& Spongebob Squarepants

 


OHNO! that tickles. stop it. STOP IT!


& i feel like i may fall

såg denhär videon i veckan och jag blev kär med ens. hur söt video? och hur söt låt? JÄDRIGT! så jag vart tvungen att dela med mig av dethär till er för det är fina grejor det. så om ni nu är sådana som hoppas över att lyssna, så gört inte med denna. LYSSNA & TITTA!


(ifypucannothearorseeit, KLICK!)

Arctic Monkeys Mardy Bum

yuuup, yuuuuup! fredagskväll/eftermiddag och alla är på ett strålande humör. precis som det ska vara när det vankas helg. så därför kör jag igång denhär helgen med en brabraig låt som snurrat mycket under denhär veckan. den får en att bli sådär lagom glad och redo att le. och precis så vill vi har våra fredagskvällar, eller hur. hur bra som helst!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

like a brand new person!

Hejsan mina finfinfa! jag mår så mycket bättre nu. känner mig som en ny människa efter en sovandes förmiddag och en låååång dusch. attans så gött det känns att bara orka sminka sig lite. jag blir helglad! så nu ska jag sätta igång med lite tvätt och dylikt för att sedan invänta min fina j's hemkomst. jag ska dessutom glutta ut lite på den vackra vårsolen. ville egentligen bara berätta att jag var bättre. PUSS!


do you feel the same way


stayed home today as well



godmorgon på er! jag skulle gått och jobbat idag, gade förberett allt och till och med ställt klockan. men så sov jag som en kratta inatt. dvs att jag kan räkna timmarna på min ena hand. så därför tog jag och stannade hemma idag också. för jag tänker somsagt inte riskera ett skit mer. jag ska bli helt frisk och hålla mig frisk som fan nu! så idag tänker jag vila, käka massor med frukt och se till att boosta mitt imunförsvar. men innan jag börjar med det, så ska jag ge mig ut och gå en liten promenad. PUSS!

and some pink eyeshadow!



& they're still untuched


helt orört och helt oinfluerat av mänskligheten. så jädra vackert. hur kommer det då sig att dethär stället är orört och inte turistförstört då? antagligen passar inte klimatet.


som typ på dethär stället. hur vackert och tilltalande det än må vara att titta på, så är det inte alls så behagligt att vara där. till och med skrämmande. så därav blir det lämnat ifred.


och denhär ack så klara sjön. som dessutom är iskall året runt. den smutsas inte ner av badfolk utan håller sig ren och fin i alla år.

take the time to get well



hej, hej & glad torsdag på er trollisar! jag är hemma idag också. även denna dag i samråd med min mor. jag var nämligen inte alls så pigg och allert igår som jag hade hoppats på, så därför bestämde jag mig för att vara hemma ytterligare en dag. för jag vill somsagt bli helt frisk och inte riskera att falla tillbaka igen. är lagom less på att vara sjuk nu. har varit det hela hösten och vintern. så nu får det fan vara nog!

det känns i alla fall lite bättre idag och jag kan till och med andas via näsan (emellanåt). så jag ska se till att inleda denhär dagen med en kort och frisk promenad. för jag saknar att vara utomhus som fasen. och jag råsaknar min löpning. så nu ska jag ut i friskluften och gå. PUSS!

and it makes me go insane

ÅHHH! jag blir tokig av dethär. jag snörvlar och håller på ännu. och hur det gick med min utomhusvistelse undrar ni? jodå, jag kom ut i stormen, cyklade en liten snutt och blev genomsvettig på kuppen. tokigt! så därför ska jag nu (JAPP, redan nu) ska jag krypa ner under täcket och hoppas på att jag kan bli människa, friskare och jobbandes tills imorgon. håll tumme please. PUSS&GODNATT!

and the picture is from this morning...


or is she a rocker chick?



ju mer tid som passerar desto mer svart blir jag. jag tror att jag är på väg in i en 'rock' period eller något. blommigt och ljust tilltalar inte alls och jag ser helst svart i allt. som denhär outfiten ovan. hur frän? jag menar galet. såhär hade jag lätt sprungit rundor ett par dagar. så fint och så lätt.

travel around the world




first shower of the week!



morrn' morrn' på er gullefjuttar! jag blev inte speciellt mycket bättre alls igår. satt mest och stirrade in i tv:n och förmådde mig inte att göra ett skit. dock så tog jag mig i kragen och gick ut och krattade lite på tomten till sist. men, jisses, så jobbigt det var.

så därav valde, jag och mor (hon hjälper alltid mig att bedömma sjukhetsgraden) att jag skulle kurrera mig en dag till. för det finns inget så dumt som att gå tillbaka för tidigt och riskera att sjukna in igen. efter detta val gick jag och la mig (klockan 19.30) och har sovit som en gud hela natten, fram tills 06.00. då vaknade jag "pigg" men utan andningsförmåga genom näsan. denhär förkylningen är sjuk! så nu sitter jag och snyter, snyter och snyter mig och hoppas på att kunna gå ut en sväng idag istället. håll tumme för att orken kommer. PUSS!

just painted in the skies



Don'tLookBackIntoTheSun!

trots att jag sitter hemma, innomhus och sjuk så kan jag inte hjälpa att få lite sommarfeelings av dethär vädret. så därför tänkte jag ge er en liten sommardänga dagen till ära. denhär vill jag hemska gärna sitta på en filt i sommarvärmen och gunga i takt till. så ge den ett öra nu, jag lovar att ni inte blir besvikna.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

the girl's outside today

godmorgon på er sötisar! trots alla mina knep att bli bättre igår, så gick min kropp in i en 'hålla-sig-sjuk-ett-tag-till-fas' så därför är jag hemma fortfarande efter en febrig natt. dock så känner jag mig något piggare. så jag funderar på att städa en sväng och se om det håller i sig. hoppas på det, för lite solsken i fejan och lite utomhus vistande hade inte varit fel idag. PUSS!




it feels inspiring today










& take me down that road



help her get out of bed

godmorgon mina hönor! jag är hemma från jobbet idag, då febern inte vill släppa. har haft världens jobbigaste natt. och ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. men jag är för sliten och sjuk för att bry mig. så jag intar sängen igen och spenderar även denna vackra dag där.



ellabellabusboll var dock av en helt annan uppfattning, än sovmorgon och tycke att jag skulle gå upp redan vid sex imorse. hon har majuat och försökt väcka mig enda sedan dess. förstå hur trött jag är eftersom jag kunde ignorera det. en hungrig katt är liksom inte tyst och snäll. aja, nu ska vi ta och gå och lägga oss jag och ella i alla fall. PUSS!


the only thing you need



en sak så enkel som ett par jeans kan göra en hel outfit fin. och just i detta fall så är det ett par levi's 501 jeans. jag vill så hemskt gärna ha ett par sådana. får se till att spara ihop till ett par, för jag vill ha vintage varianten. och det ska jag se till att skaffa till sommaren. MUMS som fan!

staying in bed with fever

förkylningen har tagit över hela min kropp. så idag ligger jag febrig och nerbäddad och orkar inget. det värsta är att vädret är toppen. vill dö en aning. men jag sover istället. fasen så trist det är att vara dålig alltså. Hoppas i alla fall att ni har en fin dag hörrni. PUSS!

 


LITEVINENLÖRDAGSOMDENNA


ContagionOfficialTrailer

jag och j är inne i ett så kallat filmstim. vi ser på massor just nu. så jag tänkte tipsa er om en till film. och det är denhär Contagion. den är riktigt bra. jag gillar detdär med epedemier, i film då, och denhär rullen handlar om just det. den är spännande som attan och innehåller massor av kända skådespelare. så nu tycker jag gott att ni kan hyra den, eller vad ni nu gör. för den är topp!


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

& she's got a cold again



godmorgon hörrni! så vart det lördag. och jag är uppe med tuppen dagen till ära. det är nämligen så att jag ska åka iväg och shoppa idag. så jäkla längesedan jag gjorde det. så nu ska jag se till att fån min springtur avklarad. sedan bär det av. en liten parrantes är att: FAN! jag är jäkligt förkyld igen, j har smittat. PUSS!

good things start with J

'cuz there's still alcohol left, right!? HÖHÖ!



THESADNESSWILLNEVEREND!

whoooop! fredgslåt var det ja. och idag känner jag mig på ett sådant humör, så att jag ska lira lite typ dubstep för er. hoppas att ni inte är helt emot denhär typen av musik. ni ska veta att jag gillar'n massor. måste alltid sluta springa och börja dansa när jag hör den då jag springer. HAHA!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

spring has arrived today

hejsan hoppsan hörrni! nu är jag hemma och har varit det ett tag faktiskt. men jag har suttit ute i trädgården i solen och tagit det lugnt en stund. men nu är jag iordninggjord och är redo för att gå hem till mor&far för att grilla och ha det gött ikväll. mysigt som attan. jösses vilken vår det vart helt plötsligt föresten. galet skönt och galet välbehövligt. jag älskar när tempen går upp och solen kikar fram. man blir så jädra glad liksom. PUSS!


give me all your colours

gomorgon och glad fredag på er gulletroll! äntligen är det fredg och helgen är så jäkla nära. jag har as usual varit ute och sprungit på morgonen och det gick great, precis som träningen igår gjorde. jag börjar komma i nice shape nu alltså. så jädra gött till löparsommaren 2012. men nog om mina fritidsintressen nu, för nu vankas det ett par timmars jobb innan helgen stundar. PUSS!




time to get something new


jag passade på att klicka hem lite nu när det är klubbdagar och allt. så allt dethär kostade mig endast femhundra kronor och jag lovar att jag kommer att använda det flitigt som attan. fasen som det var på tiden att jag köpte ett nytt träningslinne. har typ hål i alla mina så slitna dom är. tokigt!

can't get enough of this

här har ni lite onödig fakta igen. men denhär gången har jag kryddat lite extra och gått in en del mer på ämnet. men visst är det kul med sånnahär små inlägg va? jag gillart i alla fall. nu; FLAMINGON

  • Alla arter har långa ben, och mycket långa halsar och en kraftig näbb som är vinklad nedåt i en vinkel som nästan är 90°.

  • Deras fjäderdräkt är till stora delar rosa hos de adulta fåglarna och grå hos de juvenila. Deras rosa fjäderdräkt kommer av karotenoider som är en grupp ämnen som fåglarna får i sig via små kräftdjur som utgör flamingoernas huvudföda. Om de inte äter dessa räkor blir deras fjäderdräkt inte rosa utan fortsätter att vara grå som hos ungfåglarna.

  • Flamingor lever i Afrika, sydvästra och centrala Asien, Sydeuropa samt i Syd- och Centralamerika.


got to keep the tempo up

hejsan! och så plötsligt var det bara en jobbedag kvar på denhär ack så långa veckan. jäkla så gött. sedan är det helg och massa trevligheter som väntar. och som om inte det vore nog så är det träning ikväll med ingen mindre än Petti och det är grejor det vill jag lova. hon är typ grymmast av alla instruktörer jag vet. apbra! så nu ska jag se till att peppa upp mig rejält innan det är dags. PUSS!


ISPREADMYLIFEINTOPIECES!



godmorgon hörrni! är ni piggelina som nötkärnor denna fina torsdag eller? det är jag, inte! hehe. jag är dock piggare än vad jag brukar vara då jag har sprungit en lång och snabb morgontur idag. gött mos! och i denna stund sitter jag och laddar inför jobbet med en kopp kaffe. jag vill verkligen inte gå dit idag. är så sne på det. men jag får se till att kämpa mig igenom två dagra till, sedan är det helg. fan! som jag längtar. PUSS!

make me feel warm inside






FUN. feat. Janelle Monáe

Tonight we are young so let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun. Carry me home tonight. Just carry me home tonight. Carry me home tonight. Just carry me home tonight!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

take no break at all girl

wihooooo! så var mer än halva veckan gjord. fasen så gött. jobbet är inte alls kul at the moment. så jag längtar ihjäl mig efter helg. illa men sant. hoppas att det blir bättring snart.
för övrigt så är jag taggad till tusen på min springtur som går av stapeln innom kort. och efter det ska det städas och donas tills här är fläckfritt hemma. som jag ska jobba ikväll alltså. så jag får helt enkelt se till att sätta igång omedelbums. PUSS!


look left and then right!



godmorgon, godmorgon! då var det onsdag och mitt i veckan. idag är det som vanligt jobb som gäller och efter det ska jag se till att springa en långrunda idag igen. senare ikväll är det husstädning som gäller. så jag har fullt upp hela dagen som ni förstår. därför ska jag sitta och avnjuta denhär kaffekoppen jag har nu i lugn och ro. PUSS!

& take me to the big city




Trespass Official Trailer

denhär rullen gluttade jag om j på i söndags och jag skulle vilja rekomendera er att se den. för den var bra som attan. många snabba kast och vändningar i den gjorde att både jag och j låg på helspänn hela filmen. och det är tamejtusan bra det. så vill ni se en triller med fart i, så se denhär.


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

i got to breathe some air

hejsan hoppas hörrni! nu är jag hemma efter en jobbig och seg dag. men jag ser till att sitta och ladda upp mig lite för jag ska se till att ge mig ut och springa en lång runda strax. fasen så skönt det ska bli att få lite luft och tänka igenom en massa. jag ser dessutom fram emot filmkvällen jag och j ska ha sedan ikväll. mys som attan. PUSS!


and my time is here again



godmorgon mina finfisar! idag har jag för första gången duschat i källaren härhemma. kallt men gött ändå. j har nämligen fixat en del i duschen häruppe, så jag får duscha nere ett par dagar nu tills det är klart. men det gör mig inget. det är lite som att vara hos någon annan och duscha eller något.

träningen igår gick superbra, dock så tror jag att den tog musten ur mig lite. för jag känner mig inte helt på banan idag. och natten har varit nästan lite febrig. men jag hoppas att det går över, för nu skuttar jag till jobbet. PUSS!

wear good shoes to run in



with the waves at my feet

tre saker som jag skulle vilja kunna göra en måndag...
  • jag skulle hemskt gärna vilja kunna gilla att laga mat. det är nämligen så att jag hatar det. jag ser ingen tjusning alls i att stå framför en spis. visst gillar/älskar jag god mat, men jag vill slippa göra den.

  • jag skulle helt klart kunna tänka mig att vara ägare till en enhjuling och klara av att cykla på den. det är en sak som jag kom på just nu i skrivandes stund att jag hade velat kunna göra. jag menar, hur coolt!

  • jag skulle väldigt, äldigt gärna vilja kunna surfa. det ser så himla nice ut och jag tror att det är exakt så nice som det ser ut. dock så tror jag dessutom att det är svårt som attan. men drömma kan man alltid.



one good feeling this day

hejhejhej igen hörrni! nu är jag hemma efter en seg och trött måndag på jobbet. men jag tänker inte låta tröttheten ta över alls, för snart är det dags för cirkelfys. fasen så gött det ska bli. som jag längtar efter att trötta ut alla mina muskler. men först ska jag se till att käka litegrann. så gott det ska bli. PUSS!


2 totally different days



morrn' morrn' alla små troll! så var det ny vecka med nya tag. eller hur! jag avslutade förra veckan med en heldag i sängen/soffan med j. så jäkla gött att inte göra ett skit. självklart så sprang jag ju en morgontur, men det var i princip allt nyttigt som hände igår. hehe!

denhär veckan börjas dock i ett nyttigare tecken. jag har sprungit min morgonrunda precis och sitter i denna stund och dricker en stor kopp kaffe. snart är det dags att ge sig av till jobbet och efter jobbet är det träning som gäller. en fullbokad måndag var det ja. PUSS!

a day to spend inside!

halleli, hallelå! nu är jag uppe och har varit det ett tag fakiskt. jag har både hunnit springa och äta. nu har jag dock intagit soffläge och planerar att hålla dethär läget mestadels av dagen. så jäkla gött med en soffdag. aja, nu ska jag återgå till vilan. PUSS!


READYFORTHISSATURDAYNIGHT


got to keep smelling good

för ett par dagar sedan kom jag på, eller rättare sagt såg, att jag knappt hade någon parfym alls kvar. och hur funkar det? för jag är ju beroende av parfym. så det fungerar inte alls. så jag såg till, i samma stund som jag såg eländet, att klicka hem två nya dofter att spraya på mig. replay parfymen är en gammal favvis, men den andra är ny för mig. så det ska bli spännande att se hur den doftar.



movie and sleeping mode

idag är det denhär rullen som gäller. så springturen får vänta tills i eftermiddag. jösses som jag längtat efter att se på denhär filmen. helt sjukt! så nu går jag in helhjärtat för dethär. PUSS!


make two different things

fin bild, som inte har ett skit med texten att göra!


CrystalCastles-NotInLove

så var det fredag igen och alla är lyckliga och glada. så vad kan passa bättre en afton som denna än en liten låtbit, inget alls eller hur! så nu ser jag till att langa upp en goding till er så att ni kan börja denhär fredagskvällen med en trallvänlig låt.


(kanduickehöraden? KLICKA!)

& looks aren't everything

wohooo, eller något. nu är det helg, men jag är inte alls riktigt på humör. allt blir fel och jag ser ut som ett vrak eller något. dålig eftermiddag med andra ord. så nu tänker jag skita i allt vad utseende heter (för det är just det som fått mig på negativt humör). istället ska jag ta ett glas vin i vårsolen och njuta isönder en tag. PUSS!


of melodys pure and sweet



morrn' morrn' på er mina finfisar! då var det äntligen fredag. som jag har längtat efter helg denhär veckan och om ett par (ganska många) timmar är den här. fan, så gött! jag har precis sprungit min morgonrunda och det var hur skönt som helst. det bästa av allt var dock att fåglarna kvittrade. fatta att det är vår! hur härligt är inte det då? massor. så idag skuttar jag iväg till jobbet med vårkänslor i hela kroppen. PUSS!

and roses for a loved one




MODERNTILLETTPROBLEMBARN!

Mamman till ett problembarn fick råd av en psykolog:

"Du är alldeles för upprörd och orolig för din son. Jag föreslår att du tar lugnande tabletter regelbundet."

 

Vid nästa besök frågade psykologen mamman:

"Har de lugnande tabletterna lugnat ner dig?" frågade psykologen

"Ja", svarade mamman.

"Bra! Hur är det med er son nu?", frågade psykologen


Mamman tittade på psykologen med en dimmig blick:

"Vem bryr sig..."

 

lite humor såhär en torsdag. känns inte fel alls va!


in black & white for you

tjooohoooo hörrni! nu är jag hemma igen och nu så taggar jag som tusan inför kvällens träningspass. fasen så gött det ska bli att röra på sig igen. som jag längtar. och på tal om att längta så längtar jag tills imorn då det är fredag och jag ska fira helg. men just nu är det träningen som kallar och jag ska se till att fixa lite innan dess. PUSS!


a cold and foggy morning



godmorgon allihopa! så var det torsdag och jag har varit ute och sprungit min morgonrunda nu precis. jisses så kallt det var alltså. okej, minus en grad bara. men man har ju blivit van vid vårvärme nu de senaste dagarna. så idag var det kyligt värre tyckte jag. aja, snart vankas det jobb och jag ska se till att hyffsa kaffet innan det är tid att gå. PUSS!

JUSTGIVEMEMOREOFTHOSEOWLS

jag gillar verkligen denhär nya trenden med ugglor i halband och på armband och så. det är så jäkla fint med ugglor. specillet lite streckigt ritade sådana (som de nedan). jag är helt såld på dom och funderar starkt på att tillverka en liten egen tavla med en av dessa varianter på. i svart, olika grå nyanser och vitt då såklart, för så trist är jag. men fasen så fint.


& that's how you survive



take the time in the sun

hejhopphej hörrni! nu är jag hemma efter ännu en vårdag i mars. jisses som jag gillart'. hoppas, hoppas, hoppas att helgen blir lika vacker. för då ska det firas med utelekar må ni tro. som man längtat efter det va? galet mycket.

jag ska i all fall se till att fixa lite prylar här hemma ett tag nu. sedan ska jag även idag ge mig ut på en långrunda, springandes. jag ska dock se till att jag ger mig ut lite tidigare idag, då jag vill lapa lite sol. ni är väl också ute idag va? PUSS!


make me smile for a while



goder morgon allihopa! så var det veckans mitt och onsdag. jag fixade städningen gallant igår och här blev massa fint härhemma. jag börjar komma iordning som attan nu. och löpningen igår gick också galet bra. jag sprang som en tok, utan en enda krämpa under hela rundan på 13 kilometer. fasen så fint. så med detta i nacken går jag och jobbar i ett par timmar nu. PUSS!

gives me summerfeelings!


and from a different time


ett halsband som man ärvt från sin mormorsmor...


en bil som saknar både air condition och styrservo...


kostymbyxorna i silkestyg som man hittade på vinden...


burkarna från uthuset som är rostiga exakt överallt...

today it's spring outside

hejsan sunshines! nu är jag hemma igen och det är värsta våren ute. så jäkla nice. men jag har ju som vanligt städtisdag, så jag ska se till att sätta igång med det så fort som möjligt. och efter det ska jag ge mig ut och springa en lång, lång, runda i vårvärmen. fan så gött det ska bli. hur mycket har man inte längtat efter dethär? massor skulle jag vilja säg. PUSS!


tuesday is a sleeping day



godmorgon!
idag har jag som vanligt, på tisdagar, sett till att försova mig en skvätt. så jäkla störigt. men det var värt varje minut endå. för jag sov så jäkla gott. cirkelfysen igår gick toppen och jag blev som väntat på bättre humör. men nu har jag verkligen inte tid med detta mer, för nu är det dags för jobb. PUSS!

du har acne i ditt hjärta


jag kan inte rikigt sluta sukta otroligt mycket efter acnes prylar. jisses så fint. jag menar glutta bara på jackan. den är helt jävla perfekt. och väskan, som en smäck. jag blir smått galen över att jag inte har allt dethär i min garderob as we speak. jag verkligen måste se till att köpa hem en finbit.

she's got a wolf t-shirt



and keeping the mood down

hejsanhej igen hörrni! nu är jag hemma efter en seg och sur dag. jag är fortfarande inte på något vidare humör. så jag hoppas att lite käk och cirkelfysen ikväll ska få mig att bli gladare. och cirkelfysen ser jag redan fram emot, så den kommer inte att göra mig besviken. men nu ska jag käka och röja lite innan det är dags. PUSS!


just a bad monday morning



morrn' morrn' mina troll! idag är det ingen bra start för mig alls. jag känner mig inte alls sugen på jobb eller något. hade helst bara stannat i sängen och sovit bort hela dagen. men det gör jag icke. jag har precis sprungit min morgonrunda på 8 km och sitter i denna stund och dricker kaffe. och inte ens det känns gött, förstå då hur negativ jag är idag. usch! men, men nu vankas det jobb i alla fall. PUSS!

JUSTADAYWITHOUTTHECOMPUTER

en liten smygkik på vardagsrummet här i mitt fina hus. nu ska jag återgå till soffläge efter att ha sprungit min dagliga mil precis. attans så seg jag är idag alltså.


blir aldrig riktigt pigg

även denna morgon är jag seg som attan. så täcket och vinterstuduon på tv är mina bästa polare as we speek. dock så ska jag snart se till att gå upp då vädret är helt superbt. men det tar emot en aning när även J ligger kvar. hur har ni det, pigga? PUSS!


i always get three wishes

fasen så gött det hade varit om man hade haft ett par tusenlappar och ett par semesterdagar till övers. hade jag haft det så hade jag LÄTT bokat in en stadsresa i vår. bara för att jag älskar att åka till städer och strosa rundor och dricka latte/bärs.




och när vi ändå är inne på önskningar så tycker jag att vi kan se till att det blir sommar och sol. på direkten eller nåt. fasen som jag saknar att slippa jacka och att sitta ute i gräset och götta sig. det var på tok för längesedan man kunde göra det.




och som en tredje och sista önskan, så skulle jag vilja att mina ben blir bruna på ett kick så fort det är dags för shorts. för jag vill gärna hoppa rundor i mina shorts utan att skämmas över blekhet. hehe! samma visa varje gång det bli sommar, eller hur!



& sleeping all day long.

jag jobbade igårkväll. och det var karaoke och fullt ös, så därför ligger jag i sängen ännu och är inte alls sugen på att gå upp. men jisses så kul det var igår. fullt jäkla ös! jag gick ine och la mig förän klockan var över fyra inatt. tokigt. så det är nog en stor bov i 'ligga-kvar-i-sängen-ännu' grejen. aja, nu ska jag återgå till slappandet, fram tills jag orkar ge mig ut och springa. PUSS!

 


HARDUINGETMANKANDANSATILL?

i ren nostalgisk anda så tänkte jag att lira bob hund som dagens fredagslåt. jag lyssnade ihjäl mig på dom under en kort period av mitt liv. och denhär låten är en ny, som jag tycker är helt okej. den är ju inte alls lika bra som dom gamla godingarna, men den är helt klart i bob hund klass. så ta och tryck play och lyssna lite vetja!


(ifyoucannothearit, KLICK!)

can't ever stop the wind



when we do nothing at all



godmorgon på er finfisar! nu är jag uppe. eller jag har virit uppe sedan klockan åtta men har gosat rundor i en timma och inte gjort ett skit. så jäkla mysigt. men nu har jag tagit mig i kragen och ska ut och springa en runda innan jag gör mig redo för att göra fredagens alla bestyr. jösses så gött det är att vara ledig så att man hinner med an massa alltså. men nu är det dags för mig att hoppa iväg. PUSS!

always close to the water



3 things about the fruit

  • det var sjukt, och då menar jag verkligen sjukt, längesedan jag åt en kiwi. detta är ganska tokigt eftersom det är väldgit gott och dessutom massa nyttigt. så nu får jag se till att köpa hem.
  • det enda fakum som får mig att ogilla kiwifruken är dess håriga skal. är lite emot luddigt på ytan överlag. kan inte rikigf med persikor heller just av den anledningen.
  • en sak som inte får mig att ogilla fruken direkt, men som får mig irriterad, är att dom förbannade kornen (ja, dom svarta) astnat mellan tänderna och är jäkligt svåra att får väck.

och det var allt jag hade att säg om kiwin!


making a day really good

whooop, whoooop! nu är jag hemma. och snart, om sådär lite drygt en timma, är det dags att ge sig av till träningen. så gött det ska bli att kötta lite idag. och som om inte allt dethär vore nog, så är det fredag imorn och jag har semester. fasen så gött det ska bli. jag ska se till att fixa allt jag missade förra veckan då jag vart sjuk. så jag har dagen upplanerad. men just idag är jag mäkta glad och ser fram emot allt. hehe! iband är livet bra enkelt att mätta va. PUSS!


we don't want more winter



godmorgon mina små trollz! så var det torsdag och jag har denhär morgonen till ära varit ute och sprungit en runda. detta på grund av att det är träning ikväll. weii! en negativ sak är dock att det snöar ute. det ska bli vår nu tycker minsann jag, inte snöa mer. vi får hoppas att det töar väck lika snabbt som det kom. nu vankas jobb. PUSS!

ColombianaOfficialTrailer

det var ett tag sedan jag tipsade om någon bra film. jag har ju som sagt inte haft tid till ett skit mer än att flytta och huset och så. men nu i veckan så hyrde jag och j denhär rullen. och jag gillade den som attan. den var lite lik filmen Hanna på en del vis. men den var helt klart en film i min smak. så gillar ni filmer med lite fighting i, så se denhär!


(ifyoucannotseeit, KLICK!)

just landscape and nature

till att börja med, en väldigt närgången...

 

som tvåa, en väldigt långt borta...

 

den tredje är en liten lagom fuktig...

 

och slutligen en hård som attan...


got nothing planed at all

halleli, hallelå! nu är jag hemma igen och jag är taggad för en eftermiddag utan en endaste planerad sak. fasen så gött. det var år sedan jag hade det såhär. så nu sitter jag i skrivandes stund och dricker en kopp o'boy och bara är. dock så ska jag ju självklart ut och kuta en runda lite senare, men först ska jag se till att varva ner ordentligt. PUSS!


running down the dreamers



godmorgon mina små sötnötter! nu är jag uppe efter en lång kväll igår. den pedanta sidan av mig kunde inte ge vika, så jag städade hela huset innan jag drog ut på en lång springtur igår. väl hemma efter turen, så fixades och trixades det med massa lampor och tavlor. och det varade fram till sängdags. så därav min uteblivenhet. men idag ska det bli andra bullar lovar jag. jag ska bara se till att få jobbedagen gjord så hörs vi efter det. PUSS!

beach and a summer sunset



got to do the good thing

jag är seg som en toka idag. och känner mig inte alls på banan. jag tror dock att det beror på trötthet efter sjukan jag låg inne med förra veckan. men jag är inte pigg alls. dock så suktar jag efter en lång och frisk springtur. så jag ska se till att ge mig ut på det nu, så får vi se om tisdags-städningen orkas med efter det. för just nu så orkar jag inte ens säga ordet städa. deså! så en löptur först, så får vi se efter det. PUSS!


& smile when you're down



morrn, morrn' hörrni! idag var jag ett stort stycke trötter när klockan ringde. så jag tog och försov mig lite, i vanlig tisdags anda. så nu sitter jag som på nålar och har det bråttom som sören. det sjukaste av allt är att jag är till gott mod och känner mig ganska pigg trots allt. jag tror att det har med träningen igår att göra. fasen som jag slet. klapp på axeln för det. men nu ska jag forstätta stressa. PUSS!

got the same colour as it




BeachBoysCaliforniaDreaming

i en sann nostalgisk anda så tänker jag spela denhär finbiten ör er ikväll. den är sådär lagom måndags seg som man själv är. så se till att lyssna och njut av denhär nu. för det ska bannemej jag se till att göra denna afton. och för övrigt så gör den mig lite harmonisk på ett sjukt skönt vis.


(ifyoucannothearit, KLICK!)

when the sun don't shine

då var måndagens arbetspass avklarat. så jäkla skönt att komma hem igen. jag älskar verkligen att komma hem. och en annan sak jag gillar skarpt är att det idag är dags för cirkelfys igen. har ju missat det i två veckor nu på grund av resan och att jag blev sjuk. så idag ska jag se till att ge järnet och kämpa som en tok. fint det. annars så är det disk och husgöra som väntar fram tills dess. PUSS!


i'm gettin back out there


godmorgon alla tröttisar! för visst är vi väl lite trötta såhär en måndagsmorgon. jag är dock lite pigg nu, eftersom jag har sprungit en morgonrunda och varit uppe ett tag. och faktum är att jag sover tokbra i mitt hus. det går inte ens att jämföra med hur jag sov i lägenheten. nog snackat om det nu, för nu är det jobb som gäller. PUSS!

i'm a bit tired today!

har inte ens lämnat sängen ännu. haha! och jag planerar inte att göra det på ett tag heller. dethär är vad jag kallar söndag det. PUSS!


four different kinds of

lite spökligt och höstigt på ett vis.

 

gammalt, slitet, men ack så vackert.

 

att en sånhär simpel sak kan bli fin är svårt att förstå.

 

denhär dock. levande. vacker. mjuk och underbar!


going back on the track!



morrn' morrn' alla små trollungar! idag vakande jag och kände mig pigg. förstå lyckan! visst snörvlar jag fortfarande, men jag är pigg och allert. så idag, på morgonkvisten, ska jag ge mig ut på en kort och trevlig springtur. som jag har saknat dom denhär veckan. jisses. så dethär ska blir så nice att jag dör litegrann. PUSS!

some nice tunes & a kiss



like a springday outside



godmorgon sunshines! jag är fortfarande dyngförkyld. men jag har klarat mig hela natten utan feber. så jag hoppas att dethär är slutet på denhär jäkla sjukan. som ni förstår så jobbar jag inte idag heller då jag var febrig hela dagen igår. och en feberfri dag hemma är ju min familjs eviga regel. nu ska jag vila vidare en stund innan jag käkar lite frulle och går ur sängen på riktigt. PUSS!

VIDETTFÖNSTERBORDMOTPARKEN

en såndär låt som aldrig slutar att fungera. som bara är apbra!

(ifyoucannothearit, KLICK!)

& sort of a ginger cruch


i won't never ever leave

godmorgon alla glada! min förkylning är helt jäkla betagen av mig och värgar, då menar jag verkligen totalvägrar att ge sig av. så även denna natt har spenderats snytandes, hostandes och med feber. dock så har jag sovit i alla fall sex-sju timmar inatt. tummen upp!

som ni förstår är jag hemmaliggandes idag också, för sova verkar vara det enda jag är bra på just nu. dock så ska jag försöka att ge mig ut på en liten promenad i eftermiddag. för jag suktar efter friskluft förstår ni. hoppas att ni har det bra och att ni kan andas genom näsorna och slipper huvudverk. PUSS!