isadora tropical pink 162

 
jag handlade mig en finfint läppstift här om dagen som jag tänkte ha på mig idag. rosa som attan, det hette till och med tropical pink. jag tror att det kommer att vara sjukt fint till brun och fräknig hy i sommar. dock så tänker jag inte vänta med att använda det tills brunheten och fräknarna är på plats. jag börjar direkt.
 
 

i'm feeling a bit excited

godmorgon från uppsala! nu är det snart dags att ge sig iväg till dopet. så fint det ska bli. för dop är inget jag varit på överdrivet mycket i mina dagar. tror närmare bestämt att jag bara varit på två (som jag mins då, var ju liten som attan när sls döptes). så jag ser fram emot dethär som attan. hoppas att ni har en finfin morgon. PUSS!
 
(bilden är från igår, då 'finkameran' fick stanna hemma)

B R E A T H O F L I F E

hepp, hepp! fredag idag eller hur. massa, massa fint med helg. just i denna stund så sitter jag i en bil på väg upp till uppsala för att gå på dop imorn. så jag ger en ganska/väldigt chill låt att lyssna på idag. för man rocka ju inte loss i en full bil precis, inte idag i alla fall. så här har ni en finis!
 

she's ready to get going

sådärja! då var jag fixad och redo för att ge mig av upp till uppsala och gå på dop. såklart så är dopet imorn. men i och med att det tar ett bra tag ett ta sig upp, så ska vi sova över där. vi som åker är mor&far och mina bägge systrar. detta eftersom det är smidigt att bara ta en bil upp. så j och övriga pojkvänner, familjemedlemmar får stanna hemma. aja, nu ska jag pussa lite på ella innan jag drar. PUSS!
 

& having a lovely morning

 
god middag mina finfisar! tro inte att jag har sovit såhär länge. för jag har nämligen både hunnit ätit frukost och sprungit 1,2 mil på morgonen. så nu ska jag slänga mig i duschen och sätta igång en maskin tvätt. och när väl det är gjort så är det packning inför uppsalatrippen som gäller. men jag återkommer mer om det senare. PUSS!

& just hug me my darling


INTOTHEWILDOFFICIALTRAILER

jag beträttade ju igår om att jag ock j sett en film, den som låten från igår var med i. och så kom jag på idag att jag inte visade er filmen, utan bara låten. och filmen var väldigt bra. den har till och med fått fem av fem stjärnor i utmärkelse. hur som helst så var det en gripande och till och med väldigt berörande film så jag tycker verkligen att ni ska se den. den är dessutom baserad på en verklig händelse.
 
(ifyoucannotseeit, klick!)

when the going gets tuff

 
godmorgon/middag mina små banditer! idag har en tös som jag semester. förstå så gött. solen skiner ute och jag kom precis in efter att ha inlett denhär dagen med att klippa och fixa häcken på framsidan. attans sicket jobb det är att släpa undan allt skit man klipper av. rena fyspasset ju. så nu sitter jag och käkar lite frulle. och om cirka en timma så bär det av in till stan med sla, för att fixa kläder inför dopet vi ska på i helen. så nu måste jag käka vidare. PUSS!

you can go your own way


Eddie Vedder - Society

jag och j låg och tittade på en film här om dagen och mitt i allt så bäörjas denhär låten spelas. jag gillar det som attan. sådär lagomsorglig och lugn som jag vill ha låtar. och plus att grabben har en fantastisk stämma. fint som sören är det.
 
(ifyoucannothearit, KLICK!)

she's never got the time

hejsan hörrni! jag är hemma lite senare eftersom jag stanade i hlm och utättade lite ärenden. och nu är det så att jag har ganska så bråttom. jag ska nämligen ut på en lång och härligt cykeltur med familj och vänner ikväll. så jag måste se till att få i mig lite käk nu innan vi ska dra. fullt ös! men jag dyker in med lite inlägg ikväll ändå. PUSS!
 

picture on a ripped paper

 
godmorgon på er sötnötter! idag, en onsdag som denna, var jag uppe innan tuppen slog upp sina ljusblå och sprang en lång runda innan frulle. fasen så skönt det var. så nu i skrivandes stund så dricker jag morgonkaffet och inväntar att det ska bli tid att åka till jobbet. jag har sovit illa inatt igen, men jag vägrar hålla på och tjata om det mer, så dethär får bli det sista ni hör om det. nu ska jag göra mig redo att hoppa iväg minsann. PUSS!

it's just the way i feel.


just relpy, no thinking!

snabba frågor och snabba svar...
 
  • vad tycker du om mest med digsjälv?
    hmpf, är ju som ni nog märkt ganska kritisk till mig själv rätt så ofta. men jag måste nog säg att jag gillar min envishet en massa. bra att vinna liksom, hehe!
  • vad skulle du ta med dig till en öde ö (tre saker)?
    eh? svår fråga. men en bra bok och en iphone med nät som fungerade och en kall och fin parraplydrink. så väntar jag på räddning med stil. haha!
  • hur tycker du att en toppenhelg ska se ut och varför?
    den ska inehålla goda vänner, nära och kära och massor med skratt. god mat dessutom. och detta väljer jag eftersom jag älskar folket runt mig. (puss!)
  • hur kommer det sig att du springer så jäkla mycket?
    för att jag älskar det. det finns ingenting i hela världen som får mig att må så bra som löpningen gör. visst gillar jag annat, men löpningen gör mig hel. attnas så bra!

envis som en åsna var det va?

i got a new kind of look

hejsan allihopa! nu är jag hemma igen och mitt humör och mående har vänt. jag är pigg och redo att ta tag i denhär eftermiddagen. jag ska inleda den med att springa en lång skön runda i SOLSKEN (emellanåt i alla fall) och efter det ska jag se till att få huset iordning genom en rejäl städning. så resterande dag, är för mig ganska så spikad. hur har ni det, fullspikat också eller? PUSS!
 

get it all out of system

 
godmorgon på er finfisar! hur är läget en trist tisdag som denna? själv är jag inte alls på banan. helt slut i kroppen och har som vanligt sovit jättedåligt. fasen sicken skit det är att inte sova bra. då såg jag ändå till att köra ett hårt träningspass på 3 x 15 minuter igårkväll för att jag skulle bli trött. men icke. så här sitter jag, bitter och hostig. och snart vankas jobb. hoppas att ni har en finare start. PUSS!

a long and lonesome road


& some beauty to look at


today is a monday right?

hejsan igen hörrni! nu är jag hemma och snart kommer bellan hit för att testa massor med roliga hårprylar med mig. vi ska locka och platta så att det står härliga till. prefekt att bara få vara hemma i eftermiddag då jag är seg och lite frusen. så nu ska jag se till att käka lite innan hon kommer. PUSS!
 

i am having a lucky day!

 
godmorgon på er söthönor! då var det ny vecka och regnet öser ner som om det vore höst. så himla trist för alla stackare som har semester nu. jag klarade mig dock från regn under löpturen imorse. snacka om flyt. så nu sitter jag och sörplar kaffe och myser lite i mörkret. snart ska jag dock hoppa iväg för att jobba ett par timmar. PUSS!

when the life comes first

 
hej på er mina små trollisar! jag har varit död idag, så jag har inte ens haft en tanke på att slå igång datorn. men nu har jag tagit tag i migsjälv och röjt upp lite härhemma. så snart ska jag dessutom ge mig ut på en lång regnig springtur. det ska bli skönt att röra på fläsket lite. efter springturen ska jag mysa ihäl mina hjärtan härhemma hela kvällen, så vi hörs imorn. PUSS!

& i feel that i'm alive!

 
hejsan hej på er gullisar! idag har jag slickat såren efter gårdagens bravader hela dagen. man känner att man lever kan jag säg. men nu har jag kutat och är lite människa igen i alla fall. så nu ska jag hoppa i duschan och sedan börja fixa mig för kvällens festligheter. PUSS!

we need to love eachother

 
 
 

FLO RIDA - W H I S T L E

hepp, hepp! idag är det midsommar och det innebär massor med skumpa, bärs och blommor. dessutom massa fina vänner och sång. så därför ska jag spela en låt som är sådär lagom somrig för er idag. hoppas att den får er på lika fint humör som jag. klicka play och digga!
 
(ifyoucannothearit, KLICK!)

a little summering of it

 
godmorgon och glad(?) misdommar på er hönor! idag tog jag mig en behövlig sovmorgon då gårdagen tog en del på krafterna. vi for ut på sjön med flotte på sjön och mös hela kvällen igår. tokigt trevligt. detta gjorde vi eftersom "dom" lovat skitväder idag. man ska ta vara på stunderna. tokfint var det i alla fall.
 
nu är det dock dags att tagga inför denhär dagen. och det gör jag på samma vis som jag alltid gör. jag startar med att springa en långtur. efter det vankas det klänningar och smink och grejor. jag har lite lätt bråttom eftersom jag tog min sovmorgon. så jag ska se till att dra iväg och sätta igång nu. PUSS!
 
 

see it in my dreamcatcher


snow white & the huntsmen

nu när det är dags för misommarfirande och så, så tycker jag att det vore ypperligt att klämma in ett biobesök efter att allt firande är klart. så på söndag vill jag hemskt gärna se denhär rullen. vem vill hänga på'rå? komigennu!
 
(ifyoucannotseeit, klick!)

& feeling great all over

HALLÅJA! nu är jag redan hemma igen. jag tog nämligen komp idag också eftersom vädret är toppenfint och det var väldigt lite att göra på jobbet. så nu sitter jag sommarklädd och är redo att ge mig ut i solen. fasen vilket gott humör jag är på alltså. kan inte bli bättre än såhär. jag älskar solen och värmen. PUSS!
 

i got my mind set on you

 
godmorgon allihopa! jag är uppe, men inte sådär värst pigg. jag känner mig lite begynnande förkyld. och det vore inte alls konstigt om jag blir't för j är dunder snörvlig. dock så struntade jag i symtomen och sprang en lång runda på morgonen. och jösses som det fick det att släppa. innan jag sprang var jag helt täppt. men nu känns det bättre. aja, nu ska jag sluka det sista kaffet och ge mig av till jobb. PUSS!

& a girl with braid hair



as smal as one fingernail

jag satt och kikade lite på tumblr och kom över denhär konstnärens grejor. så himla trevliga. jag har alltid gillat pyttefolk och sagor om småtingar. som typ tummelisa. så jag staa och kikade igenom alla hans konstverk och drömde mig bort ett tag. sånt vackert arbete.


a afternoon to like alot

hejhejhej hörrni! nu är jag hemma igen. jag och en miljard andra var och handlade på maxi idag. jösses! snacka om tryck. jag blev så chockad, att jag somnade på vägen hem i bilen när jag lugnat mig. hehe! sover aldrig bra i bilar, men idag var det gött som sören. i skrivandes stund, så inväntar jag att maten blir klar och efter det väntar en lång cykeltur i solen med fina familjen. fin eftermiddag att vänta med andra ord. PUSS!
 

it's got a chemical burn

 
godmorgon alla små sommartroll! för första natten på hur länge som helst (känns det som), har jag sovit gott och hårt hela natten. fasen så skönt det var att vakna utan att tänka 'helvete' det första man gjorde. för jag hatar att sova illa. så idag sitter en nöjd och morgonsprungen ronniL och dricker sitt kaffe. och som om inte sovandet vore positivt nog, så gick löpningen super idag också. attans så bra allt är en dag som denna. PUSS!

paint her life in colours


så jäkla nice målning. eller hur är den fin som snus!

she dances like a cowgirl


efter att har gluttat rundor lite på lite olika modesites. så har jag kommit fram till att dedär med cowgirl är ganska så jäkla fint faktiskt. speciellt när man tar och klär sig i det som jag har gjort ovan. dvs med lite olika sorters beige och brun tillsammans med färgklickar. fint som sören enligt mig. det enda som kvartstår i problemväg är, bleka ben. men det fixar vi kvickt.

it was just my luck today

hejsan igen hörrni! jag hade tur som attan idag. det fanns typ inget att göra alls på jobbet så jag fick kompa ut redan vid tio. och nu sitter jag hemma och ska precis käka lunch. jag mår lite bättre. men tar det säkra före det osäkra och ser till att vila upp mig hela dagen idag. så att jag orkar resten av veckan.

nu ska det mysas med katten och i eftermiddag gå jag loss med städningen. löpningen får jag se hur det bli med idag. vill ju som sagt inte riskera massa. men efter lite vila känner jag av hur det verkar innan jag ger mig ut. PUSS!




sleeping is good for you



godmorgon på er finfisar! hur är läget? själv så har jag under natten sovit som en krattis igen. fasen alltså! och jag känner mig helt off dagen till ära. så därför hoppas jag att det är lite att göra på jobbet idag, så att jag kan kompa ut tidigt och dra hem och lägga mig. vill inte bli sjuk och så till midsommar. mycket mer än så har jag icke att dela med mig en morgon som denna. PUSS!

and with nothing i common







WRITEITDOWNONTHEBLACKBOARD


& she has some luck today

nu är jag hemma och klarade precis mig in genom dörren. nu öser regnet ner och enligt SMHI ska det vara så ikväll. fasen så glad jag är att jag sprang i morses. för hur skönt det än är att löpa i regn. så är milsrundor med regn hela vägen jobbigt och man riskerar alltid att bli sjuk. så nu ska jag mysa upp mig i soffan och gotta mig. PUSS!




a start like manny before

morrn' morrn' mina små igelkottar! då var det en ny vecka igen. och jag kan säg att jag inleder veckan precis som jag brukar. med en natt av kass sömn och väldigt få timmar faktisk sömn. jag har dock varit ute och sprungit en lång runda på morgonen, så jag har piggat upp mig lite genom det. så nu pimplar jag kaffe i hopp om att hålla takten uppe hela jobbedagen också. PUSS!


HERHEARTISONTHERIGHTPLACE

hejsan, hej hörrni! jag lever men vägrar datorn idag. istället är tv:n och sofan mina bästa vänner idag. och det har dom varit hela dagen. snart ska jag dock ge mig ut på en lång skön löptur i skogen. fasen så skönt det ska bli med lite luft. hoppas att ni har det fin och så. PUSS!


with a whiter lace dress


tjohoooo! såhär fin har jag sett till att jag ska vara på midsommar. jag hade, fram tills igår helt glömt bort hur nära det är till det är dags att fira med blommor i håret. det är ju förijössenamn nästa helg. så idag har jag sett till att klicka hem denhär finbiten tills dess. mums!

Spoon I Turn My Camera On

hepp, hepp! (nya favvo uttrycket eller vad? haha!) eftersom det är fredag idag, och jag har massor med sommarfeelings dessutom. så ska jag bjussa på en väldigt uda ronniL-låt idag. men den får mig att bli pepp och sådär spralligt glad av någon anledning. så se till att slå igång den och se om ni också gillart!

(ifyoucannothearit, KLICK!)

& keep the good tempo up

hejsan igen hörrni! nu har jag fixat med alla bestyr och sprungit en lång skön runda. jag har dessutom gjort mig redo för fredagens bravader. dock tror jag att det blir ganska så lugnt idag, med bara fotbolls tittande, någon bärs och så. för imorn är dagen då det gäller. denhär helgen är det nämligen whitesea-dagarna, så det är fullt ös hela helgen. hoppas att ni kommer och har skoj. PUSS!



take the time to get up!

god middag på er finfisar! idag har jag tagit ut min semestermorgon helt och fullt. så först nu har jag gått ur sängen och ska ge mig ut och springa. fasten så gott jag har haft det. legat och tittat på tv och sörplat kaffe hela förmiddagen. massa nice! men nu blire som sagt en lång löptur och efter det ska det tvättas och fejjas härhemma inför helgen och alla dess bravader. PUSS!


& it's all in the colours

som vanligt såhär mitt i veckan, så har jag gått och kärat ner mig i lite kläder. och denna gången färg dessutom. orange i alla dess fina former. så jäkla fint. speciellt till lite brunbrända ben. fasen så nice! och alla dessa skönheter kommer från monki. den bästa affären för bas saker. så jäkla bra!


flags flying in the wind



& when a problem is good

hallojah! nu är jag hemma igen och faktiskt så är det så, att jag firar helg redan nu. vi har nämligen ett strul på jobbet som gör att massor med ordrar uteblir. och det finns alltså inget alls att göra. detta problemet är tydligen svårt att lösa/hitta/fixa, så därför fick ett par anställda (including me) ledigt imorn. fint som fasen. jag är ledig massor nu ju. hehe! så idag efter kvällslöpturen så ska jag fira helg med pompa och ståt. vilket innebär tv och mys. PUSS!



doing some workout @ home

godmorgon mina fina! idag är jag om möjligt ännu tröttare än igår. jisses! cykelturen, på två timmar, och en halvtimma fysträning härhemma gjorde att jag somnade gott och tidigt igår, men det höll inte länge alls. jag har varit vaken mestadels av natten ändå. usch, så trist! så nu pimplar jag kaffe för att bli människa och fixa jobbet idag. PUSS!


TOM PETTY LIVE IN HAMBURG

glada pojkar som väntar på taxin till konserten.

 

en glad ronniL, även hon taxiväntandes.

 

j kör på en difusa blicken medans han väntar. fin!

 

hela gänget samlat och redo att åka.

 

en öl innan konserten börjar är aldrig fel.

 

truppen på väg in till arenan där konserten ska vara.

 

biljettbeviset innan vi gick in. märk att jag sitter på plats 9, rad 1!

 

en halvsuddig bild på hur mycket folk som var där.

 

en liten bild på självaste TOM PETTY and the HEARTBREAKERS!

 

suddig men ack så glad bild. förstå lyckan!

 

här avtackas dom och konseren vart slut. jösses så fint det var!

TACK FÖR EN TOPPEN-TRIPP HÖRRNI!


playing the guitar today



got my nice pink bicykle!

wohooo, äntligen är denhär jobbedagen över. jag har varit så trött och uttråkad idag att det varit helt sjukt. jag vart till och med så trött att jag höll på att somna när jag var och fixade naglarna efter jobbet. och då är man trött ska ni veta. så nu sitter jag och piggar upp mig med lite käk och så, för ikväll ska det cyklas en lång och hurtig runda i skogen. fasen så mysigt sätt att kvällsträna lite. PUSS!



and wednesday is a monday



godmorgon sötnötter! nu är jag uppe och redo att börja jobba igen. känns som om det var evigheter sedan jag gjorde det. sjukt. men ibland så lyckas man få tiden som är ledig att kännas längre än vad den är. gött när det blir så.

jag tog och sprang en lite längre morgonrunda idag då benen pallade allt för mycket imorses. hade nog kunnat springa ännu om det inte varit för att jag hade tidr att passa. fint, när kondisen sitter. aja, nu ska jag häva kaffet och sedan ge mig av till jobbet. PUSS!

& just so freaking funny

HAHA! såg dethär klippet på tv:n imorse. och jag skrattade som en toka. hon blir ju helt vild. ja, jösses. så kul. lätt det roligaste idag. så smäll igång denhär videon och få er ett tisdagsskratt.


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

she is back in buisness

hejsan hoppsan hörrni! nu är jag hemma och har sovit hela natten i minegna säng igen. jösses så mycket och länge jag har sovit inatt. behövde det efter trippen, som för övrigt vart toppentrevlig. helt sjukt nice. så nu efter lite lyxliv och så i hamburg, så ska jag ägna denhär dagen till att städa, tvätta och massa sådant. jag ska dessutom ge mig ut och springa en lång härlig runda. fasen så gött. hoppas att ni har en fin dag också. PUSS!


the natural way to see it



trip has come to it's end

hejsan, hej mina små filurer! nu är jag på väg hem efter en trevlig visit i Hamburg. jisses sicken tur. men nu är det återigen dags att bege sig hemmåt till katt och hus. som jag saknat den lilla busbollen, ella, därhemma. ska pussa ihjäl henne när jag är hemma. så nu ska jag se till att vi far hemmåt. PUSS!


TOMPETTY&THEHEARTBREAKERS







bra, bra, bra skit dethär hörrni! (& fatta att jag sitter på första raden och ser dethär ikväll. kalla mig den lyckligaste jäklen på denna sidan jorden, va! fasen så glad jag är.

wake up early on a sunday



just i denna stund, såhär jädra tidigt en söndag, så sitter jag i en bil påväg ner till Hamburg för att se på Tom Petty & the Heartbreakers konsert där ikväll. fatta grejjen. jag är så taggad att jag spricker. hur gärna vill ni inte sitta i mina skor just nu. hehe! aja, nu ska jag återgå till bilandet och vara lite social. PUSS!

par of vintage levi's 501

om jag hade fått önska en sak. just i denna stund, så hade det varit att jag skulle bott på ett ställe där det är lagom varmt, och fint väder nog, till att ha jeansshorts året runt. för som ni läst innan (många av er) så är jag galet förtjust i denim shorts. speciellt levi's 501:or. så nu hoppas vi på lite sommarvärme så att dom kan plockas fram och inte gömmas igen på ett par månader.


got alot to do today...


i'm addicted to 100floors

huhu! jag vet, att ni vet, att man blir uttråkad och rastlös när man är hemma och är sjuk. och för er som känner av detta symtom, så vill jag dela med mig av dethär spelet. jag är tokfast i det. dock så tänker jag villigt erkänna att jag har varit tvungen att ladda ner fusket också. höll på att gå itu igår, när jag inte kom vidare. så om ni laddar ner det. ta fusket också!


she's getting the verdict

hejsan mina små troll! jag är hemma idag också då jag fick förklarat hos farbror doktor att jag har en infektion i halsen. likvärdigt med halsfluss, men inte dom bacillerna. typ. är inte så hemma i dethär. men panodil tre gången dagligen ska hjälpa mig bli kry. så det är precis vad jag gör en dag som denna. vilar, igen (segt som attan) och käkar panodil. hoppas ni har det finare. PUSS!


WATP - Empire Of The Sun

eftersom jag har massor att vila upp en dag som denna så bjussar jag på en TOKbra låt en torssdag som denna. så se till att klicka igång den, på hög volym nu. för den är TOPPEN!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

you can't really be sure

då gårdagen (eftermiddag & kväll) spenderades utomhus, så kom halsontet tillbaka som ett brev på posten. så nu, efter en tur på vc, så har jag bäddat ner mig för att stanna så idag. måste se till att friskna till tills konserten på söndag. PUSS!

 


så sant som det är sagt!

Var precis inne på SPIDERCHICK's blogg och läste dethär inlägget. och jag blev helt till mig. dethär händer även hemma hos mig. och jag hittar aldrig måtten igen. har ni det likadant? eller kan det vara så att det är ett sambo-symtom? HEHE! (för övrigt är hennes blogg toppenkul!)


with a touch of cinnamon

tjenixen hörrni! idag är jag back on track igen. dock aningens slö ännu. men det beror på att jag slöat mig hela morgonen och först nu ska ge mig ut och springa en runda. och jag har inte druckit kaffe heller. så efter dessa bestyr så tror jag att jag kommer att vara på topp igen. så nu ska jag se till att ge mig ut och få't gjort. PUSS!


just when you think back



denhär bilden får mig att tänka på tiden då farmor och farfar levde. när vi spenderade massa tid ute hos dom vid havet. hela familjen. allt var på något vis lite gammeldags och rustikt därute. och man levde som i en annan tidsera när man var där. visst fanns tv och så. men man levde och kände sig annorlunda ändå. jag kan sakna det emellanåt. typ. nu.

she's got some hearts on

godmorgon/middag mina sötnötter! då hela gårdagen gick ut på att sova och knapra tabletter för att bli bättre. så därför är jag hemma idag också. inatt har jag dock sovit gott som attan. så idag känner jag mig betydligt bättre. dock så tror jag att sovmorgonen jag tog idag är ganska mycket skäl till det.

hur som helst så ska jag nu se till att få lite frukost i magen och efter det ska jag duscha och fixa till mig, i hopp om att bli ännu piggare. hoppas att ni mår bra och har det fin hönor. PUSS!


& just like a lions roar




& get me out of this mess

hejsan hej hörrni små troll! idag är jag inte kaxig alls. jag har ont som attan i halsen och är allmänt seg och sjuk-trött. ni vet sådär trött som man är när man är kass. så idag änker jag tillbringa dagen i sängen under ett täcke. för jag är frusen dessutom. skicka lite 'krya-på-dig-ronniL' till mig. snälla! för jag behöver det. PUSS!


Gorillaz Melancholy Hill

good tunes for a sundayafternoon! eller hur. jag tyckte om den som attsingens i alla fall. het och hållet i min söndagssmak. dvs. lite lugnare och lite lägre tempo. sådär mysigt som söndagar är. så klicka nu igång den och lägg er ner, lyssna och njut.


(ifyoucannothearit, KLICK!)



Post scriptum
. är inne i ett Gorillaz-stim just nu.

'CAUSEWEGOTAGOODTHINGGOING

idag känner jag för att mysa hela förmiddagen. attans så skön sängen är. mina hälar är dessutom skadade bägge två eftersom jag kutade milen i sprillans nya skor igår. lär mig aldrig. SUCK! så löpturen får vänta tills i eftermiddag så att hälarna får vila upp sig ordentligt. Nu ska jag slänga igång en film och pussa på mina fina ett par timmar. PUSS!

 


and you move close to her

hejsan igen hörrni alla små diggiloare! jag har precis styrt upp migsjälv för lördagskväll efter en misslyckad shoppingrunda. jag hittade typ inget alls. lite plåster linnen och så, men inget annat som föll i smaken alls. usch, så trist! så nu ska jag se till att bli på gott lördagshumör genom att ta mig en öl och le för att solen skiner. PUSS!



G O R I L L A Z - 19-2000

The world is spinning too fast I'm buying lead Nike shoes To keep myself tethered To the days I try to lose My mama said to slow down You must make your shoes Start dancing to the music Of Gorillaz in a happy mood Keep a mild groove on Ba ba ba Day doo day bop There you go! Get the cool! Get the cool shoeshine! Get the cool! Get the cool shoeshine! Get the cool! Get the cool shoeshine! Get the cool! Get the cool shoeshine! There's a monkey in the jungle Watching a vapor trail Caught up in the conflict Between his brain and his tail And if time's elimination Then we got nothing to lose Please repeat the message It's the music that we choose Keepen my groove on Ba ba ba Day dee bop OK bring it down yeah we gonna break out Get the cool! Get the cool shoeshine! Get the cool! Get the cool shoeshine! Get the cool! Get the cool shoeshine! Get the cool! Get the cool shoeshine! Ah Ah Ah Ah Day doo de bop


(ifyoucannothearit, KLICK!)

and a good saturday it is

hejhejhej mina små fillurer! jag har varit uppe ett bra tag nu, sedan åtta för att vara exakt. har redan hunnit springa min morgontur och käkat en lång och god frulle med j. jag har dessutom sett till att anmäla mig och joseFINe till göteborgsvarvet nästa år. fasen så taggad jag är! helt sjuk hur kul. så nu ska jag och hon träna som dårar fram till dess. hehe! annars är allt toppen och jag ska snart ge mig iväg på en liten shoppingtur. känn peppen. PUSS!



three little birds at me



A W O L N A T I O N SAIL

då var det fredag och fredagslåtsdags. haha! och just idag så skänker jag en tanke till allt fint folk som är på S!ESTA festivalen och härjar rundor. dom var förhoppningsvis och såg på denhär gruppen igår. det hade jag varit kan jag säg. så därför bjussar jag er som inte var på konserten på den idag. njut!


(ifyoucannothearit, klick!)

feel like this some times

halleli-hallelå hörrni! nu är jag hemma efter jobbedagen som avslutat denna vecka. attans så gött det är. så i skrivandes stund sitter jag och funderar över vad som ska förtäras kvällen till ära. och det är i princip vad jag ska göra ikväll. är sjukt trött, eftersom jag inte sovit bra i veckan. så sängen kallar tidigt ikväll känner jag. annars ska jag ha en myspys fredag och det hoppas jag att ni får också. PUSS!



and keep the good work up



godmorgon på er mina små humlor! nu är det fredag och jag är pepp som attan för det. träningen igår och löpningen i morse gick super. fasen vilken nice form jag är i nu alltså. like it allot! och bara tanken på att det är helg dessutom gör mig ännu gladare. så idag blir en bra dag. även om jag är klumpig och fumlar med allt jag gör. hehe! är aningens klantig idag. har redan tappat tre saker på morgonkisten. PUSS!