& on a lovely spring daywhen in PARIS, look like this

and your dreams are truestill got the fever todaygodmorgon mina små trollisar! idag vart jag tvungen att ändra min lediga dag till en sjukdag. detta på grund av att jag låg i feber hela dagen igår och fick inget alls gjort. hela natten har dessutom varit likadan. ingen sömn utan bara feberfrossa och hosta + nysningar.

dagen till ära har dessutom den rackarns förkylningen valt att sätta sig på ögonen. så min högersida (ögonmässigt) är toksvullen och det rinner tårar ur bägge mina ögon konstant. och febern, den håller ett hårt grepp om ronniL minsann. fin start på dagen dethär. hoppas att ni har det bättre och att ni är krya. PUSS!

wearing only two coloursvad sägs om en baseballcap? jomenvissttackgärna, säger jag! jisses så fint. och som vanligt när det gäller mig, så matchar jag ihop den med svart. för det är min bästa färg. svår att misslykas med och fint till nästan allt. men just denhär gula var toppen som en avbrytning.

MAKEITINTOSOMETHINGSPECIALit's not a day to be sickgodmorgon mina sötnötter! hur har ni sovit? jag har sovit som en kratta och haft feder, hosta och skit heeela natten. dock fick jag ett par timmars sömn i alla fall. så nu ska jag ta denhär semesterdagen (som jag är sjuk på) till att fixa lite måsten i hlm, och efter det blire till att fixa i huset igen. jag hoppas dessutom kunna klämma in en massa silkes-te-drickande och vila i dethär så att jag blir bättre. aja, nu är det dags att dra. PUSS!

i've got some tired eyes

halloj igen hörrni! sjukan vill inte rikitg ge med sig. men jag har fixat alla mina bestyr idag ändå. klapp på axeln för det va! så nu ska jag se till att krypa ner under täcket med en kopp silkes-te och sova bort all sjukheten. för imorn vankas ännu mer göra med allt som jag missat när jag rest. så sjuk har jag inte tid till. PUSS!


to give away some flowerssleepy, swollen & tiredgodmorgon hörrni! så var det ny vecka och måndag. jag är ledig måndag till onsdag denhär veckan då jag har massor att fixa med huset. dock så vankar jag med värsta hostan och förkylningen idag, så jag är inte pigg på att göra mer än ligga och glutta på tv. dock så ska jag tvinga ut mig på en liten löprunda för att vakna till. sen sätter jag igång med alla saker som måste göras. PUSS!

morgonstunden är solfin

godmorgon mina fina! jag har sovit gott som en liten unge inatt. som jag saknat min säng alltså. i skrivandes stund sitter jag nyduscad efter morgonlöpturen och ska beställa mat. efter det har jag och j massa bestyr att stå i. så jag kär vara kass på bloggfronten idag. men imorgon återkommer jag med full kraft. PUSS!

 


borta bra men hemma bäst!


i'm on the way home again


idag sitter jag i en buss mest hela dagen. är på väg hem från österrike och är antagligen ganska så trötter. som ni nog förstår så är dethär ett tidsinställt inlägg och jag tror inte att ni kommer höra från mig mer än såhär idag. för en natt på en buss och en veckas skidåkning tar på krafterna. PUSS!

to keep your feet warm...jag tycker att dethär är en ypperlig vinterklädsel i dessa frositga dagar. jag gilla skorna duktigt mycket. och jag tror att dom är minst lika varma som snygga. och alla mullberrysaker. ge mig! så fina att mitt hjärta slår ett litet extraslag. men hur som helst så hade jag gärna strosar rundor i denhär outfiten i österrike ikväll.

the last day down here


& give me all four please


fint som självaste snuset, eller hur!

ALOVELIEDAYINTHESLOPE!


another lovely day here

fasen så gott vi har det. dock är internettillgången lite svår att hitta. men jag lever och mår tipptoppen! hoppas att ni har det lika fint som moi. PUSS!

 


and sand in my livingroom

jag tyckte att dessa två bilder var väldigt fina och harmoniska på något vis. hade dethär varit i verkliga livet i mitt hus hade jag nog inte varit så inspierad av dem, haha! men nu är det inte så och jag tycker att det var ett udda och fint sätt att uttrycka konst på.

some nice austia pictures


NEIL YOUNG HEART OF GOLD

satt och tittade på dethär klippet för ett par dagar sedan. och jag kom fram till att neil young inte är så ung och fräsch längre. så om jag nu, som jag bestämt, ska se honom innan han/jag dör så får jag se till att rappa på en liten sväng. så det är väl bara att boka in en resa till USA för han lär ju inte komma hit.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

like the golden oldies...

up in the fucking air...a nice day with a bad end

allt har varit tipptopp idag. dock så ramlade finkillen på bilden och är nu gipsad i fyra veckor framöver. TRIST! men jag sitter i drnna stund och tar en öl med karln. annars är allt topptopp här. PUSS!

 

 


& the town view is lovely

förstå hur vackert här är. jag blir helt salig av allt det fina. nu är det snart dags för tre rätters och en massa vin. dethär kallas semester.

 


O N E H A P P Y F A C E !

ungefär. precis just nu! i denna stund. så är jag framme i...


ABTENAU, ÖSTERRIKE!

sitting in the hotel bar!

framme i Abtenau och sitter i hotellbaren nu. fasiken så mycket snö här är alltså. och vilket solsken det bjuds på. jag är nöjd som attan. PUSS!


svart&vitt fyrtal i djur

on our way to the snow!

och första ölen är nere. dethär kommer att bli så jäkla great! nu vankas det båt och grejjor innan vi har en helnatt på bussen. ha en lika fin fredag som ja hörrni. PUSS!


of to austria for a weekgodmorgon, godmorgon mina finfisar! då var det fredag och jag är redo att åka till österrike. jag kommer att spendera undefär ett dygn på en buss, så jag har förberett mig med en morgonspringtur innan jag blir sittandes länge. nu är det dags att dra sig upp mot furuliden för att äta en brunch med allt som det innebär och efter det beger vi oss av.

j's mor kommer att finnas i huset hela tiden jag är borta så att ellabellabusboll slipper att vara ensam och hon kommer dessutom att sköta vårt fina hus under tiden vi är borta. familj är tamejtusan toppengrejor mest hela tiden. PUSS!

M O B Y - In This World

jag fick en lite nostalgisk tillbakablick när jag hörde denhär visan idag. och jag tycker att den är fantastiskt bra. så därav vill jag dela med den till er. tycker att den ger onsdagsfeelingen ett aniskte. på något vis? haha! hur som helst så är den bra.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

cover you face up degreesgodmorgon allihopa! idag är jag ledig och ska fixa det sista med husgörat innan jag börjar packa och dona inför österrike resan imorn. fasen alltså, har knappt hunnit förstå att det är redan imorgon vi åker. det har varit så mycket med huset och flytten att jag glömt det helt. men efter alla bestyr är gjorda idag så ska det taggas inför resan imorgon. men först ska jag e mig ut på en kall och frostig springtur som inledning på dagen. PUSS!

can't take your eyes of


HUR SJUKT SÖT VAR INTE DENHÄR DÅ!

in a very bad mood today

hejhejhej! jag har massor att göra och är på ett jävla humör pga massa strul med allt. så jag orkar inte/har inte tid att sitta här och såsa. men jag ville ändå skriva att jag lever och att allt ska bli fint till sist. jag sa bara ordna upp all oreda först. jag gillar ju ordning och struktur vetni. jösses vad jag längtar efter mina dagliga springtur i sånnahär ilskes-stunder. aja, nu ska jag ordna upp dethär. sen blire en välförtjänt löprunda när allt är klart. PUSS!


go ahead and make my day


godmorgon mina fina små trollisar! idag försov jag mig lite då jag somnade ganska så sent efter städningen igår. det tar ganska lång tid att rengöra ett hus efter massa flyttande och så. men nu är här fint och rent som sören. och löprundan innan städningen igår gick också gallant. dock så blir alla mina rundor två km längre nu, så jag får nog lägga om ett par. aja, men det får bli ett senare bekymmer, för nu är det jobbedags förstår ni. PUSS!

Desire - Under Your Spell


(ifyoucannothearit, KLICK!)

ain't got the time hun!

jisses som jag har stirrat idag. har så jäkla mycket att fixa och trixa med innan jag drar till österrike på fredag. och jag tycks inte hinna ett skit av det jag vill. (stirrar nog väldigt mycket i onödan, men sån är jag) idag ska jag i alla fall inleda eftermiddagen med en springtur på en dryg mil. och efter det ska jag se till att städa av mitt fina hus så att det blir tipptopp (är ju döskitigt efter flytten). sen ska jag rådäcka i sängen för att orka med morgondagen. PUSS!


happy valentines day pplmorrn' morrn' och glad alla hjärtans dag på er! idag är jag trött som en toka. jag hade gett min högra hand för att få sova ett par timmar till just idag, men det går icke. så nu sitter jag här med kaffet i högsta hugg och peppar inför jobbet (eller nåt).

träningen igår var toppen och jag kämpade och slet som en vilde. jisses så bra det gick. så det glädjer mig lite idag i min trötthet. nu ska jag se till att fixa det sista innan jag ska bege mig mot jobbet. PUSS!

paris in the springtime!new bakgound for youguys!

hejhopphej igen! nu är jag hemma efter en dags arbete. idag har jag även varit och hämtat cyklarna från lägenheten. snart jeflar är där tomt. så jäkla gött. och en annan sak som är gött är att det vankas träning ikväll. och inte vilken som helst utan cirkelfys. mums så skönt det ska bli. men först ska jag röja lite till härhemma. PUSS!


feeling so good right nowgodmorgon på er hörrni! då har jag fixat första jobbemorgonen i huset också. jag var ute och sprang min morgonrunda precis och nu sitter jag med en god kopp kaffe och njuter. fasen som jag trivs här alltså. det är lätt det bästa som hänt mig på mycket, mycket länge dethär. nu ska jag återgår till fix innan jobb. PUSS!

to take the time to move


godmorgon hörrni! som ni nog förstår så har flyten tagit all min tid och prioriteten på dator och internet är typ obefintlig. men nu har jag sovit två nätter i mitt nya fin hus. och jag trivs som fisken i vattnet. ellabellabusboll har också kommit till ro och hon ligger i skrivande stund i fönstret och tittar ut på snöflingorna. nu ska jag återgå till all uppackning. det tycks aldrig ta slut. men jag är glad som en rackare ska ni veta. PUSS!

den nya sovrumsutsikten!

för första gången har vi nu sovit i vårat fina hus. och jösses som jag trivs alltså! helt galet bra. ni får ursäkta min frånvaro, men tillgången till dator och tod är inte alls så stor nu, men jag lever och har det finfint. PUSS!

 


kraftwerk - computer love

som fredaglåt, och även idag flyttlåt. så tycker jag att vi drämmer till med denna då den är varken lugn, pepp, bra eller dålig. den är bara ett såntdär mellanting. så sätt igång den och kän denhär känslan med mig. för det är låten värd. och som sagt så ska jag konka vidare nu.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

& we don't need no other


svart är aldrig fel. speciellt inte i sminkväg. det funderar i alla lägen. dock så ska man akta sig för att spackla på för mycket svart. men attan så snyggt det är med en svar eyeliner och kolsvarta ögonfransar. det räcker i dom flesta lägena. sen är det inte fel als att sota lite heller. det gör dethela lite mer mystiskt.

& the sun shines for youto save the world tonightgodmorgon mina fina! jag är uppe redan, då jag har massor att göra idag (också). för idag ska det bäras ytterligare saker och så. men först ska jag ge mig ut på en morgonlöptur och efter det käka en rikitg stor och god frulle. fasen så gött. efter mysprylarna så sätter vi igång och bär resten av sakerna. PUSS!

and you light up my life
inspiration from MINKPINKgot lots of stuff to do!

whooooop! nu är det helg för mig. men jag har inte någon tid alls att sitta här för massor av ska er ska göras och jag ska flytta massa lass. men först ska jag ge mig ut och springa en liten runda. hoppas att ni har en fin och fullspäckad kväll ni ockå. PUSS!


THELASTWORKINGDAYOFTHEWEEK


godmorgon sötnötter! så var det onsdag, och fredag för mig. hehe! så jäkla gött. dock så ska jag ju konka saker och möblera hela resten av veckan, så någon vila blire inte tal om. jag ska dock försöka se till att jag kan springa en runda varje dag, för det vill jag. igår gick rundan toppen, trots kyla och jag ser fram emot den som kommer efter jobbet idag. aja, nu ska jag dra mot mot jobbet. PUSS!

tyckte att den var finfin


Beach House playing Zebra


You know you're gold, you don't got to worry none, Oasis child, born and so wild Don't I know you better than the rest All deception, all deception from you, Your love is stag in the white sand Wilderness for miles, eyes so mild and wise, Don't I know you better than the rest All deception, all deception from you
(ifyoucannothearit, KLICK!)

to get rid of that shit!

jag har haft en segseg dag och precis kommit hem. jag var nämligen och fixade mina naglar idag. så nu hade jag tnkt att ta det lite chill ett tag och försöka bli av med lite trötthet innan det är dags för kvällslöpningen. jag hoppas verkligen att det går över, för det är sjukt jobbigt att vara såhär seg hela tiden. hur har ni det? segt också eller? vet ni något som kan hjälpa en bli pigg?  PUSS!


wanting to sleep all daygodmorgon, godmorgon! idag är jag ännu tröttare än vad jag var igår. jag hade lätt kunna sova i tre-fyra timmar till. men icke. träningen igår var massa skoj och jag ser fram emot massa nya muskler lite här och var. hehe! annars så är det dags för jobb och som vanligt är jag sent ute. så jag ska skynda massor nu. PUSS!

så DÅLIGT eller så KUL?!

  • Katt åt bildäck, spann loss!

  • Vanvård, kan det vara att sköta om sin bil?

  • Bomb ej i Bombay!

  • Låna bara ut pengar till en japan när du är i Japan, annars får du inte tillbaka pengarna i-Yen.

  • De som bor i Höör tycker inte om när polisen släpper brottslingar utan förhör.

  • Det var en gång två turkar, och en fez.

  • - Vad heter världens fattigaste kvinna? - Inga Money.

  • Äldre män ska man ej förakta, de gör det länge, de gör det sakta. Med unga killar och yngre män, är det bara skit, skit, skit... Det är knappt att dom hinner dit.

  • På årsmötet med fotograferna var alla negativa.

  • De skulle baka pannkakor på fängelset och då använde de en fånge som smet!

 YOUARETHEAiRTHATiBREATHEi'm puttig it all i boxes

tjohejsansa! nu är jag hemma igen och dagen gick fort, precis som jag önskade. dock så är jag lite i tröttaste laget. men det beror på kass sömn inatt, så det får jag leva med. jag håller på att packa ner hela mitt liv i lådor härhemma. så jag har egentligen inte tid alls att sitta här. och ikväll är det dessutom träning, cirkelfys igen. gött! men nu ska jag fortsätta att packa. PUSS!

 

 


Ps. anledningen till packningen av alla saker, är att jag flyttar till världens finaste hus med min J på fredag. WHOOOOOP!

 


got frost on my eyelashesmorrn' morrn' finfisar! jösses så kallt det är idag igen. när jag stack ut och sprang imorse stod tempen på -18,9 grader. det är helt sjukt ju! så jag kan säg att jag var lagom frostig när jag kom hem. men jag hade klätt mig toppen, så turen var skön och behaglig. nu vankas det jobb, och jag håller tumme för att denhär jobbedagen går fort. PUSS!

LANADELREY-KINDAOUTTALUCK


Wrong, I know, killing someone, It gets a little easier when you've done it once, You know that I'm fun, you know that I'm young, So tell me your mind, let's get it on. Babe you can see that I'm danger Glamorous, but I'm deranged, yeah, Teetering off of the stage, yeah I said it really nicely so can you be my savior?
(ifyoucannothearit, KLICK!)

and jewlery on her arms!and my hands are freezing


godmorgon allihopa! så var det söndag och veckan lider mot sitt slut. jag hade tänkt springa innan frulle idag, som jag alltid gör på helgerna, men det är -18 grader ute nu, så jag får allt vänta tills det blir lite 'varmare' innan jag ger mig av. för det är tamejtusan inte bra att kuta i sånhär kyla. så nu ska jag käka lite och sedan kura ihop mig under en filt i soffan. PUSS!

and i had a real good day

godkväller hörrni! nu har jag shoppat loss med min fina(!) mor och hittat både ett nytt skidställ (till österrikeresan om två veckor) och ett par nya löpardojor. dojorna inveg jag direkt när jag kom hem och dom var super. jag kutade 11km utan ett enda problem, förutom frost ögonfransarna. på tal om det är det sjuuuukt kallt ute (-16,8!), så klä er varmt ikväll om ni nu ska vistas ute något. nu ska jag ta mig en öl och avnjuta att det är lördag. PUSS!


we need spring now please


jag tycker att denhär turkos-blåa nyansen får en att känna lite vår i blodomloppet. och jag tycker att ett par svartsminkade ögon och lite rockigare tillbehör gör sig ypperligt till den dessutom. så om ni frågar mig så tycker jag gott att ni och jag hoppar rundor såhär ganska snart i vår. självfallet med ett par rayban's på nostippen.

i'm going to buy new onesgodmorgon/middag allihopa! jag har varit uppe ett tag men haft massor för mig. och om sisådär en kvart så drar jag till väla (shoppingcenter) med mor för att skaffa nya löpardojjor. så jädra välbehövligt alltså! så med det förstår ni nog att jag sparar min dagslöpning tills i eftermiddag när jag har ett par hela och fina skor. kan vara gött i kylan. men hur som helst så ska jag ge mig av nu. PUSS!

it's reaching out for it
Lana Del Rey Born To Die

whooooop! fredag och fredagslåtsdags. idag tänker jag lira en lugn och lite halvdeppig låt för er. inte för att jag är opepp eller seg eller något. men den är så jäkla bra och jag tycker verkligen att den är så pass skön att jag ville ge den lite extra utrymme. så det fick den. haha! nu är det bara för er att klicka igång den.


(can'thearit? KLICK!)

got to get back out again

hej hopp! nu är jag hemmavid och vänder en liten sväng. för ikväll ska det jubbas på furuliden. där det ska hållas tjejkväll med räkfrossa och efter räkfrossan blire trubadursafton (då är även männen och pojkarna välkomna att deltaga). vi ska se till att 'rocka' hela natten lång. eller hur? för ni kommer väl. det hoppas jag verkligen att ni gör. PUSS!


i got to keep myself warmgodmorgon alla glada! så var det äntligen fredag och jag har nu på morgonkvisten varit ute och sprungit en 9 km runda i 14 minusgrader. snacka om att jag hade kläder på mig. typ fyra-fem lager. men jag var helt perfekt klädd så det var en toppenskön springtur.

för övrigt så var träningen igår toppen. som vi slet. känns så himla bra att man är i den fysiken man är. jisses vilken skillnad det har blivit sedan jag började alltså. gött mos. men nog med skryt (haha! kan inte hjälpa det, är ganska stolt över migsjälv) och tomprat nu, för nu är det dags för jobb. vi hörs efter. PUSS!

i'm making it seem simpleVINTAGEWITHATOUCHOFPASTEL


not taking the tempo down

hejsan, hej igen hörrni! nu är jag hemma och har fixat massor redan, trots att typ ingen tid har gått. jag är som en stormvind. kan vara för att vi haft det sjukt stressigt och rörigt på jobbet idag och jag har nog inte kommit ur det alls. hehe! men ikväll vankas det träning á lá petti och det ser jag sjukt mycket fram emot. så nu ska jag se till att varva ner lite innan jag varvar upp igen. haha! allt går i racerfart här, till och med skrivandet. PUSS!


different shades of pinkgodmorgon mina små sötnötter! då var det torsdag och jag har som alltid på torsdagar varit ute och tagit mig en springtur på morgonen. jisses så kallt det var, minus 13,4 grader. helt sjukt. så nu sitter jag med en mugg kaffe och försöker få upp tempen lite till, för duschen fixade inte riktigt biffen om man säger så. hehe! nog om sånthär trams nu, för nu är det jobb som gäller. PUSS!

2 pictures to say it all

tyckte att denhär bilden var lite sådär tisdagstjusig...

 

...och jag känner mig såhär i skallen efter jobbet!


FRIGHTENEDRABBITMODERNLEPER

JAG BLIR TOKIG SÅ BRA! herre min ge allstå. så se till att klicka igång den nu för sören. för dethär är tamejtusan den bästa jag hört på väldigt länge. massa, massa fin! och jag säger bara killens stämma är helt i min smarris alltså. hehe!


(ifyoucan'thear, KLICK!)

atleast she looks happy?!

blööööörk! nu är jag hemma efter att ha jobbat över och kaosat hela jävra dagen. och som om det inte vore nog med att jag steg upp i ottan och jobbade över en timma innan jobbet, så vart jag dessutom stanna efter också. suuug, så arg och irriterad jag är! det tar fan livet ur mig dethär. så jag ska se till att ut och springa av mig skitet innan jag spricker. för fy fan vad jag är negativ just nu. hoppas att ni har det finare och är gladare. PUSS!


you ain't got enough timeojojoj! jag ställe klockan fel imorse så jag är sen som attan. ska jobba över idag, så därav felställningen. men jag är ganska lugn trots mitt stressmoment. och på tal om helt andra prylar så gick mitt långlöp igår super. jisses så gött det var. och snabbt sprang jag dessutom. fasen så nöjd man blir med sigsjälv alltså. aja, nu ska jag dra igång stresseriet. PUSS!