some missed and beautiful

jag har berättat förr att jag är lite kär i fräknar. och just nu i denna tid. så saknar jag fräkningt som fasen. jag tycker gott att solen ska kika fram så att det ploppar upp ett par flera fina fräknar här och var.
 
och när vi ändå talar om saknad. så saknar jag sommaren och värmen något fruktansvärt. jag vill spy på snö och slask och allt vad det innebär. det gör mig fruktansvärt nedstämd just nu. jag behöver lite soool!

A BEAUTIFUL POINT OF VIEW


& kind of satisfied today

 
morrn' morrn' på er mina goingar! idag har jag träningsverk kan jag säga. jisses som jag slet igår. som en toka. jag sprang först en mil och efter det så köttade jag loss med tyngder. fint! imorses gick jag även upp i ottan och körde ett pass spinning (45min) och lite mage&rump-övningar (20min). så jag är en dukitg tjej. och jag är glad också, för efter denhär dagen på jobbet. så tar jag helg. mums som attan. ha det fint nu hörrni. PUSS!

the knife - heartbeats ♥

 
så himla mycket lyssnad på. jag saknar den emellanåt.

& hidden thoughts of her

 

& i can see it all clear

godmorgon på er mina små trollisar! idag har jag sovmorgon, vilket innebär att jag jobbar sent. så jag har sovit längre än vad jag brukar och ser därför ljustet lite idag. himla nice faktiskt. igår var jag dessutom ute och sprang en långrunda på kvällen efter städet. och det gick massa bra. så jag är ganska glad idag fakiskt. ikväll blire en löprunda till (förhoppningsvis en bit längre, ca 15km) och lite muskelarbete. bra dag! hoppas ni mår fint också. PUSS!
 

looking at it from above

 

a lovely new familymember

 
i helgen så fick jag hem en ny älskling. nämligen en iphone 5. dock så har mitt abonemangsfolk gjort bort sig och missat att aktivera mitt nummer. så därför har jag varit okontaktbar via telefon ett par dagar nu. men jag finns ju på facebook och mailen om det skulle brådska. dock så ska det förhoppningsvis lösa sig under dagen idag. så vi får se. men jag älskar i alla fall min nya fån. ♥

quite good morning today

 
hejhopp tisdag på er fjun! jag hade ju dubbelpass i träningen igår och det gick toppen, trots suckar och öm kropp. men jag känner idag att jag gjorde rätt i att ta ut mig. dock så är jag seg och sådär hemskt tisdagstrött idag. men det går nog över efter att jag kommit igång lite bara. idag står städning och en lång löptur efter jobbet på shemat. ska bli himla fint det. för övrigt så är allt ganska så bra här. PUSS!

& follow the instructions


the perfect spring outfit

 
detdär med lite beiga, ljusa, detaljer är inte alls dumt. det får mig att ana lite vårkänslor. och jag är ju en sucker för shorts. och just dessa i manchester var toppenfina. precis som brillorna. jag måste bara skaffa ett par brillor som dessa. så fina att jag smäller av. i alla fall så tycker jag att jag hade kunnat se ut såhär iklädd detta hela våren. så fint är det.

she don't like it at all

 
godmorgon på er alla fina! ny vecka vart det igen då, och jag är lika trött som vanligt. fan, så trist det är att vara trött hela tiden. oskönt som fasen. men jag ser till att masa mig iväg till jobb, för att sedan spinna och cirkelfysa ikväll. hoppas att det blir lika bra träning som igår, för igår var jag awesome. aja, nu ska jag ge mig av i alla fall .PUSS!

walking away from it all


ME AS THE LITTLE MERMAID

en sak ni inte visste om mig är att...

min favoritfilm som barn var 'den lilla sjöljungfrun' jag såg den jämt. faktiskt så många gånger att mitt videoband (ja, så gammal är jag) gick isönder, precis i scenen då krabban är i köket, ni vet? i alla fall var jag helt förälskad i filmen. jag ville heta ariel och jag band ihop mina ben vid anklarna för att bli en sjöljungfru. helt sjukt. men sånna är väl bra antar jag. hehe!
 

to visit new york city...

en grej som jag bara måste göra innan jag dör är att åka till NEW YORK. jag vill se den stora staden, känna dess puls och strosa rundor där. dock så tror jag att man blir mätt på storstdadslivet rätt fort, men jag måste se det med egna ögon känner jag. och jag vill dessutom besöka hyde park och strosa rundor litegrann där. plus shoppa en massa.
 

he's sitting in the rain


summer & surfing on waves


SO YOU DO by HOFFMAESTRO!

idag har jag tänkt att bjuda er på en låt som jag inte hört föräns förra helgen. av en ren slump så kom jag över den. och jag förstr inte hur jag har kunnat missa den. för den är så jädrans bra och jag gillar ju verkligen hoffmaestro i typ allt dom gör. så nu tycker jag att vi klickar igång den och gör denhär fredagen awesome.
 

ALANIS MORISSETTE RECEIVE

 
I wake up and first thing’s first: I’m of service
I make sure your needs are met as a selfless
I give hard and serve hard and now I, I need a break
I give big, I give all and now it’s time to regenerate

just live your dream girl


SORTOFLIKEITBUTSTILLNOT!

godmorgon på er mina troll! så var det torsdag redan. jag har varit uppe tidigt och gjort att spinningpass med lite fys som avslut. mage och rumpa i fokus. gott mos! och igår fick jag äntligen min efterlängtade löprunda. jisses så skönt det var. det bästa jag vet, tror jag. i alla fall så är det jobb som gäller idag, som vanligt och efter det har jag massor i görning, så jag får se om jag hinner träningen, annars får jag köra hemmapass lite senare ikväll. men i alla fall så är det först jobb som gäller. ha en fiiiin dag på er. PUSS!
 

to make your own damn way


C A N D Y C R U S H A D D

jag har gått och blivit beroende, av ett jäkla spel. nämligen Candy Crush. jag spelar hela tiden och gå och väntar ut tiden när jag har slut på liv. jag är helt manisk. men det är så rackarna roligt att jag bara smäller av. så samtidigt som jag lider så njuter jag till fullo. börja lira ni också vet jag. bli breoende ni också.
 

i'm late as fucking hell


god morgon på er mina fina! jag har försovit mig idag igen. jäkla skit alltså! men jag tror att det kan bero på att jag tränade mäkta hårt, lite halvsent igår. jösses som jag slet. så jag biter ihop och ger mig av innan jag hinner missa skjutsen. ikväll blire städning och en massa träning på shemat igen. jag gillar att ta ut mig liksom. ha en finfin dag. PUSS!

WEREALLYGOTTOTHINKABOUTIT


say it with black & white


to get rid of the feeling

 
morrn' morrn' på er finisar! min förkylning har inte gett efter det minsta lilla alls, så jag tränade bara spinning och lite med tyngder igår. ingen cirkelfys alltså. och jag har sovit kasst inatt också. så här sitter jag, lite försoven. aningens bitter och längtandes efter sovmorgon och varma drycker. men icke, det är dags för jobb och allt det innebär. suck som fasen, säger jag bara. efter jobb blire en löprunda om sjukan ger efter, hoppas på det. PUSS!

& ACNE is the real shit!

OHW! acne slutar tamejtusan aldrig att leverera godingar. som domhär skönheterna vill jag bära till en vårfest. hur sabla fint. massor! jag vill, vill, vill ha jackan. den kan vara det vackraste jag skådat iår. så fin på alla vis. ja, jag är helt enkelt kär som tusan i allt vad ACNE gör. jag ger mig an det nu.

A B S O L U T L E Y N O T


trying to get rid of this

 
hejsan, hallå och godmorgon på er! så var det en ny vecka, och jag har gått och blivit förkyld. så jag har sovit som en kratta inatt. (syns på ögonsvulnaden på bilden, haha!) men jag har sovit tillräckligt bra för att ge mig iväg till jobb. egentligen skulle jag tränat på morgonkvisten, men vågade inte eftersom jag inte känner mig helt hundra får vänta med det tills ikväll. och då ska jag förhoppningsvis klara både spinning och cirkelfys. ha nu en fin dag. PUSS!

a jar full of magic stuff


PETERGABRIELTHEBOOKOFLOVE

 
The book of love is long and boring
No one can lift the damn thing
It's full of charts and facts and figures and instructions for dancing
But I
I love it when you read to me
And you
You can read me anything

'cuz you are my sunshine


make it easy on yourself

 
jag blev väldigt begajstrad (haha! stavas det så?) av denhär bilden. den var så jäkla vacker och så jäkla udda. och jag gilllar att det är ett vinterlandskap i bakgrunden. så fint så. detaljen att hennes hår hänger ner som det bör är dessutom himla fräck. helt klart en favvobild.

crumble beneath our skin

 

REBECCA&FIONA - TAKENOVER

så vart det denhär häliga dagen igen. dagen då man är som gladast, nämligen fredagen. och det ska vi idag fira med en nykomling till låt i mina spotifylistor. jag gillar den massa. har alltid varit ett fan av rebecca and fiona. så denhär ska ni få lyssna till idag. för övrigt så är det premiär för Vardagsrummet på Furuliden idag. så jag tycer gott att ni kan komma dit. klockan 19.00 startar det.
 

got to get this day going

 
godmorgon, godmorgon alla monsterdiggare! hehe, som ni anar så är jag på ett attans bra humör idag. det beror på att träningen igår (spinning och cirkelfys) gick superbra. jag har även varit uppe i ottan och sett till att spinna och köra lite fyspass såhär innan jobbet. massa bra! sen är det dessutom fredag, vilket alltid får en på ett strålande humör. jaja, nog med dösnack. nu ska jag dra iväg till jobbet och dra igång denhär fredagen. PUSS!

& just run along with me


put an anchor on my body

eftersom att kategorien (bucketlist.) är ny sedan igår så tycker jag att det är hög tid att fylla den med lite. så idag kommer sak nummer två, nämligen att jag ska tatuera in ett ankare på min kära kropp så snart som bara möjligt. jag tycker att just ankare kan vara det finaste som finns och dom betyder hemskt mycket för mig. dethär har jag berättat om innan, så ni trogna föjlare vet redan. men jag ska fixa till att få det gjort så snart jag får tid, pengar och tar tag i det.
 

cause we all ♥ eachother

 
godmorgon och glad alla hjärtans dag på er gullefjun! idag gav jag migsjälv sovmorgon som en första gåva på denna hjärtedag. min träning igår blev lite sen förstår ni, så därför kör jag dubbelpass efter jobbet idag istället för att gå upp så tidigt. igår var jag somsagt sen på träningen, men ack så grym jag var. jag sprang milen på topptid och köttade ett fys-pass som en gud. jajävlars så nöjd jag är. hoppas att det går lika bra idag. först ska det jobbas Ien heldag dock. men sen jäklar. PUSSPÅHJÄRTEDAGEN!

rainforest on bucketlist

jag hade tänkt att jag skulle skapa en ny kategori här i bloggen. mest för att jag själv börjar tröttna på allt jag själv skirver om. hehe! så här har ni den nya. Bucketlist. jag kommer här att skriva om saker jag ska/vill/kommer att göra innan jag dör. och först ut i denna nya kategori är; att besöka REGNSKOGEN
 
innan jag dör, eller rättare sagt, så snart jag har råd så vill jag åka och besöka en äkta regnskog. jag vill se natur som fått lämnas ensam i så många år. och jag vill känna doften av det. jag vill dessutom bada i ett av alla dom fina vattenfallen som finns där. så himla mysigt. och såklart så vill jag ha en guide som visa massa djurarter och sånt kul.
 

A N D L I F E S T O U G H

 

it's a brand new day here

 
good morning sunshines! idag är jag som vanligt ett stycke trött, det går liksom inte över under denhär säsongen. men jag kämpar på för att orka med allt ändå. spinningen och fys-passet igår gick bra trots allt och jag känner mig starkare än någonsin. trots tröttheten. tokigt! idag blire förhoppningsvis en löprunda istället, om moder natur slutar med snöandet hela tiden. aja, nu är det dgas för jobb. PUSS!

and like a small paradise

 

P I N K "EXPLOSIONS FONT"

 
jag har härmed hittat dom finaste leggingen ag någonsinn skådat. jag tänker spara som en tok så att jag kan få unna mig fom nästa lön. jag är ju en fattig rackare nu efter jul och massa födelsedagar och sådant trams. men jag är så himla kär i dom att jag måste se till att få hem dom. jag kommer att älska dom för evigt!

♥'s are not made of gold

 
godmorgon på er tisdagströttingar! för visst är vi det. jag är det i alla fall. jag hade gett min högra arm för att få sova litegrann till. sängen var så himla varm och go idag. kan vara för att jag körde på som ett vilddjur på både spinningen och cirkelfysen igår. jag var nämligen sjukt oinspirerad till att träna alls. så då straffade jag min bristande motivation med att köra på som en tok. fint det. mjölksyra ut i fingerspetsarna. så nu är jag sliten och tisdagstrött och ska ge mig iväg till jobb innan det vankas en lång löptur i eftermiddag. ha en fin dag. PUSS!

lana del ray - blue jeans

 

I will love you till the end of time
I would wait a million years
Promise you'll remember that you're mine
Baby can you see through the tears?
Love you more than those bitches before
Say you'll remember, oh baby, say you'll remember
I will love you till the end of time
 

& B Y T H E W I N D O W !


keeping away for a while

 
godmorgon på er finisar! jag har varit en massa frånvarande hela helgen och inte suttit vid datorn alls. så himla skönt faktiskt. jag har bara tränat och umgåts med fint folk istället. hela gårdagen gick i träningens tecken och jag tänker fortsätta på det spåret idag. dock så ska jag jobba lite innan både spinning och cirkelfys tar fart. så nu ska jag se till att hoppa iväg. PUSS!

and take a trip to london

 

puting som old records on

 

sitting on the shoulders.

 

IMAGINEDRAGONS - IT'STIME

äntligen är det dgas för fredgaslåten igen. idag har jag valt ut en rikitgt bra låt till er. det brukar jag i och för sig göra. men just denhär är lite extra bra tycker jag. den tilltalar mig på alla sätt som går. helt sjukt bra med andra ord. så se till att smälla igång den och börja att njuta. för det gör jag.
 

just some thursday humor


a bottle and some candles

 

take you stuff and leave


need to get some sun now

jag är inte direkt personen som vill åka iväg på solsemetrar och så. detta beror mestadels på att jag är på tok för rastlös för att bara ligga på stranden i en vecka. men jag har tänkt om lite nu. för jag saknar solen och sommarvärmen så SJUKT mycket. så jag vill inget heldre än att åka iväg till sol och bad och mysa en vecka, i höst gärna. who's with me?
 
såhär gött vill jag ha det! jösses så fint.

like the day you found me

godmorgon på er fina ni! så var det en ny morgon och jag har sovit väldigt oroligt och lite inatt. skitjobbigt. och då såg jag ändå till att träna massor både spinning och fys-pass igår för att trötta ut migsjälv inför natten. men jag är nog inte helt kurant som det är nu. så jag sovar illa och får typ feberfrossa hela tiden. skit! dock så är det dgas för jobb nu och jag hoppas att dagen går smärtfritt förbi. för efter jobbet väntar löpning och storstädning av huset. PUSS!
 

make it seem a bit harder


BEAUTIFULINDIFFERENTSHADES

 
 

& like one of those days

 
morrn' morrn' på er people! idag jobbar jag det sena passet, så jag har fått en välönskad sovmorgon. dock så känner jag mig inte utvilad alls, utan snarare tröttare. precis som om jag håller på att bli sjuk eller något. hoppas inte det!
 
i alla fall så gick träningen bra igår, men jag var seg som sirap. dock så är jag inte tjejen som sänker tempot eller vilar när jag känner så, utan snarare tvärt om. så jag spinnade som en tok tills svetten sprutade och likadant gjorde jag, någon timme senare, på cirkelfysen.
 
jaja, nu är det dags för jobb, och dit ska jag pulsa i massa snö dit. suck som fan på snön. jag vill ha vår ju. men jag får gå i'et ändå. ha en fin dag på er små troll. PUSS!

& time to wear it all day

 
dethär är enligt mig den perfekta shoppingoutfiten. ni vet exakt detdär man vill gå runt i en hel dag, både för att det rä snyggt och för att det är så himla skönt. och så gillar jag tshitren massa, massa. jag tycker att den kan komma och bo in sig i min garderob så fort som möjligt. är nämligen lite kär i just blondie. och väskan får gärn hänga på dessutom, för den är döfin.

and there will be light


having a really bad start

 
godmorgon på er finisar! idag har jag tagit en orfivillig sovmorgon. jag 'råkade' nämligen stänga av klockan istället för att snooza, så jag är sen och stressad. skitstart på veckan med andra ord. men jag ska se till att ändra på det då det är både spinning och cirkelfys ikväll. och träning är min bästavän sånnahär dagar (alla dagar för den delen). nu måste jag dra. PUSS!

THE PRESENT - G H O S T S

 
Far below the shiniest stars, shiniest stars won’t shine for ever
Take your soul and you can go far,
If you don’t fall from grace of favor
Golder weights are those who star
You can take now and I’ll take never
 

want somethin out there

 

& the boots are now mine

 
även om jag inte tycker mig ha råd att unna mig saker just nu, så vart jag så illa tvungen att klicka hem dessa när jag såg dem. så himla snygga ju. och coola dessutom. plus att det alltid är ett megapluss att bli lite längre. jag är en massa nöjd och längtar till de dimper ner härhemma. (från H&M för er som undrar)

& make it stay with you


2 FEBRUARI BIG SIS'S DAG

dethär ska firas som SÖREN!
 

like beer and a cigarette


LLOVE - DADA LIFE REMIX

hepp, hepp! så var det dags för en liten röjlåt, eller i alla fall en låt sm ger oss en härlig feeling. eller hur! för det är fredag och vi ska tamejtusan fira helg. så då tycker jag att vi kickstartar helgen med denhär sköna, dansbiten. lyssna och avnjut den mina vänner, så bra som det är sagt. (den drar igång på riktigt vid 1.30 för er otåliga)
 

& make me come in double

godmorgon på er mins små gosisar! så var det fredag och jag har varit uppe med tuppen och spinnat, plus fys-pass(at?) på morgonen. känns som om det är allt jag gör då jag tänade dubbelpass igårkväll. men, det är så himla skönt. så nu sitter jag pigg och redo för att ta denhär dagen i hornen och göra det med storm. för idag är jag på gott humör och spökena är puts väck. PUSS!