& just make it all count


TallestManOnEarthGardener

HEPP HEPP! fredagen är här och den är efterlängtad som sören. dagar som denna så vill jag höra en extra bra låt bannemej. och denhär är just en sådan den värmer mig in i hjärtat på något vis. blir alltid så tillfreds när jag hör den. så klicka igång och njut nu.
 

got an early start today

 
godmorgon och glad fredag på er hörrni! fasen så gött med lite helg och så va. ag är i alla fall glad som attan över det. och jag är dessutom glade eftersom jag kunde bege mig ut och springa igår också. jag sprang dessutom på en bra jädra tid. tipptopp! idag har jag spinnat och fysat lite (45min-totalt) på morgonen för att kunna fira helg dirket efter jobbet. så himla bra alltså. hoppas att ni är lika glada som jag. PUSS!

take me to another place


put them on my feet plz!

 
hoppsan hej hörrni! vilka finfina dojZ jag hittade då. jag är just i denna era av mitt liv galet kär i galax-mönster (kan man kalla det så?). och jag har och kommer nog alltid att gila vans skor som sören. så domhär skorna faller mig helt och precis i smaken. skicka hit dom tack!

some shades of red & blue

 
hejsan och godmorgon på er sötnötter! igår var jag ute och sprang en runda, för första gången sedan jag skadade foten. dvs tre veckor sedan sist jag sprang. och tro det eller ej, men det gick massa bra. jag har bidehållt min kondis genom spinningen och fyspassen hemma och jag kunde under hela löpturen springa ordentligt på den innan skadade foten. förstå lyckan va! jag är gladast i världen. dock så ska jag vila foten idag och köra på spinning och fyspass ikväll istället, vill inte överbelasta. men först ska jag dra till mitt sega jobb (är duktigt less på det, just nu) ett par timmar. PUSS!

just live like a cartoon

 

JBOOG - WAITINGONTHERAIN

 
You're waiting for the rain to fall, and ya
Needed help but you wouldn't call, and ya
Never really been in love before, and never
Realized what your heart was for, so ya

want to run like the wind

 
morrn' morrn' på er! då var det onsdag och mitt i veckan, vilket innebär nerförsbacke till helgen. städ, spinning och fysspass gick toppen igår. jag börjar bli en stark rackare. idag har jag dock tagit sovmorgon och siktar på att försöka springa en runda i eftermiddag. förstå att det är tre veckor sedan jag sprang. jösses så länge. jag hoppas bara att det går bra, så att jag kan komma igång med min älskade löpning nu igen. håll tumme. men först vankas det jobb och övertid. PUSS!

dream of a distant place


ANDWEAREALLTRYINGTOFITIN


some colours on that girl

 
godmorgon på er små trollisar! idag, denna tisdagmorgon, är jag en pigg och glad en rackare. cirkelfysen igår gick tipptopp. visst gjorde det ont i den skadade foten ibland men jag fixade allt och har inte mer ont idag. och nu på morgonen så har jag cyklat på spinningcyklen i 45 min och fixat kondisträningen för idag. duktig hest. så ikväll vankas det bara lite storhandling, muskelträning och städning av huset. jag är på gång känner jag. PUSS!

& the lovliest dress ever

jag har klickat hem en klänning att ha på nyår. och den kan vara det finsate jag sett på bra länge. jag är helt kär i den. och jag längtar som attans tills det är tid att ha den. jag längtar även tills den dimper ner härhemma så att jag kan tesa och hoppa runt lite i den. massa nöjd är jag!
 

siluette of smoking girl


& it's a brand new week

 
morrn' morrn' på er gullefjun! då var det ny vecka igen. det går galet fort. dock så har natten varit jobbig och rellativt sömnlös. men trots detta är jag ganska pigg ändå. så det kommer väl en trötthetsvåg över mig någon gång under dagen. för övrigt så tror jag att det blir cirkelfys som gäller ikväll, då en massör fixade min skadade fot i fredags. jag kan inte riktigt springa ännu. men den är massa bättre. så jag är en glad. en. ha nu en finfin dag. PUSS!

just some sunday feelings


you got to love the pants

 
denhär blåa nyansen är bara så fin att jag sorknar. jag tycker att den kan pffa upp vilken outfit som helst. och just idag såg jag till att ta bort min älskade svarta färg igen och erätta den med vitt. vitt är förövrigt massa fint. dock så är jag på tok för klumpig för att ha plagg i denna färg. jag spiller och fläckar ner direkt. men fin det är det. byxorna talar för sigsjälva tycker jag!

going down the road again


it's like a chewing gum


au revoir simone shadows

wehooo! så var det en såndär fredag igen och jag ska ännu en fredag i ordningen spela en fredagslåt för er. idag så är det en aning syntigt som jag ska spela. jag har spelat dessa töser för er innan, men jag gillar dom massor. och just denhär låten passar perfekt en fredag som denna. så bra så!
 

i got to understand that


and so lovely city lights

 
tänka att något så materielt och egentligen fult, kan bli såhär vacket om man bara fotar eller ser det i rätt ljus. det är helt fantastiskt så mycket vackert det finns. och ljuset är min absoluta favorit, det vet ni som följt mig ett tag. massa fint!

i got to hear the alarm

 
godmorgon på er trollisar! idag försov jag mig som en jäkel, men jag hade toktur att vakna så att jag hinner med typ allt ändå. och det är bannemej jättetur eftersom jag ska inleda denhär dagen med ett tandläkarbesök. och det vill man inte missa och behöva betala ändå. eller hur! i alla fall så är det tandläkaren och jobb plus en massa träning ikväll som är planen för idag. en heldag även denna torsag. hoppas ni har det fint. PUSS!

what's the time my dear


it's Ekaterina Normalnaya

 
ha! det behövs verkligen inget annat än svart i en outfit. jag älskar att fler än jag är svarttokiga. för det är fint och klassigt vackert med svart. och speciellt nu när ma är vintervit i hyn. så blir det hur bra som helst. btw, så skulle jag kunna döda lite för denhär tösens hår. tokfint! och hon är toksöt dessutom.

do what you have to do!

 
morrn' morrn' på er finfisar! igår var jag ute och gick för första gången sedan min fotskada. och jösses så ont jag har. bajs också! dock så såg jag till att cykla på träningscykeln i 45min intensivt så att jag tränade bra ändå. idag är det jobb, städning och träning (fyspass plus kondition) som står på schemat. med andra ord har jag fullt upp. så nu ska jag se till att stutsa iväg så att dagen kommer igång. PUSS!

your hands up in the air


ss - to be alone with you

 
I'd swim across lake Michigan
I'd sell my shoes
I'd give my body to be back again
In the rest of the room

a girl with a weird smile

 
godmorgon! idag är jag en ganska så trött rackare och jag har massor med träningsverk. gött det. jag lånade nämligen hem mor&fars träningscykel nu när jag inte kan springa (jag dödar snart foten). och cyklen den är toppen! man får upp löparflås av att cykla ordentligt snabbt på den. massa bra. så jag tränade som en galning igår. men just nu sitter jag mest och tycker att allt är lite jobbigt, då jag hade velat sova ett par timmar till. fasen så mys det hade varit. aja, off to work then. PUSS!

stunning and timesless!

 
imorses fick jag upp mina ögon för mango och dess helt fantastiksa basplagg. så himla fina och enkla. såklart valde jag ut ett par favoriter. och självklart går allt i svart vitt och grått. så tris är jag. men dessa färger går alltid hem och jag älskar ju svart mest av allt. handskarna är fina så att jag smäller av dessutom. liksåväl den gåra klänningen, tipptopp till julafton eller hur!

& it's everyday passion


the sky is much greater!

 
godmorgon på er finfisar! nu vart det ny vecka igen. och helgen är över. foten gör fortfarande ont. och jag hatar den just nu. jag hoppas verkligen att dett kommer att släppa lite denhär veckan annars dör jag. så idag blir till att cykla och träna fyspass hemma igen. för någon träning med hopp finns inte på kartan. dock så tycker jag mig bli starkare och starkare av min hemmaträning. score på det. aja, nu är det dags för lite jobb innan träningen tar fart. PUSS!

& it's a kiss for a hero


NellyCitySpud-RideWithMe

 
If you wanna go and take a ride wit me
We three-wheelin in the fo' with the gold D's
Oh why do I live this way? (Hey, must be the money!)
 
NOSTALGI SOM ATTAN!

and blowing some bubbles

 

& with the word fuck in

 
 

& whatever is on my mind


hoffmaestro - young dad

hepp, hepp på er fredagsbarn! idag ska jag spela en fining till låt som jag alltid blir tokigt glad av att höra. den är så jädrans bra att jag inte rikitg kan sitta still till den. ni vet, så som barn reagerar till bra musik. i alla fall så tycker jag att vi tillbringar denhär fredagen med bara låtar som är lika fina som denna.
 

is she in love with life?

 
godmorgon på er sötnötter! jag kan ju som sagt inte springa med foten skadad. så idag gick jag upp tidigt och körde ett fyspass (3x15min) på morgonkvisten. attans så tungt det var att göra det innan frulle. men lätt värt. för nu känner jag mig pigg och lika redo som efter en springtur. jösses som jag saknar löpningen föresten. det är en hel vecka sedan jag sprang och jag lider tokmycket över att jag inte kan.
 
hur som helst så är det fredag och helgen stundas. så skönt det ska bli med lite sovmorgon och ledighet. det är alltid uppskattat. så nu ska jag se till att hoppa iväg till jobbet så att helgen kan börja så fort som möjligt. PUSS!

don't always think that

 

good colour for you dear

jag har nog alltid tyckt att grönt är en väldigt fin färg. dock så är jag hemskt dålig på att klä mig i den. men jag tycker att det är massa fint. speciellt nu när vinter och höst ruskar sig på. då behövs lite klara fina färger. och jag tycker att denhär gröna nyansen är en sådan som behövs mer. fint visst!
 

& working things out then

 
godmorgon på er små troll! så var det torsdag och i vanliga fall skulle jag ha sprungit nu, och suttit och peppat inför träningen ikväll. men med skadan på fot(helvetet) så går det inget av det. dock så har jag börjat cykla över en mil om dagen och så gör jag 3x15 min fyspass hemma varje dag för att inte förlora muskler och ork. jobbigt att inte kunna gå eller springa ordentligt bara. men det får gå. nu är det i alla fall dags för lite jobb innan jag drar igång med min nya "skade-träning" till kvällen. PUSS!

Joy Formidable Wolf's Law

(ifyoucannothearit, KLICK!)

Tell me the way you've been (so long)
I want to go along and pretend that it's dawn
That's the start not the close
I'm your friend not your post
We're under Wolf's Law

give our life a kiss then

 

hope doesn't leave you!

 
morrn' morrn' på er gullisar! idag är jag somsagt på benen igen och redo för att halta loss på jobbet. min fot är massa bättre och jag hoppas att jag snart kan igång och gå normalt, kanske till och med springa igen. så gött det ska bli. men först och främst ska jag se till att klara av att jobba. önska mig lycka till. PUSS!

& four of the same sort


- torka aldrig tårar utan handskar

some fasion in the desert


ANOTHERDAYATHOMEINPAIN

även idag ligger jag med foten högt och har ont. dock så känns det aningens bättre nu, så imorn blire jobb igen. attans så gött det ska bli med vardagsliv igen. PUSS!


& move the one you love

 

when you can't understand

jag blir alltid lika fövånad när jag ser Dakota Fanning nuförtiden. jag ser henne alltid som en liten snärta i sjuårsåldern. och jag tycker att det är helt sjukt att se henne som vuxen. trots att jag numera sett henne i vuxenmodell massvis med gånger så kan jag inte riktigt förstå det ändå. så för mig förblir hom alltid ett barn, trots att hon ser ut såhär nowadays!
 
 
som en liten parentes så måste jag säg och visa (nedan) att hennes lilla(?)syster Elle Fanning är en sjukt söt tjej. jisses säger jag bara. som en nutidens Twiggy eller hur! dom måste ligga inne med sjukt bra gener domdär systrarna alltså. (trots att den ena av dom allitd förblir barn i mina ögon)
 

a bad start of this week

 
tjenare på er gullefjun! idag så är det en såndär jobbig och sliten höstdag. jag vill inget. orkar inget och är helt less på allt. värst av allt är att jag har så sjukt ont i min jävla fot. vill bara kapa av den. så jag är som ni förstår hemma idag. så jäkla trist och deprimerande det är. så jag går och lägger mig igen, då det är allt jag förmår mig att göra. PUSS!

please take me home again

 
grusvägen. fukten på marken. vårkänslorna. LJUSET. solskenet. skuggorna. humöret. trädstammarna. gräset. dom mosseklädda stenarna. allt är fint.

& why did i do this then

sådär bara pyttelite roligt. egentligen inte alls roligt!
 
lite mer roligt, men fortfarande inte tillräkligt alls.
 
jag antar att detta gäller min humor då'rå?

1 word to make her happy


RadioactiveImagineDragons

 
SÅ BRA ATT JAG SMÄLLER AV!

i'm walking down the road


one day / reckoning song

hooohooo! fredag är det minsann och då är det fredagslåt som gäller, eller hur. idag tänkte jag spela en ny förmåga för er. jag har inte hunnit lyssna överdrivet mycket på den, men den tilltalar mig ganska så mycket. och så tycker jag att jag varit lite dålig på ny musik här på fredagarna på sista tiden. så håll tillgodo och njut.
 

hurts like fucking hell

 
godmorgon på er gullefjun! så var det fredag, äntligen. dock så är jag bitter som en mandel vill jag lova. jag skadade nämligen foten på träningen igår. så jag kan knappt gå och har massa ont. jävla öde alltså. precis när höften börjar repa sig så drabbas jag va dethär. så idag blire antagligen till att sitta på akuten för att kolla upp fotjäveln. ursäkta språket, men jag är somsagt väldigt bitter. hoppas ni har det fint i alla fall. PUSS!

and with a silver lining

silver är det snyggaste jag vet i smyckesväg. jag är inte alls glad i guld. dock så har jag vant mig vid vissa mörkare silvervarianter som jag börjat gilla mer och mer. här ovan har ni en massa gobitar som jag snickrade ihop och tyckte att jag ville ha. lite som en julklappslista eller något. jag tycker att allt är lika fint, och även finast ihop. så ge mig allt få jag be. hehe! skämt å sido. men jag vill faktiskt ha det och det kliar i shoppinfingrarna ska ni veta.
 

jump a little bit closer


take away the mental pain

 
godmorgon på er sötnötter! idag är det torsdag (redan?) och jag har varit ute och sprungit en lång och blåsig runda på morgonen. detta har jag gjort eftersom det är träning som gäller i eftermiddag. åh, så gött det ska bli. jag älskar verkligen torsdagspassen. eller jag älskar att träna överhuvudtaget. det finns inget så gött som att bli fysiskt utmattad i hela kroppen. eller hur! men som vanligt ska jag först dra iväg och jobba lite innan nästa träningspass. PUSS!

going in shades of brown

 
brunt är hur fint somhelst. speciellt om man kryddar till det och bara köttar loss med massor av brunt. som kläderna ovan tillsammans. så fint att jag smäller av. så nu behöver jag lite av dessa färgerna och en liten dag med sol. fasen så fint det hade suttit. gärna redan till helgen. och skorna vill jag ha mest av allt. jösses sicka skönheter. diesel kan. kavajen går inte av för hackor den hellat. mums!

& seven kinds of flowers


i got a really bad start

 
godmorgon på er gullisar! idag ä jag en trött och hostig tös. jag är ine alls på humör heller då min sömn är typ obefintlig nuförtiden. jag blir tokig på det! men jag vet inte rikitg hur jag ska ta mig an problemet, då utebliven sömn inte verkar göra att jag sover bättre eller slipper problemen när jag är aptrött. snarare tvärt om, så är det som jäkligast när jag är som tröttast. aja, strunt i mig nu, för nu är det dags för jobb och allt som måste göras. hoppas att ni har en bättre start på eran dag. PUSS!

just sitting in my house


EDDIEVEDDER with SOCIETY

 
SOME THINGS CAN ONLY BE SEEN IN THE SHADOWS.

& hope is the last thing

 
morrn' morrn' på er små trollisar! igår var det som vanligt på måndagskvällar cirkelfys. så jäkla gött det är. och tamejtusan så stark jag börjar bli i armarna. kul, då jag alltid varit en klenis där. och springturen imorses gick också som smort. så nu sitter jag med kaffet i högsta hugg och peppar(?) migsjälv inför en hel dags jobb. jag tror att det kommer att bli en trött och långsam sådan. håller lite tumme för att det går smärtfritt. PUSS!

some 30's and 40's inspo


just give someone a call


& she took the weekend of

 
godmorgon på er finfisar! i helgen har jag inte haft ork eller tid eller lust att sitta vid datorn alls. därav frånvaron. hela mitt jag är uppochner just nu. och därför ser jag helt till att ta hand om vesentliga saker istället för att sitta vid datorn. i alla fall har jag sprungit på morgonen och det kan vara min räddning idag. jag har nämligen haft en hemsk natt och hoppas att löpningen får mig att hålla mig pigg idag. hoppas ni sovit bättre inatt och att allt är primapankaka med er. PUSS!

just making it all count


torkaaldrigtårarutanhandskar

jag har sett något av det bästa som svensk tv har skapat. jag ska tillägga att jag är aningens negativ mot svensk film, dvs kriminalare i alla dess former. jag tycker att allt svensk är liksdant och ganska trist efter en sisådär 75 beckfilmer. hehe! näerå, skämtar lite bara. men jag är rätt så less på att allt har samma melodi och så.
 
dock så såg jag dessa filmerna/filmen i går och jag kan säg att jag grät som en liten flicka. jösses så bra dom var. jag levde mig in i tidseran och tre timmar av mitt liv bara försvann. ni måste bara se dom. galet, och då menar jag GALET bra! (dom visas bara i 20 dagar till)
 
LÄNK till del 1, LÄNK till del 2, LÄNK till del 3!
 

a weird combo a thursday

 
ögon som glittrar, läppar som ler.

really got to listen up


a brand new set o hair!

 
hejsan på er sockertoppar! usch vilket väder det är ute. det är grått tirst och blåser typ storm. inte alls trevligt. så idag är det ingen fröjd att ge sig ut i natuern alls. utan idag passar det med innomhus aktiviteter. deså! så då får vi väl se till att pyssla med sånna då'rå'. allt för väderleken ellerhur. och om ni undrar så fönade jag håret igår, då jag vägrar lägga mig med vått hår. därav frillan. PUSS!