and keep the sumer coming

när vi ändå var inne på detdär med vårkänslor, festival och dendär feelingen. så tänkte jag bjussa på lite mer sådan musik. det låter väl inte alls fel va? för lite sådan lycka som man skaffar sig på sommeren till musik. den är obetalbart underbar. så nu ger jag er ett fyrtal i fina låtar att lyssna på idag. 
 

a kiss in the middle of.


gone forever - johnossi

hepp, hepp! äntligen fredag igen, eller vad sägs? jag är ett stycke glad i alla fall. jag har dagen till ära valt en ny och väldigt fin låt att spela för er. jag känner lite sommar och festivalkänsla även denna fredag. och därför blir musikvalet av den kategorin igen. men jag hoppas att ni kan känna 'feelningen' med mig och mysa en påsk som denna. vår i luften va!
 

need to see before i go!

som ni alla säkert redan vet, så är jag ett stort fan av Neil Young. och jag har satt som ett av min bucketlist-mål att jag ska se honom innan jag dör. probelmet är nog bara att jag måste ta mig till amerika för att se honom. eftersom han är lite till åren nu, så tror jag inte han världsturenerar mer. men jag ska försöka mitt bästa för att få se karln. (nedan ser ni en ung varitant av honom.)
 

to put the faith in love

 
godmorgon på er sötisar! idag är det skärtorsdagen och idag ska man gå påskkärring och tigga godis. en aktivitet jag älskade som barn. idag tänker jag dock inte göra det. men jag ska se till att ha godis hemma efter jobbet utifall det kommer någon. hoppas lite på det faktiskt. 
 
jag har varit uppe tidigt och kört ett träningspass som heter duga. två milspinningcykeln och ett corepass efter det. fin start på dagen. jag kände att jag levde i alla fall kan jag säg. nu är det dags för jobb och efter det är det långhelg med mina fina som väntar. PUSS!

with the shades of gray

gray
 
ojsan! som jag längtar tills det är sommar känner jag. jag vill bara springa med bara armar och ben utan att frysa. jag vill sucka över hur varmt det är och ha svartmålade naglar. och så vill jag ha allt detta ovan. så himla fina saker. så ge mig lite sommar nu tackar!
 

we all want spring now.

godmorgon på er alla finfisar! idag har jag varit en piggelin tös hela morgonen och det är just sånnahär dagar som morgon kaffet smakar extra bra. jag har dock inte varit uppe i ottan och tränat, eftersom träningen igår blev sent på kvällen. men jag både sprang milen och fysade lite igår så dagens träning kan gott vänta tills ikväll.
 
för övrigt så är jag trött på kylan och allt som den innebär. jag vill ha vår nu. jag vill ha tunna jackor och tygskor. inte tio, jäkla, minus på morgonen. nej, nu får det sluta vara vinter tycker jag. helst kan det ha slutat tills jag slutat jobba i eftermiddag. ska vi säg så? japp, det gör vi. PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a little piece of my home

jag har varit lite dålig på att visa er delar av mitt älskade hus kom jag på idag. så nu har jag fotograferat tre delar av det så att ni ska få se lite av hur mysigt jag bor. jag har redigerat bilderna lite, eftersom jag tycker att det är finare så. (biltext under bilderna)
 
 
dethär är ett rum som jag kallar för lillrummet. det är en passage ut till baksidan och ett väldigt litet rum. men där är mysigt som tusan och jag älskar fondtapeten. här står även ett piano i detta rummet, men det gjorde sig inte på bild.
 
 
 
här har vi 'matsalen' eller förlängningen av köket. köket är nämligen litet, smalt och utan plats för matbord. så det har vi här istället. dethär än nog rummet vi hängen mest i då det har en hög mysfaktor och här är även datorn... (ni ser litelitelite av köket till höger i bild.)
 
 
och till sist, så har vi vardagsrummet. som är själva pärlan i huset. hur fint rum som helt och dessutom stort och ljust. det som ine syns på bilderna är tv:n och den delen av rummet. men tro inte att vi sitter utan tv, för så är ICKE fallet. vi har en, men jag tyckte inte den platsade på bild.

& the time of a new era

 
godmorgon på er pärlor! så var det en ny dag igen. träningen igår gick alla tiders. jag struntade i spinningen på eftermiddagen och drog ut och sprang en mil istället. i solen. förstå lyckan. jag behövde inte ens någon mössa på mig. efter att jag kutat färdigt så vart det dags för cirkelfys, och jag köttade som en tokig. så jag är nöjd och glad, när jag idag hoppar iväg till jobbet och övertiden som väntar där. ha en fin dag. PUSS!

PENNY&THEQUARTERS-YOU&ME

här om dagen, när jag var sjuk, så tipsade jag er om en film. minns ni? i alla fall så hoppas jag att ni sett den, eller tänker göra det. för den är massa bra. i alla fall så hittade jag en fantastisk låt i denhär filmen också. den finns tyvärr inte på spotify. men jag måste bara delge er den. så klicka igång och känn hur fint den är. jag älskar den.
 

a brand new week for me

godmorgon på er mina sötnötter! idag sitter jag och taggar inför en helt ny vecka med massa nya möjligheter. och så är det påsk i veckan dessutom. jag har varit en vilde hela helgen, så det lider jag lite för idag kan jag säg. trött som en tok. men det brukar jag vara varje måndag ändå. hur lugn jag än har varit under helgen. i alla fall så var jag på träningsbanan igår och köttade loss med både milen (löpning) och massa fys träning. duktig tjej. idag blire spinning och cirkelfys. men, nu är det dags för jobb. PUSS!
 

finding a brand new love

 
ojojoj! jag har kommit underfund med att jag måste se till att skaffa mig ett par vans till sommare och våren. visst älskar jag converse, men jag känner att det är dags att lämna det lite nu. så kom det sig så att jag surfade förbi dessa godingar och blev kär med ens. jag måste haffa ett par och det är snart. och jag vill hemskt gärna ha ett par mönstrade eller rosa. för det är fint det.

some explanation for you

såhär ligger det till, i punktform...
 
  • jag drar mig tillbaka litegrann här i bloggen. känner att jag inte orkar eller vill pressa fram massor som inte blir bra. så mindre, men med bättre innehåll blire från och med nu. 
  • jag saknar motivation till att ta tag i massor som gäller livet, och lever därför i en gråzon just nu. dock så lider jag inte av det utan glider bara rundor.
  • detdär med träningen går galant och jag är i mitt livs form just nu. (minus sjukan i veckan då'rå) ni ska veta att dethär gör hela min vardag till den bästa jag vet. älska träningen!
 
jag är, glad inte bitter, pepp inte deppig och aningens tokig!

DETKOMMERALDRIGVAÖVERFÖRMIG

har ni någongång varit med om att ni älsat en låt från första tonen? jag kan säg att jag kände lite så med denhär. jag kände hur mycket jag saknat att lyssna på håkan (han var ju favorit förr) och hur mycket jag saknar sommaren och lyckan i den. jag blir dessutom glad och känner igen mig i texten. håkan det går rakt in i hjärtat på mig.
 
 

och jag kan älska dig just som den där elden

jag tänker aldrig dö, nej

det kommer aldrig va över för mig

men jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig

om du leker med mig

Det kommer aldrig va över för mig


i'm up on my feet again

godmorgon på er mina fina små troll! idag är jag på fötterna efter en veckan sjuka som heter duga. jag har legat pall hela veckan. så jag är ett stycke glad över att vara på benen igen och tänker därför vara glad denna fredag. trots att det vankas övertid och det är snöigt och svinkallt ute.
 
för övrigt så har jag tränat för första gången på hela veckan denhär morgonen. och det gick över förväntan. tokigt! jag räknade med en kass och seg start. men jag har haft tur verkar det som. grundfysiken lämnar mig inte i första taget helt enkelt. men somsagt så ska jag dra och jobba lite nu. ha en fin dag. PUSS!
 

and sitting by the beach


B L U E V A L E N T I N E

det var allt bra längesedan jag gav er en film som tips. och idag, när jag ligger hemma och är sjuk, så har jag faktiskt sett på en som jag vill rekomendera för er. den är väldigt sorglig och verklighetstrogen. jag kan säg att jag fällde ett par tårar. och som dom säger i filmen; you always hurt the one you love. se den!
 

and with a touch of pink

 

i'm still sick in my bed

jag mår inte bättre idag. inte allt för att vara exakt. febern är hög och jag ligger mest och tycker synd om migsjälv. såhär dåligt har jag inte mått på ett bra tag kan jag berätta. så jag ska gå till sängs nu igen. (bilden är från i fredags) ha en fin dag hörrni. PUSS!


& even if it feels fine.

 

couldn't work it out no

min sjuka blev värre under dagen. så jag fick se till att gå hem, för att vila upp mig. jag tänker hålla mig i sängen resten av denhär dagen. PUSS!


she's a bit bitter today

 
morrn' morrn' på er allihopa! så var det ny vecka. jag har enda sedan i lördagsmorse varit kass och jag är inte direkt på banan ännu. feber och frossa mm, har varit helgens toppar. så jag är trött och aningens negativ idag närjag drar mig iväg till jobbet. hade egentligen behövt sova mig frisk ett par timmar till. men vad gör man. så nu drar jag. hörs sen. PUSS!

BABYNONAME-BRITTAPERSSON

 
såndär lagom låt en söndag!

i'm dancing it all away

 

brigths up my day today


& pouring that liquor up


pointing his finger at me

 

T R J - O D E . T O . O I

så var det fredag redan igen. tokigt som tiden går trotts vintertid och trötthet. i alla fall så är det ju dags för fredagslåten som ni nog förstår. och jag ska även denna, likt förra, fredagen lira en danslåt för er. det är nämligen så att jag lyssnar loss på sådan musik hela tiden när jag tränar spinning. så därav danstempot just nu. i alla fall så vill jag upp på ett dansgolv när jag hör denna. lyssna!
 

a twinkle in the corners

 
godmorgon mina gosingar! är ni uppe och redo för fredagen då? det är jag! som vanligt så tränade jag dubbelpass igår, standard på torsdagar, och imorses var jag uppe och körde ett pass spinning och lite fys. så jag är igång och redo för en fin fredag med allt gott som den kan innebära. se nu till att ha en fin dag finisar, för det ska bannemej jag se till att jag har. PUSS!

some pictures with love.


make the time worth it!

 

got snow on my eyelashes

godmorgon på er mina gullefjun! idag ligger snön vit på marken. och mycket har det kommit också. det snöade hela kvällen igår, men jag trotsade snö och halka och gav mig ut på en milsrunda löpning ändå. fint som attans var det, förutom all snö i ögonen då. och efter det så gjorde jag ett fyspass här hemma. duktig tjej. idag blire spinning och gruppträning ikväll. det gäller att ligga på topp. ha en fin dag nu, för det ska jag se till att ha. PUSS!
 

& the coney island queen

 

SLIM,REGULAR&TRASHEDJEANS

 
denhär brallan kan bli ett måste för mig nu till våren. den är galet fin och sådär perfekt sliten dessutom. och den kostar ingenting alls, typ. bara 299sek. galet bra. så när marslönen trillar in så ska jag se till att knalla iväg och handla ett par. lutar åt de ljusa, men jag är inte säker, för dom är finfina bägge två.

put that song on repeat!

 
godmorgon på er mina fina! igår tog jag och sprang en lång springtur efter jobbet. så himla skönt. har inte sprungit på två dagar så abstinensen vart skyhög. och det gick bra må ni tro. så jag hoppas på en löprunda ikväll också, men dessvärre så faller snön ute, så vi får se hur det blir. fyspasset ska jag köra idag oavsett, och kan jag inte springa så spinner jag. i alla fall så är det massor att göra på jobbet idag så jag ska kila iväg och börja en timma tidigare. PUSS!

& so cute you almost die

jag kan bara säg att jag dog söthetsdöden innan idagnär jag bläddrade förbi domhär finfisarna! så jag vart tvungen att dela med mig av lite söthet till er. hur gulliga då? man vill bara pussas på dom ju. helt galet, som jag vill ha enliten valpis att mysa med. och luktar gott gör dom också. 
 

& TO FEEL EXTRAORDINAIRY

 

cold and vinter outside

 
godmorgon på er gulletjuttisar! ny dag och det är svinkallt ute. usch! jag vill ha vår och värme nu ju. massa sol dessutom. men det får väl vänta ett tag till. i alla fall så gick min dubbelträning igår bra. och jag är en nöjd tös. jag var nämligen inte alls i kroppsform eller på humör. men det gick prima. idag är det en långdistansrunda löpning som gäller efter jobbet. så skönt det ska bli. nu; jobb. PUSS!

DON'TLETTHEMANGETYOUDOWN!

 
and the sign said, long haired freaky people need not apply!
and the sign said, long haired freaky people need not apply!

& an awesome place to be


a girl in shades of gray

 
godmorgon på er alla små trollisar! ny vecka med nya tag och jag känner mig ine alls pepp på det. vill bara sova och dra täcket över huvudet. dock så blir jag lite glad när jag ser tillbaka på helgen. för den har varit bra. jag har tränat som en galning och det har gått sjukt bra. sprungit låndistans i lördags och spinnat och fyspassat igår. massa fint. idag blire spinning igen för att sedan avsluta med cirkelfys. ganska gött att ha tighta sheman när man inte är på topp i humöret. aja, nu är det jobbedags i alla fall. PUSS!

you can't see the light

jag tyckte att denhär bilden var himla bra på något vis. för finns det inte massa skit så finns ingen kärlek liksom. inget ont utan något gott. i alla fall så har jag svårt att se det fina just nu. och i dessa lägen så behöver jag något som denna bild för att smälla till migsjälv på käften. rent krasst. aja, det var väl allt. fuck söndag!
 

girl sitting on a swing

 

the way i fell of a dress

 
denhär klänningen fångade min blick innan idag och jag blev kär. den är så fin att jag svimmar lite härhemma. och skorna tösabiten har går inte av för hackor dom heller. en sak är i alla fall säker, klänningen måste jag bara hitta. skorna får bli ett senare projekt, om det ens blir något. men klänningen vill jag inte släppa. deså!

& looking at the skyline


and i got you in my sight


B A U U E R HARLEM SHAKE

wohooooo! äntligen dags för fredagslåt eller hur. detdär med fredgslåt har blivit en helgstartare som attan för mig. så jag är lycklig som en tok att vi är där. idag ska vi köra på en dansig och lite upptempolåt. jag tycker mest att den piggar upp en dag som redan är pepp som fasen. så man blir sådär sjukt taggad ni vet. i alla fall här kommer den, harlem shake!
 

in the fitness generation

godmorgon på er mina fina! idag är det dagen som vi längtat så efter. det är fredag och snart helg. så jädrans fint! jag är dessutom massa pepp eftersom träningen (dvs. dubbelpasset) igår gick topptopp och idag har jag kirrat ett pass spinning och lite fyspass på mrogonkvisten. bra start på dagen det. det tog i och för sig emot idag, men såhär i efterhand är det skönast i världen. så nu ska jag skutta iväg till jobbet innan jag kickstartar denhär helgen. PUSS!
 

awesome, obey and black

 
ojsansa! jag råkade visst sätta ihop lite saker som jag vill ha, idag igen. är en sucker för det som ni nog märker. i alla fall så vill jag ha detta. jag har iofs redan solisarna med resten får mer än gärna dimpa ner hos mig snarast. speciellt skorna. i alla fall så tycker jag att svart är helt rätt och kommer alttid att se till att ha svarta saker att falla tillbka till. så bra!

when you wish upon a star

 

i'm on my way out there

godmorgon på er mina finisar! snart är denhär veckan till sitt slut. sa precis till min älskade kise att det bara är imogon också, efter det kan vi mysa isönder. dock så gäller det jobb och träning idag innan det är fredag. idag ska jag spinna ett pass och efter det gruppträna som vanligt. gott med dubbelpass. igår körde jag på en lång löptur och lite fyspass. massa bra. har en härlig träningsverk i bröstpartiet idag kan jag säg. aja, strunt i det nu. för nu måste jag kila. PUSS!
 

tct - we're all gonna die

 
There was a time in my life I couldn’t look at the sky
A time so dark I couldn’t see any light
Then one day you came *stopped all* the pain
But now you’re in the place I wanna take you away
I know the sun will get through, you gotta let it reach you
Don’t waste your time cause we’re all gonna die
Have fun, and everybody just clap your hands yes

ANDEVERYTHINGAROUNDMECRIES

 

quite a good feeling hun'

 
godmorgon mina små lammisar! hur är läget idag? själv så är jag på ett himla fint humör. jag sprang nämligen en långrunda igår, hela 15km i ljus och solsken. och efter det så städade jag hela huset. så idag vaknar jag upp med en känsla av välbefinnande, som jag länge saknat. åh, jösses som jag har saknat att springa i ljuset. helt underbart. men, nu är det dags att sansa sig och dra till jobb, för att efter det försöka springa en långtur och träna fyspass även idag. PUSS!

top off the eiffel tower

 
innan jag dör så vill jag tillbaka till paris och åka/gå längst upp i eiffel tornet. jag gjorde en liten deal med migsjälv sist jag var i paris. att jag inte skulle åka upp alls. för då vart jag tvungen att åka tillbaka för att göra det en dag. jag vill dessutom att denna dag ska vara på våren, då jag hemskt gärna vill se paris på vårkanten i dess gröna skrud. var där en höst sist.

in the truth of the eyes


take me away from this...

 
morrn' morrn' på er mina fina! träningen igår gick inte alls så bra som jag hoppats. var för trött och seg för att fixa det helt klockrent. men jag kämpade på som en tok som vanligt i alla fall. så inatt har jag sovit hårt och drömt sjuka mardrömmar hela natten. vad fasen händer med min vilotid egentligen. den liksom tas från mig hela tiden. är det inte förkylningar, så är det mardrömmar eller panikkänslor. skit också. i alla fall så är det dags för jobb nu, och efter det vankas det långdistanslöp och städning av hus. ha en fin dag. PUSS!

brown all over the place

i sommar en kväll så vill jag springa rundor helt brunklädd. från topp till tå. det är så rackarns snyggt att köra på en helfärg i allt man har. dock så kan det bli trist i längden. men en kväll såhär så är det inga problem alls. sen så vill jag tillägga att jag gillar sandalerna som attan. hade det inte varit för att jag hatar att visa tårna så hade jag haffat dom direkt.

get on your feet and move

so, don't sit around anymore!

get it out of my system

 
godmorgon på er mina fina! idag är jag snörvlig och trött som attan. jag hatar att denhär förkylningen jag ligger inne med, sedan två veckor tillbaka, inte kan bryta ut ordenligt eller gå över. för dehär med att snora och sova kasst är inte kul alls. igår var jag till och med tveksam til att träna, men gjorde det endå och det gick bra. spinning och lite fyspass. massa fint att träna tills musklerna ömmar. jaja, nu är det dags för jobb och efter det vankas spinning och massa cirkelfys. bra dag. PUSS!

so what do you say then?


red,green,offwhite&wolf

 
idag kom jag på migsjälv att vara ganska motsägelsefull. på två punkter. jag gillare denhär outfiten skarpt. men det är två saker med den som inte stämmer överens med mina senaste uttalanden. först, så vill jag ju ha vår och sommar och ska inte digga vinterkläder och sedan så är det dethär med vargprylar det är inte min melodi direkt känner jag. (hehe, tänker inte uttala mig ytterligare om varggrejen, men ni nära mig vet vad jag menar) men hur som haver, så var det här fint och jag ville visa er. sen så har tösisen awesome hår dessutom.

so is it in your heart?


summer, smile and partys

 

she's behind a big fence


THE KNIFE H A N D Y M A N

så var det redan fredag igen. och idag är jag ledig vilket innebär att jag har massa kul för mig. så därför ska jag spela en låt som är både glad och rolig på samma gång. jag kör en the knife vecka om ni undrar. har saknat dom så attans mycket, så nu köttar jag för fullt. håll tillgodo.