& just do that thing girl



whooooop! jag kände att jag tyckte mig behöva lite nya kläder dagen till ära. så jag klickade hem domhär godingarrna. kolla in leggingsen. kärlek! och linnet/klänningen är bara så ball. kommer att sitta som en smäck i sommar när det är varmt och så. jag är stennöjd och längtar tills sakerna kommer. weiooo!

don't feel like it today

jag tar en liten paus på bloggandet idag. orkar inte sitta vid datorn idag. PUSS!


DreamHouseOfficialTrailer

som jag sagt innan, så kommer jag och j in i filmfaser. och just nu är vi i en sådan. vi ser filmer som tokar. och jag gillar det skarpt. så jäkla mysigt ju!

denhär filmen vill jag i alla fall rekomendera er att se. den var helt sjukt bra. jag (stissig som jag är) var helspänd och kunde för mitt liv inte släppa tv:n med blicken under filmens gång. och filmen vart inte seg eller kass en enda sekund. utan spännande rakt igenom. och den bjöd dessutom på en del 'ahaaa'-upplevelser. så se den!


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

it's not a regular sunday



morrn' morrn' mina sötisar! idag är jag uppe tidigt då jag ska iväg och jobba på golfen strax. så jag har redan varit ute och sprungit och så. duktig heeest va! hehe. jag kan säg att det var ett bra tag sedan jag var uppe innan klockan sju en söndag. så jag är aningens ovan. men jag känner mig pigg och taggad inför jobb.

ikväll vankas det dessutom träning, då måndagspasset är intällt imorn. valborg och grejor ju. så därför ser jag till att rasta musklerna lite idag istället. hoppas att er söndag är lika pigg och glá som min. PUSS!

att tjuvlyssa det är kul!

Buss 4 mot Radiohuset, Stockholm

Fyra killar ~14 kliver på bussen vid St. Eriksplan. Plötsligt får en av killarna syn på affären ”Synoptik”.
Kille 1 (pekar på butiken): Kolla grabbar!
Kille 2: Vad menar du?
Kille 1: Men fattar du inte?! Tar man bort ”y” och lägger till ett ”p” i ”Synoptik” blir det ju ”Snopptik”!



Utanför Sturegallerian, Stockholm

Pojke ~5 (till sin pappa): Kom nu pappa! Vi hinner försent!



Tunnelbanan, Stockholm

En tjej ~18 pratar högljutt i sin mobil om en festkväll. Efter några minuter blir en kvinna ~50 irriterad.
Kvinna ~50 (till tjejen): Du, kan du prata lite tystare, jag bryr mig inte om ditt jävla liv som du lever!
Kvinna ~40 en bit bort i vagnen (säger till sin väninna, Kvinna 2 ~40): Vad snopet!
Kvinna 2: Ja, precis då det började bli intressant!

 

bilden har inte ett skit med texten att göra!


I AM STILL ALIVE AND WELL

hejsan på er sötisar! jag har inte dött eller så, utan lever och mår väl. jag har bara inte haft tid att blogga idag. jag har nämligen varit på vift i hässleholm och handlar massa presenter. alla i min familj har nämligen valt att fylla år samtidigt. är det inte februari, så är det maj! men nu är jag hur som helst klar. gött som attan. och vilka goa presenter jag hittade! aja, nu ska jag byta om lite och ge mig ut och springa. och efter det ska jag 'låtsas' att det är söndag och mysa hela kvällen. PUSS!


scary, beautiful and gray


BeastieBoysIntergalactic

hepp, hepp! då var det fredag och jag känner lite nostalgi i kroppen. så därför ska vi lyssna på en gammal goding som jag lyssnade isönder när jag hängde med JuLLe i gymnasiet. jisses så skoj vi hade jag och hon. tokroligt! och vi lyssnade massormassor på denhär biten. attans järnspikar som jag har saknat den känner jag.


(ifyoucannothearit, KLICKKLICK!)

got to keep myself happy

hepp, hepp! nu är jag hemma och jag taggar fredag som sören. jag är fortfarande pigg och glá. så nu ska jag se till att hitta på skojsigheter med fint folk. så jäkla bra. denhär kvällen känns som en såndär attans-rolig-jävla-kväll-som-blir-galen eller hur! nu ser vi till att göra den till det. PUSS!


a girl on a ripped paper



godmorgon, godmorgon finfisar! idag är det fredag och för första gången denhär veckan är jag piggelin. så löpningen imorse gick toppen. jag kutade som en liten toka. och snart vankas det jobb. ska nämligen börja tidigare idag då det är massor att göra på jobbet. håll nu tummisarna för att jag är lika pigg, som jag är nu, när jobbedagen är över. PUSS!

white shoes and brown bag


så jäkla simpel, men ACK så fin klädsel denhär tösabite har. jag älskar dom låga dr martensen. galet fina! och väskan är inte alls fy skam den heller. det bästa med denhär klädslen är att den är vardaligt snygg. och hatt är tipptopp! allstå man är inte för upplädd, men ändå fin. jag betvivlar heller inte en sekund på att klädslen är väldigt skön och bekväm att ha. gillart!

just rest my eyes on it.











make a run for it my dear

hejsan hej! nu är jag hemma igen. och det är liks skönt som vanligt att komma hem. älskar den känslan. speciellt om man varit borta lite längre typ ett par dygn eller så. jisses så mys det är att komma hem till sin egen boning.

jag har precis satt mig ner och hade tänkt sitta stilla ett litet tag innan jag ger mig ut på dagens springtur. torsdagsträningen är nämligen inställd, så jag får se till att springa en lång och intensiv runda så att jag tar ut mig ordentligt. så gött det ska bli. PUSS!


i have to take the chance



godmorgon mina små pandor! jag är uppe och vaken, men tröttheten jag lider av i dessa tider är enorm just idag. sjukt! så jag är lite halvglad att jag har tid att springa ikväll, så att jag slapp gå upp tidigare. allt för att få sova så länge som möjligt liksom. håll lite tumme för att jag piggnar till nu när jag hoppar iväg till jobbet. PUSS!

the sand's in your hands



today i reallyreally want


sommarvärme. SOOOL! bruna ben. tygskorsväder. jeansshorts (utan strumpbyxor). jackfritt. vind (som smeker inte isar). t-shirtväder. öl utomhus. fötter i sanden. solbrillor på nästippen. värme.

to get the tiredness away

hejsan hoppas hörrni! nu är jag hemma och är lagom mör efter en seg och lång dag. volymerna kom aldrig till jobbet och allt var liksom som vanligt. detta gjorde att det blev väldigt långsamt, så jag hade förhoppningar. så nu är jag seg som sirap och ska se till att ge mig ut på en lång löptur så attt jag piggnar till. och hjälper inte det, så går jag bannemej och lägger mig. PUSS!


he's got sort of a crush


godmorgon på er gullidullisar! idag är jag glad för att gå till jobbet, tro det eller ej. men idag kommer det nya volymer och massa sånt. så det ska rent av bli spännande att gå och jobba. förstå hur längesedan det var jag kände så. hehe!

jag tog tag i städ och alla donngar härhemma igår efter att jag sprungit en lång runda, så idag är jag i princip fri från sysslor dagen till ära. (det är man aldrig helt) men jag har inget jag vet att jag måste göra i alla fall. skönt som sören. aja, nu ska jag sluka sista kaffet och skutta iväg till jobbet. PUSS!

when you feel down & sad


feeling happy for colour!



jag satt och kikade lite på vårkläder och kände spontant att turkost (i en mörkare variant) är en grej som jag känner för att skutta rundor i. jag menar hur upp-piggande är inte färgen! jag blir till och med glad av den. tröjan på bilden är dessutom to die for, så fin. och bäst av allt är att hela kalaset (bilden) är från h&m's kollektion. så det är icke dyrt. mums!

and some days you love it

hemma! och gud så skönt det var att få hoppa i myskläder och sätta sig ner en stund. vissa dagar är det värt guld att göra det. dock så blire ingen lång 'sittning' idag då jag ska ut och springa snart och efter löpturen blire till att dona i huset. jag har inte bstämt ännu om jag ska städa idag eller ej. men doning blir det i alla fall. aja, nu ska jag vila lite till innan det är dags att dra igång. PUSS!


make my time worth while


godmorgon! jisses så seg jag är idag. jag hade gjort massor för att få ligga kvar i sängen och gosa ett par timmar till. fasen så gött det hade varit. jag har kommit in i någon trötthetsfas som inte alls är roligt just nu. hur tusan jag än betér mig (lugnt och sover massor) så är jag trött fantamej konstant. och jag kan säg att jag börjar lessna totalt på det. har ni tips på hur jag ska göra för att vakna till? PUSS!

Marlon Roudette - New Age

So much fire that it burned my wings. Her heat was amazing. Now I'm dreaming of the simple things. Old ways, erased. If love was a word, I don't understand. The simplest sound, Four letters.

Are you loving the pain, loving the pain? And with everyday, everyday I try to move on. Whatever it was, Whatever it was, There's nothing now. You changed. New Age.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

Triangle Official Trailer

igårkväll tittade jag och j på denhär rullen. och tro mig när jag säger att jag var rädd som sören imorse när jag sprang. för filmen får en att fundera och fantisera helt sjukt mycket. trots detta tyckte jag inte att den var speciellt superbra. men som sagt så trigga den igång massa tankar och jag har inte släppt den ännu. därför är jag tvungen att dela med mig av den.


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

kiss her in the sunshine!




just stuff you have to do

tjohoooo! nu är jag hemma igen efter en hederlig måndag. jag har varit trött och lite seg hela dagen. men nu är jag pepp, då det vankas cirkelfys snart. jag ska se till att kämpa som ett djur idag. så skönt det ska bli. men först ska jag betala lite räkningar och dona med disk och så. med andra ord vara huslig, eller något. PUSS!


starting with a good mood


godmorgon på er hörrni! nu var det ny vecka och jag är redo att börja på den. hela helgen har jag varit i en bra dygnsrytm, så jag är inte alls så måndagstrött som jag brukar vara. och löpturen i morse gick toppenbra. så denhär veckan startar med en go' & gla' tös som tycker att livet är ganska enkelt just nu. PUSS!

PARKENåTHELVETEMEDHIMLEN

HEPP HEPP! denhär rackaren har vi som låt på träningen. den spelas alltid i ett skyrkepass. och jag har gått och blivit lite kär i den då den är fab att träna till. tokbra! så trots att den är gammal och ni säkert hört det långt innan, så spelar jag den ändå. för den gör mig glad som attan.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

or watch me as i go away



go to work on a sunday...


morrn' morrn' sötnötter! då var jag uppe och redo att ge mig ut och springa en runda. idag vankas det jobb ute på golfkrogen. jag ska ha upplärning där i fyra timmar. egentligen hade jag velat vara ledig hela dagen idag, men vad gör man inte för lite extracash. hehe! men nu ska jag i alla fall ge mig ut och rasta benen lite. PUSS!

utan pussmun till dig nut

hejsanhej! nu är jag hemma (eller har varit det sedan halv ett). men nu har jag gjort mig iordning för kvällen, sprungit och massa sånt. jag har dessutom plockat iordning allt som jag köpte idag. jisses så bra shopping det var. och bäst av allt var att det inte var något folk där alls. jag är stennöjd. en toppen systerdag! så nu ska jag ta mig en öl och avnjuta lördagen. PUSS!


welcome home, i love you

hepp hepp! handlade dom finaste conversen idag!

 


such a beautiful melody!




just shop until you drop!


godmorgon mina hönor! idag ska jag och storesyster till ullared och shoppa loss. så därför är jag uppe mitt i natten. hehe! jag ska shoppa som en toka och hoppas på att hitta massor med fint. så jag har inte tid att sitta här mer, för nu är det dags. PUSS!

& it's to the fucking man

för att han gjorde fin musik och för att han är en ikon!


Gotye - Eyes Wide Open

jag hörde denhär låten för ett bra tag sedan. men då la jag inte ner mycket tanke alls i den. dock så sparade jag den på min playlist. så nu, efter ett tag då den spelats titt som tätt så gillar jag den massor. så därför bjussar jag er på den dagen till ära.


(can'thearit? KLICK!)

love it when they're good

sådärja! då var jag nyfriserad och nöjd. tro det eller ej. jag gillar min nya frilla. och frisören jag hade (har aldrig varit hos henne innan) var toppen och sådär försiktig som dom ska vara. hehe! är ju lite rädd för frisörer. men denhär tösen var bra och jag gillar klippningen. inte mycket till förändring, men det räcker.

nu ska jag fortsätta med alla bestyr härhemma och se till att få massor gjort. och efter att jag är klar med allt blir det ett glas vin för att jag är värd det. fint med fredag!


& give yourself some time



godmorgon mina fina! idag har jag semester. detta var inget jag hade planerat sedan innan men jag har massor med saker att fixa idag. såsom klippning av håret och massa husbestyr. så jag tog mig en heldag semester för att kunna göra allt i lugn och ro. så jäkla gött. så nu efter en regnig men skön springtur ska jag bege mig in till frisören och se till att få ordning på ruffset. PUSS!

Horrible Bosses Trailer!

hehe! jag och j går in i såkallade 'filmsektioner' och ser på massor med film under perioder. och denhär godingen tittade vi på för en vacka sedan. den var GALET rolig och jag skrattade som en idiot ett flertal gånger. bäst av allt var att den inte gick sådär mycket överstyr som humorfilmer har en tendens att göra. den var lagom och galet rolig hela tiden. så se till att se den med er!


(ifyoucan'tseeit, KLICK!)

i'm stuck on the puzzle!



got to get this girl on!

så vart denhär dagen till eftermiddag också. och i denna stund sitter jag och taggar inför träningen ikväll. gött! dock så gäspar jag ihjäl. men det ska jag se till att ändra på. för träningen är lätt det som är värt att piggna till för en dag som denna. aja, nu ska jag käka lite innan jag fortsätter peppa. PUSS!


& never sleep good again



godmorgon på er sötisar! jag har sovit som en kratta inatt också och börjar allvarligt talat tro att det är slut med 'sova-hela-natten' för ronniL. jag har legat och vänt och vridit mig och tror inte att jag har sovit fler timmar än fingrana på min vänstra hand (fem). men jag kom upp i tid och har även sprungit min morgonrunda. som gick toppen trots trötthet. men det gör det oftast. hur som helst så är det dags för denhär tösen att gäspa sig iväg till jobbet nu. PUSS!

let me live a better life



so do you get the picture







lay down and sleep it of

ojojoj! nu är jag hemma igen. och jag är trött som en tok! jag vet om att jag tjatar om det hela tiden denhär veckan. men jag sover illa som fan. så jag är verkligen trött som ett as. därför är jag glad att jag saknar bestyr idag. så snart ska jag ge mig ut och springa en runda och efter det ska jag lägga mig och sova ihjäl. jag pallar inte något annat. hoppas att ni är piggare än denhär tröttisen. PUSS!


& the weeks work is done



morrn' morrn' på er söthönor! så var det onsdag och jag är klar med massor av veckans bestyr redan. som jag låg i igår. jag inledde med att springa en runda på 1,2 mil och efter det satte storstädaren igång. jag röjde allt och stod i tills det var dags att gå och lägga sig. så idag blir det en lugn eftermiddag utan massa göra. jag ser fram emot det. men först, en jobbdag. PUSS!

let's go on a safari dear



jag satt och tittade lite på tumblr och märkte efter en liten stund att jag känner för att ha en liten sväng safari på mig i sommar. jag menar det är så jäkla snyggt ju. och att allt är naturfärgat och enkelt passar mig utmärkt. så nu ska jag se till att hitta dendär perfekta (safari) vårjackan. fint!

& it's just so darn cute

tecknade figurer kan vekligen visa kärlek va!


SOMEKINDOFSPRINGTIREDNESS

whaaaaaa! nu är jag hemma igen oh jag är bannemej inte mycket piggare alls. så jäkla jobbigt. dock så ska jag snart ge mig ut och springa en runda i hopp om att piggna till. och om jag nu gör det, så är det städning av hus som står på schemat. jag tänker inte pressa migsjälv till det, då morgondagen fungerar superbt som städdag också. hehe! allt för att slippa när orken tryter. aja, nu ska jag ge mig ut i skogen och springa som attan. PUSS!


sounds like that melody!



godmorgon, godmorgon! inatt har jag sovit som en kratta. så idag är jag, om möjligt, ännu tröttare än igår. helt sjukt! men jag kom ur sängen i tid och sitter redo för att gå till jobbet. dock hade jag hellre gått och lagt mig igen. attans vad sängen lockar!

träningen igår gick toppen förresten. jag känner att jag är på någon slags fysisk topp just nu. så jäkla gött! så det ska bli kul att springa ikväll och se efter om jag kan pressa mig till någon form av personligt rekord. det hade varit något det. aja, nu är det dags att snöra skorna och dra. PUSS!

Tiger Lou - Oh Horatio


he was 22 unemployed with a perfect smile, on his way to paris no i never asked why, his english was as bad as mine but i will, remember those hours for the rest of my days
(ifyoucannothearit, KLICK!)

WEGOTTHATTHINGCALLEDLOVE



she can't really wake up

hejsan igen allihopa! som ni nog kan se nedan, så är jag fortfarande en del trött dagen till ära. det känns inte riktigt som om jag har vaknat till liv alls idag. har liksom forfarande 'morgondiset' kvar runt mig. jobbigt läge. men jag ska se till att fixa lite här hemma och hålla mig igång. för ikväll är det cirkelfys och det ska jag vara pigg och pepp till. PUSS!


sleeping like a princess

godmorgon alla små troll! så var det ny vecka. jag har sovit som en prinsessa inatt, men känner mig inte utvilad ändå. så jäkla illa! men jag känner mig aningens piggare nu efter en morgonspringtur och en kopp gott kaffe. för övrigt så var jag tokgrym när jag sprang imorse. kunde trycka på som attan. så denhär dagen startar väldigt bra trots tröttheten. PUSS!





make yourself look cool!



hepp, hepp! nu är det vår och snart är det shortsväder och sommar. och just i sommar så känner jag att lite udda solbrillor är en ganska bra idé. jag är ju totalförälskad i alla mina ray bans, men jag hade velat ha några lite udda och roliga att bryta av med i sommar. för just solbrillor är så jäkla kul håller ni inte med?

always with a girl touch



hehe! jag kan inte få nog av snygga träningkläder. och dessutom gör det inget då träningskläder är det jag sliter mest och hårdast i klädväg. tränar man sju dagar i veckan så blir det så. så idag har jag klickat hem dessa skönheter från h&m för ynka 370 spänn! som hittat för sören. jag kan knappt bärga mig tills de kommer.

just woke up over here!

hepp, hepp! vi vaknade precis upp här i hgb och ska snart beställa pizza. attans så gott. för övrigt var festen igår toppentrevlig och jag hade massa kul. aja, det var väl allt for now så att säga. PUSS!


and ready for a night out

hejhejhej hörrni! nu har jag sprungit och duschat och så. så nu är jag redo att ge mig av till hgb för att gå på inflyttningsfest/sexparty hos, ingen mindre än, BandiiiitBiiiiia. och efter det ska jag och hela gänget göra helsingborg hela natten. attans så trevligt dethär ska bli. hoppas att ni också får en härlig afton. PUSS!


it makes me want summer!








& pink is the best colour



godmorgon? middag? hehe! jag är ett styce sliten idag. det var nämligen premiäröppning på puben här i hålan igår. och detta gjorde att jag nattsuddade ett tag längre än jag egentligen orkade. så nu är jag trött, trots att jag sovit länge som attan. och jag tror dessvärre att tröttheten är här för att stanna idag. skit! så nu ska jag ge mig ut på en lång springtur för att försöka bli av med den. PUSS!

JUSTALITTLEFRIDAYREMINDER

keep this in mind honey pies!


AN ARGUMENT WITH MYSELF!

jag blev på ett himla somrigt humör när jag hörde denhär låten för första gången. så nu hoppar jag snabbt in i samma härliga känsla så fort jag hör den igen. det får väl bli motivationen till denhär fredagens låt; DEN ÄR OCH GÖR MIG GLAD SOM FAN! och det är ett attans så bra argument till val av låt. visst!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

because 2 plus 2 is four



morrn' morrn' på er gullisar! idag försov jag mig inte alls. så idag har jag sett till att ge mig ut och springa en lång morgonrunda. fasen så skönt det var. man blir på sånt attans bra humör av att ta en morgontur. och man blir dessutom glad över det fakum att det är fredag! eller hur? så nu ser vi till att få jobbedagen avklarad så att vi kan fira helg och mysa som bara vi kan. PUSS!

Seeking Justice (Trailer)

när jag ändå är inne på filmer (tipsade om en igår) så tänkte jag rekomendera denhär också. för er som vill ha spänning och action istället för humor. denhär filmen var i alla fall himla bra och jag satt på spän som en toka. det är dessutom en sådan film som man tänker på en hel dag efteråt. hur som helst så är den grymt bra och likaså skådespeleriet är toppen. så kika in den!


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

& just come closer honey

hur vackert är det inte när man fotar 'mönstrade' djur nära inpå och gör tavlor av det. jag kan tycka att det är det varkaste som finns. som till exempel denhär tavlan på ikea. så. jäkla. fin! dock så tror jag att bilden nedan faller mer i min smak. plus att det inte hänger hemma hos en massa svenskar heller. haha! så jag ska se till att leta upp något liknande denna att ha på väggen här hemma. mums!


& it's a workout evening

som jag skrev i morse, så försov jag mig idag. så därför ger jag mig ut på en löptur på direkten efter jobbet idag. för klockan sex är det träning som gäller. jag är sjukt pepp på att träna då det var uppehåll för påsken förra torsdagen. så nu ska jag se till att springa fort så att jag hinner ladda lite innan kvällens pass. PUSS!



she's sleeping too long



god (eller inte!) morgon på er sötisar! idag försov jag mig bigtime. så jag missade löpturen på morgonen och sitter i skrivandes stund med blött hår. bajs alltså! försovningar är det värsta som finns man blir helt paj i huvudet ju. aja, nu blire i alla fall jobb. och löptur och träning står på shemat för kvällen, så dagen kommer bara att bli bättre. PUSS!

as strong as their roots!



The Hangover Part 2 (HD)

haha! jag och j såg en väldans rolig film för ett tag sedan. har bara glömt tipsa er. men i alla fall så är det Baksmällan 2. den är hysteriskt roligt. dock så har den fått massor med dålig kritik. men jag och j låg och skrattade oss igenom typ hela filmen. så ni som dissat den på grund av kritiken. ge den en chans, för den är värd det.


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

autumn or spring outside?

god kväll eller eftermiddag på er! först nu är jag hemma och jag har blivit fixad till max vad gäller naglarna. skönt att bli ompysslad en stund. och så jädra gött att bli fin och fräch igen. gör så jäkla mycket tycker jag. är väl en aning beroende. hehe!

nu sitter jag och tar det lite piano ett tag för att sedan ge mig ut och springa en lång runda. det regnar ute, men är varmt så jag tror att löpturen kommer att vara toppen och hur go som helst. är ju lite glad i att springa i regn (så länge det inte öser ner). aja, nu ska jag kela katt ett tag innan jag ger mig ut. PUSS!


& barley sleeping at all



godmorgon, godmorgon! idag var det jobbigt att gå upp vill jag lova. sängen var skönare än på länge. men jag kom ur till sist och sitter nu här och lapar kaffe inför en jobbedag. jag ska även iväg och fixa naglarna efter jobbet. skönt som attan. det är alltid gött att bara sitta där och bli ompysslad. men först ska jag jobba ett par timmar, som sagt. PUSS!

beach filled with stones!



MaterikaaSilentlyWatching

jag och j har kommit in i en radioera härhemma. och det är så jäkla gött. för man hör så mycket nu bra musik hela tiden. som igår tillexempel. så hörde vi denna. och ju längre in man kommer i låten desto schystare blir den. så klicka igång den och lyssna vetja!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

and she's good at planing

nu är jag hemma efter en regnig och dyster dag på jobbet. så jäkla trist vädret har varit idag alltså. illa som tusan! så förstå att jag är glad över att jag sprang imorse. för nu kan jag hålla mig innomhus och städa och dona som sören hela kvällen. bra planerat. så det är väl bara att dra igång det hela dårå. PUSS!


is like a typical monday



godmorgon mina små smultron! så var det slut på påsken och all ledighet. och det är ganska skönt tycker jag. ska bli fint med lite koll på vilken dag det är och så. idag tillexempel känns det som en typisk måndag. kan bero lite på att jag gick upp tidigt som attan och sprang en lång runda. kändes som att det behövdes efter massa ledighet, middagsbjudningar och sovmorgondagar. så nu sitter jag och tar en stor kopp kaffe och laddar inför jobb. PUSS!

i got to much on my mind



tjenixen mina små trollidoll! jag har varit uppe hur länge som helst (sedan klockan halv åtta), och redan sprungit in morgontur. men jag har varit på tok för upptagen av annat för att starta datorn. så först nu tar jag mig tiden. dock så sitter jag i skrivandes stund och är hungrig som en varg. har helt glömt att äta idag, så jag ska se till att proppa i mig något smaskigt nu. PUSS!

got stripes today as well

hejsan igen hörrni! jag låter bloggen vara lite avsides och lever litgrann utan den såhär i påsk. sådeså! idag har jag och lillasyster tillbringat nästan hela dagen ihop. mys som fan! och det slutar inte här för nu ska jag dra iväg och dricka ett par öl med lite fina töser. så jag är glad som attan och redo att ge mig av. vi hörs imorn. PUSS!


& fresh start of the day



morrn' morrn' hörrni! idag är jag pigg som en lärka. jag har sovit hela elva timmar inatt och kan säg att jag behövde det. jisses så trött jag var igåkväll. hela familjen satt och gäspade ikapp efter middagen och till sist (vid halv elva) så gav vi upp och for hem till sängs. så idag är det en pigg och oseg tös som hoppar iväg på morgonspringturen. fint som attan, det ni. PUSS!

let's start this saturday

nu är jag klar och redo för att dra på middag. jag är fortfarande en aning seg, men jag hoppas att jag piggnar till snart. och det gör jag säkert. om inte annat så är det upp-piggande att bara träffa folk. så nu ska jag se till att samla ihop mig innan jag ger mig av. ha en finfinkväll hörrni. PUSS!


to spend the day in bed!



hallå-hallå på er! jag är lagom seg idag. blidde en aning för mycket vin igår. så därför har jag legat lågt hela förmiddagen idag. nu vankas det dock en lång löprunda och efter det ska jag fixa iordning mig för att gå på middag och födelsedagsfirande. just nu känns det inte som om att jag kommer orka ett skit. men det hoppas jag att en löprunda och dusch kan ordna till. PUSS!

easter dinner with family

hejsan hoppsan hörrni! nu är jag klar med morgonspringningen och är dessutom redo för att gå på middag. idag ska vi hem till mor&far för att äta en påskmiddag med hela familjen. så jäkla mysigt. så nu ska jag se till att hoppa i skorna och ge mig av. ha en fin kväll nu. PUSS!


longig to get out today!



godmorgon alla mina små påskisar! så var det långfredag och jag kan säg att jag tog mig en välbehövd sovmorgon efter en kväll med massa jobb igår. kul var det dock! så örst nu ska jag ge mig ut och springa. så skönt det ska bli att komma ut i friskluften efter en jobbekväll och en natt inne. hehe! sover ju alltid inne, men just idag längtade jag ut så fort jag slog upp mina grönblåbruna. PUSS!

drink some whiskey today

thjolahopp hörrni! nu har jag städat och sprungit och stått i hela dagen. och nu är det tajm för att gå till jobbet. ikväll äre whiskeyprovning på shemat och jag tror att det kommer att bli en toppenkväll. jag har missbedömt tiden en aning så nu är det brådis. så nu ska jag packa ihop mig och stutsa iväg på direkten. PUSS!



go into the magic forrest



i got to get out of here



godmorgon eller middagpå er gosisar! här sitter jag, SlItEn_TjEj_85 och försöker ta tag i att städa. men jag orkar inte riktigt. dock så ska jag se till att hoppa igång innom loppet av en kvart, för jag måste nämligen hinna både städa och springa och så innan jag drar och jobbar i eftermiddag. för det var liksom minusgrader imorse så jag väntade med löpturen tills värmen kom. och jisses sån tur jag har. för vädret är tipptopp nu så jag ska se till att städa fort så att jag får komma ut i det fina. PUSS!

is it the war of the ants


the smiths on a pink tape



jisses så glad jag blev när jag snubblade över denhär bilden. ni som känner mig vet nog redan att jag har en förälskelse i kassetband. och denhär bilden gjorde min dag en aning. för hur söta var inte domhär banden på en skala? och hur great att the smiths är med!

(note to self: ta tag i tatuerandet nu!)

& free workout after work



tjohopp på er hörrni! just nu i denna stund så befinner jag mig i gymnastiksalen på jobbet och tränar. ni förstår att träningen på tosdag är nämligen inställd, så då blidde det till att träna efter jobbet idag istället. och när jag sedan kommer hem är det dags för veckostädningen. så idag har jag fullt upp helt enkelt. hepp, hepp nu tränar jag vidare en skvätt till. PUSS!

i hope, i think, i know!



GODMORGON ALLA FINFISAR! idag är jag pigg och på sådär megabra humör igen. så jäkla gött. det verkar som om jag blir sån varje morgon jag tar en löptur innan jobb och frukost. som ni förstår har jag gjort detta även idag. och det beror på att jag ska träna i eftermiddag direkt efter jobbet. deså!

för övrigt så har jag fortfarande tokmycket vårkänslor. för igår var det nämligen första gången iår jag kunde springa runt sjön (ca 12km) efter en jobbedag, innan det mörknade. i och för sig har väl förra veckans sjuka försenat den starten lite. men jag är glad som en speleman över att sommarlöprundorna (eftermiddagsmässigt/ljusmässigt) fungerar igen. nu när ljuset är här. PUSS!

Bullet Belt, Lamb & Flag

det är bara någon dag (eller ett par) sedan jag traggade/skerv om att jag tycker migsjälv bli lite mer svart och rockig hela tiden. och idag är ingen annorlunda dag. hur snygg är inte bruttan nedan? så jädra fint att jag smälter. jag hade gett massor för 'bullet belt'-et och frillan. hur nice! jag är lite lagom såld faktiskt.


& just because i love it


the turn of the week then

halli-hallå-halle hörrni! nu är jag hemma igen efter ännu en jobbedag. och denhär jobbedagen innebär vändningen av veckan. alltså är det nedförsbacke till påsken och helgen nu. jej! så nu ska jag se till att mysa till det lite härhemma innan jag drar ut och springer en lång runda. och efter det blire till att hjälpa j med målning härhemma. fin tisdag. and off i go then. PUSS!


don't look into the light



morrn' morrn' mina små trollZ! idag är jag inte alls på sånt där gyllende humör. utan jag är trött och tisdagsseg. så jäkla jobbigt. tror att cirkelfysen fick igång mig lite väl mycket igår då jag hade svårt att somna. men jisses så bra det gick. jag var stark som en jäkel och kämpade till max. så det gör mig glader idag i alla fall. men nu ska jag skutta iväg till jobbet. PUSS!

& you make it o your own



A N N A T E R N H E I M !


In the black out of light I found a rhyme on hope. In the corner of doubt someone left a word hanging on to me still. Walking aimlessly, Walking aimlessly, Walking aimlessly
(ifyoucannothearit, KLICK!)

my lovely mood came back

hejsan igen hörrni! nu är jag hemma efter en jobbedag som varit seg som sirap. men så fort jag kom hem till mitt finfina hus så vart jag sådär lycklig, som jag var imorses, igen. fasen så fint! tror på något vis att det är lite vårkänslor i kylan. för det är bannemej inget vårväder alls ute. kallt som attan!

för övrigt så är jag sjukt pepp på att dra på cirkelfys ikväll. som jag ska ge järnet. jag älskar det. och jag älskar dessutom det faktum att ledaren lägger till lite kontition på slutet numera. fina grejor det. hur som helst så ska jag dona lite härhemma innan jag hoppar i träningsoutfiten. PUSS!


and we can burn brighter!



godmorgon och glad ny vecka på er gosisar! jag har varit uppe ett bra tag och varit ute och sprungit en lång runda. därav min pigghet. så nu i skrivandes stund sitter jag och läpjar på en mugg kaffe och njuter. min fina lilla kise ligger i mitt knä och myser isönder. det är sånnahär mogonar man gärna stannar hemma och kelar med katt istället för att jobba. men så blir icke fallet idag. PUSS!

got sculls in the picture




animals do make you laugh




going out on a sunday...

härmed är jag uppe, eller det har jag varit sedan klockan åtta. men jag valde att sitta och mysa framför tv:n ett tag. nu är jag dock färdigtittad och ska ge mig ut och springa rn lång runda. efter löpturen blire söndagsmys för hela slanten. PUSS!

mina beeeesta löpdojs ever!