stars are falling on her


i got myself a shoecruch

 
som jag har berättat innan, så är jag lite sådär avlägset kär i jeffery campbells skokreationer. dock så är jag på tok för snål för att införskaffa mig ett par. men jag satt idag och klickade igenom några och dreglade lite för migsjälv. så om DU, exakt, DU, känner för att köpa ett par till mig, så gör't, tveka icke.

make it brighter than it

 
godmiddag på er! så var det mitt i veckan. veckorna bara öser iväg. och imorn är det november. som för övrigt är den tråkigaste månaden på året. så grå och mörk. så vi får se till att fixa ihop lite festligheter i november va. för att lysa upp den lite. en minijul eller minikräftskiva eller något kanske? kom med förslag, så hänger jag på. PUSS!
 

my head up in the coluds

jag är inne i en sorts fas i livet nu då jag håller på att upptäcka massa saker om migsjälv. skumt men sant. jag tänker i överflöd och ser saker på helt nya sätt. ett exempel på dettä är bilderna nedan. jag tycker att dom är underbara, men skrämmande på samma gång. lite som livet i sin helhet just nu. aja, håll tillgodo.
 

A HAPPY BIRTHDAY TO ME!

 

updt. 11.47


 

hejsan hoppsan på er gullisar! idag fyller somsagt denhär flickan år. och jisses vilken dålig start jag har haft på denhär dagen. jag vaknade inatt av att jag skaffat mig en förkylning och lite feber. sådär lagom trist. så jag gav migsjälv en sovmorgon och skulle göra frukost på sängen till migsjälv. då skär jag mig i fingret så att blodet sprutar i hela jäkla köket. väl efter att allt detta är klart. så ska jag ge mig ut på min födelsedagslöprunda. och den är seg, ömmar och jag får typ inte luft pga förkylningen. men jag tog mig imål på en finfin tid och jag är fast besluten att ha en fortsatt bra dag. PUSS!


taking the easy way out

 

it's my own birthdaygift

 
hejsan hej på er hörrni! idag har jag semester och jag har tagit semester just för att jag ska vara helt ledig och bara mysa både idag och imorgon. detta ger jag migsjälv eftersom jag fyller år och grejor. så nu ska jag återgå till myset och hålla mig i det stadiet hela dagen. förutom en löprunda och cirkelfys ikväll då'rå. men träning är bara kul så det ingår i semesterfirandet. PUSS!

photographs and memories


FURTHERSEEMSFOREVERSOCOLD

 
to find another road, to take me down again
to fix another rule, to try it hard and true
to let it go this long, to point it back to you

& sitting around waiting


i got a brand new style!

 
hey! vad sägs om denhär stilen då? jag kan inte påstå att det är något jag vid första åtanke tänkte; ah, dethär är något för dig ronniL. men det har vuxit in i min smak. och jag tycker faktiskt att det är rikigt stiligt nu. jag hade mer än gärna kunnat strosa rundor iklädd detta en heldag på stan. mums!

don't ever let them go!

 

B.MARLEY DUPPY CONQUREOR

så var det dgas för den sedvanliga fredgslåten. och just idag så känner jag att det är en reagge dag. denhär låten som jag valt till er idag är en av mina favvisar. skönt gung och sådär lite lagom olyssnad. för många bob marley låtar är tyvärr lite uttjatade efter alla år. men denhär är en klar favvis som håller.
 

& pink on a fridaymorning

 
wehooo och godmorgon på er små frön! idag är det fredag och det är vinter ute. det är första morgonen i höst som jag springer i minusgrader på morgonkvisten. (va ju sjuk när det hände innan) och jag kan säg att jag saknat att springa i frost en massa. luften är så fin och allt går så lätt. men bäst av allt är att stjärnorna och månen lyser upp i mörkret som attan. och att få springa med mössa är det också lite mysvarning på. aja, nu vankas jobb och efter det ska jag fira helg med ett gott glas vin. PUSS!

i want to take him home

 
herrejösseskors! denhär lilla räven kan vara det sötaste jag skådat. jag vill bara lägga mig ner intill den och snusa på den. för den luktar säkert som en kattunge. alltså, massa gott! jag kan för mitt liv inte heller hålla tyst när jag ser den. (trots att jag gjort det ett antal gången nu) jag ljuder 'awe!' som en galning härhemma. fasen så söt!

one autumn night it is!


& one of those good ones

 
mörrn' mörrn' på er sötnötter! inatt har jag sovit som en galning. så jäkla skönt. men jag vaknade med dendär jobbiga känslan av att; meh! jag har bara sovit i tio minuter ju! (fast jag i själva verket sovit i ett par timmar) i alla fall så har jag som vanligt sprungit min morgonmil och det gick kanon. jag pressade bästa(morgon)tiden med en minut. tokbra! och ikväll är det dessutom träning på shemat. dethär kommer att bli en toppendag. PUSS!

keep me calm a bit more

 
uh! jag vet att det är ALLDELES för tidigt att börja tänka på jul och julpynt. men jag kan inte hjälpa det. det är ju så attans mysigt ju. och jag ser verkligen fram emot att julpynta huset här för första gången. hur mys! messa glögg, pepparkakor, julljus och så. som jag längtar. redan!

typoggahpy on a wednesday


& questioning your faith

 
morgens på er trollungar! idag är jag sådär flyktigt ovetande och oinspirerad till typ allt. jag hade bara velat vända mig om i sänden och sova ihjäl mig. men det går ju icke för sig. så jag har tagit mig upp, kutat en mil och sitter nu och "taggar" inför jobb. jag längtar tills jag kommer hem igen, reda nu. suck! ibland är man inte alls på humör alltså. PUSS!

colour feels like summer


'that is perfect for you'


glitter and sparks on it

 
morrn' morrn' på er! så var det tisdag och jag har knappt sovit ett skit inatt. men vad gör det. jag får la sova ikväll istället. i alla fall så gick löpturen idag som på räls och det gjorde cirkelfysen igår också. tokbra! så jag är en glad tisdagsflicka som sitter och dricker kaffe och snart ska gå till jobb. PUSS!

and nothing black at all

 
vad tycker ni om denhär outfiten tills i vinter/senhöst? jag tycker att den är tipptopp. och märk nu väl att jag inte använt mig av en endaste svart detalj. udda för att vara fröken svart. hehe! men jag tycker att domhär färgerna och mysprylarna är toppen och behöver inget svart då. i alla fall så hittar ni alla godheterna på H&M så det är billigt också.

& reaching for the stars


a workout and resting day

 
hejsan och god middag på er gullissar! idag är jag ledig eftersom sotaren har varit här. så jag har tagir mig en välförtjänt sovmorgon och precis låst och så efter sotkillen. så först nu ska jag ge mig ut på min 'morgon' löptur på cirka en mil och efter det ska jag ligga och se på film ända fram till cirkelfysen ikväll. så denhär mångaden går i träningens och vilans teckan. hehe! udda men så är'e. PUSS!

GET READY FOR ABDUCTION!


NadiaEsraFromNetherlands

jag satt (som vanligt) och gluttade på lookbook. och plötsligt ser jag denna tös. hur har jag kunnat missa henne. tokgrymt hår och massa fina kläder. så jag tänkte att ni, precis som jag skulle gilla att titta in henne lite noggrannare. så jag tog mig friheten att göra ett kollage. och hennes blogg hittar ni här!
 

don't ever open your eyes

 
vissa saker går bara rakt in i hjärtat, visst!

& some saturday eyecandy

hopsansa, lite fler filmer med denna herrn tack!
 

felix baumgartner is cool


(bara för att jag tycker att han är GANSKA så COOL!)

Rihanna - D I A M O N D S

whooop! så vart det fredag igen. som det går va? hehe! i alla fall så är jag ett stycke kluven till dagens låtval. denhär låten är egentligen en låt som jag inte rikigt gillar, men så har jag fastnat som tusan för den ändå. så däför får ni lyssna till den. och som en parentes, så ska jag berätta för er att jag gillar'n mer och mer. haha!
 

got a good mood going on

 
hejhejhej fredagsbarn! så var det äntligen dags för fredag och helg. godisgott! jag har precis varit ute och sprungit en morgontur och det gick som smort. faskien så gött det var. det var nästan lite som vår i luften. och det kändes som om djuren tyckte det också för jag såg både kaniner, rådjur och igelkottar på turen. tokigt att göra det i oktober. i alla fall är jag på ett väldans fint humör idag och jag håller tummar och tår för att det håller i dig hela dagen. PUSS!

she's alice in wonderland


BETTERTHANSLEEPINGBEAUTY!

 
så söta att man smäller av eller hur. jag blir tokgalen på att skaffa en liten valp dessutom. men nu är det så att jag har helt fel jobb för att sakffa det. plus att ellabellabusboll kommer först av allt och hon gillar inte rikitg hundisar. så jag får helt enkelt nöja mig med att 'awh:a' ett par år till. men jisses som jag smälter alltså.

& see brightly into her

 
godmorgon på er hönor! idag är jag pigg som en lärkis. jag har sprungit mina nio kilometer imorses och nu sitter jag och sörplar i mig kaffe. gott som sören. ikväll är det dags för träning igen. så jäkla gött. jag älskar verkligen träningen på torsdagar. den får liksom helgen att bli så tydlig. och plus att passet är awesome! men innan det blir mer träning, är det dags för en jobbedag. PUSS!

i think bought some porno

Femtio nyanser av honom av E L James har slagit världen med häpnad. Det är en erotisk bästsäljare som har hamnat etta på topplistor i flera länder och blivit en stor favorit bland miljontals läsare. Romantisk, befriande och fullkomligt beroendeframkallande.

"Utan tvivel kommer
kvinnor att diskutera den under år framöver."
- The Telegraph
 
När litteraturstudenten Anastasia Steele intervjuar den framgångsrike vd:n Christian Grey blir hon helt tagen - han är ursnygg, men skrämmande. Övertygad om att hon inte kommer att träffa Grey igen gör hon allt för att glömma honom, tills han en dag dyker upp på hennes jobb och bjuder ut henne.

Den naiva och oskuldsfulla Ana blir förskräckt när hon inser hur mycket hon vill ha Christian, och när han varnar henne för att komma honom nära blir hon bara mer intresserad.

Men Christian Grey är ingen vanlig man - stormrik, passionerad & kontrollerande, med mörka hemligheter som döljs bakom den perfekta ytan. Snart upptäcker Ana mer än hon någonsin kunnat ana om sina egna begär, och allt det Grey gömmer för omvärlden ...


reach out for that thing!

 

able to see in the dark.

 
godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt... eller inte. för hösten och mörkrets tid är här. så fågelkvitter dyker inte upp förens det ljusnar vid sju-åtta tiden. idag hade dock gatlamporna fått liv igen, så idag har jag kunnat se hela min löptur. fint det. man är bortskämd med allt ljus man har runt sig egentligen. det käns som om mörkerseendet inte får öva alls. dock så har jag ganska så bra mörkerseende vill jag tro. för jag klarar som sagt mig utan lampor när jag springer. eller så är det bara så att jag kan terrängen. strunt samma, för nu är det jobbedags. PUSS!

GETEMOTIONSINTOTHEPICTURES


& helping a drowning ship


i'm getting fit for fight

 
godmorgon! idag har jag haft lite av en sovmorgon. jag jobbar nämligen sent. men so vanligt så ser jag till att gå upp tidigt och springa innan jobbet. och idag var det lika mörkt som igår. jisses alltså. gatlampor är fasen underskattade. så mörkt det blir utan dom. tokigt!
 
för övrigt så är jag inne i en tränigsvecka tror jag. för både i söndags och igår så tränade jag som en tok. och bra gick det. i söndags var det medelpass och igår vart det cirkelfys. mums! så jag ska se till att fortsätta denhär veckan i samma anda. idag hinner jag dock inte eftersom jag jobbar sent. aja, nu ska jag återgå till kaffet. PUSS!

I T I S A B S O L U T E !

 

keep your feet dry & warm

 
nu är hösten här och jag tycker att bootsen ska komma med den. mest för att det är gött att gå i ett par skor som inte läcker in allt jädrans regn. höhö! och som ni har märkt innan så är jag en bootsbrud och ingen stilettbrutta. så domhär sköningarna ovan är några i mängden av alla sköningar till boots jag vill ha i höst.

one dark and cold morning

 
morrn' morrn' på er små sötnötter! idag var det mörkt att springa morgonturen må ni tro. gatlykorna är mörka i halva byn härhemma. lite lagom läskigt att inte se vart man sätter fötterna ska ni veta. men det gick prima ändå och nu sitter jag i skrivandes stund och värmer mig med en kopp kaffe. fryser i princip hela tiden nu när det är höst förstår ni. har ni samma problem? PUSS!

PUTYOURHANDSBEHINDYOURHEAD


birthday, sunshine & life

jag har kommit in i en liten jobbig variant av mitt liv just nu tror jag. jag har liksom förlorat hoppet på människan litegrann. folk har inga spärrar och struntar blankt i människor runt om dem. människor tar isönder sigsjälva och människor runt den utan att ens blinka. galet! nu påstår jag inte att jag är unik och står utanför allt dethär eländet. för det gör jag inte. men jag orkar inte rikitg se/höra/läsa allt skit mer. vi måste måna om varann! komigen nu för fan!
 
lite musik på det...
 

the beauty in a picture!

 
den vackraste bilden jag sett på mycket, mycket länge. jag blir kär i alla vakra färger och tycker mig nästan känna krispigheten i luften igenom datorn. jösses som jag hade velat hoppa in i bilden och går en lång skön promenad i dethär fina. som jag hade gillat det.

i hate it when it happens


staying around because of


Crystal Fighters At Home

hepp! så vart det fredag igen och såndär helg som vi gillar. eller hur! och jag ska som vanligt bjussa på en fin låt som ni kan inte fredagen med. just idag har jag en riktigt fin bit till er. denhär har gått varm hos mig hela veckan och jag är som vi kallar det, KÄR!
 

turn yourself pink today

 
goddag på er gullefjun! jag kände mig lite rosa idag. och fredag som det är så blev det så. solen skiner ute även idag och molnen lyser med sin frånvaro. så se till att ge er ut i solen och mys. för vem vet hur många dagar som denna vi har kvar dethär året? hoppas att ni har det bra en fin fredag som denna. PUSSPÅER!

the best thing to drink!


the little cute hedgehog

tre saker ni inte visste om igelkotten...

  • alla igelkottar är aktiva i gryningen och under natten. under dagen sover igelkotten i sitt bo. det finns två tidsperioder där igelkotten är aktivast. Den första ligger mellan klockan 18 och 21, den andra mellan midnatt och klockan tre på natten.
  • en felaktig myt är att igelkottar bär födan på taggarna. trots att blad och frukter ibland fastnar på taggarna utgör de ingen föda. de får detta besvärande påhäng slumpmässigt under sina vandringar men anstränger sig inte särskilt för att bli av med det.
  • Igelkotten sover vinterdvala och under vinterdvalan förlorar igelkotten mellan 17 och 26 procent av sin vikt. för att överleva vintern måste djuret väga minst 500 gram innan vinterdvalan börjar. när lufttemperaturen är 15 °C vaknar igelkotten från sin dvala.
 
 

& get you jacket on girl

 
uhh, godeftermiddag! idag är det en underbart vacker höstdag utanför fönstret. luften ser ut att vara sådär härligt krispig och frisk. och solen skiner som om det vore dess sista dag. dessutom kan jag inte skymta ett endaste moln. sånnahär borde alla dagar vara. fina och soliga. så ut med er nu. PUSS!

some ramdomes & specials


will anyone even read it

 

got nothing to say today

 
hejsan mina fina små troll! jag har som syns klippt mig. det gjorde jag redan i fredags, men har glömt yttra det. känner mig lite jobbigt otillfreds med frillan då allt bara puffa rundor. men i och för sig är jag lite otillfreds överlag just nu. kan inte sätta fingret på varför. men jag är i obalans. aja det var väl allt. PUSS!

i'm looking in the mirror


gettig a darker shade of

 
nu när det börjar bli höstigt och ruggit ute. så tycker jag att det passar fint med lite mörkare makeup. som ett mörkrött läpstift tillexempel. hur fint är inte det till en vit pärlig hy. massa fint! och gröna mörka naglar känns som en toppengrej. sen när det gäller ögonskugga så tänker jag att naturfärger och sotat känns rätt. precis såhär ska jag se ut in höstis.

staying in bed with ella!

när höften lugnat sig litegrann, då är det dags för något annat att kärva. hur less blir man då? massor! som tur är har jag en mirre som gosar ihjäl mig.

 


THREEINSPIRATIONALOUTFITS

visst var den fin. sådär lagom hösig men ändå lite somrig. och västen kan vara den finaste väst jag sett på bra länge. bobhatten är nästan ett måste tycker jag. så om ni inte som jag, ser ut som idioter i det, så spring iväg och köp en.
 
denhär ä sådär gött punk som jag gillar. och tröjan är bara urläcker. såhär fint och bekvämt känns alltid rätt för mig. och med ett par dr martens på fossingarna är vi glada. visst!
 
så till den sista outfiten. lite sötare än övriga och lite gammaldags. men helt underbar på sitt egna vis. och hur fin brun färg på byxorna då? massor! och brunblommigt är så fint att jag smälter.

taking a walk in the sun


& easy to scare yourself

 
godmorgon på er finisar! så var det en ny vecka och nya tag. jag har som vanligt varit ute och sprungit en runda på morgonen. det gick bra, förutom att jag var livrädd när en bil körde sakta, sakta efter mig. jag blev så rädd att jag tog en annan väg och sprang på som en idiot. dock så tror jag att jag skrämde upp migsjälv massor i onödan. så nu sitter jag och lugnar mig ed en kaffe innan jobbet. PUSS!

in this trampled wheat...

 
en fin låt, en fin söndag!

and you give me fever...


& just because he said it


four wanties a saturday!

hey! rosa och gitter/pärlor på underkläder känns fint som snus!
 
detdär med läppglans är himla nice på hösten!
 
denhär rackaren får mer än gärna flytta in i min garderob!
 
domhär färgerna på naglarna vill jag ha i höst och vinter!

colour will make me happy

 

N A U S E - HUNGRY HEARTS

hepp, hepp! då var jobbeveckan över och det är dags att fira helg. vad är då bättre till helgen än en såndäriade danslåt? inte mycket alls va? näe'rå! denhär får mig på så himla gott humör. jag vill bara dansa som en toka varje gång jag hör'n. så klicka igång va!
 
don't have spotify? klick!

feeling a bit pink today

 
godmittinatten på er gullisar! vi har haft datorhaveri på jobbet, så det blir massor med övertid denhär fredagen till ära. det är just därför jag är uppe och pigg såhär dags. jag menar titta bara på bilden. ser jag inte liiiite för pigg ut såhär 04.53 på morgonen? hehe! och jag har till och med sprungit en liten runda innan jobbet. hade svårt att somna om efter smset, om att systemet var igång igen, kom. så jag drog ut och kutade. aja, nu ska jag dricka ur kaffet och dra. PUSS!

you can always dream it

 

jeremyscottleggings&pink

 
jag har gått och blivit lite inspirerad av det nya 'teknade' modet. och så hittade jag domhär leggingsarna. och ni vet ju vilken toka jag är för just leggings. så jag satte ihop en smarrig önskeoutfit som jag mer än gärna har strosat rundor i en fin höstdag. jag gillar den knallrosa färgen grymt mycket. eller, äh, jag gillar allt. så. himla. fint!

& why does it always end

 
go-go-go-go-morgon! idag är jag en aning trötter, men jag har migsjälv att skylla. det blidde lite senare än jag tänkt mig igårkväll. men lätt värt det. och så gick jag upp tidigt som attan och sprang idag också. även idag gick det som smort. dock så hoppas jag att jobbedagen idag går lättare än vad gårdagen gjorde, smärtmässigt då'rå. aja, nu ska jag se till att dricka ur kaffet och bege mig mot jobbet. PUSS!

give me a bracelet please

 
jag är ju en sucker för armband i alla dess slag. och jag är dessutom av den meningen att man inte kan ha för många. så nu, eller innom kort, så ska jag se till att dra mig ut och shoppa loss på ett par finingar. dom härovan är fina som snus. men jag suktar lite efter ett med döskallar på dessutom. så jag ska leta och finna det. fint i höstrusket!

tying my shoe upsidedown

 

and what's morning glory?

 
 
morrn' morrn' på er gullefjun! jag sitter i denna stund mitt i ett byggkaoZ härhemma. och detta byggkaos gör att jag har lite svårt med tillgång till datorn. därav min frånvaro emellanåt. men hur som helst så blir här fint som fasen och jag måste säg att jag uppskattar pauserna ifrån datorn dessutom. hehe!
 
idag har jag försökt mig på en morgonlöptur igen. och jag måste säg att det gick över förväntan. visst gjorde det ont. men jag klarade att trycka på och sprang som om jag vore oskadad. hur nice! hoppas bara att jag inte blir lidande av detta senare idag. aja, strunt samma. för nu är det jobbedags. PUSS!

last touch of summersepia


the great wall of china!


trying to get back out!

 
godmorgon på er! så var det redan tisdag. och jag har sovit förhållandevis bra inatt. skönt att få göra det för en gångs skull. och jag var dessutom och tränade igråkväll. det gick sjukt bra. så jag är en glader tös idag. jag har dessuto varit ute och sprungit en kort men intensiv runda på morgonkvisten. det gjorde sjukt ont, men värt det. aja, nu är det dags för jobb. PUSS!

& you got to love sculls

 

THE RAVEN officialtrailer

hehe! går loss på en hel del fimer nu märker jag. men så är det när man är skadad och lissen. man gör inte mycket annat. här är i alla fall ett hett tips på en spännande och fin film. eller fin är inte ALLS rätt ord. men det är utmärkt gjord och den utspelar sig för längesedan. det är en sådan film som man måste se med låsta dörrar, om man är ensam hemma. och man kan i pricip inte pausa den. så spännande hela tiden. höhö! men hur braig som helst. så glutta!
 
(ifyoucannotseeit, KLICK!)

sleeping on my own again

 
godmorgon på er gullegullisar! ny vecka, nya tag. jag har för första gången på väldigt länge sovit utan smärstillande inatt. tokont, men jag har ändå lyckats sova en del. jag orkar nämligen inte med den flyktiga och dästa sömnen som pillerna ger mig mer. hellre tar jag smärtan då. i alla fall så är det jobb som gäller för hela slanten denna regniga måndag. PUSS!