!

så därför tycer jag att vi hedrar honom med att lyssna på massor av hans låtar idag. jag ger er en, men resten får ni lösa själva kära ni. fasen så grym karln var. helt sjukt. en pipa utan dess like. och den höll bannemej enda till slutet. may he rest in peace!


with a striped sweater on.

hejsan igen mina små frön! äntligen är jobbedagen över och bara två till sådana återstår på denhär veckan. fina grejor det! jag ska nämligen till Dublin i helgen om ni glömt det. fasen så gött det ska bli. jag behöver verkligen komma bort ett tag. verkligen! nu ska det dock fixas och donas lite härhemma innan jag drar och tränar cirkelfys. PUSS!


i can't really see clear!


godmorgn och glad måndag på er finfisar! denhär dagen startar inte alls bra. jag har sovit skitilla inatt och är så trött att jag ser dubbelt. dessutom känner jag mig inte helt okej, trots att jag har sprungit och så. men vi hoppas på att det går över efter lite jobb. har ni sovit fint, eller ni är trötta också? PUSS!

so girl put that record on

gick och fick ett litet retro-mode just idag. jag hade velat hoppa tillbaka i tiden en svätt och se hur dom hade det. jag tror bannemej att jag hade rågillat att leva under en annan tid. innan mobiltelefoner och datorer. visst hade man saknat alla prylar, men man hade nog pysslat med annat roligare och mer givande saker. eller vad tror ni? hade ni också velat hoppa tillbaka?






den ditt hjärta håller kär


(kanduintehöra'n, KLICKA!)

i'm dancing all night long


allt är piss dagen till ära, så allt jag vill säg idag är typ FAAAAAAN! så därför ser jsg till att hålla mig borta och osynöig idag. JÄVLA SKIT! håll lite tumme för att jag slipper dethär skitet nu. PUSS!

she came to dance tonight

wooooop wooooop! nu blire partaj och kuligheter för hela slanten. jag ger mig av till helsingborg för att partaja ikväll. det ska bli gött att svänga på dom lurviga igen. eller vem försöker jag lura. jag säger aldrig nej till 'svängning-av-lurviga'. det är inte min stil. PUSS!


LEARN SOMETHING EVERY DAY





dethär är en av mina favvo-appar till min iphone. dock så är jag lite negativ över deras nya bilder. gillade dom gamla hederliga bättre. men i alla fall, en askul app att titta på varje dag. och ni vet ju hur gött jag tycker att onödigt fakta är. APGÖTT!

a early sunshine morning!


godmorgon hörrnöni! idag vaknade jag massa tidigt, då jag gick och la mig i beskedlig tid igår. bra grejor det. plus att jag är pigg som en lärka idag också. topp, topp! så nu ska jag ge mig ut och springa en runda i morgonsolen. sen ska det tvättas och fejjas hela förmiddagen. och senare i eftermiddag blire massa festligheter. PUSS!

stars in ronniL's eyes...

såhär PEPP som jag var igår, vill jag vara hela helgen!


PAULSIMON - YOUCANCALLMEAL

dagen fredagslåt är denhär gamla godingen tycker att det är så jäkla nice. man blir liksom alltid megaglad av den. plus att den är trallvänlig dessutom. så denhär sköningen tycker jag att vi spelar ett par toner på ikväll. tycker inte ni också det? jo, visst gör ni!


i got a whole lot of time!

nu är jag hemma igen, och jag firar fredag för fullt. dock så hade jag tänkt inleda denhär fredagen med lite tvätt och dylikt. men det sket sig, då någon annan hann före. så nu har jag plötsligt massa tid över till annat. vad månde man göra? ah, tror att jag chillaxar lite framför datorn faktiskt. ni då, firar ni fredag också? PUSS!


making every second count


godmorgon mina finisar! idag gick jag upp mitt i natten och sprang en runda innan jobbet. fasen så skönt det är tt göra det. det blev en 8kilometare dagen till ära. bra tid dessutom. jag är glad! och gladare blir jag av att det är fredag och helgen börjar snart. ska bara jobba ca 30 kvartar först och det går väl snabbt? vi hörs efter det. PUSS!

between walking & sleeping


jag hade hemskt gärna velat ha ett par sånnahär frans-stövlar till hösten/vintern. så jäkla fina så jag smäller av. och jag behöver vekligen nya vinter/höstskor. för dom enda jag har är ca två år gamla. det vill säga väldigt slitna. så jag ska se till att hitta mig ett par sånahär. fint!

a little & tiny teddybear


hur söt var inte denhär bilden då, MEGA!

longing for the workout...

wooooop woooooop! nu jäklar är torsdagsen arbetsdag över och den vart lika seg som jag anade imorse. nu vankas det bara träningen också. jisses som jag längtar till det. fasen så gött det ska bli att bli uttröttad igen. kan vara det bästa jag vet. därav mitt springande varje jädra dag. det är ett gift. ett bra jäkla gift. håller ni inte med sötisar? PUSS!


she alwys wakes up early!



godmorgon mina små vandaler! då var det torsdag och idag vankas det jobb och efter det massa träning. jag hoppas dock att jobbedagen går fort, för jag är inte pepp på att jobba alls idag. men, men det är sånt man får stå ut med. man är inte alltid nöjd. i all fall så längtar jag till träningen ikväll. så jädra nice det ska bli. PUSS!