HAPPY NEW YEAR LOVELIES!


and a little test for you

hehe! hittade denhär roliga grejen på weheartit. och jag vart tvungen att dela med mig av den till er. jag är galet förtjust i sånnahär lekar och tar dom på blodigt alvar. jag kan flera veckor efter att ha gjort testet blicka tillbaka och tänka; jomenvisst stämmer detdär testet. haha! så nu får ni test er och se om ni är lika glada i'et som jag är.
HAHA! orden jag hittade först var; FAT, FUNNY och BROKEN
(tänker inte ta just dethär testet på blodig allvar. illasomfan!)

& finding a dreamcatcher


G A M E O V E R D U D E !


get the blue sweater on!

jag blev sjukt sommarlängandes innan idag när jag satt och knåpade ihop denhär outfiten. hur somrigt är inte klarblått? massor! och det piggar upp en som fasen också tycker jag. så såhär kan jag lätt se migsjälv i sommar. väskan är enormt fin tycker jag och håliga jeans är aldrig någonsin fel. hehe!
 

SWINGFLYSINGINGTHATMELODY

hepphepphepp! nu är vi mitt i julledigheten (eller min i alla fall). och jag tycker inte att vi glömmer fredagslåten för det va? näerå! den kommer här och jag har valt en gammal och go låt. denhär har jag säkert lagt upp innan, men det var nog ett år eller två sedan. så nu kör vi den igen och pepparsönderlitegrann!
 

take me back to the days


highlight important parts

 

& with a touch of fantasy


& just two cups of coffe


put the beauty in a foto

 
denhär bilden kan vara den finaste jag skådat. den är helt underbar. så enkel men ändå så jäkla fin. jag älskar hur man först inte ens lägger märke till att det är två helt olika platser utan bara tror att färgen är ändrad. jisses, vilket mästerverk alltså!

into the forest we run!

 

things you din't know 2

 • Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet.
 • Utan färgmedel är Coca-Cola grönt
 • I vissa Afrikanska stater är det förbjudet att skratta åt en död elefants bakdel
 • En full hiss luktar annorlunda för dvärgar.
 • Koalor är det enda djuret utom människan som gråter av sorg eller rädsla, det är också koalans enda självförsvar mot rovdjur.
 • Visste du att världens längsta pubis hår var 1.4 meter långt?
 • I Greene är det olagligt att äta jordnötter och gå baklänges på trottoaren om en konsert pågår.
 • Mer än 2500 vänsterhänta personer dör årligen av att använda produkter anpassade för högerhänta.
 • Bara en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, nämligen IKEA-katalogen.
 • Sköldpaddor kan andas genom rumpan.
 

GOD JUL PÅ ER MINA FINA!

så var det denhär älskade dagen igen. dagen då man umgås med familj, äskade och så. en av dom bästa dagarna jag vet. och för er stackare som sitter själva, hör av er så hittar vi på något mysigt ikväll. för på julen ska vi ha det fint tycker jag minsann. så idag blire inget mer bloggande än dethär. så hopp ifrån datorn och julmys med er, eller klicka igång julmusiken här under. PUSS!
 

just go ahead and say it


things you did not know

 • I Idaho är det olagligt att fiska sittande på en kamel
 • Mongoliskan är det enda språket i världen som har ett ord för den känslan man får när man blir sparkad i magen av en häst.
 • I USA finns det fler bilar än människor
 • Det finns inget svenskt ord som rimmar på silver.
 • saippuakuppinippukauppias är värlends längsta palindrom och betyder tvålskålsknippeförsäljare på finska
 • Albus Dumbeldore var, enligt J.K Rowling, homosexuell.
 • En spotifylista kan bara innehålla 10 000 låtar
 • David Prowse, killen som spelade Darth Vader i filmen Stjärnornas Krig, hade ingen aning om att skådespelaren James Earl Jones skulle ge rösten till Darth. Detta märkte han först då han satt i biosalongen och såg filmen.
 • 7% av alla amerikaner tror att Elvis fortfarande lever.
 • 1995 sjönk ett japanskt skepp pga. att ett ryskt lastflygplan släppte en levande ko från 30 000 fot.
 
bilden har inget med något att göra. hehe!

it doesn't take that much


& some of my addictions

som säkert alla vet, så är vi människor förmögna med att skaffa oss olika sorters beroende. och just idag så tänkte jag förtälja en del av mina för er. så here it goes...
 
 • jag är beroende av kaffe. och får värsta kassa humöret och huvudverken om jag inte förtär minst en stor/två små koppar på en dag. dock så räcker det med just denna morgondos hela dagen sedan
 • jag behöver spegla mig väldigt ofta. kanske inte ett beroend som det ovan, men jag är väldigt fixerad vid allt som avger en spegelbild och stannar ofta upp för att se hur jag ser ut.
 • jag är beroende av gurka! dethär är nog min främsta drog. eftersom jag tränar så mycket som jag gör behöver jag nämligen massa vatten, men jag gillar inte att dricka vaten, så jag kränger gurka som en tok istället. en om dagen, hehe!
 • jag är beroende av träning! detta är en sak som jag ser till att göra varje dag. och det är inte så myket ett beroende som att det får mig att må bra. men jag gillar att vara glad, så jag gör't hela tiden.
 
avslutar med en vacker bild som inte har med texten att göra. ALLS!
 

put your hands up for it

snyggt som faen!

MEREDITH BROOKS - BITCH

whoooop! så var det fredag igen och jag ska lira en låt som jag alltid älskat för er. den gör mig så glad att jag i denna skrivande stund sitter och är megapepp. hur bra! så se till att klicka igång den och kom i samma glada anda som jag är i. för det är vi värda en fredag som denna.
 

I'VEGOTAGREATSETOFFEELINGS

godmorgon på er gullefjun! så var det fredag och jag sitter och smånjuter lite av att jag redan på morgonen har tränat dagens pass, nämligen 30min spinning och 20 min fyspass. tipptopp att bara kunna fira helg efter jobbet idag. och även igår var jag en duktig tös och både sprang (milen) och tränade (armar, ben, ända och mage) med vikter i 45min. så nu drar denhär nöjda och något slitna tjejen och jobbar. och efter det ska jag vara onyttig som bara den, för det är jag bannemej värd efter allt slit. hipp, hipp hurra, för att denhär jobbeveckan snart är slut. PUSSSOMFAN!
 

thing i did not tell you

jag älskar verkligen rörliga bilder. som denhär nedan. många av er har säkert redan listat ut det, då jag inte är sen med att lägga upp ett par sånna i veckan. men nu, idag är det första gången jag berättar't för er. bra va! hoho. och så gillar jag cola också, men bara på helgen.
 

TOTAL RECALL TRAILER 2012

det var ett bra tag sedan jag tipsade er om filmer eller hur! jag ska försöka ta tag i det lite bättre tänkte jag. eller vad vill ni? gillar ni det, så att ni vill ha fler tips igen?
 
hur som helst så såg jag på denhär filmen för ett par dagar sedan och jag måste rekomendera den till er. den var massa bra. och snyggt gjord. jag ska erkänna att jag är en av alla dom som gillar filmer som är snyggt gjorda och låter filmens recenssion leva lite av det. men denhär var toppen och man satt som på nålar. så ta nu och kika på trailern.
 

running is the way for me

 
morrn' morrn' på er små finfisar! fasen så bra min löpning går nu. igår gick det superbt och jag är så jäkla glad över det. som jag har saknat det alltså. idag blir dock fyspass som står i centrum, men en liten runda ska jag allt se till att kuta ändå. mest för mitt eget välmående. som ni ser är jag uppe mitt i natten igen. och det beror som vanligt (den här veckan) på att jag ska jobba över. så jag måste kila nu. ha en fin dag sötisar. PUSS!

randomes in black & white

 

the cutest thing of today


stop and get it out there

 
godmorgon på er hörrni! jag är verkligen uppe med tuppen varje dag denhär veckan. övertiden på jobbet är stående varje morgon. och jag kan säg att jag börjar känna av att jag jobbar som en tok. trött, vimsig och fumlig är orden!
 
för övrigt så tränade jag massor igår, både löpning á 9km och fyspass á 45min, och det gick toppen. jag tycker till och med att min ihållande förkylning försvann aningens. så jäkla gött när det ter sig så. idag vankas det endast löpning på träingsshemat, då manikyr och tandläkarbesök (och såklart jobbet, med övertiden) tar upp mestadels av fritiden. jag behöver jul och ledighet känner jag. PUSS!

that little special thing

 
nu är det snart dags för nyårsfirande. och jag tycker att man på nyår har rätt att piffa till sig en himla massa. exempelvis. så tycker jag att glitter och paljetter hör till i massor. och jag tycker verkligen att man ska spejsa till sminkningarna med en massa, dvs totlt överflöd, av glitter i alla dess slag. fasen så festligt. glitter är nog lösningen på alla problem. typ! haha.

sunshine on you darling


just like sparks came out

 
godmorgon på er trollungar! igår var jag ute och sprang en långrunda efter jobbet. jag kutade hela 11km och på rekordtid. så himla gött! idag känner jag dock mig inte helt på topp. min förkylning, som jag haft i typ två månader nu, har satt sig i halsen och retar slag på mig. men jag tror att lite kaffe och halstabletter lindrar/tar bort det. nu är det liksom dags för jobb och övertid, så det är bara att bita ihop. PUSS!

C H O R D S T H E D U D E

 
Mayby I’m the truth, mayby I’m a chief,
mayby I’m that dude that you saw on the street
Standing in the waiting line, mayby I’m just waisting time
Mayby I’m a sinner, mayby I’m a saint,
mayby i’m that dude that you saw down the way
Standing in the waiting line, mayby I’m just wasting time
 

snowflakes in her hair!


to get back on the horse

 
godmorgon påer er hörrni! som ni kanske förstod, så blev jag mycket riktigt sjuk förra veckan. en släng av den omtalade vinterkräksjukan. usch! men nu är jag bra igen och jag har varit piggelin sedan i fredagseftermiddag typ. så igår vart det söndagsträning som attan. känns bra idag. nu vankas det jobb och allt vad det innebär. och efter det blire städ och löpning som äller. ha en fin dag hörrni. PUSS!

THE LONG LEATHER JACKET!

jag har hittat min absoluta drömjacka! det är den nedan. i äkta skinn och i oversize lite längre model. så galet snygg att jag dör. dock så finns den inte att få tag på i sverige, och den kostar dessutom tretusen på rea. tokigt mycket. men jag kan inte hjälpa att jag drömmer lite om den. (ursäkta för överflöd i ytterkläder i helgen, men det är ju kallt och vinter. hehe!)
 

watching the sun go down


different shades of gray

 
nu när det är sånhär vinterväder ute så tycker jag att färgen grå kommer till sin rätt. den är i och för sig alltid fin. men blir finare i det vita. så när vi ska gå ut i snön så tycker jag att vi slänger på oss detta. visst vart det fint! jag skulle i alla fall inte ALLS tacka nej till något av det.

WENEVERGETANYTHINGFORFREE


LYNYRD SKYNYRD SIMPLE MAN

så vart det fredag och dags för en liten fredagslåt igen. som ni nog har märkt så är jag ju en sucker för lite oldies. så idag kör vi på en Lynyrd Skynyrd. nämligen Simple Man. jag har en speciell kärlek till denhär låten. hela min värld liksom stannar till när den kickar igång. och det ser jag som ett bra betyg. så klicka igång den och se om den gör samma för er!
 

4 totaly different ones

i all sin enkelhet är den fin som snus och sådär rockig som jag gillar.
 
vackert. diademet eller vad det är är toppenfint och vi älskar väl alla transparenta tyger över bara ben.
 
så enkelt och bekvämt, men ack så snyggt. älskar det gröna, och kragen.
 
OHW! brillsen, koftan, tishan, så fint att jag trillar av stolen.

i'm taking a deep breath

 

a storm is going to come

 
Some are blind but choose to see
Fly's into the truth they weave
Some put their trust in faith
Some say I don't believe

& one of those cigarettes


trouble sleeping tonight

 
godmorgon på er gullefjun! idag mår jag rikigt jäkla illa. jag har sovit som en kratta inatt och frusit och svettats om vartannat. dock så har vi nytt sjukanmälningssystem. så jag får fint traska iväg till jobbet ändå. men usch som jag mår säger jag bara. hoppas att det blir bättre fort. och hoppas att ni har en bättre dag. PUSS!

i don't have to look far

det finns så mycket enkelt ute i naturen som är så himla vacket. alla saker har en viss charm och finhet om man bara väljer att titta lite efter den. vissa saker dock, är så fina att man inte ens behöver leta. utan man ser skönheten i dom med en gående gång. här har vi fyra sådana.
 
 

taking pictures of it all


got to get out of the bed

 
godmorgon på er mina fina! idag var det dgas att masa sig upp tidigt och ge sig av till jobb. jag hade er än gärna stannat kvar i sängen och sovit ett par timmar till kan jag säg. men inte idag inte. jag hade dessutom träningsverk som en tok i ryggen efter skottning och ett dubbelpass med fys & spinning igår. massa bra. så idag väntar jag med träningen tills efter jobbet. ha en fn dag hörrni. PUSS!

one of those fucking days

 

prodigy smack my bitch up

idag tyckte jag att det var på sin plats med lite notalgi. så jag letade upp denna och tänkte lira den för er en måndag som denna. visst vankar man lite ur sin måndagskoma när man hör den. och den tar mig tillbaka till en tid på högstadiet. jösses!
 

in a winter wonder land!

 
godförmiddag på er gullisar! så var det ny vecka och jag inleder veckan med en dags ledigt. dock så har jag jobbat som en tok med skottning och så på morgonen här. så först nu sitter jag och dricker kaffe. för övrigt så har det kommit sjukt mycket snö nu, det är i klass med skidorter liksom. mysigt som fasen. aja, nu ska jag återgå till kaffedrickandet. och om en stund ska jag ge mig an ett spinningpass och ett fyspass. massa bra. hoppas att ni har det fint en måndag som denna också. PUSS!

we say it with a triangle


up close & black as night

 

and reading alot of books


black and rock and roll!

såhär svartrockig hade jag kunnat ge en massa pengar för att se ut en kväll. jisses så fint alltså- gillar speciellt, som ni vet, bootsen men också den grymt fina kjolen. den är apfin! och det breda armbandet passar till allt. jag ska se till att klä mig rockigt och helsvart innom en snar framtid. för det är så himla fint.

& once said by Aristotle


POUGESFAIRYTALEOFNEWYORK

hepp, hepp! så var det fredag ännu en gång och jag har massor med julstämning i kroppen. jag är dessutom klar med allt vad julklappshandling heter. så jag är nöjd och glad. så vad passar bättre då än denna gamla godingen. inte mycket alls. så nu tar vi en glögg och en pepparkaka och firar helg.
 

two pictures on a friday

godmorgon på er mina små fredagsfisar! jisses så skönt att det är just det, fredag. som jag längtat. jag har precis gjort mig klar efter ett morgonspinningpass (30min) och lite fys (20min) och känner mig på topp för att fira denna dag. och träningen igårkväll gick som en dans. jisses så bra det går nu. hallelulja, eller nått? hehe. idag är det i alla fall jobb och jobb som gäller. jag jobbar dubbelpass och slutar inte förens inatt någon gång. men då ska jag bannemej se till att ta en afterworköl, minsann. ha en fin dags hörrni. PUSS!
 

same thing with memories


got to get one of those!

jag har bestämt mig för en sak idag. och detta är att jag ska se till att skaffa mig en flanelskjorta i oversize modell. en såndär riktigt rutig i alla möjliga färger. jag är ju inte tösen som kan ha, passa i skjortor (enligt migsjälv). men jag har insett att jag har en liten kärlek för just flanel så nu ger jag upp på den fronten.
 

i'm as light as a fether

 
godmorgon på er finfisar! idag har jag varit ute och sprungit på morgonen igen. jisses så kallt det var. över/under(?) tio minus. tokigt! men jag vet hur man klär sig i kyla, så turen var skön och uppfriskande. och det går lätt om attan att springa just nu, topptopp! ikväll är det julavslutning på torsdagsträningen, så ikväll blire till att kämpa fullt ut. ska bli gött som attan, då jag missat en del pass nu med skadan och så. så ikväll ska jag kötta järnet. men först ska jag jobba en arbetsdag. PUSS!

let your hands hang down


P A T R I C E C L O U D S

som ni hört innan så är jag en sådan tös som förälskar mig i skaer och låtar och lyssnar använder isönder dom så kär jag är. dethär är just en sådan låt. den gör mig så himla glad och till ro att jag svimmar lite. så se nu till att lyssna och njuta av den. så som jag gör. fint!
 

all of the colours in you

 
morrn' morrn' på er små fjun! idag jobbar jag det sena skiftet, så jag har tagit lite sovmorgon och dessutom varit ute och sprungit på morgonen. nio kilometer blev det och det var skönt vill jag lova, men kallt. dock så är det skönt nu, för det har inte snöat sedan igår, så alla vägar är skottade och fina. det gillas. aja, nu ska jag knalla iväg till bussen och ge mig av. mot ännu en dags jobb. PUSS!

two pairs of rocker jeans


S.H le vent nous portera

 
 
E n'ai pas peur de la route
Faudrait voir, faut qu'on y goûte
Des méandres au creux des reins
Et tout ira bien là
Le vent nous portera

& when you are frosen to

 
godmorgon på er små troll! inatt har jag frusit som en galning hela natten. jag har nog inte vant mig vid dethär vädret ännu. i skrivandes stund så måste jag efter varje skriven mening plocka väck händerna och värma dom i varandra. tokigt! i alla fall så blidde det ingen cirkelfys igår, men jag både promenerade, gjorde ett spinningpass och ett fyspass. så man kan säga duktig heeest. aja, nu vankas det jobb och efter det nagelfix och lite sånt. ha en finfin dag. PUSS!

1:a advent med instagram

 

& the world is flying by


chrismas is not far away

 
godmorgon på er sötnötter och glad första advent i efterskott! igår var julstämningen härhemma på topp. jag har aldrig varit så julig som jag var igår. mysigt som attan var det. och jag tror att mycket utav det beror på att det ligger över en decimeter snö ute och är typ 12minusgrader. så löpturen igår vart halkig och kall, men ack så mysig. idag har jag tagit sovmorgon med intentionen att göra ett pass spinning efter jobbet och sedan cirkelfysa frammåt kvällen. bra dag dethär. PUSS!

just go ahead and do it!

 

CandleThievesSunshineSong

 
I would pick you some flowers
I would put them where everyone could see
I would let the sun shine on them
If you only smiled for me

& she stays in the shades

 

the great things to wear

topp-Mango, kjol-Acne, boots-Ash, väska-Phillip Lim Pashli Satchel
 
hejsan hej på dej din lilla lördagsoutfit. jösses så fin du var då. jag plockade ut första bästa grej på varje sida jag hittade och det resulterade i detta. massa bra tycker jag. nu ska jag bara se till att hitta alla finbitarna och få hem dom, framförallt skorna. dreggel som fasen på bootsen, alltså!