coldplay princessofchina

wohooo? fredag, och jag är hemma och krasslig. dock så känner jag mig mycket bättre nu. så jag hoppas på att en myskväll kan få mig helt tillbaka på banan igen. tummar hållna? aja, i alla fall så tänker jag lira lite coldplay för er ikväll då jag är helt såld på dem efter tisdagens konsert. jösses så bra det var säger jag bara. magnifikt.
 

4 pic's coldplays consert


a lake in the backgruond!

 
godmorgon eller så på er! jag ä sjuk och hemma idag också. tillbringade hela dagen i sängen igår och reste mig bara för dryckespåfyllning och dylikt. så idag hade jag tänkt att ta det piano och bara försöka återhämta mig till mitt vanliga jag. plus att jag skulle behövt städa och lite så härhemma. aja, nu ska ja återgå till återhämtningen. PUSS!

good looking outfit girl


a sick and tired morning!


the old memories of you!


& inspiration in the rain


good morning Copenhagen!

 
godmorgon från Copenhagen! vi har precis gått upp härborta och ska ge oss ut för att käka lite frulle/brunch. alla är lite halvtrötta men välmående och nöjda som attan. aja, nu ska vi se till att ge oss ut i staden. innan vi hungrar ihjäl. hur her ni det? lyser solen på er också? PUSS!
 
Updt. 21:04
detta inlägg var förtidsinställt och måendet var inte alls bra och toppen som jag fyllde i i förrgår. utan vi var snörvliga och sjuka allihopa. i skrivandes stund har jag redan (febrig, hostig och förkyld) bestämt mig för att ligga hemma under täcket imorn! 

the world is quite tiny

 

C O L D P L A Y - L I V E

ikväll smäller det! jag och mina fina släktingar, närmare bestämt lillesyster, mor och far ska se Coldplay live i köpenhamn. så just i denna stund så sitter jag just där och tar en bira och tagga inför vad som komma skall. och för att ni inte ska bli helt utan. så bjussar jag på ett par låtisar.
 

some funny things today!

 
morrn' morrn' eller host, host! idag är jag ledig och ska snart ge mig av med familjen (minus bellan) för att hitta på trevligehter. jag är seg och hostig som en tok, och har dessutom haft feber inatt. men jag tänker skita blankt i det, då dethär är en massa rolig grej. så nu ska jag tagga till och snyta mig. PUSS!

& just to take the time


pair of Roobin's Kumla-a

jag hittade ett par skor. och dom får mig att falla tillbaka till trettonårsålder. helt sjukt. och det sjuka är att jag är lite kär på nytt. jag ykcer att dom är fina som snus. dock lite i dyraste laget, men jösses vilka pärlor. jag vill ha! så se till att dom sänks i pris nu, eller att jag blir lite rik och sådär. för 1400spänn känns mycket.
 

bringing it back to life

hejsan igen hörrni! så var jag hemma igen. och nu har jag semester i två dagar. gött mos! jag tänker dock inte avslöja förän imorn vart jag ska, om ni nu glömt det. hehe! i alla fall, så ska jag se till att städa och diska lite härhemma och så blire såklart cirkelfys och fettbränning ikväll. en väldigt bra måndag dethär får jag säg. PUSS!
 

a great start of the week

 
godmorgon på er finfisar! så var det en ny vecka och nya tag. eller hur! jag är oförskämt pigg för att vara måndag, men jag tror att det breoe på att jag bara jobbar idag och sedan är ledig i två dagar. fin vecka dethär. i alla fall så var jag som vanligt ute och tog en morgonlöptur imorses. och det gick toppen. så idag är jag glad och redo att inta måndagen och all vad den innebär. PUSS!

and hell will be paradise


& just when autumn comes

 
är det höst så är det. och i onsdags var det verkligen en rikitgt höstig kväll. så då satte jag mig och klickade hem dessa finingar tills det bli kyligt och grått ute. jag gillar verkligen dom glittriga leggingsen. kommer att förgylla vilken fest som helst.

THEBUTTERFLYEFFECTTRAILER

The butterfly effect is a term used in chaos theory to describe how small changes to a seemingly unrelated thing or condition (also known as an initial condition) can affect large, complex systems. The term comes from the suggestion that the flapping of a butterfly's wings in South America could affect the weather in Texas, meaning that the tiniest influence on one part of a system can have a huge effect on another part. Taken more broadly, the butterfly effect is a way of describing how, unless all factors can be accounted for, large systems like the weather remain impossible to predict with total accuracy because there are too many unknown variables to track.
 
 
(ifyoucannotseeit, KLICK!)

all the time in the world


the only thing you can do


KINCARNES-BETTEDAVISEYES

då var det helg ännu en gång. och skönt är väl det. idag tänkte jag bjussa på en gammal goding. den får mig glad varenda gång jag hör det och jag kan tro att fler än jag blir glada av den. så just därför så spelar jag den för er såhär i helgens början. klick play!
 
 

worn in black and white

hejhejhej! nu är jag hemma och har varit det ett tag. men jag hade en del att fixa med innan jag hann starta datorn. i alla fall så är jag mäkta trött kvällen till ära. så jag tror att det blir en lugn kväll för min del ikväll. men jag tänker inte lova något, då jag är ganska lättövertalad. och jag har ju sovmorgon imorn. PUSS!
 

of to a good start then!

 
godmorgon på er gullefjun! så var det fredag och jag har varit uppe ett bra tag som vanligt. böjrar vänja mig vid att gå upp mitt i natten nu. i alla fall så gick min springtur toppen och jag kutade lika snabbt som igår, fast utan regn. skönt det. och träningen igår gjorde sig inte påmind i form av träningsverk, alls, vilket gillas. så nu ska jag sörla upp mitt kaffe, för att sedan dra och jobba ett litet tag. PUSS!
 

& as random as it can be

för att jag tyckte att den var fin och ball en dag som denna.
 
för att sånnahär borde finnas så att folk kan be om ursäkt ordentligt.
 
för att den är så jäkla söt så att jag spricker itu, överallt!

the best thing i can eat!

 
MAMMAS SPENATSOPPA
(cirka fyra portioner)
 
  • 1-2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 1 liter vatten
  • två grönsaksbuljong tärningar
  • ca 300 gram frusen, hackad spenat
  • 1/2 dl mjölk
  • hårdkokta ägg
 
margarinet smältes i en kastrull. rör sedan i vetemöjlet när det har smält, så att det blir en redning av det. späd redningen med vattnet och tillsätt buljongtärningarna. koka upp. tillsätt spenaten och låt sjuda tills spenaten är helt tinad och soppan är varm. tillsätt möjlen och krydda av. servera men ägghalvorna!

been longing for this day

wehooo! nu är jag hemma och vänder en sväng. jag ska kasta i mig lite käk och efter det är det dags för terminens första torsdags-träningspass. som jag längtat. och jag är taggad må ni tro. dethär ska bli så himla kul att jag knappt kan bärga mig. weiii! näe, nu ska jag se till att börja fixa käket så att jag kommer iväg någon gång. PUSS!
 

really coming down today

 
godmorgon i regnet! jisses som det öser ner idag. det såg ut som om att jag hade badat och inte sprungit efter min morgontur idag. så det fick bli att hoppa direkt i duschen, utan ens att stretcha innan. vill ju inte bli nerkyld och sjuk. så stretchingen fick göras i duschen idag, udda men det gick bra. för övrigt så sprang jag som en gud och gjorde bästatid på morgonrundan. kan ha varit för att jag ville hem i kylan. hehe. aja, nu vankas jobb och efter det äre träning. PUSS!

and DIESEL always deliver

mums-mums vilka skönheter!

beautiful cherry blossoms


take it easy for a while

hemma! och halva veckan gjord. fasen så skönt. jag har dessutom hela eftermiddagen fri från planer. detta eftersom jag trodde att det skulle bli massor med övertid idag. så jag funderar på att ta tag i lite sådant som aldrig blir av härhemma, såsom sortering av vikitga papper och lite röj i graderoben. aja, jag får se. jag kan säg att jag njuter som en tok i alla fall. PUSS!
 

you can take your hat of

 
uh, uh, onsdag! och jag är seg som sirap idag. godorgon föresten! jag känner att jag börjar sukta efter helg och sovmorgon igen. men trots tröttheten så går löpningen innan jobbet som smort. och jag har hur mycket ork och kraft som helst. men efter lite frulle, kaffe och dusch så segnar jag till. men det är bara att rycka upp sig, för nu är det dags för ett jobbepass igen. vi hörs efter det. PUSS!

and some inka inspiration

 

& just my kind of reality

 

i'm having a chill moment

vips, så var jag hemma igen! eller? nja, dagen har väl inte gått fullt så fort, men jag är i alla fall glad att vara hemma. ikväll är det städning av huseliduset som gäller. här ska vara skinande rent när jag är klar. dock så ska jag sitta och chilla lite framför datorn inna jag drar igång med jobbet. för lite chill är jag allt värd efter en dags arbete. PUSS!
 

time to get the day going

 
good mornig sunshines! så var det tisdag. och idag är jag faktiskt till gott mod. träningen igår var awesome, och jag svettades som en tok. och löpningen imorses vad densamma, svettig och med ös i. så jag är en ganska nöjd flicka som sitter och dricker kaffe just nu. jag hoppas dock att jobbet och det nya systemet inte sänker mig helt idag. aja, dags att ge sig av mot jobbet. PUSS!

clocks are counting down!


LASSEBERGHAGENENKVÄLLIJUNI

jag hörde denhär visan på pluras kök i lördags. och blev en aning kär i den. så fin och oskyldig. för övrigt så måste jag säg att jag älskar plura och hans vänner. vilken finfint program alltså. jag funderar starkt på att börja följa det.
 

workout is starting again

hejsan igen! nu är jag hemma och har piggat upp mig en aning. men jisses vilken jobbig dag det har varit. nytt datorsytem på jobbet och massa uppehåll och fel hela tiden. så himla störigt och uttröttande. dock så är jag till väldigt gott mod nu, då det idag är dags för premiärstart av cirkelfys för terminen. så kul och gött det ska bli att trötta ut sig helt fysiskt efter denhär dagen. men först ska jag se till att käka och fixa härhemma litta. PUSS!
 

my eye looks really green

 
morrn' morrn' på er fina! så var det ny vecka. jag känner mig fortfarande inte på banan efter migränen. så gårdagen vart lugnare än lugnast och jag satt mest och sov hela dagen. till och med när j drog med mig till sjön, så satt jag och sov i en solstol hela tiden. det tar verkligen på en. så som ni förstår så var löpturen imorses seg som attan. men skönt att komma ut likt förbannat. nu är det dags för jobb och allt vade det innebär. PUSS!

just looking into the sun

 

you didn't know this guys

en sak ni inte visste om mig era små lymmlar. hehe!
det är att jag ägde en liten sköldpadda som barn. hon hetter Eliza och var en rackare till att rymma ut sin skål hela tiden. jag älskade verkligen henne och skötte om henne exemplariskt. dock så var det mycket jobb för ett bran som mig och jag tyckte mig inte ha tiden riktig till henne, så jag gav bort henne till min fars kompis som hade flera stycken. och där lever och frodas hon än idag.
 

slept for over 12 hours!

 
godmorgon på er trollisar! jag har typ sovit fram till nu, trots att jag somnade inna klockan slog tio igårkväll. jösses så sliten tjej jag var efter migrän-attacken alltså. jag har aldrig tidigare haft migrän så jag har inget att jämföra med. men jag kan säg att jag vart duktigt rädd och helt förmögen att röra mig. jag har aldrig tidigare mått så dåligt, någonsinn! jag spydde bara som en tok så fort jag rörde någon kroppsdel. till sist var jag tvungen att ringa mina päron, då jag var rädd att jag inte skulle överleva. så jag intog deras soffa i ett par timmar tills det lugnat sig. aldrig mer vill jag vara med om detta.
 
nu har jag som sagt sovit gott hela natten. närmare bestämt över tolv timmar. och jag känner mig piggare än igår. men jag ska se till att ta en myssöndag idag och pyssla med allt jag inte hann igår. gjorde ju som sagt inte ett skit igår. hehe! aja, jag ska se till att starta denhär dagen nu. PUSS!

give the world a big hug


i'm heavy like an anchor

jag har fått en grej för ankare. tycker att det är himla fint på alla sätt och vis. till och med som tatuering. kan villigt erkänna att jag funderar på det. men i alla fall. så tycker jag att ankare i smycken är toppenfint. och jag ska se till att skaffa mig ett, eller flera så snart lönen kommer.
 

got the whole day planed

 
hejsan på er finfisar! idag är jag en ganska sliten tjej efter grillningen igår. men jag har varit ute och sprungit precis och ska nu äta lite frulle/lunch. så jag tror att jag kommer att piggna till efter det. i eftermiddag ska jag nämligen iväg till ett gäng töser och ha spa-eftermiddag och mot kvällen så ska det målas oljefärg, käkas kräftor och mysas. kommer att bli bra dethär. PUSS!
 

updt. 16.40
fick ett grymt migränanfall och har spytt som en gris. så jag blir hemma och sängliggandes idag och ikväll. fan också!

which one is my favorite

jag blev lite såld på denhär teckningen. superhero tischa ftw!

H E Y B O Y H E Y G I R L

eftersom jag gick loss på The Chemical Brothers som fredagslåt för två veckor sedan. så har jg fått lite mersmak för dom härhemma igen. så därför kör vi på en gammal goding som dagens låt. denhär har jag lyssnat mycket till i mina dagar må ni tro.
 

with my pink t-shirt on!

hejsan igen hörrni! nu är jag hemma och veckan är slut. ikväll blire till att grilla med fint folk och ta ett par glas vin. så gott och skönt det ska bli att fira fredag. jag har längtat som fasen efter helgen som ni vet. och vädret är kalas, så nu ska jag se till att förbereda allt och göra mig redo för denhär underbara kvällen. PUSS!
 

feeling really good today

 
morrn' morrn' you guys! så äntligen är det fredag, som jag har längtat. jag har varit ute och sprungit på morgonen och det gick lika bra som det gjort hela veckan. bra tider och ork i benen. utan en endaste krempa, såsom kramp eller dylikt. fint som fasen. så nu sitter jag och avnjuter lite kaffe innan det är dags att inta jobbet en stund, för att sedan fira massor med helg. PUSS!

making your final thing!

 

i would really like them

 
som ni nog vet vid dethär laget, så är jag toktokig i leggings med tuffa mönster. och jag hittade precis dessa på romwe's hemsida. så fina att jag smäller av. attansjärnspikar att jag är fattig och inte kan unna mig kläder just nu. bajs med!

coming a bit back to life

nu är jag hemma! och det är bara en dag kvar att jobba denhär veckan. så himla glad jag är över det. helgen är sjukt efterlängtad. eller vad säger ni? man är ju galet sugen på grill och utemys i dethär finvädret.
 
jag är dock piggare nu i eftermiddag än vad jag varit nämsta dagarna, så jag funderar på att ta mig ut och cykla eller gå en tur i det fina vädret. jag ska desssutom se till att träna lite fys härhemma då jag inte orkade speciellt mycket igår. men idag jävlars ska det svettas och brännas kallorier. PUSS!
 

starting to feel the week

 
godmorgon på er mina små trollungar! idag är jag uppe lika tidigt som vanligt igen. även denna morgon har jag sprungit en långrunda innan jobbet, då övertid kan förekomma i eftermiddag. jag kan säg att det känns i hela min kropp att jag har jobbat över hela veckan. och det känns på kvällarna att jag går upp mitt i natten och springer. så jag kan säg att jag suktar enormt efter helgen som kommer. fasen så gött det ska bli att sova länge. hoppas att ni har det finnemang. PUSS!

i belive i'm bulletproof


masha sedgwick - germany

 
jag satt (som jag brukar) och kollade lite på lookbook. och så hittade jag denna urfina tösen. hur cool är hon inte då? okej, jag har aldrig färgat mitt hår så eller gått på stan i sådana kläder. men jag måste säg att jag tycker att hon var mäkta fin och jag avundas att hon gör't. cool stil som attan.

& to tired to even think

hepp, hepp! nu har jag precis slutat jobba och är på väg hem. dethär inlägget skrev jag imorses, för jag vet att jag är trött som en galning just nu. antagligen sitter jag och håller på att somna på bussen. i alla fall så är de hemfärd och lite fysträning som står på shemat ikväll. och såklart en tidig sänggång, då sömn är en vikitg del i mitt liv just nu. hur har ni det, trötta ni också? PUSS!
 

i'm working late this day

 
morrn' morrn' på er gullefjuttisar! idag har jag "sovmorgon" så först nu sitter jag och dricker kaffe. jag har redan varit ute och sprungit min morgonrunda och håller på att göra mig redo för jobb. som ni nog förstår så jobbar jag sent dagen till ära. så det blir sen uppdatering här idag. aja, nu ska jag ordna vidare. PUSS!

the get up kids mass pike

 
For every minute yesterday, Regret reminds me anyway.
If I remember anything, I'll make mistakes again.

& just a little reminder


trying to sleep all night

 
godmorgon på er gullisar! nu har jag fått en god natts sömn på cirka fyra och en halv timma. inte okej alls! jag är med andra ord trött och en aning irriterad idag. men min löpning imorses gick som en dans. tror att det beror på att jag var irriterad. man kämpar liksom mer då. jaja, hur som helst så är det dags för jobb och övertid även idag, så jag ska hoppa iväg och försöka piffa upp humöret lite. PUSS!

i feel the sun in my face


♥ everyting that glitters

 
som liten tös så var jag helt tokig i glitter och allt som hade med det att göra. och det är väl en sak som i princip alla småflickr går igenom. dock så kan jag komma på migsjälv att bli lite till mig av glittriga saker även nu i vuxen ålder. dock så är jag aningen (dvs. mycket) mer begränsad nu. har ni ochså något sådant som ni har kavr sedan barnsben?

my feet hurts like hell!

hejsan på er gullefjun! nu har jag kommit hem och har precis satt mig ner en liten stund. jag är trött som attan och har jobbat som en tok i dag. så mina fossingar värker mer än livet självt. så idag ska jag se till att ta det lugnt och mysa massor. och träna lite måndagsfys såklart. PUSS!
 
 
 

it's gonna be a hard week

 
godmorgon på er mina fina! nu är det ny vecka och nya tag. denhär veckan kommer att bli tokig då va ska byta datorsystem på jobbet. hej övertid, liksom! så jag har sett till att springa en lång runda nu på morgonen. lika skönt som vanligt att ta ut sig innan dagen startar. och så lär jag få göra resten av veckan också. aja, nu ska jag se till att sluka det sista kaffet och ge mig av. PUSS!

to let my life come first

 
hejsan på er finfisar! jag har varit uppe hur länge som helst men haft massor för mig idag. jag har bland annat varit en vända i hlm och hämtat hem j och sedan har jag städat, ätit och tittat på os. jag har dock sparat på löpningen och ska ge mig ut först nu i eftermiddag. gött i det fina vädret. men nu ska jag återgå till ostittandet ett tag till. PUSS!

JUSTINMYGUNSN'ROSESTSHIRT

hejsan hörrni!  nu har jag tagit mig ut koman och sprungit, tränat lite och gjort mig iordning. vi är nämligen bjudna på grillparty ikväll och det vill jag inte missa. det är dessutom festival i hlm, så den intar vi med säkerhet efter skymning. en bra lördag med andra ord. PUSS!
 

& say it without colours


slut efter en nice kväll

jag orkar inte ett jota idag. så ni får bara två bilder på natten och på min nya tv. PUSS!


M M - THE WORLD AT LARGE!

ni vet väl vid dethär laget att jag är en tramsmajja som förälskar mig i massa saker och ting, mest hela tiden. och i detta nu så är jag fullkomligt såld på denhär låten. den kan vara det mysigaste jag lyssnat till i år. så därför bjussar jag på den som fredagslåt. lyssna nu och avnjut den lika mycket som jag gör.
 
 
The days get shorter and the nights get cold.
I like the autumn but this place is getting old.
I pack up my belongings and I head for the coast.
It might not be a lot but I feel like I'm making the most.
The days get longer and the nights smell green.
I guess it's not surprising but it's spring and I should leave.
 
(don't have spotify? KLICK!)
 

a good day of from work

 
tjenixen igen hörrni! jag har haft fullt upp idag. efter mysningen imorses så tog jag tag i migsjälv och åkte en vända in till hlm för att köpa ny tv till sovrummet. den gamla är paj. och jag hittade en toppenfin. väl hemma installerade jag den nya tv:n, städade, tvättade, diskade och sprang en långrunda. nu sitter jag här, redo för en öl och en kväll med kräftfiske. bra dag dethär. PUSS!

& a really good morning!

 
godmorgon på er mysnissar! jag har nästan precis stigit upp, eller gjorde det för en timma sedan. men jag har handlat och dylikt under första vakna tiden. så nu sitter jag och morgonmyser i soffan med min fina katt och lite os i bakgrunden. jag sparar löpningen ett tag till då myset är så gött att jag inte kan lämna det. så vi hörs när jag myst, sprungit och allt sånt. PUSS!

don't really care at all

but i like TOM, in tom&jerry!

the tallest man on earth

just enough dark to see, how you're the light over me
(don't have spotify? KLICK!)

the most out of this day

hepp, hepp! nu jag har precis kommit hem från jobbet och jag sitter redan i löparkläderna. för solen skiner nämligen ute och det känns som om vädret ändras hela tiden idag. så jag ska se till att passa på att springa medans det är fint ute. dessutom så är jag en ledig tös imorn. så jag vill löpa tidigt så att jag kan avnjuta min fria kväll länge. lyser solen på er också? PUSS!
 

just some morning talking

 
morrn' morrn' mina fina små fjäderfän! nu är jag uppe och är redo att ge mig av för ännu en dags jobb. eller nästan i alla fall. sitter och pimplar kaffe as we speak. men efter det så bär det av. jag kan säg att jag gillar att vara tillbaka i vardagen en aning nu efter nästan en hel vecka. man uppskattar kommande helg helt galet mycket. och det är najs. för övrigt så har jag ingenting förutom lite tvätt och en löprunda inplanerat efter jobbet idag. och det känns hur bra som helst. PUSS!

kiwi, cereals and yogurt!

 

vi älskar onödiga faktan

    • Det enda däggdjuret i världen som föds med horn är giraffen
    • Kvinnor är bättre på att flyta än män.
    • Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
    • I den stora branden i London 1666 brann halva London ner, men bara sex personer skadades.
    • Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin.
    • Det dyraste planet i världen, B-2 Stealth, kostar 15 miljarder kronor.
    • Det är dyrare än om hela planet vore gjort i guld.
    • Enligt uppenbarelsebokens avsnitt 1:20-22 kom hönan före ägget.
    • I Simpsons har Homer sagt "DOH" 3267 gånger.
    • En giraff kan döda ett lejon med en spark.
    • En ko producerar cirka 200 000 glas med mjölk under sin livstid.
    • Alla isbjörnar är vänsterhänta.
 

WHATEVERYOUSETYOURMINDTO

himma med hamlen! (med en skånsk dialekt) hehe, det är jag i alla fall nu. gött kött! och nu ska jag se till att få lite mat i magen. för om ett tag bär det av ut på lång-löp-tur och då måste jag ha smält maten lite grann. för övrigt så mår jag som en prinsessa, trots att vädret suger och det är kallt. men jag myser lite med det istället. jag tror att denhär hösten komer att bli toppenmysig. vad tror ni? PUSS!
 

going on the border again

 
godmorgon på e sunshines! idag är jag en trött jäkel. jag snoozade massor med gånger för mycket, och här sitter jag nu med kaffet i halsen och ska snart ge mig iväg till jobbet. men trotts att jag är trött, så har jag sovit gott och hårt inatt, så jag antar att jag kommer att piggna till under dagen. eller i alla fall tills i eftemiddag då jag ska ut och springa en långrunda. PUSS!

it is one day for a crow.


Fresh from his egg, a crow looked out his world to re-arrange it.
As he matured, he looked again, and saw no need to change it.
 

(weird as hell, but i liked the picture!)

& don't go with the flow!

 
hur är läget med er sötnööter? blir ni också tokigt svartklädda till hösten/vintern? jag blir det. och jag älskar ju svart mest av allt. så denhär tiden passar mig utmärkt. dock så hoppas vi väl på lite mer sommarvärme och så, men jag kan inte hjälpa att jag börjar sukta lite höstigt. som det ovan. finfint!

& on a graycoated tuesday

wah! nu är jag hemma, efter vad känns som en väldigt lång dag. jag var dessutom och storhandlade efter jobbet. så nu sitter jag i skrivande stund och laddar inför mitt ultimata städpass av huset, som ska dra igång snart. men först ska jag se till att sitta ner och pusta ut en stund. vad gör ni denna gråa tisdag? PUSS!
 

so what do you want to do

 
morrn' morrn' på er sötnötter! idag har jag varit uppe med tuppen igen. för det är nämligen så att jag har sprungit på morgonen idag igen. fasen så gött det är att springa när hela världen sover tungt. mysigt som fasen! jag har i alla fall massor att stå i i eftermiddag så därför tog jag en morgontur för att slippa stressa.
 
men innan sysslorna härhemma drar igång ska jag dra och jobba en heldag. känns inte alls lockande i busvärdet ute. jag hade helst krupit ner i sängen och myst med ellabellabusboll ett par timmar. aja, nu ska jag sluta sukta ledighet och ta och göra mig redo. PUSS!

a thing you did not know

jag är galet förtjust i smothies av alla dess slag!
kan gå loss och dricka hur många som helst. och det är bra grejor då det är nyttigt som fasen. jag kan också erkänna att jag är en frukt-tös över lag. det finns i princip inga frukter eller bär som jag inte tycker sjukt mycket om. sådeså!
 

truly colourful landscape


gettig on the horse again

hejsan, hej igen på er! nu har jag jobbat och slitit en el dag och värdet är grått och trist som attan. så idag tänker jag ta tillfället till akt och titta på os och mysa under en filt hela eftermiddagen. jag ska dessutom ge mig an ett fyspass på 3x15 min innan kvällen är över. gött att vara på banan igen. PUSS!
 

& it's a brand new week

 
godmorgon på er mina små troll! nu jag är pigg och frisk igen och jag är redo att starta en ny vecka. jag har precis varit ute och sprungit min långa morgonrunda. ah, så gött det var!  så nu sitter jag och förtär en kopp kaffe och ska snart fixa till det sista innan det vankas jobb. aja, jag ska återgår till förtäringen nu. PUSS!

JR-TomorrowIsGonnaBeBetter

en av mina favoriter på att göra lugn musik har släppt en ny platta nyss. och den är hemska bra, ska ni veta. dock så är det ju ingen dansmusik precis. utan mer sådan musik man myser till och så. i alla fall så ska ni får ett smakprov.
 
 

it's like a fools graden


THEDIFFERENCEINLANDSCAPES


and taken out of my mouth

är, som jag sagt innan, helt kär i denhär filmen
och citatet säger en hel del, eller hur!

TCB - Theme For Velodrome

jag är kanske sist i världen att komma på det, men det är ju The Chemical Brothers som gör den officiella os-låten iår. coolt! så därför måste den ju bli fredagslåt såklart. helt galet! och jag måste säg att jag gillar'n. dom håller måttet minsann.
 
 

1STEPFORWARDAND2STEPSBACK

 
morrn' morrn' på er hörrni! jag kände ju mig massa bättre igår. men natten tills idag var hemsk. jag har drömt feberdrömmar och inte sovit alls mycket. så jag valde att stanna hemma idag också. jag tror inte att jag har orkat att jobba efter nattens pers. dock så har jag sovit gott nu på morgonen och känner mig lite piggare igen. men idag tänker jag inte chansa alls! idag blire vila för hela slanten, för nu är jag trött på dethär. gött att det är OS på tv:n så att jag har att göra hela dagen. PUSS!

& white studded converse

 
HUR GÄRNA VILL MAN INTE HA DESSA DÅ?
fina så att jag tuppar av. ge mig nu tackar!

it's easy when its' sale

 
det är ju reor överallt nuförtiden. så jag har sett till att shoppa till mig domhär goda basplaggen. linnet är till för träningsbruk. kommer att bli toppen nu när mina kvällsträningar drar igång igen. jippie! och jeansen kommer att bli toppen till höstrusket och kylan som kommer komma (även om man inte vill det). bäst av allt är att jag inte pröjsade mer än 200sek för dessa två. mums!

just when it takes a turn

 
godmorgon på er gullefjun! idag känner jag mig lite bättre. jag har kunnat äta frukost normalt. och har till och med varit ute och gått en sväng. vaknade redan halv sju imrose och kunde inte somna om. så därav har jag hunnit så mycket. eller mycket är det inte, men med tanke på hastigheten jag håller i mitt inluensa-tillstånd, så är det massor. nu ska jag dock lägga mig i soffan och glutta på tv ett tag innan jag ska försöka bege mig ner till affären för att handla förnödenheter. PUSS!

different shades of gray

 

just some beautiful girls


TRYINGTOGETYOURSELFKILLED

 
oj, oj, oj! idag vaknade jag lika kass som jag var igår. men efter att jag käkat lite frulle oh vilat i två-tre timmar så kände jag mig lite piggare. så jag bestämde mig för en promenad it i friskluften. jag gick ca 2 kilometer och allt gick toppen. då ska jag ju såklart utan att tänka mig för pressa migsjälv. så jag börjar jogga lite smått. efter ca 100 meter så tar all min kraft slut och jag får vända hemmåt. helt darrig och slutkörd. jävla pucko jag är! skärpning nu. ingen träning alls förens du är frisk. så som ni nog förstår så vilar jag resten av dagen idag också. är helt körd. PUSS!