& when you see a guitar!


when it's a true beauty

 
kan ni, såsom jag blir helt förälskade i en bild? och bara sitta och stirra isönder den. jag blev det i denhär. kan sitta och titta på den i evigheter. jag bara älskar den gula röken. attans så fint. sånthär får mig att bli en aning lyckligare. fan, så fint.

JUSTWHENITHITSYOULIKETHAT

 
uff! allt började igår nr jag kommit hem. jag var trött och frusen som en tok. så jag gjorde det enda rätta, och gick och la mig redan klockan sju. sjukt tidigt! jag har hela natten haft frossa och svettningar om vartannat och min kropp är helt utmattad. jag orkar inte ett skit. och det tycks ömma i varenda liten led i kroppen. så jäkla illa och utmattande. så idag ligger jag kvar i sängen och försöker krya på migsjälv. PUSS!

still stuck in that time!

 

it is just so darn true!

massa bra att va katt, minsann!

she wants a movie night!

hejsan igen hörrni! nu är jag tillbaka på banan efter att har jobbat en dag. jösses, så sliten jag är. jag kan säg att jag är lycklig som sören att jag sprang i morse innan jobbet, för jag är dösliten nu. dock så ska jag se till att utföra lite fysträning ikväll. har varit lite halvkass på det senaste två veckorna. så nu ska det slitas lite. för övrigt så är jag sugen på mys med min pojk och en nice film. hur har ni det då? PUSS!
 

i'm back to the real life

 
godmorgon, godmorgon på er finfisar! så var det slut på semestern och tillbaka till verkligheten igen. suck. jag hade velat vara ledig ett tag till. men, men, bara att bita ihop och gå till jobbet. det är ju nästan alltid bara segt dom första två dagarna innan man är inne i det igen.
 
en sak som var väldigt skönt med att återgå till tidiga starter var att springa nu i morses. som jag saknat mina tidiga morgonturer. dom är så fridfulla och mysiga. och idag gick löpningen toppen vilket gjorde mig ett stycke gladare. aja, nu ska jag se till att göra mig redo för jobb. PUSS!

& we sit in the back row

 

so is it shoes or fruit?

hehe! hittade domhär dojjorna när jag surfade rundor lite idag. hur coola? jag vet dock inte om jag själv hade velat ha ett par sånna. men dom är sjukt tuffa och jäkligt udda. lite sådär svårmatchade är dom också. men för en som älskar vattenmelon är dom väl ett måste!

i can't feel it at all

trött. sliten. söndag. sängen. skitmat. springa! kattmys. pojkmys. mörker. fläkt. snarkningar. cola. tystnad.

 


& you have to dream big

 

Goo Goo Dolls with Iris

And I'd give up forever to touch you 'Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life And sooner or later it's over I just don't wanna miss you tonight And I don't want the world to see me 'Cause I don't think that they'd understand When everything's meant to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything feels like the movies Yeah you bleed just to know you're alive
 
(ifyoucannothearit, KLICK!)

to take care of the time

 
godmorgon på er gullisar! jag har varit uppe tidigt idag också. har blivit lite av en vana? i alla fall så jag har redan hunnit springa och en massa sånt. skönt som fasen att ta vara på sista dagarna på semestern såhär. idag blire dock till att jobba ikväll. men det gör inte för det ska bli kul. så nu ska jag se till att käka lite sen och efterlängtad frulle eftersom jag inte ätit någontin ännu. KURR i magen. efter det blite till att fixa lite i huset och så innan jobbet nalkas. PUSS!

dancing around in yellow

hepp, hepp! såhär i sommartid så tycker jag att gult är en himla fin färg. speciellt om man har lite fräg. så nu gäller det att sola gärnet så att man kan springa rundor i gult och vara sådär somrigt fin som man vill vara. kolla bara nedan hur fint det faktiskt är.
 

& the killing moon girl!


i got a good start today

 
morrn' morrn' på er finfisar! idag har jag varit uppe sedan klockan sju och redan hunnit springa min långa morgonrunda. jag har dessutom matat katterna hemma hos mor och far och käkat frulle. så nu sitter jag och funderar på hurvida jag ska sticka till havet eller ej. men det lutar åt det. aja, nu ska jag se till att fixa allt innan det är dags. PUSS!

ATHOUSANDWORDSINAPICTURE!


and i am just a bit tired


lots to do this morning!


& summer has finally come

hepp, hepp! lill-lördag idag ja. och just ikväll är det så att det är grillbuffé på furuliden. jag ska jobba och stå i. jag vet bara inte rikigt hur det ska gå i denna hetta. jag är svettig bara efter att har klätt på mig jobbekläderna. galet varmt! men man ska inte klaga. det är bannemej sommar och livet leker. så kom till furuliden ikväll så myser och grillar vi. PUSS!
 

hear, see and speak evil!


i'm getting the job done

 
godmorgon på er trollungar! idag var jag uppe med tuppen. dvs vid sju slog jag upp mina ögon och stack direkt ut och sprang. så nu sitter jag i skrivandes stund och dricker morgonkaffe och betalar räkningar. och så fort jag är klar med det är det städning av hus som står på shemat. vill får så mycket som möjligt gjort innan det blir för varmt. för solen gassar och det är sommarvärme ute även idag. fina grejor det. PUSS!

want what you cannot have

 
nu när det börjar komma lire sommarvärme, så tycker jag att det vore på sin plats att lägga upp lite fina grejor man behöver/vill ha när det är sommar. ovan ser ni lite av godingarna som jag tycker voer tipptopp att inneha just nu. speciellt ponchon, den är fin som snus alltså. dock så blire ingen shopping för min del, just nu, så jag får bara titta och sukta lite.

S & D - MAKE IT BUN THEM

nu såhär på semestern så har jag varit lite dålig på att föda er med musik. så idag tänkte jag ger er en udda, men tuff(?) bit. jag måste erkänna att jag gillar'n skarpt. så lyssna nu och se vad ni tycker. för den får en att finna lite semesterfeeling, eller hur!
 

i'm of to the ocean today

 
tjenixen finfisar! idag ä det sommarvärme igen, så jag och ett par finisar till drar till havet och solar och badar lite. för tro det eller ej, jag ska se till att bada idag. så nu drar jag på mig bikinin, så hoppar vi iväg till stranden. löpningen får vänta tills i eftermiddag. PUSS!

beautiful, bright, dream

 

Our Idiot Brother Trailer

som jag skrev och visade er igår, så hade jag och sla filmkväll i fredags. och vi såg ju två filmer. så jag tänkte visa er den andra vi såg idag. en komedi som fick en att skratta en massa gånger. kanske inte den roligaste filmen jag sett. men attans så rolig ändå. i alla fall, så är den helt klart värd att titta på.
 

and it's a brand new day

 
morrn' morrn' på er gullefjun! jag har varit uppe i ca en och eh halv timma nu och käkat frulle, myst med katt och druckit kaffe. så nu väntar jag på att maten ska smälta undan lite så att jag kan ge mig ut och springa. jag brukar ju springa innan frulle, men har sovit illa som tusan inatt. så jag kände att jag behövde lite käk innan jag gav mig ut. man vill ju inte få kassa tider på grund av trötthet och tom mage.
 
idag har jag inte ett jota planerat. dock så har jag lite hushållssysslor som måste göras. men jag känner för att hitta på något en vacker dag som denna. för solen skiner och det är över tjugo grader varmt ute. sommar för bövelen. hur har ni det? sol? PUSS!

one girl in four colours


50 / 50 Official Trailer

i förrgår så hade jag och sla filmkväll. på en fredag? när hände det sist liksom? hehe! i alla fall hade vi en jättemysig kväll och vi såg två massa bra filmer. så idag tänkte jag bjussa er på en av dom. denhär var så gripande att jag grät som ett litet bran. jösses. och så välgjord. så denhär måste ni bara se.
 

i'm still in helsingborg


we just need some things!

 
jag har kommit att fastna lite för jeansskjortan. speciellt när man knyter till den på magen, så som det är gjort på bilden. jag tycker dock att man ska låta skjortan vara plagget som sticker u. så att man kör en enkel fär till alla associarer och så. men som outfiten på bilden. den är mums en sommardag och jag ser gärna att den hoppar in i min garderob.

celebrating this saturday

tjohej på er! nu har jag sprungit min morgonrunda, städat och sitter i skrivandes stund och käkar. snart kommer sla och hämtar mig för att vi ska bege oss till BandiiitBiiia i HGB och partaja ikväll. kul som attan! så jag sitter och tuggar och taggar på samma gång just nu. hoppas att ni också hittar på kuligheter. PUSS!
 

& makng that weird face

 
godmorgon på er gullisar! idag är jag pigg som en lärka. dock så har jag träningsverk lite här och var efter växthusjobbet igår. jisses som jag slet. jag tog väck alla plattor och så, för att sedan lägga plast (ogrässkydd) och lägga tillbkaka plattorna. jisses så tunga dom var. men fint blev det. i denna stund sitter jag redo att springa min morgonrunda. och det ska jag gör nu på direkten. PUSS!

and some love inpirations


& just a vacation outside

 
hejsan på er gullefjun! jag har inte precis stigit upp om ni tror att jag gått och blivit någon sjusovare. näe'rå, jag har varit uppe sedan åtta och fixat, skjutsat j till golf och så. så nu sitter jag redo för att ge mig ut och springa en lång tur. efter det ska jag ta tag i mitt växthus och göra iordning med plattor och grejor där. så idag blir ännu en utomhusdag. hoppas att vädret håller sig fint. eller i alla fall att jag slipper regn. aja, nu ska jag se till att springa iväg. PUSS!

beauty in sipmle things


worth thinking about it!


taking the wrong way out

 
hejsan mina små troll! hur är läget idag? själv mår jag toppen. jag har sovit nästan tolv timmar inatt och kännt mig lite sådär 'på-väg-att-bli-sjuk'-ig, men dock så känns det bättre nu och jag är redo att fira torsdag. på shemat står löpning och sedan öppen för förslag. så dethär blir nog en bra dag. PUSS!

some boost on a wednesday


i'm a really proud girl

 
hepp, hepp! snacka om att jag tog mig i kragen idag. och bra gick det. jag hade aldrig trott att jag skulle fixa en tid som denna efter skumpadrickning och så igår. men pltsligt händer det. och jag måste dessutom tacka bästa sla för draghjälpen på cykel. hade inte vågat kuta därute i skogen utan henne. hehe, fegisen! aja, nu ska jag klappa migsjälv lite till och ta en go dusch. gött mos!

from denmark copenhagen


HOME SWEEEEEEEEEEET HOME

tjenixen finisar! jag kom ju egentligen hem redan igår. men utan att starta datorn. istället spelades det spel och dracks skumpa. fina grejor! idag är jag dock en sliten tjej. men jag ska snart ta tag i migsjälv och städa härhemma och tvätta och dona. efter städningen blir det till att springa en riktigt lång tur. åh, så gött det ska bli. speckat schema med andra ord. hoppas att ni har det bra. PUSS!

 

sorry för kass iphonebild, men så är det ibland.


family guy and smiling.


GODMORNIGINANOTHERCOUNTRY

 
godmorgon från köpenhamn! idag ska vi strosa rundor här i stan och ha det sådär mysigt som bara vi kan. så håll nu lite tumme och så för att vi bjuds på finfint väder och sommarvärme. hehe! näe, nu måste jag ge mig av ut och ha det fint. PUSS!

in denmark and copenhagen

 
just i denna stund så sitter jag i Danmark, Köpenhamn och tar en öl med fint folk. en lite minisemerster med hotellvistelse står på shemat. jösses så skönt och trevligt dethär ska bli. hoppas att ni har det lika fint som jag.

away for a little while

 
godmorgon eller något på er sötnötter! jag har varit uppe sedan sju och sprungit och käkat och så. idag ska jag iväg på äentyr. fasen så gött det ska bli. dock så suger vädret härhemma, men jag håller tummar och tår för att det blir bättre när vi kommer iväg. vart jag ska och så tänker jag hålla på ett slag. men ha nu en finfin dag. PUSS!
 

outside the whole sunday

 
hejhejhej hörrni! nu har jag lyft min lilla rumpa från soffan och ska ge mig ut för att springa en runda. efter det är det trägårdsarbete som gäller. hela dagen lång. så jag kommer att vistas utomhus i solen hela dagen. fin söndag helt enkelt. så ta och hoppa ut ni också vetja. PUSS!

YOUJUSTGOTTOLOVETHETHING!

SOFFMYSSÖNDAG!

 


& having a good vacation

 
tjenixen hörrni! jag vet att jag är lite off vad gäller bloggandet. men så blir det lätt när man har semester och tusen saker görs. idag har jag till skillnad från resterade dagar inte gjort mycket alls. bara myst med mina fina. och nu ska jag ge mig ut på en lång och skön löprunda innan jag planerar kvällen. hoppas att ni har det bra. PUSS!

the year of the rabbits?

 
det är helt sjukt hur mycket kaniner jag ser nuförtiden när jag är ute och springer. jag har ju sprungit på dagligbasis ett ganska bra tag nu. men aldrig sett dessa gullisar innan. så därför är frågan; är det ett kaninår iår. ni vet sådär som att det kan vara getingår och fästingår. hur funkar det med kaniner? är det samma?
 
MVH // NyFiKeN_tJeJ_85

friday the 13th of july

grillkväll igår resulterar i trötthet idag. men jag låter inte gäspningarna hindra mig, utan drar till stan för att hänta foder och köpa blomma. har inte tid att starta datorn, därav mobilblogg. vi hörs senare. PUSS!

 

såhär trist semesterväder bjuds det på.


and they were born free.

 

i'm having a great start

hejsan på er mina fina! idag har jag haft fullt upp sedan jag lämnade sängen. jag har sprungit milen i ösregn, duschat, handlat och käkat. och då hör det till saken att jag låg och drog mig i sängen till klockan tolv. snacka om semester. och det slutar inte här, för nu ska snart jag och sla dra på marknad. kul. hoppas bara att vädret tillåter. har ni det fint också? PUSS!
 

some boost on a wednesday


some vintage inspiration!


rainy day & a happyface

hejsan-hej på er finfisar! jag är gladast i stan idag. för det är nämligen så att jag från och med idag har semester. så jäkla gött! jag ska inleda min semester med att storstäda och köra ett 2x20 minuters fys-pass och efter är jag öppen för förslag. jag ska dock erkänna att filmkväll och gurka och dippa känns lockande. men man vet aldrig. aja, nu ska jag i alla fall börja röja. PUSS!
 

get off on a good start

 
godmorgon på er trollisar! då var det onsdag och halva veckan är passerad. idag är jag en hurtig jäkel och har både sprungit, tvättat och röjt lite här på morgonen. är fasen så effektiv. löprundan gick dessutom som tåget och jag finslipade min bästa (morgon) tid med hela två minuter. så denhär dagen är jag glad. PUSS!

& she's writing a letter

Käre son.
 
Det är mor från Tokstad som skriver. Jag skriver detta sakta då jag vet att du läser långsamt. Vi bor inte längra på samma plats som tidigare. Din far läste i tidningen att de flesta olyckor händer 2 mil från hemmet så vi flyttade. Kan inte skicka dig adressen för den förra familjen som bodde här tog med sig husnumret så de skulle slippa adressändringen. Detta är en trevlig plats. Vi har tvättmaskin också, fast vet inte om den fungerar som den ska. Förra veckan stoppade jag i tvätt i den stängde locket och tryckte på knappen, kläderna har inte synts till sedan dess. Vädret är riktigt bra med. Förra veckan regnade det bara två gånger. Första gången i tre dagar och andra gången i fyra dagar. Du bad oss skicka din jacka. Farbror Pekka sa att den blir för tung att skicka som postpaket med knapparna, så vi tog loss dem och la dem i jackfickan. Jukka låste in nycklarna i sin gamla bil. Det var riktigt illa. Det tog honom två timmar att få upp dörren och far din och jag fick sitta kvar i bilen hela tiden. Din syster har fått barn. Jag vet inte ännu vad det är för kön så jag kan inte säga om du blivit morbror eller moster. Morbror Teuvo trillade i ett fat med hembränt. Några gubbar försökte hjälpa honom upp men han motsatte sig så han drunknade. Vi kremerade honom, lågan brann i tre dagar. Tre av dina vänner körde en lastbil av bron. Raimo körde, han fick upp fönstret och kunde simma upp. Tauno och Vilho satt på flaket, de drunknade då de inte fick upp baklämmen. De var väl allt, det har inte hänt något speciellt.
 
Kärleksfulla hälsningar Mor. ♥
PS: Hade tänkt skicka pengar men när jag kom på det hade jag redan klistrat igen kuvertet
 

i had a really good time

 
hejsan hoppsan mina fina! gårdagen vart helt galet trevlig och därav min frånvaro idag. blir tokigt bakis av vin i sådana mängder. hehe! men nu har jag roddat upp mig och sprungit en lång skön runda. så nu ska jag se till att utforda mig och j med mat i massor. fasen så hungrig jag är. hoppas ni har en fin dag. PUSS!

& just wish it and belive

 

ALLSTARMONOCHROMECUIROX

tjohoo! som ni kanske redan vet så är jag galet förtjust i converse. och förra sommaren fick jag tag i ett par helsvarta, som jag slet ut just förra sommaren. jag har letat som en tok efter ett par nya då hellsvart är finast. och nu hittade jag domhär. dom är dessutom i skinn, vilket gör dom om möjligt ännu finare. så var dom på rea dessutom. gött mos! jag är en glad tjej.
 

close and colourful sepia

hejhejhej på er igen! på jobbet var det lite att göra idag, precis som det varit senaste tiden. så jag tog mig tillfället till akt att önska om ledigt imorn. ikväll är det nämligen lite galej ute vid golfrestaurangen, då det är liveband och grejor. så jag ska se till att hoppa dit med fina vänner och ha det trevlig ikväll. hoppas er måndag är great som min är. PUSS!
 

& another monday morning

 
godmorgon på er finfisar! nu är det bara en veckas jobb till, sedan har jag semester. som jag längtar! fasen så gött det ska bli att sova ut och vila upp krafterna. kunna springa måndagsmorgonrundan vid tiosnåret istället för mitt i natten som jag gjorde idag. på tal om dagens runda så var den bra, aningens klibbig, då luftfukitgheten är brutal. men det gick som på räls och jag ska fortsätta i den andan på jobbet idag. PUSS!

kissing in black & white


feel tired and negative!

så idag håller jag mig undan ska ni se!

 


& this made my day today


three saturday pictures.


don't have the time today

 
hejhejhej hörrni! jag har varit uppe ett br tag, men inte riktigt haft tid att starta datorn. och egentligen hinner jag inte nu heller. som ni ser på bilden så är det löpturs dags för mig nu. och efter det ska det grillas ute vid golfen. grillat är helgens tema på något vis. aja, nu ska jag se till att komma iväg ut. PUSS!

J Boog - Lets do it again

hepp, hepp! då var det fredag igen och det innebär fredagslåt ju. idag är jag sommarsugen och sådär mysgo. så idag lyssnar vi till mysmusik i lite reagge anda. för det känns som det enda rätta idag. håller ni inte med? klicka igång den så ska ni se att ni samtycker.
 
 

getting in the right mood

tjenamoss på er! så var det helg, men det känns inte alls som det. väret är grått och jag är trött som attan. allt blir felvänt när man är ledig en dag sådär mitt i veckan. man ballar ur helt. men jag ska se till att skärpa till mig då det ska grillas och grejor ikväll. massa bra. dock suger ju som sagt vädret. men det skiter vi i. ha en finfin fredagskväll. PUSS!
 

going to the darker times

 
godmorgon på er mina små trollungar! så var det fredag och jag sitter i skrivandes sund och dricker mitt morgonkaffe. snart är det dags att börjar röra sig mot jobbet för att sedan fira helg. jag har som alltid på fredagar sprungit en unda på 9km på morgonkvisten. skönt men varmt. och värst av allt var att jag tyckte mig märka hur det går mot mörkare tider igen. inte bra! jag har ju inte ens haft semester ännu. så mörkret får dra sig tillbaka en skvätt nu tycker jag. håller ni inte med? aja, nu måste jag hoppa iväg. PUSS!

MustLoveDogsMovieTrailer

i söndags så gick ju fotbollsfinalen, och detta innebar att j var iväg och jag kunde se på romatisk komedi. gött att kunna göra det ibland. i alla fall, så gick denhär filmen påtv och jag blev aningens kär. sicken mysig och fin film. och den var sådär gött förutsägbar så att man höll sig lugn och trygg hela tiden. precis vd jag behövde. och därför vill jag nu tipsa er att se det. den är prefekt sådär dagen efter eller när man är sliten.
 
(ifyoucannotseeit, KLICK!)

you got to kiss the girl

hehe! jag satt precis och tänkte tillbaka på när jag var en liten ruffstott. då älskade jag ariel. jag ville till och med döpa om mig till just ariel. men pappa tyckte att det lät som ett tvättmedel, så jag fick inte. känns lite bra idag faktiskt. men i alla fall så tänkte jag spela lite nostalgiskt för er idag.
 

it is the fourth of july

hepp, hepp! då är jag hemma igen efter senpasset. och jag har inte mycket tid alls att sitta här idag. för det är nämligen så, att det är USA's nationaldag idag. och det ska jag fira med pompa och ståt på furuliden. där ska dom ha American BBQ och festligheter hela kvällen lång. så dit hoppar jag nu. PUSS!
 

drinking in the afternoon

dagens inspo bild. luggen och håret för tusan!

a good start of the day!

 
godmorgon mina solstrålar! idag jobbar jag 'sena-skiftet' på jobbet. detta innebär att jag jobbar mellan 9.45 och 18.00. så jag har tagit mig en god sovmorgon och kutat en runda på 1,2 mil på morgonen. gött som fasen! dock är det surt som attan att det är värsta sommavädret ute, och ska vara det hela dagen. man vill inte precis jobba 'kväll' när det händer. men, men, bara att göra det bästa av situationen. nu ska jag återgår till min frulle. PUSS!

live my life in sunshine


some thoughts about pic's

ett par sånnahär hade jag velat ha...
 
denhär bilden får mig att tänka på min mor som ung tös...
 
denhär jackan hade varit tuff, om jag nu var punkare...
 
såhär kittlande kär är massa mys att vara...
 
en sånhär frän skinnjacka vill jag ha, nu...

keep moving to not feel

tjenixen hörrni! som ni nog förstår så är jag till bättre mod såhär på eftermiddagskvisten. dock så värker tanden som fan fortfarande. men jag gör allt för att glömma den och ibland fungerar det. usch! i alla fall så har jag varit och gjort lite ärenden i stan efter jobbet. och nu vankas det en lång löptur innan jag drar igång och storstädar. jag har fullt upp vill säga. PUSS!
 

& taking a negative turn

 
godmorgon på er sötisar! idag är ingen bra dag alls. jag har knappt sovit inatt då min visdomstand värker som attan. som om inte det vore nog, så har jag gått och blivit förkyld och nyser hela tiden. till råga på det så är jag trött som om jag inte sovit ordentligt på flera veckor. bajstisdag, med andra ord. jag har dessutom lite träningsverk efter hemma passet igår, men det å andra sidan gläjer mig i denna bistra stund. jaja, jag får väl se till att hoppa till jobbet innan jag bittrar ihop helt. PUSS!

ten funny laws in america

  • Kalifornien - Förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktkort.
  • Ventura County - Där får inte katter eller hundar ha samlag utan tillstånd.
  • Nevada - Förbjudet att rida kamel på motorvägen.
  • Eureka - Där är det olagligt för en man med skägg att kyssa en kvinna. Utomäktenskaplig sex är förbjuden om man inte använder kondom.
  • Utah - Alla fordon har väjningsplikt för flugor på motorvägarna.
  • Tremonton - Där slår en lag fast att det är olagligt för en kvinna att ha sex med en man medan hon åker ambulans. Bortsett från det utdömda straffet ska kvinnans namn publiceras i lokaltidningen. Mannen kan inte straffas.
  • Wyoming - I Newcastle är det straffbart att ha sex i ett frysrum på ett slakteri.
  • Oklahoma - Lagöverträdare kan bli arresterade och bötfällda, eller fängslade för att ha gjort grimaser till en hund.
  • Texas - Förbrytare är ålagda att ge sina offer 24 timmars varsel, där de underrättas om vilken förbrytelse de skall utsättas för.
  • Kingville - Där är det olagligt för grisar att para sig på stadens flygplats.
  • Arkansas - En man har rätt att slå sin fru, men bara en gång i månaden.
  • Illinois - I Oblong är det förbjudet, men bara för kvinnor, att ha samlag under jakt eller fisketurer på sin bröllopsdag. Det är förbjudet att ge en tänd cigarr till en katt, hund eller annat sällskapsdjur. Kvinnor måste tilltala ungkarlar med "master" i stället för "mister". Det är förbjudet att köra bil som saknar ratt.
  • Michigan - Lagen säger att en kvinnas hår tillhör hennes man.
 
 

smoke coming out of her!


HENEVERTAKESTHETIMETOCRY

sådärja! då var första arbetsdagen denhär veckan gjord. gött! jag kan villigt erkänna att jag är sjukt opepp på att jobba just nu. jag vill bara ha semester och vara ledig. men så är det väl för alla denhär tiden på året. så jag får helt enkelt vänta tills det är min tur. vecka 28 börjar jag! så det är inte långt kvar.
 
nu ska jag fösöka att få lite gjort i trädgården. och dessutom massa bestyr innomhus. jag ska dessutom försöka klämma in ett litet hemma-fys-pass ikväll, fasen så mycket jag har att göra. men först ska jag se till att slappa litegrann. för fröken trött är trött. PUSS!
 

& it's time to get going!

 
godmorgon på er finfisar! igår var jag trött och seg som attan hela dagen. så jag tog dagen till akt för att mysa med mina kära och inte ha datorn igång alls. skönt att göra så ibland. man behöver vara fri från teknik emellanåt.
 
idag är det ock andra tag som gäller. jag har redan varit ute och sprungit 9 km på morgonkvisten och nu ska jag snart ge mig av till jobbet för att arbeta. som jag längtar tills det är semester på tal om jobbet. äsch, det är bara att bita ihop tills det är dags. PUSS!

and making a wish for it