Alla flyttar i converse.

dsc00049 (MMS)

Alla flyttar i converse...


ännu en jädra text, va?


Har tydligen en liten förkärlek till dom...

what a lovely saturday.

Morrn' morrn' Lördag! Och ronniL är ett stycke pigg och utvilad dagen till ära. Gött. Det är inte ofta man kan säg det en lördag under semestern. Höh. Men igår var jag tröttare än tröttast och pallade inte trycket alls. Så efter en film, så somnade jag tidigt och snabbt.

Idag blire till att flytta robbz, till hlm (för flytten blidde upskjuten sist). Och bäst av allt är att han flyttar till första våningen. Massa bra med så lite trappor som möjligt. Så nu ska jag ge mig av och konka prylar. Puss!


the tongue sticking out

Då har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat iordning mig. Dock så kan jag säg att jag är trött fortfarande och inte upplagd för något alls. Men jag antar att jag helt enkelt får se till att piggna till vare sig jag vill eller ej. För snart bär det av ut på golfbanan för att gå fyra timmar i regn. Hej negativ! Aja, det blir med finfisar till folk i alla fall. Så det blir nice trots regnet kan jag tro. Puss!


i need some more sleep.

Jösses. Så trött jag är. Det känns som om allt på hela min kropp väger ton. Och jag okrar inte något. Plus att det regnar ute. Ella känns ungefär lika trött. Och jag tror att vi "soff-myser" bort hela denhär regniga förmiddagen. Deså. Hur har ni det? Är ni piggelina eller? (grattis i så fall!) Puss!


JAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILL



Så snälla ta med mig till ett nöjesfält fort som fasen!

can you see paris then?

Tjolahopp! Då var jag pigg och vaken igen. Efter en massa mat och en kall dusch och typ en liter kaffe, så är jag på topp igen. Nu ska jag och j ge oss av till robbz för att flytta honom. Han ska nämligen bli strostads bo, eller hlm's bo rättare sagt. Så nu rullar det igen. Puss!


en liten torsdags undran


when you can't feel it...

Hallojah mina små frön! Då var jag uppe och redo igen. Och det är fasen en bedrift, med tanke på hur vi (läs ronniL) gick loss igår. Mojito's är farigt som fasen. Så idag ligger jag ganska lågt och tar allt i ett lite långsamare tempo. (än så länge i alla fall) Men nu ska jag se till att fodra J och mig, så vi klarar av dagen.  Och allt vad den har att ge. Puss!


Ute med flotten ikväll.

dsc00043 (MMS)

Ute med flotten ikväll.


THISISHOWITALWAYSSHOULDBE!

För att visa er lite vad jag pysslat med så kommer här lite bilder. Första regnet är ifrån igår när vi satt vid sjön och grillade. Hur mys som helst. En ska jag gärna gör om snart igen. För fasen så bra man mår av sjö/hav och en eld. Det är lätt njutbart. Och gör en gott som tusan.


Och andra bildregnet är ifrån idag, då vi tog saab9000 till kullaberg och gick ner till Nimis. Jösses vilket jobb och jäklar så fint där är. Men jag kan säg att man känner att man är rökare och inte så jäkla motionerad när man ska upp igen. För jösses som jag svettades och andades högt. Och värmen, GUD! Illa. Så nästa gång jag åker dit ska jag se till att göra det en dag då det är liiiite svalare (ca under 23grader)!


Det blev utflykt, Nimis!

dsc00042 (MMS)

Det blev utflykt, Nimis!


the mood is up & so am i

Tjabba trollungar! Då var jag uppe igen. Igårkväll blev det som sagt en lugn och mys kväll tillsammans med Kachan och J. Vi satte oss nere vid sjön och drack lite öl och eldade. Hur gött som helst. Idag vankas det antingen golf eller utflykt. Jgg hoppas personligen på utflykt, då jag vill lämna whitesea lite. Men jag gillar läget vad som än görs. För semester är njutbart som tusan. Puss!


We all started a fire!

dsc00041 (MMS)

We all started a fire!


Whitesea är vackert...

dsc00040 (MMS)

Whitesea är vackert...


IEVENLOOKTIREDONTHEPHOTOS.

Nu är jag hemma och aptrött efter att ha gått 1 mil. Jösses sån duktig jag varit. J och robbz åkte dock golfbil hela rundan. Så jag har åkt det för första gången i mitt liv idag också. Men fasen så trött man blir av att vara ute så länge och gå så mycket. (för jag är väl inte trött pga att jag gick upp vid 06.00 idag heller? IRONI!) Aja, så ikväll blire lungt med allt och en tidig nerbäddning. Eller? Häh! Vi får helt enkelt se...


i went mahogney-red now!

Nu har jag vaknat till igen och dessutom hunnit fixa håret. Dvs färgat det. Så numer är det helfel att kalla mig brunett, då jag är magogneyröd typ. Oavsett så blev jag helnöjd och nu ska jag ut till golfbanan och visa upp det. Näerå, men jag och j ska käka där och så ska jag ut och lira med honom och robbz. Och det ska bli trevligt, för det var längesedan jag var med ute. Och solen skiner ju!



my name in arabic letters

Jag gjorde precis ett litet facebook test. För att få se hur mitt namn ser ut med arabiska bokstäver. Och så när jag väl sett det och begrunnat över det, så slog det mig. Att här nedan kan stå precis vad som helst och jag har ingen aning alls. Så därför, vänner. Är det någon av er som kan och vill reda ut om dethär är rätt för mig. För det hade varit mega-shysst (stavning?). Pöss!


THEMOSTWICKEDTHINGINTHEWORLD

Tjenare tjenare. Dethär är det sjukaste jag varit med om. jag är redan uppe och vankade pigg och utvilad klockan 06.00. Trots att jag satt hemma hos Manda och drack rosé och käkade ost tills klockan var ett. Men aja, inte mycket mer att göra än att gå upp och gilla läget. Förhoppningsvis så somnar jag väl en stund på soffan snart. Eller rättare sagt, jag ska se till att göra det. Puss!


a pretty pair of scissors

Då var jag redo att börja fira min semester. Med nya fina nails och en blommig sax (inhandlat i hlm idag). Japp, jag var inte på affären Tiger (stället där allt kostar tio kronor) och hittade en finfin blommig sax som numera är min. Hur fint, med blommigt va? Plus att jag till både sla's och min frissas förtret så handlade jag även hårfärg. Dock så vet jag inte riktig var, när eller hur jag ska fixa det. Kanske så väntar jag en stund till.

den finfina saxen, som var billigast av allt.

Hur som så har jag nu tänkt förtära mig ett par heiniken, och njuta av att dethär är den första dagen på min semester. Hah! Så jäkla skönt att det finally är min tur att vara ledig. Gött skit.

och jag älskar mina nya brills (handlades i lördags), mest av allt!


my new lipstick of love

Oh! Nu ska jag visa er det finfina läppstiftet jag införskaffade mig i lördags. Jösses så kär jag är i det. det kommer från make up store och är typ aprikost. superbt till min fräkniga hy. Och för att inte tala om somrigt som tusan. det var lätt värt dom 170 kronorna det kostade. Sommarfrächt och lyckat.


the sun is shining on me

God morgon Måndag! Idag blire till att dra in till hässleholm och fixa nailsen och strosa rundor lite. Och tamejtusan, solen skiner på min första semesterdag. Dethär bådar gott. Så det enda som behövs bokas lite närmre nu är la kvällen, för jag vill inte sitta ensam min första semesterkväll. Alls. Så nu drar vi ihop något finisar. Puss!


being a total couchpotato

Då vädret suger. Så ligger jag på soffan hela dagen och ser till att vila upp mig inför semestern, som startar imorn. Jej. Så just nu har jag hyrt Shutter Island och ska se den. jag hoppas och tror att den är megabra. Och inte så jätte läskig, för jag pallar inte megaläskigt.


the rain is poring down.


varför är det inte såhär soligt ute?
ge mig sol NU!

feeling good on a sunday

Gütten morgen sötnötter! Nu har jag äntligen vaknat till liv efter gårdagens bravader.  Tennisturneringen var väldigt trevlig och efter dess slut tog vi oss in till hässleholm och partade lite till. Dock så tog jag det massa lugnt eftersom jag inte är helt migsjälv ännu. Medecinerna gör mig fortfarande trött och jag vill inte riskera något. Men det var trevligt och jag träffade massa bra folk. Hur hade ni det då? Pussel!


i'm always on the run...

Tjenare tjenare! Nu är jag hemma och vänder igen. Efter en utsökt shoopingrunda. Jag hittade massa och bara great stuff. Härligt. Plus att jag fick äta på MAX, och det älskar vi. Det enda lite negativa idag har varit att jag inte är miljonär och att det har varit väldigt mycket folk. Men jag är go och glad och har till och med läppstift på mig. Udda! det ser ni kanske. Älska färgen.

Nu ska jag ge mig av igen för att se på när vuxna kalrar svettas tennisbanan. Hoppas att ni får en lovely kväll gullungar. Puss!


shopping, shop, shapping?

senna senna ppl! Idag ska jag trotsa min trötthet och ge mig av till väla (shoppingcenter) med beeesta sla. Och jag ska försöka hitta massa fint att fylla garderoben med. Förvånade? Häh. För jag har ju så lite kläder, visst? Hur som så ska det i alla fall bli APkul att vara med sla, för det var ett tag sen vi hittade på en sånhär sak. Kul. Vad gör ni då? Mina dåliga-på-att-kommentera-läsare. (pik som fan!). Men, Puss!


suddenly it's happens...

Ja, plötsligt händer det. Jag fick lite ork, och tog tag i att sminka mig. Fasen så gött att palla med det. Förstå att det varit typ det sista jag tänkt mig hela denhär veckan. Så nu ser vi till att hålla alla tummar och tår för att orken håller i sig. För alltid, visst. Köss!


it's such a heavenly way!

Eftersom det är fredag, så ska jag bjussa på en liten bit, som jag bara älskar att fixa och dona till. Denhär låten får allt att bli så lätt och jag älskar det. Så ta och sätt igång den och njut. För det är den värd. Puss!


WILLSHEEVERWEARMAKEUPAGAIN?

Tjena tjena mina små oliver! Häh, fasen som jag hittar på nytt va? Nu är jag i alla fall uppe, men trött fortfarande. Jag vet att jag är en jädra gnällröv denhär veckan. Men det är faktiskt synd om en stressflicka som blir SEGAST i världen. Jag vill ju att allt ska gå i ett jädra tempo ju. Men, icke.

Hur som helst så har jag i alla fall tagit denhär segheten och gjort den lite nyttig. Då jag framkallar MASSOR av bilder och fotoböcker från 2010. (jag började igår) Och det är skoj att tänka och se tillbaka ska ni tro. Jösses vad man gjort saker. trots att knappt något tid gått. Framkallar ni bilder? Puss!


'cause lips are hothothot

 

Och jag har varit väldigt produktiv må ni tro. Jag har fixat ganska mycket av det på listan (i inlägget nedan). Men nu är jag så jädrans trött att jag pajjar. Så nu ska jag sova och vila bort resten av denhär eftermiddagen. PüSS!


today i'll try to do this

Jag har nu suttit och knåpat ihop en liten lista, på saker som ska/bör göras idag. Och jag ska göra allt i min makt för att klara det. Dock så tror jag att orken kommer tryta och en del saker missas/inte göras (inte sovpauserna då, men alla andra punkter). Jefvla medeciner! Aja, here we go...

 

 


sleeping this day away...

Morrn' morrn' snyggon! Nu är jag uppe igen. Och jag kan säg att jag sovit som om jag vorde död (nu när jag tog vissa medeciner på kvällen). Jag somnade innan klockan var nio igår och har precis gått upp. Jag kan dessutom tillägga att jag lätt kunnat somna igen. Men katten ska ha mat och fler medeciner ska tas. Piii! Bara att härda ut. Och kämpa på. Hur har ni det då? Puss!


going on a sister-walk.

Tjenare kungen (igen)! Nu är jag lite allert igen, tro det eller ej. Så snart ska jag ta mig i kragen och vingla en runda med min storesyster. Och vingla är verkligen rätt ordval, då jag är så trött av medecinerna så jag stapplar fram som ett nyfött föl. Illa. Dock så ska jag testa att ta några av medecinerna till kvällen istället, för min doktor sa att det kunde hjälpa mig bli liiite piggare. Så jag kör på det och ni håller tumme. Visst!?

En sak till; JAG KAN VISA MIG UTAN BRILLS NU! (då svullnaden lagt sig under dagen, jag hoppas bara att det håller sig nere nu...)


NOWYOU&iKNOWTHEDiFFERENCE!


vote for my cow-shoe!

Självklart skall den inte göras i äkta skinn!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


WEDNESDAY&IALMOSTLOOKNORMAL

Godagens, godagens mina små colastänger! Häh, är aningens segare än jag verkar. Eller MYCKET segare för att vara exakt. Men det bästa idag, och det som får mig på gott humör är att jag typ ser någorlunda normal ut i skallen igen. Jej! Men vad gör det när man knappt kan ta sig ur sängen för att man är som ett kolli? Jo, jäkligt mycket faktiskt. För det glädjer som FAN att se att det är på bättringsvägen. Men nu ska jag vila igen. Puss!


today i realized this...

Tisdagen den 20 juli's konstaterande (mini-version)...
  • Jag håller på att av denhär allergin, antingen av trötthet eller av svullnad. Blö!
  • Mina föräldrar är bäst i världen som pysslar om mig i dessa dagar. Liten ronniL.
  • Det är inte alls kul att vara seg/sjuk/medecinerad när det är ap-varmt utomhus.
  • EllaBellaBusBoll är mammas flicka och föjler ronniL vart hon än går. Kerläääk!
  • Aaa, det var nog det, och så vill jag bli bra NU, tackar så hemskt mycket. PUNKT!


och jag fungerar inte utan brills idag heller...


who dares to go shopping?

Om jag hade orkat, haft råd och lite till, så hade jag varit såhär tisdagfin idag. Och jag hade inte varit svullen alls, och inte heller trött. Och jag hade för längesedan vågat mig in på ica för att handla. Men det är på tok för pinsamt att gå in där med brills och vanka rundor som en "jag vill inte visa ögonen"-typ. Så jag håller mig innomhus och drömmer istället.

 

 


 

edit (kl. 13:35): Jag tog mig i kragen och vågade gå och handla!

 


en lycka som vände tvärt

G-dday mates! Då var jag uppe ur dvalan igen. Och idag kändes det som om allt var lite bättre, men jag ändrade snabbt uppfatning efter en spegel-titt. Hur länge ska det hålla på? Jag vill inte gömma mig mer. Och jag vill vara pigg igen. Jädra skit, så trött jag blir på dethär. Men, men det finns inte mycket att göra mer än att härda ut. Så njut av en bild på Ella sålänge, för hon är i alla fall fin på bild. Puss!


en detalj innan sängen...

Domhär kommer att bli finfina till mina nya korta shorts. Dom som jag beställde förra eller förförra veckan. Tänkte bara säg det, och godnatt. För nu lägger jag mig igen. Hur trött kan man vara? Såhär!


ronniL går i ultrarapid.

Jag lever! Men det är bannemej ingen fart alls på mig. Jag har tillbringat hela dagen hemma hos mor och far. Och där har jag i princip bara suttit och glott. Ensamheten höll nämligen på att ta kål på mig. För ensam är fasen inge kul alls när man är svagast i världen. Och som ett bevis på att jag fortfarande finns så har ni här nedan en bild, som döljer typ all svulnad och sånt. Och en sak till; Stora brills är great.


the pain is a bit tired!

Godmorgon finfisar! Eller 'god' vette fan om man kan kalla det jag haft. Jag har verkligen sovit skitkasst inatt och det har kliat på EXAKT hela kroppen. Plus att jag har svullnat igen i hela sabla ansiktet igen. (ser för jävlig ut) Och ögonen bara rinner. Men trots alla detta så är jag så jäkla trött att jag småsomnar typ hela tiden, vilket är skönt. För sova bort skiten är tamejtusan det bästa man kan göra. Så jag tar och gör det en skvätt nu igen. Puss!



nu går jag & lägger mig!


this is my favorite spot.

Arild kan vara den vackraste platsen jag vet i Sverige. Jösses så pittoreskt och mys det är där. Och faktiskt så var jag lite duktig innan "olyckan" och lyckades knäppa ett par finfina bilder på allt. Värdet kunde dock varit lite bättre, men det varm i alla fall varmt och solglasögon läge. Och det är ju värt en hel del. Plus att en så varcker plats som arild, är fin trots dåligt väder. Deså!


KRAFTIGALLERGISKREAKTION!

Tjenare folk! Faster trippen vart inte alls som jag tänkt mig, då jag blev stucken av en geting imorse och fick en kraftig allergisk reaktion. Så därför fick jag och Mor dra till lasarettet och jag fick massa sprutor och dropp. Och jag kan säg att jag var GANSKA så ugly när jag var som mest svullen, hela ansiktet var som förvrängt. Men nu börjar det lugna sig, fast jag har ingen ork alls. Dock så måste jag säg att trippen var askul ända fram till sticket, så tackar för en trevlig dag/kväll folk. Puss!

inga headshots idag inte!

En sommardrink tack!

dsc00037 (MMS)

En sommardrink tack!


At the stenstrand...

dsc00036 (MMS)

At the stenstrand...


i'm going to ARILDSDAGEN!

Hallojah! Nu drar jag ut till faser och kusin, för att testa på arildsdagen och bada i havet lite. Just nu är vädret lite halvkasst dock. Men jag håller tumme för att det bättrar sig snart. Hur som så ska det bli roligt som tusan att träffa släkten i alla fall. Ha en piiin dag ni också. Puss!


i'm turning on a nickle.

Hemma med halmen! Och fasen vilken mysdag det varit. Och jag handlade finaste nya väskan (se nedan), som var massa billig. Det enda jag kan klaga på är alla jäkla rapsbaggar (heter dom så, dom svarta som drar sig till färgglatt?). Men jösses sån dag det varit, helt klart värt att ta ledigt för. Och nu bär det av ut till Mango för att grilla, umgås och käka. Mys!


J har köpt strandtennis!

dsc00035 (MMS)

J har köpt strandtennis!


i thougt i saw a pussycat

Jag tänkte bjussa på typ världens sötaste kattunge innan jag drar. Och så ska jag berätta för er att min finfis (ellabellabusboll) fyllde fyra år den 14 juli. Så gratta henne här vetja, för då blir hon glad.


semeter innebär havsbad!

Jajamen! så nu drar jag och badar röven av mig. För stranden är det bästa denhär sommaren. Plus att J hänger med. Och han ska köpa ett par converse idag, PÅ tiden! Så ha en lovely dag folk, så ses vi på stranden, eller i vattnet. För ni ska väll också dit!? Puss!


TheBeachBoys - Surfin'USA

Som jag lovade förra torsdagen så ska jag bli massa bra på att leverera helgmusik. Och jag håller det än så länge. Idag tycker jag att denhär är på sin plats då det är typ världens nicigaste sommaväder ute. Och denhär ger sommarfeeling som tusan, plus att den är en klassiker. Så lyssna och njut.


we all ♥ fridays, right?

Tjenixen folk! Då var jag hemma igen. och tamejtusan, så firar jag HELG. För vi har lite på jobbet denhär veckan också. Jag gillar det skarpt och tror nästan att jag aldrig mer vill/ska jobba fredagar igen. För dom är goast lediga. Visst? Så idag ska jag fira helg med ett glas vitt, då momo gav mig en baginbox i namnsdagpresent. Fiina mormor. Och vitt vin blir nog inte alls fel i värmen. Vinar ni med mig? Kom igen nu. Puss!


i don't sleep well at all

Tjenis, penis! Ae, sånt språk va? Aja, idag har jag i alla fall lyckats att gå upp, så fort klockan ringde, UTAN att snoza(?) och är därför uppe en hel jädra  halvtimma tidigare än jag borde. Sjukt! Vad gick fel. Och vad hittar man på hela morgonen nu då? Så dålig planering av mig. För idag hade jag verkligen behövt sova så länge jag kunnat, då det varit en vaken natt. Men, men inget man kan ändra på nu. Har ni sovit gott eller? Hoppas i alla fall att ni sluppit min nivå på natten. Puss!


i'm a sucker for texts!

...och dethär lever vi efter från och med NU!

DONOTSHOWYOURSOCKSRONNIL!

JAAAAA! Idag kikade dom in för att stanna. Mina nyaste par i samlingen (av fyra) converse. dessa låga skönheter ska få pryda mina fötter som bara den i sommar. Fanken sån glad jag blev. Jag ska bannemej ut och provgå dom snart. (HÅLLER MASSA TUMMAR PÅ ATT DU HÄNGER MED SLA!) Och bäst av allt, jag känner redan att dom är lika sköna som övriga par. PUSS!



wish time could go faster

Hejsan hoppsan lillebror! Onsdagens jobb klart. (jag vet att jag traggar, men jag vill ha semester NU!) Och det är massa varmt och sol ute ännu. Jag hoppas för hela mitt liv att vädret håller i sig tills min semester också. Vilket innebär vecka 30-31 då. För jag behöver fan lite sol och värme när jag är ledig också. Och jag önskar dessutom en lovely helg med massa sol, för det hade varit nice, visst? Puss!


WEHAVEALLGOTDIFFERENTHANDS

Tjabba! (fulaste ordet ever, visst?!) Nu har jag gått. Och det blev så illa så att jag fick gå själv. Men jag gjorde det i alla fall. Och nu ska jag och J hyra rulle och ligga och glo på den, gött. Så händerna i luften för film och promenera-själv. Det är fräcka grejor det. Yeah!


i got my mind set on you.

Ett, två, tre! Nu beger jag mig alldeles straxt av för att promenera. Jag hoppade ju över det igår (slarvigt!), då det var på tok för varmt för att röra sig. Men idag har jag inga som helst ursäkter för att sitta och lata mig. Dock så hoppas jag med allt jag har på att sla eller någon annan joinar mig, för det blir allt lite roligare då. Men jag ska tamejtusan gå även om jag blir ensam. Och så kommer det att bli, för man är väl ett styck envis, va? Punkt!


http://en.akinator.com/

Häh! Var precis inne och testade denhär sidan. Där man ska tänka på en person och svara på frågor om den, så ska anden gissa vem man tänker på. Och jag har läst på ett par bloggar att den skulle fungera och det gjorde den, bannemej. Helt sjukt. I och för sig så ställde anden typ 30 frågor, men han gissade också rätt. Och det är ganska bra med tanke på att jag kan tänka på jäkligt mycket folk, typ alla som finns. Ganska grymt.

Testa själva vet jag. Klicka på the pic' (bilden).

skallebank och huvudverk!

Tjolahopp, tjolahej! Nu är jag hemma från tisdagen arbete. Och jag kan säg att denhär dagen har varit längst av alla dagar jag varit med om. Det har varit varmt som attan också. Plus att jag hade huvudverk hela förmiddagen, så det kan nog vara det som gjort att jag tyckt att dagen varit så lång. Men aja, nu är den (jobbedagen)  över i alla fall och det glädjer mig. (böl, böl, böl!) Puss!


do you see the mushroom?

Hoho! Tänkte berätta en liten rolig grej för er. Det är nämligen så att jag har en liten förkärlek till super mario gänget. Och därför har jag skaffat mig en meddelande signal som låter som när Super Mario tar svampen. Och jag skulle göra allt för att ett såntdär nintendo ds spel, rosa. Tack. För jag hade ju en firninsdag (en dag att fira ronniL på) igår, och jag behöver firas. Visst? Puss!



SOMETRUEWORDSTHISMONDAY


i'm feelin' hot hot hot!

Jaha, då var måndagens jobb över. Och fasen så skönt det är. Det borde fan vara olagligt att jobba i sånhär hetta. Alltid ledig om det är över 29,4 grader, visst? Njae, men det är tamejtusan inte kul alls. Man får panik så mycket man svettas och av dendär "klia-överallt-för-att-det-är-så-varmt" tendensen. Så därför har jag hoppat i ett par minishots som jag inte lämnar mer idag (förutom när jag lägger mig då). Puss!


fredagen vid poolen pic's

Då jag låtit kameran ligga i väskan resterande delar av denhär helgen, så har jag bara bilder ifrån fredagens poolhäng. Illa, så illa. Men dem bjuder jag på. och jag lovar att jag ska skärpa mig på fotograferingsfronten. Jag ska se till att få upp kameran oftare från och med nu. Lovar.


sleeping, sleeps, sloppy?

Då var jag hemma efter en mycket trevlig dag på stranden med jonny, rösen, J och sla. Massa varmt var det allt. Och det verkar som om mitt "badkrukande" är puts väck. Gottis! För nu doppar jag mig till och med före SLA, och hon är typ värsta badaren. Aja, havet har gjort mig megatrött i alla fall. Så nu ska jag inta soffan och sova en skvätt tänkte jag. Puss!



ALLTIDALLTIDALLTIDHAVET!

dsc00034 (MMS)

Alltid, alltid, alltid havet.


för varm för att fungera!

Dethär går fan inte! Det går inte att vistas någonstans i denhär lägenheten. För den är ca 70grader varmt. Så jag tror att jag ska dra till havet idag igen. Eller rättare sagt, jag ska göra allt i min makt för att komma ut till havet. Deså! Men det känns illa som fan att behöva lämna ellabellabusboll i värmen. Sån trött och varm hon är. Jag får se till att lägga henne i sovrummet bredvid ac'n. (ella är en katt, ingen människa). Puss!


LETUSTAKEASTEPINOTTHESHADE!

Sådär, då var jag duschad, mätt och redo för kvällen. Dock så har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Och jag kan säg att jag inte vill göra allt för många knop, då det är asvarmt ute. Så en plats i skuggan är det jag vill till att börja med. Men det är lördag, och det ska firas på ett eller annat sätt. För lördagar är veckans bästa dag, visst? Puss!


hemma från en VARM baddag

Nu är jag hemma igen och ska strax duscha och fixa till mig. Men jösses så trött jag är. Det är fasen slitsamt att ligga och sola. Man blir seg som bara den. Så faktiskt så sov jag heeela bilresan hem, och funderar på en stund till i soffan. För när man är ensam hemma sover man bäst, för då är det tyst som tusan. Och tystnad är great om man ska sova. Köss!


Hänger på hundstranden!

dsc00033 (MMS)

Hänger på hundstranden!


jag är uppe med tuppen...

Ja, jösses så tidigt jag kliver ur sängen denhär helgen. Men så blir det ofta om man ska på turer med mor. Hon är ett stycke morgonmänniska. Och eftersom hon bestämmer, så gillar jag bara läget och går upp. Och faktiskt så måste jag säg att man får ut fasen så mycket mer av dagen om man tar en tidig start. Aja, hur som helst så beror den tidiga starten på att vi  ska till havet och sola. Jag ska även bada, för det är för varmt att vara badkruka i dessa dagar. Hoppas att ni också får en finfin dag. Puss!


NEVERATHOMEWHENITISSUMMER!

Nu är jag hemma och vänder. För nu ska jag ge mig av till Nut och ha det underbart i värmen. Deså! Men jag hittade massa fint på IKEA och nu är min balkong såhär fin (se nedan). Och faktiskt så ska jag erkänna att balkonfinheten uppkom på grund av att jag, mor och storesyster städade och fixade i ordning hennes balkong. Men nu ska jag dra och galssa i solen. Och jag har på mig det ni ser nedan på mig. Puss!


off to visit my big' sis'

Nu ska jag innom kort ta och bege mig till IKEA-byn, för att hälsa på min syster och hennes man. Och ni ska veta att det verkligen är på tiden att jag ser deras nya lägenhet, då dom bott där i ett par månader. Idiot ronniL som är kass på att hälsa på, har talat. Men idag så jäklar ska jag se den. Och det ska bli kul som tusan. (solen fortsätter gassa, och jag är nöjd) Puss!


vackraste bilden på länge

Visst är den! Hans ögon är ju bara så fiiina. Fasen som jag gillar den. Och det är fasen fint med massa tatoo's, ingen kan förneka det mer. Eller? Aja, dethär var ögongodiset idag. Och det räcker länge. Puss!


Chris Decay - Hold Tight

Okej... Jag vet att det var längesedan jag körde en inför-helgen-låt, men jag ska skärpa mig nu och börja göra det igen. Så här kommer en låt som känns helrätt i sommarsverige. Fasen som man anar somarnatts-danser och sena-nätter-som-blir-morgonar i den. Hoppas att ni gillar den skrapt. Puss!


when luck comes around...

Thursday och helgen är kommen. Jag gillart. Starkt! För nämligen så har vi lite att göra på jobbet imorn. Och jag är inte den, som är den, som är som dom andra. Jag gillar att vara ledig och är mer än gärna det. Så nu sitter jag här och tar mig en helg-öl och njuter till max. Gött som fasen. Puss!


bara, bara ben i sommar!

Jag glömde ju att visa er vad jag klickade hem förra veckan. Jag ger verkligen allt för denhär sommaren. Aldrig med långbyxor. Visst? Hur som så hoppas jag att jag kan hoppa runt i detta i helgen (på stranden?!). För då blir jag glad. så se till att leverera snabbt nu posten. Puss!

saker som bara INTE sker

  • Man snoozar inte (och somnar igen) efter att man vaknat och klarat ringa och kolla röstbrevlådans nya meddelande.
  • Man ringer inte och ber efter ett inbetalningskort på en sak om man redan betalt saken och fått den hemskickad.
  • Man locktitar (dvs. limmar ihop med superlim) inte ihop en trasig kylskåps-glas-hylla, och lyckas med det direkt.
  • Man kallar sig inte ronniL på en blogg om man ej fixat ALLA dessa tre ovan på en och samma dag. För det är fan skillz!

goes around comes around!

Eftersom ingen, överhuvudtaget, ALLS har kommenterat och velat se mitt missnöjda frisörklipp. Så ska jag härmed tvångsvisa er. Och faktiskt så känner jag att jag kan leva med det lite nu. eller jag gillar läget helt enkelt, för det går ju inte att få tillbaka det gamla. Men tro mig, jag ska odla för glatta livet nu. För jag vill inte se ut som ett litet troll mer. Köss!


Catwalk Tigi Curls Rock!

Nu har jag precis klickat hem lite av mina favvisar till håret. Nämligen dessa (sen nedan). Dock så använder jag inte deras schampo eller balsam. Men stylingprodukterna använder jag flitigt och gillar skarpt. Så nu har jag beställt hem så det räcker ett massa tag. För jag pallar inte köpa efter hand, jag bunkrar hellre. Sån är jag!


SOMETHINGTOREMEMBERALWAYS!


one of ronniL's lovers!

Okej, då ska ni få reda på en liten sak om ronniL. det finns inget som kan få mig på fall så mycket som lijor kan. Jag bara älskar dom. Fasen sicka skönheter. Och inte nog med att dom är fina, dom luktar för jädra gott också. Dock så gillar jag rosa eller röda bäst, och inte gula som på bilden. Men jag tackar inte nej till någon färg ALLS, då alla är finfina.


a little bit of it all...

Tisdag, en lyckans dag? Nja den har väl börjat lite sisådär. Men jag hoppas och tror på en bättring till kvällen. Hur som så ser jag fram emot kvällens övningar i alla fall. Dock är det lite eller massa synd att jag missar promenaden idag. Men man kan inte lyckas med allt. Inte ens jag kan det. Häh!

Idag kör jag på lite svartvitt då jag fortfarande är negativ mot min nya frilla. Plus att den nya frillans första dag kombinerades med en "bad-hair-day". Hur fan lyckas jag? Aja, det växer la ut igen. Puss!


making my wish come true

Såhär vill jag se ut en sommardag. Fasen så glad jag hade varit om dendär svarta klockan suttit på min handled för jämnan. Den var fiiin som tusan. För att inte tala om allt i symbios(?). Men dethär och sol önskar jag mig till helgen.


hur söta kan dom vara!?


some emotions this monday

Tjena tjena mittbena! Och det ni ska ni veta att jag absolut inte har. För frisörer är famejtusan sämst på att fixa mitt hår. Vad hände? Tycker dom själva att det ser okej ut eller. För jag tycker att jag ser ut som ett litet smutsigt och ovårdat får. Men okej. Jag pröjsar väl massor för att göra det. Så länge dom är glada. (och ja, jag har klippt mig idag och hatar att klippa mig.) Puss!


IAMGETTINGREADYFORTHEMOVIE!

Nu har jag duschat väck allt vad havet heter och taggar endast inför världens bästa film. För den kan  fan inte va annat än det, med tanke på hur bra boken är. Hoppas jag! Hur som så har jag längtat efter dethär ett bra tag nu, och bio är alltid mys som fasen. Så denhär söndagen blir hur som helt jädra lovelie. Great!

den lite mer romantiska trailern...

...och den råa!

home pretty, WARM home!

Nu är jag hemma igen efter en väldigt trevlig tur till havet. Massa finfisar och mycket gott väder. Jag är helnöjd och gör gärna och snart om det. Förutom det faktum att jag antagligen har brutit en tå. AJ SOM FAN! Men, men jag härdar ut och känner mig nöjd ändå. För ingenting bra kommer av att böla sönder. Och ikväll blire ECLIPSE och jag är gladast över det. Puss!


Idag är det hett här.

dsc00030 (MMS)

Fy bövelen så varmt det är!


Stranden gäller idag!

dsc00028 (MMS)

Stranden idag är det som gäller. Och jag gillar det skarpt.


En LÅNG stund i solen...

dsc00025 (MMS)

En LÅNG stund i solen...


havet är allt bra lovely

dsc00024 (MMS)

Här vid havet är det helt jädra underbart. Så jag stannar här för evigt. Puss!


come and sail with me...

Idag blir det en dag vid havet. För så jobbar vi på somrarna, visst? Så nu ser ni till att hoppa i bikinisarna och smörja er med solskydsfaktor. Så drar vi och myser med druvor och saft. För dethär är det bästa med sommaren. Puss!


Vin & jordgubbar i solen.

dsc00023 (MMS)

Vin och jordgubbar i solen.


Öl hemma hos sla...

dsc00022 (MMS)

Öl hemma hos sla...


Komp, sol och massa mys!

dsc00021 (MMS)

Komp, sol och massa mys!


PLACEBO-RUNNINGUPTHATHILL

Denhär har fallit i min smak (denhär veckan) som bara den. Och jag känner att jag vill dela med mig av den till er. Bara för att dom flesta av er är fina, häh? Näerå alla ni är det. Så se till att tycka lika mycket om den som jag gör. För den är fasiken inte alls svår att gilla. Puss!


VILLEBARAATTNISKULLEVETA!

Juste... Jag har nu fixat allt som stod på listan, som jag skrev igår. För ibland kan jag om jag vill.  Jag kan dessutom tillägga att jag är ganska stolt över att jag gjort allt så snabbt. Och därför vill jag höra er skrika;

Dutti Heeeeeest! (på såntdär barnspråk ni vet?)



repeat the record maestro

Ett steg närmare helg, och GUD vad jag tjatar om helger varje vecka va? Men faktiskt så får jag det, så som jag jobbar livet av mig just nu. Och det märks för jag orkar bannemej inte ett piss på vardagarna. Men vad gör det. Man lever väl för jobbet, eller hur var det? Usch som jag skriver. Jag lever inte alls för jobbet utan gör det bara och endast för pengarna. För att kunna leva då jag inte jobbar. Deså. Pusspåer finfisar!