B E A C H & S M O K I N G



comes as no surprise to me



in the midnight moonlight I'll be walking a long and lonely mile.
and every time I do, I keep seeing this picture of you.
(ifyoucan'thear, KLICK!)

home is where your ♥ is!

nu är jag hemma och vänder efter jobbet. jag ska direkt ut och springa idag, då jag har massa pyssel att stå i ikväll. så egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva alls nu. utan jag måste rusa så att jag hinner hem innan storesyster kommer med mina nya fiiiina blommor som ag ska pyssla in här och var. PUSS!


woke up on the right side


godmorgon mina sötnötter! idag är jag uppe tidigt och är för första gången denhär veckan lite pigg. fatta så gött det är. så nu ska jag se till att njuta av denhär fina/lugna morgonen med en stor kopp kaffe. vi hörs efter att jag jobbat klart hörrni. PUSS!

you do look pretty in pink


var det någon som sa; ronniL?!

men jag älskar dig just nu


någonting med denhär bilden tilltalade mig väldigt mycket. den var fin som attan. och jag gillar verkligen hur dom fotat bilden ifrån marknivå. det gör att allt blir så mycket finare. ett grymt snyggt fofto i alla fall. och hur snyggt är inte trädet. väldans!

doing all that i can do!

hejsan mina små fisar! regnar ni också bort idag eller? här i krokarna har det regnat till och från hela dagen. och det har inte varit dom små skurarna. så jädra trist. så nu ska jag se till att städa bort regnet ett tag. kan det fungera tror ni? annars så drar jag ut och springer bort det när jag är klar, för det ska bara bort. sounds like a plan, huh? PUSS!


and here comes my baby...



just wear something brown



nu när det är så satikens höstigt i luften så kan jag inte annat än att börja sukta efter scarvsar, kängor och mysiga tröjor. jag känner också en liten särskilld dragning till brunt. fasen så fint. så en trissvinst eller liknande hade suttit fint. för jag vill shoppa massor.

WHOLEROOMJUSTTURNEDYELLOW

hejsan på er! nu är jag hemma efter att ha inlett denhär jobbeveckan. idag började jag dagen med en löptur innan jobbet. sedan satt jag och drack kaffe ihop med j och ellabellabusboll innan jag gav mig av till jobbet. en fin start på veckan det, men efter det har det dock gått utför. jag har tyckt att dagen har varit tokseg och jag har varit trött som en galning. det ska jag dock vända på nu med lite sysslor i hemmet och efter det lite träning. (jag kommer sova apbra inatt känner jag) PUSS!


& be the best you can be


hur skön stil! jag gillar'n som attan. och föresten så är jag sugen på att lära mig åka longboard. men jag tror dock att min balans och förmåga att stå på saker med hjul kommer att stoppa mig. men jisses så fett det hade varit att vara GRYM på det. men somsagt  så krävs det nog en hel del täning. jag vill vara bäst på dirren liksom!

we need some cockie dough


det var på tok för längesedan jag åt ben&jerrys glass. vad hände liksom? man skiter ju bara inte i att äta sådana godasker! men synd som attan är det att dom kostar skjortan. hur jädra dyrt är det att tillverka glass liksom. inte alls! men gott som synden är det.

it's a goooood mooooorning


efter en hård men kul natt! men snart är det dock dags att fara hemmåt. det är alltid lika skönt att komma hem efter en "borta match" man saknar allt liksom. inte minst min lilla mirre. fasen som jag ska pusselidussa på henne. nu ska jag dock slicka såren lite till. PUSS!

taking a trip to Älmhult!

jag är redo! så nu ger jag mig av till Älmhult för att fira Älmhultsdagarna där med min storesyster och hennes karl. ska bli skoj somm attan. jag tänker dansa loss som en tok ikväll. sådeså! hoppas att Älmhult kan stå upp till mina förväntningar. men det tror jag nog. för med trevlig folk är allt roligt. PUSS!


in love with a necklace...

jag hade inte alls varit negativ mot att gå rundor i ett av domhär halsbanden. så jädra fina. speciellt det med jordgloben, helt fab! jag vill ha. är det någon som vet vart man hittar sånnahär skönheter, så hojta för tusan! för jag måste, måste bara ha.


SNABBAREKOMMERJAGATTBLOMMA



godmorgon mina finfisar!
igår vart det sent som attna. så därav min sena uppgång. men det var värt allt. jag hade tokroligt. nu är det dock dags att ta tag i livet och löpa en runda. fasen så skönt det ska bli att springa. hur tusan klarade jag mig innan jag hade löpningen? kan inte fatta! men nu ger jag mig av. PUSS!

one pair made only for me


domhär borde sitta på min näsa istället för att ligga där!

KAPTENRÖD-JUMERDOMSPOTTAR

då var det fredag och kvällen till ära så tycker jag att vi tar en svensk fin liten bit. denhär är somrig som attan, så låt oss låtsas att det är sommar lite till. vi vägrar långbyxor och vägrar ta på oss jackor. för nu är det fredag men fin musik och sommar. PUSS!



(if you can't hear, KLICK!)

good start of the weekend!

hejsan igen mina fina! nu är jag hemma och firar fredag. jisses så skönt det är med helg. eftermiddagen på jobbet var nästan olidlig. det var som om klockan hade stannat. men nu är det helg på riktigt. och snart beger jag mig iväg för att fira två speciella födelsedagsgrisar, nämligen micke&manda. vi ska fira med kräftor och vin. så jäkla bra start på helgen. jag älskar't. PUSS!


not at all like yesterday!



godmorgon! idag har jag inte försovit mig. så jäkla gött. jag gick upp megatidigt och stack ut och sprang en runda på 8 km. fin start på dagen det, och fort gick det. så nu har jag sprungit rundor och fixat lite här hemma innan jag ska dra och jobba. dethär kommer att bli en bra dag, jag känner det. PUSS!

when you're feeling down.



& you really do look nice


sånthär gillas på torsdagseftermiddagar som denna. jag blev allt lite till min när jag såg homon. helt okej ögongodis eller vad säger ni? jag är toksåld i alla fall. (berätta icke för J, då blir bilden bortplockad medelbums!) hehe, näe'rå men han blir nog lite sotis allt.

one day that took a turn!

hejsan hörrni! vilken jeefla dag dethär har varit. allt började med att jag försov mig. duktigt mycket. jag vaknade en kvart innan skjutsen till jobbet gick. stressigt som fan och jag fick skita i både kaffe och frulle. illa! därefter så är jag helt paj i kroppen hela dagen och till råga på allt så lycks jag pajja en nagel (som jag fixade i tisdags!). fuck!

nu så är allt mycket bättre dock. jag har repat mig i kroppen och nageln är fixad. för jag hade sån jäkla tur att hon kunde fixa den idag direkt efter jobbet. toppengreat. en annan sak som också är toppengreat är att träningen med bästa ledaren startar ikväll. pepp, pepp! så ikväll ska det svettas bort ett par kilo eller nåt. PUSS!


i like it & i like it alot


sånhär fin klocka vill jag också ha!

cuz ronniL loves sunlight


jag tokgillar solskensbilder som ni vet...


och i och med att jag gör detta så...


tänkte jag ge er ett fyrtal i det...


för så snäll är jag!

dressed in runningclothes

hejsan mina små fröpåsar! nu är jag hemma och vänder. för idag är det lika stressigt som igår. jag ska ut och springa nu på stuts för att sedan dra hem till micke&manda för att planera en resa. kul som sören. men jag måste löpa fort nu så att jag hinner fixa mig innan vi ska dit. så jag ger mig av på direkten. PUSS!


one of those nice outfits.


det hade inte gjort alls ont att gå rundor såhär en dag. så himla fint. jag älskar bandet i håret och dojsen. och klänningen/tunikan är fin som snus. fasen vilken fullträff! give me, give me, give me. helt galet fint.

some humor for you guys.

I stadens park har det stått två statyer i evigheter verkar det som, mitt emot varandra, en manlig och en kvinnlig.
En dag kom en trollkarl fram till dem och sa:
- Ni har nu stått här i 200 år, så jag ska vara snäll och förvandla er till levande människor i 30 minuter. Men kom ihåg - det är bara 30 minuter, så använd dem väl.
Trollkarlen svängde med sitt trollspö och de två statyerna försvann bakom närmaste buske. Där hördes fniss, skratt och lite annat med. Efter 15 minuter kom de tillbaka alldeles utschasade. Trollkarlen frågade varför de inte gjorde det en gång till eftersom de fortfarande har femton minuter till godo. Då vände sig den manliga statyn mot den kvinnliga och sa:
- Ok, men den här gången håller du duvan, så skiter jag på den!


one of those busy tuesdays

hejsan hallå mina små gullefjun! nu har jag precis kommit hem från hlm, där jag jobbat och fixat naglarna fram tills nu. så nu ska jag medelbums dra igång och städa lägenheten och efter det ska jag springa. sen hinner jag nog fasen inte mer idag. full fuckin' rulle liksom. bara att sätta igång. PUSS!


standing by the oceanside!




something dark for autumn



såhär hade jag jättegärna sett ut till helgen. lite sådär lagom punkigt. jag måste se till att skaffa mig ett par niciga kängor till hösten. så snyggt så jag dör litegrann. och appropå något helt annat så är gult är så jädrans fint dessutom. hela outfiten känns så jädra ronniLig som den kan vara.

even my internet is tired

Hejsan hoppsan mina små kottar! Nu är jag hemma efter en lång och tung dag på jobbet. Har varit trött som sören. Jag var dock ute och sprang en runda imorse innan jobbet, men inte ens det hjälpte. Och till råga på all trötthet så är mitt internet segt som sirap. Allt tar år. Fy! Men jag glädjer mig åt att träningen sätter igång ikväll. Så ikväll ska jag cirkelfysa som en tok. Fan så gött det ska bli. PUSS!


RISEOFTHEPLANETOFTHEAPES!

ikväll ska jag och j åka och se på bio. mys som sören. vi har valt att se denna och mina förhoppningar är höga kan jag säg. och dom blev till och med högre efter att jag settt trailern. så nu längar jag tills vi sitter i biosalongen med popcorn och läsken redo. fint det.


fell in love for a while.

och här skulle man bott. fint som sören!


give your loved one a hug!


hur mysig var inte denhär bilden då? på en skala från ett till tio får den en stensäker tia av mig. den får verkligen mig på goshumör. så nu ska jag ta och gå och kramas lite grann. fina grejor det ni! så se till att gå och skaffa er en kram ni också.

i've got stars in my eyes


godmorgon alla ni nötisar! idag vart det lätt att gå upp. jag och j bestämde oss nämligen för att gå hem när alla tog bussen till parken. och detta resulterade i att vi gick och la oss typ klockan elva. galet skönt. så idag är man pigg och allert. nu vankas det löptur som vanligt. ska bli så jädra skönt att ta ut sig lite. PUSS!

it's a change of my plans

malmö hopades då ingen verkade vara pepp, så nu ska jag och mina lurviga dra till parken i bjärnis istället. där är karneval och fullt ös. egentligen är jag inte så speciellt sugen på't men jag hoppas att gott sällskap och lite skartt kan ändra på det. nu ska jag se till att komma på humör. PUSS!


go bananas this saturday!

HÄH! lite humor såhär på helgen. eller vad säger ni? visst var den väl på sin plats. jag har ju varit lite trist vad gäller humor på senaste. så nu ska jag ta tag i den biten och köra ett race igen. (om ni vill då?) men denhär var helt klart i min melodi.

up, up, up, and then away


godmorgon mina fina! nu är jag uppe och ska ge mig ut och springa för fullt. jag är pigg och redo inför lördagen. fina grejor det. så i och med det förstår ni att kräftfisket vart lugnt och städat. men trevligt som attan ändå. så därför tänker ag ta denhär lördagen med storm. malmö? ja, allt är på tapeten. vad röstar ni för? PUSS!

host, harkel & suddigrusen

en random bild att avsluta med, va!


stuck in the middle with U

wooooop! kräftfiske som det är dagen till ära, så kör vi på en gammal goding. för dom gör sig bäst kvällar som denna. så ikväll sitter vi ute (även om det regnar) och lyssnar till gamla sköna låtar. sitter ni med mig, så spela gärna denna ett par gånger för mycket. för den gör mig glad som attan. PUSS!


klä dig i nåt himmelsblått

hej igen mina sötisar! då var jobbet avslutat och jag håller på at göra mig redo inför kvällen. ikväll vankas det runda två av käftfisket. så jädra skoj. dock så ska jag se till att röja längre och med lite mindre rosé denhär omgången. för sist fick jag gå och sova tidigt som attan. hehe! men idag är jag pepp och redo inför en helkväll. PUSS!


RUNNINGAROUNDINTHEMORNING!



godmorgon mina sötnötter! idag har jag inlett dagen med en löptur på 8 km innan jobbet. gosh, så skönt det var. känner  mig så jädra pigg. dock så blidde jag aningens sen och har lite brådis nu. men idag är det fredag, så inte ens stress kan få mig på fel humör. vi hörs efter jobbet. PUSS!

some scotch & a cigarette



lovely song random picture



Fru Bast hälsade på den natten fri från alla domedagsdressyrer månen stod i zenit över ån i Dionysos vinkapell satt älvorna och skåla med satyrer och vi hylla vår förgängelsedemon det var sommar och du skulle härifrån jag såg bjälken i mitt öga men sån insikt hjälper föga när Freja plockat ut sitt honorar då vill man skrika börja om och stanna kvar men vem hör en sådan sliten kommentar? inga svar men stjärnor föll och älvor höll oss fångna i ett avsked under månen domedagsprofeter satt och grät och orden om försoning fick sitt liv som aldrig hörts i telefonen en kyss i Dionysos tête-a-tête ett snedsteg av förlåt som jag förlät för månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får och då går det som det går sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår fast inga toner kan förklara hur jag mår och det blev sent och det blev tyst och när Bacchus hade kysst oss blev du rädd och jag blev stel och du sa allt det här är fel men alla älvor höll oss kvar och nu var döden uppenbar vid vårat avsked under månen och timmarna vi hade och som gick försvann med tanken bort i dimman vi vände innan Venus syntes klart och landa i en säng med valda ord och såg vår sista vargatimme satyrer vände hem från fläkt och fart det va lugnt och tyst men knappast underbart för är man trött på ensamhet har tystnad mist sin dignitet nu var vi två men ensamheten gav sig på och den anföll med ett tal om allt jag inte kunde få och du såg det men du bad mig inte gå, men förstå och det vart en sekund av evighet och en sekund av osynliga tårar i Dionysos dissonans en sekund var klarsynt och förstod att jag var en av tusen dårar som hoppas harmoni och tolerans men letar så febrilt i älvors dans så jag gick hem så konsekvent till mig och mina instrument och sagan fick det slut den skulle ha men det var sommar då och natten blev ju bra så det va vackert men det såg jag först idag och när jag vandrar ut ikväll till Dionysos vinkapell och ser satyrer höja glas och älvor dansa i extas jag vinglar sakta ner till ån och sänder hälsning därifrån till en drottning under månen

månen stod i zenit över ån

Hejsan hoppsan hörneni! Idag ska jag ge mig ut och springa typ på dirren. För jag har lite att stå i ikväll. Eller rättare sagt så har jag en liten plan som ska genomföras. Men skit i det nu. För det är snart helg och jag känner att jag behöver helg och mys som sören. Så fint det ska bli. Och jag ska dessutom se till att ha skojsigt i helgen med, vad annars liksom? Helgen är väl till för skojigheter, eller? Nu ska jag se till att löpa. PUSS!


it's varming in the autumn



nu när det vankas höst kan jag inte hjälpa att jag sitter och gluttar igenom internetshoppar och letar gosiga stickade skönheter. så himla fint ju. och plus att det är skönt också. visst känns det fel att ge upp sommaren innan augusti ens tagit slut, men värdet gör det svårt att sluta. och stickat är fint i alla lägen.

make every second count...

så säg till mig då&då att; gör't inte!


light that never goes out

Goddag mina fina! Nu har jag jobbat klart för idag. Skönt som sören. Så nu sitter jag och tar igen mig lite grann innan jag ska ge mig ut och springa. Utöver det ska jag inte göra ett jota idag tror jag. Eller jo, jag måste städa ur bland mina träningskläder också. Men utöver det ska jag ta det massa lugnt idag. För jag orkar inget annat. Och jag behöver inget annat heller. Är ni lika sega som jag idag eller är jag ensam om denhär segheten? PUSS!


the time for sleep is now



'cause we'll hold each other soon, in the blackest of rooms
(ifyoucan'thear, KLICK!)

what ever makes you happy



a little touch of summer!

Hejsan mina fina läsare! Tisdagen är här, med sol och lite sommarkänsla på nytt. Jag fick vad jag bad om. Bra grejor det. Dock så ska jag städa idag, så jag kan inte njuta så mycket av det. Men jag ska springa en lång runda efter städningen så att jag får min dos av sol och sommar. För det kan vara sista skymten av det. Man kan inte veta säkert. Så ge er ut ni också för tusan. PUSS!


taking another turn then!

nu efter löpningen gäller mys, inte dator. sådeså!


shopping when it's sale...


då det börjar bli lite höstig ute och eftersom alla klädkedjor kör på rea, så klickade jag hem lite finfint till hösten. polo är ju en favvo när det blir kallt ute. är så jädra frusen av mig. sporttoppen är ett måste då jag ska fortsätta träna som en tok. plus att den var den finaste jag sett. och skinnshortsen tänker jag inte ens uttala mig långt om, perfekta!

I N T H E D A R K N E S S

Hejsan på er finfossingar! Då var det ny vecka. Denhär veckan började höstigt som sören. Jag var tvungen att tända lamprona imorse för att det var så mörkt. Hösten är kommen känns det som, eller mörkret i alla fall. Men jag håller lite tummar och så för att det ska komma ett par (läs massor) fina sensommardagar nu framöver. Det hade varit toppen. Tycker inte ni? Jo, det gör ni. PUSS!


have to celebrate you baby

idag tänkte jag avsluta med en skön låt och en skön video. för mycket mer än så orkar jag inte idag. nu ska jag inta soffan igen och sedan ska jag lägga mig tidigt som attsingen, för jag är trött. hoppas att er söndag har varit fab. jag är helnöjd med min. den har innehållt löpning, soffmys, promenad och lite röj. sådär lagom slapp. PUSS!


home is where you cat is!





AWE! så sött så man dör, eller hur!

day of resting and running


hallåjah mina fina! idag sov jag länge som tusan. trots att jag la mig tidigt igår. men det behövde jag allt. festivalen tär på en så att säg. i alla fall ska jag ge mig ut och rusa nu innan jag inta soffan och lägger mig där för dagen. fina saker det. hur är det med er idag? ska i vila som jag? PUSS!

on the road again my dear

nu jeedrar är jag redo för att göra hlm ikväll igen. egentligen orkar jag inte alls, men jag ser till att göra't ändå. för hur ofta är det festival liksom? så nu ska jag hälla upp ett glas rosé och se till att komma i form. vi ses väl i vimmlet eller? det hoppas jag. PUSS!



LIFE'SHARD,LET'SGOSHOPPING



mixing and matching it up!


godmorgon mina godingar! nu är jag uppe efter en sen kväll i hlm med massa fint folk. jisses så kul jag hade. och bäst av allt var att jag tog det väldans piano, så jag är pigg och så idag. fint det! så nu ska jag ge mig ut på en efterlängtad löptur och sen ska jag äta ihjäl mig, för jösses vad hungrig jag är. PUSS!

give me my t-shirt back...


humor såhär en fredagskväll.

SANTOGOLD - YOU'LLFINDAWAY

woooop wooooop! äntligen fredag va. så jädrans gött. så nu tar vi en jäkla peppig låt så att vi far igång med ens. för idag är väl en sådan dag vi ska svänga lurviga, eller vad säger ni? btw, så snoddade jag denna gobiten från josefin när hon postade den på facebook. så tackbock för det finjosse. nu lyssnar vi och njuter.



(ifyoucannothear, KLICK!)

got a good thing going...

hejsan igen, mina finfisar! nu har jag jobbat klart för denhär veckan. och det käns så jeefla bra. jag ska sova länge som fasen imorn (typ till nio eller nåt). denhär veckan har varit grym, så nu tar jag mig en fredagsöl för att njuta lite extra över att den är slut. fasen så great med helg. peppa lite med mig va. PUSS!

(wooop, woooop! nya pic's i headern. tiden!)


a bit early in the morning



godmorgon mina små fjun!
då var jag uppe och tidigt dessutom. och jag är pigg dagen till ära. tror att det beror lite på att det är fredag. nu vankas det jobb hela dagen. det känns knappt som om jag haft semester alls, är inne i samma rutin igen. efter jobbet är jag öppen för förslag inför kvällen. PUSS!

K O N T A K T A N N O N S

(eller något i den stilen...)
hur hade det varit om jag hade någon att prata med när allt känns sådär meningslöst och likgiltigt? vad hade jag sagt? förmodligen hade jag som alltid annars hållt käften och låsats som om allt var okej. och avslutat med ett surt avbit om personen i fråga fortsatt att undra. men det sjuka är att jag vill prata. jag vill bli av med skiten som snurrar. och jag vill framförallt inte må/ha det såhär. jag är trött på att supa/springa/städa väck allt skit, trött på att inte kunna somna. dock så kan jag inte förmå mig att bli ledsen, öppen eller göra något åt det, för sådant gör ju inte jag. FAN!


just walk away little cat



what are you looking at?

Hejsan mina sötnötter! Nu är jag hemma och idag så känns allt lite tomt på något vis. Jag vet dock inte varför. Kanske beror det på att jag inte har några måsten idag. eller så kan det bero på det gråa vädret ute. Ah, jag vet inte varför. Men jag tappade lusten liksom. Men springa det skiter jag inte i för det är det bästa på dagen. Jovars, det är det. PUSS!


i've got my partyhat on...


ey, lite sådär lagom inspirerad eller hur. gillar hatt i nästan alla lägen. speciellt till en finfin klänning. och nitväskan till gört lite vassare och bättre på något vis. synd att jag inte kan gå i skyhöga heels, annars hade jag lätt hopat runt såhär. fint!

'cause you will never win!



got some hair on your face

Hejsan hörrni! Då var halva veckan gjord, och det känns i mina fötter att jag har haft semester kan jag säg. Aj. Som. Fan. Hur som helst så är det nedförsbacke nu och jag är gladeliglad för det månitro. Nu ska jag se till att rengöra duscen för det sket jag i igår. Den ska bli som ny. PUSS!


will you wait for me too?



So long, my friend and adversary. I’ll wait for you.
(kanduintehöraden? klickeliklicka!)

two close ups on a tuesday

Hejsan mina gullisar! Idag är det tisdag och städdag fasen som jag ska röja idag. Det ska bli fläckfritt. Jag har varit lite halvslarvig (enligt mina mått mätt) under semestern. Så nu ska dett köttas som sören. Jag ska ge mig på det direkt innan jag ångrar mig och inte alls är på G mer. För tisdagar är lite luriga på trötthets-fronten, eller hur. PUSS!


lagom lättsamt en måndag

  • När tjejer kommer i puberteten börjar de bryr sig om sädesceller och såna saker. Ola, 8år

  • Att komma i puberteten betyder att man börjar bli omöjlig.Så där som min bror är angripen av hormoner. Annie, 9 år

  • Förr i tiden trodde man att storken gjorde barnen. Nu har man gått över till modernare metoder. Anne, 8år

  • Förr i tiden blev barnen uppfostrade. De var så artiga att de inte svarade på frågor. Runar, 6år

  • För i tiden hade de riktiga tomtar. Nu för tiden är alla tomtar anställda av staten. Per, 6år

  • Farfar är bra! När han är barnvakt slipper vi sova, för han glömmer. Så somnar han i stället, och när han vaknar igen har han glömt det. Kjetil, 6 år

  • Det har blivit mycket lättare att vara kvinna. Förr i tiden blev de brända på bål. Benedicte, 5 år



we do not need no colour!


svartvita foton kan vara en favorit för mig.


och denhär bilden fick mig att inse att; JA, SÅ ÄR DET!

she's dark as the autumn

Hejsan mina fina små bananelidanflugisar! Nu är jag hemma efter första arbetsdagen efter semestern. Kändes inte speciellt mycket alls. Det vill säg att jag varken ville tillbaka eller hade ågren för att börja jobba. Jag var och är fortfarande likgiltig. Vet dock inte varför.

Aja, som ni ser är jag nyfärgad i håret i alla fall. Sla fixade till min horribla frilla igår. På tiden. Så nu är jag sådär gött mörk igen. Och framför allt helt utan utväxt. PUSS!


en bilfärd innan sängen...

img_2196 (MMS)

en bilfärd innan sängen...


en soff-film-mys-söndag

img_6915 (MMS)

en soff-film-mys-söndag


come on join the joyride


godmorgon mina sötnötter! vilken trist dag att vakna upp till, regnigt värre. dock så tror jag att löpturen kommer bli toppen, för löpning i regn är gött som sören. så nu ska jag ge mig av på direkten, för att sedan inta soffan hela dagen lång. så jädra gött med söndag (a.k.a. vilodagen) eller hur. PUSS!

i am number four trailer!

i förrgår såg jag och j på denhär rullen och jag gillade den skarpt. så därför tycker jag att ni också ska se den. gillar ni jumper eller i robot, så är denhär defenitivt en film för er. övernarutligt, men jädrigt bra gjort. så se till att hya/köpa den nu.


making the night beautiful

då var jag redo för att dra på familjemiddag och senare på röj-röj-på-lurufiden. jag hoppas dock att mitt humör bättras på lite till. för jag är inte helt fri från "down-en" imorse. men allt blir säkert topp efter lite familjemys. så nu ska jag hoppa iväg i mina svarta converse. PUSS!



got some freckles for you



angry kiss in the morning


godmorgon, eller inte! idag vaknade jag på helt fel sida. för mycket, på tok för mycket, rosé igår. vilket resulterade i ett urkasst beteende mot min fina och ack så älskade sla. FÖRLÅT igen! och en pojke som uppför sig som en JÄVLA tonåring hela jädra tiden till råga på det. väx upp för fan. så nu drar jag och mitt tokdåliga humör ut och springer. FAAAAAAAN!

Johnny Cash - Ring of fire

det finns bara en endaste låt som gäller en kräftfiskefredag som denna och det är denhär. jag höll på att kissa på mig som jag skrattade när katchan' cyklade om mig och nynnade denhär ljudligt ifjol. så därför har den gått och blivit min kräftlåt #1. så lyssna och njut. KÖSS!



(kanduintehöra'n? KLICKA!)

staying out all night long



sådär. nu är jag färdigjobbad och redo för kräftfiske. dock så är värdet inte alls på våran (dvs. whitesea-bornas) sida, för det öser ner regn. men det finns paraflaxer och dylikt att gömma sig under. så lite fukt ska inte sabba denhär kvällen. håller ni inte med? PUSS!

för bakom mina solglasögon


hur grymt nice var inte denhär bilden då!

it's four of a ronniL kind

godmorgon! idag så inleder jag denhär fedagen med att jobba en skvätt. dock så är det bara ett par timmar. efter det ska ni se att jag kommer i fredags-mode och gillar allt. idag är det nämligen kräftfiske, tokroligaste helen på året. så ikväll ska vi se till att ha skoj som attan. nu; jobbe, jobbe och jobbe. PUSS!


i want a room with a view



let's do it in stopmotion

hejsan på riktigt! igår vart det en flotttur och massa grillidill så däför har jag mest legat på soffan och slickat såren idag. jag har till och med sparat min löprunda, och ska ta den ikväll istället (då fattar ni läget va!?). fullt ös medvetslös! men det var kul och jag hade en väldigt, väldigt, trevlig kväll. nu ska jag dock återgå till soffan, j-mys och film. PUSS!


toktrött, dock värt det...

img_9831 (MMS)

toktrött, dock värt det...


såhär fint har jag det nu!

img_1074 (MMS)

såhär fint har jag det nu!


look a little to the right



takes lots of time today!

åh! fasen vad allt är jobbigt vissa dagar. jag började dagen toppen genom att springa en lång (varm) runda. efter det så tyckte jag att jag gott kunde sätta mig med gott samvete ett tag. och här sitter jag ännu. och tröttheten har liksom omfamnat mig. men, nu ska jag bannemej ta tag i allt.


woke up in the afternoon.



hallelihallelå mina finfina! idag tog jag ännu en sovmorgon. inte bra med tanke på hur mycket jag har att fixa med idag. så nu får jag se till att springa min runda fort som sören så att jag kan sätta igång med städ, tvätt och allt som ligger på hög idag. PUSS!

just chillin' and grillin'


ikväll känner jag för att ha det, bara vara och känna såhär!

like a bird who don't sing



I just wanna be thinking thoughts that I think
Dreaming my dreams and drifting within
(ifyoucan'thear, KLICK!)

having a great vacation...


godmorgon mina söta! som ni nog förstod, så spontan drog jag ut till havet igår efter alla mina bestyr, och jösses så skönt det var. så idag kör jag på samma vals. men idag ska jag dock löpa rundan innan jag drar till havet, för man är inte pigg efter alltså så nu ger jag mig ut i solen och springer. PUSS!

årets första dopp fixat!

img_9758 (MMS)

årets första dopp fixat!


& take a look at the rain




got some of the mode back

godmorgon mina små gurkor! nu efter en massa vilande och lite vilande till, så är jag rätt så pigg igen. så idag är jag uppe tidigt (jämfört med helgens dygnsrytm) och ska dra en vända in till hlm för att fixa naglar och handla föda till kisekatten. så jag ger mig av direkt för det verkar bli en fin dag och det vill jag ta vara på. PUSS!